Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Peniaga Galeri @ Rafflesia
    Join Date
    06 May 2012
    Posts
    2

    Default EKSKLUSIF : PERBANDINGAN PAD ANION LOVE MOON DENGAN PAD BIASA

    Jom kita buat perbandingan……Sample Pad Anion Love Moon Dengan Pad Biasa….


    Pad Anion Love Moon adalah yang ditengahnya warna hijau dan pad perbandingan ditengahnya berwarna biru. Bagi yang dah beli Pad Anion Love Moon cuba buat perbandingan pad ini dengan pad yang anda gunakan dulu….mana yang lebih lembut dan nipis??? Terbukti Pad Anion Love Moon sangat lembut dan nipis!!! Diingatkan juga bahawa Pad Anion Love Moon tidak mengeluarkan suasana air cond (sejuk) untuk vagina tetapi…keselesaan dan pengudaraan yang baik menjadi keutamaan!!!

    Perhatikan pada sayap/wing Pad Anion Love Moon terdapat 3 jalur..itu adalah jalur pelekat yang mana ianya diperbuat daripada gam ubi yang selamat digunakan berbanding pad biasa yang menggunakan gam industri/perabot yang mana kalau anda pernah mengalami panties berlubang/koyak ianya adalah disebabkan oleh bahan kimia yang terdapat dalam gam industri tersebut. Pad hanya dipakai time period tetapi selepas itu panties yang sama kita gunakan lagi. Walau pun panties dah dicuci dengan sabun tetapi kesan chemical still ada lagi …tanpa kita sedari chemical itu terdedah secara langsung kepada vagina sekiranya kita tidak memakai pantiliner. Chemical inilah yang menyebabkan iritasi kulit seperti kegatalan dan jangkitan malah lebih teruk lagi kesan jangka panjang yang menyumbang kepada kanser pangkal rahim.

    Jom kita buat pengujian. Purata sehari wanita kedatangan haid pada hari-hari awal adalah 50ml. Kita gunakan dulu sebanyak 35ml dan bakinya kita guna kemudian.

    Curahkan air 35ml tadi ke atas Pad Anion Love Moon….

    Curahkan air 35ml juga ke atas pad perbandingan ni…

    Letakkan tisu pada kedua-dua pad tersebut…..kemudian letakkan kedua belah tapak tangan atas kedua-dua pad ni dan tekan dengan kuat secara serentak.

    Hah…lihat bukti yang nyata……Pad Anion Love Moon masih kekal kering dan manakala pad perbandingan dah basah lencun….

    Tisu pada Pad Anion Love Moon langsung tidak basah….nanti kita akan lihat kemana pergi air tadi tu…

    Perhatikan perbezaan pada tisu kedua-dua pad.. Pad Anion Love Moon bebas bahan pewarna manakala
    pad biasa terdapat pewarna biru iaitu chemical yang digunakan sebagai hiasan sahaja tanpa ada aper-aper peranan…

    Jom kita buat operation ke atas pad ini….kita buka lapisan demi lapisan…

    Dalam Pad Anion Love Moon terdapat anion strip. Anion strip ni banyak function…salah satunya menarik semua darah-darah yang dah lama berketul dan melekat kat dinding rahim kita tu yang mana selama ini menyebabkan sakit perut/senggugut. Manakala pad biasa terdapat lapisan yg dikatakan kapas…betul ker kapas??? Jom operate lagi…

    See….lapisan yang ada dalam kedua-dua pad. Pada Pad Anion Love Moon selepas dibuka lapisan kapas terdapat satu lagi lapisan iaitu gel dan pad biasa ada lapisan kapas lagi…paling best gel dalam tu diperbuat drpa ekstrak tumbuhan!!Untuk buktikan pad mana yang sebenarnya yang menggunakan kapas jom lihat lagi….

    Ambil sedikit cebisan kapas daripada kedua-dua pad tadi….sediakan 2 cawan berisi air. Aturan cawan sama ikut susunan pad tadi.

    Masukkan cebisan kapas tu dalam cawan berisi air tadi.

    Kacau cawan pertama dan angkat cebisan kapas daripada Pad Anion Love Moon. Cebisan kapas tidak akan hancur dan larut dalam air.

    Kacau cawan kedua pula dan angkat cebisan kapas. Didapati kapas telah hancur dan mengembang sebati dengan air…TAHUKAH ANDA BAHAWA IANYA BUKAN KAPAS TETAPI KERTAS KITAR SEMULA YANG TELAH DINYAH TOKSIN DAN WARNA…..

    Seterusnya kita uji daya serapan pula. Pada Pad Anion Love Moon…gulungkan lapisan gel tersebut…manakala pada pad biasa gulungkan lapisan yang dikatakan kapas tadi…

    Masukkan gulungan tadi dalam cawan berisi air.

    Air telah diserap semuanya oleh gel anion love moon sedangkan pad biasa.. air tidak mampu diserap lagi…ingat tak di awal tadi dalam picagari kita guna 35ml sahaja air dan ada baki lagi 15ml kan. Tapi dalam kedua-dua cawan ni lebih daripada 15ml air digunakan iaitu 100ml lagi…ternyata Pad Anion Love Moon lebih kuat daya serapan. Sebab tu rata-rata pelanggan menggunakan sekeping sahaja pad ni untuk 12 jam…sebab rasa kering sepanjang hari…ikut pengalaman sesiapa yang dah menggunakan pad ini…period hanya datang dalam 5 hari sahaja…2 hari pertama aliran darah akan banyak dan akan beransur sedikit pada hari ke 3, ke 4 dan ke 5. Pada 2 hari pertama tukarlah pad anda setiap 4 jam…

    Jom kita terbalikkan cawan pula…cawan anion love moon nyata boleh…tapi tidak cawan satu lagi. Ini kerana gel anion love moon yang memerangkap cairan bertindak secara satu aliran sahaja…manakala pad biasa secara dwi aliran iaitu masuk dan keluar semula…buktinya pernah tak anda alami pad biasa yang dipakai…bila kita duduk kita rasa basah dan sangat tak selesa…ini kerana cairan yang ditampung tu bila kita duduk ianya akan keluar semula.

    haa…cuba lihat keadaan pad biasa tu…hancurkan. Satu lagi yang best gel Pad Anion Love Moon ni..kalau ambil letak atas tangan…gosokkan..gel tersebut akan hilang dan tangan pun tak basah. Inilah hebatnya teknologi Jepun ni..

    Jom bandingkan pengudaraan pula…pada Pad Anion Love Moon di lapisan belakang terdapat 3 garisan gam ubi sebagaimana yang diterangkan di awal tadi.

    kali ni…uji pula menggunakan air panas. Didapati cawan yang ditutup dengan Pad Anion Love Moon sangat berwap..bermakna aliran udaranya sangat baik. Perhatikan cawan yang ditutup dengan pad biasa…tiada wap langsung. Pengudaraan yang baik dapat mengelakkan bau dan memberi keselesaan…
    “ANDA FIKIR.ANDA BUAT.ANDA DAPAT”

    JOM TUKAR KEPADA PRODUK YANG LEBIH SELAMAT!!!!

    harga!!!
    EACH PACK

    DAY (PACK BIRU) = RM15.00 – 10 pcs
    NIGHT (PACK PURPLE) = RM15.00 – 8 pcs
    PANTILINER (PACK HIJAU) = RM18.00 – 30 pcs

    atau TRIAL SET

    1 pantiliner + 1 pad siang + 1 pad malam = RM48.00
    atau PAKEJ JIMAT
    PAKEJ DINAMIK = RM268.00(10 pack day + 4 pack night + 5 pantiliner)Boleh guna 8-10 bulan
    PAKEJ PREMIUM = RM268.00
    16 pack pantiliner – boleh guna selama setahun
    Percuma Kad Uji Diri!!!


    ORDER ;
    SMS/CALL : 013-3805920
    MORE INFO : ladiescare09.wordpress.com

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي