Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
  1. #1

    Default Set MIGHTY TRIPPLE GEM (3 GEM) ~ For the perfect BREAKFAST dan juga SEMASA BERPUASA! :-))

    Saya pasti dalam sibuk membuat persediaan untuk berpuasa anda juga tercari-cari apakah supplemen yang dapat membantu anda sekalian sepanjang berpuasa nanti kan? Tak kisahlah ibu menyusu ke, tidak ke, mereka yang aktif dengan aktiviti harian semua memerlukan bantuan untuk mengekalkan tenaga berpanjangan.. Yes, set Mighty Tripple Gem ini bukan sahaja sesuai untuk breakfast kita, tetapi juga SANGAT LARIS dan DIPERLUKAN sepanjang MUSIM BERPUASA. Apa yang terkandung dalam set ini? Dalam set ini ada ESP, Mealshakesdan Performance Drink..



    ESP dan Mealshakes berasaskan protin, dan yang EXTRA pada Mealshakes ni sebab ianya mengandungi multivitamin, multimineral dan juga fiber yang lengkap. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan GMO berkualiti tinggi dgn semua 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan bagi proses sintesis protin. Berbanding protin daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol, jadinya ia membantu memanjangkan rasa kenyang dan sangat sesuai untuk anda yang pernah ada sejarah gastrik semasa berpuasa. Performance Drink pula mengandungi OptiCarb yangmembekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

    Apa pula KEBAIKAN set ini?
    ~ Bertenaga sepanjang hari
    ~ Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan & penumpuan
    ~ Memelihara kesihatan secara menyeluruh


    Ini pula testimoni saya dan mereka yang dah mencuba set ini..:-))


    Saya pernah bertanya kepada seorang doktor tentang cara pengambilan supplemen yang baik dan betul untuk bulan puasa. Beliau mencadangkan agar kita mengambil supplemen yang berbentuk minuman kerana badan lebih mudah menyerap. Lagipun jika kita ambil supplemen berbentuk pil, kita perlu consume air kosong yang banyak, jadi, sepanjang berpuasa kita dah tentulah minum air pun kurang kan, waktu sahur, waktu berbuka dan sebelum tidur sahajalah waktu kita nak minum air banyak-banyak... So, saya ambil set ini sepanjang berpuasa.. Dan set ini boleh diambil seisi keluarga, jimat dan berbaloi-baloi.. anda pula bagaimana? Jika taknak puasa terjejas, boleh dapatkan set ini...


    Jika berminat untuk mendapatkan set ini (harga retail RM346.25), boleh hubungi saya
    012-2541296
    atau emelkan ke rafaliah@yahoo.co.uk atau PM di fanpage UmmiIrfan Online Shoppe.

    Lia UmmiIrfan

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •