Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    Salam sejahtera,

    Ahkak bukak jer thread nie & terpulanglah pada ihsan moderator samada nak alih ke mana-mana yang dirasakan sesuai.

    Masa pengenalan produk nie, ahkak tak pernah dengar tentang produk ini walaupun claim bertaraf internasional dan sudah berada di lebih 30 negara termasuk Singapura. (Peliknya, orang Malaysia tak tahu pulak).

    Secara ringkas
    Unicity bermaksud "menyatukan, menyempurnakan, melengkapkan setiap impian yang ingin dicapai dalam kehidupan. Sebagai sebuah organisasi yang global, kami bersatu dalam memenuhi keinginan anda untuk mencapai kesempurnaan yang diimpikan.


    Kualiti dan keselamatan adalah keunggulan formulasi Unicity. Produk dihasilkan mengikut Amalan Perkilangan Terbaik (Good Manufacturing Practices @GMP) .

    Produk-produk Unicity telah disenaraikan di dalam Physician's Desk Reference (PDR) Edisi 2010.

    Physician's Desk Reference (PDR)adalah sumber yang paling dipercayai di peringkat antarabangsa dengan maklumat yang telah disahkan oleh FDA serta menjadi bahan rujukan oleh berjuta pengamal perubatan profesional pada setiap minggu. Buku PDR 2010 diedarkan kepada hampir setengah juta Pengarah Urusan dan Ketua Farmasi di seluruh Amerika. Malah 90% daripada pengamal perubatan professional menganggap buku ini adalah sumber yang paling penting dengan maklumat yang boleh dipercayai dan membantu mereka membuat keputusan yang betul untuk menasihati pesakit mereka mengenai produk yang harus digunakan.


    Our Products



    Your mom was right--you are what you eat. There's no getting around that one universal truth.
    Whatever you consume becomes you--circulates in your blood, becomes your bones, muscles, and skin. What you eat and drink powers every movement, every blink of the eye, every heartbeat. What you consume becomes the energy you need to mow the lawn, to play tag with your children, and even to think your thoughts.


    At Unicity, we take that one universal truth very seriously. When you consume a Unicity product, you have our uncompromising guarantee that our formulas are effective, complete, balanced, and safe. In fact, all of our products are based on solid scientific research with ingredients that have published peer-reviewed clinical studies backing their efficacy.[/code]

    Unicity offers more than 120 health and wellness products that meet our exacting standards. Our many unique and patented product formulations have been developed through nutritional, clinical, and medical research to enhance your overall health and well-being. Our desire and our tireless effort is to help you become the best you because of our products. After all, you are what you eat.

  2. #2
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    Sambungan :

    Adalah disyorkan, sebarang penggunaan supplement hendaklah dimulakan dengan proses Detoks..iaitu proses untuk membersihkan usus-usus yang selama ini absorp segala makanan sepanjang masa...

    Namun begitu, berapa ramai agaknya yang tahu dan sedar tentang kepentingan membersihkan usus???




    Kenapa anda perlu detox?

    Benarlah perumpamaan "Perut Punca Penyakit"? Seperti mana Sabda Rasulullah SAW maksudnya "Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan." (Riwayat ad-Dailami) Al-Ma'idah dalam bahasa Arabnya bermaksud perut (ventrikulus) dan dalam bahasa Inggerisnya disebut stomach.


    Merupakan salah satu dari organ-organ pencernaan. Perut juga merupakan salah satu dari tempat atau sarang penyakit.Perut sumber penyakit, kesihatan tubuh tergantung kesihatan perut, perut atau kolon bermasalah akan menyebabkan banyak penyakit berbahaya.

    ClearStart Full Detox 30 Days WAJIB menjadi langkah PERTAMA dalam menyelesaikan masalah berat badan dan penyakit obesiti. Untuk sihat dan kekal sihat memerlukan anda membersihkan sistem penghadaman anda dari bahan kumuh degil yg menempel pada dinding usus dan juga dari organisma-organisma serta bakteria jahat yang tidak sepatutnya berada di dalam sistem kolon dan usus anda.

    Clearstart Full Detox 30 Days direka khas bagi membantu tubuh badan anda menyingkirkan bahan kumuh degil yang menempel pada dinding usus, membersihkan sistem penghadaman anda dan juga membantu tubuh badan anda agar dapat menyerap sepenuhnya kebaikan zat-zat, nutrien-nutrien, vitamin-vitamin serta mineral-mineral penting dari produk Bios Life Slim bagi memaksimumkan sepenuhnya pembakaran lemak di badan anda. Sistem penghadaman adalah merupakan fungsi penting dalam pencernaan dan penyerapan makanan.

    Detox Clearstart30 mengandungi 3 komponen yang utama. Saya selalu sarankan pembeli Bios Life SLIM untuk melakukan detox agar usus kembali bersih dan menyerap nutrisi-nutrisi yang baik ke dalam tubuh badan anda dengan cepat. Program ini HANYA UNTUK 30 HARI SAHAJA. Ulangan untuk detox ini boleh dilakukan setahun atau 6 bulan sekali.

    Proses untuk mendetoxkan badan anda sebenarnya adalah kunci keberkesanan kepada semua jenis pemakanan vitamin atau mana-mana supplement, kerana kolon yang sihat, bakal memudahkan anda untuk menyerap segala kebaikan yang ada pada supplement atau vitamin-vitamin tersebut.




  3. #3
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]1. Makan sarapan yang mempunyai kandungan protein yang tinggi. Protein pada waktu pagi meningkatkan tahap metabolisma dengan cepat. Ini membuatkan badan anda mencari lemak tersimpan dan menukarnya kepada glukos seterusnya dibakar di pagi hari sebagai tenaga. Protein akan menahan lapar pada waktu pagi dan memberi tenaga. Anda ada 1/2 jam sehingga 1 jam selepas matahari terbit untuk mendapatkan protein untuk badan anda. Jangan meninggalkan sarapan! Meninggalkan sarapan adalah punca berat badan bertambah![/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]2. Jangan mengambil snek di waktu pagi di antara sarapan dan juga makan tengahari ataupun antara waktu makan tengahari ataupun malam. Biarkan Bios Life Slim bertindak pada badan anda untuk mengurangkan selera makan.[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]3. Ambillah makanan tengah hari anda. Tidak mengambil sarapan, makan tengahari atau pun makan malam akan mengurangkan tahap metabolisma anda. Anda mungkin akan mengambil makanan berkarbohidrat tetapi anda akan mempunyai masa seharian untuk membakarnya. Karbohidrat yang tidak digunakan oleh badan akan bertukar menjadi lemak dan disimpan sebagai lemak dengan cepat. Analisa telah menunjukkan hanya 4 jam diperlukan untuk menukar karbohidrat yang tidak digunakan kepada lemak.[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]4.Makan sayur-sayuran dan juga protein untuk makan malam seperti salad, atau sayuran stim. Seeloknya elakkan karbohidrat atau makan berkanji untuk makan malam.[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]5. Selalulah berjalan, disarankan 5-7000 langkah sehari[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]6. Minum 8-10 gelas air sehari[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]7. Jika boleh pantau kalori anda dan cuba untuk tidak mengambil terlalu banyak lebih dari yang diperlukan oleh badan anda, setiap hari.[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]8. Jika keputusan tidak dapat dilihat dalam masa 6 minggu, sila pantau tahap hormon anda seperti Estrogen, progesterone dan testosterone.[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]9. Disarankan pengambilan buah-buahan seperti blueberry, strawberries, raspberries dan juga blackberries. Makan yogurt sehari sekali juga memberikan kesan yang baik. Anda boleh mengambil Yogurt bersama berries untuk snek, jika anda mahu.[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]10. Anda boleh mengambil Bios Life Slim sehingga 3 kali sehari, sebelum 3 makanan utama.[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]11. Anda akan merasa peningkatan tenaga yang disebabkan oleh badan yang menggunakan glukos dengan efiyen dan menukar lemak kepada glukos serta dibakar menjadi tenaga.[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]12. Anda juga akan melihat peningkatan pada kulit anda dan juga "clearer complexion"[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]
    [/FONT]

    [FONT='Trebuchet MS', sans-serif]Simple, kan ??? So what are you waiting for? Grab yours now 016-4442134[/FONT]

  4. #4
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    Mahukah Anda Mengetahui
    Cara Melangsingkan Kembali Bentuk Badan Anda
    Dalam Masa 3 Bulan
    TANPA Sebarang Kesan Sampingan ?


    Usah membuang masa,duit dan tenaga anda untuk mencari pil-pil kurus, mahupun pelbagai serbuk untuk kurus yang melambak di pasaran. Mungkin benar, ada diantara ubat-ubatan itu SELAMAT, tetapi adakah ianya BERKESAN ?

    Tunjukkan segala bukti klinikal yang dibuat dan dijalankan jika ia benar-benar terbukti berkesan dan selamat. Jangan cepat terpedaya dengan testimoni bergambar dan kata-kata pengguna produk tersebut. Bagaimanakah pula dengan ubat-ubatan yang sebenarnya selama ini tidak selamat untuk diambil ? Adakah anda masih akan terus berdegil untuk mengambilnya hanya kerana telah membeli stok yang banyak ? Anda lebih sayangkan stok-stok tersebut dari kesihatan anda ?

    Rawatan dan bil hospital bukanlah murah sekarang.Mencecah puluhan dan ratusan ribu ringgit. Ingat, tiada apa yang lebih penting dari kesihatan dan nyawa anda sendiri. Sekarang kami akan kongsikan, satu-satunya supplement menghilangkan lemak dan mengurangkan berat badan, yang telah terbukti berkesan dengan pelbagai ujian klinikal di makmal-makmal dan universiti perubatan terkemuka di seluruh USA, Eropah dan Asia

    Memperkenalkan
    BIOS LIFE SLiM
    (Buang Lemak Saya)
    Revolusi Produk Membuang Lemak Badan Melalui Kajian Saintifik Oleh Para Doktor
    Bios Life Slim, Satu-satunya Produk Membakar Lemak
    Yang Terbukti Secara Klinikal Lebih Dari 30 Tahun Di Pasaran.
    Clinically proven, safe,
    effective, natural product
    for LOSING FAT and INCHES
    Kini anda tidak perlu lagi...
    -Membayar puluhan ribu ringgit ke pusat slimming yang belum tentu membuat anda kurus
    -Membeli korset yang bernilai ribuan ringgit walhal sebenarnya diimport dari China tidak lebih dari rm150. Yakinkah anda dengan kos sebegitu, adakah kain itu benar-benar berteknologi tinggi seperti infra-red ?? Korset itu hanyalah kosmetik semata-mata. Saat anda membukanya kembali, lihatlah diri anda di hadapan cermin. Kuruskah anda ???
    -Membayar ratusan ringgit untuk produk kesihatan yang dihasilkan oleh bekas doktor pakar sakit puan dan doktor psikiatri. Sungguh ramai rakyat Malaysia yang mudah terpedaya. Kita harus selidik terlebih dahulu, doktor dalam bidang apakah beliau sebelum ini sampai mampu menghasil produk menguruskan badan
    -Membayar puluhan ringgit demi produk yang entah apa isi kandungannya. Herba ajaib? Daun ajaib ? Akar ajaib ? Fikirkan lah sejenak....... bukan satu benda ajaib kalau anda sakit suatu hari nanti.

    Lihat Perbandingan Harga
    Atau mahukah anda ?
    -Berat badan meningkat berkali-kali ganda selepas anda berhenti menggunakannnya ?

    -Berdepan dengan segala kesan sampingan apabila anda meningkat usia. Kesannya mungkin bukan sekarang, tetapi pada masa hadapan. Sanggupkah anda ???

    Jadi Mengapa Anda Masih Sanggup Membayar
    Untuk Produk Yang Belum Tentu Keberkesanannya
    Dan Juga Membahayakan Kesihatan Anda ???
    Tepuk Lemak...Tanya Minda
    Apakah Pula Keunikan dan Kehebatan Bios Life Slim?
    Bios Life Slim tidak akan sama seperti mana-mana produk lain yang ada dipasaran yang lebih mementingkan kehilangan berat badan berbanding dengan kehilangan atau pembakaran lemak di badan. Ini adalah dua subjek yang amat berbeza. Jadi tidak hairan, ramai yang terpedaya dengan dakyah-dakyah mengatakan kurus dalam 10 hari, 20 hari dan sebagainya. Apa guna kalau berat anda hilang 5kg dalam 10 hari, tetapi tiada pengurangan dari segi inci di lengan, peha, pipi atau di punggung anda.

    Jadi sebenarnya, apa yang anda lihat di mesin penimbang anda, hanyalah kehilangan berat otot , air, dan juga 'bone mass' di dalam badan anda. Inilah punca kulit anda akan kelihatan menggelebeh, kerana bukan lemak anda yang hilang. Sanggupkah anda kelihatan menggelebeh ???

    Berbeza pula dengan Bios Life Slim, ia lebih memfokuskan kepada kehilangan/pembakaran lemak di badan, berbanding dengan kehilangan berat badan. Untuk bulan pertama anda mengambil Bios Life Slim, mungkin perbezaan berat anda di mesin penimbang hanya 4-5kg, tetapi anda pasti akan akan menyedari pengurangan saiz atau inci di pinggang, lengan dan peha anda. Dengan penggunaan Bios Life Slim secara konsisten selama 90 hari, anda akan lihat perubahan yang drastik pada penampilan diri anda.

    Apabila Semua Lemak Di Badan Hilang
    Sama Ada Di Lengan, Peha, Punggung Dan Pipi
    Anda Akan Kembali Kelihatan
    Lebih Cantik, Anggun dan Bergaya

    Bios Life Slim adalah minuman revolusi baru dari USA untuk menyingkirkan lemak dengan cepat dan berkesan. Minuman berperisa oren ini adalah sangat popular di USA, Turkey, Germany, Singapore, Indonesia, Australia, Hong Kong, Japan, Korea, New Zealand, India dan sekarang di negara kita, Malaysia. Walaupun minuman berperisa oren ini mungkin agak baru di Malaysia, tetapi sebenarnya Bios Life Slim telah 30 tahun berada di pasaran.
    Anda tidak perlu berdiet dan berlapar. Anda hanya perlu minum jus oren ini untuk menguruskan badan anda!

    Bios Life Slim satu-satunya produk membakar dan menghilangkan lemak di dalam badan yang dipatenkan dan telah disenaraikan di "Physician's Desk Reference" yang diguna-pakai oleh para doktor dan juga ahli farmasi di USA. Buku ini juga telah dicetak jutaan salinannya setiap tahun. Bios Life Slim juga disenaraikan di MIMS Singapore, di mana ianya diguna-pakai oleh doktor-doktor dan juga ahli farmasi di Singapura.




    Produk ini adalah produk revolusi yang telah dibuktikan melalui pelbagai kajian klinikal, yang membantu anda membakar lemak serta mengurangkan berat badan. Bios Life Slim akan memberikan anda keputusan tanpa perlu berlapar.
    Ambil Bios Life Slim Selama 3 Bulan
    Anda Pasti Terkejut Dengan Perubahan Anda
    Usah Berfikir Dan Berlengah Lagi
    Dapatkan Bios Life Slim
    Cara penggunaannya juga amat mudah. Anda tidak perlu berlapar untuk mengurangkan berat badan. Hanya bancuhkan Bios Life Slim ke dalam air masak, jus atau susu segar, dan minum di antara 10-15 minit sebelum makan tengahari dan makan malam anda. Drink and Shrink
    Bios Life Slim adalah 100% berasaskan kandungan natural dan tidak mengandungi sebarang bahan yang akan membahayakan kesihatan anda. Jadi anda masih boleh meneruskan untuk makan sebarang ubat-ubatan bersama-sama dengan Bios Life Slim. Ingat !!! Terdapat banyak perbezaan di antara Selamat dan Berkesan ...
    Selamat Tak Semestinya Berkesan
    Berkesan Tak Semestinya Selamat
    Bios Life Slim
    Selamat dan Berkesan
    Mari kita lihat apa kata pengguna-penguna BiosLifeSlim dan juga doktor-doktor yang merawat pesakit obesiti dan diabetis mereka


    Untuk semakan, boleh layari
    http://www.pdr.net/drugpages/product...pcode=82680220



  5. #5
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    Mahukah Anda Mengetahui
    Cara Melangsingkan Kembali Bentuk Badan Anda
    Dalam Masa 3 Bulan
    TANPA Sebarang Kesan Sampingan ?


    Usah membuang masa,duit dan tenaga anda untuk mencari pil-pil kurus, mahupun pelbagai serbuk untuk kurus yang melambak di pasaran. Mungkin benar, ada diantara ubat-ubatan itu SELAMAT, tetapi adakah ianya BERKESAN ?

    Tunjukkan segala bukti klinikal yang dibuat dan dijalankan jika ia benar-benar terbukti berkesan dan selamat. Jangan cepat terpedaya dengan testimoni bergambar dan kata-kata pengguna produk tersebut. Bagaimanakah pula dengan ubat-ubatan yang sebenarnya selama ini tidak selamat untuk diambil ? Adakah anda masih akan terus berdegil untuk mengambilnya hanya kerana telah membeli stok yang banyak ? Anda lebih sayangkan stok-stok tersebut dari kesihatan anda ?

    Rawatan dan bil hospital bukanlah murah sekarang.Mencecah puluhan dan ratusan ribu ringgit. Ingat, tiada apa yang lebih penting dari kesihatan dan nyawa anda sendiri. Sekarang kami akan kongsikan, satu-satunya supplement menghilangkan lemak dan mengurangkan berat badan, yang telah terbukti berkesan dengan pelbagai ujian klinikal di makmal-makmal dan universiti perubatan terkemuka di seluruh USA, Eropah dan Asia

    Memperkenalkan
    BIOS LIFE SLiM
    (Buang Lemak Saya)

    Revolusi Produk Membuang Lemak Badan Melalui Kajian Saintifik Oleh Para Doktor
    Bios Life Slim, Satu-satunya Produk Membakar Lemak
    Yang Terbukti Secara Klinikal Lebih Dari 30 Tahun Di Pasaran.
    Clinically proven, safe,
    effective, natural product
    for LOSING FAT and INCHES
    Kini anda tidak perlu lagi...
    -Membayar puluhan ribu ringgit ke pusat slimming yang belum tentu membuat anda kurus
    -Membeli korset yang bernilai ribuan ringgit walhal sebenarnya diimport dari China tidak lebih dari rm150. Yakinkah anda dengan kos sebegitu, adakah kain itu benar-benar berteknologi tinggi seperti infra-red ?? Korset itu hanyalah kosmetik semata-mata. Saat anda membukanya kembali, lihatlah diri anda di hadapan cermin. Kuruskah anda ???
    -Membayar ratusan ringgit untuk produk kesihatan yang dihasilkan oleh bekas doktor pakar sakit puan dan doktor psikiatri. Sungguh ramai rakyat Malaysia yang mudah terpedaya. Kita harus selidik terlebih dahulu, doktor dalam bidang apakah beliau sebelum ini sampai mampu menghasil produk menguruskan badan
    -Membayar puluhan ringgit demi produk yang entah apa isi kandungannya. Herba ajaib? Daun ajaib ? Akar ajaib ? Fikirkan lah sejenak....... bukan satu benda ajaib kalau anda sakit suatu hari nanti.

    Lihat Perbandingan Harga
    Atau mahukah anda ?
    -Berat badan meningkat berkali-kali ganda selepas anda berhenti menggunakannnya ?

    -Berdepan dengan segala kesan sampingan apabila anda meningkat usia. Kesannya mungkin bukan sekarang, tetapi pada masa hadapan. Sanggupkah anda ???

    Jadi Mengapa Anda Masih Sanggup Membayar
    Untuk Produk Yang Belum Tentu Keberkesanannya
    Dan Juga Membahayakan Kesihatan Anda ???
    Tepuk Lemak...Tanya Minda
    Apakah Pula Keunikan dan Kehebatan Bios Life Slim?
    Bios Life Slim tidak akan sama seperti mana-mana produk lain yang ada dipasaran yang lebih mementingkan kehilangan berat badan berbanding dengan kehilangan atau pembakaran lemak di badan. Ini adalah dua subjek yang amat berbeza. Jadi tidak hairan, ramai yang terpedaya dengan dakyah-dakyah mengatakan kurus dalam 10 hari, 20 hari dan sebagainya. Apa guna kalau berat anda hilang 5kg dalam 10 hari, tetapi tiada pengurangan dari segi inci di lengan, peha, pipi atau di punggung anda.

    Jadi sebenarnya, apa yang anda lihat di mesin penimbang anda, hanyalah kehilangan berat otot , air, dan juga 'bone mass' di dalam badan anda. Inilah punca kulit anda akan kelihatan menggelebeh, kerana bukan lemak anda yang hilang. Sanggupkah anda kelihatan menggelebeh ???

    Berbeza pula dengan Bios Life Slim, ia lebih memfokuskan kepada kehilangan/pembakaran lemak di badan, berbanding dengan kehilangan berat badan. Untuk bulan pertama anda mengambil Bios Life Slim, mungkin perbezaan berat anda di mesin penimbang hanya 4-5kg, tetapi anda pasti akan akan menyedari pengurangan saiz atau inci di pinggang, lengan dan peha anda. Dengan penggunaan Bios Life Slim secara konsisten selama 90 hari, anda akan lihat perubahan yang drastik pada penampilan diri anda.

    Apabila Semua Lemak Di Badan Hilang
    Sama Ada Di Lengan, Peha, Punggung Dan Pipi
    Anda Akan Kembali Kelihatan
    Lebih Cantik, Anggun dan Bergaya

    Bios Life Slim adalah minuman revolusi baru dari USA untuk menyingkirkan lemak dengan cepat dan berkesan. Minuman berperisa oren ini adalah sangat popular di USA, Turkey, Germany, Singapore, Indonesia, Australia, Hong Kong, Japan, Korea, New Zealand, India dan sekarang di negara kita, Malaysia. Walaupun minuman berperisa oren ini mungkin agak baru di Malaysia, tetapi sebenarnya Bios Life Slim telah 30 tahun berada di pasaran.
    Anda tidak perlu berdiet dan berlapar. Anda hanya perlu minum jus oren ini untuk menguruskan badan anda!

    Bios Life Slim satu-satunya produk membakar dan menghilangkan lemak di dalam badan yang dipatenkan dan telah disenaraikan di "Physician's Desk Reference" yang diguna-pakai oleh para doktor dan juga ahli farmasi di USA. Buku ini juga telah dicetak jutaan salinannya setiap tahun. Bios Life Slim juga disenaraikan di MIMS Singapore, di mana ianya diguna-pakai oleh doktor-doktor dan juga ahli farmasi di Singapura.




    Produk ini adalah produk revolusi yang telah dibuktikan melalui pelbagai kajian klinikal, yang membantu anda membakar lemak serta mengurangkan berat badan. Bios Life Slim akan memberikan anda keputusan tanpa perlu berlapar.
    Ambil Bios Life Slim Selama 3 Bulan
    Anda Pasti Terkejut Dengan Perubahan Anda
    Usah Berfikir Dan Berlengah Lagi
    Dapatkan Bios Life Slim
    Cara penggunaannya juga amat mudah. Anda tidak perlu berlapar untuk mengurangkan berat badan. Hanya bancuhkan Bios Life Slim ke dalam air masak, jus atau susu segar, dan minum di antara 10-15 minit sebelum makan tengahari dan makan malam anda. Drink and Shrink
    Bios Life Slim adalah 100% berasaskan kandungan natural dan tidak mengandungi sebarang bahan yang akan membahayakan kesihatan anda. Jadi anda masih boleh meneruskan untuk makan sebarang ubat-ubatan bersama-sama dengan Bios Life Slim. Ingat !!! Terdapat banyak perbezaan di antara Selamat dan Berkesan ...
    Selamat Tak Semestinya Berkesan
    Berkesan Tak Semestinya Selamat
    Bios Life Slim
    Selamat dan Berkesan
    Mari kita lihat apa kata pengguna-penguna BiosLifeSlim dan juga doktor-doktor yang merawat pesakit obesiti dan diabetis mereka


    Untuk semakan, boleh layari
    http://www.pdr.net/drugpages/product...pcode=82680220



  6. #6
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    Kebaikan Bios Life Slim

    1.) Bios Life Slim™ Absorbs, Removes, & Helps Your Body Burn Fat
    The patented fiber matrix found in Bios Life Slim binds with the fat from the food you eat. This reduces the amount of fat being absorbed by your body – and safely removes it from your system.
    Taking Bios Life Slim™ before a meal slows the rate glucose is released into your bloodstream, which reduces the amount of insulin the body needs. With lower insulin levels, your body enters a “Fat Burning Zone” that allows you to burn the fat stored in your fat cells.
    2.) Bios Life Slim™ Reduces Your Appetite
    Bios Life Slim™ will curb your appetite by creating a feeling of satiety or fullness. Bios Life Slim™ contains a patented fiber matrix (Biosphere Fiber™) that forms a soft gel solution in your stomach. Scientists have known for years that fiber increases satiety or, in other words, fiber makes you feel fuller, quicker.
    3.) Bios Life Slim™ Decreases Leptin Resistance - Reduces Cravings & Over Eating.
    Leptin is a hormone in the body that until recently, very little was known about its importance to fat loss. Leptin is the signaling hormone in the body between fat cells and your brain. Your brain will stop craving food when it senses an adequate amount of Leptin.
    Bios Life Slim is clinically proven, safe,
    effective, natural product
    for LOSING FAT and INCHES!
    IMPROVES Body's Fat Burning Ability
    BALANCES Blood Sugar
    INCREASES Energy
    REGULATES Bowel Function
    REDUCES Appetites & Cravings
    DECREASES Bad Cholesterol (LDL)
    INCREASES Good Cholesterol
    LOWERS Triglycerides

    Bios Life Slim, Diabetis & Kolestrol

    Selain bertujuan untuk membakar segala lemak-lemak yang berkumpul di badan anda, Bios Life Slim telah diuji dan dibuktikan secara klinikal, dapat merawat penyakit : Type 2 Diabetic atau Pre-Diabetic .
    Oleh yang demikian, pesakit diabetis ini tidak perlu lagi untuk terus bergantung kepada insulin seumur hidup mereka.
    Begitu juga untuk pesakit yang menghidap kadar kolestrol yang tinggi. Mungkin ramai yang tidak tahu, kebanyakan pesakit yang menghidap kolestrol yang tinggi terpaksa bergantung hidup kepada 'satin drugs' seperti Lipitor.
    Bios Life Slim, adalah satu-satunya produk di dunia yang tidak berasaskan sebarang 'drugs' yang telah diuji secara klinikal di universiti dan hospital terkemuka, dan telah dipatenkan. Tiada produk yang ada atau dapat meniru kebaikan produk Bios Life Slim ini. Hasil kajian mendapati, Bios Life Slim
    - Mengurangkan LDL sebanyak 31% dalam 8 minggu
    - Menaikkan HDL sebanyak 29% dalam 8 minggu. (Ini diantara keunikan Bios Life SLim yang tidak dapat diselesaikan dengan penggunaan 'satin drugs')







    Saksikan kehidupan Yvon Morin .... Pada February 2011, inilah kisah hidup beliau :
    Kadar kandungan gula yang tinggi
    4 suntikan insulin setiap hari
    Tekanan mental akibat penyakit yang di alami
    Lihat bagaimana Bios Life Slim membantu mengatasi masalah kesihatan beliau.

    Kini ada jalan penyelesaiannya ... jika bukan berlaku kepada anda, kongsikan kepada kaum keluarga anda, dan juga rakan-rakan anda. Anda mungkin dapat mengubah nasib dan keadaan kesihatan mereka.


    Lagi testimonial

    Jadi apa yang anda tunggu lagi ? Kini dengan Bios Life Slim, anda pasti mampu ...
    Membakar Lemak Di Badan
    Merendahkan Kadar Kolestrol
    Merendahkan Kadar Gula Di Dalam Darah


  7. #7
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    Bios Life Slim Selamat Untuk Anak Anda



    Bios Life Slim telah terbukti untuk membantu mencegah anak-anak anda dari menghidapi penyakit yang ditakuti ramai oleh para ibu bapa, iaitu Obesiti.

    Bahan kandungan yang natural di dalam Bios Life Slim, telah membuatkan Bios Life Slim sesuai untuk semua peringkat umur. Walau bagaimanapun, kanak-kanak yang berusia 6-12 tahun, hanya perlu mengambil 1 peket sehari berbanding 2 peket untuk mereka yang lebih dewasa.

    Bio Life Slim Membantu Mengawal Kadar Kolestrol Anak-anak Anda

    Di antara bahan penting di dalam Bios Life Slim adalah kombinasi fiber yang telah dipatenkan dan sangat mudah larut, iaitu Biosphere Fiber. Biosphere Fiber akan mengurangkan serum kolestrol dengan menyerap kolestrol di dalam makanan yang dimakan oleh anak-anak anda.

    Berita Gembira Untuk Jantung Anak Anda

    Selain itu juga, Bios Life Slim mengandungi bahan yang dipanggil Bios Cardio Matrix. Ianya diformulakan dari kombinasi bahan-bahan phytosterols, chrysanthemum morifolium, dan policosanols, tiga bahan natural yang telah terbukti secara klinikal untuk memastikan kadar kolestrol yang sihat di dalam badan.

    Menstabilkan Gula Di Dalam Darah

    Apabila anak-anak anda meminum Bios Life Slim sebelum makan tengahari atau makan malam, ia akan membentuk seperti suatu penghadang di dalam perut anak-anak anda, untuk memastikan gula dari memasuki sistem penghadaman dengan terlalu cepat. Ini kerana, pada kebiasaannya, gula ini akan memberikan tenaga yang sementara sahaja, dan apabila ia kembali berkurangan, anak-anak anda akan cepat lapar dan ketagih untuk makan makanan ringan yang tinggi gula seperti coklat dan air berkabonat.

    Bagi mengelakkan perkara ini berlaku, Bios Life Slim, akan bertindak sebagai agen di dalam badan, dan akan menjadi seperti 'mesin masa' untuk memberikan gula yang cukup di dalam badan anak-anda sehingga waktu makan yang seterusnya.

    Vitamin

    Selain mengandungi bahan-bahan yang dapat membantu mengawal kolestrol dan gula di dalam darah, Bios Life Slim mengandungi Bios Vitamin Complex, untuk memberikan anak-anak anda vitamin dan mineral seperti beta carotene, biotin, folic acid, vitamins B1, B2, B6, and B12, Vitamins C, E, zinc, niacinamide, selenium, dan banyak lagi.

    Tapi Tunggu, Ada Lagi ...

    Semua bahan-bahan kandungan yang kami kongsikan tadi, adalah bahan-bahan yang terkandung di dalam Bios Life C, iaitu kotak yang berwarna hijau.

    Penggunaan Bios Life C secara berterusan selama 8 minggu telah terbukti secara klinikal untuk

    -Mengurangkan 'Bad Cholesterol' [LDL] sebanyak 31%
    -Menaikkan 'Good Cholesterol' [HDL] sebanyak 29%


    Terdapat satu kandungan unik, yang dipatenkan telah di masukkan ke dalam Bios Life Slim, iaitu Unicity 7x. Apabila Unicity 7x, bergabung bersama-sama bahan seperti Biosphere Fiber, Bios Cardio Matrix, and Bios Vitamin Complex, ia akan memberikan satu impak yang besar di dalam proses mengurangkan lemak di dalam badan, dan seterusnya mempercepatkan proses mengurangkan berat badan anak-anak anda.


    Bios Life Slim tidak mengandungi sebarang stimulan, 100% diperbuat dari bahan-bahan makanan, dan ini akan memastikan anak-anak anda untuk tidak letih, dan tidak menggangu sistem nervous mereka.

    Jadi apa yang anda tunggu lagi. Sebagai ibu bapa, kita seharusnya lebih bertanggungjawab untuk memastikan kesihatan anak-anak kita di masa hadapan. Jangan sampai suatu hari nanti, anak-anak kita menyalahkan kita kerana tidak mengambil berat tentang kesihatan mereka.



  8. #8
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    test untuk letak product

  9. #9
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    test untuk letak product

  10. #10

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    test test test

  11. #11
    Peniaga Galeri @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Jun 2012
    Posts
    14

    Default Re: Produk Unicity : Clearstart30, Bios Life SLIM (paling laris) - Kurus dengan SIHAT & SELAMAT

    dah lama beno xupdate..huhuhu ... sebab mcm leceh je aritu nak kena lulus by mode

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي