JOM KENALI PAD ANION LOVE MOON.....

Tahukah anda bahawa 83% wanita pada hari ini mengalami masalah kesihatan peribadi dan 62% daripadanya adalah berpunca daripada penggunaan tuala wanita yang berkualiti rendah. Tahukah anda bahawa tuala wanita yang biasa mulai tahun 90an adalah diperbuat daripada BAHAN KERTAS KITAR SEMULA? Kertas kitar semula ini akan diproses menggunakan bahan kimia melalui proses PEMUTIHAN, STERILISASI dan MENYAHKAN BAU!!!! Hasil sampingan dalam proses ini mewujudkan dioksin yang mana akan memberikan kesan kepada kesihatan peribadi wanita. Rata-rata tuala wanita diluar sana diperbuat daripada bahan kertas kitar semula yang mana apabila rendam dalam air akan hancur. Manakala tuala wanita yang diperbuat daripada kapas..teksturnya tidak akan hancur dan kekal seperti kain kapas juga. Oleh itu, adalah penting untuk wanita diluar sana untuk memilih produk yang selamat dan halal digunakan???????

MENGAPA ANION LOVE MOON PILIHAN KAMI???Pad Anion Love Moon bukan sahaja selamat malah halal digunakan. Pad anion adalah produk kesihatan hasil inovasidan teknologi daripada Jepun dan US. Pad Anion Love Moon diperbuat daripada 100%cotton dan ektrak tumbuhan (gel). Tahukah anda bahawa bahan terbaik untuk menyerap darah adalah cotton dan bukan kertas kitar semula yang memudaratkan!!!...sebab tu orang zaman dulu-dulu menggunakan kain sahaja dan pada masa itu mana ada penyakit-penyakit berbahaya seperti yang kita tengok hari ini...dan lapisan gel dalam pad ini berupaya menyerapkan cairan 2 kali ganda tetapi tidak mengembang. Ada yang pakai sehari suntuk pun masih mengatakan ianya kering sampai ke petang...tapi dari sudut kesihatan pad ini disarankan ditukar setiap 4-6 jam berbanding pad biasa setiap 2 jam kerana tiada bahan pencegah bakteria. Setiap pcs pad anionmempunyai pita anion (berwarna hijau) yang berfungsi mencegah, merawat danmemperbaiki masalah dalaman wanita.8 Kebaikan Unik Anion!!!


Anti bakteria, Memperbaiki hormon, Menghilangkan kelesuan, Membasmi baubusuk, Meningkatkan keimunan, Menggalakkan metabolisme, Mengurangkan tekanan,dan Merawat jangkitan.


Beza Pad Anion dengan Pad Biasa...jom baca lagi.......

Packaging


Pack Anion Love Moon yang berkualiti diperbuat daripada aluminium foil dan bukan daripada plastik biasa. Mempunyai penutup berpelekat yang dapat mengelakkan kemasukan habuk, kekotoran, serangga dan bakteria. Senang nak dibawa kemana-mana, boleh masuk dalam handbag 1 pack atau pcs kerana setiap pcs juga ditutup sempurna.

Jangka Hayat


Adalah penting untuk kita tahu jangka hayat yang selamat untuk pad yang kita pakai. Ini kerana pad yang tamat tempoh bukan sahaja telah dihinggapi habuk tetapi bakteria telahpun mula membiak. Jangan tertipu dengan pack combo yang dijual dipasaran yer.....Jangka hayat Anion Love Moon adalah selama 3 tahun. Pada belakang pack Anion Love Moon... tarikh pengeluaran dan tarikh luput ditunjukkan dengan jelas.

Anti-Bakteria
Pita anion tuala wanita anion Love Moon boleh membebaskan anion yang berkepekatan tinggi. Ia boleh membebaskan oksigen yang dapat menghalang patogen utama penyakit ginekologi, menghapus bakteria dan menghilangkan bau.

Keselesaan
Berbanding dengan permukaan tuala wanita lain yang kasar, permukaan tuala wanita anion Love Moon adalah lebih nipis, lebih lembut dan lebih selesa.

Ketelapan Udara
Kebanyakkan tuala wanita di pasaran adalah tidak telap udara dan ia akan mempercepatkan pembiakan bakteria yang seterusnya akan membawa penyakit wanita. Lapisan bawah tuala wanita anion Love Moon adalah telap udara tetapi tidak telap air. Berbanding dengan tuala wanita lain, ia lebih selamat digunakan.

Penyerapan Air
Permukaan lembut tuala wanita anion Love Moon mempunyai 2 kali ganda kekuatan penyerapan air berbanding dengan permukaan serat tuala wanita yang lain. Bahan penyerapan air yang berkualiti baik dapat memerangkap cecair/darah kepada bentuk gel (ekstrak tumbuhan) dalam lapisan tengah untuk mengelakkan kebocoran atau kelekitan.
BAGAIMANA DENGAN HARGA???

DAY (PACK BIRU) = RM15.00 – 10 pcs
NIGHT (PACK PURPLE) = RM15.00 – 8 pcs
PANTILINER (PACK HIJAU) = RM18.00 – 30 pcs

atau

ANDA BOLEH MEMBELI PADA KADAR JIMAT MENGIKUT PAKEJ BERIKUT..

PAKEJ DINAMIK = RM268.00
(10 pack day + 4 pack night + 5 pantiliner)
Boleh guna 8-10 bulanPAKEJ PREMIUM = RM268.00
16 pack pantiliner – boleh guna selama setahunPercuma Kad Uji Diri!!!Kad uji diri akan diberikan percuma bagi setiap pack. Pengukuran tahap kesihatan vagina bergantung pada tahap warna yang dibandingkan samada semakin cerah atau semakin gelap. Sekiranya warna menunjukkan pada tahap gelap maka anda perlu mendapatkan rawatan doktor dengan segera.

SEBARANG PERTANYAAN/ORDER ANDA BOLEH HUBUNGI KAMI DI…

email
ladiescare09@gmail.com

Call/SMS

013-3805920

info..sila layari

ladiescare09.wordpress.com


Kepada yang diluar kawasan Putrajaya dan Bangi...harga yang dipaparkan belum masuk caj penghantaran pos laju....

...............................................TER IMA KASIH...............................