Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 30
  1. #1
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Ibu Jari Keatas ACAI BERRY HANYA RM106 (sm) / RM108 (ss) | AROMA SALT CRYSTAL | SALT SOAP ------> HARGA TERMASUK POSTAGE

    PERINGATAN :-
    Sila baca dengan teliti sebelum membuat sebarang pembelian / pembayaran .


    SYARAT-SYARAT PEMBELIAN :-

    1. Sila tentukan produk yang dikehendaki.
    2. Pastu boleh lah email kat saya :- stokiscatalyst@gmail.com / PM kepada saya.
    3. Sila berikan butiran seperti ( untuk penghantaran ):-

    - Nama Penuh :-
    - Alamat Penghantaran :-
    - No. Telefon :-
    - Kod item & Kuantiti :-

    4. Tunggu email pengesahan utk JUMLAH pembayaran.
    5. Sila lakukan pembayaran ke akaun berikut :-


    MAYBANK BERHAD
    (FARIZA BT AHMAD PUDZI)
    112028167841


    [/CENTER]

    6. Paste kan bukti pembelian & pembayaran di TOPIK ini atau PM / email di stokiscatalyst@gmail.com
    7. Tempoh pembayaran adalah dalam masa 3 HARI SAHAJA, jika TIADA PEMBAYARAN di buat, booking akan terbatal secara automatik & dibuka kepada pembeli yang lain.


    * CARA PENGHANTARAN :-

    1. Penghantaran akan dilakukan setelah pembayaran telah di jelaskan.
    2. Item akan dihantar menggunakan POS LAJU sahaja.

    POS LAJU
    Semenanjung Malaysia
    RM 8.00

    Sabah & Sarawak
    RM 12.00



    lagi jimat kalau beli banyak.....

    - TERIMA KASIH -



    http://www.wanitamelayu.com/forum/fo...lay.php?f=2140



    SEBARANG PERTANYAAN :-

    1. email - stokiscatalyst@gmail.com
    2. SMS / Call - 0129702415

  2. #2
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    DAPATKAN SEKARANG

    HOT PRODUK




    Acai berry softgel membantu mengurangkan lemak dgn cepat dan perawatan kulit. Menggunakan formula unik berasal srpd ekstrak asli acai berry dan ramuan herba cina pilihan, ia terbukti mampu: -mengurangkan nafsu makan -mencantikkan kulit -meningkatkan metabolisma Kandungan: Acai berry, aloe, chitosan, garcinia cambogia, dietary fibre, green tea.

    *Caution!!
    Tidak sesuai utk wanita hamil, pesakit jantung, pesakit hati, pesakit buah pinggang dan tidak boleh diambil bersama ubatan lain.

    Cara pengambilan:
    Makan 1 biji softgel stiap pagi sblm sarapan. Minum banyak air sekurang2nya 2 liter sehari utk elak sembelit.

    HARGA: RM100.00 (30 softgels) + POSTAGE RM6

  3. #3
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00












    Bentuk Acai Berry Softgel Capsules


    Acai berry softgel membantu mengurangkan lemak dgn cepat dan perawatan kulit. Menggunakan formula unik berasal srpd ekstrak asli acai berry dan ramuan herba cina pilihan, ia terbukti mampu: -mengurangkan nafsu makan -mencantikkan kulit -meningkatkan metabolisma Kandungan: Acai berry, aloe, chitosan, garcinia cambogia, dietary fibre, green tea.




    *Caution!!


    Tidak sesuai utk wanita hamil, pesakit jantung, pesakit hati, pesakit buah pinggang dan tidak boleh diambil bersama ubatan lain.




    Cara pengambilan:


    Makan 1 biji softgel stiap pagi sblm sarapan. Minum banyak air sekurang2nya 2 liter sehari utk elak sembelit.

  4. #4
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00



    Cara2 makan acaiberry dengan betul ialah :-


    Makan hanya sebiji waktu pagi 30 minint sebelum breakfast.
    Selepas tu breakfast, lunch, dinner seperti biasa..cuma banyakkan minum air kosong ye. tapi kalau ada gastrik, sila makan acaiberry selepas breakfast.

    Sesuai untuk lelaki dan wanita.

    Kalau semasa puasa, makan sebelum sahur atau selepas terawih.
    At least acai berry kena masuk dalam perut kita tanpa makanan lain dengan jarak sekurang-kurangnya 30 minit.

    Sila lebihkan minum air kosong untuk cepatkan proses pembakaran lemak.

    Kalau menyusu badan pun boleh makan acai berry, insyaAllah susu tak kering, cuma jangan lupa minum lebih air.
    Insyaallah tidak ada kesan sampingan lain dan tidak akan mengeringkan air susu.....yg penting bnyakkan minum air kosong/mineral



  5. #5
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    SOALAN2 LAZIM BERKAITAN ACAI BERRY


    1- kenapa byk kluar jerawat makan acai?= jawapannya ialah toksin dikeluarkan dari badan sbb tu ada sesetengah org kluar jerawat.

    2- kenapa makan acai dah 3 botol tp dok gemuk jugak?= acai susah bekerja jika ada kafein dlm badan..elakkan minum kopi, teh, nescafe. Ia melambatkan lemak pecah, dan menyebabkan pening kepala@migrain

    3- kenapa naik penimbang tapi berat tak turun pun?= cuba cek sluar baju longgar x? Ni satu misteri yg saya tgh kaji (cewahhh…) mengapa berat x turun tp sluar dh byk longgar. (MAKNANYA DAH KURUS LER TUUU)

    4- kalau mkn ubat lain blh x makan acai?= buleh blake tp jarakkan 7 jam TAPI kalau
    makan@minum kalogen, slimming produk yg lain TAK BOLEH makan acai..makan la produk slimming lain tu dulu smpai abis baru makan acai. Or letak tepi dulu produk lain, cuba makan acai dulu..

  6. #6
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    Kepada yg musykil kenapa masih belum trun berat badan walaupun dah makan ABC hampir habis satu botol....

    cuba imbas kembali apa yg anda minum...


    if ada ambil minuman kafein...please stop it..
    ABC tak akan bertindak dalam badan if mash minum kafein/tea

    Harap dapat hindari caffeine buat sementara waktu ye.. semasa mengambil acai berry ni... nanti proses pembakaran lemak yg di idam idamkan terbantut..

    Seeloknya banyakkan minum air mineral/ kosong utk hasil yg memuaskan.

  7. #7
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    Formula Tambahan – Lebih berkesan, bertindak 2 dalam 1, bukan sahaja untuk tubuh badan yang langsing bahkan dan juga kulit yang lebih gebu, tegang dan cantik.


    • Dijamin 100% Keasliannya Dan Kualitinya! Beribu testimonial telah Berjaya!

    • Halal – sumber botanik

    • Mampu turun sehingga 3kg dalam masa seminggu atau sehingga 18 kg dalam masa 3 bulan.

    • Diperbuat daripada 100% bahan asli dengan campuran buah acai beri dan ramuan herba tumbuhan tradisional terpilih

    • Tidak ada kesan sampingan seperti sering ke tandas, pening kepala dan tidak menganggu rutin harian anda.

    • Telah terbukti bahawa buah acai berry memiliki banyak kandungan yang sangat berguna bagi tubuh seperti omega6 dan omega9 yang berguna mengurangi ancaman serangan jantung, dan juga kandungan lainnya seperti fosfor, kalsium, potassium, vit B1, vit B2, dll

    • Kaya akan serat sehingga membuat kita cepat merasa kenyang dan mengawal nafsu makan dengan efektif

    • Tidak perlu melakukan senaman

    • Tidak perlu berlapar, anda masih bolah makan seperti biasa.

    • Dapat meningkatkan metabolisme tubuh dan mempercepatkan proses pembakaran lemak tubuh.

    • Membantu mengurangkan risiko penuaan. Kulit menjadi lebih kenyal, awet muda dan berseri.


    Siapa yang harus membeli ABC??

    • Wanita/Lelaki yang menginginkan bentuk tubuh yang menawan dan sering kali tertipu dengan produk-produk lain yang kurang berkualiti.

    • Wanita/Lelaki sibuk dengan tugasan harian sehingga memerlukan supplement yang efektif tetapi memberikan hasil yang menakjubkan.

    • Sudah mencuba pelbagai produk langsing, pergi ke pusat pelangsingan tetapi masih tidak mendapat hasil yang diingini.


    Kandungan :

    • Buah Acai Berry asli ,

    • Ekstrak Kolagen Marin

    • Aloe Vera

    • Chitosan,

    • Garcinia Camboga

    • Serat Fiber

    • Green Tea.


    Spesifikasi:

    • 500mg x 30 softgels


    Cara penggunaan:

    • 1 kapsul setiap pagi hari sebelum sarapan, diminum dengan air suam 8oz. Seeloknya ketika perut kosong dan 30 minit sebelum sarapan pagi.


    Pantang Larang

    • Tidak sesuai bagi penderita penyakit jantung, darah tinggi, stroke, hati, ginjal, hyperplasia, glaukoma, sawan (epilepsi).
    • Tidak boleh diambil bersama ubat lain seperti panadol, antibiotik atau ubat pelangsing yang lain.
    • Tidak sesuai bagi wanita yg sedang hamil. Ibu menyusu dikehendakki minum kuantiti air yang banyak.


    Perhatian:

    • Tambah kuantiti pengambilan air ketika mengambil ACAI BERRY ABC.
    • Digalakkan untuk tetap makan meski tidak berasa lapar, makan sedikit sudah memadai untuk bekalan tenaga dalam badan..Banyakkan pengambilan buah-buahan.
    • Tidak digalakkkan mengambil ACAI BERRY ABC apabila daya tahan tubuh sedang lemah/sakit.

  8. #8
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    TESTIMONI PENGGUNA ACAI BERRY













  9. #9
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    DAPATKAN SEKARANG

    HOT PRODUK




    Acai berry softgel membantu mengurangkan lemak dgn cepat dan perawatan kulit. Menggunakan formula unik berasal srpd ekstrak asli acai berry dan ramuan herba cina pilihan, ia terbukti mampu: -mengurangkan nafsu makan -mencantikkan kulit -meningkatkan metabolisma Kandungan: Acai berry, aloe, chitosan, garcinia cambogia, dietary fibre, green tea.

    *Caution!!
    Tidak sesuai utk wanita hamil, pesakit jantung, pesakit hati, pesakit buah pinggang dan tidak boleh diambil bersama ubatan lain.

    Cara pengambilan:
    Makan 1 biji softgel stiap pagi sblm sarapan. Minum banyak air sekurang2nya 2 liter sehari utk elak sembelit.


  10. #10
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    39 kelebihan buah acai berry.Semoga bermanfaat untuk anda

    1. Acai boleh membantu kualtiti tidur dengan lebih baik
    2. Acai dapat tingkatkan tahap tenaga anda
    3. Acai berry dapat mengurangi kolesterol
    4. Acai boleh membantu anda menurunkan berat badan
    5. Acai berry dapat membantu mengurang stress anda
    6. Acai Dapat Meningkatkan Kesihatan Seksual Anda
    7. Acai Boleh Melegakan Haid Bulanan Wanita.
    8. Acai Dapat Membantu melawan Kerdut dimuka
    9. Minum acai Dapat Membuat Gigi Kukuh
    10. Acai meningkatkan penglihatan Mata anda
    11. Acai Dapat Bantuan Warna Kulit anda
    12. Acai Boleh Melewatkan Ketuaan
    13. Acai Dapat Melindungi Saluran Darah
    14. Acai Dapat Meningkatkan daya tahan penyakit
    15. Acai Bolehkah Meningkatkan Tahap Lipid dan Glukosa
    16. Acai Boleh Mengdetoksifikasi Dan Mencuci Tubuh Kita
    17. Acai Mampu Membantuan Masalah Ulser
    18. Acai Mungkin Mampu Mengurangi Risiko Penyakit Alzheimer
    19. Acai Adakah Penolong Besar Terhadap Osteoporosis
    20. Acai Bolehkah Melawan BPH (pembesaran prostat)
    21. Acai mampu membantu menghalang Retinopathy
    22. Acai Bolehkah Mencegah Beberapa Penyebab Dari Penyakit Jantung
    23. Sterols Dari acai Dapat Membantu Menurunkan Tekanan Darah
    24. Acai Dapat Membantu melegakan simptom
    25. Acai Dapat Bantuan Juga Lapangkan Gejala Dari Crohn’s Disease
    26. Acai Mamput Membantu Menghilangkan Rasa Sakit Arthritis
    27. Acai Dapat Membantu Mencegah Kerosakan Free-Radical di Sistem Kekebalan (immune system)
    28. Acai Juga Bertindak Seperti Astringen
    29. Acai Dapat Memerangi Kanser
    30. Acai Bolehkah Mengatasi Acid Reflux!
    31. Acai Dapat Menguatkan Tubuh anda
    32. Acai Bolehkah Meningkatkan Kontraksi Otot Dan Regenerasi33. 33. Acai Bolehkah Meningkatkan Fungsi Sel-sel ‘Immune’ (kekebalan)
    34. Acai BolehBerindak sebagai Anti-mutagenik
    35. Acai Dapat Melawan Virus
    36. Acai Dapat Meningkatkan Penghadaman
    37. Acai Dapat Memberikan anda Mental yang lebih Jelas
    38. Acai Menggalakkan Kesihatan Keseluruhan.
    39. Acai Dapat Bantuan Synergy Tubuh Kita

  11. #11
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    ‎[ Hanpon takdo bateri....harap maaf la ye sapa2 yg call / sms tue. Anda akan dilayan sebaik ajer charger Hanpon nie jumpa ]

  12. #12
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    DAPATKAN SEKARANG

    HOT PRODUK




    Acai berry softgel membantu mengurangkan lemak dgn cepat dan perawatan kulit. Menggunakan formula unik berasal srpd ekstrak asli acai berry dan ramuan herba cina pilihan, ia terbukti mampu: -mengurangkan nafsu makan -mencantikkan kulit -meningkatkan metabolisma Kandungan: Acai berry, aloe, chitosan, garcinia cambogia, dietary fibre, green tea.

    *Caution!!
    Tidak sesuai utk wanita hamil, pesakit jantung, pesakit hati, pesakit buah pinggang dan tidak boleh diambil bersama ubatan lain.

    Cara pengambilan:
    Makan 1 biji softgel stiap pagi sblm sarapan. Minum banyak air sekurang2nya 2 liter sehari utk elak sembelit.

    HARGA: RM100.00 (30 softgels) + POSTAGE RM6

    HUBUNGI :-
    SMS 012-9702415
    EMAIL / PM


  13. #13
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00












    Bentuk Acai Berry Softgel Capsules


    Acai berry softgel membantu mengurangkan lemak dgn cepat dan perawatan kulit. Menggunakan formula unik berasal srpd ekstrak asli acai berry dan ramuan herba cina pilihan, ia terbukti mampu: -mengurangkan nafsu makan -mencantikkan kulit -meningkatkan metabolisma Kandungan: Acai berry, aloe, chitosan, garcinia cambogia, dietary fibre, green tea.




    *Caution!!


    Tidak sesuai utk wanita hamil, pesakit jantung, pesakit hati, pesakit buah pinggang dan tidak boleh diambil bersama ubatan lain.




    Cara pengambilan:


    Makan 1 biji softgel stiap pagi sblm sarapan. Minum banyak air sekurang2nya 2 liter sehari utk elak sembelit.

  14. #14
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    39 kelebihan buah acai berry.Semoga bermanfaat untuk anda

    1. Acai boleh membantu kualtiti tidur dengan lebih baik
    2. Acai dapat tingkatkan tahap tenaga anda
    3. Acai berry dapat mengurangi kolesterol
    4. Acai boleh membantu anda menurunkan berat badan
    5. Acai berry dapat membantu mengurang stress anda
    6. Acai Dapat Meningkatkan Kesihatan Seksual Anda
    7. Acai Boleh Melegakan Haid Bulanan Wanita.
    8. Acai Dapat Membantu melawan Kerdut dimuka
    9. Minum acai Dapat Membuat Gigi Kukuh
    10. Acai meningkatkan penglihatan Mata anda
    11. Acai Dapat Bantuan Warna Kulit anda
    12. Acai Boleh Melewatkan Ketuaan
    13. Acai Dapat Melindungi Saluran Darah
    14. Acai Dapat Meningkatkan daya tahan penyakit
    15. Acai Bolehkah Meningkatkan Tahap Lipid dan Glukosa
    16. Acai Boleh Mengdetoksifikasi Dan Mencuci Tubuh Kita
    17. Acai Mampu Membantuan Masalah Ulser
    18. Acai Mungkin Mampu Mengurangi Risiko Penyakit Alzheimer
    19. Acai Adakah Penolong Besar Terhadap Osteoporosis
    20. Acai Bolehkah Melawan BPH (pembesaran prostat)
    21. Acai mampu membantu menghalang Retinopathy
    22. Acai Bolehkah Mencegah Beberapa Penyebab Dari Penyakit Jantung
    23. Sterols Dari acai Dapat Membantu Menurunkan Tekanan Darah
    24. Acai Dapat Membantu melegakan simptom
    25. Acai Dapat Bantuan Juga Lapangkan Gejala Dari Crohn’s Disease
    26. Acai Mamput Membantu Menghilangkan Rasa Sakit Arthritis
    27. Acai Dapat Membantu Mencegah Kerosakan Free-Radical di Sistem Kekebalan (immune system)
    28. Acai Juga Bertindak Seperti Astringen
    29. Acai Dapat Memerangi Kanser
    30. Acai Bolehkah Mengatasi Acid Reflux!
    31. Acai Dapat Menguatkan Tubuh anda
    32. Acai Bolehkah Meningkatkan Kontraksi Otot Dan Regenerasi33. 33. Acai Bolehkah Meningkatkan Fungsi Sel-sel ‘Immune’ (kekebalan)
    34. Acai BolehBerindak sebagai Anti-mutagenik
    35. Acai Dapat Melawan Virus
    36. Acai Dapat Meningkatkan Penghadaman
    37. Acai Dapat Memberikan anda Mental yang lebih Jelas
    38. Acai Menggalakkan Kesihatan Keseluruhan.
    39. Acai Dapat Bantuan Synergy Tubuh Kita

  15. #15
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Ibu Jari Keatas Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00


    Ingin turunkan berat badan ??

    Cuba la Acai Berry ?? tak perlu berdiet
    1 biji setiap hari sebelum makan



  16. #16
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    Tracking Number
    28/6/2012
    via POS LAJU

    1. Nurul Syahida - EM 126556898 MY
    2. Nor Aminah - EM 126556938 MY
    3. Balkish Rafeeqa - EM 126556819 MY
    4. Edryana - EM 126556853 MY
    5. Ita Samsiah - EM 255309596 MY
    6. Rabiatun Adawiyah - EM 255308882 MY
    7. Suziana Sulaiman - EM 255308905 MY
    8. Siti Suhaida - EM 255309579 MY

    p/s - Mohon maaf semua, saya lewat p pejabat pos, so kaunter dh nak tutup....coz hari nie (28/6/2012) saya baru abis kursus. Berkemungkinan, parcel anda semua akan terima pada hari sabtu.

  17. #17
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    DAPATKAN SEKARANG

    HOT PRODUK




    Acai berry softgel membantu mengurangkan lemak dgn cepat dan perawatan kulit. Menggunakan formula unik berasal srpd ekstrak asli acai berry dan ramuan herba cina pilihan, ia terbukti mampu: -mengurangkan nafsu makan -mencantikkan kulit -meningkatkan metabolisma Kandungan: Acai berry, aloe, chitosan, garcinia cambogia, dietary fibre, green tea.

    *Caution!!
    Tidak sesuai utk wanita hamil, pesakit jantung, pesakit hati, pesakit buah pinggang dan tidak boleh diambil bersama ubatan lain.

    Cara pengambilan:
    Makan 1 biji softgel stiap pagi sblm sarapan. Minum banyak air sekurang2nya 2 liter sehari utk elak sembelit.

    HARGA: RM100.00 (30 softgels) + POSTAGE RM6

    HUBUNGI :-
    SMS 012-9702415
    EMAIL / PM

  18. #18

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    as salam..sy nak tanya baru2 nie dlm berita kata acai berry nie blh menyebabkan jadi gila....adakah produk nie

  19. #19
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    Quote Originally Posted by izan1572 View Post
    as salam..sy nak tanya baru2 nie dlm berita kata acai berry nie blh menyebabkan jadi gila....adakah produk nie
    wsalam

    bukan yg ni dear.....yg tu lain

  20. #20
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    30 Oct 2009
    Posts
    2,000

    Default Re: Keajaiban Acai Berry Herba Pelangsing ♥ - HANYA RM100.00 + POSTAGE RM6.00

    39 kelebihan buah acai berry.Semoga bermanfaat untuk anda

    1. Acai boleh membantu kualtiti tidur dengan lebih baik
    2. Acai dapat tingkatkan tahap tenaga anda
    3. Acai berry dapat mengurangi kolesterol
    4. Acai boleh membantu anda menurunkan berat badan
    5. Acai berry dapat membantu mengurang stress anda
    6. Acai Dapat Meningkatkan Kesihatan Seksual Anda
    7. Acai Boleh Melegakan Haid Bulanan Wanita.
    8. Acai Dapat Membantu melawan Kerdut dimuka
    9. Minum acai Dapat Membuat Gigi Kukuh
    10. Acai meningkatkan penglihatan Mata anda
    11. Acai Dapat Bantuan Warna Kulit anda
    12. Acai Boleh Melewatkan Ketuaan
    13. Acai Dapat Melindungi Saluran Darah
    14. Acai Dapat Meningkatkan daya tahan penyakit
    15. Acai Bolehkah Meningkatkan Tahap Lipid dan Glukosa
    16. Acai Boleh Mengdetoksifikasi Dan Mencuci Tubuh Kita
    17. Acai Mampu Membantuan Masalah Ulser
    18. Acai Mungkin Mampu Mengurangi Risiko Penyakit Alzheimer
    19. Acai Adakah Penolong Besar Terhadap Osteoporosis
    20. Acai Bolehkah Melawan BPH (pembesaran prostat)
    21. Acai mampu membantu menghalang Retinopathy
    22. Acai Bolehkah Mencegah Beberapa Penyebab Dari Penyakit Jantung
    23. Sterols Dari acai Dapat Membantu Menurunkan Tekanan Darah
    24. Acai Dapat Membantu melegakan simptom
    25. Acai Dapat Bantuan Juga Lapangkan Gejala Dari Crohn’s Disease
    26. Acai Mamput Membantu Menghilangkan Rasa Sakit Arthritis
    27. Acai Dapat Membantu Mencegah Kerosakan Free-Radical di Sistem Kekebalan (immune system)
    28. Acai Juga Bertindak Seperti Astringen
    29. Acai Dapat Memerangi Kanser
    30. Acai Bolehkah Mengatasi Acid Reflux!
    31. Acai Dapat Menguatkan Tubuh anda
    32. Acai Bolehkah Meningkatkan Kontraksi Otot Dan Regenerasi33. 33. Acai Bolehkah Meningkatkan Fungsi Sel-sel ‘Immune’ (kekebalan)
    34. Acai BolehBerindak sebagai Anti-mutagenik
    35. Acai Dapat Melawan Virus
    36. Acai Dapat Meningkatkan Penghadaman
    37. Acai Dapat Memberikan anda Mental yang lebih Jelas
    38. Acai Menggalakkan Kesihatan Keseluruhan.
    39. Acai Dapat Bantuan Synergy Tubuh Kita

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •