Yezzaaa...!! Bulan ni ada PROMO on Vitamin E!! Yess! Yess! Saya percaya customer-customer UmmiIrfan.Com pasti ternanti-nanti bilalah agaknya VITAMIN E ni akan ada SALES lagi kan kan kan? Haaa..sempena bulan Jun ni, memang kami di UmmiIrfan.Com declare bulan ini sebagai BULAN CANTIK dan CINTA ~ Hanya Untukmu Yang Tersayang..:-)))

Inilah dia Vitamin E Shaklee. Lengkap dengan Selenium dan mengandungi
(d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Inilah yang membezakan Vitamin E Shaklee dengan Vitamin E yang lain yang terdapat di pasaran.

Vita-E complex mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E.

Setiap kapsul gel lembut memberikan:
• 400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium.
• Membantu dalam memelihara kesihatan baik.


Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa selenium. Pengambilan vitamin E perlulah lengkap dengan selenium untuk mendapat kesan pengambilan yang optimum manakala tanpa selenium ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

Bagi yang bertulis pada label dengan 'd' ini bermakna ia adalah sumber asli. Manakala 'l' adalah sumber tiruan atau sumber kimia. Mengapa perlu memilih sumber asli? Supaya lebih mudah diserap oleh badan berbanding sumber tiruan atau sumber kimia kerana jika tidak dapat diserap oleh badan , ini akan menyebabkan toksik kemudan hari dan penyebab kepada wujudnya abnormal sel dalam badan.

Haaa..cer periksa kandungan Vitamin E kat rumah korangg..;-))Dan ini pula TESTIMONI di UmmiIrfan.Com:
Ada banyak lagi info dan testimoni disini.


Dan jika anda ingin mendapatkan SET seperti di atas, (Vitamin E, Vitamin C, B Complex dan ESP) ambil peluang ini sekarang kerana saya memberikan anda FREE DELIVERY! (^__^)

Berapa harganya?

~ Set D trial pack RM75 (NORMAL PRICE IS RM80) **FREE POSTAGE!~ Fullpek Set D ONLY at RM232 WM/ RM 252 EM (NORMAL PRICE is RM295) **FREE POSTAGE!

Set Baru
~ I LOVE MY HUBBY SET : Vitamin E danOstematrix RM165.
(NP RM178 WM / RM195 EM) **FREE POSTAGE!

~ Set KasihSayang: Vitamin E dan Alfalfa RM RM160.
(NP RM 172 WM / RM188 EM) **FREE POSTAGE!
Add on sebotol Vitamin E only RM110 dengan mana2 trial pack.
Beli sebotol Vitamin E RM115 Get FREE postage.


Berminat untuk mendapatkan Vitamin E Complex atau Skin Care Set ini pada
HARGA OFFER INI dan FREE DELIVERY, boleh hubungi saya
012-2541296
atau emelkan ke rafaliah@yahoo.co.uk atau PM di fanpage UmmiIrfan Online Shoppe
.

Lots of Love..
UmmIrfan


*Click here to order.


**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

[/COLOR]