Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 37 of 37
  1. #21
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Ibu Jari Keatas Putri binari lulur scrub...hanya RM11.00

    PUTRI BINARI LULUR SCRUB - 250gm

    Harga pasaran : RM12.90
    HARGA PROMOSI : RM11.00


    Lulur Scrub Susu Beras diadun dengan susu kambing dan susu beras untuk memelihara kelembapan dan menyegarkan kulit. Susu Kambing dan susu beras adalah gabungan hebat untuk mencerahkan kulit, jadikan kulit selembut sutera dan cerah seperti mutiara.

    Khasiat Lulur Susu Beras Putri Binari
    * Membantu mencerahkan kulit secara semulajadi.
    * Membantu melembut dan menghaluskan kulit secara semulajadi.
    * Membantu menghilangkan sel-sel mati yang menyebabkan kulit kering.

    Cara penggunaan :

    * Sapukan dan urutkan Lulur Scrub Susu Beras ke seluruh badan, biarkan selama 5 minit, kemudiannya bilaskan dengan air.


  2. #22
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Ibu Jari Keatas ZEYANSHOP...Offer 15~25% untuk semua product starting 1 ~ 14 Mei.....jom beli...

    Sempena pembukaan rasmi ZEYANSHOP, kami menawarkan harga serendah 15~25% bermula dari 1 Mei ~ 14 Mei (selama 2 minggu)
    Kami juga ada menyediakan cenderahati untuk 20 pelanggan pertama yang membeli barang di sini...

  3. #23
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Ibu Jari Keatas Offer 15~25% untuk semua product dan dapatkan cenderahati.....jom beli...

    JUALAN PEMBUKAAN KEDAI....1~14 MEI
    Dapatkan harga discount dari 15%~25% & cenderahati untuk 20 pelanggan sahaja.....JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.....JOM BELI.....

    Antara senarai barang yang baru upload.....
    1. U-Queen RM89.90 >>> RM76.00
    2. Beauty Umaira / Umar / Adam & Hawa MIL RM289 >>> RM215
    3. JMdara serbuk RM60.00 >>> RM50.00
    4. JMDara kapsul RM49.00 >>> RM42.00
    5. JMDara almira RM45.00 >>> RM38.00
    6. NFA Curora RM49.90 >>> RM40.00
    7. NFA Smilax RM49.90 >>> RM40.00
    8. Set Bersalin Ibu Halimah RM350.00 >>> RM310.00
    9. Set Bersalin Leesa Formula
    * ConfineMum Set A RM215.00 >>> RM190.00
    * ConfineMum Set B RM260.00 >>> RM230.00
    * ConfineMum Set Premium RM350.00 >>> RM310.00
    8. Salindah
    * Set Hamil RM224.00 >>> RM197.00
    * Set Bersalin RM215.00 >>> RM190.00
    * Set Lengkap (Hamil+Bersalin) RM370.00 >>> RM326.00
    9. Set Bersalin Amway RM293.00 >>> SILA PM FOR BEST PRICE
    10. Atika Beauty Jus Perapat RM45.00 >>> RM37.00
    11. Natasya Herba
    * Sabun RM15.90 >>> RM13.50
    * Toner RM18.90 >>> RM16.00
    * Krim Malam size kecil RM29.90 >>> RM25.00
    * Krim Malam size besar RM45.00 >>> RM38.00
    * Krim Siang RM39.00 >>> RM33.00
    * Foundation RM35.90 >>> RM30.50
    12. Coklat Minda Hijrah RM49.00 >>> RM45.00

    13. ARTISTRY Bedak Halus Shimmer 6g RM72.00 >>>
    SILA PM FOR BEST PRICE
    14. ARTISTRY Bedak Muka 3D RM75.00 >>> SILA PM FOR BEST PRICE

    NOTE : Terdapat banyak lagi product dalam process upload....

  4. #24

    Default Re: ZEYANSHOP...Offer 15~25% untuk semua product starting 1 ~ 14 Mei.....jom beli...

    salam...
    tanya...set bersalin ibu halimah boleh dibeli berasingan kan? klu rempah mandi n tungku kukus herba berapa harganya ye?
    tq

  5. #25
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Default Re: ZEYANSHOP...Offer 15~25% untuk semua product starting 1 ~ 14 Mei.....jom beli...

    Quote Originally Posted by rushai View Post
    salam...
    tanya...set bersalin ibu halimah boleh dibeli berasingan kan? klu rempah mandi n tungku kukus herba berapa harganya ye?
    tq
    salam...
    TTl harga RM68 utk 2 brg....tpi sygnya stock da abis sempena promosi ni....
    Tak nak cuba amway set ke?...sila PM tuk best price

  6. #26
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Ibu Jari Keatas Deodoran paling laris.....badan TIDAK berbau sehingga 48 jam DISAMPING boleh memutihkan ketiak anda....

    HANYA : RM21.00 (100ml)
    KETAHANAN : 5~7 bulan walaupun digunakan setiap hari....

    Mungkin anda fikir HARGA deodoran ini MAHAL...
    SEBENARNYA TIDAK.....KERANA isi kandungannya lebih banyak dari deodoran yang dijual dipasaran dan hanya SEKALI sapuan sahaja sudah memadai....
    Telah terbukti keberkesanannya....badan anda tidak akan berbau walaupun selepas melakukan kerja-kerja berat dirumah ATAU kerja yang mengeluarkan peluh yang banyak.....

    Berbuli dengan kelainan! Lihat mengapa ia menjadi satu daripada produk paling laris!
    • Menawarkan perlindungan daripada bau dan kebasahan sehingga 48 jam.
    • Kombinasi deodoran dan antipeluh.
    • Bebas alkohol.
    • Menggunakan KOMPLEKS LICHEN PLUS (disebut sebagai "Lai Khen") untuk menentang bakteria di bahagian ketiak dan boleh mengelakkan kanser payudara. Sesetengah product deodoran mengandungi bahan yang boleh mengaktifkan sel kanser....So BERHATI-HATI dengan pemilihan product anda...
    • Rumusan tanpa pemutih tidak akan mengotorkan pakaian walaupun semasa ketiak masih basah dengan produk.
    • Pengunaan yang berterusan boleh mencerahkan kawasan ketiak yang gelap

    Petua
    :
    Jauhi produk berasaskan alkohol. Alkohol sering digunakan sebagai disinfektan yang menjimatkan dan penggunaan yang berterusan mungkin mengeringkan bahagian ketiak anda, oleh itu mungkin menyebabkan kekeringan dan kerengsaan.

    SILA CUBA.....PASTI ANDA INGIN MEMBELI LAGI.....

  7. #27
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Default Re: Deodoran paling laris.....badan TIDAK berbau sehingga 48 jam DISAMPING boleh memutihkan ketiak anda....

    Selamat pagi semua......jemput singgah....

    Quote Originally Posted by adawiah View Post
    HANYA : RM21.00 (100ml)
    KETAHANAN : 5~7 bulan walaupun digunakan setiap hari....

    Mungkin anda fikir HARGA deodoran ini MAHAL...
    SEBENARNYA TIDAK.....KERANA isi kandungannya lebih banyak dari deodoran yang dijual dipasaran dan hanya SEKALI sapuan sahaja sudah memadai....
    Telah terbukti keberkesanannya....badan anda tidak akan berbau walaupun selepas melakukan kerja-kerja berat dirumah ATAU kerja yang mengeluarkan peluh yang banyak.....

    Berbuli dengan kelainan! Lihat mengapa ia menjadi satu daripada produk paling laris!
    • Menawarkan perlindungan daripada bau dan kebasahan sehingga 48 jam.
    • Kombinasi deodoran dan antipeluh.
    • Bebas alkohol.
    • Menggunakan KOMPLEKS LICHEN PLUS (disebut sebagai "Lai Khen") untuk menentang bakteria di bahagian ketiak dan boleh mengelakkan kanser payudara. Sesetengah product deodoran mengandungi bahan yang boleh mengaktifkan sel kanser....So BERHATI-HATI dengan pemilihan product anda...
    • Rumusan tanpa pemutih tidak akan mengotorkan pakaian walaupun semasa ketiak masih basah dengan produk.
    • Pengunaan yang berterusan boleh mencerahkan kawasan ketiak yang gelap

    Petua
    :
    Jauhi produk berasaskan alkohol. Alkohol sering digunakan sebagai disinfektan yang menjimatkan dan penggunaan yang berterusan mungkin mengeringkan bahagian ketiak anda, oleh itu mungkin menyebabkan kekeringan dan kerengsaan.

    SILA CUBA.....PASTI ANDA INGIN MEMBELI LAGI.....

  8. #28
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Hantar ZEYANSHOP....Dapatkan jamu mak dara dengan HANYA RM50 jenis serbuk & RM42 kapsul....

    Selamat pagi semua.....

    Quote Originally Posted by adawiah View Post
    Jamu Mak Dara....

    SERBUK
    Harga pasaran : RM60.00
    HARGA PROMOSI : RM50.00 (16% DISCOUNT)


    KAPSUL
    Harga pasaran : RM49.00
    HARGA PROMOSI : RM42.00 (15% DISCOUNT)


    Produk Jamu Mak Dara Gold dapat membantu mengurangkan masalah-masalah seperti yang selalu dialami oleh wanita dari pelbagai peringkat umur. Ia merupakan satu produk herba yang menggabungkan warisan sezaman, teknologi sains dan nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semulajadi. Khasiat produk Jamu Mak Dara Gold dapat membantu menyeimbangkan hormon wanita dan menyelaraskan mengikut keperluan sistem tubuh. Selain itu Jamu Mak Dara Gold juga dapat mengurangkan ketegangan sendi dan otot, sengal-sengal badan malah ia baik untuk mereka yang menghidap Arthritis.
    Produk Jamu Mak Dara Gold merupakan pemakanan tambahan yang dapat mengatasi masalah dalaman wanita. Kecantikan dalaman wanita adalah amat penting untuk mengekalkan kesihatan yang berpanjangan dan kesihatan dalaman itu dapat dilihat sehingga terpancar menampakkan kecantikan tubuh. Jamu Mak Dara Gold bukanlah ubatan bersifat segera, ia direka khas untuk merangsang gaya hidup sihat dan aktif apabila digunakan secara berkala dan konsisten berserta pemakanan seimbang dan senaman ringan

    Antara khasiat produk Jamu Mak Dara Gold ialah:-

    1. Menyuburkan rahim
    Tubuh setiap wanita berbeza mengikut individu. Perbezaan ini memerlukan setiap wanita memiliki sistem peranakan yang sihat dan subur, agar kitaran hormon berfungsi dengan lebih lancar. Ia juga memerlukan formulasi khas untuk mengekalkan keseimbangan nya.
    2. Mengatasi masalah keputihan
    Setiap 1 dari 3 wanita pasti mengalami masalah keputihan tidak kira status bujang atau yang sudah berkahwin. Masalah ini terjadi kesan dari pemakanan dan juga persekitaran wanita itu. Faraj yang sihat memerlukan penjagaan sempurna luar dan dalam.
    3. Merapatkan faraj
    Wanita sudah berkahwin dan melahirkan, akan mendapati fenomena otot faraj yang longgar sebagai suatu masalah. Bahan-bahan seperti akar serapat dapat membantu mengembalikan ketegangan otot faraj agar dapat merapatkan kembali faraj bermasalah.
    4. Menambah nafsu syahwat
    Libido rendah atau kurang syahwat merupakan penghalang terbesar bagi mereka yang sudah melahirkan untuk menjalin hubungan intim bersama pasangan. Rangsangan diperlukan dari dalam minda dan luar bagi mengatasi masalah ini.
    5. Memberi Tenaga
    Kecergasan tubuh wanita menggalakkan kecerdasan minda. Wanita yang menggalas tanggungjawab sebagai seorang ibu, isteri dan bagi mereka yang berkerjaya amat memerlukan tenaga untuk melakukan tugas harian.
    6. Membuang toksik dalam badan
    Pemakanan seharian, pencemaran alam sekitar dan ketegangan dapat meningkatkan kuantiti toksik dalam sistem tubuh. Proses menyingkirkan toksik amat penting bagi mengelakkan keracunan organ dalaman tubuh, mengurangkan masalah bau badan dan faraj serta melancarkan perjalanan darah.
    7. Memperbaiki sistem kitaran haid
    Kitaran haid yang teratur adalah penting untuk memastikan keseimbangan hormon Estrogen. Pelbagai kesan akan timbul sekiranya kitaran haid tidak teratur seperti pertambahan berat badan, sukar mendapat kan cahaya mata dan lain-lain.
    8. Membakar lemak berlebihan
    Lemak berlebihan menyebabkan pertambahan berat badan. Pembakaran lemak berlebihan menggalakkan penurunan berat badan, dapat mengekalkan barat badan yang ideal dan memperkemaskan penampilan.
    9. Membuang angin
    Angin terhasil daripada pemakanan yang ti- dak seimbang dan pendedahan pada persekitaran yang kurang sihat. Pembuangan angin berlebihan dapat mengurangkan masalah ketidakselesaan badan.
    10. Mengurangkan masalah bau badan
    Masalah bau badan adalah normal bagi mereka yang berbadan besar dan sudah melahirkan. Pengamalan pemakanan tambahan dan diet seimbang dapat membantu mengurangkan masalah bau badan.
    11. Mengatasi masalah kemaluan berbau
    Pengurangan toksik dalam badan sekaligus dapat mengurangkan masalah bau badan dan masalah kemaluan berbau.
    12. Mengurangkan kesakitan di bahagian pinggang
    Kesakitan di bahagian pinggang merupakan kesan langsung dari gaya hidup aktif dan penggunaan otot pinggang secara eksesif.
    13. Mengurangkan masalah lemah tubuh badan terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin
    Ibu-ibu selepas melahirkan selalunya mengalami masalah lemah tubuh badan. Pemakanan tambahan yang serasi dapat membantu mengurangkan masalah lemah tubuh badan.

  9. #29
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Default Re: ZEYANSHOP...Menjual product kesihatan & kecantikan....JMDara, Leesa Formula, Biodex, V'asia, D'Masha, U-shine, White Pear

    U-QUEEN......Anda Sihat! Anda Hebat! Suami Pasti Terpikat!!!

    Quote Originally Posted by adawiah View Post
    U-QUEEN......Anda Sihat! Anda Hebat! Suami Pasti Terpikat!!!

    HARGA PROMOSI : RM76.00
    (15% DISCOUNT)

    Isi kandungan:14 sachet x 25 gm

    U-Queen yang bermaksud ratu telah diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.

    Khasiat U-Queen :
    * membekalkan tenaga luaran dan dalaman.
    * membantu mengencang payudara.
    * membantu melewatkan menopause.
    * membantu mengatasi masalah berat badan.
    * membantu mencerahkan kulit secara semulajadi.
    * membantu mengeratkan hubungan suami isteri .
    * membantu mengatasi masalah keputihan & senggugut.
    * membantu menguatkan & merapatkan otot vagina.
    * membantu mengatasi masalah faraj longgar & berair
    * membantu menaikkan seri pada wajah & awet muda
    * membantu mengecutkan fibroid, cyst dan endometriosis.
    * membantu melancar/membersih darah serta peranakan.
    * membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan.

    Cara-cara penggunaan:
    1. Guna air suam
    2. Kemudian masukkan U-Queen, goncong @ kacau.
    3. Minum selepas 1 jam makan malam & sebelum tidur
    4. Pagi keesokkan hari, minum air suam sebelum gosok gigi.
    5. Amalkan setiap hari.. insyaallah pasti berkesan.

    Maklumat lain berkenaan U-Queen :
    * Simpan ditempat dingin dan kering di bawah suhu tidak melebihi 30C. Elakkan dari kanak-kanak.
    * Tidak sesuai untuk wanita mengandung , period dan dalam pantang larang.


    TESTIMONI:
    Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah (40 tahun)
    Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja. Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU dihati saya!

    Lian, Bangi ( 35 tahun)

    Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!

    Azilah, Jalan Duta (42 tahun)
    Dulu isteri minta…suami bo la yan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…

    Zana, Bandar Sri Damansara (33 tahun)
    Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!

    Zaharah, Ampang (42 tahun)
    Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!

    Emma, Bandar Permaisuri
    Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!

    Siti, Sri Kembangan (29 tahun)

    Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, insyaallah!

    Safa Harun, Johor (28 tahun)
    Sebelum ni saya tak pernak ambil apa2 supplement. Tapi bila tengok iklan U-queen kat FB, hati sya berkata nak cuba sebab angin dalam badan, kulit berjerawat, kusam dan selalu berasa letih badan. Selepas mencuba U-Queen dalam sehari, tubuh saya berasa sengal2, letih dan kerap membuang air kecil kesan tindakbalas dari U-Queen. Alhamdulillah, selepas 5 hari kulit terasa licin, jerawat dimuka dan badan semakin kurang, perut buncit disebabkan angin sudah tiada, badan berasa ringan dan rasa bertenaga. Selain itu bila bersama suami sudah tiada rasa sakit dibahagian ari2. Suami pun puji. Lepas 3 mgu, ada rakan menegur kulit muka saya nampak bersih kerana parut serta jerawat di muka saya sudah semakin berkurang. terima kasih Ya Allah, terima kasih U-Queen kerana menyelesaikan masalah sya ini.

    Suhaida Yani, Jawi (29 tahun)
    Bermula dengan sekotak U-Queen memang puas hati sangat, dah rasa perubahan pada kulit, halus dan semaik cerah, payudara semakin montok, pungggung naik, badab rasa ringan setiap kali bangun pagi, berat badan dah kurang 3 kilo...eeee bestnya. Bagi sesiapa yg berkerja shift memang sesuai sangat sebab U-Queen ni tidak meletihkan walaupun tidur sekejap saje. Maklumlah saya berkerja shift, sebelum ni kalau tak cukup tidur memang terasa pening dan badan terasa letih sangat tapi lepas saya ambil U-Queen masalah tu semua dah tiada lagi. Kawan-kawan dan suami dah mula perasan perubahan diri saya. terima kasih U-Queen

    Rozita Ahmad Zukri, kulim (36 tahun)
    Saya mengalami masalah jeragat dan berat badan yang mendadak selepas melahirkan anak ke 5. Setelah 2 kotak U-Queen diambil, berat badan kembali stabil, buah dada semakin montok, kulit terasa halus dan jeragat semakin berkurangan. Saya syorkan kepada para wanita yang belum mencuba U-Queen, cepat-cepatlah mencba. Memang puas hati dan pasti tidak rugi. Terima kasih U-Queen

    Eli Yanti, Kuala Lumpur
    I dah try dah U-Queen ni..... hemmm....memang mantap dan berkesan ok. Sekarang I dah habis ambil sekotak, perubahan memang sangat ketara, berat badan terus turun dan kulit muka putih, licin lagi tegang.....confirm ni tau. Dalam 6 sachet minum pun dah nampak hasilnya. kalau habis sekotak lagilah ketara kesannya....Terima Kasih U-Queen!

    Leny Bte Abdul Rani, Pengerang Kota Tinggi

    Dua tahun yang lepas, saya terlibat dalam satu kemalangan jalan raya yang menyebabkan saya cedera parah. Tangan dan kaki kiri patah. pada ketika itu saya sedang hamil 3 bulan. Saya menjalani 2 pembedahan. Pertama memasukkan besi plate pada kaki sebelah kiri dan 6 bulan selepas itu, saya melahirkan anak secara pembedahan akibat kemalangan tersebut. Bermula saat itu, badan saya terasa tidak berfungsi, kesihatan merosot. Anak dan suami tidak terjaga dan rumahtangga tidak terurus. Saya rasa kecewa dan hampa pada diri saya.
    Ianya berlarutan sehingga pada satu hari ketika melayari internet Fb, saya terbaca satu artikel khazanah alam yang sangat menarik perhatian saya. Khazanah alam itu ialah U-Queen!! Makana tambahan yang HEBAT yang telah merubah kehidupan saya hingga ke hari ini. selepas seminggu mencuba U-Queen, badan saya terasa ringan, sakit tulang belakang berkurangan hari demi hari, dapat melayan anak dan suami dan dapat menguruskan rumahtangga semula. saya terus mengambil U-Queen hingga ke hari ini. Dan setelah beberapa bulan mengamalkan U-Queen, kesihatan saya semakin pulih. Suami pun sentiasa memuji keterampilan saya, "mengancam" katanya.....


  10. #30
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Ibu Jari Keatas Hot product!!!.....POWER + KETAT + MONTOK....Cuma RM59....Pengunaan sebulan ++


    KETAT + POWER seperti malam pertama.....
    CUMA RM59....dapatkan segera

    Kembalikan Kemesraan
    Herba boleh membantu meningkatkan hubungan antara lelaki dan wanita dengan menginisiasikan keseimbangan bahan kimia tubuh. Sebagai contoh, tahap testosteron lelaki mula jatuh di sekitar umur 40 tahun. Jika ia jatuh secara dramatik, seseorang mungkin mengalami simptom-simptom andropaus seperti keinginan seks yang menurun, mati pucuk, kemurungan, perubahan mood, cepat marah, kelesuan, insomnia dan kehilangan jisim tulang. Herba boleh membantu, terutamanya herba-herba yang boleh mempengaruhi kebolehan tubuh untuk mengilang testosteron.

    Bagi wanita, menopaus boleh menyebabkan vagina mengalami kekeringan makala sindrom sebelum haid (PMS) pula menyebabkan kerengsaan, kembung, kejang perut dll, yang boleh mempengaruhi vitaliti dan keinginan seseorang. Terdapat herba-herba yang boleh membantu mengoptimumkan kesihatan anda dengan meningkatkan tenaga dan keinginan, dan melegakan tekanan.

    Mulakan dengan meningkatkan kesejahteraan keseluruhan anda!
    Asas hubungan yang baik dan sihat adalah dengan memastikan tubuh anda sentiasa cergas. Herba boleh membantu mengoptimumkan kesihatan anda dengan memberi lebih tenaga kepada anda dan membantu anda melegakan stres. Herba-herba semula jadi seperti tongkat ali, puncturevine, ashwaganda, pegaga, daun senduduk dan shatavari, telah diguna secara tradisional untuk meningkatkan kesejahteraan, tenaga dan vitaliti di kalangan lelaki dan wanita.

    Formulasi Tropical Herbs untuk Wanita
    • Campuran herba yang dicipta untuk meningkatkan kesejahteraan umum wanita, dan untuk kesihatan juga mengekalkan tenaga.
    • Mengandungi shatavari, pegaga, manjakani, buah pinang, daun senduduk,kunyit and kayu serapat, yang dikenali kerana kesan toniknya dan khasiat yang menguatkan, terutamanya shatavari. Manjakani dan senduduk biasanya diguna dalam perubatan tradisional untuk menyokong kesejahteraan wanita dan mengurangkan masalah wanita.

    KANDUNGAN :
    1. Shatavari yang bermakna “wanita yang mempunyai seratus suami” dikenali kerana kesannya terhadap sistem pembiakan wanita. Ia diguna untuk membantu dalam haid, pengovuman, memperbaiki laktasi. Juga membantu mengekalkan salur kencing yang sihat dan menguatkan sistem imun.
    2. Manjakani (croton caudatum) telah lama diguna sebagai afrodisiak dan perangsang dalam ubat-ubatan tradisional.
    Dipercayai berfaedah untuk mengetatkan otot vagina dan meningkatkan tenaga.
    3. Buah pinang berasal dari Malaysia dan India Selatan. Buah pinang membantu pencernaan dengan merangsang perembesan jus liur. Ia mengandungi kuantiti tanin yang banyak dan juga empat alkaloid. Tanin mengecutkan tisu-tisu tubuh, menjadikannya lebih tahan daripada jangkitan. Alkaloid dipercayai boleh membantu mengurangkan kekejangan otot dan melegakan kesakitan. Arecoline, satu daripada alkaloid, menghasilkan kesan yang menyenangkan dan memberi tenaga terhadap tubuh dan minda.
    4. Senduduk diguna secara tradisional untuk merawat masalah wanita, ia merupakan herba astringen yang berguna
    untuk melegakan keputihan. Senduduk mengandungi tanin, yang membantu mengecutkan tisu-tisu tubuh, sekaligus membantu
    menentang jangkitan.
    5. Kayu serapat (hippocratea indica) diguna di Malaysia dan Indonesia oleh pengamal tradisional untuk membantu dalam masalah ginekologi. Herba ini juga membantu mengetatkan otot-otot vagina.
    6. Kunyit sering diguna dengan spesis atau herba lain dalam penyediaan masakan, tindakan antiradangannya membantu melegakan keradangan luka terutamanya luka di kawasan vagina. Sebagai antioksidan, ia juga melindungi daripada kerosakan radikal bebas.

    Berapa cepatkah saya boleh melihat faedah daripada mengambil produk herba?
    Herba-herba adalah campuran pelbagai sebatian semula jadi yang kaya. Walaupun kesan beberapa herba tertentu akan diamati dalam masa yang pendek selepas memakannya, yang lain adalah lebih tidak ketara dan memberikan faedah kesihatan mereka secara beransur-ansur. Sesetengah herba dikenali mengeluarkan faedah yang ketara hanya selepas beberapa hari atau seminggu manakala yang kaya dengan antioksidan, bertindak untuk memperbaiki kesihatan anda tanpa kesan yang ketara. Umumnya, kesan berfaedah herba-herba ke atas tubuh anda benar-benar dicapai selepas ia telah diambil secara berterusan sekurang-kurangnya dalam tempoh 3 bulan.

    Bagaimana sekiranya saya berasa pening dan loya selepas mengambil produk herba?

    Apabila memakan suplemen herba, sentiasa simpan rekod dengan baik dan perhatikan tubuh anda. Kali pertama anda mengambil herba tersebut, makan sedikit sahaja supaya anda boleh pasti bahawa tiada tindak balas yang teruk serta-merta. Ingat selalu bahawa herba mengawal sistem tubuh anda dan oleh itu anda mesti minum banyak air apabila anda memakan herba. Bagi mereka yang memakan kali pertama, mereka mungkin berasa sedikit sakit kepala. Jika rasa sakit kepala berterusan, anda harus berhenti mengguna herba-herba ini, sebelum memulakannya semula selepas beberapa hari dengan dos yang lebih kecil. Herba-herba harus diambil bersama dengan makanan dan air yang banyak.

  11. #31
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Default Re: Hot product!!!.....POWER + KETAT + MONTOK....Cuma RM59....Pengunaan sebulan ++...See page 2

    Delivery tracking# for ubat gigi glister....
    Naimah - EN 476135202 MY
    Nikki - EN 476135193 MY
    Nurul Ainol - EN 476135216 MY

    Delivery by hand for Higoat
    Bandar Putra (Iwan) - 2kotak
    Taman Putri (Rosle) - 1kotak

  12. #32
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Default Re: Hot product!!!.....POWER + KETAT + MONTOK....Cuma RM59....Pengunaan sebulan ++...See page 2

    Selamat malam semua.....
    Marilah cuba Tropical herb jamu yg kandungan bahannya telah terpilih dan tiada campuran bahan terlarang....
    Dah cuba PASTI mau lagi......
    Hanya RM59 including postage.....penggunaan untuk 1 bulan setengah.....

  13. #33

    Default Re: Offer 15~25% untuk semua product dan dapatkan cenderahati.....jom beli...

    assalam...anyway berapa best price boleh bagi yea utk set bersalin leesa formula set premium..?anything sms me at 017-7310810...tq..

  14. #34
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Default Re: Offer 15~25% untuk semua product dan dapatkan cenderahati.....jom beli...

    Quote Originally Posted by anija1611 View Post
    assalam...anyway berapa best price boleh bagi yea utk set bersalin leesa formula set premium..?anything sms me at 017-7310810...tq..
    da reply.....cek pm ye....

  15. #35
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Default Re: Hot product!!!.....POWER + KETAT + MONTOK....Cuma RM59....Pengunaan sebulan ++...See page 2

    Penghantaran :
    COD
    Wati (Apartment Bandar Putra) - NDZ set
    Rizal (Senai) - D'herb premium diet & D'herb makbul munajat
    Norin (Kulai) - Herbanika perapat
    Shikin (Taman Universiti) - Adam & Hawa MIL
    Ina (Kulai) - Cologen renew 20 plus (2 kotak)

    Poslaju
    Azleena (Pulau Pinang) - Beauty Umaira (EN 476133056 MY)

  16. #36
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Default Re: TERATAK ZEYAN...Harga serendah 10~30% utk product kesihatan & kecantikan...

    Senarai harga ISTIMEWA dari Teratak Zeyan...

    SET BERSALIN
    1. JAMU MAK DARA >> discount 14% RM300 (RM350)
    Jamu Mak Dara Serbuk
    2 botol Jamu Mak Dara kapsul
    Losyen Param (Limau)
    Pilis
    Bedak Sejuk
    Rempah Mandi
    Tungku Kukus Berherba
    Bengkung

    1. LEESA FORMULA >> discount 15%
    >> Set A : RM185 (RM215) (Tanpa Bengkung)
    Tablet Haruan Omega
    Tablet Prawan
    Ginger Confine Cream
    Body Contour Gel 30gm
    Minyak Telon

    >> Set B : RM225 (RM260) (Dengan Bengkung)
    Tablet Haruan Omega
    Tablet Prawan
    Ginger Confine Cream
    Body Contour Gel 30gm
    Bengkung Correctuer
    Minyak Telon

    >> Set C : RM295 (RM350) (Dgn Bengkung & Tungku Herba)
    Tablet Haruan Omega
    Tablet Prawan
    Ginger Confine Cream
    Body Contour Gel 30gm
    Bengkung Correctuer
    Minyak Telon
    Cotet Emas Uncang
    Tungku Herba 2pcs

    3. ATIKA BEAUTY >> discount 20% RM240 (RM300)
    Jamu Bersalin 1
    Jamu Bersalin 2
    Teh Herba Tampang
    Minyak Herba
    Minyak Bayi
    Rempah Pembersih Wanita
    Param
    Tapal
    Pilis

    4. TROPICAL HERBS AMWAY >> discount 10% RM264 (RM293)
    Teh Herba
    Kapsul Lepas Bersalin 1
    Kapsul Lepas Bersalin 2
    Herba Pembersih Wanita
    Herba Mandian
    Minyak Urut Herba
    Minyak Bayi
    Campuran Peramping Perut
    Campuran Penghangat Badan
    Campuran Penenang
    PERCUMA Bengkung!

    5. SALINDAH >> discount 15%
    >> Set Sebelum Bersalin - B1 hingga B6 >> RM200 (RM234)
    >> Set Lepas Bersalin - L7 hingga L12 >> RM195 (RM225)
    >> Set Lengkap Salindah - B1 hingga L17 >> RM315 (RM370)


    6. MUSTIKA RATU >> discount 15%
    >> Set lengkap RM155 (RM185)
    Galian Parem Wangi
    Pulih Balung Sumsum
    Pilis Wangi
    Tapel Raket Mustika Sejati
    Parem Segar Sumyah
    Bubuk Bancar Air Susu
    Minyak Telon
    Ginasih Pembersih Wanita
    Kain Bengkong Gurita (8 meter, bernilai RM60.00, DIBERIKAN PERCUMA)
    CD Tips Perawatan Semasa Dan Selepas Pantang Mustika Ratu (DIBERIKAN PERCUMA)

    >> Set asas RM100 (RM120)
    Galian Parem Wangi
    Pulih Balung Sumsum
    Pilis Wangi
    Tapel Raket Mustika Sejati
    Parem Segar Sumyah
    Bubuk Bancar Air Susu
    Minyak Telon

  17. #37
    Peniaga @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Nov 2007
    Posts
    236

    Default Re: TERATAK ZEYAN...Harga serendah 10~30% utk product kesihatan & kecantikan...

    salam semua....
    lama x update thread ni.....busy mengalahkan pm.......
    sempena ramadhan yg akan tiba tak lama lagi....setiap pembelian set bersalin atau product2 lain yg berharga RM150 keatas....anda layak membeli salah satu dari 5 jenis barang istimewa dari ZEYAN ENT...dgn potongan harga 50%.....
    NAK TAU BARANG ISTIMEWA TU........TUNGGU.... (dlm process kemaskini thread)......

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •