Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 11 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 205
  1. #1
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek JAMU SUSUK DARA ~ MEMANG SUPERBBB, HOT, KEBABOOM SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN...JOM CUBA DULU..

    Assalamualaikum...

    Jeen jual jamu ni sbb dah pernah guna...dan hasilnya mmg SUPERB..

    Jadi apasalahnya kita kongsi dan jual benda yg baik ni untuk kebahagiaan rumahtangga masing2. Bukan luaran nak kena jaga tapi dalaman pun lagi nak kena jaga.

    Bila dah berumahtangga dan beranak pinak ni...mcm2 masalah ada...servis kat suami pun kurang tak macam dulu..

    So jgn sedih2...jom cuba jamu dibawah ni...semoga rumahtangga kawan2 semua akan bertambah ceria... amin..


    Kos poslaju semenanjung RM7 / Sabah-Sarawak RM9

    sebarang pertanyaan boleh sms ke 016 6727661 atau emel ke sindoracollection@yahoo.com

    PENGHANTARAN:

    Menggunakan Pos Laju disemua tempat.


    PEMBAYARAN:
    Bayaran boleh dibuat melalui;

    1. Maybank ~ 564762302444 Norizalina
    2. Cimb ~ 05130002724202 Nor Azela
    3. Bank Islam ~ 12122020176498




    Produk2 keluaran “SUSUK DARA” semakin hangat diperkatakan ekoran hasil yang menakjubkan. Pengguna2 produk SUSUK DARA amat berpuashati dan gembira setelah menggunakannya. Kami mendapat banyak tempahan tetapi buat masa ini kemampuan kami terhad. Insyaallah pengasas jamu SUSUK DARA sedang berusaha keras untuk memenuhi permintaan pelanggan. Dengan niat yang suci serta ikhlas untuk menolong permasalahan kaum wanita kami akan mencuba sedaya upaya menghasilkan produk yang bukan sahaja setakat menarik, bagus, berkesan. Malah tiada tandingannya. TIADA DI PASARAN LUAR. FORMULA MASIH TERKAWAL DAN MASIH RAHSIA. (Rahsia sejak tahun 1850an)

  2. #2
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA SAHAJA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN




    MAGIC POWDER “SUSUK DARA”

    Masker Vagina RM25


    - Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
    - Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
    - Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
    - Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

    Khasiatnya:
    - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
    - Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
    - Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
    - Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
    - Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat



  3. #3
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA SAHAJA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN



    LANGKAH PEMAKAIAN MASKER VAGINA


    1- dapatkan masker vagina "susuk dara"

    2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan

    3- pastikan magic powder melekat di jari anda

    4- sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya


    effect serta merta lebih kurang 1/2 jam:

    - lubang vagina menjadi tertutup dan rapat

    - rasa kering dan selesa

    - rasa gatal - gatal hilang serta merta


    effect jangka masa panjang:

    > jika scrub slowly ketika mencuci daki2 akan keluar

    faraj akan kembali cerah kemerah - merahan

    > tegang

    > bibir yang mengelebih akibat kesan beranak akan merapat

    > deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang


    sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.


    AWAS: PAHIT HERBA TERMAKAN TIDAK BAHAYA

  4. #4
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA SAHAJA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN



    1) JAMU “RAHSIA PENGANTIN DARA”…..RM65.00 / 10biji




    A) Selain dimakan untuk lebih berkesan:

    1. Masukkan / Insertkan 2 kapsul kedalam faraj yg ternganga dan longgar.

    Langkah satu:

    dalam keadaan mencangkung

    Langkah dua:

    dengan menggunakan jari 1 kapsul ditolak menggunakan jari sambil menarik nafas. ke bahagian kanan rahim. Dan 1 kapsul kebahagian kiri rahim. Pastikan sampai betol – betol ke penghujung yang paling dalam rahim


    B) Makan 4 kapsul jamu sebelom tido. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas

    * biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.
    * Rahim akan terus mengecut serta merta.
    *dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
    * harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas

    Kesan -kesan :
    1. Rahim akan terus mengecut.
    2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
    3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
    4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

    Kesan dialami suami dan diakui :

    1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
    2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
    3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
    4- pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar.

    Peringatan:
    Selepas 72jam rempah didalam rahim hendaklah dikeluarkan dan dibuang!!!

    * ketika rempah yang halus setelah di keluarkan berkondisi seperti tembakau yang bergumpal. ini terhasil dari sisa kekotoran didalam rahim seperti kotoran, air mani yang sudah lama, sisa - sisa darah haid.

    * kesannya selepas dibuang rempah. rahim akan menjadi sehat dan subur. haid akan jadi teratur dan mudah mengandung.


    * pada zaman dahulu kaedah ini di gunakan untuk membersihkan rahim atau cuci selepas keguguran untuk menarik semua sisa gumpalan darah keluar. ianya akan dilakukan secara berulang mengikut kuantiti jamu.


    * pernah digunakan dalam kuantiti sedikit untuk mengaburi malam pertama pengantin ( zaman perang dulu ramai gadis dirogol tentera asing )


  5. #5
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA SAHAJA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN

    JAMU “AKU DARA’ ……RM48.00 / 40biji

    **gambar jap lagi letak*


    - yang ini kena makan selepas habis 3 hari pengantin dara.

    - yg ini kena makan 2 kapsul pagi. 2 kapsul malam

    * merapatkan

    * melancarkan darah
    * memberi tenaga / hyperaktif / megurangkan penat badan
    * buang angin
    * meningkatkan nafsu syahwat

    > FUNGSI RAWATAN RAHIM DARI DALAM SECARA SEMULAJADI


    - MENGECUTKAN RAHIM

    - MENGECUTKAN BATU MEROYAN
    - MENEGANGKAN PAYUDARA
    - MENEGANGKAN PONGGUNG

  6. #6
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA SAHAJA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN

    Maaf ye..testimoni ni banyak utk yg berumahtangga je..mungkin ada yg xx skit..



  7. #7
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA SAHAJA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN

    ITEM: Jamu susuk " rahsia malam pengantin" rahsia sejak tahun 1850 an.
    HARGA: RM65



    SUAMI SAYA KASANOVA

    PUAN SETIAUSAHA, SEGITIGA EMAS KUALA LUMPUR

    Sis hani tq kerana datang melawat saya ketika dalam keadaan putus asa. Sis sendiri temankan saya di mahkamah syariah tempoh hari. Walaupon suami saya selingkuh. Di tangkap khalwat depan saya. Ketika perbicaraan bukan saya menangis sendiri. Malah sis hani turut menangis tersedu – sedan.

    Masih terdengar – dengar tuduhan yang dilempar suami pada saya. Dia jadikan saya penyebab untuk dia buat maksiat diluar. Suami saya cakap saya tidak pandai jaga kebersihan. Barang saya berbau bangkai bila habis berjimak. Tersentap saya terus terbayang – bayang situasi itu. Pernah satu malam sehabis jimak suami saya lap kemaluannya dengan towel dan mencium tapak tangan. beliau terus buat muka pelik depan saya “ bau apa ni? Bau apa ni? Bau sial”. Tanpa di tahan air mata ini jatuh terus. Hiba, terhina.

    Sehabis keluar bicara. Sis hani temankan saya pulang. Dia bagi saya F.O.C ( PERCUMA ). Sis hani cakap…cubalah sementara laki ko tak balik. Bikin kasi baik. Buang yang busuk – busuk tu.
    Dalam keadaan ragu – ragu walaupon sudah beranak 5. boleh di katakana setahun sekali mengandung dengan keputihan macam air hujan. Dengan suami yang asyik nak berjimak tak kira masa senang cerita pantang nampak muka saya mesti nak punya. Kalau tak bagi merajuk sampai 3 ke 4 hari tak balik rumah.

    Dengan keadaan takut – takut kena masukkan jamu dalam faraj. Ditambah dengan perasaan was – was karang aku makan mati katak pulak. Sis hani terus – terus brain wash saya. Kalau tak mahu malu ko buat la. Kalau ko nak laki ko balik setia dengan ko. Ko buat lah…

    - 2 hari 2 malam saya simpan jamu tu dalam hbag. Sikit tak terusik. Teringat kata2 sis hani saya terus bangun keringkan hati masukkan 2 kapsul dalam faraj. Peh memang busuk bau lender yg melekat kat jari saya ni. Lepas tu saya makan 4 biji jamu pula. Esok pagi saya berak – berak. Saya terus col sis hani. Oooo..effect tak pernah makan jamu. Hari tu saya makan lagi 2 biji. Selang sehari makan lagi 2 biji. Sudah seminggu suami saya masih tidak pulang. Ketika mahu buang air besar terasa seakan – akan benda tersumbul di faraj saya. Nauzubillah mencurah lendir pekat pekat seperti plastik, seperti gel rupa jamu bertukar berkepul – kepul seperti tembakau warna coklat tua.

    Suspend tapi bau busuk sangat sampai saya tutup dengan kain tuala hidung saya ni. Saya terus hubungi sis hani kerana panic. Mahu saja saya pergi klinik sebab kemaluan saya terasa gatal sangat – sangat. Lagi pon benda buruk macam tembakau keluar dari faraj betol – betol buat saya panic.

    Sis hani sms suruh saya bertenang. Dia suruh masukkan balik 2 kapsul yg baru dan repeat makan 3 hari lagi. Saya buat lagi. After seminggu benda tu keluar lagi..pergh kali ni lebih dasyat. Tapi saya dah bersedia dan sis hani pon dah hantar 1 paket masker untuk di pakai ketika gatal2. selepas selesai saya ulangi sampai kali ke 3. paling best lepas sebulan. Iaitu trip ke4. suami saya balik rumah setelah 3 bulan tak balik. Saya telah pon pakai jamu susuk dara “ rahsia malam pengantin” yg kak hani provided F.O.C untuk saya dengan niat ikhlas membantu. Macam biasa suami saya bukan boleh berhenti kalau 1 round. Tapi malam tu laki saya sempat 2 round sahaja dan cepat pancit. Dia menyungut dgn saya mulut zakar dia kering dan air mani cepat terpancut. Saya buat tak peduli. Esok pagi saya col sis hani cakap husband saya tak suka “game” mlm tadi. Sis hani kata relax….sekejap lagi mesti dia nak lagi. Tak sempat putuskan talian dgn sis hani. Suami saya col cakap rindu kat saya dan nak saya balik untuk berasmara dana dengan dia. Suami pon mengucapkan kata2 menggoda pada saya melalui telefon. Hari tu saya half day cakap dengan bos anak demam. Setiba sampai dirumah tak sempat apa2 suami terus terkam saya. Dan memuji2 barang saya best. Barang saya terbaik. Paling baik dari perempuan2 yang pernah dia tiduri. Walaupon hati saya terluka dengan pengakuan suami saya. Dari hari pertama dia balik sampai sekarang sudah masuk hamper 4 bulan suami saya asyik memuji2 kehebatan dan dia begitu puas dengan persembahan saya.

    - Terkenang dalam diri ini…lepas beranak pon saya takut nak makan jamu. Jamu adalah haram bagi saya. Sebab rambut gugur. Sakit kepala. Tapi bila sis hani ajar tentang kelemahan – kelemahan jamu…hari ini saya makan jamu 2 jenis setiap hari berbiji2 saya telan. Telan collagen, telan pemutih badan, telan jamu sis hani lagi…sumbat susuk dalam faraj lagi..ternyata saya rasa hidup saya bersinar lagi. Saya hampir kehilangan suami saya sebab kedegilan dan keegoaan saya.

    Kalau diikut – ikutkan malu saya dengan promoter – promoter jamu yg pernah rekemen pada saya satu masa dulu. Saya prefer pergi kedai kecantikan beli pencuci muka, bedak tapi bila orang perkenalkan jamu mentah2 saya tolak dan mencebik. Macam – macam alas an saya bagi takut matilah, nanti gatal2 naik lah..akhirnya…..semua tu makan diri.

    - Hari ini saya bahagia…order online dari sis hani 1 bulan sekali set produk susuk dara naseb baik dapat diskaun 20%. Dulu masa nak baikkan penyakit saya ni sis hani bagi makan dan guna jamu susuk dara” rahsia malam pengantin” sampai 4 set untuk sebulan. Mmg puas hati. Hari ini saya lah orang paling cuak kalau jamu habis.
    S
    aya berkongsi testimoni ni bukan kerana nak menang RM100 semata – mata. Tapi request khas dari sis hani. Walaupon malu…saya sarankan wanita – wanita bergelar isteri ambillah ikhtibar apa yang berlaku pada saya.

    AMAT SAKIT JIKA KITA KEHILANGAN ORANG YANG KITA CINTAI. Rasa hina bila orang yang dicintai menyebut kekurangan kita pada wanita lain. Saya malu dengan diri saya sendiri. Walaupon bergaji besar tapi saya tidak sensitive perkara dalam kain. Perkara ni betol2 buat saya hilang keyakinan diri, tapi hari ini tidak lagi. Saya sentiasa yakin dengan diri sendiri. Tidak pakai panty liner kerana rasa sangat selesa.


  8. #8
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA SAHAJA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN

    ITEM: Jamu susuk dara " rahsia malam pengantin" rahsia sejak 1850an
    HARGA: RM65


    MELATI 32tahun– Andartu terlanjur kesukaran mendapat suami akhirnya BERTUNANG.

    Hani just sharing dgn u dan kawan – kawan u. sorry sebab this is not good punya story for public. But hani pengalaman ni membawa rahmat pada i. I share becoz I percaya bukan I sorang sahaja mengalamai naseb yang sebegini. Kalau boleh I pon tak mahu jadi mcm ni.

    Untuk pengetahuan u hani. I belom lagi mempunyai suami. Tetapi ramai rakan – rakan lelaki yang I dapat dari laman social internet 3 ke 4 tahun kebelakangan ni.

    Saya sudah bertunang 12 tahun dulu dengan lelaki satu kampong di selatan tanah air. Selepas 10 tahun bertunang. Rupa – rupanya tunang saya telah mengawini wanita lain tanpa pengetahuan saya. Tetapi Kami tetap meneruskan perhubungan seperti biasa. Kami sudah seperti suami isteri sejak dulu lagi. Kalau diikut2an sudah 15 tahun saya mengenali bekas tunang saya ni.

    Semakin hari hati ini semakin sakit apabila bekas tunang dan isteri bertambah rapat dan jarang meluangkan masa dengan saya. Dan anak mereka setiap tahun bertambah ramai. Sekarang bekas tuaing sudah ada anak 4 orang hasil perkahwinan dengan isterinya. Tetapi dengan saya hanya JANJI MANIS sahaja. Setiap kali dia ada masalah kewangan dia akan datang ke rumah sewa saya di KUALA LUMPUR, meniduri saya dan meminjam duit gaji saya. Kad kredit saya 2 keping memang khas saya bagi dia guna jika dia dalam kesesakan.

    MAKIN HARI SAYA MAKIN CELIK. Bila saya keseorangan dan kesepian. Entah bila bekas tunang SUAMI ORANG akan menikahi saya. Dalam kesunyian saya mendapat kenalan dari internet. Mereka pula yang spedo saya. Bawa saya pergi makan angin. Belikan saya hadiah. Meniduri saya ketika mereka perlu. Dalam tempoh 3 ke 4 bulan. Lelaki2 tersebut akan sepi dari hidup saya. Sms tak reply, col tak berjawab. Kalau jawab pon mesti mengelak2.
    SEMAKIN HARI hidup saya bertambah kosong kerana tiada cinta untuk saya. Saya terus bertukar2 lelaki setiap 3 ke 4 bulan. Kerana semuanya tidak kekal lama.

    ON JANUARI 2012. saya telah membeli set produk susuk dara dari honey. Kerana tertarik dengan post album hani tentang “kembalikan dara jinakkan suami yang noty”

    Tanpa berfikir panjang I terus menggunakan produk tu seperti yang di saran hani. Kesannya mmg super bila I test dengan bf I ni. Memandangkan I percaya lelaki ni juga akan tinggalkan i. kali ni. I yg reject col mereka. I berkenalan dgn lelaki baru pada pertengahan januari. Kali ni I heret dia ke bilik tidur juga. Kali ini I order lagi jamu susuk “ rahsia malam pengantin dara” pembelian 2nd time. Yang surprisenya ketika kami bercuti di penang. Dengan tidak disangka2 selepas bersama keesokkan harinya lelaki tersebut telah melamar saya. Dia minta maaf banyak2 kali dengan saya kerana dia sangka saya masih dara sewaktu bersama dia. Dia sendiri akui dia begitu social dan telah ramai perempuan dia tiduri akhirnya dia dapat dara daripada saya. SESUNGGUHNYA hanya TUHAN yang tahu…apa sebenarnya masa silam saya.
    PADA 12-2-2012 saya telah pon melangsungkan pertunangan yang begitu mengikut adat melayu. Saya begitu teruja. Kerana saya begitu idam2kan untuk naik pelamin dari dulu lagi. Saya sangat2 bersyukur tuhan bagi saya peluang kali kedua. Saya akan hargai peluang ini sebaik2 nya.
    Saya akan mendirikan rumahtangga mengikut perancangan pada bulan September 2012 lepas aidilfitri nanti. Sehingga ke hari ini tunang saya tidak pernah meragui kesucian saya. Dan saya betol2 menghapuskan masa silam saya langsung tak ada kesan sejarah.

    So apa yang saya ingin cakapkan disini. Saya tak pernah jumpa produk seumpama seperti ini. Sebelom ni saya makan jamu mak dara. Itu pon saya dah rasa hebat kerana di puja – puji xbf xbf saya. Tapi bila kali ni. Saya sekadar mencuba. Tidak mengharap. Dan tak sangka ini ganjaran yang saya terima.
    Waktu saya kongsikan bersama hani. Dia agak terkejut dengan pengakuan saya. Tapi kali ni saya izinkan hani utk share pengalaman saya. Mana tahu dapat membantu andartu2 diluar sana yang mengalami naseb yg sama seperti saya.

  9. #9
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    pertanyaan: sy merupakan ibu kepada 2 org anak dan selepas melahirkan anak pertama sy mengalami pireod tidak teratur dan kadang-kala smpi 3 bln x dtng...selepas sy terbaca pengalaman dan masalah2 yg dihadapi oleh beberapa org pelanggan susuk dara, sy jadi cemas dan takut ini kerana sy mengalami perut yg buncit jika darah pireod x kuar...tanda2 sakit macam nk senggugut ada tapi darah yg keluar sngt sedikit...dalam sethn hnya 2,3 kali pireod dgn flow yg bnyk, bolehkh sy dptkn sedikit sebanyak nasihat dari Puan...terima kasih...

    jawapan:
    1- gunakan JAMU SUSUK DARA" rahsia pengantin" x1 = RM65
    ini utk sekali penggunaan sahaja.

    2- makan jamu AKU DARA - 1 botol = 10 hari. 2 pagi, 2 malam

    3- amalkan jamu AKU DARA - 1 botol = 20 hari. 2 malam

    4- amalkan jamu AKU DARA - 2 biji sehari selama 3 bulan tanpa henti.

    *** gunakan masker vagina dari masa ke semasa.

    bila piyed turun just teruskan makan jamu tak perlu berhenti.

  10. #10
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    orang perempuan yang tahu menangis siang malam.
    sakit hati, iri hati tengok kebahagiaan orang lain.
    asyik2 bercakap dalam hati...untungnya laki orang tu baik nye. so sweet... tapi muka bini tak boleh bla. macam muka pecah pintu pon ada. bini Plussize tapi husband baik je tak pernah ada problem rumahtangga.

    compare lately ni...
    isteri bergaji besar. rumah besar kereta besar. nak beli apa semua boleh beli. tak ada masalah kewangan. isteri bergaya. cantik menawan. malangnya hubungan suami isteri dingin, jauh dan tidak sefahaman.
    akhirnya..
    si suami selingkuh. makan luar dan beristeri lebih dari satu.

    malangnya lagi...
    kebanyakkan isteri bila suami makan luar. sering menunding jari kearah suami yg tidak setia. hakikat sebenarnya isteri terlupa "APA PERANANNYA"

    MALANGNYA LAGI....
    dengan kesibukan bekerja badan menjadi letih menyumbang kepada pengeluaran keputihan lagi penat badan tu lagi banyak keputihan keluar.

    MALANGNYA LAGI DAN LAGI...
    keputihan yang tidak di cegah, menjadikan kemaluan berbau busuk dan meloyakan. menjadikan gatal - gatal dan tidak selesa. dan berjangkit kepada suami ketika melakukan hubungan intim. suami pon mengalami maslah gatal - gatal dan berbisul ataupon berjerawat di kemaluannya.

    MALANGNYA LAGI DAN LAGI DAN LAGI....
    wanita - wanita ini meminum air batu mengakibatkan peranakkan dan rahim menjadi kembang. menjadikan keadaan faraj lecak berair. mengurangkan rasa cengkaman ketika melakukan hubungan kelamin. membuatkan suami berdayung lebih dan memenatkan jika sering berulang akan menjadikan bosan dan tidak sensasi lagi.

    LEBIH PARAH DAN LEBIH MALANG KEADAAN ITU....
    Bila bibir faraj ternganga dan laluan rahim longgar kerana sudah melahirkan anak berkali - kali. menjadikan perkara- perkara malang di atas lebih parah dan susah dibendung.

    INI SEMUA MENJADIKAN ANDA BERASA RENDAH DIRI DI HADAPAN SUAMI DAN RASA HILANG KEYAKINAN DIRI UNTUK BERMESRA DAN BERCINTA.
    Dan lebih menduka citakan kelukaan ini ditambah lagi dengan stress dan bebanan tempat kerja. menjadikan anda

    BERTAMBAH JAUH DENGAN SUAMI ANDA. aKHIRNYA ANDA CEMBURU, CURIGA,

    BERTENGKAR, RENGGANG, DINGIN DAN ANDA SUNGGUH MEMBOSANKAN kerana GAGAL

    MENGHIBUR HATI SUAMI. AKHIRNYA... terbuka luas peluang suami anda merebut kehangatan cinta wanita lain. dimana disitu anda sudah kesepian dan ditinggalkan.

    KETIKA ANDA MENYEDARI.....

    RAMAI PAKAR KAUNSELING SURUH ANDA MENJAGA BILIK TIDUR.
    malangnya wanita...tidak menyedari kegagalan rumahtangga adalah kegagalan ditempat tidur. kegagalan berkomunikasi dan menjalin cinta selepas berkahwin dan melahirkan anak.

    MENJAGA CINTA, MENJAGA SUAMI NO.1 JAGALAH KESIHATAN RAHIM ANDA.

    RAHIM YANG SEHAT, MUKA AKAN BERSERI DAN BERCAHAYA.
    RAHIM YANG SEHAT, BADAN CERGAS BERTENAGA
    RAHIM YANG SEHAT, FARAJ CANTIK DAN WANGI

    barulah anda fikirkan penampilan anda dengan branded item yang mahal-mahal.

    TIADA MAKNANYA LAGI..jika kita berpakaian cantik, berkereta besar, berumah besar, berpangkat tinggi dan duit yang banyak

    JIKA KITA GAGAL MEMBAHAGIAKAN SUAMI YANG KITA CINTA.
    JIKA KITA GAGAL MENGEKALKAN AYAH UNTUK ANAK - ANAK KITA.
    JIKA KITA GAGAL MEMPERSEMBAHKAN DIRI YANG TERBAIK UNTUK SUAMI KITA.

    jika belom berlaku. jagalah dari sekarang. jika sudah berlaku cepat2 lah kita ubati.

    JANGAN NANTI MALAM2 BERKETUK PINTU RUMAH BIDAN. AJAK KAWAN SATU OPIS PEGI JUMPA BOMOH " mau bikin suami balik kepangkuan" rupa2nya bukan bomoh. tapi bidan kampung. bagi ubat jamu dan tips. akhirnya naseb baik BOLEH BIKIN JADI WANITA TERHEBAT. AKHIRNYA SUAMI BALIK KEPANGKUAN ISTERI DAN ANAK2.

    KALAU CINTA SELINGKUH SUAMI " BARANG BAIK" MEMANG MENANGISLAH KAMU lagi-lagi minah indon org gaji yang tak ada gigi. lagi hati renyuk. tapi nak buat macam mana "muka buruk barang sedap" abang pon sayang.

    renung - renungkan. fikir - fikirkan. Jaga - jaga....

    bersyukurlah dengan suami yang kita ada. tinggal jaga baik - baik dan memberikan yang terbaik setiap masa.
    - kerana isteri yang mampu menyenangkan hati suami adalah PENAWAR DALAM RUMAHTANGGA
    - suami yang senang hati, rumahtangga terjaga dan anak - anak terbela.
    insyaallah...

    *** rakan - rakan jadilah isteri dan bidadari dirumah suami kamu...kerana rumahku, syurgaku > pesanan dari KOLEKSI PENJAGAAN DALAMAN SUSUK DARA

  11. #11
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    Testimoni Masker Vagina

    smlm dpt terus gune msker vagina tu gosok sekitar tuutt kan sebab hitam. lepas gosok je hilangkan hitam2 tu,harnipon gosok lagi semakin cerah macam tak percaye je,lepastu yg klakarnye sy try gosok plan2 dekat puting breastkn haha punyalah banyak daki2 harini gosok lagi semakin cerah jugak xde hitam dah,say ani pandai2 jekan haha tapi betol memang cerah msti lepas ni tuutt dgn puting breast sy jd pink mcm dulu balik.banyak kali tengok kat cermin sebab mcm tak percaye je dari hitam boleh jd cerah nak kemerah-merahan..

    harini bila bangun pagi terkejut sangat buang air lepastu macam terase lain mcm bila cuci mcm kasar2 lepastu try jolok pkai jari selalu mmg bersihkan sbb kputihan,tkejutnya sangat tengok kat jari beketul banyak pulak tu mcm susu basi. saya pulak yg terase geli nak muntah pun ade tapi dlm hati memang terase takut+hppy sangatlah,menakjubkan!!huhu..

    lepasni memang nak maintain je gune ni memang terase mahal mule2 tp berbaloi puas hati sgt tq10x....mmg sblm ni makan jamu utk hilangkan keputihan tapi tak rasa apepon tapi yg ni baru guna sehari ternyata berkesan sebelom ni hari2 gune pantyliner tp start smlm tak guna dah. memang xcited sangat nk inbox sis honey ni bukan senang nak jumpa yang asli macamni..

    dlm hati gmbira tak terkata tuhan jela yg tau sangat menakjubkan macam magic sehari guna dah berkesan sebelom ini makan jamu 2minggu sebulan tak rasa apepon.

    produk ni mmg benar2 membantu masalah kewanitaan siape yg guna ni mesti terasa happy mcm sy jugak..smoga dimurahkan rezeki lagi dan bisness makin berkembang terima kasih banyak2 ya sis honey

  12. #12
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    ITEM: Jamu susuk " rahsia malam pengantin" rahsia sejak tahun 1850 an.
    HARGA: RM65


    SUAMI SAYA KASANOVA

    PUAN SETIAUSAHA, SEGITIGA EMAS KUALA LUMPUR

    Sis hani tq kerana datang melawat saya ketika dalam keadaan putus asa. Sis sendiri temankan saya di mahkamah syariah tempoh hari. Walaupon suami saya selingkuh. Di tangkap khalwat depan saya. Ketika perbicaraan bukan saya menangis sendiri. Malah sis hani turut menangis tersedu – sedan.

    Masih terdengar – dengar tuduhan yang dilempar suami pada saya. Dia jadikan saya penyebab untuk dia buat maksiat diluar. Suami saya cakap saya tidak pandai jaga kebersihan. Barang saya berbau bangkai bila habis berjimak. Tersentap saya terus terbayang – bayang situasi itu. Pernah satu malam sehabis jimak suami saya lap kemaluannya dengan towel dan mencium tapak tangan. beliau terus buat muka pelik depan saya “ bau apa ni? Bau apa ni? Bau sial”. Tanpa di tahan air mata ini jatuh terus. Hiba, terhina.

    Sehabis keluar bicara. Sis hani temankan saya pulang. Dia bagi saya F.O.C ( PERCUMA ). Sis hani cakap…cubalah sementara laki ko tak balik. Bikin kasi baik. Buang yang busuk – busuk tu.
    Dalam keadaan ragu – ragu walaupon sudah beranak 5. boleh di katakana setahun sekali mengandung dengan keputihan macam air hujan. Dengan suami yang asyik nak berjimak tak kira masa senang cerita pantang nampak muka saya mesti nak punya. Kalau tak bagi merajuk sampai 3 ke 4 hari tak balik rumah.
    Dengan keadaan takut – takut kena masukkan jamu dalam faraj. Ditambah dengan perasaan was – was karang aku makan mati katak pulak. Sis hani terus – terus brain wash saya. Kalau tak mahu malu ko buat la. Kalau ko nak laki ko balik setia dengan ko. Ko buat lah…

    - 2 hari 2 malam saya simpan jamu tu dalam hbag. Sikit tak terusik. Teringat kata2 sis hani saya terus bangun keringkan hati masukkan 2 kapsul dalam faraj. Peh memang busuk bau lender yg melekat kat jari saya ni. Lepas tu saya makan 4 biji jamu pula. Esok pagi saya berak – berak. Saya terus col sis hani. Oooo..effect tak pernah makan jamu. Hari tu saya makan lagi 2 biji. Selang sehari makan lagi 2 biji. Sudah seminggu suami saya masih tidak pulang. Ketika mahu buang air besar terasa seakan – akan benda tersumbul di faraj saya. Nauzubillah mencurah lendir pekat pekat seperti plastik, seperti gel rupa jamu bertukar berkepul – kepul seperti tembakau warna coklat tua. Suspend tapi bau busuk sangat sampai saya tutup dengan kain tuala hidung saya ni. Saya terus hubungi sis hani kerana panic. Mahu saja saya pergi klinik sebab kemaluan saya terasa gatal sangat – sangat. Lagi pon benda buruk macam tembakau keluar dari faraj betol – betol buat saya panic.

    Sis hani sms suruh saya bertenang. Dia suruh masukkan balik 2 kapsul yg baru dan repeat makan 3 hari lagi. Saya buat lagi. After seminggu benda tu keluar lagi..pergh kali ni lebih dasyat. Tapi saya dah bersedia dan sis hani pon dah hantar 1 paket masker untuk di pakai ketika gatal2. selepas selesai saya ulangi sampai kali ke 3. paling best lepas sebulan. Iaitu trip ke4. suami saya balik rumah setelah 3 bulan tak balik. Saya telah pon pakai jamu susuk dara “ rahsia malam pengantin” yg kak hani provided F.O.C untuk saya dengan niat ikhlas membantu. Macam biasa suami saya bukan boleh berhenti kalau 1 round. Tapi malam tu laki saya sempat 2 round sahaja dan cepat pancit. Dia menyungut dgn saya mulut zakar dia kering dan air mani cepat terpancut. Saya buat tak peduli. Esok pagi saya col sis hani cakap husband saya tak suka “game” mlm tadi. Sis hani kata relax….sekejap lagi mesti dia nak lagi. Tak sempat putuskan talian dgn sis hani. Suami saya col cakap rindu kat saya dan nak saya balik untuk berasmara dana dengan dia. Suami pon mengucapkan kata2 menggoda pada saya melalui telefon. Hari tu saya half day cakap dengan bos anak demam. Setiba sampai dirumah tak sempat apa2 suami terus terkam saya. Dan memuji2 barang saya best. Barang saya terbaik. Paling baik dari perempuan2 yang pernah dia tiduri. Walaupon hati saya terluka dengan pengakuan suami saya. Dari hari pertama dia balik sampai sekarang sudah masuk hamper 4 bulan suami saya asyik memuji2 kehebatan dan dia begitu puas dengan persembahan saya.

    - Terkenang dalam diri ini…lepas beranak pon saya takut nak makan jamu. Jamu adalah haram bagi saya. Sebab rambut gugur. Sakit kepala. Tapi bila sis hani ajar tentang kelemahan – kelemahan jamu…hari ini saya makan jamu 2 jenis setiap hari berbiji2 saya telan. Telan collagen, telan pemutih badan, telan jamu sis hani lagi…sumbat susuk dalam faraj lagi..ternyata saya rasa hidup saya bersinar lagi. Saya hampir kehilangan suami saya sebab kedegilan dan keegoaan saya. Kalau diikut – ikutkan malu saya dengan promoter – promoter jamu yg pernah rekemen pada saya satu masa dulu. Saya prefer pergi kedai kecantikan beli pencuci muka, bedak tapi bila orang perkenalkan jamu mentah2 saya tolak dan mencebik. Macam – macam alas an saya bagi takut matilah, nanti gatal2 naik lah..akhirnya…..semua tu makan diri.

    - Hari ini saya bahagia…order online dari sis hani 1 bulan sekali set produk susuk dara naseb baik dapat diskaun 20%. Dulu masa nak baikkan penyakit saya ni sis hani bagi makan dan guna jamu susuk dara” rahsia malam pengantin” sampai 4 set untuk sebulan. Mmg puas hati. Hari ini saya lah orang paling cuak kalau jamu habis.

    Saya berkongsi testimoni ni bukan kerana nak menang RM100 semata – mata. Tapi request khas dari sis hani. Walaupon malu…saya sarankan wanita – wanita bergelar isteri ambillah ikhtibar apa yang berlaku pada saya. AMAT SAKIT JIKA KITA KEHILANGAN ORANG YANG KITA CINTAI. Rasa hina bila orang yang dicintai menyebut kekurangan kita pada wanita lain.

    Saya malu dengan diri saya sendiri. Walaupon bergaji besar tapi saya tidak sensitive perkara dalam kain. Perkara ni betol2 buat saya hilang keyakinan diri, tapi hari ini tidak lagi. Saya sentiasa yakin dengan diri sendiri. Tidak pakai panty liner kerana rasa sangat selesa.

  13. #13
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    SET JAMU SUSUK DARA

    Harga RM174 (free poslaju)






    for the starting saya galakkan u all mula dengan jamu susuk dara " rahsia malam pengantin" sbb functionnya 2 in 1 superb. ini rawatan untuk 3 hari sahaja. after that u boleh continue every month dengan lebih ekonomi dan mampu milik

    1)susuk
    kekal dara - untuk setiap 3 ke 4hari sekali ~bukan untuk dimakan.

    2) jamu AKU DARA - makan 2 biji pagi dan 2 biji malam untuk maintain ketat, tegangkan payudara dan punggung ~ boleh rasa ye berdenyut2 kat part tu especially yang dah jatuh akibat melahirkan dan menyusukan. then bagi haid teratur, meningkatkan nafsu syahwat...

    #3 ini pilihan alternatif - masker vagina - disapukan seperti bedak dikelopak2 faraj dan lubang faraj sahaja. untuk menutup lubang faraj, melegekan gatal2 dan rasa tidak selesa jika emegency ~ jika digunakan berterusan akan membuang daki2 sel mati di faraj mengakibatkan faraj kembali cerah seperti sedia kala....

  14. #14
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    KHAS UNTUK MEMIKAT SUAMI. ANDA KEMBALI DARA.



    ANDA MEMPUNYAI MASALAH RUMAHTANGGA? SUAMI KURANG MESRA? AGAK DINGIN? SERING BERTENGKAR?

    ini jawapannya:

    DO IT YOURSELF AT HOME


    "SUSUK DARA" - manis, penuh rahsia dan mantap - TAMPARAN ISTERI untuk si suami yang noty.

    Ini adalah jamu tradisional buatan bidan kampung. Tiada bahan pengawet. Agak mahal sikit. Tapi kesannya luar biasa.

    Buat tempahan. Dan rempah akan dibuat dan dikapsulkan.

    Bahan terdiri dari rempah2 tradisional asli dan tiada bahan pengawet

    Cara penggunaan :

    1. Masukkan 2 kapsul didalam faraj yg ternganga dan longgar.

    2. Makan 4 kapsul jamu sebelom tido. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas

    * biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.

    * Rahim akan terus mengecut
    serta merta.

    *dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan

    * harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas

    kesan -kesan :
    1. Rahim akan terus mengecut.
    2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
    3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
    4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

    Kesan dialami suami dan diakui :

    1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
    2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
    3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.

    Harga: RM65 untuk 10kapsul.



    *My frend. Husband mmg kaki perempuan pon akui. The best. N skrg dah alim tak makan luar lagi.

    *Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih - bpasir mcm anak dara katanya.

    *Myfrend blom kawin sbb kesilapan masa lalu.
    After bf dia bsetubuh. Bf dia sangka dia virgin n terus mengikat pertunangan n akan bkahwin pd bln3 ini. Bcoz bf dia sangka dia dara.

    * Myfrend anak 4 org. husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti. pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditempat tidur. rayuan2 demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. setelah patah hati si isteri mencuba alternatif "SUSUK DARA" pada peringkat awalnya disangkakan "black magic". After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis mengatakan alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. n suami beliau asyik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. kali ni beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. setiap pagi n petang diambil dan di hantar oleh suami. kadang2 lunch time together. sisuami tidak lagi panas baran. jarang outstation dan sekarang sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selama ini suami beliau abaikan.

    * customer FB: husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. suami sy cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. husband saya cepat klimaks n tertido. bila terjaga minta lagi wkakkakaka....kesian husband saya tido mcm org kena tembak terdampar. bangun pagi dah sediakan saya serapan. sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. mmg jamu "susuk dara" ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. mmg power. mmg berhantu. patutlah "susuk dara" sesuai dengan namanya.

  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Jun 2009
    Posts
    172

    Default Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    salam,
    bila baca testmoni,cam superb gitu.ada stock lagi ke?



    Quote Originally Posted by jeen View Post
    KHAS UNTUK MEMIKAT SUAMI. ANDA KEMBALI DARA.



    ANDA MEMPUNYAI MASALAH RUMAHTANGGA? SUAMI KURANG MESRA? AGAK DINGIN? SERING BERTENGKAR?

    ini jawapannya:

    DO IT YOURSELF AT HOME


    "SUSUK DARA" - manis, penuh rahsia dan mantap - TAMPARAN ISTERI untuk si suami yang noty.

    Ini adalah jamu tradisional buatan bidan kampung. Tiada bahan pengawet. Agak mahal sikit. Tapi kesannya luar biasa.

    Buat tempahan. Dan rempah akan dibuat dan dikapsulkan.

    Bahan terdiri dari rempah2 tradisional asli dan tiada bahan pengawet

    Cara penggunaan :

    1. Masukkan 2 kapsul didalam faraj yg ternganga dan longgar.

    2. Makan 4 kapsul jamu sebelom tido. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas

    * biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.

    * Rahim akan terus mengecut
    serta merta.

    *dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan

    * harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas

    kesan -kesan :
    1. Rahim akan terus mengecut.
    2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
    3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
    4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

    Kesan dialami suami dan diakui :

    1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
    2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
    3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.

    Harga: RM65 untuk 10kapsul.

    Dibuat terus guna tidak boleh simpan lama kerana tiada bahan pengawet.

    *My frend. Husband mmg kaki perempuan pon akui. The best. N skrg dah alim tak makan luar lagi.

    *Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih - bpasir mcm anak dara katanya.

    *Myfrend blom kawin sbb kesilapan masa lalu.
    After bf dia bsetubuh. Bf dia sangka dia virgin n terus mengikat pertunangan n akan bkahwin pd bln3 ini. Bcoz bf dia sangka dia dara.

    * Myfrend anak 4 org. husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti. pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditempat tidur. rayuan2 demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. setelah patah hati si isteri mencuba alternatif "SUSUK DARA" pada peringkat awalnya disangkakan "black magic". After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis mengatakan alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. n suami beliau asyik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. kali ni beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. setiap pagi n petang diambil dan di hantar oleh suami. kadang2 lunch time together. sisuami tidak lagi panas baran. jarang outstation dan sekarang sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selama ini suami beliau abaikan.

    * customer FB: husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. suami sy cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. husband saya cepat klimaks n tertido. bila terjaga minta lagi wkakkakaka....kesian husband saya tido mcm org kena tembak terdampar. bangun pagi dah sediakan saya serapan. sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. mmg jamu "susuk dara" ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. mmg power. mmg berhantu. patutlah "susuk dara" sesuai dengan namanya.

  16. #16
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Jun 2009
    Posts
    172

    Default Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    hi jeen,
    nak nak tanya,belian loose & pakej cam ner.PM saya ye.TQ

  17. #17
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    Quote Originally Posted by manja1 View Post
    hi jeen,
    nak nak tanya,belian loose & pakej cam ner.PM saya ye.TQ

    hai manja..

    untuk belian loose buat masa ni stok takde..tinggal pakej je lagi..lepas ni yg pakej takde lagi jamu susuk kekal dara..mungkin jadi 3 item sahaja atau mungkin tambah item baru...

  18. #18
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Jun 2009
    Posts
    172

    Default Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    salam,
    bila baca testmoni,cam superb gitu.ada stock lagi ke?



    Quote Originally Posted by jeen View Post
    KHAS UNTUK MEMIKAT SUAMI. ANDA KEMBALI DARA.



    ANDA MEMPUNYAI MASALAH RUMAHTANGGA? SUAMI KURANG MESRA? AGAK DINGIN? SERING BERTENGKAR?

    ini jawapannya:

    DO IT YOURSELF AT HOME


    "SUSUK DARA" - manis, penuh rahsia dan mantap - TAMPARAN ISTERI untuk si suami yang noty.

    Ini adalah jamu tradisional buatan bidan kampung. Tiada bahan pengawet. Agak mahal sikit. Tapi kesannya luar biasa.

    Buat tempahan. Dan rempah akan dibuat dan dikapsulkan.

    Bahan terdiri dari rempah2 tradisional asli dan tiada bahan pengawet

    Cara penggunaan :

    1. Masukkan 2 kapsul didalam faraj yg ternganga dan longgar.

    2. Makan 4 kapsul jamu sebelom tido. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas

    * biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.

    * Rahim akan terus mengecut
    serta merta.

    *dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan

    * harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas

    kesan -kesan :
    1. Rahim akan terus mengecut.
    2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
    3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
    4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

    Kesan dialami suami dan diakui :

    1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
    2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
    3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.

    Harga: RM65 untuk 10kapsul.

    Dibuat terus guna tidak boleh simpan lama kerana tiada bahan pengawet.

    *My frend. Husband mmg kaki perempuan pon akui. The best. N skrg dah alim tak makan luar lagi.

    *Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih - bpasir mcm anak dara katanya.

    *Myfrend blom kawin sbb kesilapan masa lalu.
    After bf dia bsetubuh. Bf dia sangka dia virgin n terus mengikat pertunangan n akan bkahwin pd bln3 ini. Bcoz bf dia sangka dia dara.

    * Myfrend anak 4 org. husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti. pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditempat tidur. rayuan2 demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. setelah patah hati si isteri mencuba alternatif "SUSUK DARA" pada peringkat awalnya disangkakan "black magic". After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis mengatakan alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. n suami beliau asyik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. kali ni beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. setiap pagi n petang diambil dan di hantar oleh suami. kadang2 lunch time together. sisuami tidak lagi panas baran. jarang outstation dan sekarang sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selama ini suami beliau abaikan.

    * customer FB: husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. suami sy cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. husband saya cepat klimaks n tertido. bila terjaga minta lagi wkakkakaka....kesian husband saya tido mcm org kena tembak terdampar. bangun pagi dah sediakan saya serapan. sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. mmg jamu "susuk dara" ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. mmg power. mmg berhantu. patutlah "susuk dara" sesuai dengan namanya.

  19. #19
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    TESTIMONI MASKER

    semlm terbc testimoni terbaru
    sy belum lg bg feedback psl masker vagina
    hampir sebulan sy gna masker vagina ni kan,apa yg sy perasan 'tut' sy nmpk cerah ckit..dh nmpk nk jd pink..selama ni byk gak try produk tp produk SUSUK DARA paling berkesan...best tau gna masker ni coz daki2 yg degil dpt di sental..skrg ni kalu mandi pn mesti lame..duk sental daki2 mati..rs mcm seronak lak tgk daki yg keluar..'tut' pn rrs kering n segar je..x bau kurang menyenangkan..semlm ad terbc feedback pengguna honey yg try letak masker di puting, so sy pn try wat gak...lps letak masker..puting rs lembut je..

  20. #20
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JAMU SUSUK DARA ~ AWAS UNTUK KAUM WANITA DAN LELAKI YG DAH BERKAHWIN SAHAJA!!

    Jeen nak minta maaf bg yg nak datang rumah nak collect jamu sbb mmg jeen mmg sibuk skit tak tentu ada kat rumah and sebelah malam mmg untuk waktu rehat ngan keluarga..

    So buat masa ni belian semuanya melalui online.

    untuk jamu belian loose stok takde buat masa ni..tinggal pakej je lagi..bila stok dah ada nnti jeen inform ye..kalau nak masker vagina, stok ada skit.

 

 
Page 1 of 11 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي