Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Pengurusan WM
    Join Date
    13 Oct 2008
    Posts
    118

    Default JUALAN BAZAAR ON-GROUND UNTUK PENIAGA WMC

    Salam semua,

    Semoga anda ceria selalu and sentiasa diberkati Allah Taala..

    WMC telah berwajah baru, dan InsyaAllah pelbagai aktiviti baru juga akan kami rancang untuk kebaikan semua ahli & peniaga..

    Ni ada idea untuk para peniaga..sekadar membuat survey. Apa pendapat anda, kalau kita adakan bazzar on-ground utk peniaga WMC di Bangunan Pejabt Kerajaan? Mcm mana? Menarik tak?

    Dalam lobi Bangunan Kerajaan di Kuala Lumpur, bazaar 3- 5 hari bekerja yang mana pekerjanya dalam satu bangunan ada lebih dr 3 ribu org tak termasuk bangunan2 pejabat sekeliling..

    Pendapat pls uollls!!!

    Love...
    Admin

    BUSINESS & NETWORK @ WM ONLINE PLAZA
    Pilihan Generasi Moden!

  2. #2
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JUALAN BAZAAR ON-GROUND UNTUK PENIAGA WMC

    Bagus idea ni...kalau buat pun masa gaji..

  3. #3
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: JUALAN BAZAAR ON-GROUND UNTUK PENIAGA WMC

    Putrajaya mmg wat mcm ni kan time gaji bukak tuk org wat sales. Try gak la survey kat sane ye admin. Byk pejbt tu tp tpt len2
    http://ruza-hamira.blogspot.com
    SDII, Alpha Lipid, Produk Timur Tengah, JSB

  4. #4
    Pengurusan WM
    Join Date
    13 Oct 2008
    Posts
    118

    Default Re: JUALAN BAZAAR ON-GROUND UNTUK PENIAGA WMC

    Tq dearies...kita tgk pendapat lain ye....kalau bole dpt min 20 peniaga cantik! Yes, slalu seminggu musim nk masukngaji tu.

    Susah nk tempat ni..so Kalau ramai suka, pihak admin akan cuba la cari jalan...tp buat masa ni contact xuma di kuala lumpur je la ye...kalau ramai minat, kita bole cuba dptkan tempat 2 atau 3 bulan sekali....sekali masuk seminggu....
    Admin

    BUSINESS & NETWORK @ WM ONLINE PLAZA
    Pilihan Generasi Moden!

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,483

    Default Re: JUALAN BAZAAR ON-GROUND UNTUK PENIAGA WMC

    kalau nak berniaga kat pejabat kerajaan pastikan harga di bawah par sbb org gomen ni tak akan beli barang2 kalau mahal.. senang citer mereka kedekut nak keluar duit.. tapi org gomen plg senang keluar duit kalau beli kat online

    pengalaman saya berniaga di Putrajaya selama beberapa penggal

    di antara item yg senang jalan spt:
    - mekap tiruan yg harga dari rm1 ke rm10
    - getah rambut satu longgok seringgit

    kalau nak jual barang makanan pun pastikan murah2 yer...
    kalau jual makanan, sila sediakan makanan free, mereka plg suka makan free...
    saya jual cake tak laku... bila minta free laju saja
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=21826&type=sigpic&dateline=1253154351

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •