Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 12 of 14 FirstFirst ... 2891011121314 LastLast
Results 221 to 240 of 279
  1. #221
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Assalamualaikum..Promosi buy 2 free 1 kembali lagi..




    PROMOSI BULAN JUNE


    MZT (OLD OR NEW VERSION)

    OLD VERSION


    NEW VERSION

    BUY 3 PACKS = RM180








    MSV


    BUY 2 FREE 1: RM240









    HOODIA


    BUY 2 FREE 1: RM300



    UNTUK ODER:
    SMS KAK JEEN 016 6727661 / EMEL: SINDORACOLLECTION@YAHOO.COM



    PEMBAYARAN:
    Bayaran boleh dibuat melalui;

    1. Maybank ~ 564762302444 Norizalina
    2. Cimb ~ 05130002724202 Nor Azela
    3. Bank Islam ~ 12122020176498 Norizalina

  2. #222
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    ABC ACAI BERRY SOFT GEL




    RM120



    Semua ABC Genuine Acai berry lembut gel adalah cap dengan laser ABC pada setiap gel lembut.ABC Acai berry lembut gel adalah formula yang kuat meningkatkan ABC asal Acai berry kapsul, yang mengambil kesempatan gel herba yang maju lembut melangsingkan badan dan membolehkan all-around peningkatan prestasi penurunan berat badan.Teori fungsi yang adalah seperti berikut:

    Acai Berry Kapsul (Kesan Double) membantu mengurangkan lemak cepat dan penjagaan kulit, formula unik dari Pure Acai Berry ekstrak dan herba Cina yang dipilih dengan teliti akan memberi manfaat kepada kesihatan anda menyukai tidak pernah sebelum.
    Kelebihan:Selera makan penahanPengindahan kulitMeningkatkan Metabolisme



    Bahan-bahan

    Buah Acai, Aloe, Chitosan, Garcinia Cambogia, Serat Diet, Teh Hijau.
    I.Acai berry
    Acai Berry adalah salah satu makanan semulajadi yang paling berkhasiat di bumi. Ia menghalang kita muda, sihat, dan berasa best.Here kami hanya beberapa Berat Badan faedah, Tenaga Peningkatan, Pencernaan yang lebih baik, tidur yang lebih baik, Kesihatan Mental dipertingkatkan, lebih kukuh Sistem Imun, Kulit Sihat, Rupa Muda, Manfaat Detoksifikasi, Peningkatan edaran, Jantung Sihat.
    ii. Aloe
    Bukti awal juga mencadangkan bahawa gel aloe boleh meningkatkan gejala herpes genital dan keadaan kulit tertentu seperti psoriasis. Malah, satu kajian mendapati bahawa gel aloe vera dipaparkan kesan anti-radang lebih krim hidrokortison 1% atau gel plasebo. Oleh itu, penyelidik mendakwa bahawa gel aloe vera mungkin berguna dalam rawatan keadaan kulit radang.
    iii. Garcinia Cambogia
    Dengan rasa manis yang jelas masam, konstituen aktif dalam herba ini dipanggil asid Hydroxycitric atau HCA dan semakin reputasi untuk membantu penurunan berat badan melalui penindasan selera dan dengan mengurangkan keupayaan badan untuk membentuk tisu adipos (lemak) semasa masa overeating.The mekanisme untuk keupayaan kehilangan berat Garcinia masih difahami; tetapi dipercayai melalui keupayaan menghalang badan untuk menukar karbohidrat kepada lemak.
    iv. Teh Hijau
    Kaum Cina telah diketahui mengenai manfaat perubatan teh hijau sejak zaman purba lagi, menggunakannya untuk merawat segala-galanya daripada sakit kepala kepada kemurungan. Dalam buku Teh Hijau: Rahsia Asli untuk Kehidupan yang Sihat, Nadine Taylor menyatakan bahawa teh hijau telah digunakan sebagai ubat di China selama sekurang-kurangnya 4,000 tahun.
    Spesifikasi:
    1 Kotak (30 Pil Per Peti)
    simpan dalam keadaan yang sejuk (suhu bilik), kering dan gelap.
    jangka hayat: 24 bulan




    Tidak sesuai:
    - Mereka yang mempunyai penyakit jantung koronari, tekanan darah tinggi atau penyakit serebrovaskular;
    - Orang dengan psikosis atau penagih dadah, ubat atau alkohol;
    - Teman dengan hipertiroidisme, tidak cukup hati atau buah pinggang;
    - Orang dengan hiperplasia prostatik atau glaukoma;
    - Wanita mengandung atau menyusukan anak;
    - Orang-orang yang di bawah umur 18 tahun atau lebih 60 tahun;


    Penggunaan & Dos:
    1 / masa hari, 1 kapsul / masa (sebelum sarapan dengan air 350 ~ 500cc)
    Mungkin Berlaku Kesan-kesan sampingan:
    Mulut kering, Pening.
    Amaran:
    1. Untuk mendapatkan kesan terbaik, jangan lupa untuk memastikan diet yang seimbang dengan senaman yang sesuai di samping mengambil produk ini.
    2. Kami tidak dapat menjamin bahawa semua orang akan berkuat kuasa dengan Acai Berry Kapsul. Sesetengah orang akan kehilangan berat badan dengan berkesan. Sesetengah tak akan berlaku!! Sila memahami perkara ini.
    3. Sesetengah orang akan menjadi alah kepada bahan-bahan Kapsul Berry Acai. Ia adalah akal fikiran. Jadi, tolong jangan takut. Sekali u dijumpai ini, sila berhenti dengan segera.


  3. #223
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    KAMI KEHABISAN STOK MSV BUAT MASA SEKARANG...STOK BARU AKAN SAMPAI DALAM 2 MINGGU LAGI..

    STOK MZT, HOODIA DAN ACAIBERRY SERTA PRODUK2 LAIN..STOK MASIH BANYAK LAGI...

  4. #224
    Ahli Baru
    Join Date
    14 Sep 2008
    Posts
    106

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Salam jeen...kema nk order msv yg tgh offer..

  5. #225
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    wsalam.

    kemar..stok msv dah habis..dijangka minggu dpn atau 2 minggu lgi stok sampai..jgn risau offer msv jeen lanjutkan smpai bulan julai

  6. #226
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7



    CARA KERJA ABC ACAI BERRY:


    Boleh Mempercepat metabolisme, membakar kalori, melakukan detox (pengeluaran racun dari tubuh), meningkatkan energi, dan merawat keindahan kulit anda
    Memberikan efek kenyang dan menekan nafsu makan kerana kaya akan serat sekaligus memecahkan jaringan dan timbunan lemak yg terkumpul dalam tubuh anda, sehingga sangat efektif untuk membantu program diet!
    SANGAT EFEKTIF SEJAK PERTAMA KALI DIMAKAN kerana berbentuk softgel, sehingga cepat diserap tubuh!

    BUY 2 FREE 1 = RM240

  7. #227
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    CLEARANCE STOK!!


    NEW VERSION

    BUY 3 PACKS = RM180

  8. #228
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Jun 2009
    Posts
    172

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Salam pagi jeens,promosi bulan julai lum ada lagi ke?

  9. #229
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Quote Originally Posted by manja1 View Post
    Salam pagi jeens,promosi bulan julai lum ada lagi ke?
    Salam manja1

    Promosi bulan julai ada..tunggu stok baru msv dan acai berry ada dulu...

  10. #230
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    PROMOSI JULAI

    BUY MZT FREE ICE HOT COOL = RM120


  11. #231
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    STOK YG ADA KAT JEEN...


    MZT

    Buy 2 + 1 = RM180

    ICE HOT COOL SLIMMING GEL

    1 botol RM35
    3 Botol RM100

    Kos pos semenanjung RM7 / Sabah-Sarawak RM11


    ABC ACAI BERRY

    BUY 2 FREE 1 = RM240




  12. #232
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Ada yg berminat nak bedak arab

    BEDAK ARAB KOKURYU

    HARGA:RM65 (FREE POSLAJU)

    Belian borong (sila inbox).Minima belian 20 pcs


    Bedak Arab Kokuryu Supe Summer Cake, antara keistimewaannya adalah;


    1) 3 in 1 make powder,moisturizers,foundation.(xperlu pakai apa2 krim lg cukup dgn bedak ni aje.)

    2) mengikut aliran darah kita,xkira berkulit cerah,gelap,putih n sebagainye.So.sesiapa pun boleh pakai.

    3) kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari....makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik....

    4) tak melekat pd tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan,basah atau terkena air,sb dia natural terus meresap ke kulit.

    5) lebih tahan lama n jimat dr bedak biasa

    6) tahan selama 8 jam

    7) produk halal n boleh di bawa solat...

    8) boleh mengecutkan jerawat di muka

    Pada bila2 masa dan di mana2 pun boleh memakainya hanya dengan sekali sapuan sahaja...




    Ini Bedak Arab



    Bedaknya gebu


    Ada 2 warna
    1. Russet
    2. Sunset Tan


  13. #233
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    PROMOSI JULAI

    BUY MZT FREE ICE HOT COOL = RM120


  14. #234
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Assalamualaikum

    Terimakasih kepada manja1 kerana sudi berkongsi testimoni P57 Hoodia


    Quote Originally Posted by manja1
    SALAM JEEN,
    Selamat malam,
    Dah hampir 2 bulan baru saya ada kesempatan nak kasi tesmo untuk P57Hoodia(H)+Ice Cool(IC).Rasa x sabar nak kongsi dengan penguna yang lain.Sebelum tu saya ingin mengucapkan terima kasi pada Tuan kedai iaitu Jeen kerana dengan salah satu produk yang ada kat kedai dia telah membantu saya menyesalkan satu masalah iaitu masalah berat badan.Kita direct to the point aje la.

    Sebelum saya mengambil pil (H)+(IC) berat badan saya hampir 60 kg.Terkezut.... saya tengok angka kat mesin timbang tu dah nak sama berat dengan anak saya yg 1st (cubby).Sebelum ni berat badan saya tak pernah sampai tahap tu kecuali masa pregnant je la.Apa lagi macam2 la produk saya cuba tapi semua tak menjadi malah berat badan makin naik sedangkan saya ni bukannya jenis orang kuat makan tapi tu la mungkin produk tu tak sesuai dengan saya.Lastly bila buka tread kat WM terbaca tentang pil (H).Seingat saya mula2 saya order trial pek(15cap) dalam pertengahan bulan 5.Dalam seminggu saya dah dapat feedback dia macam saya tak ada rasa nak makan dan kadang2 saya boleh lupa.Lepas tu saya order lagi untuk supply sebulan.Dalam masa sebulan tu saya rasa ada perubahan sebab baju saya yg lama dah boleh pakai balik tapi saya lum gi timbang lagi coz cam tak caya la leh hilang sampia 6kg.Saya habiskan stock dulu cukupkan 45hari.Esoknyer saya gi timbang alangkah terkezut...nyer .(dlm hati alahamdulillah...) bebaloi gak rasanyer walaupun rege (H) leh tahan gak mahalnyer tapi tak apa asalkan dia membuah hasil.Dan inilah hasilnyer.Semua kawan2 & jiran saya tanya saya nape skrg napak cam slim balik sebab saya dah dapat pakai baju Kebaya yg dah lama saya tak sarung sebab masalah g
    emuk saya dibahagian Perut ke bawah(peha).Hubby saya pun gak.Tentang rege dia saya rasa bila di hitung agak2 dlm RM5 henget jer.Tapi bila time lunch kite dah tak makan maknanyer sama la gak kan?.Tapi apa2pun saya amat bersyukur kerana saya dah dapat balik berat badan ideal saya.Terima kasih sekali lagi tuk tuan kedai.

    Lagi satu semasa mengambil pil ini jangan sesekali lupa atau kurang lebih banyak minum air kosong lagi cepat dan bagus kerana (ini sayalah)saya ada masalah sembelit sebab kadang terlupa nak minum air.Tapi sekarang saya banyak ambil buat & fiber sebab kalau hri2 tak nak makan takut nanti tak ada tenaga lak kan?.

    Apa2 pun pucuk pangkal datangnyer pada diri kita.Nak seribu daya ,tak nak x yah fikir.

    P/S:Tak sabar nak tunggu result lepas puasa nanti.Harap2 ada perubahan.Insyaallah...



    Sekian wasallam....


  15. #235
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    MZT NEW VERSION

    BUY 3 PACKS = RM180



  16. #236

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Quote Originally Posted by jeen View Post
    MZT NEW VERSION

    BUY 3 PACKS = RM180


    Assalam Kak Jeen,

    Ni fisha yg sms akak,

    Saya emailkan bukti pembayaran RM245 X 2 transaksi ( No ref1661802595 & 1661804695 )

    Saya nak order 2 bedak arab ( RUSSET ) = RM130

    Dan MZT buy 2 free 1(RM180), nak dua set = RM360

    Alamat :

    FISHA & SAKENA,
    Monavie Malaysia Office,
    Level 2, Unit 2.8-10,
    Menara UOA Bangsar,
    5 Jalan Bangsar Utama 1,
    59000 Kuala Lumpur.
    012-3458969


  17. #237
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Msv stok baru dah sampai...packaging dalam kotak





    PROMOSI

    BUY 2 FREE 1= RM240

  18. #238
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Jun 2009
    Posts
    172

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    salam jeen,
    promosi tik bulan Ogos ada ke?




    Quote Originally Posted by jeen View Post
    MZT NEW VERSION

    BUY 3 PACKS = RM180



  19. #239
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Jun 2009
    Posts
    172

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    untuk P57 hoodia ada tak?.

  20. #240
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Quote Originally Posted by manja1 View Post
    untuk P57 hoodia ada tak?.

    sori lambat reply..utk hoodia masih buy 2 free 1 = RM300

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •