Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 14 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 21 to 40 of 279
  1. #21
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    Masa period stop dulu makan msv / mzt ye sebb metabolisme rendah kalau makan pun proses pembakaran lemak tidak akan berlaku...

  2. #22
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    Testimoni

    hi sindora

    I bought msv from you last week...I dah turun 3 kgs in one week...hubby suka sangat...Saya nak order lagi ...boleh i dapat wholesale harga kalau beli banyak ?

  3. #23

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    salam..untuk menyusukan mmg xbole eh?? bb saya dh 10bln..rse nk kurus sgt..berat bdn dah 82kg..sedihh..

  4. #24
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    Quote Originally Posted by alyalysa View Post
    salam..untuk menyusukan mmg xbole eh?? bb saya dh 10bln..rse nk kurus sgt..berat bdn dah 82kg..sedihh..

    wsalam..

    untuk menyusukan baby mmg tak digalakkan msv..nnti chek pm ye...ada produk lain.

  5. #25
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 Hoodia Cactus Slimming Capsule

    P 57 HOODIA SLIMMING CAPSULE yang saya jual adalah original dan ada hologram pada setiap kotak..

    so pastikan anda beli yg original sahaja..



  6. #26
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 Hoodia Cactus Slimming Capsule

    P 57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE MENGANDUNGI 30 KAPSUL ~ untuk 30 hari.


  7. #27
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Ibu Jari Keatas Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE le

    UNTUK LEMAK2 YG SUSAH NAK DISINGKIRKAN (Lagi power dari MSV)

    HARGA RM170


    HARGA PROMOSI RM140 + FREE POS




    Common words that we hear from all people who want to lose weight are I wish I was not hungry so often". P57 Hoodia is the best solution to solve this problem.

    You can lose up to 10KG in just 30 days with P57 Hoodia!

    It is important to note that the P57 Hoodia is concentrated 20 times and has a standardized guaranteed 20:1 ratio rating. This rating refers to the drying ratio when the Hoodia plant is dried and milled.

    Please note that our formula contains ONLY natural Hoodia and plants ingredients. It contains NO stimulants like caffeine, ephedrine or ephedra, green tea, guaranna, bitter orange etc...and thus avoids any of the negative side effects often associated with these stimulants. P57 Hoodia has no known negative side effects and you can expect to have:

    No Shakiness
    No Stomachaches
    No Headaches
    No Come Down
    Non Addictive & Non-Habit Forming
    No Any Other Side Effects!
    Ingredients : 20: 1 Hoodia Cactus, P57, Evening Primrose, Lotus Leafs, Cassia.
    Usage and Dosage : Take one soft gel daily before breakfast to achieve best result.
    Storage : Store in cool and dry place.
    Precautions : Not applicable for women in pregnancy and patients of cordis-vasal disease.


    About Product
    Q: What is the dosage?
    A: Take One capsule a day before breakfast., (before breakfast with 350~500cc water)


    Q: How much weight can I expect to lose using Hoodia P57? And when can i get the effect?
    A: That depends entirely upon you. When following the dosage, you can experience spectacular results in a short period of time. Usually it takes 5-30 days to see the results. 95% of our customers can get good effects in a month.

    Q: When can I stop taking this product? Will I get rebound if I stop taking them?
    A: When getting the target that you need, you can stop taking the product and there is no rebound.

    Q: Can men take Hoodia P57 with the same result?
    A: Yes. Men can get the same effects as women can. Based also from our male clients, they have experienced the same benefits from our product.
    Q: Who are those not allowed to take Hoodia P57?
    A: Below 18 years old, over 60 years old, pregnant women, lactating mothers, people with heart attack, high blood pressure, sugar diabetes and nephropathy, cancer, metabolic disorder and allergies must not take this product.

    Q: Is your Hoodia P57 genuine?
    A: Our product is 100% original. We have the certificate of GMP and 7 days return policy with no reasons.
    As a trusted company with high reputation, we are focusing on providing the best products and service for our customers.We have been selling the genuine product for years already and proud to say that we have help a lot of overweight people worldwide.

  8. #28
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE le



    Sesuai utk berat 70KG kebawah . Berkesan menyingkirkan lemak badan terkumpul dan berlebihan. Turun 5 - 8 kg atau lebih dalam masa sebulan.

    PM JEEN untuk order

    1 pack MZT = RM100 + free poslaju

  9. #29
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    testimoni terbaru..

    salam k jeen
    baru makan 6 hari, seluar dah longgar la. kalau tak dulu susah betul nak zip. Tak timbang lagi..tapi badan rasa mcm dah susut skit. Best btul makan msv ni. Saya nak suh adik saya makan msv lak.

  10. #30
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    Untuk list yg dah bayar pakej msv..insyaallah kalau takde masalah, stok akan sampai esok. Mungkin hari Jumaat dah boleh pos.

    harap2 stok mencukupi..

  11. #31
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    PROMOSI MZT ~ BUY 2 FREE 1 = DAH HABIS YE..STOK TAK MENCUKUPI...SKRG TINGGAL PROMOSI MSV JE LAGI!!

  12. #32
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    Alhamdulillah..dari malam semalam sampai la ke petang ni...sms tak putus2 bertanyakan msv dan mzt..ramai yg takut beli tiruan. Ada yg tanya, botol msv ada hologram tak...apa warna dalam msv..

    Jangan risau..MSV yg jeen jual ada hologram dan original. Jeen jual MSV BROWN ye. Yg mana kali pertama makan dah terasa keberkesanannya..masuk minggu kedua dah kerap berpeluh dan terasa penat sbb lemak dah pecah.

    Pakej MSV buy 2 free 1 ~ masih berjalan lagi...Jeen akan hentikan promosi ini bila stok nak habis..


    Lepas ni harga 1 btol MSV = RM116 + free poslaju.
    Dan harga MZT 1 pack = RM100 + free poslaju

  13. #33
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE



    Anda mempunyai masalah berat badan berlebihan?
    Ingin kembali langsing selepas melahirkan anak?
    Ingin kelihatan langsing pada hari perkahwinan?
    Mahu tampil lebih yakin dan menawan?
    MSV & MZT adalah jawapan kepada keinginan anda.

    PM untuk info lanjut / order 016 6727661.

  14. #34
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Jul 2011
    Posts
    261

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    kak,nk promosi msv..

  15. #35
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    Quote Originally Posted by nieya4u View Post
    kak,nk promosi msv..
    ok nieya,

    nnti pm k jeen ye..kalau bank in sblum pkl 1..hari ni pos.

  16. #36
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    Ada yg tanya jeen mana lagi cepat turun makan hoodia atau msv?

    Sebenarnya ikut pada badan...ada juga yg makan 1 btl msv dah berjaya turun 5-8kg dalam sebulan. Hoodia ni sesuai untuk mereka yg dah makan MSV tapi berat badan masih selow skit nak turun.

    Pada yg dah makan msv tapi mcm lambat nampak proses kurus ni..boleh pm jeen ye..nak bg tips skit utk cepat kurus

  17. #37
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    Testi terbaru MSV..

    Salam kak jeen,

    2 minggu lepas saya mmg suka makan....lebih2 lagi nasi..badan pun paham2 je la..Skrg ni tgk nasi pun tak selera..Kawan ajak makan pun tak nak..tapi air mmg kuat minum.

    timakasih kak..tak prnah rasa mcm ni. Dulu pernah cuba produk kurus yg top2 tapi kesannya tak sama yg ni...harap2 boelh turun 10kg..chaiyuk..

  18. #38
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Jul 2011
    Posts
    261

    Default Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    Quote Originally Posted by jeen View Post
    Ada yg tanya jeen mana lagi cepat turun makan hoodia atau msv?

    Sebenarnya ikut pada badan...ada juga yg makan 1 btl msv dah berjaya turun 5-8kg dalam sebulan. Hoodia ni sesuai untuk mereka yg dah makan MSV tapi berat badan masih selow skit nak turun.

    Pada yg dah makan msv tapi mcm lambat nampak proses kurus ni..boleh pm jeen ye..nak bg tips skit utk cepat kurus
    kak,sorry nieya belum buat payment sbb jumaat tu balik awal then weekend mmg xde tenet plus busy berjln,diet pon rosak..hehe..alahai,ternmpk iklan hoodia pulak,serba salah pulak rasenye..nieya timbang br ni berat dh 60kg (lepas amek mzt) tu lepas 2 minggu bermzt,berat asal 63-64..tp ade diet jgk sikit2 tu yg br turun berat tu,teringin nk cuba msv sbb ramai org ckp berat boleh turun byk..nieya g check satu slimming centre br2 ni,dia ckp nieya berat air,so kalau nieya minum byk air ok ke sambil mkn msv ni,boleh x akak advise ape tips kurus yg lebih cepat..tq kak

  19. #39
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    Untuk penghantaran MSV & MZT , sila bank in sebelum pkl 1 ye..selepas pkl 1, penghantaran akan dibuat esok..

  20. #40
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Ibu Jari Keatas Re: JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN) & P57 HOODIA CACTUS SLIMMING CAPSULE

    Quote Originally Posted by nieya4u View Post
    kak,sorry nieya belum buat payment sbb jumaat tu balik awal then weekend mmg xde tenet plus busy berjln,diet pon rosak..hehe..alahai,ternmpk iklan hoodia pulak,serba salah pulak rasenye..nieya timbang br ni berat dh 60kg (lepas amek mzt) tu lepas 2 minggu bermzt,berat asal 63-64..tp ade diet jgk sikit2 tu yg br turun berat tu,teringin nk cuba msv sbb ramai org ckp berat boleh turun byk..nieya g check satu slimming centre br2 ni,dia ckp nieya berat air,so kalau nieya minum byk air ok ke sambil mkn msv ni,boleh x akak advise ape tips kurus yg lebih cepat..tq kak

    ok nieya takpe..

    Kalau 2 minggu turun 3-4 kg tu dah kira bagus..tak kisah kalau berat air pun mmg kena minum banyak air kerana

    Air adalah sangat penting untuk fungsi-fungsi tubuh anda, termasuk
    penghadaman, penyerapan dan pengangkutan zat, perkumuhan, pengawalan
    suhu badan dan bertindak sebagai pelincir bahagian tubuh yang bergerak.

    Selalunya utk yg berat air ni kena lebih senaman tapi bila kita makan msv atau mzt, badan cpt berpeluh.

    Kalau nak cuba 1 botol msv pun boleh...nak turun ngan lebih cpt nnti k jeen pm ye.


    **Nieya

    nieya4u has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.** clearkan dulu ye..

 

 
Page 2 of 14 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •