Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 14 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 279
  1. #1
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek JOM KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL & P57 HOODIA CACTUS ~ TERBARU UNTUK IBU2 YG MENYUSUKAN BABY PAGE 7

    Assalamualaikum..

    Jeen buka kedai disini pula sbb tak mau bercampur dengan produk pakaian..

    Memandangkan ada yg sms jeen suruh sambung promosi MSV ~ BUY 2 FREE 1..



    1.Sila pm kepada jeen atau e-mail sindoracollection@yahoo.com untuk membuat tempahan.

    2. Sila tunggu pengesahan dari jeen untuk tempahan tersebut.

    3. Selepas dapat e-mail/ pm / ym, sila buat bayaran seperti yang dinyatakan.


    4. Untuk pertanyaan segera sila sms ke 016 6727661.

    5. BARANG YG TELAH DIBELI TIDAK BOLEH DITUKAR/DIPULANGKAN KECUALI JIKA ADA KEROSAKAN YG DATANG SEMEMANGNYA DATANG DARI PIHAK SINDORA COLLECTION.

    PENGHANTARAN:

    Menggunakan Pos Laju / CITYLINK EXPRESS disemua tempat.


    PEMBAYARAN:
    Bayaran boleh dibuat melalui;

    1. Maybank ~ 564762302444 Norizalina
    2. Cimb ~ 05130002724202 Nor Azela
    3. Bank Islam ~ 12122020176498

  2. #2
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT SERTA ABC ACAI BERRY

    MSV (STRONG VERSION)


    HARGA RM120


    MZT

    HARGA RM110

    Meizitang MSV Soft gel
    Meizitang Soft gel is for people over 18 and under 60 years
    Specification : 650mg x 36 pills
    Usage & Dosage : 1 time/day, 1capsule/time, before or after breakfast
    Storage : Store Meizitang Soft gel in airproof, cool, and dry conditions

    This fat loss product Meizitang Soft gel is made from selected natural slimming herbs for beauty-making and the active extracts come from perilla and branded. Meizitang Soft gelis produced in SFDA approved GMP factory. Meizitang Soft gelcan reduce the compound and absorption of fat, dilute and burn the fat effectively, accelerate metabolism and delay skin caducity by antioxidant. Meizitang Soft gel is nutritional and safe for you to take this product. There is no diarrhea and rebounding.

    Ingredients : XianXian Cao , Jobstears , Artemisia Dracunculus,PsylliumHusk ,Bamboo Shoot & Lotus Leaf .

    Mechanism of Action :
    1. Boosting fat metabolism and blocking the non-fat material converting into fat.
    2 . Pure herbal essence, promoting satiety and controlling the fat intake effectively
    3 . Smoothing the intestines to relax the bowels and cleaning the intestines system
    4. Focus on waist belly and the position where fat easily accumulated

  3. #3
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT SERTA ABC ACAI BERRY

    MSV ~ SLIMMING PRODUCT



    ada 36 kapsul ~ makan sebiji sehari..

    Manual of Use 1 capsule per day, taking before/after breakfast with a glass of water.

    Safety Information + 1 capsule a day before or after breakfast, STRICTLY do not takes more capsules than recommended.
    + Do not take this product if you are taking any medications.
    + Drink more water, juices and eat more fruits if feeling thirsty.*
    + Do not skip meals (especially breakfast/lunch). Do maintain a healthy-balanced diet while taking Meizitang.
    + Do not consume alcohol while taking Capsules.

    * Lack of water can reduce glucose level in blood and may cause dizziness and fatigue.

    Storing Keep in cool, dark and dry place.

    CAUTION Meizitang botanical slimming capsule is not suitable for:
    1. Heart disease, high blood pressure and stroke.
    2. The age of 18 years and more than 60 years.
    3. Pregnant women.
    3. Drug addiction, drug or alcohol abuse.
    4. Having thyroid problems and liver.
    6. Taking supplements or other medications.

    The responsibility of using this product is like any other dietary supplement. Please consult your trusted doctor before taking.


    TESTIMONI 1..
    Hai semua , I beli dgn you 4/12/2011 ..and i start makan dlm 6/12/2011 and sgt menakjubkan sebab i dah turun 3kg in 1 week , sangat2 tidak sangka! Badan rasa ringan sangat! dan yg paling penting skali memang tak rasa lapar! Serius! I ambik bagi b4 makan pagi ! and petang2 kalo i lapar i makan buah ja! malam pun sama, xrasa lapar sgt.i cuma makan roti atau pun biskut je ! kadang2 minum air suam banyak2 !! xsabar nak tgk hasil utk 39 hari ni.

    TESTIMONI 2:
    Suzila Naim: sy mmg dh makan.. dlm 2minggu++ dh turun 5kg.. tp tang perut mmg dh byk turun la... selera makan mmg skt sgt.. tp byk minum air n makan sayur n buah..

    Suzila Naim first day makan tu, badan rasa shaking, mual n pitam skt.. kena byk minum air, yg penting breakfast kena amik lepas 1/2jam makan pil ni.. mcm lunch mmg mkn skt sgt.. alas2 perut jer.. tp mmg terasa dahaga n kering tekak.. kena minum 2-3 liter sehari..
    [I][SIZE=3]




    Bagi yg dah beli..sila pm jeen testimoni ye...tq

  4. #4
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL SERTA ABC ACAI BERRY



    Promosi bermula 11hb Feb - hingga ke tarikh yg diberitahu kelak..


    PAKEJ 1~ MSV Buy 2 btl = RM240 ( Free 1 botol + Free Poslaju)
    PAKEJ 2 ~MZT Buy 2 Pack = RM220 ( Free 1 pack + Free poslaju )


    Sebarang oder boleh sms ke 016 6727661. Lagi cepat dan mudah..

  5. #5
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT SERTA ABC ACAI BERRY

    MSV ~ Berat turun dalam 3kg - 5kg dlm masa seminggu

    MSV slimming pill adalah ubat pelansing yang terkenal di jepun,china,hongkong dan USA.Mengandungi tumbuh-tumbuhan yang berkualiti dari China dan diekstrak menjadi pil pelansing di serata negara luar.Ubat ini berfungsi untuk megawal pemakanan dan membakar lemak2 di bahagian peha,perut,lengan dan kaki.Menurunkan berat dengan cepat bermula dari hari pertama mengambil pil ini.Kesan yang ketara dlm masa seminggu(berat turun 3kg-5kg).

    Bagi yang risau ttg kesan sampingan,ubat pelansing ini bebas dari kesan sampingan krn 100% bahan2 dr alam semulajadi.Tiada sumber dari haiwan dan dadah.

    *Fungsi - mengawal aktiviti pemakanan supaya seimbang dan membakar lemak.

    *Kesan pengambilan - tidak merasa lapar,cepat kenyang dan kerap buang air kecil sebab pengambilan air putih yang banyak sgt penting untuk meransang ubat spaya bertindak lebih cepat.

    *cara makan - 1biji sehari sebelum atau selepas sarapan dan banyakkan minum air.semakin banyak air diserap dlm bdn semakin berat bdn turun dan lemak trbakar.

    *tidak digalakkan utk ibu yg sdg menyusukan,mgandung dan mengambil ubat dr hospital.terutamanya sakit kronik

  6. #6
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT SERTA ABC ACAI BERRY

    Testimoni MSV panas lagi...

    Salam,

    Mula mengambil MSV pada pagi 17 Jan 2012 dengan berat badan 80kg, ketinggian 165cm. Kini, pada tarikh hari ini, 1 Feb 2012 (15 hari penggunaan), MSV telah membantu menurunkan 4kg!! Tak percaya pada mulanya, puaslah minta Pembantu Klinik perati betul2 alat timbang tu, tepat2 76kg!! Thanks MSV!! Saya akan teruskan pengambilan sehingga ke berat badan ideal.. nak share how i do it : Pagi - after 1/2 bangun tidur, ambil sebiji MSV and only consume breakfast 1/2 to 1hr later. Breakfast pun amik yg ringan2 jer tp mesti minum banyak air putih. Lunch macam biasa tp kurangkan nasi dan tak sentuh lauk2 yg bersantan. Kalo dulu makan nasi 7 kali seminggu now 3-4 kali seminggu jer (sekali sehari n say NO to nasi tambah, berpadanan ngan 2 senduk jerr). And again banyak kan minum air putih!! Saya minum 2 liter air.. N tak sentuh makanan after 7.30pm. Thanks again n will keep you updated.

    Elly

  7. #7
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL SERTA ABC ACAI BERRY

    testimoni terbaru MSV yea

    ***Nur Adila
    Sis serius mcm xcaye.kekeke.arini ari ke 15 sy amik msv berat skng 73kg.b4 mkn msv berat sy 82kg.trn 9kg dlm 15 hari.kekeke.xsia2 la pakse minum air byk2.tq sis.abis sebotol ni sy beli lg naa. ****

  8. #8
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT SERTA ABC ACAI BERRY

    Testimoni..

    ***Diana Galeri ..testimoni sket.. sy dh trun 2kg lps amik MSV ni. tp blom abes sbotol pon... dri 53kg..smlm timbang dh 51kg... target nk smpai 46kg... chaiiyooookk!!!!!!**

  9. #9
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)




    Disebabkan permintaan pakej MSV ~ Buy 2 free 1 tgh hot skrg...utk yg berminat sila pm jeen ye takut tak cukup stok..bayaran boleh dibuat skrg..

    Lepas ni takde lagi dah dapat free...


    Pada yg dah beli tu boleh bagi testimoni ye dan selamat ber MSV...

  10. #10
    Ahli Lama
    Join Date
    28 Mar 2008
    Posts
    506

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT SERTA ABC ACAI BERRY

    menarik product ni

  11. #11
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT SERTA ABC ACAI BERRY

    Quote Originally Posted by jojoxoxo View Post
    menarik product ni
    Jom cuba..

  12. #12

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    wahhh...mcm best jek...

  13. #13
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    Quote Originally Posted by ainiesha View Post
    wahhh...mcm best jek...
    Jom aniniesha..

    Skrg ada pakej BUY 2 FREE 1 ~ stok untuk 3 bulan..cuma RM232 sahaja. Free Poslaju.

  14. #14
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    Testimoni terbaru..


    salam k jeen

    Saya dah 4 hari makan MSV. Best la kak..tak lapar..pastu mmg kerap minum air. Badan rasa ringan sgt mmg tak rasa pening2.Tak lalu saya nak makan nasik.

  15. #15
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)



    JOM JADI AGEN DROPSHIP MSV & MZT..

    Jika berminat sila pm jeen ye..untuk 10 org terawal ye (buat masa ini)

    Jika ingin buat belian wholesale pun ada...

  16. #16

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    Salam, sis.. nak tny apa bezanya MSV dan MZT?

  17. #17
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    Quote Originally Posted by Yatisha View Post
    Salam, sis.. nak tny apa bezanya MSV dan MZT?
    MSV (strong version) ~ untuk berat 70kg keatas
    MZT ~ utk berat 70kg ke bawah.

  18. #18
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    Setiap belian akan dapat free gift Jun Gong Detox Foot Patch..boleh buang toksin dalam badan..


    Tanda- tanda toksin banyak dalam badan:

    Kerap mengalami sakit kepala
    Badan berasa letih tanpa sebarang sebab
    Susah bangun tidur
    Bahagian keliling mata menjadi gelap
    Bahagian kulit seperti bawah lengan, celah peha akan kelihatan gelap dari warna asal
    Banyak angin dalam badan
    Masalah alahan
    Inflamasi pada sendi
    Masalah sinus
    Masalah gout
    Berat badan susah turun walaupun puas berdiet **** (kalau bermsv misti cpt kurus )
    Berat badan meningkat
    Kehadiran selulit
    Masalah jerawat dan banyak lagi...

  19. #19
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Default Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)

    Testimoni msv ~ #####alhamdulillah setelah sedekat lamenye menunggu saat ini,akhirnye ia muncul juge....kini setelah 3btl....akhirnye lemak degil dlm badan sedikit demi sedikit makin berkurangan.. thanks sis..

  20. #20
    Peniaga Mini @ Nisyra eMall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    3,378

    Rilek Re: MARI KURUSKAN BADAN ~ MSV & MZT ORIGINAL (AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN)


    READY STOCK MSV FOR WEIGHT PROBLEM ABOVE 70KG-130 ++ KG


    Kapsul herba pelangsing Meizitang dihasilkan dari pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan semulajadi yang berfungsi untuk melangsing dan mengekalkan bentuk badan yang ramping. Tumbuh-tumbuhan ini diekstrak mengunakan teknologi moden yang terkini.

    Berikut adalah teori bagaimana Meizitang berfungsi:

    Mengawal aktiviti enzim didalam perut dan usus supaya lemak berlebihan didalam makanan yang diambil tidak diserap kedalam badan.

    Kesan ini dilihat pada air besar yang berminyak, bererti seseorang boleh mengeluarkan lemak dengan jumlah yang sama seperti yang telah dimakan. Meningkatkan kadar metabolisma dan nisbah asas metabolisma lemak seseorang, dimana secara tidak lansung meningkat pengunaan tenaga didalam badan.

    Lemak yang terdapat didalam badan akan tercerai menjadi haba, karbon dioksida dan air. Kapsul herba Meizitang bukan sahaja mengurangkan lemak berlebihan, tetapi sebagai suplemen kepada beberapa jenis asid amino dan zat galian seperti besi, fosforus, kalsium, potassium dan zink.

    Pada masa yang sama, Meizitang mengaktifkan sel-sel badan untuk membantu keseimbangan mikrosirkulasi tubuh serta meneutralkan elemen-eleman yang bersifat toksik didalam badan.

    Oleh itu Meizitang memiliki fungsi pelangsingan yang unik, penghapus toksik dan fungsi pengawalan lemak.

    Kapsul herba pelangsing Meizitang tidak sesuai bagi golongan:
    1. Mempunyai penyakit jantung, darah tinggi dan penyakit stroke.
    2. Mempunyai masalah thyroid dan hati.
    3. Wanita yang mengandung & menyusu
    4. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.

    ARAHAN Penggunaan
    Satu kapsul untuk satu hari, sebelum atau selepas sarapan berserta 350-500 cc air.

    Maklumat Keselamatan
    * 1 kapsul untuk setiap hari, pada waktu pagi sebelum/selepas sarapan.
    * Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen pelangsing yang lain.
    * Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus. (Kekurangan air didalam badan boleh mengurangkan paras glukosa didalam darah yang boleh mengakibatkan pening dan letih)
    * Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari).
    Adalah penting untuk mengekalkan makanan yang seimbang termasuk air kosong dan buah-buahan ketika mengambil Meizitang.
    * Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil Meizitang kerana ia boleh meneutralkan keberkesanan proses pelangsingan.

    Cara Penyimpanan
    * Simpan di tempat yang sejuk, kering dan gelap. Tanggungjawab menggunakan produk ini adalah sama seperti supplemen diet yang lain.

    Sesiapa yang ingin mengambilnya, sila rujuk kepada doktor jika mempunyai sebarang soalan.

    Q: Adakah Meizitang selamat?
    A: Ya, pelangsing Mezitang selamat. Ia diperbuat daripada ramuan daripada tumbuhan dan tiada kesan sampingan.

    Q: Adakah Meizitang Halal?
    A: Meizitang diperbuat daripada tumbuhan dan ianya Halal.

    Q: Adakah pelangsing Meizitang berkesan?
    A: Meizitang sangat baru di Malaysia, tetapi ia telah mendapat nama USA dan Eropah kerana kuasa pelangsingannya yang menakjubkan. Ia juga supplemen pelangsing terlaris di USA.

    Q: Apakah yang akan terjadi kepada badan setelah mengambil supplemen ini?
    A: Sesetengah pengguna akan berasa kehilangan air, oleh itu anda dinasihatkan untuk mengambil air yang banyak ketika mengambil produk ini. Sesetengahnya tidak berasa apa-apa, sebaliknya selera makan menurun.

    Q: Adakah saya perlu berdiet dan menjaga pemakanan?
    A: Tidak perlu diet . Anda dinasihatkan makan 3x sehari (termasuk sarapan), makan buah-buahan dan minum air sekurangnya 10 gelas sehari. .

 

 
Page 1 of 14 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •