Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 20 of 87
  1. #1
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Ibu Jari Keatas TUDUNG TERBARU,KAIN COTTON VIETNAM yg CANTIK!!YANG TERBARU DI PAGE LAST yer...

    Assalamualaikum..... Selamat Datang ke Qaseh QieNa002074732-x

    Anda dijemput ke GALERI HIJAB Qaseh QieNa YANG SANGAT TERKINI, PILIHAN CITARASA ANDA....HARGA YG BERPATUTAN....JOM BELI!!!!!...



    Anda bole membuat pilihan tudung-tudung yang ada di kedai kami,sebarang pertanyaan bole email or PM ke inbox sy...qasehqiena@gmail.com






    blog sy : http://qasehqiena.blogspot.com
    Fan Page :http://www.facebook.com/qasehqienacollection

    hp : 013 2416646










    Pembayaran bole dibuat secara :
    1. Transfer
    2. Bank In
    3. Online Transfer















    Penghantaran Poslaju :

    SEMENANJUNG M'SIA : RM 6
    SABAH / SARAWAK : RM 9


    SERIOUS BUYER ONLY
    ....

    BELIAN BORONG

    Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli borong,sila emailkan kepada sy, qasehqiena@gmail.com atau boleh SMS
    saje pada sy
    013-2416646 (SheRa)

    Minimum untuk pembelian borong ialah 10 helai.Boleh campur mana-mana Tudung & Juga Kain Cotton Vietnam...Email pd sy utk utk dptkan special price....tq

    MAKLUMAN
    , sebarang order hanya VALID selama 5 hari sahaja, anda diminta membuat pembayaran dalam tempoh tersebut.. sila maklumkan pd email kami sekiranya ada sebarang perubahan....
    Warna Tudung di dalam gambar kdg2 lari sikit coz Lighting....

    Penghantaran POS hanya akan dibuat 3 kali 1 minggu, iaitu pada hari ISNIN , RABU & JUMAAT... SABTU & AHAD tiada penghantaran akan di buat.... InsyaAllah barang akan sampai dalam tempoh5 hari, sekiranya barang tidak sampai sila maklumkan pada kami...


    Selamat Membeli- belah ye...... Jemput Join Followers blog kami http://qasehqiena.blogspot.com/..
    ♥♥♥♥







  2. #2
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG PRINTED M

    TUDUNG PRINTED M



    Assalamulaikum...


    Kali ni kami menawarkan Harga Runtuh yg sgt2 murah dari harga pasaran luar bagi Tudung baru Lyra Printed Saiz M.. Memang sgt cantik....Material kain mmg berkualiti...jangan risau,,anda pasti berpuas hati...
    Awning Thai silk yg elok...terletak bila pakai....




    Kain : Lycra Printed
    Awning : Thai silk
    Saiz : M
    Harga Asal RM 35

    Harga Promosi RM 20

    Free postage









    AVAILABLE







    AVAILABLE






  3. #3
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: PELBAGAI TUDUNG-TUDUNG YG SGT CANTIK & EXCLUSIVE DARI Qaseh QieNA dgn HARGA YG CUKUP ISTIMEWA!!!!

    Assalamualaikum.....

    Tudung baru lagi exclusive akan sy upload....InsyaAllah minggu ni

  4. #4
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Koleksi Tudung Qaseh Iris - 1

    Assalamualaikum..


    Apa khabar semua....Kepada semua customer di Qaseh QieNa....kali ini kami ada keluarkan Tudung dari koleksi Qaseh Iris...Tudung baru ini sangat2 Exclusive....Material kain mmg berkualiti.... mmg di jamin 100%....anda semua pasti berpuas hati...


    Sempena Menjelang Hari Raya AidilAdha...Qaseh QieNa membuat JUALAN MURAH!!!!!..



    Sgt...sgt MURAH!!!!!!
    Jom cepat2 Rembat!!!!












    AVAILABLE
    Body : COTTON
    Saiz :S
    Harga Promosi : RM 39










    AVAILABLE
    Body : COTTON
    Saiz : S
    Harga Promosi : RM 39







    AVAILABLE
    Body : LYCRA Plain
    Awning : LYCRA thai silk warna Purple gelap
    Tudung Ala Pearl Haya

    Saiz : L
    Harga Promosi : RM49







    SOLD OUT
    Body : LYCRA
    Awning : VELVET thai silk warna Dark Blue
    Tudung Ala Pearl Haya
    Saiz : L
    Harga Promosi : RM 39







    AVAILABLE
    Body : LYCRA Plain
    Awning : Thai silk
    Saiz : M
    Corak Belakang Labah2
    Harga Promosi : RM 32







    AVAILABLE
    Body : LYCRA Plain
    Awning : Thai silk
    Saiz : M
    Harga Promosi :RM 32






    Pic Belakang







    AVAILABLE
    Body : LYCRA Plain
    Awning : Thai silk
    Saiz : M
    Corak Belakang Labah2
    Harga Promosi : RM 32







    AVAILABLE
    Body : LYCRA Plain
    Awning : Velvet bunga Pink
    Tudung Ala Pearl Haya
    Saiz : L
    Harga Promosi : RM 39






    SOLD OUT

    Body : LYCRA PRINTED
    Awning : LYCRA
    Saiz : M
    Harga Promosi : RM49







    Sila pm sy sekiranya berminat...@ email pd qasehqiena@gmail.com
    H/P : 013 - 2416646&
    013 3306737


    Jemput la ke blog sy http://qasehqiena.blogspot.com


    Penghantaran Pos Laju

    Semenanjung M'sia : RM 6

    Sabah / Sarawak : RM 9




  5. #5
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: PELBAGAI TUDUNG-TUDUNG YG SGT CANTIK & EXCLUSIVE DARI Qaseh QieNA dgn HARGA YG CUKUP ISTIMEWA!!!!

    Jemput membeli belah di kedai sy Qaseh QieNa...

  6. #6
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: PELBAGAI TUDUNG-TUDUNG YG SGT CANTIK & EXCLUSIVE DARI Qaseh QieNA dgn HARGA YG CUKUP ISTIMEWA!!!!

    Assalamualaikum....kepada anda yg suka membeli Tudung online..sila la ke kedai sy ....mau order tudung bole terus isi form di blog sy....

    http://qasehqiena.blogspot.com/

  7. #7
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: JUALAN MURAH!!!!!TUDUNG YG CANTIK & EXCLUSIVE DARI Qaseh QieNA,DISKAUN 10% HGGA 22%....CEPAT2 REMBAT!!!


    Assalamualaikum.....jemput shopping kedai sy....tudung dh byk habis....
    Jom cepat2 rembat selagi stok masih ada!!!!....

  8. #8
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: TUDUNG CANTIK DARI Qaseh QieNa....SGT EXCLUSIVE & HARGA YG SGT BERPATUTAN...JOM BELI!!!!!

    Alhamdulillah....Tudung Qaseh QieNa dah banyak habis dan mendapat sambutan.....Terima kasih pd yg sudi membeli yea.....InsyaAllah Tudung baru akan masuk kedai next week.....Jemput La singgah kedai sy nanti.........

  9. #9
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG KANAK-KANAK COTTON PRINTED


    Assalamualaikum semua.....

    Atas permintaan ramai kali ini kami kuarkan Tudung kanak-kanak yang sangat cantik.... Tudung Cotton Printedni sesuai untuk kanak-kanak berumur 7-9 tahun,tapi bergantung pada kanak-kanak sendiri...Material Cotton bermutu tinggi...sejuk bila dipakai...sangat bergaya dan comel untuk anak-anak anda.....




    Hanya Asal: RM 25
    Harga Promosi: RM 20

    .
    ....Jom cepat2 beli!!!








    SOLD OUT
    Grey/Purple
    Colour yg cantik!!!


    Body: cotton
    Awning : Lycra
    Saiz : 7- 9 Thn








    AVAILABLE
    Grey/Black


    Body: cotton
    Awning :cotton
    Saiz : 7- 9 Thn








    SOLD OUT
    Purple/Black


    Body: cotton
    Awning :cotton
    Saiz : 7 Thn saje








    AVAILABLE
    Grey/Biru
    Cantikkk!!!


    Body: cotton
    Awning :cotton
    Saiz : 7-9 Thn








    AVAILABLE
    Grey/Pink


    Body: cotton
    Awning :cotton
    Saiz : 7-9 Thn








    SOLD OUT
    Grey/Purple/Biru
    nmpk byk colour....
    sweet!!!



    Body: cotton
    Awning : Lycra
    Saiz : 7-9 Thn
    ni labuh sikit 10 Thn bole










    AVAILABLE
    Grey/Hijau


    Body: cotton
    Awning :cotton
    Saiz : 7- 8 Thn









    AVAILABLE
    Grey/Black


    Body: cotton
    Awning :cotton
    Saiz : 7- 8 Thn saje









    AVAILABLE
    Black/Hijau
    I like!!!!



    Body: cotton
    Awning : Lycra
    Saiz : 7-9 Thn
    ni labuh sikit 10 Thn bole


    Bole PM sy @ bole terus order di blog sy :


    http://qasehqiena.blogspot.com/


  10. #10
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG QIENA RUFFLE SYRIA


    Tudung QieNa Ruffle syria polos...tiada awning pengeras,metarial kain sangat berkualiti..yang paling penting awning menutupi pipi,so klu muka agak bulat pun bole pakai...sgt
    gorges kalau pakai tau!!!







    AVAILABLE
    Black/Grey

    Body : cotton+border Lycra/ropol
    Awning : Lycra
    Saiz : M
    Harga :RM 45
    Harga Promosi RM 30






    AVAILABLE
    coffee muda

    Body : cotton+border Lycra/ropol
    Awning : Lycra
    Saiz : M
    Harga : RM 45
    Harga Promosi RM 30






    AVAILABLE
    hijau-'new'

    Body : cotton korea /ropol chiffon polkadot
    Saiz : M
    Harga : RM 45
    Harga Promosi RM 30







    belum termasuk kos penghantaran

    SEMENANJUNG M'SIA : RM 6

    SABAH / SARAWAK : RM 9


    ORDER NOW!!!!


  11. #11
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: TUDUNG BARU MASUK,MURAH!!!MURAH!!!TUDUNG TWIST V SHAPE,TUDUNG RUFFLE SYRIA,TUDUNG KANAK-KANAK,CUN SGT.....JOM BELI!!!!!

    Jemput la membeli-belah kedai sy......PM sy untk dapat harga special bagi Tudung2 yg baru masuk....SPECIAL PRICE TAU!!!

  12. #12
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default CLEAR STOCK


    SYRIA ARAB COTTON




    Hai...Hai...sy ada buat jualan penghabisan stok....

    Tudung Syria Arab Cotton.....LEMBUT....Kain sgt SEJUK,tiada AWNING Pengeras.
    Hanya ada 3 helai sahaja...CEPAT!!!!!CEPAT!!!!






    AVAILABLE
    Black



    Harga asal RM 29
    Promosi RM 18 Sahaja......sgt...sgt MURAH!!!!

    jangan lepaskan peluang ini!!!!!selagi stok masih ada...

    Utk saiz S pun ada....hanya 1 helai sahaja ada....
    Harga Asal RM 29
    HArga Promosi RM 18


    ORDER NOW!!!


  13. #13
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Tips-tips memilih Tudung

    Assalamualaikum…

    Alhamdulilah..Sekarang ni rata-rata wanita sudah memakai Tudung.. Jadi cara Pemakaian tudung yang bersesuaian bagi kalangan wanita akan menjadikan si pemakai kelihatan lebih sopan, kemas, anggun dan bergaya. Di sini saya ingin berkongsi Tips untuk golongan wanita untuk memilih Tudung yang sesuai.

    Secara asasnya, pemilihan sesuatu tudung perlu mengambil kira beberapa faktor penting seperti; fabrik, warna, saiz, corak, bentuk muka dan gaya pemakaian.

    Tip 1:

    Pilih tudung dari fabrik yang bersesuaian seperti kain kapas(cotton), kain kasa(bawal)& Lycra .

    Tip 2:

    Jika anda memilih Tudung bercorak bunga besar, padankan dengan baju kurung atau kebaya yang berwarna garang dan polos.

    Tip 3:

    Jika memakai baju yang bercorak atau berbunga, padankan dengan tudung yang mempunyai warna paling sikit di baju anda.
    Contohnya: jika warna pink yang paling sedikit di baju anda, anda pilihlah tudung warna pink.

    Tip 4:

    Cuba elakkan memakai tudung dan baju yang mempunyai warna sedondon.

    Tip 5:

    Untuk penampilan yang lembut tetapi ceria dan berkeyakinan tinggi, pilihlah tudung polos atau kosong yang berwarna cerah seperti merah jambu, kuning dan biru.

    Tip6: Elakkan memakai tudung yang berwarna gelap dan kusam bagi mengelakkan anda dari kelihatan sudah berusia.


    Tip 7:

    Lagi..bagi anda yang wajahnya berbentuk bulat, pilihlah tudung yang bercorak kecil dan tidak penuh.
    bagi mengelakkan wajah anda kelihatan penuh dan tidak terurus.

    Tip 8:

    Bagi anda yang berkulit putih,disyorkan memakai tudung berwarna hijau, ungu dan lavender untuk Nampak wajah yang lebih segar.
    Elakkan memakai Tudung berwarna merah jambu,ia akan membuatkan anda kelihatan pucat.

    Tip 9:

    Untuk anda yang berkulit kuning langsat, seeloknya memakai tudung berwarna biru, lavender dan pink bagi menyerlahkan lagi keserian wajah.
    Elakkan memakai tudung berwarna hijau dan kuning supaya tidak kelihatan kusam dan tidak bermaya.

    Tip 10:

    Bagi yang pemilik kulit sawo matang, di cadangkan memilih warna hijau dan kuning ,anda kelihatan lebih cerah dan terang..Serius cantik!!
    Elakkan memakai tudung berwarna kelabu gelap,ia akan menampakkan wajah anda tidak kelihatan kusam.

    Tip 11:

    Last Tips ,Pastikan tudung anda dikemaskan di bawah keronsang selepas pinkan tudung…Ia bertujuan mengelakkan lilitan tudung kelihatan seperti mengelembung.

    Itula serba sedikit tips memilih Tudung yang dapat dikongsikan… Namun ia sekadar tips dan pendapat sahaja,ia terpulang kepada anda sama ada untuk mengaplikasikannya atau tidak.


    Sekian…


    ** Sharing is Caring**

    Fan Page:
    - Qaseh QieNa -

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    04 Mar 2010
    Posts
    7

    Default Re: TUDUNG BARU MASUK,MURAH!!!MURAH!!!TERBARU Di Qaseh QieNa,MACAM-MACAM ADA,CUN SGT.....JOM BELI!!!!!

    waaa... bestnya

  15. #15
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: TUDUNG BARU MASUK,MURAH!!!MURAH!!!TERBARU Di Qaseh QieNa,MACAM-MACAM ADA,CUN SGT.....JOM BELI!!!!!

    Quote Originally Posted by alabasta View Post
    waaa... bestnya


    Jemput cuci mata kedai saya ni ye.....

  16. #16
    Ahli Lama
    Join Date
    04 Dec 2008
    Posts
    553

    Default Re: TUDUNG BARU MASUK,MURAH!!!MURAH!!!TERBARU Di Qaseh QieNa,MACAM-MACAM ADA,CUN SGT.....JOM BELI!!!!!

    Salam..

    Check PM yer..

  17. #17
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: TUDUNG BARU MASUK,MURAH!!!MURAH!!!TERBARU Di Qaseh QieNa,MACAM-MACAM ADA,CUN SGT.....JOM BELI!!!!!

    Quote Originally Posted by miss tie View Post
    Salam..

    Check PM yer..

    Wsalam....dah bls ye ..tq

  18. #18
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default SYRIA EKSPRESS DENIM ....Jualan Murah utk Clear stock...


    Jualan Murah!!!
    Tudung Syria Arab yg sgt cantik....Kain denim lembut..Tiada Awning Pengeras....senang & mudah utk di simpan... yg bentuk U n Ada jgk bentuk V...

    CLEAR STOK!!!!

    Harga Asal : RM 39

    Harga Promosi : RM 25









    AVAILABLE





  19. #19
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default SYRIA YUNA DENIM.....CLEAR STOK


    Syria Arab..ala2 Yuna..Kain Denim
    yg LEMBUT....menarik...sedap pakai... Hanya ada 2helai sahaja...

    Harga Asal RM 56
    Harga Runtuh :RM 35
    Amik 2 helai free postage





    AVAILABLE
    Black






    AVAILABLE
    Dark Blue


    PM sy jika berminat


  20. #20
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG T-SHIRT DAIMOND


    TUDUNG T-SHIRT DAIMOND




    Tudung T-Shirt Daimond,Tudung Natasya...Material kain mmg berkualiti...kain sgt sedap pki...sejuk.

    Ada 15 colour semuanya,jangan lupa cepat2 buat order,klu tak melepas tau.


    Saiz : M

    Harga Asal RM 32
    Harga Promosi RM 28







    SOLD OUT





    AVAILABLE






    AVAILABLE



    AVAILABLE



 

 
Page 1 of 5 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •