Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 81 to 87 of 87
  1. #81
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default HALWAA DOUBLE LAYER


    Assalamualaikum...

    HALWAA DOUBLE LAYER dari Miastuffz
    Tudung ekspressyang ditambah dengan chiffon lembut..
    Size: Medium
    Fabric Awning : Shantung Silk
    Fabric Body : High quality Lycra
    Fabric Layer : High quality chiffon
    Panjang dari dagu ke bawah : +/- 40 cm
    Harga : RM 55FREE POSTAGE











    AVAILABLE
    DOU 15
    awning : Light grey
    body : Smoke Grey
    sifon layer : Light grey / blue black


    AVAILABLE
    DOU 16
    awning : Terquoise
    body : Terquoise
    sifon layer : white / blue terquoise







    AVAILABLE
    DOU 17
    awning : Maroon
    body : Yellow
    sifon layer : Soft yellow / maroon







    AVAILABLE
    DOU 18
    awning : Yellow gold
    body : Beige
    sifon layer : Yellow / red




  2. #82
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default INNER NECK SILANG MAYSAA


    Assalamualaikum..

    Ada berminat nak beli inner neck tak?kali ini kami keluarkan Inner Neck Silang MAYSAA yang sesuai dipakai dengan selendang atau tudung siti..nak pakai dgn syria pun boleh..Kelebihan inner silang, menampakkan muka anda bujur, look trendy dan up to date! Inner ni memang dijahit ngam-ngam dengan muka..kali ini kami gunakan 100% lycra kerana material lycra bersifat 'memeri', insyaallah muat untuk semua.Sangat..sangat selesa...saya sangat suka tau!





    Size: Free
    Fabric : Quality Lycra
    Harga: RM25 ( Tidak termasuk Postage)


    AVAILABLE
    MAY 09
    Black





    AVAILABLE
    MAY 11
    yellow mustard





    AVAILABLE
    MAY 18
    brown






    AVAILABLE
    MAY 19
    oren carrot






    AVAILABLE
    MAY 25
    beige (teh susu)




    order di blog:
    http://qasehqiena.blogspot.com/

  3. #83
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: TUDUNG TERBARU,KAIN COTTON VIETNAM yg CANTIK!!YANG TERBARU DI PAGE LAST yer...

    As salam...

    * Perhatian...kami hnya terima booking 2 hari sahaja...jika anda ingin lanjutkan brg yg telah anda booking sila maklumkan kepada kami... anda bole meletakkan dulu deposit atas barang yang di order bagi mengelakkan barang yg anda order FULLY BOOKED/ SOLD OUT...tq

  4. #84
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default HALF INNER MAYSAA (colour block)



    Assalamualaikum...

    Hai..hai...kembali lagi dengan HALF INNER MAYSAA...sangat cantik...Anak tudung separuh pattern silang kali ini bertemakan colour block. Gabungan
    warna2 bersesuaian dan mudah dipadankan dengan banyak tudung dan
    pakaian. Inner ini boleh dipakai dengan tudung Syria atau selendang. Tidak
    sesuai dipakai begitu shj kerana ia pendek di belakang ( tidak menutup
    keseluruhan leher )


    Size: Free
    Fabric : Cotton Viscose ( stretchable, fit to all )
    Harga : RM 15
    Tidak termasuk postage












    SOLD OUT
    HIM 08
    Pink / mustard






    SOLD OUT
    HIM 09
    Grey / red






    SOLD OUT
    HIM 10
    Yellow / Teal






    SOLD OUT
    HIM 11
    Teal / Baby pink







    SOLD OUT
    HIM 12
    Green / Yellow






    AVAILABLE
    HIM 13
    Cream / Pink






    AVAILABLE
    HIM 14
    Cream / Red






    SOLD OUT
    HIM 15
    Yellow / Blue black






    SOLD OUT
    HIM 16
    Red / Green





    SOLD OUT
    HIM 17
    Baby pink / Grey


  5. #85
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default HAFIYAH MEDIUM ( COLOUR BLOCK )



    Assalamualaikum...

    Hafiyah ialah tudung sarung berawning lembut tanpa pengeras. Awning dan
    body melekat sekali. Mudah di pakai dan amat sesuai untuk mereka yang
    sentiasa nak cepat. Tak perlu tambah apa-apa aksesori pun tetap nampak
    cantik.
    Potongan awningnya panjang hampir selari dengan bibir menampakkan
    kebujuran pada bentuk muka yang bulat. Ia tidak begitu melekap pada dahi dan
    boleh dibuat muncung. Labuhnya menutup dada.

    HAFIYAH TERBAIK!! Mudah dicuci, mudah disimpan dan mudah dipakai!

    Jom Grab NOW!!!Cepat2 Order..Nanti cepat Habis tau!!!




    Size: Medium
    Fabric : Cotton viscose ( stretchable, fit to all )
    Panjang dari dagu ke bawah : +/- 40 inci
    Harga : RM 36
    Tidak termasuk postage






    SOLD OUT
    HAM 88
    Grey / Red







    SOLD OUT

    HAM 89
    Yellow green / Blue black






    AVAILABLE
    HAM 90
    Red / Yellow







    SOLD OUT
    HAM 91
    Green / Pink
    cantekk sangat colour ni tau






    AVAILABLE
    HAM 92
    Blue black / Cream







    SOLD OUT

    HAM 93
    Yellow / Green







    SOLD OUT
    HAM 94
    Blue black / Teal







    SOLD OUT
    HAM 95
    Cream / Teal






    AVAILABLE
    HAM 96
    Pink / yellow green






    AVAILABLE
    HAM 97
    Teal / Baby pink







    SOLD OUT

    HAM 98
    Baby pink / Grey


    http://qasehqiena.blogspot.com



  6. #86
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default 3 TONE SKIRT


    Assalamualaikum....


    MAXI SKIRT flare cut dengan pattern menarik, gabungan 3 warna dengan bentuk curve di tengah. Bentuk dan warna yang sama juga dibahagian belakang ya. Cantik jika anda padankan dengan FISHTAIL BLOUSE terbaru miastuffz.




    Sama seperti PRINTED SKIRT sebelum ini, fabrik cottonnya sangat selesa, tidak panas dan jatuh beralun bila pakai.






    Size: Free ( Fit until XL )

    Fabric : High quality cotton

    Labuh : +/- 39 inci

    Harga : RM 69 ( Termasuk Pos )
    Harga sebenar RM89. Save rm20!!!









    AVAILABLE
    FLARE 01
    Black / teal / ocean green






    AVAILABLE
    FLARE 02
    black / maroon / dark grey






    AVAILABLE
    FLARE 03
    Dark grey / dark blue / purple





    AVAILABLE
    FLARE 04
    choc / mustard / dark orange





    AVAILABLE
    FLARE 05
    Maroon / dark grey / black





    AVAILABLE
    FLARE 06
    dark blue / royal blue / light grey






    AVAILABLE
    FLARE 07
    Black / dark grey / blue grey







  7. #87
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default PURE MARINE COLLAGEN VITAMIN C 5000MG BY FELINNA



    Assalamualaikum...




    Today saya nak updates, new produk, the hottest in town only from Felinna Beauty. Kali ini Vitamin C with extra collagen sampai 5000mg.
    Kandungan pure marine collagen yg super duper hebat membantu & terbukti berkesan sebagai agen pencerahan, anti-penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat, bintik2 hitam , malah membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka saja tau.... hebatkan??? kalau setengah seller ada jual pure collagen mentah, if korang susah nak telan yang tu, better ambik capsule ni, fungsi & kandungan zat dia 100% sama dengan vitamin c ni.Yang ni siap ada extra glutatione utk pencerahan pada kulit lagi. Breastfeed mother , pregnant mummy pun boleh consume dgn vitamin c ni. hebatkan. Ibu2 pun nak cantik gebus jugak kan.






    FACT OF VITAMIN C




    -Vitamin C tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia & harus diperolehi melalui makanan @ supplement tambahan. Vitamin C adalah sangat penting untuk sistem imun manusia. Satu kajian University California, mendapati mereka yg mengamalkan supplement hidup lebih lama & lebih sihat berbanding mereka yg tidak mengambil supplement ini.







    Minimize ur makeup with Pure Collagen Vitamin C by Felinna !!!

    This Felinna's vitamin C dah diujikaji oleh pengguna vitamin yg lama...



    Pengguna baru and terbukti lbih hebat... Most of ingredient nya adalah sama mcm vitamin c yg saya jual sebelum ini (top selling sebelum nie) cuma tambahan extract pure marine colagen !



    and extract gluta ! utk extra putih berseri-seri...



    Wanita mengandung atau menyusu juga sesuai ! (Advise 4-5m above utk pregnant mommy)



    Sememangnya HALAL dan kelulusan KKM !




    1 Box : 30 capsule


    Cara Pengambilan : Telan 2 biji selepas mkn mlm


    (Utk Penjimatan, boleh ambik sebiji shj)


    Minum Air putih at least 2-3 liter sehari




    Detail Product:

    *5000mg with extra collagen..
    Gabungan mantap antara PF,Vitamin C. And IQR 1000mg..


    KHASIAT:
    - Mengatasi masalah kulit dari dalaman
    - Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
    - Melicin dan menegangkan kulit
    - Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
    -Mencerahkan kulit secara semulajadi
    -Mengurangkan lingkaran bawah mata
    - Darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!


    - Keluaran MUSLIM
    - Di Kilangkan di Kilang Berstatus GMP
    - Di Jamin HALAL Dan Selamat
    - Memdapat Kelulusan KKM


    KANDUNGAN :
    -Pure Marine Collagen
    -Extract Gluta
    -Vitamin C
    -Extract Citrus


    Reg no :ULUKM/1542/12
    Halal ref No : 150127-PR


    ##GREAT OFFER: FREE POSTAGE##
    RM85 (SM)

    RM90 9SS)
    ..FREE POSLAJU..


    Call/SMS/WhatsApp
    013-2416646 - Shera















    Ni la gambar saya sendiri ...bulatkan pipi saya sebelum guna..."abaikan bwh mata saya yg berbekas
    sebab saya pakai cermin mata"(rabun)

    ni gambar saya hari yang ke 12selepas makan Pure Collagen Vitamin C


    & dan menyapu Felina Inchloss kat bahagian dagu


    Tompok hitam kat pipi makin kurang dan dengan sapu Felina
    Inchloss dagu makin kebawah cikit...ok la wlupun tak byk sgt..heheehe...










    Hari yang ke 15


    selepas makan Pure Collagen Vitamin C


    & dan menyapu Felina Inchloss kat bahagian dagu..Alhamdulillah..nampak kesannya...


    nak keluar jalan-jalan saya hanya pakai sikit compact powder,lipstik..


    tak payah la nak susah2 nk pakai foudation dah....ye ye ye!!!







 

 
Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •