Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 61 to 80 of 87
  1. #61
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default SYAHIRA ROPOL

    Assalamualaikum..
    Ada peminat Tudung siti tak...design baru dari Miastuffz ala Tudung Siti tapi dari Material kain Bawal no 1 dan digabungkan dengan chiffon polkadot...sangat sweet bila pakai..

    Body : Kain Bawal No 1 + chiffon Polkadot
    ( tidak termasuk inner)
    Harga : RM 35
    Harga Promosi : RM 32





    AVAILABLE







    AVAILABLE






    SOLD OUT





    AVAILABLE







    SOLD OUT


  2. #62
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG SITI


    Assalamualaikum..

    Ada yang suka pakai Tudung Siti tak...kami ada jual Tudung Siti..harga sebenar mahal tapi kami buat promosi...sangat cantik dan dipenuhi manik yg sangat cantik


    Kain : Chiffon
    Harga : RM 40
    ( tidak termasuk inner)





    AVAILABLE





    AVAILABLE


  3. #63
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG RANIAH


    Assalamualaikum...

    Tudung Raniah (Anggun )..Tudung 3 Layer 2 Tone bersama manik-manik yang sangat cantik..di sekeliling hujung layer kami letakkan jugak manik...ada 11 pilihan colour kami kuarkan first batch untuk kali ni..sgt gorgeous...cepat2 GRAB tau!!!


    Material : Chiffon
    Awning : Thai Silk
    Saiz : M
    Harga Promosi : RM 79
    termasuk postage
    Sabah/ Sarawak tambah RM 3
    ( harga yang berbaloi2)






    AVAILABLE
    ungu + biru





    AVAILABLE
    kelabu + ungu






    AVAILABLE

    hijau muda + biru muda





    AVAILABLE

    kuning hijau + ungu muda





    SOLD OUT
    turquoise + biru






    AVAILABLE
    merah gelap + merah muda






    AVAILABLE
    orange + pink
    ( lebih dari 3 colour )sweet!!







    SOLD OUT

    ungu muda + kelabu






    SOLD OUT
    coklat + coklat light







    SOLD OUT
    ungu muda + coklat
    ( lebih dari 3 colour )





    SOLD OUT
    maroon + coklat muda




    http://qasehqiena.blogspot.com/


  4. #64
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG ZAHIRAH


    Assalamualaikum...

    Kali ni kami cuba keluarkan Tudung Ekspress Printed ,Tudung Zahirah own brand by-Qaseh QieNa...tp ni agak pendek sikit...kain senang pakai,tak de la berkedut sgt..so hanya iron sikit2 aje...saiz fit M/S.


    Material : Lycra
    Awning : Thai Silk
    Saiz : M /S
    Labuh dari muka : +/- 31 cm
    Harga : RM 30
    Harga Promosi : RM 27






    AVAILABLE






    AVAILABLE






    AVAILABLE
    Awning : Shantung






    AVAILABLE






    AVAILABLE
    Awning : Shantung






    AVAILABLE






    AVAILABLE






    AVAILABLE






    AVAILABLE






    AVAILABLE




  5. #65
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: AwSome!!TUDUNG TERBARU,KAIN COTTON VIETNAM yg CANTIK!!!JOM BELI!!!YANG TERBARU DI PAGE LAST (5) YER....

    As Salam...apa khabar semua....kami buat promosi lagi Tudung2 di blog kami...jemput masuk blog kami http://qasehqiena.blogspot.com/ ...jemput juga ramai2 ke fan page kami http://www.facebook.com/qasehqienacollection jgn lupa klik ' LIKE '....tq

  6. #66
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: AwSome!!TUDUNG TERBARU,KAIN COTTON VIETNAM yg CANTIK!!YANG TERBARU DI PAGE LAST *INGIN KURUS 2-5kg BERSAMA LPHA LIPID SD


    INGIN KURUS BERSAMA SD II, ANDA BOLEH TURUN SEHINGGA 2-5KG DLM MASA SEMINGGU..♥♥.





    Sila Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut..Hubungi saya ,
    SMS,WhatsApp *

    Shera / Qaseh QieNa : 013-2416646
    email : qasehqiena@gmail.com




  7. #67
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default ZAFIRAA POLKADOT CURLY


    Assalamualaikum....

    Untuk kali ini kami cuba keluarkan Tudung Zafiraa Polkadot Curly....warna semua cantik..Tudung Syria...tiada ada pengeras..Material dari kain denim..kain sejuk sangat bila pakai...belakang ada jahitan curly...bole cuba dear alls...sgt selesa bila pakai...



    Material : Kain denim
    Saiz : M
    Awning : Soft awning
    Labuh dari muka : +/- 40 cm
    Harga :RM 32 Harga Promosi : RM 30

    tidak termasuk postage





    SOLD OUT
    White




    SOLD OUT
    Green





    SOLD OUT
    Grey

    AVAILABLE
    Blue





    AVAILABLE

    Gold


  8. #68
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default ZAFIRAA POLKADOT


    Assalamualaikum

    Kami memperkenalkan Tudung Zafiraa Polkadat...hehehee....Tudung Syria dari own brand -Qaseh QieNa .Metarial dari kain denim...selesa bila pakai tau...ukuran melepasi dada...jangan risau..harap-harap dear alls sudi membeli dan mencuba tudung baru ini dari kami..


    Material : Kain Denim
    Saiz : M
    Awning : Soft awning
    Labuh dari muka : +/- 43 cm
    Harga : RM 34
    tidak termasuk postage






    SOLD OUT
    blue



    SOLD OUT
    White




    SOLD OUT
    gold




    SOLD OUT
    qray





    SOLD OUT
    qreen




    AVAILABLE
    purple




    SOLD OUT
    pink



  9. #69
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default ZAHIRAH EKSPRESS



    Tudung Zahirah Ekspress...material dari Lycra...kain ringan dan tak berkedut ... so hanya iron sikit2 aje..
    Jom beli .. ♥♥




    Material : Lycra
    Saiz : M
    Awning : Soft awning
    Labuh dari muka : +/- 40 cm
    Harga : RM 32
    Harga Promosi : RM 28
    tidak termasuk postage







    AVAILABLE




    AVAILABLE





    AVAILABLE
    Hijau Petronas






    AVAILABLE






    SOLD OUT





    AVAILABLE



  10. #70
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG RAISHA


    Assalamualaikum....

    Tudung Raisha,Tudung 3 layer yang di tambah bersama BATU SWAROVSKI - own brand Qaseh QieNa .

    Ada 15 butir tabur di belakang, dan 10 butir di depan layer pertama.



    Material : Chiffon
    Awning : Thai Silk
    Saiz : M
    Labuh Tudung dari muka : +/-40cm

    Harga Asal : RM 79
    Harga Promosi : RM 70 termasuk postage
    Sabah/ Sarawak tambah
    RM 3






    AVAILABLE






    AVAILABLE




    **************************************************




    Material : Chiffon
    Awning : Thai Silk
    Saiz : M
    Labuh Tudung dari muka : +/-40cm
    Harga Promosi : RM 70 termasuk postage
    Sabah/ Sarawak tambah
    RM 3






    SOLD OUT






    AVAILABLE






    SOLD OUT


  11. #71
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG COTTON ROPOL



    Assalamualaikum...

    Tudung Cotton Ropol,ada awning pengeras..nampak sedikit ranggi...material dari High Quality Cotton..ada 9 colour semuanya..


    Material : Kain Cotton High Quality
    Saiz : M
    Awning : Awning pengeras Thai silk
    Labuh dari muka : +/- 36 cm
    Harga : RM 37
    Harga Promosi :RM 34
    tidak termasuk postage



    Harga Runtuh!!!!!
    Beli 2 helai RM 68 termasuk postage
    Sabah / sarawak tambah RM 3








    SOLD OUT





    AVAILABLE





    AVAILABLE





    AVAILABLE





    AVAILABLE






    AVAILABLE






    AVAILABLE






    AVAILABLE





    AVAILABLE

  12. #72
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default TUDUNG RABIA



    Assalamualaikum...
    Tudung Rabia (Popular )..Tudung 3 Layer dengan 2 Tone...ada 11 pilihan colour kami kuarkan first batch untuk kali ni..sgt gorgeous...cepat2 GRAB tau!!!

    Material : Chiffon
    Awning : Thai Silk
    Saiz : M
    Labuh Tudung dari dagu : +/-40cm
    Harga : RM 55
    Harga Promosi : RM 49
    tidak termasuk postage



    Harga Runtuh!!!!!
    Beli 2 helai RM 86 termasuk postage
    Sabah / sarawak tambah RM 3






    AVAILABLE
    ungu






    AVAILABLE
    coklat

    AVAILABLE





    AVAILABLE
    cream + pink muda
    (yang ni agak pendek sikit )






    AVAILABLE
    Coklat Muda + Coklat Gelap






    AVAILABLE





    AVAILABLE





    AVAILABLE






    AVAILABLE






    SOLD OUT
    (yang ni agak pendek sikit )






    AVAILABLE




    untuk membuat order si ke blog kami :
    http://qasehqiena.blogspot.com/



  13. #73
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default PARFUM NATURELS - Bauan Mewah Mediterranean


    Branded Perfume I’m in Love, wangiannya menonjolkan ciri Elegan dan Mewah yang berkonsepkan Floral. Wangian ini adalah berkelas ‘Parfum Naturels’ yang diperbuat daripada minyak esen (essential oil) bunga-bungaan dan herba beraroma. Ada di antara minyak-minyak esen itu berharga ribuan ringgit. Ini yang dilakukan oleh kebanyakan jenama pewangi terkenal dunia.

    Pewangi I’m in Love diadun khas oleh Perfume Designer yang terkenal dan reputasi di peringkat dunia. Beliau merupakan murid kepada Dr. Masayasu Miwata dan Osamu Sakurai. Beliau dipilih menjalankan usahasama dengan Prof. Dr. Zahari Zain Sulaiman (Pakar batu permata) dan Dr. Alizam Salleh dalam penyelidikan perfume.

    Signature bunga-bungaan, dengan notes utama esen Jasmine, Kenanga, Angelina byflora, Ranggon dan Sapphire beserta Base Mediterranean. Esen Jasmine ini bernilai 22k setiap 1kg. Ia didatangkan dalam bentuk ‘splash’ dan tersedia bersama spray pump. Gabungan hebat ini memberi wangian yang tahan lebih lama!

    Mudah dibawa kemana-mana juga senang diguna, spray saja wangi satu badan, satu ruang, tahan lama pula. Test telah membuktikan baunya boleh bertahan lebih dari 3 hari pada kain cotton. Juga telah dibuat survey pada 10 orang wanita pelbagai peringkat usia dan dari latar belakang berbeza di mana hasilnya rata-rata menyatakan mereka menyukai pewangi ini.

    ♥ Bau ♥
    Bau pewangi I’m in Love ni dia pekat dan kuat sewaktu kita mula2 spray kerana ia dari pati bungaan dan herba aroma asli. Lama kelamaan ia akan slow dan menenangkan. Ia ada base Mediterranean jadi ada bau padang pasir di hujungnya…

    Cara pakai:
    Disarankan Spray pada kulit dan pakaian yang dipakai. Ia sangat tahan lama pada kain cotton. Ini kerana ia pewangi esen organic.

    Keistimewaan pewangi ini:
    1. Dihasilkan dari esen organic yang bermutu tinggi.
    2. Ramuan Original yang direka khas hanya untuk pewangi kami.
    3. Aromaterapi.
    4. Stabilkan emosi.
    5. Bau tahan lama.
    6. Menenangkan fikiran.
    7. Bertenaga dan berasa lebih sihat.
    8. Memberi keyakinan pada pemakai.
    9. Berasa bersih dan segar.
    10. Baunya menarik perhatian sekeliling.
    11. Pujian dari orang tersayang dan rakan.
    12. Menambah kasih sayang kekeluargaan.

    Sesuai dipakai pada bila-bila masa sahaja:
    1. Segar selepas mandi.
    2. Tenang waktu bersolat dan beribadah.
    3. Bersama keluarga.
    4. Bersama yang tersayang.
    5. Sewaktu bekerja.
    6. Majlis-majlis penting.
    7. Pengantin.
    8. Sewaktu belajar.
    9. Dijadikan hantaran.
    10. Dijadikan hadiah teristimewa untuk ibu, isteri, remaja, rakan, guru, dsb.

    Harga: RM70(30ml)
    (Tidak Termasuk Postage)






    AVAILABLE
    I'm In Love
    bau fresh floral




    AVAILABLE
    Be With Me
    Signature bunga-bungaan, dengan notes utama:
    1. Honey Apple
    2. Mint
    3. Kenanga
    4. Patchouli
    5. Musk
    6. Vanilla
    7. Base Amber

    Berimej Light & Sweet.







    Testimoni















  14. #74
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default SYAURAH POLKADOT



    Assalamualaikum...
    Tudung Syaurah Polkadot ..Tudung ekspress baru dari kami...gabungan kain lycra dengan chiffon..ada 6 pilihan colour kami kuarkan batch untuk kali ni..sgt gorgeous...cepat2 GRAB tau!!!



    Material : Lycra + Chiffon
    Awning : Shantung
    Saiz : M
    Labuh Tudung dari dagu : +/-42cm - 46cm
    Harga : RM 47
    tidak termasuk postage


    Harga Runtuh!!!!!
    Beli 2 helaiRM 86 termasuk postage
    Sabah / sarawak tambah RM 3







    SOLD OUT

    Material : Lycra + Chiffon
    Awning : Shantung
    Saiz : M
    Labuh Tudung dari dagu : +/-42cm







    AVAILABLE

    Material : Lycra + Chiffon
    Awning : Tafeta
    Saiz : M
    Labuh Tudung dari dagu : +/-42cm







    AVAILABLE

    Material : Lycra + Chiffon
    Awning : Thai Silk
    Saiz : M
    Labuh Tudung dari dagu : +/-42cm






    AVAILABLE

    Material : Lycra + Chiffon
    Awning : Thai Silk
    Saiz : M
    Labuh Tudung dari dagu : +/-42cm







    AVAILABLE

    Material : Lycra + Chiffon
    Awning : Shatung
    Saiz : M/L
    Labuh Tudung dari dagu : +/-46cm







    AVAILABLE

    Material : Lycra + Chiffon
    Awning : Thai Silk
    Saiz : M/L
    Labuh Tudung dari dagu : +/-46cm



  15. #75
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default SAHIRA 2 LAYER



    Assalamualaikum....

    Tudung SAHIRA ( Memikat Hati ) 2 Layer diberi nama dekat nama saya..hehehe..khas kepada dear alls yg suka pakai Tudung Syria...tiada awning pengeras..kami jahit tulang kat bahagian soft awning bagi mengelakkan tudung melekat di dahi..so senang la nak buat muncung....Material dari kain soft denim + chiffon tone...ringan dan sejuk je kain...Jgn risau muka bulat macam saya pun bole pakai . ...

    Yang penting senang sangat nak simpan,nak blik kg or nk pergi bercuti..just lipat or gulung...sesuai pakai dgn baju kurung atau blaus..
    .jom GRAB NOW!!!....♥♥

    Material : Kain Soft Denim + Chiffon Tone
    Saiz : M
    Awning : Soft awning
    Labuh Tudung dari dagu : +/- 41 cm
    Harga : RM 45
    tidak termasuk postage





    Harga Promosi
    Beli 2 helaiRM 84 termasuk postage
    Sabah / sarawak tambah RM 3








    AVAILABLE
    Light Purple











    AVAILABLE
    Chocolate









    AVAILABLE
    Grey









    AVAILABLE
    Belacan









    AVAILABLE
    Steel blue










    AVAILABLE
    Maroon




  16. #76
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default Re: TUDUNG TERBARU,KAIN COTTON VIETNAM yg CANTIK!!YANG TERBARU DI PAGE LAST yer...

    As Salam...ada sape2 minat inner silang tak...next update inner silang half..see u ♥♥.



    http://qasehqiena.blogspot.com











  17. #77
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default HALF INNER SILANG


    Assalamualaikum....

    Terbaru kali ini HALF INNER yang silang...sangat cantik dan selesa bila pakai.tak panas bila pakai...sesuai di pakai dengan tudung syria dan shawl tapi tak sesuai untuk tudung siti sebab inner ni hanya separuh menutup kepala saje.. u alls patut cuba tau..



    Material : Cotton Viscose
    Harga : RM 15
    tidak termasuk postage






    AVAILABLE
    Orange carrot


    AVAILABLE
    Indigo (biru purple)
    warna agak lain kerana cahaya lampu kamera






    AVAILABLE
    Dusty Pink







    AVAILABLE
    Dark milo






    AVAILABLE
    Black denim
    ( dari meterial soft cotton denim )







    AVAILABLE
    Brown gold






    contoh Half Inner





    Order kat blog

    http://qasehqiena.blogspot.com/

  18. #78
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default HAFIYAH SMALL / INNER NECK


    Assalamualaikum....

    Ada peminat inner neck tak...jom tengok-tengok blog kami..kali innner neck dikeluarkan dengan 16 pilihan colour menarik berkonsepkan blocking colour....macam biasa soft awning...so apa lagi selamat menjamu mata yer... ♥ ♥


    Size: Small
    Fabric : High quality cotton viscose
    Panjang dari dagu ke bawah : +/- 33 cm
    Harga : RM 27
    tidak termasuk postage






    AVAILABLE
    HSIN 01
    awning : yellow green
    body : pink purple







    AVAILABLE
    HSIN 02
    awning : navy blue
    body : deep pink







    AVAILABLE
    HSIN 03
    awning : green
    body : teal






    FULLY BOOKED
    HSIN 04
    awning : teal
    body : green





    AVAILABLE
    HSIN 05
    awning : cream
    body : brown






    AVAILABLE
    HSIN 06
    awning : red chili
    body : soft yellow






    FULLY BOOKED
    HSIN 07
    awning : salmon
    body : dark blue






    AVAILABLE
    HSIN 08
    awning : brown
    body : cream







    AVAILABLE
    HSIN 09
    awning : maroon
    body : yellow
    kuning gelap nak ke mustard







    AVAILABLE
    HSIN 10
    awning : blue purple ( like belacan )
    body : dusty pink







    AVAILABLE
    HSIN 11
    awning : pink purple
    body : yellow green







    AVAILABLE
    HSIN 12
    awning : deep pink
    body : navy blue







    AVAILABLE
    HSIN 13
    awning : yellow
    body : maroon







    AVAILABLE
    HSIN 14
    awning : dusty pink
    body : blue purple







    AVAILABLE
    HSIN 15
    awning : soft yellow
    body : red chili







    AVAILABLE
    HSIN 16
    awning : dark blue
    body : salmon






  19. #79
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default PLATED SKIRT


    Assalamualaikum....






    PLATED SKIRT skirt dari Material cotton ini jenis berat, selesa bila pakai dan tak jarang.Skirt ini Ada poket di kiri dan kanan,semestinya 12 colour yang menarik menanti anda ♥♥...jom cepat-cepat GRAB!!!


    Size: Free ( Fit S until XL )
    Fabric : High quality cotton
    Labuh : +/- 39 inci
    Harga : RM 79 termasuk postage
    Harga Promosi : RM 69 Termasuk Postage







    FULLY BOOKED
    PLEATED 01
    Brownish Grey







    AVAILABLE
    PLEATED 02
    Dark pink


    .



    AVAILABLE
    PLEATED 03
    Purple






    FULLY BOOKED
    PLEATED 04
    Medium turquoise






    FULLY BOOKED
    PLEATED 05
    Hijau daun






    FULLY BOOKED
    PLEATED 06
    Mustard





    AVAILABLE
    PLEATED 07
    Yellow






    AVAILABLE

    PLEATED 08
    Dodge blue






    FULLY BOOKED
    PLEATED 09
    Melange grey






    AVAILABLE
    PLEATED 10
    Lavender




    FULLY BOOKED
    PLEATED 11
    Electric blue






    FULLY BOOKED
    PLEATED 12
    Black



  20. #80
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    27 Sep 2011
    Posts
    148

    Default PRINTED PEPLUM TOP



    Assalamualaikum...




    PEPLUM TOP bercorak sangat menarik ..sesuai digayakan dengan skirt,palazo atau skinny jeans..kali ni material dari cotton sangat2 selesa dan tak panas. kainnya agak memeri...


    Size: FREE ( fit to L )
    Fabric : High quality cotton
    Harga : RM 60 TERMASUK POSTAGE





    FULLY BOOKED
    PPT 02






    AVAILABLE
    PPT 03





 

 
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •