Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default ADMIN-BOLEH DELETE....



    Sekiranya ingin mengetahui kos penghantaran, SMS ke no: 012-4040494 @ PM @ e-mail ke cheapest_shopping@yahoo.com

    Kos penghantaran bergantung kepada jumlah barangan dan berat juga pilihan penghantaran - POSLAJU @ COURIER AIRPAX @ POS EXPRESS @ POS PARCEL.
    Penghantaran hanya dibuat pada hari AHAD, SELASA dan KHAMIS sahaja.

    Pembayaran boleh dibuat melalui:
    AKAUN MAYBANK : 152031406379
    AKAUN CIMB : 12110012130526
    AKAUN PUBLIC BANK: 4704629236
    atas nama SHARMIWATI BINTI MOHAMMED SHARIF

    visit my website: http://www.herbalifemurah.com.my
    FB fanpage:Cheapest Shopping Village



  2. #2
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    PENAPIS MINYAK MASAK
    Terdiri daripada bekas simpanan minyak bermuncung kecil, penapis dan penutupnya.
    Bahan: stainless steel
    HARGA utk BEKAS KECIL (+-700ml) : RM 10
    HARGA utk BEKAS KECIL (+-1000ml) : RM 15

  3. #3
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    MULTI-USE BOX 8 HOLES
    Ada 8 lubang kecik2...
    Nak isi apa2 pun boleh, stokin ka, sluaq kecik ka, sapu tgn ka, etc...
    Sesuai sgt boh dlm lemari baju terutama utk khanak2 ribena yg suka main tarik dr laci nk cari sepentot sndri (anak2 saya ler tu)
    Ada 3 corak je - biru berbintang kuning, awan larat pinky, awan larat bluish
    Material: Non-woven cloth
    HARGA: RM 3.00
    -------------------------------------------------------------------------------------------

    MULTI-USE BOX 12 HOLES
    Yg ni lak ada 12 lubang...
    Sama gak, bleh isi macam2...
    Kalau dok hostel pun sgt berguna boh dlm locker sbb nampak kemas je...
    BIRU je yg ada
    Material: Non-woven cloth
    HARGA: RM 5.00
    --------------------------------------------------------------------------------

  4. #4
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    LAPIK KABINET (strawberry)
    Pelapik kabinet yg mudah untuk dibersihkan.
    Boleh digunakan kedua-dua belah mengikut citarasa masing-masing.
    Ukuran: 75cm x 55cm
    HARGA: RM 4
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    LAPIK KABINET (plain)
    Pelapik kabinet yg mudah untuk dibersihkan.
    Boleh digunakan kedua-dua belah mengikut citarasa masing-masing.
    Ukuran: 60cm x 120cm
    HARGA: RM 4

  5. #5
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    WASHING BAG
    Jenis jerut sbb kadang2 kalau yg berzip, zip senang rosak...
    Saiz 50cm x 70cm.
    Sesuai utk elak pakaian berpintal dalam mesin basuh.
    HARGA: RM 2.00
    --------------------------------------------------------------------------------

    SPECIAL PURPOSE WASHING BAG
    Membasuh pakaian dalam anda menggunakan mesin basuh boleh menyebabkan pakaian dalam anda berpintal-pintal atau tersangkut dgn pakaian lain.
    Ia bukan sahaja menyebabkan pakaian tersebut cepat rosak, malah barangkali tidak dapat dicuci dgn bersih.
    Untuk mengatasi masalah ini, beg ini direka khas untuk anda!!!
    HARGA : RM 2.00
    --------------------------------------------------------------------------------

  6. #6
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    TUDUNG SAJI MODEN KECIK
    Senang nak simpan, jimatkan ruang, mudah digunakan!
    Hanya tarik tali untuk dibuka, tekan 'button' untuk ditutup.....
    Diameter 15 inci (jarak ujung ke ujung).
    HARGA : RM 3
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    TUDUNG SAJI MODEN BESAQ
    Senang nak simpan, jimatkan ruang, mudah digunakan!
    Hanya tarik tali untuk dibuka, tekan 'button' untuk ditutup.....
    Ada corak putih corak warna-warni (comel jer).
    Diameter 20 inci (jarak ujung ke ujung).
    HARGA : RM 4

  7. #7
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    HANGER TUDUNG
    ada 28 lubang.
    warna tak bleh pilih, takat stok yg ada je yer...
    HARGA: RM 9

  8. #8
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    DOOR STOPPER
    Sendal pintu dgn alat ni...
    Sesuai utk keluarga yg ada bayi baru merangkak.
    Kalau pakai stopper yg letak bwh pintu tu, bleh plak bayi kita amik n masuk mulut.
    Letak stopper ni tinggi skit, anak pun selamat (tak terkepit pintu)...
    Material: Plastik EVA
    Corak gajah je yg ada.
    HARGA: RM 2.00
    -----------------------------------------------------------

  9. #9
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    FLASHLIGHT EARPICK
    Cara tradisional mengorek tahi telinga akan menyebabkan telinga anda mudah cedera.
    Rekaan pengorek bercahaya akan membantu anda melihat dengan lebih jelas dan teliti, membolehkan anda membersihkan telinga dengan lebih selamat.
    Cara penggunaan:
    1.Tekan butang ON sebelum guna. Bahagian sudu memberi gambaran yang jelas untuk memeriksa keadaan dalam telinga.
    2.Terdapat 2 jenis EARPICK iaitu tebal dan nipis untuk saiz lubang telinga yang berbeza pada orang dewasa dan kanak-kanak.
    3.Penyepit kecil sebagai pelengkapan menangkap tahi telinga.
    4.Ia boleh digunakan sebagai lampu suluh
    5.Jika anda tidak menggunakan aksesori dalam jangka masa panjang, simpankan ke dalam tiub yang perlu dilindungi dengan penutup
    6.Cahaya EARPICK perlu ditutup selepas guna. Jika tidak guna dalam jangka masa panjang, keluarkan bateri untuk mengelakkan berlaku kerosakkan produk tersebut.
    7.Menggunakan 2 biji bateri bersaiz AA, sila buka penutup semasa hendak menukar bateri.
    HARGA : RM 3.00
    ---------------------------------------------------

  10. #10
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    PERIUK KUKUS 30cm
    terdiri daripada penutup periuk, periuk dan lapisan mengukus.
    Bahan: stainless steel
    Diameter: 30 cm
    HARGA: RM 37

  11. #11
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: CHEAPEST SHOPPING VILLAGE~wall stickers-kitchenware-homecare-children section-etc~serendah RM2


    FOOD CLAMP (B)
    Sangat sesuai utk kepit keropok ka, roti ka, milo ka, susu tepung ka, apa saja la...
    Untuk elakkan semut/serangga mahupun mergastua masuk dalam bekas makanan kita.
    Karang termakan semut, 'biol' lak 44hari kan...
    Setiap pack ada 4 unit.
    HARGA: RM 2.00

  12. #12
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: PRE-RAYA SALE 2012______Penapis minyak masak~mesin basuh cover~periuk kukus~etc


    ELECTRIC CUP
    memastikan air minuman anda sentiasa panas.
    HARGA: RM 10

  13. #13
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: PRE-RAYA SALE 2012______Penapis minyak masak~mesin basuh cover~periuk kukus~etc


    KUALI LEPER 30cm
    Sesuai untuk membuat roti jala, 'peknga', lempeng, nak goreng telur atau burger pun senang....
    Diameter: 30cm
    HARGA: 20

  14. #14
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: PRE-RAYA SALE 2012______Penapis minyak masak~mesin basuh cover~periuk kukus~etc


    EGG SEPARATOR
    memudahkan kerja anda untuk mengasingkan telur kuning n putih...
    Harga: RM 2

  15. #15
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: PRE-RAYA SALE 2012______Penapis minyak masak~mesin basuh cover~periuk kukus~etc


    SARUNG KUSYEN untuk sofa anda.
    Ukuran: 45cm x 45 cm
    Bahan: kain satin
    *bantal tidak disertakan
    HARGA: RM 7 sehelai

  16. #16
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: PRE-RAYA SALE 2012______Penapis minyak masak~mesin basuh cover~periuk kukus~etc


    PENUTUP/PEMBALUT SATIN utk MESIN BASUH (anggaran 10kg punya)
    HARGA: RM 12
    Penutup ini adalah untuk mesin basuh bukaan di atas berukuran 65 x 66 x 93cm
    Material: Polyester
    Konsep seperti baju pesakit kat hospital, sarung di depan, ikat di belakang.....
    ... Penutupnya berzip.
    Untuk mengelakkan kerugian, elok ukur mesin basuh sendiri dan boleh bandingkan dgn ukuran yang diberi kerana lain brand, lain ukurannya.
    Sangat sesuai utk keluarga yg letak mesin kat luar umah or dlm toilet utk elakkan mesin mudah karat akibat terkena ayaq

  17. #17
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    13 Nov 2007
    Posts
    1,489

    Default Re: PRE-RAYA SALE 2012______Penapis minyak masak~mesin basuh cover~periuk kukus~etc

    Salam ramadhan

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي