Page 1 of 26 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 501
  1. #1
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Banyak SaLe..sila belek2..



    Cara Pembelian:

    * Pilih item yg berkenan dihati
    * Pm or sms item tersebut
    * Anda blh bank in @ transfer ke acc cimb atau mbb
    * Mohon kerjasama anda hanya pm atau email bukti pembayaran
    * sila email butiran nama, alamat dan no hp
    * Tracking number akan diberikan melalui sms selepas pengeposan (dlm 2days)

    ### harga yg tertera tidak termasuk kos penghantaran melainkan dinyatakan sebaliknya..
    ### sekiranya saya menulis termasuk postage, maka ia bermaksud pos parcel ye..

    penghantaran utk ke terus ke anda:
    Seluruh kawasan Ampang
    Lunch Hour ~ Bukit Kiara, Pusat Bandar Damansara, sekitar Masjid Bangsar, Hartamas, Jalan Duta, Jalan Ampang, Jalan Sultan Ismail, Jalan Tun Razak dan sekitarnya

    anda juga boleh lawati aida-eshoppe.blogspot.com utk lebih banyak pilihan dan maklumkan anda dr wmc atau ke fb saya skutermerah eshoppe
    Last edited by myhaz; 26th December 2012 at 12:18 AM. Reason: yes akhir tahun

  2. #2
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...



    JOM JOIN AHLI DENGAN PEMBELIAN SET OT INI
    sila mms ic depan ke 0132550217..
    Last edited by myhaz; 4th August 2012 at 03:10 PM. Reason: new leftlet 6/8
    aida-eshoppe.blogspot.com
    fb: skutermerah eshoppe

  3. #3
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    OFFER RICE DISPENSER AKHIR TAHUN


    Rice Dispenser 10.5kg
    26.9cm (L) x 26.9cm (W) x 34.9cm (H)
    retail: RM288

    FREE 2 BLOSSOM BOWL
    Last edited by myhaz; 19th September 2012 at 10:33 PM. Reason: leaflet baru 12-29/9/12

  4. #4
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...


    Nutric-Rich Oil 60ml
    Harga RM125.

    Nutri-Rich oil ni mengandungi 100 bj aprikot dalam 60ml ni. Ia diperkaya dengan sari minyak isirung aprikot tulen, formula berkhasiat ini bertindak secara intensif untuk melembutkan kulit serta menghilangkan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga berkesan bagi menyekat kehilangan lembapan disamping melegakan kulit yang kering dengan serta merta supaya kulit sentiasa sihat dan berseri.

    Kebaikan:
    * minyak yang hampir serupa dengan minyak semulajadi kulit
    * anti aging
    * menghilangkan garis-garis halus pada muka (blh sapu ke seluruh badan juga - blh sapu pada siku dan buku lali..melembutkan dan menghaluskan)
    * melembutkan kulit
    * mengurangkan jeragat
    * mengurangkan kesan stretch mark selepas bersalin
    * boleh disapukan pada kulit yg melecur so kurang kesan lecur
    * kesan boleh dilihat dalam tempoh hanya 7 hari sahaja

    TAWARAN HEBAT:
    Beli 1 btl Nutri-Rich Oil dan anda dapat beli Creaked Heel Smoothing Cream 50gm pd harga RM10 sahaja...blh sapu kat tumit kaki sebelum tidur dan blh dibawa semasa mengerjakan umrah/haji...


    berminat sila sms ke 0132550217
    Last edited by myhaz; 27th January 2012 at 07:59 AM. Reason: tambah produk nutrimetics

  5. #5
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...



    Dibuka untuk ansuran

    RM74 x 3m (rege dah msk ahli)
    cash pun boleh n dapat misteri gift

    sila sms ke 0132550217
    Last edited by myhaz; 13th October 2012 at 12:14 PM. Reason: pic katalog baru

  6. #6
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    Pelbagai pilihan saiz untuk One Touch anda ~ BUAT MASA INI SOLD OUT DULU



    *bgtau saya saiz yg anda nak dan akan bg best price utk anda..

  7. #7
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...


    BERMINAT SILA SMS KE 0132550217
    Last edited by myhaz; 19th September 2012 at 10:38 PM. Reason: updated 19/9

  8. #8
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    Last edited by myhaz; 21st December 2012 at 11:17 AM. Reason: updated 21/12/12

  9. #9
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...



    Botol air utk anak anda..1.1ltr tau..
    Printed lg..last pc..
    Last edited by myhaz; 13th October 2012 at 12:45 PM. Reason: add new pic

  10. #10
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    Last edited by myhaz; 21st December 2012 at 11:22 AM. Reason: update 21/12/2012

  11. #11
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    SEBARANG PEMBELIAN TUPPERWARE PADA KATALOG/KEMPEN BARU DENGAN JUMLAH BERNILAI RM150 AKAN DAPAT FREE SUSTAINABILITY BEG TUPPERWARE DENGAN PERCUMA..
    ~JOM PM/SMS KE 0132550217~

  12. #12
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    10479_309797359127240_1962975215_n.jpg
    Best price RM60 termasuk pos..

  13. #13
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...


    retail: RM38.80

    SEKARANG RM33

  14. #14
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    nantikan upload barang dan mcm2 lagi malam ini....InsyaAllah..

  15. #15
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    akan ganti pic baru


  16. #16
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    ~~~~reserved~~~~

  17. #17
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...


    Garlic N All 3ltr
    retail: RM59.90
    NOW: RM51

    Steam It
    retail: RM49.90
    NOW: RM42

  18. #18
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...


    Modular Mates Essential Set
    retail: RM209.6
    L x W x H
    comprises:
    MM Square II (2) 2.6 ltr
    18.2cm x 18.2cm x 11.5cm
    MM Oval II (4) 1.1 ltr
    18.3cm x 9.3cm x 11.5cm
    MM Square IV (1) 5.5 ltr
    18.2cm x 18.2cm x 22.5cm
    gift box

    Ansuran: RM63 x 3m

    * sila pilih nak penutup kale merah atau hitam
    * sila PM ye....
    kelebihan:
    * boleh simpan bahan2 kering anda
    * boleh dijadikan sebagai hadiah sempena harijadi isteri, ibu anda atau mak mentua serta sebagai hadiah perkahwinan saudara-mara, kawan dan sahabat anda..pasti mereka tersenyum gembira dan hadiah anda kekal....

  19. #19
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...



    Modular Mates Rectangular Set


    L x W x H


    Comprises:
    MM Rectangular II (1) 4.3ltr
    28.2cm x 18.5cm x 11.5cm
    MM Mini Rectangular1 (2)
    18.5cm x 14.1cm x 6cm
    MM Mini Rectangular II (2 1.9ltr
    18.5cm x 14.1cm x 11.5cm
    gift box
    retail: RM143.20

    Ansuran: RM43 x 3 bln

    * sila pilih nak penutup kale merah atau hitam

    kelebihan:
    * boleh simpan bahan2 kering anda
    * boleh dijadikan sebagai hadiah sempena harijadi isteri, ibu anda atau mak mentua serta sebagai hadiah perkahwinan saudara-mara, kawan dan sahabat anda..pasti mereka tersenyum gembira dan hadiah anda kekal....

  20. #20
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall myhaz's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Tupperware n Mcm2 Item..JoM Tengok...

    KEMPEN COSWAY BULAN OGOS


    Rod Penutup Beg Slide Me
    Harga RM8.90

    *MUDAH...hanya sisipkan untuk makanan jajan,,,
    *satu set mengandungi 6btg


    Jaring Pencuci Bujur ~ Harga RM9.90
    L x D
    saiz: 32 x 29cm & 55 x 40cm

    *dalam 1 set ada 2pcs ..
    *memudahkan kerja2 basuhan dalam mesin basuh anda tanpa perlu risau pakaian anda rosak..
    * yg kecik tu boleh isi baju dalam tanpa risau dawai atau cangkuk

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Beg Penyimpanan~ HARGA sama RM9.90
    yang kat atas ni gambar 89526 (60 (L) x 45 (W) x 30 (H) cm
    satu lg lebih panjang (100 (L) x 45 (w) x 15 (H)cm

    * mudahkan penyimpanan toto, selimut, tilam baby, tuala dll
    * x perlu risau bau hapak atau berhabuk
    * mempunyai zip..

Page 1 of 26 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي سعودي انحراف شات غزل مدونة