Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    16 Aug 2008
    Posts
    102

    Default Foot Detox Patch,Whitening C Serum, Hair Iron,Eye Care Essence,Collagen Essence,Whitening Mask ~ Di ALYABALQISH BEAUTY SHOP




    Bismillahirrahmanirrahim

    “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang"












    FOOT DETOX PATCH



    ANDA LETIH..LESU..TAK BERMAYA,SAKIT-SAKIT BADAN APABILA BANGUN PAGII..RASA MACAM NAK PONTENG,TAK SEMANGAT NAK PERGI.KERJA . KAKI PULA RASA LENGUH-LENGUH.RASA SAKIT JE DI KAKI KETIKA MELANGKAH CUBA BERFIKIR SEJENAK KENAPA,BAGAIMANA,MENGAPA,,WHY.....WHY....WHY..NAMU N BEGITU JANGAN RISAU DAPATKAN PENAWAR MUJARAB YANG MAMPU MEMBUATKAN ANDA LEBIH SEGAR,SIHAT,NYAMAN DAN BERKEYAKINAN. TINGGI......TIADA LAGI SAKIT2 DAN LENGUH2 KAKI..TIADA LAGI SAKIT2 DAN LENGUH2 BADAN.TIADA LAGI SAKIT2 MALAS NAK PERGI KERJA ..DAPATKAN "FOOT DETOX PATCH" DENGAN HARGA YANG ANDA MAMPU MILIK..SEKARANG JUGA......HANYA TAMPAL, TIDUR, DAN JENG------JENG------JENG .....
    TOKSIN KELUAR DENGAN BANYAKNYA. DI BAWAH INI SAYA TERANGKAN SERBA SEDIKIT BERKENAAN FOOT DETOX PATCH
    JUN GONG DETOX FOOT PATCH.............


    FOOT DETOX PATCH adalah proses penyingkiran himpunan toksin yang terkumpul di dalam tubuh badan terutamanya di hati, kolon, ginjal,darah dan sistem limfotik. Tubuh manusia secara fitrahnya mempunyai kekuatan dalaman yang mampu mengawal kesihatan diri, tetapi mekanisme ini tidak akan berfungsi apabila tubuh anda telah dilonggokkan dengan terlalu banyak himpunan toksid. Keadaan menjadi semakin serius apabila toksid ini tidak dapat dikeluarkan dengan sempurna dan badan juga tidak mendapat zat nutrien yang secukupnya (40 jenis nutrien). Maka dengan penggunaan FOOT DETOX PATCH secara kerap untuk menyingkirkan bahan buangan dan toksin yang berbahaya ini membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan

    KANDUNGAN

    • Bamboo Vinegar
    • Wood Vinegar
    • Chitosan
    • Dokudami
    • Loquat Leaf
    • Vitamin C
    • Vegetable fiber
    • Tourmaline
    • Cornstarch


    KEGUNAAN:-




    Membuang toksin dan membersihkan sisa kotoran dari badan

    •Boleh mengurangkan berat badan

    •Meningkatkan kadar metabolisma badan

    •Mencegah sembelit

    •Mengaktifkan sel-sel badan

    •Meningkatkan sistem imunisasi badan melawan penyakit

    •Membantu meringankan beban kepada sistem imunisasi badan

    •Melancarkan perjalanan darah

    •Membantu mendapatkan tidur yang lena

    •Anti-penuaan

    •Mengurangkan allergik kulit

    •Mengurangkan bau kaki

    •Metalanguage sakit sendi

    •Mengurangkan sakit kepala

    •Mengurangkan keletihan dan badan menjadi lebih segar dan bertenaga

    Kebiasannya golongan mana yang paling sesuai mengunakan Foot Patch ini? GOlongan tersebut adalah jeng---- jeng--- jeng

    Golongan yang selalu berdepan dengan komputer, inilah gologan yang berbahaya sebab sinaran radioaktif dari screen komputer adalah bahaya

    •Golongan yang selalu duduk di pejabat, golongan yang selalu mengalami tekanan kerja dan tekanan dari sekolah

    •Golongan yang selalu berjalan ataupun berdiri pada masa yang panjang






    PERBEZAAN SEBELUM GUNA DAN SELEPAS GUNA






    CARA GUNA





    1. Basuh kaki terlebih dahulu dan keringkan atau bahagian badan
    yang lain, yang hendak ditampal pelekat.
    2. Buka pelekat.
    3. Bahagian yang bertulis ditampalkan pelekat.
    4. Pastikan bahagian yang berherba ditampal ke telapak kaki.
    5. Masa minimum 4 jam dan maksimum 8 jam.
    Perhatian

    PERHATIAN

    1. Guna Detox Patch sebelum tidur 5 hari berturut-turut. Seminggu selama 1 bulan. Minum segelas air sebelum menggunakan Detox Patch.
    2. Detox Patch boleh juga ditampal di tapak tangan atau bahagian tubuh yang sakit spt. paha,lutut,pinggang,perut dan lengan.
    3. Kawal pemakanan dan tidur yang baik untuk mendapatkan kesan yang maksimum.

    Amaran

    * Untuk KEGUNAAN LUARAN SHJ * Jangan tampal pada kulit yang alergi/ luka/ mata * Jauhkan dari anak-anak * Wanita hamil dilarang menggunakannya * ibu menyusu harus berhati-hati menggunakannya * Alergi / pesakit jantung dan darah tingi harus berhati-hati untuk menggunakannya.




    Gunakan patch pada kedua belah kaki setiap hari. Hasilnya akan didapati dalam tiga tahap yang berbeza.




    Tahap Pertama:

    Meningkatkan kualiti tidur, menyembuhkan sembelit dan membuang angin dalam badan. Anda akan merasai tubuh anda lebih ringan. (Sekitar 24 hari)

    Tahap Kedua:

    Meningkatkan ketahanan badan melawan penyakit, meningkatkan metabolisme, memperbaiki sistem pencernaan, menghilangkan nafas/kaki berbau dan, mengurangkan tekanan darah dan kadar lemak, ginjal/hormon dalam tubuh berfungsi dengan betul/baik. (1-3 bulan)

    Tahap Ketiga:

    Tahap terakhir, anda akan mendapati patch anda berwarna terang, ini bermakna bahawa racun dalam tubuh anda berkurangan!
    Anda boleh melihat perubahan pada wajah anda. Tahniah! (3-6 bulan)




    GAMBARAJAH YANG MEMBABITKAN TOKSIN-TOKSIN TERKUMPUL YANG BOLEH MENGAKIBATKAN BANYAK SIMPTOM...SIMPTOM BAHAYA....




    SOALAN-SOALAN LAZIMMM,,,,,,





    STOK TERKUMPUL MARI22222..............................REMBAT















    100 Pcs - RM1.20 each
    200 Pcs above- RM1.10 each
    500 Pcs above- RM0.90 each
    1000 Pcs above- RM0.80 each
    2000 Pcs above- RM0.70 each



    sekiranya berminat msg alya di 013-3500855



    WHITENING C SERUM
    (NEW ARRIVAL)






    IRON HAIR

    ~~~~~~HAIR IRON @ STRAIGHTENER HAIR ~~~~~~~~ RM 250 PROMOSI RM230 HUBUNGI ALYABALQISH DI 013-3500855


    BestSeller.Iron ni...Iron untuk mencantikkan rambut-rambut kerinting....beralun dan tak berapa nak lurus..he...he...macam rambut saya
    abg tengok pun makin syangg je....terurus je bini@gf aku nih pandai jaga rambut....letaklah serum sikit....wangiii...abg pun makin sayang yeehaa...rambutkan mahkota wanita




    Sebelum digunakan pasang plug iron ni di soket tunggu 2 -3 minit terus plat panass....bestkan....takpayah tunggu lama2.....



    Sebelum digunakan Hair Iron Laisite ni suhunya boleh ubahsuai....160c,180c,200c,220c....Selalunya alyapakai 160csahaja....




    SEBELUM RAMBUT DIIRON....Burukkan macam hantu kakLimah balik rumah .....Masa ni alya baru lepas cuci rambut...Masa cuci rambut tuh alya pakai Syampoo Biasa dengan Mask rambut...Tujuan Mask rambut tu supaya kelembapan rambut tuh berkekalan di kepala kita



    SEBELUM RAMBUT DIIRON...cuba tengok rambut alya belah dalam pun berserabai ...macam hantu




    SELEPAS RAMBUT DIIRON Jeng.....jeng...cantik.tak. rambut alya yang panjang mengurai nih.....rambut alya ada sedikit colour masa tuh memang gatai..gatai so nih yg balance colour.......Macam alya rambut takdela lurus sangat .....beralun jugak so sejak menggunakan iron nih hampir 3 tahun....rasa lain rasa diriku begitu berharga....kemass jew..rasa keyakinan diri tuh ada...tak semestinya yang tak pakai tudung sahaja kene jaga....yang pakai tudung tuh kene jaga juga...abg tengok sedap je mata memandang....lawaa bini aku nih...... so tunggu apalagi mehlah rembat satu..utk set penjagaan rambut kene beli Hair Serum supaya rambut sihat dan berkilau.....so nanti kepada pelanggan -pelanggan dan kawan-kawan yang berminat mana tau ni nak raya ni.bulan 9/2011..mesti rambut nak kene comeii2 .meletopp gituhh heheh..... RM230 ready stock warranty 1tahun....




    COLLAGEN ESSENCE
    (NEW ARRIVAL)




    EYE CARE ESSENCE
    (NEW ARRIVAL)




    WHITENING MASK
    (NEW ARRIVAL)






    3003 C Hydrating & Whitening Peel-Off Powder Mask
    (NEW ARRIVAL)








    Le Masque Hazelia Professional Treatment

    (Whitening Mask)
    (NEW ARRIVAL)



    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=45315&type=sigpic&dateline=1280734241

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    16 Aug 2008
    Posts
    102

    Default Re: Foot Detox Patch,Whitening C Serum, Hair Iron,Eye Care Essence,Collagen Essence,Whitening Mask ~ Di ALYABALQISH BEAUTY S

    ~~~~~~HAIR IRON @ STRAIGHTENER HAIR ~~~~~~~~ RM 250 PROMOSI RM230 HUBUNGI ALYABALQISH DI 013-3500855


    BestSeller.Iron ni...Iron untuk mencantikkan rambut-rambut kerinting....beralun dan tak berapa nak lurus..he...he...macam rambut saya
    abg tengok pun makin syangg je....terurus je bini@gf aku nih pandai jaga rambut....letaklah serum sikit....wangiii...abg pun makin sayang yeehaa...rambutkan mahkota wanita




    Sebelum digunakan pasang plug iron ni di soket tunggu 2 -3 minit terus plat panass....bestkan....takpayah tunggu lama2.....



    Sebelum digunakan Hair Iron Laisite ni suhunya boleh ubahsuai....160c,180c,200c,220c....Selalunya alyapakai 160csahaja....




    SEBELUM RAMBUT DIIRON....Burukkan macam hantu kakLimah balik rumah .....Masa ni alya baru lepas cuci rambut...Masa cuci rambut tuh alya pakai Syampoo Biasa dengan Mask rambut...Tujuan Mask rambut tu supaya kelembapan rambut tuh berkekalan di kepala kita



    SEBELUM RAMBUT DIIRON...cuba tengok rambut alya belah dalam pun berserabai ...macam hantu




    SELEPAS RAMBUT DIIRON Jeng.....jeng...cantik.tak. rambut alya yang panjang mengurai nih.....rambut alya ada sedikit colour masa tuh memang gatai..gatai so nih yg balance colour.......Macam alya rambut takdela lurus sangat .....beralun jugak so sejak menggunakan iron nih hampir 3 tahun....rasa lain rasa diriku begitu berharga....kemass jew..rasa keyakinan diri tuh ada...tak semestinya yang tak pakai tudung sahaja kene jaga....yang pakai tudung tuh kene jaga juga...abg tengok sedap je mata memandang....lawaa bini aku nih...... so tunggu apalagi mehlah rembat satu..utk set penjagaan rambut kene beli Hair Serum supaya rambut sihat dan berkilau.....so nanti kepada pelanggan -pelanggan dan kawan-kawan yang berminat mana tau ni nak raya ni.bulan 9/2011..mesti rambut nak kene comeii2 .meletopp gituhh heheh..... RM230 ready stock warranty 1tahun....
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=45315&type=sigpic&dateline=1280734241

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    16 Aug 2008
    Posts
    102

    Default Re: Foot Detox Patch,Whitening C Serum, Hair Iron,Eye Care Essence,Collagen Essence,Whitening Mask ~ Di ALYABALQISH BEAUTY S

    reserved.................123
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=45315&type=sigpic&dateline=1280734241

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    16 Aug 2008
    Posts
    102

    Default Re: Foot Detox Patch,Whitening C Serum, Hair Iron,Eye Care Essence,Collagen Essence,Whitening Mask ~ Di ALYABALQISH BEAUTY S

    reserved.................1234
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=45315&type=sigpic&dateline=1280734241

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    16 Aug 2008
    Posts
    102

    Default Re: Foot Detox Patch,Whitening C Serum, Hair Iron,Eye Care Essence,Collagen Essence,Whitening Mask ~ Di ALYABALQISH BEAUTY S

    Cepat order....meh order.... boleh buat dua kali pembayaran.....
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=45315&type=sigpic&dateline=1280734241

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي