BUTIK HUMAIRA merupakan one stop boutique bagi muslimah yang inginkan gaya trendy tapi masih menutup aurat. BUTIK HUMAIRA menjual baju kurung moden, kurung pahang, dress dan blouse yang menggunakan material yang berkualiti tinggi dengan harga yang terendah di pasaran.

KEPUASAN HATI ANDA, KEUTAMAAN KAMI......


Sila email ke humaira_collection@yahoo.com

atau
sms 013-4109701


sekiranya anda berminat untuk memiliki koleksi kami.


Love : Butik HumairaBoleh click pada gambar untuk view gambar yang lebih jelas.

Jadilah blog folllower dan like BUTIK HUMAIRA COLLECTION di facebook untuk mendapat harga istimewa.Terma & Syarat Pembelian
1. Pastikan anda serius untuk membuat pembelian sebelum menghantar email atau sms.

2.Pembayaran perlu dilakukan di dalam masa 48jam selepas anda confirmkan pembelian, jika anda gagal membuat pembayaran pihak Butik Humaira berhak menjual barang pilihan anda kepada pelanggan lain yang berminat.

3. Harga yang dipaparkan tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan. Kos penghantaran akan dimaklumkan mengikut berat parcel selepas anda confirm untuk membuat pembelian.

4. Butik Humaira akan memaklumkan No Akaun selepas anda confirm untuk membuat pembelian.

5. Sila maklumkan pembayaran anda melalui email atau sms pihak Butik Humaira dengan menyertakan no rujukan. Sekiranya anda menggunakan Mesin ATM, sila berikan tarikh dan masa pembayaran dilakukan.

6. Barang yang telah dijual tidak boleh dipulangkan atau ditukar melainkan kesilapan disebabkan oleh kecuaian pihak Butik Humaira

7. Butik Humaira tidak akan bertanggung -jawab di atas kehilangan barang semasa penghantaran, walau bagaimanapun Butik Humaira hanya menggunakan perkhidmatan Pos Laju supaya barang anda selamat sampai...

8. Penghantaran barang akan dilakukan 3 hari selepas pembayaran diterima. Walau bagaimanapun, Butik Humaira akan selalu cuba menghantar barang anda secepat mungkin selepas pembayaran diterima.

http://butikhumairacollection.blogspot.com

Butik Humaira adalah berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) bernombor pendaftaran 002079351-W.
You can shop with confident ok