Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 70
  1. #41
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: HUMAIRA COLLECTION - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse berjenama. PRODUK TERKINI - Alas Peti Sejuk English Style....

    Humaira Collection

  2. #42
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: HUMAIRA COLLECTION - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse berjenama. PRODUK TERKINI - Alas Peti Sejuk English Style....

    Humaira Collection

  3. #43
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: HUMAIRA COLLECTION - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse berjenama. PRODUK TERKINI - Alas Peti Sejuk English Style....

    Humaira Collection

  4. #44
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: HUMAIRA COLLECTION - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse berjenama. PRODUK TERKINI - Alas Peti Sejuk English Style....

    Humaira Collection

  5. #45
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: DAPATKAN KURUNG CHIFFON/COTTON/JUBAH/BLOUSE BERJENAMA PADA HARGA TERENDAH DI PASARAN DI HUMAIRA COLLECTION

    Salam Sumer

    Maaf myraa tak sempat update kat wmc, untuk produk terkini Kurung Pahang Cotton bermanik FEMINA sila ke blog http://butikhumairacollection.blogspot.com

    Pada harga terendah di pasaran, masuk tengok dulu baru tau....
    Humaira Collection

  6. #46
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: HUMAIRA COLLECTION - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse berjenama, terbaru Kurung pahang Cotton Bermanik Femina dah m

    Sila ke blog myraa http://butikhumairacollection.blogspot.com untuk koleksi terkini, kurung pahang cotton bermanik FEMINA pada harga RM160 jer, harga pasaran RM190 tau...
    Humaira Collection

  7. #47
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: DAPATKAN KURUNG CHIFFON/COTTON/JUBAH/BLOUSE BERJENAMA PADA HARGA TERENDAH DI PASARAN DI HUMAIRA COLLECTION

    Salam kepada semua pelanggan Butik Humaira

    Tawaran istimewa sempena kenduri di musim cuti sekolah. Dapatkan tawaran diskaun 15% untuk setiap belian ke 2 di Butik Humaira. Tawaran ini tidak termasuk barangan sale item. Cepat selagi stok masih ada. Harga terendah kami tiada bandingan.
    Humaira Collection

  8. #48
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam

    Untuk maklumbalas yang cepat sms myraa @ 013-4109701 yer....
    Humaira Collection

  9. #49
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Humaira Collection

  10. #50
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam sumer

    Jangan lepaskan peluang dapatkan diskaun 15% untuk belian baju kurung moden/pahang... selagi stok masih ada.... tawaran pada harga terendah yang tidak terdapat di mana-mana...
    Humaira Collection

  11. #51
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam sumer

    Jangan lepaskan peluang dapatkan diskaun 15% untuk belian ke dua baju kurung moden/pahang... selagi stok masih ada.... tawaran pada harga terendah yang tidak terdapat di mana-mana...
    Humaira Collection

  12. #52
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam sumer

    Jangan lepaskan peluang dapatkan diskaun 15% untuk belian ke dua baju kurung moden/pahang... selagi stok masih ada.... tawaran pada harga terendah yang tidak terdapat di mana-mana...
    Humaira Collection

  13. #53
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam Summer

    Arini Myraa wat sale blouse lycra WAKA-WAKA, RM60.00 jer, last stock dan dah dua batch masuk... nak clearance, sapa cepat dia dapat...
    Humaira Collection

  14. #54
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam Summer
    Myraa wat sale blouse lycra WAKA-WAKA, RM60.00 jer, last stock dan dah dua batch masuk... nak clearance, sapa cepat dia dapat...
    Humaira Collection

  15. #55
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam Sumer

    Jualan sempena cuti sekolah di Butik Humaira, dapatkan diskaun 15% bagi setiap pembelian ke 2, cepat selagi stok masih ada...
    Humaira Collection

  16. #56
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam di pagi Jumaat

    Semoga hari ini lebih diberkati....
    Humaira Collection

  17. #57
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam Sumer
    Jualan sempena cuti sekolah di Butik Humaira, dapatkan diskaun 15% bagi setiap pembelian ke 2, cepat selagi stok masih ada...
    Humaira Collection

  18. #58
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam Semua

    Dapatkan HARGA SALES bagi kurung moden/cotton, jubah, blouse jenama ALFINA, FEMINA & SOPHY. Update di blog yer http://butikhumairacollection.blogspot.com
    Humaira Collection

  19. #59
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    Salam Semua

    Dapatkan HARGA SALES bagi kurung moden/cotton, jubah, blouse jenama ALFINA, FEMINA & SOPHY. Update di Page 1 dan blog yer http://butikhumairacollection.blogspot.com
    Humaira Collection

  20. #60
    Peniaga Supreme @ Rafflesia
    Join Date
    06 Feb 2009
    Posts
    228

    Default Re: BUTIK HUMAIRA - Dptkan krg chiffon/cotton/jubah/blouse SOPHY,ALFINA,FEMINA.Terbaru krg phg Cotton Bermanik FEMINA termura

    New collection dah update di blog ye

    http://butikhumairacollection.blogspot.com
    Humaira Collection

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •