Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 40
  1. #1
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Ibu Jari Keatas SET PAKAIAN PEMBENTUKAN BADAN (MUAT SEHINGGA 120KG) | SEMI-INNER BERSAMBUNG BAHU | INNER TAK MELEKAP DI DAHI | SEMUANYA BEST!

    ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT DATANG

    THREAD KAMI DI WMC ---> http://www.wanitamelayu.com/forum/sh...ad.php?t=33106


    PERNIAGAAN TELAH DIDAFTARKAN DI BAWAH:
    EIMAR DYNAMIC ( IP0335400-A )


    PEMBAYARAN BOLEH DILAKUKAN MELALUI:

    MAYBANK:
    162106754195
    NAMA: NOR AZLINA ZAKARIA


    CIMB:
    13060067298522
    NAMA: NOR AZLINA ZAKARIA


    ** Sila Berikan Nama, Alamat & Contact Number Untuk Urusan Penghantaran


    JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN, SILA

    Private Message (PM)

    BLOGSHOP
    http://LeenaOnlineStore.Blogspot.Com




    KAMI ADALAH PENGEDAR UNTUK PRODUK2 DI BAWAH

    1. BOTANIK SLIMMING & FIRMING SOAP (SABUN PELANGSINGAN)

    2. BOTANIK BREAST FIRMING SOAP (SABUN PAYUDARA)

    3. SABUN SUSU BERAS WANGI

    4. KRIM SUSU BERAS WANGI

    5. HONEY SOAP WITH 24K GOLD - ANTI AGING

    6. CARROT SOAP (WITH COLLAGEN) - WHITENING

    7. WHITENING PEARL & SNOWLOTUS SOAP - EFFECTIVE TREATMENT FOR SKIN PROBLEMS

    8. WHITENING PEARL & SNOWLOTUS CREAM - EFFECTIVE TREATMENT FOR SKIN PROBLEMS

    9. FLOURISH SPA & SLIM HERBAL HOT CREAM (CHILLI OIL & GREEN TEA / GINGER & SUNFLOWER OIL)

    10. THANYAPORN - BREAST ENHANCEMENT

    11. WHITENING SPA SALT

    12. WHITE HENNA BODY & FACIAL BLEACHING - WHITENING

    13. DR.JOHNSON SLIMMING SET - SLIMMING

    14. SET PAKAIAN PEMBENTUKAN BADAN - FIT FROM 40KG - 90KG

    15. SET PAKAIAN PEMBENTUKAN BADAN - FIT FROM 40KG - 120KG

    16. DETOX FOOT PATCH

    17. HAIRUMMA HAIR TONER

    18. VARIOUS MASK

    19. EYELINER

    20. SANDWICH MAKER

  2. #2
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    SET PAKAIAN PEMBENTUKAN BADAN



    WARNA: BLACK & BROWN

    MATERIAL:
    - 20% Magnetic Powder of Far Infrared Ray
    - 20% LYCRA
    - 60% Polyamide

    =========

    1 SET MENGANDUNGI:

    1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA (camisol)- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.

    2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG (short pants)- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

    3) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL (panties)- mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.

    4) SIRI PEMBENTUKAN LENGAN (hand sock) - membentuk lengan lebih kemas dan tidak menggeleber

    Set ini direka untuk memberi lebih 70% kesihatan dan 30% membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

    ========
    KEBAIKAN
    •Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh.
    •Meningkatkan kadar metabolism.
    •Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
    •Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
    •Mengeluarkan peluh asid.
    •Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
    •Mengekalkan kesegaran badan.
    •Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
    •Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
    •Tidur lebih nyenyak.
    •Menghilangkan bau badan.
    •Menghilangkan kulat dan fungus.
    •Membersihkan udara dalam badan.
    •Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.
    •Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatic

    =========
    BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN?
    1. Mulakan daripada atas sarung ke badan
    2. Pakai selama 8 jam setiap hari utk dapatkan kesan yg cepat
    3. Minum air banyak untuk mendapatkan kesan yg lebih baik
    4. Basuh pada waktu malam, jika diguna siang hari dan sebaliknya.

    =========
    CARA PENJAGAAN DAN CARA MENCUCI
    1. Gunakan sabun pencuci yang lembut yang dicipta untuk pakaian dalam
    2. Pastikan jumlah sabun pencuci yg digunakan adalah bersesuaian & dilarutkan dgn betul
    3. Jangan gunakan sebarang jenis peluntur
    4. Cucian tangan secara sederhana
    5. Bilas dgn betul krn sabun pencuci yg tertinggal akan memendekkan jangka hayat baju
    6. Perah baju utk mengeluarkan secara berhati2 atau keringkan di antara tuala-tuala.
    7. Jgn sekali-kali bilas atau perah dgn menggunakan mesin pengering atau mesin basuh.
    8. Sidai di tempat yang tidak terdedah kepada cahaya matahari secara terus.
    9. Untuk cucian tangan, jangan gunakan berus plastik. Gunakan berus sabut atau berus lembut. Ini untuk menjaga fabrik baju langsing ini. Tips pembasuhan yang dinyatakan ini boleh digunakan ke atas baju-baju lain untuk memanjangkan jangka hayat baju-baju tersebut.

    Set ini AMAT SESUAI untuk mereka yang tidak pernah memakai korset kerana kain lebih fleksibel. Jadi tak rasa sendat sangat.


    ===============================


    PAKEJ-PAKEJ YANG DI TAWARKAN:

    SET A
    Set Untuk 90kg ke Bawah = RM120 (n/p: Rm150)

    SET B
    Set Untuk 120kg ke Bawah = RM130 (n/p: Rm180)

    SET C
    SET A + HOT SLIMMING CREAM = RM160

    SET D
    SET B + HOT SLIMMING CREAM = RM170

  3. #3
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    FLOURISH SPA & SLIM HERBAL HOT CREAM



    HARGA:
    1 Unit : RM40.00 (Semenanjung) / RM45 (Sabah & Sarawak)


    Ada 2 Pilihan:
    A – Chilli Oil and Green Tea (Extra Hot)
    B – Ginger and Sunflower Oil

    Spa and Slim herbal hot cream ini diformulakan dengan campuran kunyit, royal jelly, Vitamin E dan minyak Evening Primrose. Ia menjadikan kulit lebih cerah dan lembut disamping dapat memberikan tubuh yang langsing.

    Krim panas ini membantu membakar lemak di bahagian pinggang, paha, punggung dan abdomen. Hanya sapukan pada kulit setiap kali mandi, sekurang-kurangnya dua kali sehari.

    Bahan-bahan Asas: Natural Milk, Royal Jelly, Evening Primrose Oil, Vitamin E, Lanolin, Pelembab Semulajadi, Pewangi.

    Kandungan: 500 ml


  4. #4
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    LONG SLEEVE SEMI-INNER
    (SEMI-INNER ADA DUA SIZE SAHAJA YE, FREE SIZE & JUMBO SIZE)


    MATERIAL: HIGH QUALITY COTTON




    UNTUK PILIHAN WARNA FREE SIZE >> KLIK SINI <<

    UNTUK PILIHAN WARNA JUMBO SIZE >> KLIK SINI <<



    HARGA:
    FREE SIZE (XS-L) - RM15.00/pc
    JUMBO SIZE (XL-XXL) - RM18.00/pc

    POSTAGE

    Semenanjung: RM6.00
    Sabah & Sarawak: RM8.00


  5. #5
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    LONG SLEEVE SEMI-INNER - Jumbo Size




    DARI KIRI
    BLACK:
    OUT OF STOCK
    WHITE: AVAILABLE
    SKIN: AVAILABLE
    MERAH BATA:
    OUT OF STOCK
    BLUE JEANS: OUT OF STOCK


    DARK GREY:
    OUT OF STOCK


    BROWN:
    OUT OF STOCK


    BABY PINK:
    OUT OF STOCK

  6. #6
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    LONG SLEEVE SEMI INNER - Free Size




    BLACK - OUT OF STOCK
    WHITE - AVAILABLE
    CREAM - AVAILABLE
    SKIN - AVAILABLE


    GREY 1 - OUT OF STOCK
    GREY 2 - AVAILABLE
    GREY 3 -
    OUT OF STOCK
    GREY 4 - AVAILABLE


    GREY 5 - AVAILABLE
    GREY 2 - AVAILABLE



    ATAS, SMOKE BROWN - AVAILABLE
    BAWAH, DARK BROWN - AVAILABLE


    DARK BLUE - OUT OF STOCK
    JEANS BLUE - OUT OF STOCK
    TURQOISE BLUE - AVAILABLE
    PASTEL BLUE - AVAILABLE



    ARMY GREEN - OUT OF STOCK
    PALE GREEN - AVAILABLE
    LIME GREEN - OUT OF STOCK



    DARK PURPLE - OUT OF STOCK
    PURPLE - OUT OF STOCK
    PURPLE BELACAN - OUT OF STOCK
    PASTEL PURPLE - AVAILABLE



    RED - OUT OF STOCK
    MAROON - OUT OF STOCK
    SMOKE MAROON - OUT OF STOCK



    SHOCKING PINK - OUT OF STOCK
    PINK BELACAN - OUT OF STOCK
    PINK - AVAILABLE


    MUSTARD - AVAILABLE
    DARK YELLOW - OUT OF STOCK
    KUNING PISANG - OUT OF STOCK


  7. #7
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    reservedddddddddd

  8. #8
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    Reserved 7

  9. #9
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    INNER NECK LYCRA

    Material: High Gred Lycra (Tak Panas)
    Size: Free Size


    HARGA: RM18.00

    POSTAGE:
    Semenanjung: RM6.00
    Sabah & Sarawak: RM8.00


    IN101 -
    BLACK - AVAILABLE
    IN102 - DARK BLUE - SOLD
    IN103 - DARK FUCHSIA - SOLD


    IN104 - GREY BLUE - AVAILABLE
    IN105 - CREAM - AVAILABLE
    IN106 - SHOCKING PINK - SOLD


    IN107 - BABY PINK - AVAILABLE
    IN108 - SHOCKING PEACH - AVAILABLE
    IN109 - PURPLE - OUT OF STOCK


    IN110 - PALE GREEN - AVAILABLE
    IN111 - GOLD - AVAILABLE

  10. #10
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    INNER SYRIA TANPA AWNING (COTTON GRED AAA)

    Material: High Gred Cotton
    Size: Free Size


    HARGA: RM7.00

    POSTAGE
    Semenanjung: RM6.00
    Sabah & Sarawak: RM8.00



    ICA01 BLACK - AVAILABLE
    ICA02 - SOLD

    ICA03 - SOLD


    ICA04 - AVAILABLE

    ICA05 - SOLD
    ICA06 - SOLD



    ICA07 DARK BLUE - AVAILABLE
    ICA08 - SOLD

    ICA09 - SOLD


    ICA10
    ELECTRIC BLUE - AVAILABLE

    ICA11 SLATE GREY - AVAILABLE
    ICA12 DARK PURPLE - AVAILABLE



    ICA13 - SOLD
    ICA14 RED - AVAILABLE

    ICA15 - SOLD


    ICA16
    - SOLD

    ICA17 PINK - AVAILABLE
    ICA18 - SOLD



    ICA19 - SOLD
    ICA20 - SOLD

  11. #11
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    KEISTIMEWAAN SET PEMBENTUKAN BADAN

    Keistimewaan set ini:-
    1. Tidak menyakitkan kerana tidak mempunyai tulang.
    2. Sangat bagus bagi mereka yang mempunyai berat badan sehingga 120kg.
    3. Material sangat best, sebab saya sendiri menggunakannya.
    4. Dari pengalaman saya, sebelum ini, banyak set yang pernah saya cuba, tetapi ada yang
    ----> terlalu ketat sehingga mencengkam bahagian tertentu
    ----> bila duduk mesti berlipat / bergulung (sangat2 tensen)
    ----> banyak set yang dah jadi tukun, nak jual balik, kompom takde org nak beli, harga pula lagi mahal dari yang saya jual sekarang.
    5. Set ini, sangat2 selesa, tidak panas, tidak mencengkam, hari2 guna pun takde masalah. sampai bawak tido.. huhuhu
    6. Part2 yang tersembul pun dah kurang, tapi kena rajin pakai HOT CREAM.


  12. #12
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    KEISTIMEWAAN SET PEMBENTUKAN BADAN

    Keistimewaan set ini:-
    1. Tidak menyakitkan kerana tidak mempunyai tulang.
    2. Sangat bagus bagi mereka yang mempunyai berat badan sehingga 120kg.
    3. Material sangat best, sebab saya sendiri menggunakannya.
    4. Dari pengalaman saya, sebelum ini, banyak set yang pernah saya cuba, tetapi ada yang
    ----> terlalu ketat sehingga mencengkam bahagian tertentu
    ----> bila duduk mesti berlipat / bergulung (sangat2 tensen)
    ----> banyak set yang dah jadi tukun, nak jual balik, kompom takde org nak beli, harga pula lagi mahal dari yang saya jual sekarang.
    5. Set ini, sangat2 selesa, tidak panas, tidak mencengkam, hari2 guna pun takde masalah. sampai bawak tido.. huhuhu
    6. Part2 yang tersembul pun dah kurang, tapi kena rajin pakai HOT CREAM.


  13. #13
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    KEISTIMEWAAN SET PEMBENTUKAN BADAN

    Keistimewaan set ini:-
    1. Tidak menyakitkan kerana tidak mempunyai tulang.
    2. Sangat bagus bagi mereka yang mempunyai berat badan sehingga 120kg.
    3. Material sangat best, sebab saya sendiri menggunakannya.
    4. Dari pengalaman saya, sebelum ini, banyak set yang pernah saya cuba, tetapi ada yang
    ----> terlalu ketat sehingga mencengkam bahagian tertentu
    ----> bila duduk mesti berlipat / bergulung (sangat2 tensen)
    ----> banyak set yang dah jadi tukun, nak jual balik, kompom takde org nak beli, harga pula lagi mahal dari yang saya jual sekarang.
    5. Set ini, sangat2 selesa, tidak panas, tidak mencengkam, hari2 guna pun takde masalah. sampai bawak tido.. huhuhu
    6. Part2 yang tersembul pun dah kurang, tapi kena rajin pakai HOT CREAM.


  14. #14
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default

    KEISTIMEWAAN SET PEMBENTUKAN BADAN

    Keistimewaan set ini:-
    1. Tidak menyakitkan kerana tidak mempunyai tulang.
    2. Sangat bagus bagi mereka yang mempunyai berat badan sehingga 120kg.
    3. Material sangat best, sebab saya sendiri menggunakannya.
    4. Dari pengalaman saya, sebelum ini, banyak set yang pernah saya cuba, tetapi ada yang
    ----> terlalu ketat sehingga mencengkam bahagian tertentu
    ----> bila duduk mesti berlipat / bergulung (sangat2 tensen)
    ----> banyak set yang dah jadi tukun, nak jual balik, kompom takde org nak beli, harga pula lagi mahal dari yang saya jual sekarang.
    5. Set ini, sangat2 selesa, tidak panas, tidak mencengkam, hari2 guna pun takde masalah. sampai bawak tido.. huhuhu
    6. Part2 yang tersembul pun dah kurang, tapi kena rajin pakai HOT CREAM.


  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    13 Sep 2007
    Posts
    136

    Default Re: INNER BAJU 2IN1 (HIGH GRED COTTON) | INNER TURTLE NECK (COVER LEHER & DADA) .. PALING LARIS !!!

    kak, tak nampak pun gambo2 nyer..

  16. #16
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default Re: INNER BAJU 2IN1 (HIGH GRED COTTON) | INNER TURTLE NECK (COVER LEHER & DADA) .. PALING LARIS !!!

    Quote Originally Posted by benila View Post
    kak, tak nampak pun gambo2 nyer..
    itula pasal, photobucket ni tgh buat maintenance. hari ni baru ok. sengsara jugakla sebab semua gambar guna photobucket.

  17. #17
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Apr 2007
    Posts
    122

    Default Re: INNER BAJU 2IN1 (HIGH GRED COTTON) | INNER TURTLE NECK (COVER LEHER & DADA) .. PALING LARIS !!!

    Quote Originally Posted by Aelyns View Post
    ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA...

    SELAMAT DATANG

    Kaedah Pesanan
    1. PM / SMS / Email kepada saya dengan menyatakan produk, kuantiti yg di perlukan dan lokasi penghantaran.
    2. Jumlah penuh bayaran beserta kos penghantaran akan dimaklumkan.
    3. Sila buat pembayaran penuh ke akaun bank yang akan diberikan.
    3. Hantarkan kepada saya salinan rekod pembayaran beserta maklumat lengkap anda (Nama Penuh, Alamat Lengkap, No. Telefon)
    4. Barangan pesanan anda akan dihantar secepat mungkin.

    Kos/Kaedah Penghantaran
    Kos penghantaran adalah mengikut berat produk kecuali telah dinyatakan. Jumlah kos penuh akan dimaklumkan kemudian setelah pesanan diterima.
    Penghantaran pesanan adalah melalui khidmat Pos Malaysia atau SKYNET

    Sebarang Pertanyaan
    Private Message (PM)
    Email : aelyns@gmail.com

    Rujukan:
    BLOGSHOP: http://MiszEinaShoppe.blogspot.com
    FACEBOOK: http://www.facebook.com/Aelyns


    SINGGAH SINI JUGA

    PRODUK KECANTIKAN http://www.wanitamelayu.com/forum/sh...ad.php?t=33106
    1. Hot Slimming Gel
    2. Sabun Susu Beras (Whitening Rice Milk Soap)
    3. Krim Susu Beras (Gred AAA)
    4. Thanyaporn
    5. Botanik Slimming Soap
    6. Botanik Breast Firming Soap
    7. Eyeliner
    8. Kajal Eyeliner
    9. White Henna (Instant Whitening)
    10. Various Mask
    11. Whitening Armpit & Bikini Line Spa Salt

    PRODUK PAKAIAN http://www.wanitamelayu.com/forum/sh...ad.php?t=35106
    1. Inner Sarung Lengan Panjang Bersambung Bahu
    2. Inner Turtle Neck (Cover Leher & Dada)

    PRODUK MACAM-MACAM ADA http://www.wanitamelayu.com/forum/sh...ad.php?t=35110
    1. Hair Toner (Untuk Wanita Bertudung Yg Mempunyai Masalah Rambut)
    2. Detox Foot Patch
    3. Jalapeno Cheese
    4. Kerepek
    5. Instant Mashed Potato
    6. Brown Sauce
    7. Gravy Sauce
    8. Sandwich Maker

  18. #18

    Default Re: INNER BAJU 2IN1 (HIGH GRED COTTON) | INNER TURTLE NECK (COVER LEHER & DADA) .. PALING LARIS !!!

    hai utk jumbo size de g x?

  19. #19
    Peniaga Galeri @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    06 Aug 2010
    Posts
    268

    Default Re: INNER BAJU 2IN1 (HIGH GRED COTTON) | INNER TURTLE NECK (COVER LEHER & DADA) .. PALING LARIS !!!

    Quote Originally Posted by weeda View Post
    hai utk jumbo size de g x?
    assalamualaikum weeda, jumbo size baru sampai semalam, sekarang ada warna hitam, putih, skin & merah bata sahaja

  20. #20

    Default Re: INNER BAJU 2IN1 (HIGH GRED COTTON) | INNER TURTLE NECK (COVER LEHER & DADA) .. PALING LARIS !!!

    salam,

    Inner baju 2in1 warna putih n hitam saiz M ada lg tak?

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي