Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 32
  1. #1
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Pemborong :: Butik D'Beauty of Muslimah :: Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin, Mahasti, Ummy Sarimbit



    Kami merupakan penjual dan pemborong sah yang menawarkan busana muslimah berkualiti yang diimport terus dari Indonesia. Busana terdiri dari T-Shirt Muslimah yang amat selesa dipakai dari pilihan material cotton berkualiti tinggi. Koleksi Blouse dan Jubah juga tampil eksklusif dengan material import serta design yang terkini. Semuanya tampil dengan pelbagai variati dengan harga yang kompetitif.

    Dengan rendah diri saya ingin menjemput para pelanggan sekalian ke Butik D'Beauty of Muslimah!
    Ada promosi yang sedang berlangsung!





    Pembelian 1-2 pcs : Free Postage ke Semenanjung Malaysia & Free Gift
    Pembelian 3-5 pcs : Discount 10% tidak termasuk postage & Free Gift
    Pembelian Borong (lebih 5 pcs) : Discount lebih hebat menanti anda! sudi-sudikan email saya!

    Promotion telah TAMAT pada 31/3/2011

    FAQ

    Q: Dari mana datangnya produk-produk D'Beauty of Muslimah ini?
    A: Sudah tentulah dari Indonesia. Kami pemborong yang sah


    Q: Apa ada dengan produk Indonesia? Produk tempatan takda ke?
    A: Produk Indonesia sememangnya terkenal dengan sulaman, kemasan, jahitan dan design yang terkini. Bukan di Malaysia tiada Busana Muslimah, tetap ada. Tapi ada keunikan dan kelainan dengan buatan Indonesia ini. Kalau tidak, masakan orang di Malaysia tidak putus-putus membeli belah di Bandung, Bukit Tinggi, Surabaya dan Jakarta saban hari kan? Kami harap dapat memudahkan para pelanggan yang tiada kesempatan untuk ke sana supaya masih boleh membeli belah dan merasai kualiti fabrik dari Indonesia. Anda juga tak payah menanggung risiko berurusniaga dengan penjual luar di internet dan memikirkan bagaimana urusan pembayaran dan penghantaran yang sudah tentu mahal kerana membeli runcit, itu belum lagi masuk Duti Import yang dikenakan Kastam. Di sini, kami uruskan semuanya, terus ke muka pintu anda:-)


    Q: Harga tidak boleh kurang lagi ke?
    A: Untuk belian runcit iaitu 1 atau 2 helai, kami tidak dapat dah nak bagi kurang. Kecuali ada promosi yang sedang berlangsung. So, be alert okeh!! Kalau belian borong, insyaAllah ada lagi diskaunnya, jangan risau, boleh email saya, email2 bertanya bukan kena bayar pun kan? hikss ^_^


    Q: Mahalnya t-shirt muslimah di sini, ada yang mencecah RM60.00 sehelai!!
    A: Begini, kami tampilkan pada anda semua design t-shirt Indonesia yang diperbuat dari kain cotton bermutu tinggi, designnya pun yang terkini. Selain itu yang PALING ketara sekali, setiap motif atau corak pada setiap t-shirt tersebut BUKAN printed ya kawan2, sebaliknya dijahit atau disulam satu-persatu. Kami sedia maklum tentang harga pasaran t-shirt muslimah buatan Malaysia yang lebih murah sedikit, tapi semuanya printed! tidaklah pulak salah beli yang printed, masih menutup aurat dan cantik dipakai, tapi nampak biasa dan tiada kelainan! ingat tau, t-shirt muslimah di D' Beauty of Muslimah BUKAN printed ya, bagi hanya yang inginkan KELAINAN! itu keywordnya! hikss ^_^

    Kalau anda tak yakin dengan harga yang kami tawarkan, anda survey dulu ok!!


    Q: Jubah dan blouse buatan Indonesia ok ke? Fancy sangat jee!!
    A: Seperti yang kami terangkan tadi, Indonesia mendahului kita dari segi fesyen, jadi tidak hairanlah design Jubah dan blouse memang design yang terkini. Tengok sajalah gaya-gaya model tersebut. Fancy kan? hehe. Sama seperti tshirt muslimah tadi, Jubah dan Blouse juga BUKAN printed design. Ianya sarat dengan sulaman dan jahitan. Itu yang buat kita tertawan kan? Bagi yang kurang menggemari design yang fancy, masih ada design yang sesuai untuk anda. Terlalu baaaanyak pilihan. Pilihlah ikut selera masing-masing.


    Ok, insyaAllah kami akan sedaya upaya ambil gambar dan upload setiap busana yang kami tampilkan supaya lebih dekat di hati anda! buat masa ini anda bolehlah tengok di ruangan Arrival ya, ada sedikit gambar2 new arrival untuk tatapan para pelanggan, itupun bukan semua sempat diambil. Kami akan update dari semasa ke semasa, maaf yer kalau ada yang rasa tak puas melihat, maklumlah kami bekerja dari 8am-5pm, jadi masa amatlah terbatas:-)


    Q: Tak boleh bayar ansuran ke?
    A: Untuk jualan ONLINE, buat masa ini pihak kami masih belum membenarkan bayaran ansuran. Namun untuk jualan OFFLINE kepada pelanggan terdekat kami, ianya boleh dipertimbangkan.



    sebarang pertanyaan boleh email/sms ke : dbeautyofmuslimah@gmail.com
    012-5466373 (sms shj)
    YM : dbeautyofmuslimah@yahoo.com



    Last edited by adminDBM; 26th March 2011 at 10:46 PM. Reason: changes by admindm

  2. #2
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default READY STOCK!!

    Ready Stock! Terus ke pintu rumah anda!

    U55 - Saiz M (RM60)


    U30 - M (RM 48)


    U 31 - L (RM 48)


    U 31 - L (RM 48)


    U41 - L (RM60)


    U40 - L (RM60)


    ZN 10a - XL (RM 65)

    Ukuran Ukhti :

    Saiz S
    Lilitan Dada : 35.4 inchi
    Lilitan Punggung : 41 inchi

    Saiz M
    Lilitan Dada : 37.80 inchi
    Lilitan Punggung : 43.3 inchi

    Saiz L
    Lilitan Dada : 40.9 inchi
    Lilitan Punggung :45 inchi

    Saiz XL
    Lilitan Dada : 43.3 inchi
    Lilitan Punggung : 45.7 inchi


    dbeautyofmuslimah@gmail.com
    012-5466373 (sms shj)
    YM : dbeautyofmuslimah@yahoo.com

  3. #3
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Koleksi Zenitha

    Koleksi Zenitha!


    DBM ZN-1a : RM69.00


    DBM ZN 2a RM69.00


    DBM ZN 3a RM69.00


    DBM ZN 4b RM69.00


    DBM ZN 5a RM69.00


    DBM ZN 5b RM69.00 (Best Seller!!)


    DBM ZN 08b RM69.00 (Best Seller!!)


    DBM ZN 10b RM69.00 (Best Seller!!)


    DBM ZN 14a RM80.00 (Best Seller!!)


    DBM ZN 14d RM80.00

    Ukuran Zenitha
    Saiz S
    Lilitan Dada : 88cm
    Lilitan Punggung : 94cm
    Lebar Bahu : 34 cm
    Labuh Baju : 84 cm

    Saiz M
    Lilitan Dada : 92 cm
    Lilitan Punggung : 98 cm
    Lebar Bahu : 36 cm
    Labuh Baju : 84 cm

    Saiz L
    Lilitan Dada : 96 cm
    Lilitan Punggung : 104 cm
    Lebar Bahu : 38 cm
    Labuh Baju : 85 cm

    Saiz XL
    Lilitan Dada : 100 cm
    Lilitan Punggung : 106 cm
    Lebar Bahu : 40 cm
    Labuh Baju : 85 cm

    Ukuran Zenitha (cm)

    Ukuran 2L
    Lilitan Dada=104,
    Lilitan Punggung=110,
    Pnjg Bahu=42,
    Pnjg Baju=87

    Ukuran 3L
    Lilitan Dada=110,
    Lilitan Punggung=114,
    Pnjg Bahu=44,
    Pnjg Baju=87

    Ukuran 4L
    Lilitan Dada=115,
    Lilitan Punggung=120,
    Pnjg Bahu=46,
    Pnjg Baju=90

    Ukuran 5L
    Lilitan Dada=120,
    Lilitan Punggung=126,
    Pnjg Bahu=49,
    Pnjg Baju=95


    Harga yang tertera adalah bagi saiz S hingga XL sahaja.
    Bagi saiz 2XL hingga 5XL, boleh follow harga berikut :
    2-3XL : RM 75.00
    4XL : RM78.00
    5XL : RM80.00


    Email : dbeautyofmuslimah@gmail.com
    YM : dbeautyofmuslimah@yahoo.com
    Tel : 012-5466373 (sms only!)
    [/COLOR]
    Last edited by adminDBM; 14th April 2011 at 03:31 PM. Reason: admindbm

  4. #4
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    Koleksi Toyusin (Blouse)


    DBM-T 3556 & 3354 : RM75.00 (Best Selling!!)
    DBM-T 3134 : RM70.00 (Best Selling!!)




    DBM-T 3712 : RM 75.00
    DBM-T 6215 : 85.00 (Best Selling!!)
    DBM-T 6197 : RM 85.00




    DBM-T 3713 : RM 85.00 (Best Selling!!)
    DBM-T 6226 : RM 90.00
    DBM-T 3714 : RM 90.00




    DBM-T 6182 & 6183 : RM75.00
    DBM-T 1413 : RM 85.00



    Untuk lebih koleksi lagi, jom ke :
    http://dbeautyofmuslimah.blogspot.com

  5. #5
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    Qirani!!


    DBM-Q49 : RM 120.00 * ---> Best Selling!!

    close-up!!




    Untuk lebih lagi, jom kite ke :
    http://dbeautyofmuslimah.blogspot.com

  6. #6
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    Close up!!


    Zenitha 08 b














    Zenitha10b











    Ukhti 55











    Jubah Toyusin













    InsyaAllah, kualiti terjamin!




    Boleh cuci mata lagi di :
    http://dbeautyofmuslimah.blogspot.com

  7. #7
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin


    Mahasti M5062 Saiz L - RM75 READY STOCKK!! hehe




    Mahasti M5046 - (RM75)




    M 5061 : RM80.00



    M5101 : RM80.00

    Untuk lebih koleksi, sila ke :
    http://dbeautyofmuslimah.blogspot.com

  8. #8
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    FAQ

    Q: Dari mana datangnya produk-produk D'Beauty of Muslimah ini?
    A: Sudah tentulah dari Indonesia. Kami pemborong yang sah


    Q: Apa ada dengan produk Indonesia? Produk tempatan takda ke?
    A: Produk Indonesia sememangnya terkenal dengan sulaman, kemasan, jahitan dan design yang terkini. Bukan di Malaysia tiada Busana Muslimah, tetap ada. Tapi ada keunikan dan kelainan dengan buatan Indonesia ini. Kalau tidak, masakan orang di Malaysia tidak putus-putus membeli belah di Bandung, Bukit Tinggi, Surabaya dan Jakarta saban hari kan? Kami harap dapat memudahkan para pelanggan yang tiada kesempatan untuk ke sana supaya masih boleh membeli belah dan merasai kualiti fabrik dari Indonesia. Anda juga tak payah menanggung risiko berurusniaga dengan penjual luar di internet dan memikirkan bagaimana urusan pembayaran dan penghantaran yang sudah tentu mahal kerana membeli runcit, itu belum lagi masuk Duti Import yang dikenakan Kastam. Di sini, kami uruskan semuanya, terus ke muka pintu anda:-)


    Q: Harga tidak boleh kurang lagi ke?
    A: Untuk belian runcit iaitu 1 atau 2 helai, kami tidak dapat dah nak bagi kurang. Kecuali ada promosi yang sedang berlangsung. So, be alert okeh!! Kalau belian borong, insyaAllah ada lagi diskaunnya, jangan risau, boleh email saya, email2 bertanya bukan kena bayar pun kan? hikss ^_^


    Q: Mahalnya t-shirt muslimah di sini, ada yang mencecah RM60.00 sehelai!!
    A: Ya, memang ada yang sampai RM60, tapi sudahkan anda survey berapa harga item yang sama yang dijual oleh penjual lain? Kalau belum, survey dulu yaa!! Begini, kami tampilkan pada anda semua design t-shirt Indonesia yang diperbuat dari kain cotton bermutu tinggi, designnya pun yang terkini. Selain itu yang PALING ketara sekali, setiap motif atau corak pada setiap t-shirt tersebut BUKAN printed ya kawan2, sebaliknya dijahit atau disulam satu-persatu. Kami sedia maklum tentang harga pasaran t-shirt muslimah buatan Malaysia yang lebih murah sedikit, tapi semuanya printed! tidaklah pulak salah beli yang printed, masih menutup aurat dan cantik dipakai, tapi nampak biasa dan tiada kelainan! ingat tau, t-shirt muslimah di D' Beauty of Muslimah BUKAN printed ya, bagi hanya yang inginkan KELAINAN! itu keywordnya! hikss ^_^

    Kalau anda tak yakin dengan harga yang kami tawarkan, anda survey dulu ok!!


    Q: Jubah dan blouse buatan Indonesia ok ke? Fancy sangat jee!!
    A: Seperti yang kami terangkan tadi, Indonesia mendahului kita dari segi fesyen, jadi tidak hairanlah design Jubah dan blouse memang design yang terkini. Tengok sajalah gaya-gaya model tersebut. Fancy kan? hehe. Sama seperti tshirt muslimah tadi, Jubah dan Blouse juga BUKAN printed design. Ianya sarat dengan sulaman dan jahitan. Itu yang buat kita tertawan kan? Bagi yang kurang menggemari design yang fancy, masih ada design yang sesuai untuk anda. Terlalu baaaanyak pilihan. Pilihlah ikut selera masing-masing.


    Ok, insyaAllah kami akan sedaya upaya ambil gambar dan upload setiap busana yang kami tampilkan supaya lebih dekat di hati anda! buat masa ini anda bolehlah tengok di ruangan Arrival ya, ada sedikit gambar2 new arrival untuk tatapan para pelanggan, itupun bukan semua sempat diambil. Kami akan update dari semasa ke semasa, maaf yer kalau ada yang rasa tak puas melihat, maklumlah kami bekerja dari 8am-5pm, jadi masa amatlah terbatas:-)


    Q: Tak boleh bayar ansuran ke?
    A: Untuk jualan ONLINE, buat masa ini pihak kami masih belum membenarkan bayaran ansuran. Namun untuk jualan OFFLINE kepada pelanggan terdekat kami, ianya boleh dipertimbangkan

    Salam Sayang,
    AdminDBM

  9. #9
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    Hola semua,

    Order 27/3/2011 telah diproceed!

    - Nani Toyusin 3761 (RM90)
    - Nani : Toyusin 2014 (RM70)
    - Suriani : Toyusin 3141 (RM70)
    - Nurul : Zenitha05b (RM68)
    - Hanida : Toyusin3698 (RM90)



    ETA in 10 days!

    Salam Sayang,
    AdminDBM

  10. #10
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    Updates ,

    Munirah : Toyusin Jubah 1007 ---> Paid Deposit,RM50.00
    Munirah : Toyusin Jubah 6191 ---> Paid Deposit, RM50.00
    Syahmi : Borong Ukhti 50pcs, Zenitha 58pcs, Toyusin 64pcs ---> Waiting for confirmation & full payment


    Salam Sayang,
    AdminDBM

  11. #11
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    oh no! march sales is over!

    but.. still good news for our lovely customers!
    hey hey you you!
    its Tuneeca! (finally!)
    forgive me for the late update, too many task, too many duedate in office. hoho



    Pre-Order will be closed : 8 April 2011 (Friday)
    HURRY! Pls confirm your order before 5:00pm 8/4

    and THE BEST THING is...

    jeng jeng jeng..:P

    free postage to all over peninsular m'sia and
    50% postage off for Sabah & Sarawak
    (promo only valid for Tuneeca Collection ya!)
    ^_^




    Email : dbeautyofmuslimah@gmail.com
    or SMS : 012-5466373







    T-0111028A




    T-0111013B




    T-0111013A




    T-0111001B




    T-0111001A




    T-0111021




    T-0111031B




    T-0111029B




    T-0111026B




    T-0111026A




    T-0111024B




    T-0111024A




    T-0111023A




    T-0111021




    T-0111019A




    T-0111029A





    T-0111028A


    Loves,
    Admin DBM

  12. #12
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    PM or EMAIL ME for prices ya!

  13. #13
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    Hola semua,

    Kalau ada lagi yang minat bgtau ya!
    Tuneeca ni limited edition, biasanya kalau habis stok di supplier (indonesia) takkan boleh re-stock lagi tau!

    Biasanya collection ni keluar dalam tempoh 2-3 bulan while stock last.
    Bukan macam collection yang lain, sangat special, sangat limited!
    Sebab tu Tuneeca ni UNIQUE!!

    jadi kalau ada lagi yang berkenan bgtau awal2, supaya saiz2 anda tak kehabisan!

    Loves,
    AdminDBM

  14. #14
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Promosi Pembukaan Butik D'Beauty of Muslimah : Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin

    Updates :

    Borong Syahmi : 40 pcs Ukhti, 40 pcs Zenitha, 40 pcs Toyusin ---> Payment received with zillion of thanks, RM6,800.00.

    (Item will be directly courier from Indonesia to your doorstep tomorrow (7/4) InsyaAllah, i will update the tracking no ya!)


    Thanks for your quick payment! Senang sekali berurusan sama kamu En.Syahmi & isteri !! !


  15. #15
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Pemborong :: Butik D'Beauty of Muslimah :: Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin, Mahasti, Ummy Sarimbit

    Arrival of Pre-Order Item @ 4 April 2011
    (Sorry lambat update, item semua dah selamat dihantar, dan dah sampai pun ke tangan customer!)

    - Nani Toyusin 3761 (RM90) paid
    - Nani : Toyusin 2014 (RM70) paid
    - Suriani : Toyusin 3141 (RM70) paid
    - Nurul : Zenitha05b (RM68) paid
    - Hanida : Toyusin3698 (RM90) paid

  16. #16
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Pemborong :: Butik D'Beauty of Muslimah :: Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin, Mahasti, Ummy Sarimbit

    Dear Customer,

    Assalamualaikum!

    We would like to inform the latest stock update for Tuneeca (since i received hundreds of email & sms asking about the stock availability), huhu. Sorry ya guys, most of the items were sold out and non-restockable.

    Dress (Updated 3:30pm 13 April 2011) :
    1) T-0111 023 A :: Available Size :: Only XS, S and XL
    2) T-0111 023 B :: Available Size :: All Sizes (XS to XL)
    3) T-0111 024 A :: Available Size :: Only XS, S and XL
    4) T-0111 024 B :: Available Size :: Only XS and S
    5) T-0111 025 A :: Available Size :: Only XS, S, L and XL
    6) T-0111 025 B :: Available Size :: All Sizes (XS to XL)
    7) T-0111 027 B :: Available Size :: Only XS, M, L and XL
    (*those code/item which were NOT in the ABOVE LIST already SOLD-OUT*)

    Blouse (Updated 3:30pm 13 April 2011)
    * Most blouses are still available in All Sizes!

    Pls confirm the booking asap because I cant hold the stock for more than 3 days

    Loves,
    AdminDBM

  17. #17
    Ahli Baru
    Join Date
    08 Jan 2007
    Posts
    295

    Default Re: Pemborong :: Butik D'Beauty of Muslimah :: Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin, Mahasti, Ummy Sarimbit

    7) T-0111 027 B :: Available Size :: Only XS, M, L and XL

    salam, utk jubah T-0111 027 - jubah yang mana ye? pic tak ada pun

  18. #18
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Pemborong :: Butik D'Beauty of Muslimah :: Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin, Mahasti, Ummy Sarimbit



    ini yer pic nyer.
    harga RM 199.00 including postage ke Semenanjung, Sabah Sarawak 50% off for postage.

    thanks!

  19. #19
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Gelihati Pemborong Baju Muslimah dari Indonesia :: 16/4 NEW TUNEECA IN DA HOUSEEE!!

    Dear Lovely Customers,
    Assalamualaikum!

    Untuk mengubati kekecewaan tak sempat grab TUNEECA tempoh hari, saya persembahkan 6 design terkini tuneeca yang akan dilancarkan dalam masa terdekat.

    Seperti biasa, Tuneeca ini adalah sangat ekslusif dan limited keluarannya apabila dilancarkan. Maka bila kami maklumkan TIADA STOK/ TIADA SAIZ, janganlah tanya lagi "TAK BOLEH RESTOCK KE?". Jawapannya adalah "TIDAK BOLEH kerana MEMANG TIADA KELUARAN YANG SAMA DAH".


    Saya buka untuk PRE-ORDER ya!
    Pre-order close on 29/4/2011 (Jumaat) pukul 5:00 petang!!

    Promosi TUNEECA (hanya utk Tuneeca tau!)
    Free Postage ke Semenanjung &
    50% ke Sabah Sarawak !

    Kalau taknak melepas lagi, email/SMS saya segera ya! ^_^



    NEW TUNEECA in da house!!!!
    freshly launched YESTERDAY! yes, yesterday hokey!

    ada 8 design setakat ini tau. check this out yer!


    T-0111 030 A : Black : RM 189.00
    Available in All Sizes



    T-0111 030B : Green :: RM189.00
    Available in All Sizes



    T-0111 033 : Maroon-Denim :: RM 189.00
    Available in All Sizes!!



    T-0111 004 (Blouse) :: RM 109.00
    Available All Size!!



    T-0111 006 (Blouse) :: RM 119.00
    Available in All Sizes!!



    T-0111 014 (Blouse) :: RM 129.00
    Available in All Sizes!!



    T-0111 032 (Dress) :: RM 209.00
    Available in All Sizes!!



    T-0211 006 :: RM 129.00
    Available in All Sizes!!



    T-0211 001 :: RM 119.00
    Available in All Sizes!!



    Email : dbeautyofmuslimah@gmail.com
    YM : dbeautyofmuslimah@yahoo.com
    Blog : http://dbeautyofmuslimah.blogspot.com
    HP : 012-5466373


    Loves,
    AdminDBM



  20. #20
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    18 Mar 2011
    Posts
    30

    Default Re: Pemborong :: Butik D'Beauty of Muslimah :: Zenitha, Tuneeca, Qirani, Ukhti, Toyusin, Mahasti, Ummy Sarimbit

    mawarku,

    check PM yer

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •