Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 121 to 140 of 157
  1. #121
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    ANDA MASIH TERCARI-CARI PRODUK KESIHATAN TERBAIK???

    PASTIKAN ANDA MEMILIH ALPHA LIPID COLOSTRUM (SERBUK/CAPSULE/TABLET)
    SERIBU KEBAIKAN DALAM SATU!!!

    Minum Alpha lipid sekarang, anda dan seluruh ahli keluarga...

    Sediakan payung sebelum hujan...

  2. #122
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv


  3. #123
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    ALPHA LIPID COLOSTRUM...

    It is a good product...healing my sinusitis..and allergy ..

    REVIEW FROM ANN

  4. #124
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    TESTIMONI LAGI...

    Alpha Lipid Colostrum penawar kepada pesakit anemia ,
    Ini diakui sendiri oleh adik ipar saya yang telah menghidapi anemia sejak mengandungkan anak sulungnya hingga anak ketiga. Doktor mencadangkan dia menjalani histerektomi kerana berlaku pendarahan berlebihan ketika period.
    Saya cadangkan dia mengambil AL. Walaupun pada mulanya dia agak ragu-ragu..akhirnya dia mencuba. Oleh kerana tidak boleh mengambil susu, saya berikan dia capsule AL dengan pengmbilan permulaan sebanyak 4 biji sehari. Masuk botol ketiga, kadar HB darahnya meningkat dan dia tidak lagi kerap pitam dan demam. Akhirnya dia mengakui keberkesanan AL dan mengamalkannya hingga kini. Alhamdulillah...

    Anaknya Sakit mata;
    Satu hari dia telefon saya bertanyakan ubat sakit mata yang terdapat di hospital kerajaan....almaklum saja iparnya ni kerja hospital..
    kebetulan saya sedang bercuti, lalu saya cadangkan dia bancuh sedikit AL dengan air dan titikkan kedalam mata si anak...petang tu saya cal..katanya dah tak payah bawak gi klinik..sebab dah beransur sembuh....
    coz saya sendiri pernah buat pada Rafiqin (anak no 3)..pagi tu memang tak sempat nak bawak gi klinik pasal dah tergesa-gesa nak attend kelas di Shah Alam. Pikir-pikir balik kelas petang nanti boleh bawak Rafiqin ke klinik..dalam hati berdoa jugak harap-harap tak serius le sakit mata dia tu...petang balik umah tengok mata dia dah tak merah dan gatal lagi....tanya kat Bibik, dia kata Rafiqin dah tak ada mengadu matanya sakit lagi..
    Alhamdulillah.....

  5. #125
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv


    call/sms for fast reply
    012-2508102

  6. #126
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    call/sms for fast reply
    012-2508102

  7. #127
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv


  8. #128
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv


    Clearence Stok!!!
    Alpha Lipid Sleep Time


    NORMAL PRICE: RM230.00 /28 SACH
    NOW : RM195.00

    HURRY UP!! WHILE STOK LAST




    Anda tidur nyenyak, cergas esok hari...

    Dapatkan Sekarang!!!

    Hari Esok Bermula Malam Yang Sebelumnya.... ZzzZZzzzZZZ...

    Adakah anda mengalami masalah tidur.. selalu tidur akhir tapi terpaksa bangun awal?? kerap kali terjaga semasa tidur?? rasa mengantuk walaupun dah tidur lebih daripada 6jam?? Saya ada jawapan kepada semua masalah itu.. Minumlah SLEEP TIME untuk mendapatkan tidur yang mencukupi, tenang dan segar keesokan hari... InsyaAllah...

    Sleep Time(TM) ialah minuman lazat yang diperbuat dari susu New Zealand. Sleep Time(TM) mengandungi Unique Protien Profile(TM),dihasilkan oleh hanya lembu yang tertentu, yang dipilih melalui ujian DNA. Susu khas ini dipertingkatkan melalui teknologi yang dipatenkan dan kemudian dicampurkan dengan bahan-bahan premium. Dengan formula ini ia menyokong ketenangan semulajadi dan tidur yang sihat yang merupakan sebahagian daripada rutin malam anda.

    Bukan setakat tu je ,tidur yg berkualiti boleh menjamin kesihatan yang baik, boleh kurangkan index kemalangan di negara kita,anak-anak pun dapat tumpukan perhatian sepenuhnya dalam kelas, awet muda, mengurangkan risiko stress, migraine dan macam-macam lagi lah..tapi yang paling best, dia adalah susu, bukan ubat tidur.. produk pertama di dunia yg mengeluarkan susu seumpama ini.. Selalunya orang yang tak dapat tidur akan telan pil tidur.. Itu adalah drugs atau dadah.. boleh memberi kesan yang buruk kepada otak jika amalkan ubat tidur. Sekarang dengan adanya "ALPHA LIPID SLEEP TIME" semua boleh minum dan selamat kepada wanita mengandung, bayi dan kanak-kanak..
    Cara pengambilan : 1 sachet di bancuh dengan air suam atau air sejuk... minum 40 minit sebelum nak tidur... Rasanya pun sedap.. vanilla cream yang enak..
    Cuba malam ini! Biarkan kekuatan alam semulajadi membantu anda menikmati manfaat dari tidur yang nyenyak dan bangun dengan perasaan yang diperbaharui dan kelihatan ceria setiap hari.
    NAK TIDUR YANG NYENYAK DAN MIMPI-MIMPI INDAH?????CALL ME IZAN
    012-2508102





  9. #129
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    Kini ada cara yang lebih mudah untuk kita menjaga kesihatan setiap hari.
    “Adalah sukar untuk membayangkan ada makanan lain yang lebih semulajadi dan lebih berkhasiat berbanding kolostrum” petikan dari National Institute of Nutrition Research, USA

  10. #130
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    Klik sini
    http://www.facebook.com/AlphaLipidNSDII

    Clearence Stok!!!
    Alpha Lipid Sleep Time

    NORMAL PRICE: RM230.00 /28 SACH
    NOW : RM195.00

  11. #131
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    Klik sini
    http://www.facebook.com/AlphaLipidNSDII

    Clearence Stok!!!
    Alpha Lipid Sleep Time

    NORMAL PRICE: RM230.00 /28 SACH
    NOW : RM195.00

  12. #132
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    call/sms for fast reply
    012-2508102

  13. #133
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    Clearence Stok!!!
    Alpha Lipid Sleep Time

    NORMAL PRICE: RM230.00 /28 SACH
    NOW : RM195.00

  14. #134
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv


  15. #135
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    Clearence Stok!!!
    Alpha Lipid Sleep Time

    NORMAL PRICE: RM230.00 /28 SACH
    NOW : RM195.00

    1 SACH AT RM10.00
    5 SACH AT RM40.00

  16. #136
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv




    NEW TRAVELLING PAX CONSIST OF SIX ITEMS!!
    CALL /SMS 0122508102

  17. #137
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv


  18. #138
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv


    RETAIL PRICE :RM180(WM)/RM192(EM)
    MEMBER PRICE:RM150(WM)/RM160(EM)


    RETAIL PRICE :RM144(WM)/RM153(EM)
    MEMBER PRICE:RM108(WM)/RM115(EM)


    RETAIL PRICE :RM180(WM)/RM192(EM)
    MEMBER PRICE:RM150(WM)/RM160(EM)


    MEMBERSHIP FEE WM(RM50)/EM(RM60)

  19. #139
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Ibu Jari Keatas Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    Quote Originally Posted by pu3sara View Post

    RETAIL PRICE :RM180(WM)/RM192(EM)
    MEMBER PRICE:RM150(WM)/RM160(EM)


    RETAIL PRICE :RM144(WM)/RM153(EM)
    MEMBER PRICE:RM108(WM)/RM115(EM)


    RETAIL PRICE :RM180(WM)/RM192(EM)
    MEMBER PRICE:RM150(WM)/RM160(EM)


    MEMBERSHIP FEE WM(RM50)/EM(RM60)

  20. #140
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Dec 2009
    Posts
    1,254

    Default Re: Alpha LIpid Colustrum N Bio Rejuv

    Kandungan Utama Kolostrum Susu Alpha Lipid
    SUKAR MENCARI PRODUK KESIHATAN DENGAN VITAMIN DAN MINERAL LENGKAP SEPERTI INI!!!



    Kandungan Vitamins

    Vitamin A...Untuk kesihatan mata.
    Vitamin B12..Menambah darah, sesuai untuk perempuan mengandung.
    Vitamin B6 ...untuk urat saraf, kebas kaki tangan.
    Vitamin B1 ..Membantu fungsi-fungsi B12 dan B6 jadi lebih hebat.
    Vitamin B2 ....Membantu fungsi-fungsi B12 dan B6 jadi lebih hebat.
    Vitamin B3....Membantu fungsi-fungsi B12 dan B6 jadi lebih hebat.
    Vitamin C ....Untuk kesihatan kulit, sesuai untuk mereka yang punyai masalah kulit.
    Vitamin D.....Penyerapan calcium lebih banyak, tanpa Vitamin D calcium yang dimakan akan keluar sebagai najis.
    Vitamin E .....Antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular. Ia memperbaiki peredaran darah, yang mana perlu untuk memperbaiki tisu. Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut.

 

 
Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي