Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 27 of 29 FirstFirst ... 1723242526272829 LastLast
Results 521 to 540 of 568
  1. #521
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: NEW TABEX,TAB HD,TAB SOAP,MY GIRL,T'PORN,CCPP,BIO ANNE,PURE OIL,NDZ,TA,RADIANT GLUTA,SABUN 24K,FIT UP,EMC,JRD,GLOWZ,MWK






    NATURAL BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT
    ON SALE!!!!!!
    RM30.00
    ~10 pcs sila pm~

    Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.

    Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.

    Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat

    - dijual di dalam kotak yang cantik dan sesuai dijadikan hadiah
    - warna: kelabu seperti di dalam gambar
    - untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

    Antara kebaikan sut ini adalah

    - Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
    - membakar lemak yang berlebihan
    - menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
    - melancarkan peredaran darah dan metabolisme
    - mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
    - mengurang sakit saat menstruasi.

    SIZE
    Size S-M (45-60kg) : Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg
    Size L-XL (60-80kg) : Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg

    Size S-M

    hips (cm) : 84-98
    waist (cm) : 62-76
    weight (kg) : 45-65

    Size L-XL

    hips (cm) : 98-110
    waist (cm) : 76-86
    weight (kg) : 65-95+

    CARA PEMAKAIAN
    * MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
    * PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.

    CARA CUCIAN
    Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
    Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup

  2. #522

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    salam.. ummu, nk tam 1 doz.. brp rm ye?

  3. #523
    Ahli Baru
    Join Date
    22 Sep 2009
    Posts
    226

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Salam.klu saya nak beli natural bamboo charcoal slimming suit said s-m brp brp regenya termasuk poslaju?

  4. #524
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Quote Originally Posted by puchi View Post
    Salam.klu saya nak beli natural bamboo charcoal slimming suit said s-m brp brp regenya termasuk poslaju?
    wasalam..30.00
    pos laju 6 semenanjung/9 sabah & swk tq

  5. #525
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL


    Kebaikan Glutacol:
    - Anti-oksidan
    - Mengatur berat badan
    - Mengembalikan kecerahan kulit
    - Memastikan sel anda berjalan lancar
    - Anti penuaan
    - Mencegah kerosakan sel badan kita
    - Muda dan kulit bercahaya
    - Membantu memulihkan kekeringan dan kerapuhan rambut
    - Meningkatkan elastiktasi dan kelembutan kulit
    - Membantu meringankan bisul, masalah pencernaan dan ginjal
    - Mengurangkan garis dan kedutan
    - Membantu untuk kesihatan gigi anda
    - Membantu kulit anda menjadi lebih putih dan halus
    - Membantu membakar lemak
    - Meningkatkan kemampuan kulit untuk melembapkan sendiri, membantu dalam penghapusan sel-sel kulit mati
    - Mengembalikan raut wajah yang kusam


    Kebanyakan pengguna mendapat hasil yang ketara dengan perubahan kulit menjadi lebih halus dan cerah berseri dalam masa 30 hari.


    Dalam 1 kotak ada 20 sachets. Ia boleh diminum terus ke dalam mulut, atau di bancuh dengan air suam 60 ml untuk setiap sachet.


    Untuk hasil yang Glutacol terbaik harus dimakan terakhir pada waktu malam sebelum tidur kerana waktu puncak untuk pembaikan dan pertumbuhan semula dalam tempoh dua jam pertama tidur – dikenali sebagai kitaran alfa.


    Cara pengambilan untuk hasil terbaik


    Hari pertama hingga ke 14: Ambil satu sachet glutacol terus masuk ke dalam mulut setiap hari dengan perut kosong sebelum breakkfast dan sebelum tidur.


    Selepas 14 hari: Ambil satu sachet Glutacol, terus masuk ke dalam mulut sebelum tidur.


  6. #526
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    FAST REPLY SILA SMS 012 4350690
    NYATAKAN DR WMC

    http://mzbeautycare.blogspot.com/

  7. #527
    Ahli Baru
    Join Date
    22 Sep 2009
    Posts
    226

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Quote Originally Posted by ummu View Post
    wasalam..30.00
    pos laju 6 semenanjung/9 sabah & swk tq
    Klu mcm tu ok la.saya nak 1 set yek.saiz s-m.tlg reserved utk saya.mlm karang saya transfer duitnya...

  8. #528
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Quote Originally Posted by puchi View Post
    Klu mcm tu ok la.saya nak 1 set yek.saiz s-m.tlg reserved utk saya.mlm karang saya transfer duitnya...
    orite sis,tq

  9. #529
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Aug 2005
    Posts
    166

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Salam,
    Ada lagi tak charcoal slimming suit size s-m? Saya nak bli satu.
    Tq

  10. #530
    Ahli Baru
    Join Date
    22 Sep 2009
    Posts
    226

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Quote Originally Posted by ummu View Post
    orite sis,tq
    Salam ummu.check pm ye saya dah buat payment.

  11. #531
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Quote Originally Posted by merci View Post
    Salam,
    Ada lagi tak charcoal slimming suit size s-m? Saya nak bli satu.
    Tq
    wasalam ready stok saiz S-M & L-XL,tq

  12. #532
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Quote Originally Posted by puchi View Post
    Salam ummu.check pm ye saya dah buat payment.
    wslm..esok kak pos laju tqvm

  13. #533
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Aug 2005
    Posts
    166

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Quote Originally Posted by ummu View Post
    wasalam ready stok saiz S-M & L-XL,tq
    macamana nak bli? Boleh PM saya balik? Tq

  14. #534
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Quote Originally Posted by merci View Post
    macamana nak bli? Boleh PM saya balik? Tq
    sis,check inbox ya,tq

  15. #535
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: HOT!!NEW GLUTA 20000MG, BOYA WHITENING ,BAMBOO SLIM SUIT 32.00,WT 18,CATHY PEELING GEL,SUSU BERAS 1 DZN 30,MAAJUN WARISAN


    * GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP *
    90GM

    RM35.00 SEMENANJUNG
    RM38.00 SABAH & SWK
    3 BAR RM90.00

    FREE POS LAJU

    FORMULASI BAHARU : ♥
    GLUTATHIONE,KOJIC ACID,VITAMIN C, LICORICE,ALOE VERA, VIRGIN COCONUT OIL

  16. #536
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL




    GOGEN
    HARGA :
    20G (TRIAL)– RM35.00
    60G – RM60.00
    (180G) 3 BOTOL 60G – RM160.00 ~stok sebulan

    PERCUMA 1/4 BAR GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP 3 LAYER
    DENGAN PEMBELIAN MANA-MANA GOGEN




    * GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP 3 LAYER *

    Kebaikan GOGEN Collagen
    Mencerahkan kulit yang kusam agar wajah lebih berseri
    Makanan tambahan untuk orang yang menderita daripada artritis atau osteoarthritis(sakit sendi), osteoporosis, arteriosclerosis
    Mengurangkan sakit sendi (terutama di bahagian lutut,siku)
    Memperbaiki tekstur kulit menjadi lebih halus dan menjadikan kulit lebih cerah
    Mengembalikan keremajaan, menjana semula dan menyegarkan semula kulit seluruh badan
    Menguatkan kulit kepala, folikel rambut dan kuku
    Menguatkan dan mengimbangkan sistem imun
    Meningkatkan keanjalan, kelembutan dan keanjalan kulit
    Membantu parut untuk pudar dengan cepat
    Melembapkan kulit yang kering
    Mengurangkan minyak di muka
    Mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih sekata dan berseri.
    Memberikan perlindungan antioksidan anti-penuaan
    Memperbaiki warna kulit dan tekstur kulit
    Melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas
    Mengurangkan penampilan garis halus, kedut dan masalah open pores
    Penambahbaikan kepada masalah disekitar mata seperti lingkaran gelap,eye bag
    Menguatkan dan menyokong struktur kulit untuk memperbaiki nada dan keanjalan kulit.
    Meningkatkan kapasiti kelembapan pegangan sel-sel kulit.
    Menyuburkan kulit untuk mencegah penuaan dan menjadikan kulit lebih lembut
    Membantu pembentukan tisu untuk memulihkan kulit yang cedera dan parut.
    Mempercepatkan metabolisme untuk meremajakan kulit.
    Menggalakkan pertumbuhan semula tisu untuk menyembuhkan kulit yang cedera

    Cara pengambilan bersama minuman anda

    1. Bancuh minuman kegemaran anda / tuang jus kegemaran dlm cwn mcm kat gmbr 1st tu.

    2. Ambil 4 flat teaspoon (mcm sudu kfc) / satu sudu besar / satu scoop Gogen,masukkan dlm minuman td,kacau hingga sebati.

    3. Lepas dah sebati,minum seperti biasa.

    GOGEN best mix dgn coffee,tea,milo,jus atau apa-apa jenis minuman.

    Sehari disarankan amik dlm 4 flat teaspoon (mcm sudu kfc) / 1 tablespoon / Satu scoop
    4 flat teaspoon / 1 flat tablespoon / Satu scoop =5000mg collagen + 1000mg vit c

    Anda boleh ambil lebih atau kurang dari jumlah yang disyorkan bergantung pada anda. Anda kawal pengambilan kolagen anda sendiri. Jika banyak terlibat dengan aktiviti yang melibatkan panas melampau atau sejuk melampau kami sarankan ambil lebih,10 000 mg sehari.
    .
    Sebaiknya campur GOGEN dlm MILO atau Minuman Berasaskan COKLAT. Memang takkan ade rase GOGEN lgsg. Boleh minum dgn milo 3 in 1 atau yg dlm kotak ataupun minuman coklat. 100% rasa milo atau coklat je takde rase GOGEN. Selamat ‘BerGOGEN’

  17. #537
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    29 Apr 2007
    Posts
    2,374

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL




    SOFT MILKY JASMINE RICE WHITENING LOTION
    HERBAL MOISTURIZING BODY LOTION
    WITH VITAMIN E & B
    500Gm
    1 botol RM35 (SEM MSIA)
    1 botol RM38 (SABAH/S’WAK)
    3 botol RM90.00
    FREE POS LAJU

    ♥ Kesan-~Tegangkan kulit, ~mencerahkan dan menggebukan kulit~memutihkan kulit tanpa kesan sampingan.~ menghilangkan jerawat
    ~ meremajakan kulit
    ~ menghaluskan kulit
    ~ membuang sel2 kulit mati
    ~ membuat kulit sehat dan tampil muda♥ Kandungan:
    - Cetyl alcohol, GMS (SE), Mineral Oil, Glycerlin, sari pati beras jasmin, ekstra susu, mutiara, Vit E dan B
    Cara menggunakan:
    - usapkan pada seluruh tubuh (kecuali wajah) stelah mandi, dan gunakan 2x sehari, akan dapat hasil yg sempurna dalam 1 minggu

  18. #538
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Aug 2005
    Posts
    166

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Salam,
    Dah buat payment RM36 - utk charcoal slimming suit. Details dlm PM. Tq

  19. #539
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Aug 2005
    Posts
    166

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    Salam,
    Saya dah buat payment and dah PM, email dan sms. Pasal apa tak balas?

    Tq

  20. #540

    Default Re: PENGHABISAN STOK!!!NATURAL BAMBOO CHARCOAL ,THANYAPORN MURAH,GOGEN,GLUTATHIONE SOAP 3 LAYER,WHITE BEAUTY PERFECT,DLL

    salam sis...nak tanya, sis ada jual Tathion Tab x?klo ada tlg quote sekali dgn 2 pcs BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT and gogen 180g ye..tq sis...

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي