Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Peniaga Supreme Beli @ WanitaMall
    Join Date
    03 Mar 2008
    Posts
    353

    Default MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu



    WELCOME TO NARCO's SUPERSTORE

    Untuk maklumat lanjut/pembelian, sila hubungi:
    Arianti Mohd Azahari
    Tel: 012 - 356 2821 / 019 - 2877 317
    Email: ariantiazahari@gmail.com
    YM: arianti_76

    Untuk penghantaran secara pos:
    Tambahan RM6-RM10 (bergantung pada berat)

    Pembayaran boleh dibuat melalui:


    Account no: 5143 5673 1683


    Account no: 1304 0044 363 522

    PERHATIAN:

    Selepas membuat pembayaran, sila maklumkan produk yang anda beli dan jumlah pembayaran. SMS atau email nama dan alamat penuh anda dengan segera. Pemberitahuan pembayaran melalui email hendaklah dikepilkan sekali dengan bukti pembayaran. Produk akan dipos setelah pembayaran dibuat.

    COD: Jalan Raja Chulan sahaja.

    Penghantaran: Setiap Jumaat & Sabtu sahaja utk barangan tertentu.

  2. #2
    Peniaga Supreme Beli @ WanitaMall
    Join Date
    03 Mar 2008
    Posts
    353

    Default Re: MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu



    USA HOT SELLING!! Meizitang (MZT) is a new and exciting natural herbs weight loss formula. EASILY LOST 5KG IN A WEEK!!

    GMP certified Factory dan diluluskan oleh SFDA (State Food and Drug Administration).!!!

    RM120 inclusive poslaju!
    30 + 6 FREE capsules!



    Kapsul herba pelangsing Meizitang dihasilkan dari pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan semulajadi yang berfungsi untuk melangsing dan mengekalkan bentuk badan yang ramping. Tumbuh-tumbuhan ini diekstrak mengunakan teknologi moden yang terkini. Berikut adalah teori bagaimana Meizitang berfungsi:

    Mengawal aktiviti enzim didalam perut dan usus supaya lemak berlebihan didalam makanan yang diambil tidak diserap kedalam badan. Kesan ini dilihat pada air besar yang berminyak, bererti seseorang boleh mengeluarkan lemak dengan jumlah yang sama seperti yang telah dimakan.

    Meningkatkan kadar metabolisma dan nisbah asas metabolisma lemak seseorang, dimana secara tidak lansung meningkat pengunaan tenaga didalam badan. Lemak yang terdapat didalam badan akan tercerai menjadi haba, karbon dioksida dan air. Kapsul herba Meizitang bukan sahaja mengurangkan lemak berlebihan, tetapi sebagai suplemen kepada beberapa jenis asid amino dan zat galian seperti besi, fosforus, kalsium, potassium dan zink. Pada masa yang sama, Meizitang mengaktifkan sel-sel badan untuk membantu keseimbangan mikrosirkulasi tubuh serta meneutralkan elemen-eleman yang bersifat toksik didalam badan. Oleh itu Meizitang memiliki fungsi pelangsingan yang unik, penghapus toksik dan fungsi pengawalan lemak.

    Kapsul herba pelangsing Meizitang tidak sesuai bagi golongan:

    1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
    2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
    3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
    4. Wanita yang mengandung.
    5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
    6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

    Penggunaan:
    Satu kapsul untuk satu hari, sebelum atau selepas sarapan berserta 350-500 cc air.

    Maklumat Keselamatan:
    • Hanya satu kapsul untuk setiap hari, jangan sekali-kali mengambil lebih dari dos yang dibenarkan.
    • Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.
    • Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus. (Kekurangan air didalam badan boleh mengurangkan paras glukosa didalam darah yang boleh mengakibatkan pening dan letih)
    • Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari). Adalah penting untuk mengekalkan makanan yang seimbang termasuk air kosong dan buah-buahan ketika mengambil Meizitang.
    • Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil Meizitang kerana ia boleh meneutralkan keberkesanan proses pelangsingan.

    Cara Penyimpanan
    •Simpan di tempat yang sejuk, kering dan gelap.

    PERHATIAN:
    ++ Tidak dibenarkan mengambil kapsul ini sekiranya anda ada mengambil ubat2 lain utk perubatan.
    ++ JANGAN SKIP breakfast & lunch. Ini adalah kerana kalsul ni dapat mengekalkan nutrisi badan dalam masa yg sama menyekat lemak.
    ++ Tidak dibenarkan mengambil apa2 yang berkaitan dengan alcohol semasa comsume kapsul ini.

    SIAPA YANG TIDAK DIBENARKAN MENGAMBIL KAPSUL INI:
    1. People with coronary heart disease, high blood pressure or cerebrovascular disease;
    2. People with psychosis or addict of drugs, medicine or alcohol;
    3. People with hyperthyroidism, insufficiency of liver or kidney;
    4. People with prostatic hyperplasia or glaucoma;
    5. Women in pregnancy or lactation;
    6. People under the age of 18 or above 60 should not take Botanical Slimming Soft Gel
    7. Botanical Slimming Soft Gel should not be taken with other drugs.


    Usage & Dosage:
    ++ 1 capsule a day before or after breakfast
    ++ Storage Store in cool, dry and dark conditions.
    ++ Cautions Applicable for people between 18 and 60 years old.
    ++ Precautions Not applicable for woman in pregnancy

    100% herbs & NO ALCOHOL!

  3. #3
    Peniaga Supreme Beli @ WanitaMall
    Join Date
    03 Mar 2008
    Posts
    353

    Default Re: MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu



    Total sales (as at 3/11/10)

    Dasimah, Pangkor - EN403805768MY
    Mohd Arzahri - EN415114402MY
    Chodijah - EN415114420MY
    Sahliza - EN415114376MY
    AHMAD FAUZI BIN SAMAD - EN411912653MY
    Az - EN411912698MY
    Zulkarnain Haron - EN411912724MY
    Suria Abas (EN440030766MY)
    Nasir Rahmat - 10packs (EN440030749MY)
    Nik Fadzil Ibrahim Gan - 1 pack(EN425536555MY)
    Azwanizam, Maran - 1 pack (LE109342190MY)
    Nadirah, Shah Alam - 1 pack (LE109342186MY)
    Nazura, KL - COD (Raja Chulan)
    Encik X - COD (Raja Chulan)
    Siti Azlinda - COD (Central Market)
    Harvinder Kaur, Shah Alam - EN440033419MY
    mohd kamarul azizi mohd nordin, Kuantan - EN440033453MY
    Kahma Shufana Abdul Kadir, Shah Alam - EN440033396MY
    Norlilisuriati Abdul Razak, Pasir Mas - EN440033379MY
    Norashikin Ibrahim, Port Dickson - LE109342712MY
    ROZANA BINTI ISMAIL - EN429559517MY
    HASANAH ALIAS - EN429559551MY
    ROZANA BINTI ISMAIL, Shah alam - EN440030783MY
    Nurul, KK Sabah - EN440030806MY
    SHAMSHEILA SUELYANA SHAMSHER, KL - EN429559392MY
    Lily Maria Mat Sharif, Georgetown - EN429559375MY
    Ariza Mohd, KL - EN429559432MY
    Juju Zakaria - EN429559004MY
    Es Norza Zakaria - EN429558984MY
    Norhayati Mohd Noor - EN429559185MY
    Ain Mohd - EN429559168MY

  4. #4
    Peniaga Supreme Beli @ WanitaMall
    Join Date
    03 Mar 2008
    Posts
    353

    Default Re: MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu













  5. #5
    Peniaga Supreme Beli @ WanitaMall
    Join Date
    03 Mar 2008
    Posts
    353

    Default Re: MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu

    Testimonial:


    (Seller MZT di Indonesia)

    TESTIMONI 1
    testimonial terbaru: ni baru masuk hari ketiga makan... first day belum rasa difference apa2 sebab weekend kan, susah sikit nak control makan bila diri sendiri kena masak. Semalam dah mula noticed, tak rasa lapar langsung-langsung sampai kena paksa diri untuk makan - the good thing is, dalam tak rasa lapar tu... tak adalah rasa nak pitam atau menggeletar cuma dahaga memanjang - Liza Harun

  6. #6

    Default Re: MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu

    salam..berapa keping dalam sekotak tu?? berapa lama makan & berapa lama kesan nak nampak??

  7. #7
    Peniaga Supreme Beli @ WanitaMall
    Join Date
    03 Mar 2008
    Posts
    353

    Default Re: MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu

    Quote Originally Posted by ninie6316 View Post
    salam..berapa keping dalam sekotak tu?? berapa lama makan & berapa lama kesan nak nampak??
    salam,

    ada 36 biji. dalam seminggu dah boleh nampak kesan, tapi buat masa skrg tkde stok

  8. #8
    Ahli Lama
    Join Date
    28 Mar 2008
    Posts
    506

    Default Re: MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu

    Quote Originally Posted by narcolepsy View Post
    salam,

    ada 36 biji. dalam seminggu dah boleh nampak kesan, tapi buat masa skrg tkde stok
    bila agaknya stok sampai ye.

  9. #9

    Default Re: MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu

    saya nak order MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE, kalau bulan puasa boleh ka ambil pil ni???

  10. #10

    Default акцизная таможня

    хотите информационно-новостном сайте об автопроизводителях mashinaonlain.ru.

  11. #11
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Jul 2011
    Posts
    261

    Default Re: MZT BOTANICAL SLIMMING CAPSULE: Hilang 5kg dalam seminggu

    nk tanya la,kalau period boleh mkn ke

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي