Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 40 of 63
  1. #21
    Ahli Baru
    Join Date
    14 Sep 2007
    Posts
    130

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    salam..

    tulip nk tanya kelas sabtu & ahad jer ade tak?
    tulip keje...

    kursus tu bape lama ek??

  2. #22
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Quote Originally Posted by tulip14 View Post
    salam..

    tulip nk tanya kelas sabtu & ahad jer ade tak?
    tulip keje...

    kursus tu bape lama ek??

    Waalaikumsalam tulip,

    Kelas die mmg sabtu & ahad so x de masalah bg tulip & sesape yg keje tp nak joint. Kelas start pkul 9.00 pg sampai siap. Berminat ke?

  3. #23

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    tak buat ke kat jb? susah la nak cari kelas buat cokla kat sini...

  4. #24
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Quote Originally Posted by emizan View Post
    tak buat ke kat jb? susah la nak cari kelas buat cokla kat sini...
    Saya tak pasti la emizan. Fajariah tu nak x gi JB sbb die tgh preggy skrg. Nanti saya tanye. Tp takut rege len lak. Dtg sini la, sbb ari tu de org JB dtg umah die sbb die kata kat sane kelas mahal dekat RM300 cam tu.

  5. #25
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    PROMOSI HINGGA AKHIR JANUARI
    RM150 SAHAJA

    Call Fajariah 017-5710071
    Bgtau anda dr WMC

  6. #26
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Kelas masih diteruskan hingga bulan februari ini. Lepas tu cikgu cuti nak bersalin.

  7. #27
    Ahli Baru
    Join Date
    04 Dec 2008
    Posts
    161

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    salam..berminat la nak blaja..kat mana ye tempatnya?ahad nie ada tak?

  8. #28
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Quote Originally Posted by shanuzul View Post
    salam..berminat la nak blaja..kat mana ye tempatnya?ahad nie ada tak?

    Walaikumsalam shanuzul,

    Tempat Kat Bandar Bukit Mahkota, Kajang Selangor.
    Elok call Fajariah tanye ade kelas x ahad ni & boleh book ke nak tanye ape2 ke.
    Ni no die 017-5710071 @ call hubby die nazri 012-5712470

  9. #29
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Mari belajar membuat coklat....

  10. #30
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    20 Dec 2007
    Posts
    556

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    kak, kalau naik motor dr nilai ke tpt blajar ni dkt tak?ikut jalan nilai 3 tu dah smpi dah ke?
    Rayban:Handmade Ladies Shoes&Handbag:Men Shoes&Shirt:
    www.facebook.com/oya.aneh

  11. #31
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Quote Originally Posted by oya_aneh View Post
    kak, kalau naik motor dr nilai ke tpt blajar ni dkt tak?ikut jalan nilai 3 tu dah smpi dah ke?
    Dah dekat dah tu dik. Kalau dr nilai 3 nak ke Bangi lalu jln blakang tu mmg dah masuk bandar bukit mahkota. Adik bg no hp kalau masih minat nak blaja. Nanti kak fajar call adik ye.

  12. #32
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    20 Dec 2007
    Posts
    556

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    sbb oya ada bby 5bulan, xde org jaga.suami keeje nilai 3 dkt kastam tuh. ctct numb sy pm akak ye
    Rayban:Handmade Ladies Shoes&Handbag:Men Shoes&Shirt:
    www.facebook.com/oya.aneh

  13. #33

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    salam kak, saya dan suami memang berminat nk sertai kelas coklat nie..yg terkini dimana ye tempatnye, brape yuran yg perlu dibayar.

  14. #34
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Quote Originally Posted by DIANA S View Post
    salam kak, saya dan suami memang berminat nk sertai kelas coklat nie..yg terkini dimana ye tempatnye, brape yuran yg perlu dibayar.

    wlkmslm Diana,

    Kelas terdekat pada hari sabtu & ahad ni. Tempat di rumah Pn. Fajar & yuran hanya RM150 utk bulan Mac ni. Minta beri no hp supya Pn Fajar boleh hubungi utk maklumat lanjut @ detail.

  15. #35

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    kak hajar, rumah akak kt Bandar Bukit Mahkota ke...ape2 saye g tau k..

  16. #36
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Quote Originally Posted by DIANA S View Post
    kak hajar, rumah akak kt Bandar Bukit Mahkota ke...ape2 saye g tau k..
    Haa rumah kat Bukit Mahkota. Ok boleh jer Diana S.

  17. #37

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Makluman!

    Bagi yang berminat mengadakan kelas di rumah sendiri yuran adalah RM200. Barang2 coklat akan dibawa oleh Pn. Fajar sendiri. X perlu cari org lg utk membolehkan Pn. Fajar mengadakan kelas. One by one pun di terima. Cuma jika boleh sila kosongkan peti ais anda kerana jika tidak semua rasa & bau barangan yag ade di peti ais anda akan meresap ke dalam coklat.


    SAJA NK TANYE..ADE LAGI KE OFFER CAMNI..KALAU ADE NANTI FREE KITE BGTAU...T.KASIH

  18. #38
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Kelas Membuat Coklat Di Bandar Bukit Mahkota Bangi Selangor

    Kedai di tutup sementara
    Cikgu cuti wat preparation nak cuti bersalin
    So kelas buka semula pada bulan Ogos ye

  19. #39

    Default Nak belajar buat coklat sendiri tanpa hadir kelas?

    Salam.
    Tumpang lalu jap..
    Bagi kengkawan yg nak belajar buat coklat tanpa hadiri kelas boleh dapatkan e-book ni http://bit.ly/rahsiacoklatbuatantangan ternyata mudah difahami siap ader BONUS resepi kek coklat & resepi muffin sedap!!
    Anda juga leh layari blog saya di http://teratakbondazq.blogspot.com

  20. #40
    Peniaga Supreme @ AnNisaMall
    Join Date
    07 Jul 2009
    Posts
    1,912

    Default Re: Nak belajar buat coklat sendiri tanpa hadir kelas?

    Quote Originally Posted by syiffa View Post
    Salam.
    Tumpang lalu jap..
    Bagi kengkawan yg nak belajar buat coklat tanpa hadiri kelas boleh dapatkan e-book ni http://bit.ly/rahsiacoklatbuatantangan ternyata mudah difahami siap ader BONUS resepi kek coklat & resepi muffin sedap!!
    Anda juga leh layari blog saya di http://teratakbondazq.blogspot.com
    Syiffa,

    Minta jd peniaga ye kalau nak promote!!!!!

 

 
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •