Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 69
  1. #1
    Peniaga Supreme @ RM MegaMall
    Join Date
    01 Sep 2010
    Posts
    52

    Ibu Jari Keatas Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali penggunaan.

    EKSKLUSIF EDARAN SRISARI HERBS HOMESPA..
    Produk ini hanya dibekalkan kepada SPA dan Salun kecantikkan sahaja sebelum ini. Atas permintaan ramai.. KINI kami mengeluarkan produk dengan pek kecil...Nikmati spa hanya di rumah anda...

    Srisari adalah produk muslim buatan Malaysia yang mengeluarkan rangkaian produk organik yang di adun secara tradisional tanpa bahan pengawet, bahan pewarna dan pewangi tiruan. Perawatan tradisional ini berasaskan tumbuh-tumbuhan asli yang diamalkan dan menjadi petua secara turun temurun orang dulu-dulu. Pengunaan dan pengamalan bahan-bahan asli tidak perlu risau akan kemudaratkannya jika penggunaan berlebihan kerana tidak sama seperti perawatan moden yang mengutamakan bahan kimia untuk mendapat kesan yang cepat untuk cantik. Inilah pilihan bijak anda untuk kekal cantik dan awet muda.

    Setiap wanita mengidamkan kulit yang kekal cantik, mulus dan cerah berseri. Masalah kulit hitam di celah pelipat badan, berjerawat, kulit kasar dan gelap adalah masalah yang menjejaskan penampilan seseorang wanita. Realisasikan impian anda dengan keyakinan, ketekunan dan rajin mengamalkanya.

    Produk SriSari mengandungi ramuan semulajadi tumbuh-tumbuhan tropika dan bertindak lembut kepada kulit secara semulajadi. Penggunaan yang konsisten memberikan kesan awet muda,cerah sekata, anjal dan kulit kelihatan bersih berseri.

    PERHATIAN..
    Produk di dalam Blog ini adalah:-
    1. Natural 100% tanpa bahan kimia
    2. 100% diproses di Malaysia
    3. Produk Muslim
    4. Tanpa bahan pewarna tiruan
    5. Tanpa bahan pengawet kimia
    6. Tanpa bahan pewangi tiruan
    7. Fresh products
    8. Pilihan BIJAK

    INFO: TAHUKAH ANDA? Pengumpulan sel kulit mati menyebabkan kulit menjadi gelap jika tidak disingkirkan daripada permukaan kulit. Setiap 20-28 hari berlaku pengantian sel kulit mati dan kelewatan pengantian sel kulit mati berlaku kerana faktorpeningkatan usia, sinaran matahari, gaya hidup, pemakanan tidak teratur menjadikan proses penggantian sel kulit matimenjadi lambat dan menyebabkan kulit menjadi tidak bermaya. Anda perlu membantu tubuh anda menyingkirkan sel kulit mati dan daki degil di permukaan kulit agar kulit tetap bersih dan cerah berseri.

    VARIASI RAMUAN SEMULAJADI, KINI ATAS PERMINTAAN RAMAI DENGAN PEK KECIL...

    1. Warm Ginger
    *Anti-letih
    *Slimming
    *Pecah lemak
    *Menghaluskan kulit
    *Melancarkan perjalanan darah

    2. Aromatic Coffee
    *Anti selulit
    *Menanggalkan sel kulit mati
    *Mencerahkan kulit
    *Mencerahkan kulit
    *Detox

    3. Smooth Green Tea
    *Anti selulit
    *Menanggalkan sel kulit mati
    *Mencerahkan kulit
    *Mencerahkan kulit
    *Detox
    *Anti-oksidan

    4.
    Rice Milk plus Goat Milk
    *Mengurangkan jerawat
    *Mencerahkan kulit
    *Memudarkan parut
    *Mengebukan kulit

    5. Sweet Mangosteen
    *Mengurangkan jerawat
    *Mencerahkan kulit
    *Memudarkan parut
    *Mengebukan kulit



    RM12 PER PEK. JADILAH AHLI UNTUK MENDAPATKAN HARGA TERBAIK!
    Last edited by Srisari; 23rd September 2010 at 02:47 AM.

  2. #2

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    salam dik,

    mana satu yg sesuai ye untuk org lepas bersalin...akak nak due bulan oct ni...byk betul hitam kat ketiak, tengkuk n celah peha....takut tgk nya.....hehehe...ok tq

  3. #3
    Ahli Lama
    Join Date
    22 Mar 2010
    Posts
    142

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    salam...saya nak cuba yang ginger tu...update yea

  4. #4
    Peniaga Supreme @ RM MegaMall
    Join Date
    01 Sep 2010
    Posts
    52

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    Quote Originally Posted by khalera6673 View Post
    salam dik,

    mana satu yg sesuai ye untuk org lepas bersalin...akak nak due bulan oct ni...byk betul hitam kat ketiak, tengkuk n celah peha....takut tgk nya.....hehehe...ok tq

    Wkslm...

    Terima kasih atas pertanyaan anda..Jika orang lepas bersalin sesuai sangat untuk kategori lulur yang berangin atau ada effect cooling. Badan letih..lenguh pun merasa sangat lega.

    Saya cadangkan Lulur Halia untuk buang angin, legakan ketegangan urat badan namun lulur ini kurang sesuai bagi tujuan utama untuk sental menyental daki, kena prefer yang xde cooling effect seperti Kopi, Greentea atau Soya. Setiap 20-28 hari berlaku pengantian sel kulit mati, banyak faktor yang menyebabkan sel kulit mati bertambah tebal dan kita perlu bantu tubuh kita untuk menyingkir sel kulit mati ini dengan scrubs/lulur. Menggunakan sabun sahaja tidak mencukupi. Kerana itulah untuk mendapatkan kulit badan yang bersih,cerah dan bebas daki degil kita perlu bantu untuk menyingkirkan dengan melakukan bodypolishing/scrubs badan.

  5. #5
    Peniaga Supreme @ RM MegaMall
    Join Date
    01 Sep 2010
    Posts
    52

    Default Produk Lulur tradisional petua orang dulu-dulu..

    Quote Originally Posted by Atie MS View Post
    salam...saya nak cuba yang ginger tu...update yea
    Kami dah reply. Terima kasih. Free delivery untuk pembelian 3 Pek lulur. InsyaAllah produk-produk lain akan dimasukkan secara berperingkat.

    Pertandingan testimonial terbaik akan dilancarkan....

  6. #6
    Ahli Baru
    Join Date
    27 Nov 2008
    Posts
    422

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    KALAU ADE RUPE PRODUK TU TEPEK LA KAT SINI KAK..NAK NENGOK

  7. #7
    Ahli Baru
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    154

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    salam cik srisari, teringin nak cube yg BUBBLE FOOT / SOAK (FOOT CLEANSER) RM15 .

  8. #8
    Peniaga Supreme @ RM MegaMall
    Join Date
    01 Sep 2010
    Posts
    52

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    Quote Originally Posted by ibu@d@m View Post
    salam cik srisari, teringin nak cube yg BUBBLE FOOT / SOAK (FOOT CLEANSER) RM15 .
    Boleh apasalahnya...

    TAHNIAH! Dengan pembelian ini anda adalah pembeli bertuah memenangi 'HADIAH MISTERI' daripada SriSari...

    Jom beli..dan menangi Hadiah Misteri! Hanya untuk pelanggan yang bertuah seperti anda!

    Hadiah anda ( ibu@d@m ) sah sehingga 10/10/2010.. hubungi kami segera!

    Selamat Mencuba...

  9. #9
    Ahli Baru
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    154

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    ok..saya hubungi skrang ekk..semak sms ekk...

  10. #10
    Ahli Baru
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    154

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    SALAM KAK INTAN,

    bayaran dh dibuat yer..tq
    Reference Number:90849269Transaction Status :Accepted for ProcessingTransaction Date Time:06-Oct-2010 16:08:33 PMTransfer From:12160055xxxxxxAccount Type:Savings AccountBeneficiary Name:INTRANS BEAUTYLINEBeneficiary Bank:MAYBANKBeneficiary Account Number:512772304296Beneficiary ID/Reg No.:Amount:RM19.00Bank Charges:RM2.00Remarks:Bubble Foot Bath dalam bentuk powder RM15, Caj kurier ekspress RM4. Total RM19

  11. #11

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    salam..
    sy nk try lulur manggis n bubblefoot ni..mcm best je

  12. #12
    Ahli Baru
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    154

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    tu la tu..mari melulur diri...manja diri kita nie...

  13. #13
    Peniaga Supreme @ RM MegaMall
    Join Date
    01 Sep 2010
    Posts
    52

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    Quote Originally Posted by ibu@d@m View Post
    SALAM KAK INTAN,

    bayaran dh dibuat yer..tq
    Reference Number:90849269Transaction Status :Accepted for ProcessingTransaction Date Time:06-Oct-2010 16:08:33 PMTransfer From:12160055xxxxxxAccount Type:Savings AccountBeneficiary Name:INTRANS BEAUTYLINEBeneficiary Bank:MAYBANKBeneficiary Account Number:512772304296Beneficiary ID/Reg No.:Amount:RM19.00Bank Charges:RM2.00Remarks:Bubble Foot Bath dalam bentuk powder RM15, Caj kurier ekspress RM4. Total RM19
    Terima kasih. Bayaran pembelian produk sudah kami terima, penghantaran dibuat sebentar lg....

    Enjoy your 'Freegift'....

    Srisari,
    Kak Intan

  14. #14
    Peniaga Supreme @ RM MegaMall
    Join Date
    01 Sep 2010
    Posts
    52

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    Quote Originally Posted by miss kay View Post
    salam..
    sy nk try lulur manggis n bubblefoot ni..mcm best je


    Lulur Manggis ni pertamanya di Malaysia daripada pure kulit manggis yang berbau sedikit maniss....Original baunya daripada kulit manggis itu sendiri.

    Bubble foot bath sesuai la untuk anda yang selalu lenguh dan sakit kaki..

    TAHNIAH! anda adalah pelanggan seterusnya memenangi 'Freegift Misteri"Sah utk 3 hari dari tarikh harini.

  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    154

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    wah..cam nak join jek...takpa, saya tgu barang dulu, cuba dan rasai sendiri....

    Quote Originally Posted by Srisari View Post
    Lulur Manggis ni pertamanya di Malaysia daripada pure kulit manggis yang berbau sedikit maniss....Original baunya daripada kulit manggis itu sendiri.

    Bubble foot bath sesuai la untuk anda yang selalu lenguh dan sakit kaki..

    TAHNIAH! anda adalah pelanggan seterusnya memenangi 'Freegift Misteri"Sah utk 3 hari dari tarikh harini.

    Produk di dalam PROMOSI ini tidak dijual di mana-mana Toko Tradisional dsbnya. Produk hanya boleh diperolehi secara online dan melalui agen/rakan niaga SRISARI sahaja. Produk akan dilancarkan melalui media cetak pada tahun hadapan. Sertai kami menjadi agen/rakan niaga terawal!!! Hanya dengan modal permulaan rm300 shj.

  16. #16

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    Salam, lulur ni sesuai x, utk org mengandung?tkt ade efek ape2 plk?n die digunakn utk body je ye?

  17. #17
    Peniaga Supreme @ RM MegaMall
    Join Date
    01 Sep 2010
    Posts
    52

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    Quote Originally Posted by Mrs. Zikril View Post
    Salam, lulur ni sesuai x, utk org mengandung?tkt ade efek ape2 plk?n die digunakn utk body je ye?

    Terima kasih kerana bertanya..Kebiasaanya org mengandung takot nak menggunakan produk2 kecantikan yang dikuatiri akan menjejaskan kandungan. Inilah pilihan bijak anda apabila anda hanya memilih produk 100% natural, bebas kimia, bebas pewarna dan pewangi tiruan seperti produk lulur daripada srisari.

    Produk Srisari dikeluarkan berdasarkan petua dan amalan orang dulu-dulu sama juga seperti pemakaian param, pilis selepas bersalin yang hanya menggunakan bahan herba dan ramuan semulajadi.

    Jawapanya, adalah tidak memudaratkan ibu mengandung menggunakan Lulur badan 100% daripada bahan organik dan diproses secara tradisional ini. Produk lulur hanyalah produk untuk kegunaan luaran shj dan tidak memudaratkan.

    Untuk membuang angin dalam badan sangat sesuai menggunakan LULUR HALIA yang menghangatkan badan yang sejuk serta badan mudah masuk angin,Selain baik untuk melegakan sakit dan lenguh2 badan. Anda hanya akan merasa sensasi dingin halia selepas mandi . Perhatian jangan sental kuat ketika menggunakan lulur halia.

  18. #18
    Peniaga Supreme @ RM MegaMall
    Join Date
    01 Sep 2010
    Posts
    52

    Default ENJOY YOUR PRODUCTS....

    Enjoy Your products.....

    Ahya Kautsar, Perak LE108096078MY - Bubble Foot Bath/Lulur K.Manggis *Enjoy free gift
    Sufyyatul Azzalina, Cyberjaya LE108096081MY - Bubble Foot Bath *Enjoy Free gift
    Suhana LE108096095MY,KL - Black Soap/Lulur K.Manggis
    Nurul Ain LE10806105MY, Terenganu - Lulur K.Manggis,Halia & Coffee *Free delivery

    Beli dan dapatkan Freegift MISTERI skrg.....

  19. #19
    Ahli Baru
    Join Date
    15 Dec 2006
    Posts
    103

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    salam, nak tanya untuk pack manggis scrub tu. berapa lama bertahan?untukperngunaan berapa kali?

  20. #20
    Peniaga Supreme @ RM MegaMall
    Join Date
    01 Sep 2010
    Posts
    52

    Default Re: Masalah ketiak hitam?Kulit daki degil? Kami pengeluar Lulur badan tradisional..kesan dapat dilihat dengan 1 kali pengguna

    Penggunaan 1-2 kali...

    Tengok saiz badan dan kepekatan bancuhan....

    Boleh dicampur air biasa shj atau nak campur minyak baby, olive oil pun boleh..ikut suka.

    Scrubs terbaik buat 1-2 kali seminggu pun ok (Nak guna hari2 pun bole...xjd masalah). Pengumpulan daki,debu dan sel kulit mati yang buat kulit malap dan gelap. Jika scrubs menjadi amalan kulit sentiasa putih, bersih, licin dan nampak glow...

    Sy share testimonial pelanggan kami di Melaka yang mempunyai anak yang kulit sensitif dan menggunakan lulur sebagai pencuci badan dan tak gunakan sabun.

    Kepada anda yang nak cuba, bolehlah cuba pek kecil atau jadi agen kami dan boleh mendapatkan harga istimewa untuk 1 kg lulur

    Pn. Intan

    Quote Originally Posted by manja View Post
    salam, nak tanya untuk pack manggis scrub tu. berapa lama bertahan?untukperngunaan berapa kali?

 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •