Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 89 of 105 FirstFirst ... 397985868788899091929399 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2087
  1. #1761
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    dah pos barang semalam

    em247489145my zana barangan thailand
    em247489304my izan 1 kotak KB
    em247489318my nurul shuhada 1 kotak glowzstar
    em247289233my nur faizah 2 kotak beauty umaira
    em040734061my dropship 7 pack KB
    em040734089my dropship 5 pack KB
    em040734132my pemborong 12pack KB
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  2. #1762
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by ellycha
    ely pon da lupe name ape mask tu sbb ni kat ofis.
    nnt bolehlah ely order ngn akak ye.

    *dulu ely x suke pakai mask sbb mcm xde kesan.
    tp mask ni mcm best plak
    ttp://www.ummibeautycentre.com/

    Testi Coolchy face mask

    Quote Originally Posted by ellycha
    akak..ely dah dapat parcel smlm

    thanx for d free gift also.
    best lah mask y akak bg tu.
    makes my skin soft n supple..ehehhh

    akak jual ke mask tu?
    berapa rm ye?
    satu ag..mnda kecik putih tu ape ye?

    tq~
    Quote Originally Posted by ellycha
    ely pon da lupe name ape mask tu sbb ni kat ofis.
    nnt bolehlah ely order ngn akak ye.

    *dulu ely x suke pakai mask sbb mcm xde kesan.
    tp mask ni mcm best plak
    Testi coolchy mask
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  3. #1763
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    saya tak pernah makan produk kecantikan dalaman, bila mimi perkenalkan dan melihat perubahan dirinya, saya teringin nak cuba, guna glowzstar baru 5hari, dah nampak kesannya, bintik-bintik hitam keluar dengan banyaknya, bagus sebab dia keluarkan benda yang ber akar umbi di muka
    Quote Originally Posted by ahbell
    Quote Originally Posted by alimi
    cara guna supaya tak berminyak sangat, amik sikit je EMC, letak kat telapak tangan, gosok guna jari supaya haba tangan kita mengeluarkan minyaknya
    baru sapu di seluruh muka
    kalau pandai dan jadi, boleh le guna setiap kali lepas solat, 5x sehari
    kalau tak, tetap nampak berminyak, terpaksa lah guna malam jer

    boleh tak akak nak amik testimoni my girl atau awak sahaja tempek@post testimoni dlm thread

    tqvm

    Quote Originally Posted by ahbell

    la yeke..special btl sy pnya packging hehe...ermm actly my girl tu mmg elok..sy dh pakai emc..tu abiz berminyak muke...mcm tepek minyak masak pun ader.......pkai blasah kew gne....erm kak my girl tu mmg elok dlu msa sy pkai..kulit lembut...tp xbrni nk consume cz sy ader endrometrosis..t berlawan2x plak gn ubt doct...ermmmm insyaallah sy nk try glowz tu..tp tgu msa yg bersesuaian memandangkan mslh kesihatan sy x berape nk ok...aper2x sy contact akak
    owh cm tu caranya..xpe t sy try..bley jew nk wt testimoni..
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  4. #1764
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    testimoni KB terbaru

    akak guna KB sekotak, OK muka lembab, ikut peraturan jer, jadilah, adelah gak orang tegur perubhan, tu yang nak beli lagi
    Quote Originally Posted by azu_75 View Post
    Sy tak penah cucuk2 lagi...cucuk vit c jer dulu (rasanya dah 4-5 thn lps). So far, cuma mkn pil jer. Effect of course tak secpt cucuk tp ada la kesan dia. At least tone kaler kulit dah sama dgn my bf yg semulajadi cerah (mak dia cina)...

    aritu masa anak masuk spital & bila nurse tu tau anak ni adopted dia ckp "ya ker? muka lebih kurang jer..putih2 nyer pun sama"...tak penah org kata sy putih...
    Quote Originally Posted by violet81 View Post
    lama tak makan pil tu utk dptkan kesan dia...ada hati gak nak try ni...

    Quote Originally Posted by azu_75 View Post
    Sy ni tak la baper konsisten...mkn on off jer..bila ingat.. tp dah dkt sethn la amalkan. B4 that cuma consume collagen jer. Rasanya klu baru nak start tu (tak penah amik supplement apa2 utk kulit) dlm 2-3bln gak kot baru nmpk kesan dia. Mcm sy mmg dah amik collagen dkt sthn gak b4 start dgn gluta..tak smpi sebln dah nmpk dah kesan. Diorg kata detox dulu b4 amik gluta ni for better absorption. Mkn pun kena perut kosong & kena mkn sekali dgn vit C. Pastu air kosong kena minum byk..2-3liter sehari.

    Bln pose ni stop sbb susah nak minum air byk...lgpun pose lom ada seminggu dah masuk spital seminggu lebih..dh kuar pun still smpi skrg mkn ubat spital lagi...so, tak berani nak campur apa2 except vit C jer mkn ari2. Cuma pakai sabun cuci muka dia jer sehari sekali (pagi jer) start dr awal bln 8 aritu. tu pun kt spital seminggu lebih tak cuci muka lgsg. malas sbb tgn dok ada IV drip tu. masuk keje smlm ramai org tanya apsal dok spital muka makin cerah..hehehe...sy pun tak perasan.

    Stop makan collagen + gluta sebln ni takder pun kulit makin teruk ke apa...maintain jer..nanti klu dah stop mkn ubat spital baru nak smbg balik.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  5. #1765
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Figure p tu best ler..4 packet je dah terasa kesannyer
    Fit Up@Fig Up tu bagus kan kak, memang menjadi, saya makan 1 kotak dah orang tegur badan, tangan, jari tangan, bentuk muka terutama tang punggung dah nampak kurus dari sebelumnya, tapi badan saya senang turun, senang naik, saya nak menten fit, amik fit up selang 3 hari boleh?
    \

    fit up tu bukan saja boleh kuruskan badan, tapi dapat bagi tenaga.. muda ke, berumur ke, semua boleh try, No side effect~cirit birit pun takde..cuma hari pertama je membuang(ke tandas) lebih banyak dari biasa
    saya yakin dan akan terus guna fit up je kak
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  6. #1766
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  7. #1767
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  8. #1768
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Figure p tu best ler..4 packet je dah terasa kesannyer



    Fit Up@Fig Up tu bagus kan kak, memang menjadi, saya makan 1 kotak dah orang tegur badan, tangan, jari tangan, bentuk muka terutama tang punggung dah nampak kurus dari sebelumnya, tapi badan saya senang turun, senang naik, saya nak menten fit, amik fit up selang 3 hari boleh?


    \


    fit up tu bukan saja boleh kuruskan badan, tapi dapat bagi tenaga.. muda ke, berumur ke, semua boleh try, No side effect~cirit birit pun takde..cuma hari pertama je membuang(ke tandas) lebih banyak dari biasa



    saya yakin dan akan terus guna fit up je kak

    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  9. #1769
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Salam Satu Malaysia

    Produk My Girl mengandungi 5000mg collagen, antara produk dengan kandungan kolagen yang tinggi tapi dengan harga yang murah di pasaran..



    Cara memakannya, 1 sachet sehari bagi kotak pertama (7hari), 1 sachet setiap 2 hari bagi kotak kedua (14hari) dan 1 sachet untuk 3 hari bagi kotak ketiga dan maintain seterusnya(21hari)...waktu Period/datang bulan, tidak perlu makan....jadi cuma maintain sekotak sebulan


    jika nak kuruskan badan, makan setengah jam sebelum breakfast...dicampur air (jangan panas atau suam) atau dicampur jus...


    jika nak naikkan berat badan, consume right after breakfast, dicampur dengan ais susu berprotein tinggi



    Produk Kiyosoku Bihaku lengkap dengan Vitamin C with rosehip...meyebabkan nya lebih berkesan, juga mengandungi NAC yang memudahkan kadar penyerapan dan meningkatkan kuasa Gluthatione


    sekotak, cukup untuk sebulan


    Jika berminat, PM mimi untuk dapatkan harga lebih rendah
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  10. #1770
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    0165648790
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  11. #1771
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    promoisi cuti sekola///////
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  12. #1772
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    SLIMMING BAMMBOO SUIT 2PCS





    SLIMMING BAMMBOO SUIT 2PCS


    FREE SIZE (BOLEH SEHINGGA BERAT 100KG)
    colour : grey
    dengan penggunaan secara istiqamah setiap hari 8 jam sehari:
    **mengecilkan perut dn melangsingkan pinggang
    **membakar lemak yg berlebihan
    **menaikKan dn mengencangkan payudara dn punggung
    **melancarkan peredaran darah dn metabolisma
    **mengurangi sakit pinggang dn tulang belakang
    **mengurangkn sakit ketika dtg haid
    CARA CUCIAN
    Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  13. #1773
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    0165648790
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  14. #1774
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    promo penghabisan stok/cuti sekolah

    fit up rm46 sekotak (normal price rm68), radiant papaya gluta 16 in 1bar soap rm10 (normal rm15~rm25), radiant gluta whitening bar rm15 (normal price rm35)

    d apple fiber.. pm harga
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  15. #1775
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Satu-satunya losyen yang boleh melakukan DETOX seluruh kulit badan dimana boleh memecahkan warna tompok2 hitam diatas kulit supaya ianya lebih sekata kapada warna asal kulit. (0165648790~mimi)2. Memelihara dan melindungi kulit dari sinar UV 3. Membekalkan nutrisi kepada kulit ianya boleh menghaluskan,mencerahkan,menyerikan dengan formula pemutihan. 4. Mengharumkan tubuh badan dengan ekstrak rose segar sambil memproses mencerahkan kulit tubuh walau diwaktu tidur. 5. Tidak berlendir atau berminyak. 6. Kuasa SPF yang telah dikaji oleh pakar mengikut kesesuai rakyat Malaysia.(Ramai tidak mengetahui produk yang mengandungi SPF yang tidak bersesuian boleh merosakkan kulit—contoh SPF 60-150 hanya boleh diguna bila anda berada dikawasan gurun) 7. Membaiki parut diatas kulit. 8. Menyerapan yang baik dan panatas kedalam kulit dengan sekali sapuan. 9. Mencegah pertumbuhan jerawat pada badan. Teknik sapuan yang betul dam mesti disapu selepas mandian.Bagi kesan menakjubkan gunalah sabun GLUTATHIONE COLLAGEN~(0165648790-mimi) untuk mandian bagi hasil yang ketara.

    https://www.facebook.com/media/set/?...7512781&type=3

    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  16. #1776
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    produk pinkish;

    suppplement pemutih: fluffy rm180~ promo rm165
    amazing lotion rm75, promo rm60
    golden colgen gel rm60, promo rm50
    gluta soap rm40, promo rm35
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  17. #1777
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    produk pinkish;

    suppplement pemutih: fluffy rm180~ promo rm165
    amazing lotion rm75, promo rm60
    golden colgen gel rm60, promo rm50
    gluta soap rm40, promo rm35
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  18. #1778
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    Serum Rambut/ Vitamin Rambut

    selepas pemakaian 1/2biji, anda akan rasai kelembutan rambut serta merta dan juga bauan yang harum

    ~biasanya digunakan di Salon-Salon Rambut sebab saya beli ni kat pengedar produk-produk untuk salon

    FUNGSI:
    -melembutkan & melembapkan rambut
    -menyinarkan rambut
    -rambut mudah diurus
    -elakkan dari rambut bercabang
    -merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pedandan rambut
    -melebatkan rambut
    -rawat masalah rambut gugur
    -hitamkan rambut
    -melindungi rambut dari sinar UV
    -rambut lebih senang diurus
    -membantu pertumbuhan kalogen agar rambut sihat dan kuat
    -sebagai antioksidan agar tidak terjadi keguguran rambut
    -membaiki sturuktur rambut yg rosak akibat bahan kimia
    `melembabkan rambut kering

    CARA GUNA:
    Selepas bersyampoo keringkan rambut, putarkan hujung capsule sehingga putus,picitkan ke atas telapak tangan dan sapukan rata pada rambut..biarkan jangan dibilas.
    Gunakan sekurangnya 2-3 kali seminggu untuk kesan yang terbaik..
    ISI KANDUNGAN :
    Aloevera oil, Pro Vit B5, Vit A, Vit E,jojoba Oil,Vit C, UV protector
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  19. #1779
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    ade sesiapa nak pos barang harini?
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  20. #1780
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    ade sesiapa nak pos barang harini?
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •