Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 70 of 105 FirstFirst ... 206066676869707172737480 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 2087
  1. #1381
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    wah, harga lelong banyak murah!!!!
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  2. #1382
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    barang dah pos semalam tracking number jap lg masuk

    harini masih ade sesi pengeposan utk barang bayar dari petang semalam hingga harini
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  3. #1383
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    harini masih ade sesi pengeposan utk barang bayar dari petang semalam hingga harini
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  4. #1384
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    produk baru masuk



    KRIM kunyit 7gm rm12 satu bekas

    Ceriakan muka dengan kunyit

    Kulit kian lembut, kedut bawah mata hilang

    KUNYIT memang tidak asing lagi digunakan oleh orang-orang kita sebagai rencah masakan, namun tahukah anda bahawa bahan yang sama juga boleh digunakan untuk merawat kulit muka?

    Walaupun agak menggerunkan apabila mendengar bahawa bahan masakan digunakan sebagai bahan kecantikan, kunyit sebenarnya telah digunakan oleh kebanyakan wanita di India sejak beratus-ratus tahun lalu.

    Kita mungkin membayangkan wajah mereka bertukar menjadi kuning dan dan berbau kunyit.

    Sebenarnya, bagi kebanyakan wanita di beberapa buah negara Asia, amalan menggunakan bahan-bahan yang mudah didapati di dapur sebagai bahan kecantikan telah diamalkan sejak berzaman.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  5. #1385
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    khasiat & kebaikan Prime C collagen berbanding yang lain...

    1.dalam bentuk kapsul, mudah terus telan jer
    IT IS BECAUSE IN CAPSULE FORM
    2. untuk kecantikan kulit~kulit akan lebih berseri, muda dan sekata
    COLLAGEN PRODUCES A FIRMER, MORE EVEN TONED SKIN HELPS TO ACHIEVE A GLOWING RADIANT AND A MORE YOUTHFUL COMPLEXION
    3. mencerahkan kulit, juga membantu proses mengembalikan bentuk badan ideal
    WHITEN SKIN WHILE WANT TO LOOSE WEIGHT, PRIME C PLUS COLLAGEN IS ALSO IDEAL FOR MOMS WHO JUST GAVE BIRTH, TO HELP THEIR BODY BCK TO THEIR EARLIER CONDITION, MARINE COLLAGEN IS IDEAL FOR GETTING TUMMY FLAT AGAIN,

    bENIFITS OF MARINE COLLAGEN:
    sLOWS EFFECT OF AGING
    ASSISIT IN THE MAINTENANCE AND REPAIR SKIN ,HAIR AND NAILS, PROMOTES BONE GROWTH , ANTI INFLAMATORRY, PAIN RELIEF, JOINTH HEALTH , WEIGHT LOSS AND BODY FAT REDUCTION
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  6. #1386
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Testimoni
    Kyusoku Bihaku combo with gluta prime soap
    Eve Marcelle
    hi dah receive package semalam.. love gluta prime soap!!! i tried it on my wrist first for any irritation sebab saya adalah sensitif sangat but i can see the difference between my arm and wrist... i have a pic...it is not too acidic same like papaya soap actually it is mild even i left it less than 5 mins.... it didn't dry and helps my acne spots in the back, before it was dark now turned pinkish... im satisfied and would love to recommend this product to any one ^^

    white l-gluta combo with prime soap
    SHARUL-July 26,2011
    the product is really effective
    after 3 weeks of taking the white l-gluta pill my skin become lighter...
    im so happy for the result...thank you very much.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  7. #1387
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Testimoni
    Kyusoku Bihaku combo with gluta prime soap
    Eve Marcelle
    hi dah receive package semalam.. love gluta prime soap!!! i tried it on my wrist first for any irritation sebab saya adalah sensitif sangat but i can see the difference between my arm and wrist... i have a pic...it is not too acidic same like papaya soap actually it is mild even i left it less than 5 mins.... it didn't dry and helps my acne spots in the back, before it was dark now turned pinkish... im satisfied and would love to recommend this product to any one ^^

    white l-gluta combo with prime soap
    SHARUL-July 26,2011
    the product is really effective
    after 3 weeks of taking the white l-gluta pill my skin become lighter...
    im so happy for the result...thank you very much.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  8. #1388
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    selamat tengahari
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  9. #1389
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    selamat malam
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  10. #1390
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    selamat pagi semua
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  11. #1391
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Payment Method Shipping

    Account Holder : ALIMI OTHMAN

    MAYBANK : 1628 9800 6053

    CIMB : 1440 0091160 52 8
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  12. #1392
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    tudung juga dijual.. nanti masukkan gambar
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  13. #1393
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    promo tathion tab 500's. 60's, repack 60's dan 30's
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  14. #1394
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Originally Posted by yussya
    salam mimi..apa kabar?

    dila dah try banyak kali wat order..tp takleh send gak..nape yerk wmc banyak bikin problem maa akhir2 ni..hehe..terbantut plak mood nak roger2 n order2 iiiiii...hehe..

    ok..cam biase yerk..nak order pinkish set wat stock...biasenye dila camni la..suke wat stock sokmo..hehe..: nak order loose item ni yer..

    amazing cream..moist cream...toner...nanti pm yer..leh kasik price daaaa bbooooomm skali lagi..hikhik... tq mimi..
    wasalam,

    yelah masalah lah wmc baru...
    ok, nanti akak roger harga
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  15. #1395
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by aishah View Post
    salam kak.

    nk tnya krim susu beras gred aaa brape reganya termsuk pos?
    wasalam, 1 jar krim gred AAA rm15, poslaju semenanjung rm6, total rm21
    jika sabah sarawak total rm24

    ambil lah 3 jar rm40
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  16. #1396
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by yussya View Post
    salam mimi..apa kabar?

    dila dah try banyak kali wat order..tp takleh send gak..nape yerk wmc banyak bikin problem maa akhir2 ni..hehe..terbantut plak mood nak roger2 n order2 iiiiii...hehe..

    ok..cam biase yerk..nak order pinkish set wat stock...biasenye dila camni la..suke wat stock sokmo..hehe..: nak order loose item ni yer..

    amazing cream..moist cream...toner...nanti pm yer..leh kasik price daaaa bbooooomm skali lagi..hikhik... tq mimi..
    wasalam,

    yelah masalah lah wmc baru...
    ok, nanti mimi roger harga..pinkish dah naik harga tau.. rasa moist and toner dah habis... mimi check dulu harga
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  17. #1397
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    khasiat & kebaikan Prime C collagen berbanding yang lain...

    1.dalam bentuk kapsul, mudah terus telan jer
    IT IS BECAUSE IN CAPSULE FORM
    2. untuk kecantikan kulit~kulit akan lebih berseri, muda dan sekata
    COLLAGEN PRODUCES A FIRMER, MORE EVEN TONED SKIN HELPS TO ACHIEVE A GLOWING RADIANT AND A MORE YOUTHFUL COMPLEXION
    3. mencerahkan kulit, juga membantu proses mengembalikan bentuk badan ideal
    WHITEN SKIN WHILE WANT TO LOOSE WEIGHT, PRIME C PLUS COLLAGEN IS ALSO IDEAL FOR MOMS WHO JUST GAVE BIRTH, TO HELP THEIR BODY BCK TO THEIR EARLIER CONDITION, MARINE COLLAGEN IS IDEAL FOR GETTING TUMMY FLAT AGAIN,

    bENIFITS OF MARINE COLLAGEN:
    sLOWS EFFECT OF AGING
    ASSISIT IN THE MAINTENANCE AND REPAIR SKIN ,HAIR AND NAILS, PROMOTES BONE GROWTH , ANTI INFLAMATORRY, PAIN RELIEF, JOINTH HEALTH , WEIGHT LOSS AND BODY FAT REDUCTION
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  18. #1398
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P




    testimoni pengguna selepas 2 minggu...touch up mekap nipis jer...nak tengok muka tak mekap pun ade gak..tak masuk lagi

    radiantskin gluta capsule (3biji sehari) + Collagen + EMC + CC cream + Coolchy mask seminggu 2kali
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  19. #1399
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by anne69 View Post
    salam,

    nk tny...bape hrg lipstik collagen D'herbs? tqvm
    rm25.90, after less rm21 sahaja

    memang best lipstick ni, meh cuba
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  20. #1400
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Produk Thailand



    Sabun susu Beras
    1 ketul = RM5, now RM4
    3ketul = RM13, now RM10
    1dozen = RM40, now RM35




    Open for agent and drop shipper...

    termurah di pasaran...

    Sabun Kecantikan ni untuk mencerahkan kulit wajah/badan dari kesan-kesan gelap..
    100% ORI dari susu beras dengan haruman semula jadi..
    Sabun yg lembut dgn buih yang sgt halus & menjadikan kulit lebih putih, lebih cerah, cantik & gebu sehalus kulit bayi..
    Sgt bagus untuk menanggalkan daki-daki pada bahagian kulit yang sering terlindung seperti :

    1. Bawah ketiak
    2. Bawah pelipat siku & lutut
    3. Bahagian tengkuk & celah paha

    ~ produk kecantikan dari alam semulajadi
    ~ tiada bahan kimia
    ~ produk dari thailand (tahu kan gadis chiangmai semuanye comel2 kulit halus, gadis siam mmg amalkan lumur kulit dgn beras sbb tu kulit dorg halus mulus)
    ~ mengebukan dan mencerahkan kulit
    ~ menghilangkan bintik-bintik hitam
    ~ menghaluskan kulit
    ~ parut akan pudar / hilang
    ~ kulit lembab berseri2
    ~ berkesan meningkatkan aura seri wajah
    ~ berkesan menjadikan kulit lebih halus, bebas cela, tegang dan anjal serta awet muda
    ~berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
    ~ Berkesan menanggalkan makeup pada wajah
    ~ berkesan mencerahkan ketiak hitam,celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
    ~ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
    ~ sesuai digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
    ~ berkesan menghilangkan bau badan dan sesuai utk org yg kuat berpeluh

    Active Ingredients:-

    *Rice Milk Extract
    *Vitamin B3
    *Vitamin E
    *Olive oil
    *Palm Oil
    *Natural Glycerin

    KESAN:-
    *Mencerah, memulus dan menggebukan kulit muka dan badan
    *Menghilang dan memudarkan noda-noda dan bintik-bintik hitam di muka
    *Menghalus dan memurnikan kulit muka dan badan
    *Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan calar2
    *Melembap dan menyerikan kulit muka dan badan
    Sabun Kecantikan ni untuk mencerahkan kulit wajah/badan dari kesan-kesan gelap.. 100% ORI dari susu beras dengan haruman semula jadi.. Sabun yg lembut dgn buih yang sgt halus & menjadikan kulit lebih putih, lebih cerah, cantik & gebu sehalus kulit bayi.. Sgt bagus untuk menanggalkan daki-daki pada bahagian kulit yang sering terlindung seperti :
    1. Bawah ketiak
    2. Bawah pelipat siku & lutut
    3. Bahagian tengkuk & celah paha
    ~ produk kecantikan dari alam semulajadi
    ~ tiada bahan kimia
    ~ produk dari thailand (tahu kan gadis chiangmai semuanye comel2 kulit halus, gadis siam mmg amalkan lumur kulit dgn beras sbb tu kulit dorg halus mulus)
    ~ mengebukan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam
    ~ menghaluskan kulit
    ~ parut akan pudar / hilang
    ~ kulit lembab berseri2
    ~ berkesan meningkatkan aura seri wajah
    ~ berkesan menjadikan kulit lebih halus, bebas cela, tegang dan anjal serta awet muda ~berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat ~ Berkesan menanggalkan makeup pada wajah
    ~ berkesan mencerahkan ketiak hitam,celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
    ~ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
    ~ sesuai digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
    ~ berkesan menghilangkan bau badan dan sesuai utk org yg kuat berpeluh

    Krim susu Beras
    1 Bekas = RM15, now RM10
    3 bekas = RM36, now rm26
    1dozen = RM105, now RM65 Hot!!!



    Krim susu beras dihasilkan dengan penuh teliti tanpa bahan kimia. Dirumus daripada 100% bahan-bahan semulajadi
    kANDUNGAN;
    susu, beras dan vitamin E.

    pENGGUNAAN;

    Sesuai digunakan siang dan malam, lelaki dan wanita.

    kHASIAT;

    1) Merawat, menegang, menghalus, mencerahkan kulit muka kusam dan lesu secara semulajadi. Guna tanpa was-was.
    2) Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.
    3) Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam/putih serta parut bekas jerawat.
    4) Merawat masalah warna kulit tidak sekata.
    5) Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.
    6) Menghilangkan kedutan halus di muka.
    7) Boleh digunakan sebagai alas solekan.

    CARA PENGGUNAAN :-

    Gunakan setiap kali selepas mandi atau selepas mencuci muka. Ambil sedikit dan sapu rata ke seluruh wajah. Lebih berkesan sekiranya di gunakan selepas mencuci muka dengan SABUN SUSU BERAS THAI.


    Krim susu Beras Gred AAA
    1 Bekas = RM35, now RM23 NOW REDUCED MORE!!! RM15
    3 bekas = RM100,now rm60 NOW REDUCED MORE RM40
    1dozen = RM350, now RM120NOW REDUCED MORE RM100Hot!!!





    Krim susu Beras Gred AAA




    Ia pasti berkesan untuk:-
    # Merawat, menegang, menghalus sambil mencerahkan kulit muka yang kusam dan lesu secara semulajadi serta suci tanpa was-was.
    # Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.
    # Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam serta noda bekas jerawat.
    # Merawat masalah warna kulit tidak sekata.
    # Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.
    # Menghilangkan kedutan halus di muka.
    # Boleh digunakan sebagai alas make up.


    produk baru masuk



    KRIM kunyit 7gm rm10 satu bekas

    Ceriakan muka dengan kunyit

    Kulit kian lembut, kedut bawah mata hilang

    KUNYIT memang tidak asing lagi digunakan oleh orang-orang kita sebagai rencah masakan, namun tahukah anda bahawa bahan yang sama juga boleh digunakan untuk merawat kulit muka?

    Walaupun agak menggerunkan apabila mendengar bahawa bahan masakan digunakan sebagai bahan kecantikan, kunyit sebenarnya telah digunakan oleh kebanyakan wanita di India sejak beratus-ratus tahun lalu.

    Kita mungkin membayangkan wajah mereka bertukar menjadi kuning dan dan berbau kunyit.

    Sebenarnya, bagi kebanyakan wanita di beberapa buah negara Asia, amalan menggunakan bahan-bahan yang mudah didapati di dapur sebagai bahan kecantikan telah diamalkan sejak berzaman.


    Bio Anne Bio Active Cream
    Krim payudara yang berkesan untuk membesar, menegang dan memontokkan payudara

    BIO-ANNE Bio–Active Cream yang berasaskan formula Pueraria dan kolagen semulajadi bagi membesarkan saiz payudara dari luar. Diformulasasikan untuk membantu menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara tidak langsung membantu membesar dan menegangkan payudara. BIO-ANNE berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.


    Cara Pemakaian :-
    Sapu sedikit krim pada bahagian payudara dan urut secara lembut di kedua-dua bahagian payudara, terutama pada bahagian bawah payudara sehingga krim meresap. Guna 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam selepas mandi.


    Kandungan :-
    Purified Water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Mineral Oil, Glyceryl Monostearate, Vegetable Glycerine, Pueraria Extract, Hydrolyzed Collagen, Avocado Oil, Safflower Oil, Sesame Oil, Sweet Almond, Vitamin E, Methylparaben, Fragrance.



    Thanyaporn Breast Capsules Breast Enlargement

    Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:


    Mengandungi Pueraria Mirifica – yang hanya ditemui di 2 kawasan di utara Thailand (ada banyak tiruan!)
    Mengandungi kesan estrogen yang tinggi, iaitu hormon yang merangsang pembesaran dan kepejalan buah dada secara semulajadi
    Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
    Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
    Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.
    Kualiti yang tinggi.
    Kulit kapsul thanyaporn diperbuat daripada beras pulut .
    Thanyaporn adalah 100% herba

    Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

    Menambah saiz payudara.
    Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
    Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
    Menganjalkan kulit yang melendut.
    Melambatkan proses penuaan.
    Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
    Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
    Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
    Mengetatkan vagina.
    Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
    Membantu menggelapkan rambut beruban dan
    menggalakkkan pertumbuhan rambut
    Menambah tenaga dan kecergasan
    Mengatasi masalah sukar tidur
    Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

    Kandungan:

    Satu botol mengandungi 60 biji kapsul
    (1 kapsul untuk 1 hari)
    *Makan Sebiji kapsul, selepas sarapan pagi.
    Setiap Satu Kapsul ini mengandungi;
    (150 mg Pueraria Mirifica)
    * Sebiji kapsul sudah mencukupi
    Kebanyakan pelanggan kami dapat merasai keanjalan secepat 14 hari sahaja, dan pembesaran payudara dapat dirasai paling lewat dalam 60 hari sahaja. Selaion itu khasiat Thanyaporn ialah, meningkatkan daya seks, memberikan anda tenaga, mengembalikan keperawanan, menjadikan anda awet muda. Thanyaporn adalah herba yang sangat berkesan dan selamat dan ia diiktiraf oleh FDA.
    Lagi Faedah Mengenai Produk
    Bercakap mengenai faedah produk ini kepada wanita atau perempuan. Ia mampu membesarkan dada wanita dalam jangkamasa 2-4 bulan bergantung kepada bentuk badan,sejarah anatomi tubuh seseorang wanita. Ia juga dapat memejal dan menegangkan buah dada yang kendur,mengelebeh dalam masa 2-3 minggu sahaja. selain daripada itu thanyaporn juga dapat menghaluskan kulit wanita dan merebentuk pinggul yang jatuh jika digunakan secara berterusan.




    Thanyaporn RM60 now set Thanyaporn+Bio Anne Cream+Bio Anne Bust Firming Soap RM70




    PENCUCI MUKA SUSU BERAS + COLLAGEN + VITAMIN E


    Tidak dinafikan susu beras mempunyai banyak kebaikan untuk kulit. Pencuci muka ini di perkaya dengan vitamin E dan kolagen selain pati Ektrak Beras Wangi. Ia juga diperbuat daripada pati beras pulut yang sudah diketahui ramai sangat berkesan untuk awet muda & menjadikan kulit anjal, gebu & licin. Dengan vitamin E dan kolagen pula, pencuci muka ini pasti dapat memberikan kejelitaan sempurna pada wajah anda.

    Kelebihan pencuci muka ini:

    - Tiada bahan kimia

    - Mengebu dan mencerahkan kulit

    - Menghilangkan bintik-bintik hitam

    - Menghaluskan kulit

    - Parut akan pudar atau hilang jika digunakan dalam jangka masa panjang

    - Kulit lebih lembab dan berseri

    - Berkesan meningkatkan aura seri wajah

    - Berkesan menjadikan kulit lebih halus, bebas cela, tegang dan anjal serta awet muda

    - Berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat

    - Sesuai untuk menanggalkan solekan pada wajah

    - Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitive

    - Produk kecantikan dari alam semulajadi

    sangat besar, 6-12bulan baru habis jika guna kat muka sahaka




    miracle night cream dia amat2 berkesan utk stopkan pembentukan jerawat,menghilangkan parut dan jeragat,faundation pla sgt smooth mudah rata pda kulit, x mlekit, x berminyak, dgn spf 40, sgt melindungi kulit dr sinar UV.

    1.SABUN SUSU BERAS WANGI
    KHASIAT SABUN SUSU BERAS

    menanggalkan kotoran pada wajah
    mengurangkan masalah kulit seperti kulit kusam,jerawat, dan kulit berminyak
    menyegarkan dan mencerahkan kulit secara sekata
    boleh digunakan pada wajah dan tubuh badan
    berupaya menanggalkan daki-daki yang degil
    sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan

    Produk ini adalah produk penjagaan kesihatan kulit.Diperbuat daripada 100% susu beras semulajadi ekstrakan beras jasmine dengan kualiti terbaik yang diperkaya dengan vitamin dan nutrisi yang dapat mengurangkan cela, bintik hitam dan kedutan di muka. Menjadikan kulit lembut dan cerah serta segar dengan bauan semulajadi beras muda.


    2.FAUNDATION SPF 40
    KHASIAT FOUNDATION SPF40

    mengandungi SPF40 untuk melindungi sel kulit dari sinaran uv yang berbahaya untuk kulit
    menaikkan seri wajah
    wajah kelihatan lebih lembab dan bersih
    menutup cela dan parut
    mempunyai tekstur yang lembut dan mudah untuk di oles
    sesuai digunakan sebelum menggunakan mekap

    3.MIRACLE NIGHT CREAM
    dihasilkan dengan menggunakan kombinasi ramuan terpilih dan herba untuk membantu mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat dan cela tanpa pengelupasan dalam masa yang singkat.
    Berkesan untuk:-
    ~ Merawat, menegang, menghalus sambil mencerahkan kulit muka yang kusam dan lesu secara semulajadi serta suci tanpa was-was.
    ~ Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.
    ~ Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam serta noda bekas jerawat.
    ~ Merawat masalah warna kulit tidak sekata.
    ~ Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.
    ~ Menghilangkan kedutan halus di muka.

    Thailand Farmasi produk



    TESTIMONI 1
    akak ni kerja kedai makan, muka mmg sentiasa berminyak dan terbakar panas, sejak pakai krim malam susu beras ni alhamdulillah muka dah semakin cerah.ramai kawan akak yg nmpak perubahan tu, skarang bukan 1 kedai je pakai set krim susu beras wangi ni, tp 1 kampung akak dah promotkan.tak pasal2 dapatlah pendapatan sampingan sekarang.yang best tak perlu nak cakap byk sebab diorang dah nampak sendiri keberkesanan krim ni.





    SLIMMING BOTANIK SOAP & BREAST FIRMING BOTANIK SOAP

    Botanic Slimming Soap Slim Firm Lighten Stretch Mark/Cellulite Guaranteed!

    - menghilangkan selulit
    - Menganjal & melicinkan kulit
    - Warna kulit akan sekata

    How to use:
    Basahkan sabun dan sapu sehinng keluar buih. Sapu buih tersebut pada bahagian selulit selama 4-5 minit dan basuh.
    Weight: 35gm



    Sabun Botanik Breast

    Diperbuat untuk mengekalkan bentuk dan penegangan payudara. Selain dari itu ia merangsang 'mammary gland' supaya kekal active dan ini antara punca kesihatan kepada payudara agar sentiasa sihat dan kekal cantik. Ianya selamat digunakan dan tidak memberi kesan sampingan.

    Kebaikan :-

    1) Menegangkan Payudara Yang Kendur Atau Jatuh

    2) Memejalkan Struktur Otot Payudara Yang Longgar

    3) Membantu Membesarkan Payudara Yang Kecil Dan Bermasalah

    4) Mencantikkan Struktur Payudara Secara Semulajadi, Selamat & Berkesan

    5) Membantu Untuk Memulihkan Kedudukan Payudara Pada Tempatnya

    Cara Penggunaan :-

    Basahkan sabun tersebut agar terhasil buih yang banyak. Kemudian sapukan buih tersebut pada bahagian payudara serta putingnya sekali. Biarkan selama 4-5 minit dan bilas dgn air sehingga bersih. Guna 2 kali sehari sewaktu mandi



    ANDA MENCARI PRODUK 2IN1 SEPERTI INI??? KECANTIKAN KULIT DENGAN PELANSINGAN BADAN DALAM 1KAPSUL YG SAMA!!!
    Super White & Slim.
    L-Glutation + L-canitine.

    SUPER WHITE SLIM 2 IN 1**HANYA RM68 SAHAJA UNTUK SBLN**
    incl free postage utk semenanjung ( tambah RM3 utk Sabah / Sarawak )

    Size eating. : 10-20 minutes before meals. Or an empty stomach. 1-2 tablets at a time.

    To get better results should be taken to review the 1-2 months.

    free glutathione cream

    60 caps / SET

    2 capsules 20 minutes before meal

    KOMBINASI PEMUTIHAN & PELANGSINGAN KESAN 2-IN-1

    L-GLUTATHION + L-CARNITINE
    Accelerate the burning of fat.
    Clear white skin
    Reduces freckles & black spots
    Enriched with natural extracts that help clear skin.
    Reduces dark spots & freckles with weight loss
    No side effects.

    KANDUNGAN:-
    WHITENING:-
    L-Glutatione - 500mg.
    Collagen from deep sea fishing - 100 mg
    Extract from pine bark - 50 mg .
    Alpha Lipoic Acid ( ALA ) 20 mg.
    L - R G Nin - 10 mg.
    Grape seed extract - 50 mg.
    Extracts from tomato - 50 mg.
    Vit C - 50 mg.
    Co-enzyme Q10 - 20 mg.
    Vit – E -20 mg.
    Bluberry extract - 20 mg.

    SLIMMING:-
    L-carnitine 750 mg
    Tenykhry 200 mg.
    Macrocrystaline Cellulose - 150 mg
    Garcinia - 50 mg.
    CLA - 50 mg.
    Makampom - 30 mg.
    Vitamin - 15 mg.

    KEBAIKAN L-CARNITTINE
    Membantu dalam pembakaran lemak (fat burner)
    Menambahkan tenaga
    Mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari.
    Mengurangkan rasa lapar dan letih.
    Menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang har
    Melindungi jantung, saraf dengan bertindak sebagai agen antioksida

    KEBAIKAN GLUTATHION:-
    Membantu meningkatkan kekuatan dan ketahanan badan
    Mampu merawat kebanyakkan gejala berkaitan dengan paru-paru seperti lelah, radang paru-paru yang serius, dan emphysema (udara yang berlebihan dalam paru-paru)
    Mengekalkan fungsi immune, juga berperanan sebagai ajen ketahanan anti-tumor yang kuat
    Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah, termasuklah kolestrol
    Merangsang imunisasi
    Menyahtoksin racun
    Memutihkan kulit (membantu memutihkan kulit dengan menukarkan eumelanine (pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning sawa matang) kepada phaeomelanin(pigmentasi kulit putih kemerahan)
    Menghilangkan jerawat dan parut acne
    Menjadikan kulit lebih lembut, segar dan berseri-seri
    Menyembuhkan luka: memberi khasiat pada kulit



    APAKAH ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ???

    ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET pakaian dalam yang disulami dengan Cahaya InfraMerah Jarak jauh (Far Infra Red Rays) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan.Terdapat dalam 1 SET LENGKAP iaitu:

    1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA (camisol)- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.

    2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG (short pants)- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

    3) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL ( panties)- mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.

    4) SIRI PEMBENTUKAN LENGAN ( hand sock) - membentuk lengan lebih kemas dan tidak menggeleber

    Set ini direka untuk memberi lebih 70% kesihatan dan 30% membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

    Teknologi pembuatan ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET adalah yang terbaik kerana gabungan pakar-pakar perubatan dan kecantikan Japan.

    Fabrik yang terhasil adalah berteknologi tinggi dan canggih.


    ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET telah di tenun sulam bersama-sama Sinar InfraMerah Jarak Jauh atau Far Infra Red Rays.

    ~KEISTEMEWAAN FIR (FAR INFRA-RED)~
    •Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh.
    •Meningkatkan kadar metabolism.
    •Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
    •Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
    •Mengeluarkan peluh asid.
    •Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
    •Mengekalkan kesegaran badan.
    •Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
    •Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
    •Tidur lebih nyenyak.
    •Menghilangkan bau badan.
    •Menghilangkan kulat dan fungus.
    •Membersihkan udara dalam badan.
    •Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.
    •Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik

    How to use
    Add to wear on the bottom.
    To work quickly put every day MINIMUM eight hours per day.
    Try to drink as much water TO GET BETTER RESULT.
    If we put the WHOLE day. wash at night. Be more convenient if use 2 set.

    How to clean.
    Wash with soap water or water only. do not exposed to the sun



    testimoni 1: sarah guna be-fit collagen ni dah 2 years.. jerawat byk sgt,bketul-ketul, kerja pla kdai mkn, panas, alhamdulillah wlupun ambik masa jga nk pulihkan jerawat pd mulanya (mgkin dah tahap serius) tp skrg ni puas hati sgt2..muka dah licin..kadang x yah pkai cream pun kulit dah tsedia cerah..cuma letak lipstik je..maintain ...tpksa keep duit ...tp berhasil

    testimoni 2: i dah guna 4 bulan, muka tak la bermasalah cuma sun burn sbb i bertudung, lpas i mkn dlm2 mggu yg ketara pd bibir..bibir semakin cerah..sunburn pla botol ke 3 i mkn trus rata jer kulit...terima kasih too ella sbb kongsi dgn i produk ni..

    testimoni 3:teng sgt, syukur jerawat dah gone~~~~~

    testimoni 4:bagus sgt be fit collagen ni..pg mmg nk membuang....sgala toksid yg ada dlm badan pn dah keluar...perut pula dah tak buncit ...love~shima




    PERMINTAAN TINGGI!!!!!
    ANTI PENUAAN BE-FIT COLLAGEN PLUS MARINE PROTEIN


    dalam masa 2 minggu anda dpt merasai perubahan pada kulit terutamanya pada kulit wajah,semakin anjal cerah dan berseri.

    Collagen adalah salah satu protein yang diperlukan dlm tubuh manusia, merupakan struktur organik dlm pembentukan tulang, gigi, sendi, otot, dan kulit. Biasanya, setelah usia mencecah 25thn, collagen di tubuh akan semakin berkurangan.

    Bahkan, dengan persekitaran masa kini (merokok, makanan tidak seimbang, persekitaran, asap rokok dan kenderaan, sinaran UV) menyebabkan proses penuaan berlaku dgn lebih cepat.Jd pengambilan Collagen haruslah mnjadi satu kewajipan bg pencinta kecantikan utk mngekalkan kcerahan dan keserian pada wajah.


    Kebaikan Collagen dlm tubuh badan
    *mencerahkan kulit pada seluruh anggota badan
    *kulit menjadi bersinar
    *juga mencerahkan siku dan lutut
    *mencerahkan kulit yang kusam
    *mengurangkan jerawat dan parut
    *kulit menjadi gebu dan mulus
    *menegangkan payudara dan memontokkan punggung
    *badan menjadi ringan dan mudah untuk bekerja
    *mudah untuk bangun pagi
    *badan rasa bertenaga dan cergas
    *rekahan pada tumit menjadi licin
    *ketiak dan celahan pelipat, siku menjadi cerah
    *mengecilkan peha juga membentuk badan menjadi menarik
    *mengurangkan masalah keguguran rambut
    *melawaskan, memudahkan pencernaan
    *mengurangkan kedut di muka
    *melambatkan proses penuaan
    *menambahkan kalsium
    *mengurangkan masalah resdung

    .

    Available Stock Now !!!

    Produk collagen yg dapat mencantikkan kulit keseluruhan dengan menganjalkan kulit tubuh termasuk muka. formula anti penuaan & awet muda. sgt berkesan kerana kandungan collagen yg tinggi.

    - dpt memutihkan kulit
    - menghilangkan selulit
    - menghilangkan stretchmark
    - kulit tidak sekata menjadi sekata
    - menghilangkan jeragat
    - memudarkan parut
    - Menghasilkan kulit yang tegang dan lebih anjal
    - Mengecilkan liang roma
    - Kulit menjadi lebih licin dan lembap secara semulajadi
    - Memudarkan tompok hitam dan parut
    - Mencegah dan mengurangkan pigmentasi serta malasma
    - Menghasilkan rambut dan kuku yang lebih sihat
    - Meningkatkan kesihatan secara keseluruhan

    Be-Fit Collagen Plus (Collagen, Coenzyme Q-10, Grape seed extract, Tomato extract, Gingko Biloba extract).

    Collagen is a natural food supplement that enhances the health of the skin, hair, nails and joints. Some other advantages are a glowing complexion, a reduction in frown lines, crow’s feet and nasal labial lines as Be-Fit Collagen Plus helps to stimulate the natural Collagen production.

    Collagen Plus also boosts the body’s immune system and helps to neutralize the production of abnormal molecular structures. In general it is used as a anti aging product.

    Usage anti aging : 2 capsules before sleeping
    Number of capsules : 60 capsules per bottle
    Extract in mg per capsules : Marine Proteine 150 mg, Garcinia 100 mg, Collagen 25 mg, etc.

    Used for : anti aging, immune booster, smooth skin, yournger appareance, nails, hair

    Why should you buy this product?

    Boost up your skin healthy and youthful with Pink Be-fit with collagen Q10, Garcinia, Ginkgo, Maritime pine, and more. . It cures your skin for firming and enhance natural CoEnzyme Q10 that loss when you are older. It has Thailand FDA no. 11-1-08646-1-0025. This product is very popular among ladies. It does not only help delaying wrinkle skin but also makes it fit and firm. Many customers from AU, EU , US , China , Singapore , and Malaysia are in love with this product.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي