Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 65 of 105 FirstFirst ... 155561626364656667686975 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 2087
  1. #1281
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Testimoni Radiant 16 in 1 bar soap thru SMS

    mimi, sabun yang mimi bagi free tu sabun ape yer? wangi dan berkesan lah
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  2. #1282
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by mrs_mby View Post
    Salam...nak tanya EMC ada tak trial pack....saya nak beli

    dan lagi satu ada tak jual losyen yesta whitening body lotion.....berapa total ngan kos penghantaran
    wasalam,

    ada jual emc 5g, 10g, 15g dan 1 tub

    lotion Yesta tak jual
    Lotion Total white sama fungsi macam Yesta juga
    bau harum dan instant white in a minute cuma rm40 sebotol besar
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  3. #1283
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by ms.maya View Post
    salam alimi,

    berapa pos gluta prime c kolagen tu ke swk? apa benefit produk ni?
    wasalam,

    poslaju ke sarawak add rm9 sahaja

    sekarang promo rm100, next mont back to normal price rm120

    prime c ni mengandungi pure collagen dan vitamin C
    bENIFIT;

    awet muda
    membaik pulih rambut, kulit dan kuku
    menggalakkan pertumbuhan tulang, melegakan kesakitan, anti keradangan, kesihatan sendi, mengurangkan lemak dan berat badan
    jika di ambil bersama new gluta prime plus with moringa and green tea, lagi berkesan
    boleh diambil oleh ibu menyusu juga
    Y, PAIN RELIEF, JOINTH HEALTH , WEIGHT LOSS AND BODY FAT REDUCTION
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  4. #1284
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    utk pos esok, order hari ni yer
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  5. #1285

    Gelihati Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by yussya View Post
    salam mimi..kiter tak online fb la minggu ni..rase malas la plop...hehe..nak order kat sini jah la..bleh?? hehehe..

    sy nk order krim pinkish tu..da nak abis kena rembat ngan adik skali skala..huhu..odahla mahai..dia sesuka ati tepek krim tu kat muke dia..jeles ngan kite la tuh!!..

    tp kan..mmg best la mimi,sbb krim ni tak pedihkan i punye kulit muke..ahaksss..bangun pagi je,nampak glow jer,rase malas lak nak cuci muke,tp sy pakai selang sehari je,sbb da elok,skrg musim ujan,so kulit muke takyah tepek krim moist la kan..muke asyik basah ngan air ujan je time redah..hehe..

    kite nak : toner..moist cream..amazing cream..3 peel off nose gaks..so total eh..nak esok gak poslaju ni..hehe.. nak free mask bleh..huhuhu!!!
    salam mimi..sorry..kiter balik kampung aritu,tak sempat nak wat payment as yg kiter janji..so sorry eh..so cek pm yer..kiter dah wat payment tadi..nanti mimi antar kat alamat kampung ni yer..bukan ngan alamat yg mimi slalu anto tu yer..hehe..sbb duk kampung lame skit musim cuti ni..kiter punyer cream da nak abis arr..

  6. #1286
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by yussya View Post
    salam mimi..sorry..kiter balik kampung aritu,tak sempat nak wat payment as yg kiter janji..so sorry eh..so cek pm yer..kiter dah wat payment tadi..nanti mimi antar kat alamat kampung ni yer..bukan ngan alamat yg mimi slalu anto tu yer..hehe..sbb duk kampung lame skit musim cuti ni..kiter punyer cream da nak abis arr..
    wasalam,


    alahai musim banjir ni kan.... harap semua nya dipermudahkan

    nanti mimi pos harini
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  7. #1287
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    poslaju 25 Nov 2011 barang ni sy pos dari pejabat pos muadzam, pahang sebab masa tu p kenduri sedara....huhu, ramai yang tak dapat lagi (biasa pos kat pusat poslaju petaling jaya, esok nye dah sampai) mungkin juga faktor banjir dan cuti muharram.... harap bersabar

    EM212895678MY Salwati pasten
    EM192301506MY Nor amirah nor azlan
    EM209300507MY Rohaida Kuantan 3 my girl + Gluta gold soap + total white lotion + radiantskin gluta capsule+emc+cc cream+ bedak dodo+coolchy face mask
    EM192301347MY Noraini
    EM192301466MY Elyssa Claire
    EM192301421MY Rohidayu Johor bharu 3 my girl + GKC soap +mask

    sistem website poslaju pun tak stabil.... 2 di atas tu jer saya dapat check....
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  8. #1288

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    assalamualaikum kak mimi...

    alhamdulillah, brg najwa da selamat sampai... terima kasih banyak2 coz bg free gift mcm2... semoga bertambah rezeki kak mimi...aminn......najwa beli ye kak...next time najwa order ngn akak lg...! berbaloi2...~~thankxx

  9. #1289
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by kawawaii View Post
    assalamualaikum kak mimi...

    alhamdulillah, brg najwa da selamat sampai... terima kasih banyak2 coz bg free gift mcm2... semoga bertambah rezeki kak mimi...aminn......najwa beli ye kak...next time najwa order ngn akak lg...! berbaloi2...~~thankxx
    wasalam,

    sama sama <3 <3

    terima kasih membeli, dan jual yer
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  10. #1290
    Ahli Baru
    Join Date
    22 Feb 2007
    Posts
    329

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    mimi, barang dah sampai..thanks 4 the gift..tak sabar nak balik nie..huhuhuhu

  11. #1291
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by are_you View Post
    mimi, barang dah sampai..thanks 4 the gift..tak sabar nak balik nie..huhuhuhu
    sama-sama
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  12. #1292
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    pos 29/Nov/2011

    EM192099182MY Dayang Halimah radiantskin capsule+total white lotion
    EM192099222MY Azmah Sapar KB
    EM192099205MY Diza Adila pinkish facial set + peel off nose mask
    EM208612830MY Irni Marlina EMC + CC cream
    EM222644087MY Ain shafinaz 5 bar radiantskin 16 in 1 bar soap

    untuk rujukan "track&trace" semua parcel diatas sila klik bawah, dan klik "show all"

    http://www.poslaju.com.my/track.aspx...,EM222644087MY
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  13. #1293
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    jualan offline

    1. glowz kak as
    2. white L gluta Yan
    3. 2 botol gluta prime plus+ radiantskin white bar soap Zura

    poslaju
    EM222644042MY Mona 2 boxes cocoa collagen
    EM222644060MY Julia sabun gluta
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  14. #1294
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    Thanyaporn Breast Capsules Breast Enlargement

    Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:


    Mengandungi Pueraria Mirifica – yang hanya ditemui di 2 kawasan di utara Thailand (ada banyak tiruan!)
    Mengandungi kesan estrogen yang tinggi, iaitu hormon yang merangsang pembesaran dan kepejalan buah dada secara semulajadi
    Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
    Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
    Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.
    Kualiti yang tinggi.
    Kulit kapsul thanyaporn diperbuat daripada beras pulut .
    Thanyaporn adalah 100% herba

    Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

    Menambah saiz payudara.
    Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
    Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
    Menganjalkan kulit yang melendut.
    Melambatkan proses penuaan.
    Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
    Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
    Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
    Mengetatkan vagina.
    Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
    Membantu menggelapkan rambut beruban dan
    menggalakkkan pertumbuhan rambut
    Menambah tenaga dan kecergasan
    Mengatasi masalah sukar tidur
    Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

    Kandungan:

    Satu botol mengandungi 60 biji kapsul
    (1 kapsul untuk 1 hari)
    *Makan Sebiji kapsul, selepas sarapan pagi.
    Setiap Satu Kapsul ini mengandungi;
    (150 mg Pueraria Mirifica)
    * Sebiji kapsul sudah mencukupi
    Kebanyakan pelanggan kami dapat merasai keanjalan secepat 14 hari sahaja, dan pembesaran payudara dapat dirasai paling lewat dalam 60 hari sahaja. Selaion itu khasiat Thanyaporn ialah, meningkatkan daya seks, memberikan anda tenaga, mengembalikan keperawanan, menjadikan anda awet muda. Thanyaporn adalah herba yang sangat berkesan dan selamat dan ia diiktiraf oleh FDA.
    Lagi Faedah Mengenai Produk
    Bercakap mengenai faedah produk ini kepada wanita atau perempuan. Ia mampu membesarkan dada wanita dalam jangkamasa 2-4 bulan bergantung kepada bentuk badan,sejarah anatomi tubuh seseorang wanita. Ia juga dapat memejal dan menegangkan buah dada yang kendur,mengelebeh dalam masa 2-3 minggu sahaja. selain daripada itu thanyaporn juga dapat menghaluskan kulit wanita dan merebentuk pinggul yang jatuh jika digunakan secara berterusan.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  15. #1295
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    PROMOSI SEPARUH HARGA@diskaun 50%~ Lotion sahaja


    Quote Originally Posted by alimi View Post
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  16. #1296
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by atesh View Post
    barang dah sampai.cepat betul... tq.byk sgt creamnya.camana turutan pakainya ya?
    sama-sama


    ♥ ♥ Arahan penggunaan :
    Pagi - GC soap - Moisturizing Cream - Sunblock GELspf30-BB cream/cc cream
    Malam - GC soap - Toner - Pinkish AMAZING Cream

    Gunakan Pinkish AMAZING Lotion selepas mandi siang dan malam dimana keadaan badan yang lembab bagi serapan yang baik.Digunakan hingga kebahagian tapak kaki. ♥ ♥

    Kesan boleh dilihat dalam tempoh awal seminggu bagi penggunaan lotion yg kerap.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  17. #1297
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: *TestiGambarpg12*JlpnoCheese*Dodo''thanyaporn*Dher b,MyGirl,CCH,KB,FU,*EMC,CC@BBcream,SuperWhite,radi ant,Glowz,prime,Glu

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    dodo palgantong powder Original Beige(natural) dan Pearl Beige(Light) available ye
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  18. #1298
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: *TestiGambarpg12*JlpnoCheese*Dodo''thanyaporn*Dher b,MyGirl,CCH,KB,FU,*EMC,CC@BBcream,SuperWhite,radi ant,Glowz,prime,Glu

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    Lelong Coolchy mask RM40 sekotak
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  19. #1299
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    pengeposan semalam tergendala, semuanya pos harini

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    utk pos seterusnya esok, sila buat bayaran sebelum 1 tengah hari esok~

    yang dah buat bayaran:
    1. elizabeth gluta C lotion+ gluta C toner + cc cream blue moist 1 tube
    2. umi rusyaida gluta kojic colagen soap+3 bekas EMC 10g
    3. norhayati Dherbs Collagen lipstick
    4. norzilah 2kotak KB
    5. farah dina superwhite 1000mg+gluta kojic colagen soap
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  20. #1300
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: *TestiGambarpg12*JlpnoCheese*Dodo''thanyaporn*Dher b,MyGirl,CCH,KB,FU,*EMC,CC@BBcream,SuperWhite,radi ant,Glowz,prime,Glu

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    testi dari sms:

    slm.mimi, saya nak sabun radiant 16 in 1 bar. ari tu da beli 1, ok ngn kulit sy..EMC tu berkesan tak untk kulit minyak gler n parut2 kesn jerw. jrwt da x de

    customer ni beli kerana masalah jerawat, bila order kedua...jerawat dah takde... testi tulus dari Ammar....lelaki perempuan boleh guna, dengan penggunaan berterusan, parut pun blh hilang+++emc lagi cepat kesannya
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •