Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 80 of 105 FirstFirst ... 307076777879808182838490 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 2087
  1. #1581
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    0165648790
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  2. #1582
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    meh order utk pengeposan esok
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  3. #1583
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    jika nak join pengeposan harini, boleh buat order utk produk yang ade stok&pembayaran sebelum pukul 4pm
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  4. #1584
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    salam..if nak order palgantong 12pc...ada harga dealer x?

  5. #1585
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by D'royal View Post
    salam..if nak order palgantong 12pc...ada harga dealer x?

    wasalam,

    ade... nanti I pm YOU

    tapi cuma ade utk mini size
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  6. #1586
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    wasalam,

    ade... nanti I pm YOU

    tapi cuma ade utk mini size
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  7. #1587

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    masih dalam penantian menunggu CCPP (fauziah-lbn)... hehehe

  8. #1588
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by paujieyah View Post
    masih dalam penantian menunggu CCPP (fauziah-lbn)... hehehe
    dah pos pun tadi.. abang posmen datang dah

    EM247488272MY juliana, pherolins
    EM247488241MY fauziah CCPP
    EM247488238MY Azwa beauty umaira + free radiant soap
    EM247488255MY siti anis 1 box KB + free radiant soapEM236431011MY 12 boxes KB
    satu lagi track number kak Lyn dah terlepas ke posmen pick up, lupa nak ceraikan customer copy.. HUHU.. kak nazlyna, PPUM, 1botol repack tathion tab+trial pack cc cream blue
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  9. #1589
    Ahli Baru
    Join Date
    22 Feb 2007
    Posts
    329

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    mimi, ada jual Norefal-Placenta vit e tak?

  10. #1590

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    dah pos pun tadi.. abang posmen datang dah

    EM247488272MY juliana, pherolins
    EM247488241MY fauziah CCPP
    EM247488238MY Azwa beauty umaira + free radiant soap
    EM247488255MY siti anis 1 box KB + free radiant soapEM236431011MY 12 boxes KB
    satu lagi track number kak Lyn dah terlepas ke posmen pick up, lupa nak ceraikan customer copy.. HUHU.. kak nazlyna, PPUM, 1botol repack tathion tab+trial pack cc cream blue

    ok set, sampai nanti sy gtau hehe...

  11. #1591
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by paujieyah View Post
    ok set, sampai nanti sy gtau hehe...
    dah sampai ke yang?
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  12. #1592
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    dah pos pun tadi.. abang posmen datang dah

    EM247488272MY juliana, pherolins
    EM247488241MY fauziah CCPP
    EM247488238MY Azwa beauty umaira + free radiant soap
    EM247488255MY siti anis 1 box KB + free radiant soapEM236431011MY 12 boxes KB
    satu lagi track number kak Lyn dah terlepas ke posmen pick up, lupa nak ceraikan customer copy.. HUHU.. kak nazlyna, PPUM, 1botol repack tathion tab+trial pack cc cream blue
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  13. #1593
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  14. #1594
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    barang dari Timur tengah macam pati delima, cuka epal dan sebagainya juga djual
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  15. #1595

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    dah sampai ke yang?
    kak, tenkiu brg da sampai semalam.... kalo ada offer CCPP lagi gtau sy ya.... i like CCPP heheh

  16. #1596
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by paujieyah View Post
    kak, tenkiu brg da sampai semalam.... kalo ada offer CCPP lagi gtau sy ya.... i like CCPP heheh
    sama-sama, jual yer
    sentiasa ade yang, utk customer tetap

    yang penting, orang sabah sarawak untung order ngan akak, coz kos pos murah, walau CCPP berat, janji kena sabar, coz kena kumpul order banyak, baru dapat kos pos murah
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  17. #1597
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    NEW!!!

    Mineralline foundation
    daripada Jepun untuk menghasilkan Sistem Mineral Makeup dengan Kuasa Pencerahan Kulit yang pertama di Malaysia. Sistem Mineral Makeup Mineralline bukan sahaja dapat memberikan kesemua manfaat Mineral Makeup yang lain, malah ia dapat membantu mencerahkan kulit pengguna seawal 7 hari penggunaan yang betul.Mineralline juga merupakan produk keluaran 100% syarikat Bumiputra yang menghasilkan produk berinovasi ini dengan harga yang kompetitif berbanding jenama antarabangsa yang lain. Malahan, kami yakin produk Mineralline mempunyai kualiti yang setara atau lebih baik daripada jenama-jenama Mineral Makeup yang lain. Pendek kata, dengan Mineralline solekan tampak menawan dan kulit semakin cerah dan sihat setiap kali.

    Variasi Warna
    Mineralline Advanced Whitening Mineral Makeup System menyediakan 3 warna utama untuk kulit asia. Ini membolehkan pengguna memilih samada untuk mengekalkan warna semulajadi atau mencuba warna berbeza untuk mendapatkan kesan yang berbeza pada warna wajah.

    FAQ
    A. Apakah Mineralline?
    Mineralline merupakan Sistem Mineral Makeup dengan kuasa pencerahan kulit yang pertama di Malaysia.

    B. Apa pula dimaksudkan dengan Mineral Makeup?
    Mineral Makeup adalah alat solekan yang diperbuat daripada 100% bahan mineral tanpa mengandungi talkum, minyak atau sebarang bahan pengawet. Disebabkan ini, selalunya Mineral Makeup dibuat didalam bentuk “loose powder” dan bukannya “compact powder” kerana penghasilan “compact powder” memerlukan minyak dan bahan perikat yang mungkin boleh merosakkan kulit dalam jangkamasa panjang.

    C. Jadi, apakah kelebihan Mineral Makeup berbanding Makeup yang bukan Mineral?
    Disebabkan Mineral Makeup tidak mengandungi bahan seperti talkum, minyak, pewarna atau bahan pengawet, kulit muka tidak akan mengalami sebarang kerosakan dengan penggunaan jangkamasa panjang. Ramai wanita yang menggunakan alat solekan biasanya akan mengalami masalah jerawat atau blackhead disebabkan pori-pori kulit muka mereka disumbat oleh makeup yang mereka gunakan. Bahan-bahan seperti talkum, minyak, pewarna dan bahan pengawet mampu menyumbat pori-pori kulit muka kerana saiznya yang lebih kecil daripada pori-pori membenarkan ia memasuki pori-pori kulit anda. Mineral Makeup tidak mengandungi bahan-bahan tersebut. Malahan saiz mineral yang terkandung di dalam Mineral Makeup lebih besar daripada saiz pori-pori kulit menyebabkan ia tidak dapat masuk ke dalam pori-pori dan menyumbatkannya. Selain daripada itu, tanpa penggunaan bahan pewarna, warna dan seri solekan tahan lebih lama kerana menggunakan warna asli mineral yang terpilih yang tidak dapat dioksidasikan oleh udara.Bahan mineral yang digunakan juga bertindak mengawal minyak berlebihan di kulit muka dengan menyerapnya dengan efektif. Disebabkan penggunaan bahan mineral yang tinggi, Mineral Makeup sekaligus dapat bertindak sebagai tabir suria asli atau natural sunblock yang tidak berminyak seperti losen sunblock yang lain. Pendek kata, penggunaan alat solekan dalam jangkamasa panjang merosakkan kulit. Tetapi penggunaan solekan dengan Mineral Makeup bukan sahaja tidak merosakkan kulit, malahan ia menjadikan kulit lebih sihat dengan penggunaan berterusan.

    D. Jadi, kenapa perlu memilih Mineralline berbanding jenama Mineral Makeup yang lain?
    Mineralline diformulasikan dengan kepakaran daripada Itali dengan bahan-bahan terpilih daripada Jepun untuk menghasilkan Sistem Mineral Makeup dengan Kuasa Pencerahan Kulit yang pertama di Malaysia. Sistem Mineral Makeup Mineralline bukan sahaja dapat memberikan kesemua manfaat Mineral Makeup yang lain, malah ia dapat membantu mencerahkan kulit pengguna seawal 7 hari penggunaan yang betul. Mineralline juga merupakan produk keluaran 100% syarikat Bumiputra yang menghasilkan produk berinovasi ini dengan harga yang kompetitif berbanding jenama antarabangsa yang lain. Malahan, kami yakin produk Mineralline mempunyai kualiti yang setara atau lebih baik daripada jenama-jenama Mineral Makeup yang lain. Pendek kata, dengan Mineralline solekan tampak menawan dan kulit semakin cerah dan sihat setiap kali.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  18. #1598
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    cepat order utk pengeposan esok
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  19. #1599
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    3/12/11-Testimoni 3 hari-Nanti Kak M** bagitau bila nak order GlowzStar dan gluta PRIME tu lagi.Takut takda stock susah plak.Kak M** baru makan 3 hari...kulit muka rasa lembut macam kapas..hehe.Thnks dear

    28/10- sejak dah almost 3 bulan berglowz ni ramai pulak tak sangka umur saya dah 3 series ..tu yg suke tak hingat tu
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  20. #1600
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    yuhuuuuuuuuuu

    dah ade 2 org dah buat pembayaran kutu ke-2 batch pertama
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي