Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 69 of 105 FirstFirst ... 195965666768697071727379 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 2087
  1. #1361
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    selamat pagi semua
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  2. #1362
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: *TestiGambarpg12*Jalapeno Chees*Dodo''thanyaporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU,HGoat,G lowz*,EMC,CC@BBcream,GlutaPrime,Radiant*Glut

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    sila refer ilovekb.com, KB yang saya jual original, international packaging dalam blister dan expired lambat lagi 2013-2014
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  3. #1363
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P





    SHISEIDO BLACKHEAD NOSE REMOVER NOSE
    RM3/pcs
    ** Minimum 3pcs ; RM10 Free Pos Ekpres

    Product baru dari Shiseido yg diformulasikan khusus untuk membersihkan Black / White Head yg banyak, diperbuat dari bahan yang mudah menyerap di wajah anda serta Menjadikan wajah anda lebih cerah dan cantik.

    FUNGSI :

    * Membuang kulit-kulit mati
    * Bertindak mengecilkan pori-pori
    * Mengurangkan masalah Jerawat
    * Dapat Mencerahkan kulit & menjadikan kulit lebih licin

    CARA MENGGUNAKAN:

    1) Cuci wajah terlebih dahulu seperti biasa.

    2) Sapukan masker di wajah anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti Hidung
    * Elakkan dari terkena di kawasan Mata , Bibir, Kening, & umbun rambut)

    3) Biarkan mask sehingga kering dalam 30minit....atau sehingga ianya benar2 kering.

    4) Setelah kering, Buang mask secara lembut, perlahan-lahan dari hujung (luar ke dalam)

    5) 1 sachet, boleh guna 3 kali atau lebih (bergantung kepada penggunaan)...lipatkan sachet, dan simpan dalam peti ais
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  4. #1364
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    ♥ Kyusoku Bihaku ♥

    Produk istimewa mencerahkan kulit dan meningkatkan daya ketahanan kesihatan badan

    Glutathione ialah pil serbuk mutiara dan dikenali sebagai "mother of all anti-oxidants". NAC (N-Acethyl L-Cysteine) pula ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan dan mempercepatkan penyerapan gluta ke dalam badan.

    Adakah anda inginkan kulit Cerah, Gebu dan Glowing?....Cubalah....yakin dan dijamin...kerana saya dan ramai lagi telah mencuba...malah ramai artis di luar sana yang mempunyai kulit cerah dan gebu kerana menggunakan produk ni.......


    KEBAIKAN GLUTATHIONE:
    Merawat masalah haid tidak normal & menambah kuantiti sperma lelaki
    Merawat simpton saraf seperti parkinson, alzhemeir, stroke & kanak2 autism
    Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema
    Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
    Keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes & darah tinggi
    Melindungi jantung & merawat kolestrol
    Melambatkan penuaan, meningkat system imun, merawat rambut gugur dll
    Ejen ketahanan badan dan anti tumor
    Jawapan kepada masalah kulit- pencerahan keseluruhan, jerawat, jeragat/pigmen, membantu maslah kulit sensitif, menambah kolagen, membaiki DNA, awet muda dll
    KEBERKESANAN
    Light-medium brown skin : 1-3 bulan
    Dark brown skin : 3-6 bulan
    Very dark skin : 6-12 bulan
    Black skin : 18 bulan ke atas
    KB sangat berkesan diambil dengan Pure Rosehips Vitamin C kerana Rosehip mengandungi 10-100 kali vitamin C biasa.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  5. #1365
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by veegirl View Post
    emc 10g ada tak?
    PM harga ye
    ada

    nanti saya pm harga
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  6. #1366
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    update jap
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  7. #1367
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by veegirl View Post
    dah transfer.. check pm yer..

    alaaa.. kat atas tu ada promo best price Gluta soap pulak... baru jumpa.. saya leh dapat tak best price tu...

    ok, terima kasih yer... harini packing dan pos awal sebab barang utk pengeposan semalam pun ditunda harini
    oh, best price tu utk pembelian combo dengan gluta capsules (gluta prime/radiantskin capsule/white L gluta/superwhite) atau glow/glowstar)

    gluta kojic colagen soap tu, harga modal pun dah naik harga rm5

    jadi, harga saya bagi tu dah best price pun
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  8. #1368
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    update jap
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  9. #1369
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Account Holder :
    ALIMI OTHMAN

    MAYBANK : 1628 9800 6053

    CIMB : 1440 0091160 52 8
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  10. #1370
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    Quote Originally Posted by alimi View Post
    poslaju;
    EM228889176MY juliyati 2 bar GKC soap
    EM228889511MY Sharifah Noryati CC cream purple 1 tube+BB cream Mistine+EMC
    EM228889162MY nURSHUHADA gluta prime GSH
    EM228889556MY Roslini 1 doz sabun susuberas+krim susu beras
    EM228889627MY Norida EMC + GKC soap
    EM228889587MY Santhiya Sree White L gluta
    EM228889397MY ella WHite L gluta
    EM228889542MY Mazita Dodo Powder + GKC soap
    EM228889595MY yusman 2 bar GKC soap

    self pick up:
    evonne radiantskin capsule
    zura gluta prime plus
    asmah glowstar 2 boxes+2 doz sabun susu beras+2 botol Dherbs perawan wash+ 6 botol jerslin Oil+ 1 doz sabun breast+1 doz sabun slimming
    Zaila 3 bar sabun susu beras+dherbs foundation+dherbs lipstick+dherbs compact powder+ jerslin oil
    Yan white L gluta
    kamariah 3 botol bio jerslin oil + 4 bar sabun susu beras
    ina 1 botol bio jerslim oil + 1 bar sabun susu beras
    kak lin 2 bar radiantskin white bar soap
    terima kasigh
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  11. #1371
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    selamat tahun baru 2012
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  12. #1372
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    update jap
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  13. #1373
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    tracking poslaju 18-21 january 2012

    em228889318My sue my girlx2+pinkish creamx4
    em153440639 my roslini 2 doz sabun + krim
    EM027256101MY sharidah large gluta C set
    em228889247my safarina glowzstar + gluta prime

    em228889255my idahaizura radiantskin capsule
    em228889304my azza total white day cream+2bar gluta soap
    em228889370my zamzararina gluta soapx2+ lotion
    em228889281my siti aisyah my girl x 3 + gluta soap
    em228889295my halwani 10 kotak my girl+ 1 cc cream blue moist
    em228889352my saadiah my girl x 3 + KBx1
    em228889193my naimah my girl x 3
    em228889278my norfarahana glowz + gluta prime+ radiant papaya soap

    em228889216my memunah Dherbs collagen
    em228889233my 1 box (10pcs) Coolchy Radiant BB mask
    em228889264my ku azilah gluta gold soap
    em228889220my ain shahnaz glowzstar + gluta prime
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  14. #1374
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    update jap
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  15. #1375
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    check pm yer anne69
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  16. #1376
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    perhatian: tester total white lotion yang sepatutnya diberi freegift kepada pembeli gluta capsules (sebarang jenama) dah out of stock.. cuma tinggal beberapa bar trial size gluta soap (gluta prime dan Illuminax soap) dan whitening face mask!!! cepat ye sebelum kehabisan!!!
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  17. #1377
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P

    sabun susu beras wangi.... sangat wangi dan banyak verbal testimoni pun atas keberkesanan mencerahkan & melembutkan kulit...+++ kewangiannya yang tak terhingga
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  18. #1378
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    miracle night cream dia amat2 berkesan utk stopkan pembentukan jerawat,menghilangkan parut dan jeragat,faundation pla sgt smooth mudah rata pda kulit, x mlekit, x berminyak, dgn spf 40, sgt melindungi kulit dr sinar UV.

    1.SABUN SUSU BERAS WANGI
    KHASIAT SABUN SUSU BERAS

    menanggalkan kotoran pada wajah
    mengurangkan masalah kulit seperti kulit kusam,jerawat, dan kulit berminyak
    menyegarkan dan mencerahkan kulit secara sekata
    boleh digunakan pada wajah dan tubuh badan
    berupaya menanggalkan daki-daki yang degil
    sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan

    Produk ini adalah produk penjagaan kesihatan kulit.Diperbuat daripada 100% susu beras semulajadi ekstrakan beras jasmine dengan kualiti terbaik yang diperkaya dengan vitamin dan nutrisi yang dapat mengurangkan cela, bintik hitam dan kedutan di muka. Menjadikan kulit lembut dan cerah serta segar dengan bauan semulajadi beras muda.


    2.FAUNDATION SPF 40
    KHASIAT FOUNDATION SPF40

    mengandungi SPF40 untuk melindungi sel kulit dari sinaran uv yang berbahaya untuk kulit
    menaikkan seri wajah
    wajah kelihatan lebih lembab dan bersih
    menutup cela dan parut
    mempunyai tekstur yang lembut dan mudah untuk di oles
    sesuai digunakan sebelum menggunakan mekap

    3.MIRACLE NIGHT CREAM
    dihasilkan dengan menggunakan kombinasi ramuan terpilih dan herba untuk membantu mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat dan cela tanpa pengelupasan dalam masa yang singkat.
    Berkesan untuk:-
    ~ Merawat, menegang, menghalus sambil mencerahkan kulit muka yang kusam dan lesu secara semulajadi serta suci tanpa was-was.
    ~ Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.
    ~ Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam serta noda bekas jerawat.
    ~ Merawat masalah warna kulit tidak sekata.
    ~ Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.
    ~ Menghilangkan kedutan halus di muka.

    Thailand Farmasi produk



    TESTIMONI 1
    akak ni kerja kedai makan, muka mmg sentiasa berminyak dan terbakar panas, sejak pakai krim malam susu beras ni alhamdulillah muka dah semakin cerah.ramai kawan akak yg nmpak perubahan tu, skarang bukan 1 kedai je pakai set krim susu beras wangi ni, tp 1 kampung akak dah promotkan.tak pasal2 dapatlah pendapatan sampingan sekarang.yang best tak perlu nak cakap byk sebab diorang dah nampak sendiri keberkesanan krim ni.
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  19. #1379
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P



    promo 1 box rm50, 3 boxes rm145



    promo 1 box rm15, 3 boxes rm40

    [IMG] http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...15064715_n.jpg [/IMG]

    promo 1box rm30, 3 boxes rm75


    ini stok lama.. dah habis, stok baru berwajah baru dan harga baru naik rm5 utk setiap loose item.. terpaksa restock sebab ramai customer nak repeat order dan sanggup menunggu stok.. stok dah ade pun
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  20. #1380
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,P





    lelong!!!
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي