Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 104 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 20 of 2087

Hybrid View

  1. #1
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Senyum Glowz/star*Dodo''thnyporn*Dherbs,MyGirl,KB,FU*EMC,CC@BBc ream,SuperWhite,Radiant,Glowz,GlutaPrime,Glutawhit e,GlutaGold,Pinkish

    lawati lah laman web saya utk maklumat lanjut....sms 0133487530, email alimius@yahoo.com, pm or post reply for best price or wholesale price


    niatkan di hati segalanya ikhlas kerana Allah dan saling membantu sesama umat, harap sifat mazmumah dapat disingkirkan dan sifat mahmudah diterapkan dalam diri. Segala kesilapan harap diterima, ditegur secara berhemah dan dimaafkan. Give and Take should be bear in mind. No person wrong and right but everyone have right for improvement



    Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

    Assalamualaikum Semua Warga dan Pengunjung Facebook

    Jemputlah Singgah ke Kedai Ummi Beauty Centre yang dibuka sejak 17th august 2010, dalam Bulan yang mulia, bulan Ramadhan 1431H. Alhmdulillah, rezeki untuk semua....Cuci Mata saja pun boleh, kalau berkenan, beli...


    promo terbaru??? murah dan murah dan murah +++ ade freegift

    Krim susu Beras Gred AAA





    Ia pasti berkesan untuk:-
    # Merawat, menegang, menghalus sambil mencerahkan kulit muka yang kusam dan lesu secara semulajadi serta suci tanpa was-was.
    # Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.
    # Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam serta noda bekas jerawat.
    # Merawat masalah warna kulit tidak sekata.
    # Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.
    # Menghilangkan kedutan halus di muka.
    # Boleh digunakan sebagai alas make up.


    harga dibawah dicipta khas hanya untuk warga wmc,sila sms atau email menyatakan anda warga wmc utk mendapatkan harga istimewa


    Promosi Stok Baru sampai next week, limited!!!
    dah sampai dah pun, stok makin susut, stok baru 2 minggu lagi

    Thanyaporn RM60 now set Thanyaporn+Bio Anne Cream+Bio Anne Bust Firming Soap RM70

    Sabun susu Beras
    1 ketul = RM5, now RM4
    3ketul = RM13, now RM10
    1dozen = RM40, now RM35


    Krim susu Beras
    1 Bekas = RM15, now RM10
    3 bekas = RM36, now rm26
    1dozen = RM105, now RM65 Hot!!!


    Krim susu Beras Gred AAA
    1 Bekas = RM35, now RM23 NOW REDUCED MORE!!! RM15
    3 bekas = RM100,now rm60 NOW REDUCED MORE RM40
    1dozen = RM350, now RM120NOW REDUCED MORE RM100Hot!!!



    Alamak!!!!kos poslaju dah naik!!!!kena revised harga PROMO PRICE ( ada yg dah termasuk poslaju ade yang belum masuk poslaju, sila pm nyatakan produk apa dan jumlahnya):

    [COLOR=DarkGreen]gluta C set without toner, now RM105 tinggal 1 sahaja
    Radiant Skin High grade gluta before RM160, now rm160+freegift
    New!!!SuperWhite rm160
    New!!!Gluta Prime before RM160, now rm160+ freegiftsold!!!
    Classic White / White L-glutathione new enhanced formula with ALA and VitC RM160
    KB before rm150, now rm110 + freegift
    Radiant papaya/16 in 1 bar gluta soap, before rm25, [COLOR=red]now rm15*tak termasuk pos
    Radiant whitening glutathione with grapeseed soap, before rm35, now rm30*tak termasuk pos
    Bio Anne Breast Cream, free Soap RM60, now rm45
    Thanyaporn for breast + be fit garcinia, before RM99 each now rm40 each+freegift worth rm5~rm15
    Snow White soap before RM60 each now rm55
    Gluta Collagen Kojic/Whitening bleaching soap, before rm35, now rm27*tak termasuk pos, RM25 dengan pembelian sebarang produk lain*tak termasuk pos
    Gluta Gold soap before RM60 each now rm55 + free 1/4 radiant papaya gluta soap worth rm7
    My Girl Collagen RM49 (semenanjung), RM52 (sabah sarawak), pm for best prcie
    Cocoa Collagen with Honey, RM59.90, pm for best price + freegift
    Glowz rm160, Glowstar rm165, figure UP rm68, Thanyaporn for breast, Dherbs lipstick collagen rm25, jus perawan rm35, premium diet rm38,diamond foundation rm60now rm20, rm30, rm33, rm50
    Hi Goat, Maajun Bistari dan Puteri Alya, 10% discount
    figure Up tinggal 3 jer dan Stayfit tinggal 2 jer, 1 box rm50 tak termasuk pos, 3box rm1**
    EMC 1 tub 118g RM1**
    SERAIKING SET before rm135 (SS) rm128(SM) now rm98 (SM) / rm105 (SS)
    *loose item please pm me*



    [QUOTE]
    Dengan setiap pembelian produk melebihi rm80 sahaja dapat harga BB creme/EMC/CC creme seperti di bawah;

    5g in small diamond cosmetic jar;
    • BB creme skin79 ~ rm6
    • EMC ~ rm9
    • CC creme ~ rm12
    10g in diamond cosmetic jar;
    • BB creme skin79 ~ rm13
    • EMC ~ rm15
    • CC creme ~ rm20
    15g in transparent cosmetic jar;
    • BB creme skin79 ~ rm20
    • EMC ~ rm21
    tanpa pembelian melebihi rm80


    5g in small diamond cosmetic jar;
    • BB creme skin79 ~ rm9
    • EMC ~ rm10
    • CC creme ~ rm15
    10g in diamond cosmetic jar;
    • BB creme skin79 ~ rm15
    • EMC ~ rm18 now rm15
    • CC creme ~ rm25
    **full bottle/ tube BB creme/CC creme/ EMC..pls pm or sms (0133487530) or ym (alimius@yahoo.com) me

    Produk-produk utama yang mimi jual
    (just click on the product name)


    1.MyGirl collagen first class 5000mg (MG), First Grade Cocoa Collagen (CCH), Glowz, Glowstar, CocoaCollagen
    2.Kyusoku Bihaku (KB), Gluta Prime (GP)
    3.Radiant Skin High Grade Glutathione, Gluta Soap, Papaya Gluta Soap, Rosehip Gluta lotion SPF 60, Total White skin whitening set, Gluta C Ardent skin whitening set
    4.iFiona CC Cream
    5.BB cream skin79 and France Thefaceplant
    6.Egyption Magic Cream (EMC)
    7.Detox Foot Patch
    8.Coolchy Face Mask, Compressed mask, My Beauty Diary Mask-King of Mask
    9.
    Hi-Goat (HR) dan segala produk HR
    10.Collagen Eye Mask, Peel off Nose Mask, Peeling Scrub
    11.Loreal and Maybellin Cosmetic
    12.Figure Up, Thanyaporn be-Fit, Stay Fit Collagen, Maxx Slim, Premium Diet D Herb,
    13.Perawan + Collagen DHerbs, collagen lipstick, foundation D Herb

    14.Dodo palgantong powder 10g

    dan banyak lagi tak terkata dan tak termasuk dalam ni

    pm jer nak ape...insyaAllah ade barang yg dihajati

    Segala maklumat untuk produk di atas boleh di lihat di reply thread bawah...

    Untuk urusan pembelian boleh dilakukan dengan cara menghantar Private Message(PM) atau sms terus kepada mimi




    GAMBAR TERBARU TESTIMONI CUSTOMER

    radiant capsule (3biji sehari) + My Girl + EMC + CC cream + Coolchy mask seminggu 2kali





    yang sebelah kanan tue pakai eyeliner sahaja



    Payment Method Shipping

    Account Holder : ALIMI OTHMAN

    MAYBANK : 1628 9800 6053


    CIMB : 1440 0091160 52 8

    after bank in please inform us,
    1. transaction number & which bank
    2. name, adress & phone no.
    3. list of order


    Contact Information

    Pls don't hesitate to pm me/ e-mail/ym me; alimius@yahoo.com or text/call me; 0133457530....InsyaAllah will reply and entertain or add me at my Facebook; alimi othman

    Last edited by alimi; 16th December 2010 at 05:09 AM. Reason: updating
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  2. #2
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Senyum MYGIRL&fIRST gRADE COLLAGEN




    BEDAK AURA PESONA BINTANG
    RETAIL: RM40
    OFFER: RM 36+freegift worth rm2~RM5

    JUICE PERAWAN
    RETAIL: RM35
    OFFER: RM31+freegift worth rm2~RM5


    PREMIUM DIET PLUS
    RETAIL: RM38.90
    OFFER: RM36+freegift worth rm2~RM5

    DIAMOND FOUNDATION
    RETAIL: RM60
    OFFER: RM51+freegift worth rm2~RM5

    LIPSTIK COLLAGEN
    RETAIL: RM25
    OFFER: RM21+freegift worth rm2~RM5

    HERBA DETOX
    RETAIL: RM35
    OFFER: RM31+freegift worth rm2~RM5

    PEMBERSIH PERAWAN
    RETAIL: RM20
    OFFER: RM18+freegift worth rm2~RM5




    Cocoa Collagen Power Plus merupakan produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman. Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.



    Khas untuk Lelaki & Wanita

    Kesan dalam 3 hari!!
    Kulit cerah,gebu,licin & pejal!!

    Fungsi-fungsi:

    1.Kulit lebih lembut,halus & lembap
    2.Menghilangkan parut & anti penuaan
    3.Bagi wanita ianya membantu memulihkan sel dalaman yg keluar & rosak dwaktu datang haid atau melahirkan anak
    4.Pembinaan semula otot-otot dalaman yang mengendur
    5.Merapatkan sistem peranakan
    6.Menghilangkan bau serta keputihan dibahagian sulit
    7.Membetulkan putaran haid wanita
    8.Membina sel-sel tulang
    9.membina sel-sel kulit mati & rosak
    10.Menghilangkan penyakit gatal-gatal kulit,kulit kering,bersisik atau berbau.
    11.Pinggul & payudara montok & seksi!



    Harga Pasaran :RM59.90 (Smenanjung Malaysia)


    Boleh dimakan untuk semua dari kanak-kanak, lelaki, ibu mengandung, ibu menyusu, masa period, senang cite tak dak pantang laranglah....
    untuk pengamal MyGirl boleh makan produk nie waktu period....dijamin 3 hari nampak kesan....





    SETIAP WANITA INGINKAN WAJAH YANG CANTIK. WALAUPUN TIDAK SEPERTI GAMBAR DIBAWAH...TETAPI KETERAMPILAN KULIT WAJAH PERLU DIUTAMAKAN PADA MEREKA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN. KAMI PERCAYA ANDA JUGA BERPELUANG MERAWAT WAJAH ANDA DENGAN PRODUK KAMI. MUNGKIN ANDA BERWAJAH SERI LEBIH DARI GAMBAR DIBAWAH. APAKAH RAHSIANYA...
    TERUSKAN MEMBACA....



    JERAWAT?
    BADAN BERBAU?
    TAK BERSERI LAGI?
    KULIT KUSAM BERJERAGAT?
    LONGGAR, BERAIR DAN BERBAU?
    BADAN GEMUK DAN TAK TERJAGA?
    SUAMI DAH TAK SUKA DENGAN ANDA?

    CANTIK TANPA PENYERI KURANG MENARIK, KURANG CANTIK. TAPI BILA SUDAH BERSERI,....TIDAK JEMU MATA MEMANDANG.
    Dunia kehidupan Wanita hari ini tidak terlepas dari kunjungan permasalahan kewanitaan yang datang bertandang menguji kesejahteraan asal dari kelahiran awal. Tidak hairanlah wanita terpaksa berbelanja besar untuk mengatasi permasalahan mereka demi untuk kesejahteraan kehidupan khusus untuk penerimaan diri sendiri dan keselesaan orang yang berdekatan dengan mereka.
    LAZIMNYA yang Gah dengan "Brand" atau jenama selalunya mahal itulah bezanya dengan produk kami "MYGIRL".

    Collagen 5000mg My Girl adalah Collagen kelas pertama yang dirumus dari bahan semulajadi untuk keberkesanan yang maksima, cepat dan selamat. Disyorkan kepada wanita yang mementingkan kecantikan dan kesihatan samada dalaman dan luaran.

    My Girl dicipta dengan satu formula yang tepat bagi semua wanita. My Girl berperanan melalui protin khusus dari ikan laut yang bersih dapat melembut dan menggebukan kulit dengan berkesan dan selamat.

    Collagen My Girl mengadungi Stem Cell asli yang terbukti dapat mempercepatkan pertumbuhan sel-sel muda bagi menggantikan sel-sel mati, bertindak sebagai agen melambatkan proses penuaan melalui sistem penggantian sel baru yang cepat dan selamat.

    Kandungan abstrak Lobata di dalam My Girl adalah berperanan untuk menegangkan kulit terutama bahagian leher dan tangan.

    Abstrak kacip fatimah adalah untuk kesihatan dan kesegaran bahagian sulit wanita samda dalaman dan luaran. Collagen My Girl juga membantu memperbetulkan perjalanan haid, mengatasi masalah keputihan dan menegangkan payu dara.



    CARA PENGGUNAAN MYGIRL

    Cara memakannya,
    1. 1 sachet sehari bagi kotak pertama (7hari)
    2. 1 sachet setiap 2 hari bagi kotak kedua (14hari) dan
    3. 1 sachet untuk 3 hari bagi kotak ketiga dan maintain seterusnya(21hari)...waktu Period/datang bulan, tidak perlu makan....jadi cuma maintain sekotak sebulan

    jika nak kuruskan badan, makan setengah jam sebelum breakfast...dicampur air (jangan panas atau suam) atau dicampur jus...


    jika nak naikkan berat badan, consume right after breakfast, dicampur dengan ais susu berprotein tinggi


    Untuk tips dan pantang larang supaya lebih berkesan, jangan segan-segan pm mimi ek...



    TESTIMONI

    Testimoni Diri Sendiri
    Saya tidak akan menjual sebarang produk tanpa mencuba dan mesti memilih yang terbaik....Walaupun saya masih muda tapi kerana telah melahirkan tiga orang anak dan bertahun-tahun tidak menjaga kecantikan dek kerana tuntutan tanggungjawab sebagai pelajar, ibu, isteri dan juga bekerja mencari duit...kulit saya sangat kusam dan nampak lebih tua dari usia sehingga ada yang menegur dan bercakap belakang mengenainya....jadi, saya mencuba mencari produk kecantikan dalaman dan luaran yang boleh mengubah diri saya supaya kembali cantik berseri...

    untuk produk Collagen, saya dah mencuba berbagai-bagai jenis sama ada dalam bentuk pil mahupin serbuk, yang dijual di farmasi, saloon mahupun pengedar....tapi kebanyakannya memberi kesan allergik kepada saya membuatkan mata saya sentiasa gatal....abis comot eyeliner...harganya pun agak mahal, tak semua mampu maintain....akhirnya saya telah menemui produk baru di pasaran .... My Girl....tidak allergik...dan kesan yang cepat.....

    rasanya pun not bad...rasa strawberi...nak sedap lagi campur susu protein/jus buah-buahan

    selain itu, kerana bertahun mengabaikan penggunaan UV cream di wajah dan badan, kulit saya gelap,kusam dan ade bintik-bintik hitam

    setelah mengamalkan Kiyosoku Bihaku (KB) dan Mygirl, alhamdulillah ade perubahan ketara, makun cerah putih Gebu dan Ceria

    dalam My girl juga mengandungi Lobata untuk menegangkan kulit. montokkan breast dan punggung...dan juga kacip fatimah untuk dalaman wanita...memang ternyata hubungan suami isteri bertambah hebat...suami saya pun gembira

    Jadi, saya telah banyak berjimat dengan My Girl...tidak perlu lagi supplemen tambahan or maajun or herba lain....cukup dengan My Girl kerana nak cepat cerah, saya gunakan KB....tetapi kerana Mygirl juga boleh mencerahkan dan memperbaharui sel kulit, penggunaan KB dapat dikurangkan...jimat kan....cuma RM49 sebulan maintain
    PUAN ROZITA BINTI SUFIAN
    Saya berusia empat puluhan, sudah bersuami dan mempunyai 2 orang anak. Mengenali produk MY GIRL dari iklan di Harian Metro pada 07/07/2010 yang menarik perhatian saya tentang kandunganya untuk permasalahan, rawatan dan kecantikan wanita. Saya terus menalipon dan bertanyakan produk tersebut dan bertanyakan beberapa seolan dan bersetuju untuk memcubanya.
    Pengalaman saya semasa pengambilan pada minggu pertama (kotak pertama) saya mengalami demam sehingga beberapa hari. Mungkin tindakbalas produk tersebut...tetapi saya teruskan jua pengambilannya. Pada minggu kedua saya mengalami bintik-bintik ruam di badan saya tetapi tidak mendatangkan kegatalan kulit. Mulanya risau juga dengan produk tersebut. Tetapi setelah diberi penerangan oleh pihak syarikat mengatakan itu disebabkan proses pembuangan toksid saya merasa lega. Dan sehingga kini saya teruskan untuk kotak ketiga. Apa yang saya alami sebelum ini seperti masalah keputihan, cepat letih dan kebas-kebas kakitangan sudah hilang. Sekarang saya berpuashati dengan produk MY GIRL dan saya akan teruskan penggunaannya.
    MR FIRDAUS BIN MAT ZAIN
    Saya berusia 27 tahun. Mengenali produk MY GIRL dari Pegawai Pemasaran Women Shop dan telah juga menjadi Pengedar Utama di negeri Perlis. Sebagai pengedar My Girl saya telah mencuba produk My Girl kotak pertama yang mengandungi 7 sachet. Maklum ini kerana mendapat pengalaman baru dapat bercerita tentang produk.
    Selama pengalaman saya mencuba sachet ke empat (hari keempat) perubahan yang saya alami seperti berikut:
    1.
    Perubahan pada kulit saya yang kekuningan menjadi kemerahan dan licin serta gebu.
    2. Mata saya selama ini yang kekuningan menjadi jernih dan putihsemula.
    3. Rambut saya yang kasar menjadi lembut.
    4. Tenaga dalaman saya yang selalu keletihan menjadi bertenaga semula, susah mengalami letih.
    5. Keadaan fizikal senjata sulit saya menjadi bertenaga dan tegang. Merubah pada air mani saya yang cair menjadi pekat semula.
    Ini kemungkinan protin yang tersedia dalam MY Girl bertindak meransang imun.
    6. Perubahan pada kulit muka saya dari berjeragat kini mulai hilang.
    Saya berpendapat My Girl bukan sahaja khusus untuk wanita, tetapi ia juga sesuai untuk lelaki yang mementingkan kecantikan. Anda sebagai lelaki jangan takut untuk mengambil My Girl. Tidak ada bahan didalam My Girl yang boleh merubah kejantanan anda kepada wanita.
    Kak A****,

    'kulit, terutamanya di pipi dah makin tegang dan berseri-seri, rasa makin muda...so, sesiapa nak cantik macam aku boleh ler cuba My Girl'

    dulu beli kat farmasi, sepasang footpacth rm7+++....ni memang dah teramat murah dan lebih terasa kesan...baru je lekat kat kaki beberapa seconds, dah terasa kuasa tarikan toksin tu...badan dah ringan, pening kepala hilang
    K***********,

    'pernah gak cuba produk collagen lain....tapi yang ni memang berbeza...takde pun rasa gatal-gatal/allergik'
    Originally Posted by kak N**
    Aku dah cuba haritu...baru 1 kotak habis...memberansangkan...so, lepas ni aku akan jadi pelanggan setia My Girl
    Originally Posted by N***
    Sebelum ni ada gak cuba collagen...terasa gatal...tapi My Girl OK je, alhamulillah
    Originally Posted by kak A****
    parut-parut kat muka pun dah pudar....orang lain mungkin tak perasan...tapi kiter kan suka belek muka....memang nampak perubahan...baru kotak ke-2 makan My Girl
    Originally Posted by areyou78
    ari ni genap la sekotak my girl da masuk perut...hubby ckp bhgn tuuttt yg makin dara..hihi..dr segi kulit,x tau nak nilai sendiri,tp rase cam kureng berminyak...
    Originally Posted by a*******
    hai mimi,sy ayu,yg dtg rumah awak ari tu beli my girl 2 kotak..ari ni ari ke 5 sy amik my girl..lum rase ape2 lg..tunggu 2 kotak ni abis..tp yg bhgn tuuuutt..tu my hubby ckp cam anak dara..hihi..
    Originally Posted by ****
    kulit lebih moist dan berseri, keputihan dah takde
    akak, dulu kite selalu ade keputihan dan agak berbau...bila datang period, segugut teruk sangat...tapi sekarang ni, dah amalkan My girl, semua masalah tu takder....orang pun tegur muka berseri-seri...dari kotak pertama dah rasa kesannya
    walau baru 3 kotak guna My girl collagen, nampak parut makin kurang, kalau dulu luka sikit pun, lambat nak sembuh dan berparut, tapi sekarang dah amalkan MG, parut dan jerawat dah cam dah tak suka kat akak lagi
    muka makin glow instantly lepas guna bb creme, My Girl naikkan lagi seri
    kak, tadi kak Sya preschool tegur...dia tanya pakai ape muka makin licin, so M## promote ler barang akak..M## guna semua dari MY Girl collagen, colllagen eye mask, nose mask, face mask dan yang paling best BB creme Hotpink
    tadi tengok a##### muka glowing sangat...muka makin cantik..sebab pakai semua produk mimi ke..akak nak guna gak ler
    Originally Posted by Haizam Khairudin
    Salam mimi... thanks kasi msg td.... saya tak dapat nak respon banyak sebab kotak yang kedua pun belum habis, terpaksa stop sebab period last week, tapi apa yang saya rasa, untuk kotak pertama, keputihan dah kurang dan luka cepat baik. Saya perasan sebab saya ada kucing yang suka bergurau kasar, tiap kali main dgn dia, sure kene cakar sampai berdarah. Biasa luka lmbt sembuh, tapi la nie cepat jer dah kering. Cuma saya tunggu parut nak hilang jer nie.. so far jerawat masih ada n parut pun sama... pagi tadi tgk cermin rasa mcm muka tak bermaya jer.... saya baru minum balik semalam selepas seminggu bercuti (period). Macam mana yer nk kasi glowing n radiant?
    Originally Posted by aisyah idris
    salam
    mi..tk boleh minum kopi dan teh ke?nescafe?hehehe...kacip fatimah instant???hehehe...sy kalu tk minum nescafe sehari pening kepala...
    dah minum sc ke 4...dah terasa kulit makin lembut..biasanya sy kulit kasar...tangan kasar..sbb kering..tp 2-3 hari ni notice mcm best lak gosok2 tgn..hehehe...tunggu sebulan nih tgk mcm mana...
    dangANIM;4238236]alimi dear...
    poslaju dah sampai dgn selamat, terkejut anim ingatkan pos ekspress aje... Masyaallah, byknye free gift! rasa malu pulak anim. millons thanks and semoga bisnes Alimi terus maju dan murah rezeki. amin


    My Girl dah mula 3hari, alhamdulillah takde masalah rasanya, takde gatal2 atau lain2 -ve effects. perubahan +ve tak nampak ketara lg, tp alhamdulillah badan rasa segar, ecxema di tangan pun macam tak active dah.... pastu kalau ok nanti nak borong foot patch lak... thanks again alimi
    [/
    Originally Posted by dangANIM
    salam alimi
    cc cream tu memang best... alhamdulillah sesuai dgn saya, bb cream pun ok, tp cc cream much much better. My girl pun saya suka, now berenti kejap sebab period... foot patch pun best, hitam dan berlendir keluar even saya pakai d ofis aje...
    alhamdulillah, mimi suka dengar positif testimoni...memang ramai bagi positif testimoni My Girl& CC creme....testimoni footpatch ramai bagi testimoni positif secara offline..TQ..TQ
    1. Testimony

    a. MyGirl - the first 3 days guna dah dapat rasa pipi makin lembut .. kulit i mmg jenis yg takde jerawat .. tp the texture of my skit giler lembut sekarang (besok my last sachet of teh 1st box). not only that .. i noticed kulit tapak kaki pun makin lembut ... tak perlu susah payah nak letak lotion lagi hehehe ...

    b. CC cream - uhh tak terkata bestnya .. dah tak perlu susah2 tempek mender2 lain lagi ... lepas apply toner .. pakai CCcream and kulit jadi sangat best ....muka pun tak berminyak sampai ler ke petang ... so dengan ini I confirm nak mintak U tolong rezepkan full size CC cream ni ya


    2. New order

    Oleh kerana service best .. i nak place order for KB (baru nak try nih) based on ur explanation tu ... hehehe

    so ok .. itu saja for the time being .. Nanti mimi PM best price for both items ya

    HARGA MYGIRL


    MY GIRL 5000MG COLLAGEN

    1. RM49.00 / 1 Kotak (Semenanjung Malaysia/sabah/Sarawak)+Free Gift

    2. RM90.00 /2 Kotak(Semenanjung Malaysia/sabah/Sarawak)+Free Gift

    3. RM120.00 /3 Kotak (Semenanjung Malaysia/sabah/Sarawak)+Free Gift

    4. RM157.00 /4 Kotak (Semenanjung Malaysia/sabah/Sarawak)+Free Gift

    p/s : harga di atas tidak termasuk harga pos...untuk maklumat lanjut sila pm or sms mimi..
    ********untuk menjadi ejen mygirl sila pm mimi********

    untuk rasa lebih sedap, campurkan dengan susu Hi Goat akan rasa macam yogurt strawberry, dijamin puas hati

    My girl + susu Higoat dapat diskaun lagi
    Last edited by alimi; 11th December 2010 at 01:20 AM. Reason: UPDATE

  3. #3

    Default Re: MYGIRL&fIRST gRADE COLLAGEN

    Quote Originally Posted by alimi View Post


    Khas untuk Lelaki & Wanita

    Kesan dalam 3 hari!!
    Kulit cerah,gebu,licin & pejal!!

    Fungsi-fungsi:

    1.Kulit lebih lembut,halus & lembap
    2.Menghilangkan parut & anti penuaan
    3.Bagi wanita ianya membantu memulihkan sel dalaman yg keluar & rosak dwaktu datang haid atau melahirkan anak
    4.Pembinaan semula otot-otot dalaman yang mengendur
    5.Merapatkan sistem peranakan
    6.Menghilangkan bau serta keputihan dibahagian sulit
    7.Membetulkan putaran haid wanita
    8.Membina sel-sel tulang
    9.membina sel-sel kulit mati & rosak
    10.Menghilangkan penyakit gatal-gatal kulit,kulit kering,bersisik atau berbau.
    11.Pinggul & payudara montok & seksi!



    Harga Pasaran :RM59.90 (Smenanjung Malaysia)


    Boleh dimakan untuk semua dari kanak-kanak, lelaki, ibu mengandung, ibu menyusu, masa period, senang cite tak dak pantang laranglah....
    untuk pengamal MyGirl boleh makan produk nie waktu period....dijamin 3 hari nampak kesan....





    SETIAP WANITA INGINKAN WAJAH YANG CANTIK. WALAUPUN TIDAK SEPERTI GAMBAR DIBAWAH...TETAPI KETERAMPILAN KULIT WAJAH PERLU DIUTAMAKAN PADA MEREKA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN. KAMI PERCAYA ANDA JUGA BERPELUANG MERAWAT WAJAH ANDA DENGAN PRODUK KAMI. MUNGKIN ANDA BERWAJAH SERI LEBIH DARI GAMBAR DIBAWAH. APAKAH RAHSIANYA...
    TERUSKAN MEMBACA....



    JERAWAT?
    BADAN BERBAU?
    TAK BERSERI LAGI?
    KULIT KUSAM BERJERAGAT?
    LONGGAR, BERAIR DAN BERBAU?
    BADAN GEMUK DAN TAK TERJAGA?
    SUAMI DAH TAK SUKA DENGAN ANDA?

    CANTIK TANPA PENYERI KURANG MENARIK, KURANG CANTIK. TAPI BILA SUDAH BERSERI,....TIDAK JEMU MATA MEMANDANG.
    Dunia kehidupan Wanita hari ini tidak terlepas dari kunjungan permasalahan kewanitaan yang datang bertandang menguji kesejahteraan asal dari kelahiran awal. Tidak hairanlah wanita terpaksa berbelanja besar untuk mengatasi permasalahan mereka demi untuk kesejahteraan kehidupan khusus untuk penerimaan diri sendiri dan keselesaan orang yang berdekatan dengan mereka.
    LAZIMNYA yang Gah dengan "Brand" atau jenama selalunya mahal itulah bezanya dengan produk kami "MYGIRL".

    Collagen 5000mg My Girl adalah Collagen kelas pertama yang dirumus dari bahan semulajadi untuk keberkesanan yang maksima, cepat dan selamat. Disyorkan kepada wanita yang mementingkan kecantikan dan kesihatan samada dalaman dan luaran.

    My Girl dicipta dengan satu formula yang tepat bagi semua wanita. My Girl berperanan melalui protin khusus dari ikan laut yang bersih dapat melembut dan menggebukan kulit dengan berkesan dan selamat.

    Collagen My Girl mengadungi Stem Cell asli yang terbukti dapat mempercepatkan pertumbuhan sel-sel muda bagi menggantikan sel-sel mati, bertindak sebagai agen melambatkan proses penuaan melalui sistem penggantian sel baru yang cepat dan selamat.

    Kandungan abstrak Lobata di dalam My Girl adalah berperanan untuk menegangkan kulit terutama bahagian leher dan tangan.

    Abstrak kacip fatimah adalah untuk kesihatan dan kesegaran bahagian sulit wanita samda dalaman dan luaran. Collagen My Girl juga membantu memperbetulkan perjalanan haid, mengatasi masalah keputihan dan menegangkan payu dara.



    CARA PENGGUNAAN MYGIRL

    Cara memakannya,
    1. 1 sachet sehari bagi kotak pertama (7hari)
    2. 1 sachet setiap 2 hari bagi kotak kedua (14hari) dan
    3. 1 sachet untuk 3 hari bagi kotak ketiga dan maintain seterusnya(21hari)...waktu Period/datang bulan, tidak perlu makan....jadi cuma maintain sekotak sebulan

    jika nak kuruskan badan, makan setengah jam sebelum breakfast...dicampur air (jangan panas atau suam) atau dicampur jus...


    jika nak naikkan berat badan, consume right after breakfast, dicampur dengan ais susu berprotein tinggi


    Untuk tips dan pantang larang supaya lebih berkesan, jangan segan-segan pm mimi ek...



    TESTIMONI


    HARGA MYGIRL


    MY GIRL 5000MG COLLAGEN

    1. RM49.00 / 1 Kotak (Semenanjung Malaysia/sabah/Sarawak)+Free Gift

    2. RM90.00 /2 Kotak(Semenanjung Malaysia/sabah/Sarawak)+Free Gift

    3. RM120.00 /3 Kotak (Semenanjung Malaysia/sabah/Sarawak)+Free Gift

    4. RM157.00 /4 Kotak (Semenanjung Malaysia/sabah/Sarawak)+Free Gift

    p/s : harga di atas tidak termasuk harga pos...untuk maklumat lanjut sila pm or sms mimi..
    ********untuk menjadi ejen mygirl sila pm mimi********
    salam..nak tanya marine collagen tu sekotak pakai untuk berapa lama?dalam ada berapa?harga termasuk pos ke sabah berapa n cemana nak jadi ejen/pm sy or sms sy 019-5842022 k.thanks!

  4. #4
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: MYGIRL&fIRST gRADE COLLAGEN

    Quote Originally Posted by hadirah View Post
    salam..nak tanya marine collagen tu sekotak pakai untuk berapa lama?dalam ada berapa?harga termasuk pos ke sabah berapa n cemana nak jadi ejen/pm sy or sms sy 019-5842022 k.thanks!
    wasalam, dh balas sms, nanti sy pm harga ejen
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  5. #5
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Senyum Kyusoku Bihaku (KB)& Gluta Prime








    Dipertingkatkan dari White L-Glutathione kepada Glutathione grade AAA.
    Mengandungi kombinasi yang LEBIH HEBAT dari bahan terpilih yang TERBAIK.
    Mempuyai sijil HALAL


    -Agen pemutihan kulit
    Gluta prime berperanan untuk menukarkan eumelanine atau pigmentasi gelap kepada phaeomelanin atau pigment yang lebih cerah. Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari.


    -Agen Anti-Penuaan
    Diperlukan dalam pemecahan lemak oxidized dan dalam metabolism karbohidrat. Jika glutathione dalam badan tidak mencukupi keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan terdedah kepada toksin yang boleh menyebabkan kanser.


    -Agen Penyahtoksin/Anti-Oksidan
    Gluta Prime berperanan sebagai anti-toksin yang menghalang radikal bebas didalam tubuh. Glutathione bertugas untuk memproses toksin di dalam badan agar dapat dikumuhkan dengan mudah dari badan.


    KANDUNGAN GLUTA PRIME GSH (1000mg)/kapsul...
    60kapsul/Botol
    700mg L-glutathione, 150mg Alpha Lipoic Acid,
    150mg Vitamin C (natrium ascorbate)


    Harga Pasaran : Rm160/botol

    Gluta Prime sudah lama terkenal dikalangan artis2 dan celebrity international dan juga di Malaysia. Juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant. Pengambilan Gluta Prime dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah. Gluta Prime juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.


    GLUTA PRIME adalah protin yang mengandungi 3 jenis asid amino iaitu cysteine, glutamic dan glycine, yang biasanya dihasilkanoleh badan untuk mengatasi pencemaran udara, air yang di minum,bahan kimia dan racun serangga di dalam makanan yang di makan. Bahan-bahan ini boleh memusnahkan sel-sel di dalam sistem tubuh kita.

    Gluta Prime selalunya dipanggil sebagai “Master Anti-oxidant..di dalam badan, molikul yang terbentuk oleh jalinan asid-asid amino dan anti-oxidant yang di hasilkan secara semulajadi oleh badan. Ia nya telah diketahui secara meluas tentang kepentingannya untuk mengekalkan kesihatan dan jangka hayat yang panjang.

    Gluta Prime yang dipertingkatkan kandungan dose nya memberikan kesan sampingan yang baik seperti memutihkan kulit (SKIN WHITENING). Badan akan meningkatkan penghasilan enzyme glutathione selari dengan peningkatan pendedahan badan kepada bahan beracun (toxin). Tanpa perlindungan dari enzyme Glutathione ini, sel-sel badan akan mati dengan kadar yang cepat, ini akan mempercepatkan proses penuaan dan risiko kanser.

    Anti-oxidant, anti-penuaan dan untuk pencerahan kulit .

    Produk istimewa memutihkan kulit wajah dan badan dan juga
    meningkatkan tahap kesihatan

    Mengandungi L-Glutathione dgn L-Cysteine yang berfungsi sebagai
    agen pencegah pigmentasi dan menggalakan pembentukan
    melanin kulit yang cerah

    Gluta Prime juga berfungsi sebagai agen anti-oksida dan juga
    anti-penuaan

    Gluta Prime dikenali di Asia sebagai pil pemutih, pil bleaching,
    pil pencerah dan menjadi semakin popular kerana ia berupaya untuk
    mencerah dan mencantikkan kulit serta membantu meningkatkan
    tahap kesihatan.

    Apa yang boleh Gluta Prime lakukan untuk anda:
    Memutihkan Kulit)
    Menghilangkan bintik hitam
    Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
    Anti penuaan dan anti kedut.
    Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
    Mempercepatkan penyembuhan luka

    GLUTA PRIME SEBAGAI MASTER OKSIDA

    Menguatkan system imunisasi

    Menolong mengelakkan kanser terutama kanser hati

    Melindungi badan dari molikul oksigen yang tidak baik.

    Diperlukan untuk menyahtoksid nikotin.

    Membantu hati di dalam proses menyahtoksid badan

    Memainkan peranan penting didalam pencegahan kanser
    dan rawatan

    Melindungi dari bahaya penyakit jantung dan sakit teruk

    Menambah bilangan sperma bagi lelaki yang kekurangan
    bilangan sperma..

    masalah paras Glutathione rendah biasanya terdapat
    pada individu yang mempunyai system imunisasi yang
    rendah, penyakit Kekurangan sel (Neuro-degenerative
    disease) seperti ALS, Alzheimer, Parkinson, ketidaksuburan
    lelaki, kesulitan hamil….


    BUKTI KEBERKESANAN

    anti oksidan
    kanser
    selaput
    penyakit hati
    masalah mata

    MECHANISM OF ACTION:

    Merubah perjalanan normal pigmentation(Kesan gelap pada
    kulit) dari eumelanin kepada pheomelanin

    Kesan Sampingan:

    Bebas dari kesan sampingan. Selamat digunakan. Diklasifikasikan
    sebagai makanan sampingan bukannya herbal. Dibuat dari
    molikul yang di oleh secara genetic. Satu satu nya kesan
    sampingan yang di lapurkan adalah PEMUTIHAN KULIT
    jika diambil secara berlebihan..

    Golongan yang memerlukan Gluta Prime:

    Perokok
    Peminum arak
    Sistem imunisasi yang rendah
    Masalah Hati
    Masalah Tirod
    Bermasalah dengan kadar sperma yang rendah,
    kanser
    kepada yang memerlukan kulit yang cerah dan putih
    Kesan pengambilan Gluta Prime untuk pemutihan boleh dilihat dalam jangka masa:
    medium brown skin: 1-3 bulan
    dark brown skin: 3-6 bulan
    very dark skin: 6-12 bulan
    black skin: sekurang-kurangnya 2 tahun
    fair skin: kulit akan menjadi putih kemerahan dalam tempoh 1-2 bulan








    Kyusoku Bihaku

    Produk istimewa mencerahkan kulit dan meningkatkan daya ketahanan kesihatan badan

    Glutathione ialah pil serbuk mutiara dan dikenali sebagai "mother of all anti-oxidants". NAC (N-Acethyl L-Cysteine) pula ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan dan mempercepatkan penyerapan gluta ke dalam badan.

    Adakah anda inginkan kulit Cerah, Gebu dan Glowing?....Cubalah....yakin dan dijamin...kerana saya dan ramai lagi telah mencuba...malah ramai artis di luar sana yang mempunyai kulit cerah dan gebu kerana menggunakan produk ni.......


    KEBAIKAN GLUTATHIONE:
    • Merawat masalah haid tidak normal & menambah kuantiti sperma lelaki
    • Merawat simpton saraf seperti parkinson, alzhemeir, stroke & kanak2 autism
    • Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema
    • Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
    • Keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes & darah tinggi
    • Melindungi jantung & merawat kolestrol
    • Melambatkan penuaan, meningkat system imun, merawat rambut gugur dll
    • Ejen ketahanan badan dan anti tumor
    • Jawapan kepada masalah kulit- pencerahan keseluruhan, jerawat, jeragat/pigmen, membantu maslah kulit sensitif, menambah kolagen, membaiki DNA, awet muda dll
    KEBERKESANAN

    • Light-medium brown skin : 1-3 bulan
    • Dark brown skin : 3-6 bulan
    • Very dark skin : 6-12 bulan
    • Black skin : 18 bulan ke atas
    KB sangat berkesan diambil dengan Pure Rosehips Vitamin C kerana Rosehip mengandungi 10-100 kali vitamin C biasa.

    normal price rm150/box+pos laju +freegift
    promosi price 135/box
    +pos laju +freegift
    for best price plz pm mimi

    May Help Prevent Cancer
    NAC have also shown promise as a "chemopreventive," or cancer-preventing, compound. Most cancers are caused by damage to deoxyribonucleic acid (DNA), which contains the genetic instructions for cell growth. Cancer-causing compounds attach to DNA via chemicals called "adducts." NAC decreases adduct numbers, according to an animal study published in Cancer Research.

    Cancer cells also produce their own free radicals, which mutate DNA and signal other cancer cells to keep growing. A study, by Kaikobad Irani, Ph.D., found that antioxidants, particularly NAC, block these cell-growth signals and might inhibit the activity of some types of cancers. In the Journal of Cellular Biochemistry, the University of Genoa's De Flora wrote that NAC "appears to possess all four requirements necessary for a cancer chemopreventive agent to be used in humans: low cost; practicality of use (oral administration); efficacy, as documented by eperimental data; and tolerability and very low toxicity, well established in 30 years of clinical use.

    Testimoni


    Testimoni Diri Sendiri
    Saya tidak akan menjual sebarang produk tanpa mencuba dan mesti memilih yang terbaik....Walaupun saya masih muda tapi kerana telah melahirkan tiga orang anak dan bertahun-tahun tidak menjaga kecantikan dek kerana tuntutan tanggungjawab sebagai pelajar, ibu, isteri dan juga bekerja mencari duit...kulit saya sangat kusam dan nampak lebih tua dari usia sehingga ada yang menegur dan bercakap belakang mengenainya....jadi, saya mencuba mencari produk kecantikan dalaman dan luaran yang boleh mengubah diri saya supaya kembali cantik berseri...

    untuk produk Collagen, saya dah mencuba berbagai-bagai jenis sama ada dalam bentuk pil mahupin serbuk, yang dijual di farmasi, saloon mahupun pengedar....tapi kebanyakannya memberi kesan allergik kepada saya membuatkan mata saya sentiasa gatal....abis comot eyeliner...harganya pun agak mahal, tak semua mampu maintain....akhirnya saya telah menemui produk baru di pasaran .... My Girl....tidak allergik...dan kesan yang cepat.....

    rasanya pun not bad...rasa strawberi...nak sedap lagi campur susu protein/jus buah-buahan

    selain itu, kerana bertahun mengabaikan penggunaan UV cream di wajah dan badan, kulit saya gelap,kusam dan ade bintik-bintik hitam

    setelah mengamalkan Kiyosoku Bihaku (KB) dan Mygirl, alhamdulillah ade perubahan ketara, makin cerah putih Gebu dan Ceria
    Sekarang dah keluar high grade gluta Radiant, maintain Radiant + My girl je coz radiant memang lagi cepat kesannya dah dos tak terlalu tinggi, lebih selamat even untuk yang breastfeeding mother
    Kalau yang tak breastfeed, boleh gandakan dos atau combine KB + Radiant...lagi cepat kesannya

    dalam My girl juga mengandungi Lobata untuk menegangkan kulit. montokkan breast dan punggung...dan juga kacip fatimah untuk dalaman wanita...memang ternyata hubungan suami isteri bertambah hebat...suami saya pun gembira

    Jadi, saya telah banyak berjimat dengan My Girl...tidak perlu lagi supplemen tambahan or maajun or herba lain....cukup dengan My Girl kerana nak cepat cerah, saya gunakan KB....tetapi kerana Mygirl juga boleh mencerahkan dan memperbaharui sel kulit, penggunaan KB dapat dikurangkan...jimat kan....cuma RM49 sebulan maintain

    after consuming KB in the morning and RAdiant Skin Glutathione at night, radiant skin gluta soap
    Sijil halal





    ********NAK JADI EJEN KB @ DROP SHIPPING SILA PM MIMI ********






    SUPERWHITE 1000mg Gluta, kesan terpantas dalam 14hari



    Guaranteed better than other brands you have tried before. We guarantee results in 14days will feel the different. The real skin whitening Glutathione Grade AAA and Anti-ageing pill.

    For a more radiant, noticeably healthy skin and a younger looking you. Get your money's worth. 100% Safe and effective. All natural. No toxic Chemicals.

    1 bottle ~60 capsules

    untuk kesan yang cepat, amik sebiji pagi waktu perut kosong bersama vitamin C acid free, sebiji malam bersama vitamin C dan collagen (glowz/Mygirl)



    testimonial superwhite dalam 9hari

    " hi mia..nk bg respond sbb excited sgt..ada prubahan la mkn sw &vit c setiap hari 2 biji.. iqa dah 9hari makan ni..rse lbh cerah & hitam2 hilang la kat badan..seriously...tp everyday i detox..cepat hasil..i like so much " sms -9 feb 2011
    dalam 2 minggu jgk, ksn sgt bagus
    "
    dulu 2 mkn notice jerawat cepat kering, parut pon pudar.Skrg ni mmg dh nampak putih..kulit muka pon licin..muka x oily dah,semua ini dlm 2 minggu
    "

    "
    Hi Kinna,takat ni oklah.tangan sy tgk makin cerah.parut pun dah pudar sket,tp mkn x konsisten, mesti lg cepat efeknya.Tunggu la kalau dh abis sebotol,sy bg testimonialnya pulak
    "
    Lupa nk bgtau.Ada perubahan kulit nampak cerah.Muka nmpk glowing.Sabun pun bagus nanti nak order sabun lagi..Pil masih ada









    white l glutathione 700 mg of gluta, 150 mg of vitamin c and 150 of alpha lipoic acid


    ASIA PACIFIC EXCELLENCE AWARDS 2009
    MOST OUTSTANDING GLUTATHIONE PRODUCT


    WHITE L-GLUTATHIONE 1000mg (60 CAPS)-
    New Enchanced Formulation with Alpha Lipoic Acid & Vitamin C
    Benefits:
    - Help increase strength and endurance
    - To treat many lung diseases including asthma, chronic bronchitis and emphysema
    - Maintains an optimized immune function, providing stronger anti-tumor defenses
    - Fight the oxidation of circulating fats in the bloodstream, including cholesterol, retarding the process of plaque formation in the arteries – the underlying cause for most heart disease and stroke
    - Immune booster
    - Detoxifier
    - Whiten skin (helps whiten skin by modifying conversion of eumelanine (dark/brown/yellow pigmentation) to phaeomelanin (reddish white pigmentation)
    - Clear pimples and acne scars

    To be taken
    2-3 caps per day (TO GET FASTER RESULT, TAKE IT WITH VITAMIN C TABLET)
    EARLY IN THE MORNING, BEFORE BREAKFAST AND AT NIGHT, BEFORE SLEEP.

    Contents
    700mg Glutathione+150mg Vit C+150mg ALA
    Capsule is plant derived

    SIDE-EFFECTS: Generally considered to be free of side-effects. No untoward side-effects nor interactions with oral administration reported even in prolonged use. It is SAFE. Classified as Food Supplement not a herbal. Made from genetically synthesize molecules.The only reported side- effect is SKIN WHITENING when taken in increased doses.







    Last edited by alimi; 14th December 2010 at 12:11 AM. Reason: UPDATING

  6. #6
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Ibu Jari Keatas Radiant Skin High Grade Glutathione, Gluta Soap, Papaya Gluta Soap, Rosehip Gluta lotion SPF 60

    New Product!!!!


    Radiant
    t[/COLOR][/CENTER]

    Best skin whitening no need vitamin C because its already complete!

    Kelebihan;

    1. selamat; kandungan dos glutathione yang tidak terlalu tinggi
    2. tetapi berkesan setanding 1000mg gluta
    3. gluta ini tidak mengandungi fillers
    4. tidak memerlukan pengambilan 2000mg vitamin C..pengambilan vitamin C yang banyak akan menjadi toksid
    5. produk ini menggunakan glutathione berkualiti tinggi seperti tertera di label botol

    Gluta-C[/COLOR=Red]



    Gluta-C Intense Whitening Body Moisturizer 125ml
    Gluta-C Toner Spritz 150ml
    Gluta-C Facial Whitening /
    Age-Defying Day Cream with SPF 25 40 ml
    Gluta-C Whitening Facial Night Serum 35ml
    Gluta-C Intense Whitening Body Moisturizer 125
    1 set only rm175..Introductory price rm125 only

    testi:
    Item: Hype Ardent Gluta C Intense Whitening Facial Night Serum
    Location:
    by strawberrychocodahi
    This is one of the most wonderful products from Hype Ardent Gluta that I really like. I bought it at Watsons store to combine with my Ardent Gluta C Spritz toner which is also a wonderful whitening toner. I do use it at night after washing my face and putting on my toner.
    Hype Ardent Gluta C Intense Whitening Facial Night Serum is really good for people who has sensitive skin because it is dermatologically safe and has vitamins A,C and E. It makes my skin so healthy and youthful after using it for two weeks. I really like how it refreshes my skin as I enjoy putting it as my night serum to revitalize my skin. It has a cooling sensation when I put it on my face which I really like. It does not feel sticky at all plus it does not leave any residue once you apply it using the tip of your index finger.
    testi:
    Item: Ardent-Hype Gluta-C Glutathione Soap
    Location:
    by shunnem

    After about 6 months of continuous use, my skin felt smooth and it did lighten! My pale skin had even looked more pale and people was asking me what soap I had used! It lightened my skin tone about 1-2 shades fairer! And what I liked about this product is that even when I had perspired already and was in direct heat and sunlight, my body didn’t omit any foul or bad odours, the smell of this soap was overpowering and combating the smell of bacteria, thus my body still smelled really fragrant! Even when I didn’t wear any anti-perspirant or deodorant, my body never had any odour at any time! When it was hot and sticky outside and the weather was really humid, my body wouldn’t be sticky and I would not feel any humidity at all, this bar of soap will not make your skin sticky even though it had already moisturized your skin.
    20 February at 19:48




    Gluta-C Facial Whitening /
    Age-Defying Day Cream with SPF 25

    Gluta-C Facial Whitening / Age-Defying Day Cream promotes
    radiant, whiter and younger-looking skin in 4 ways :

    Extreme Whitening Action
    A complex whitening agent with Glutathione, Kojic Acid and root extracts work together to reduce minor blemishes, uneven skin tone, age spots and intensely whiten the skin.


    Anti-Aging Treatment
    Anti-oxidant Glutathione together with Vitamin A, C and E

    Prevent skin damage due to environmental stress
    Optimize skin tone and texture
    Reduce fine lines and wrinkles


    Advanced Skin Nourishment
    Vitamins C, E and Shea Butter deeply moisturize to help reduce the signs of premature aging by

    Reducing skin dullness and dryness
    Softening and smoothening skin
    Moisturizing while providing Oil Control


    Sun Protection
    SPF 25 protects the skin 25 times better from harmful UVA/UVB rays. The double whitening activity takes place by reducing skin pigmentation from the inside while providing an outside invisible cover from the sun`s harmful rays


    Other Product Benefits:

    Glycostech
    Quick and effective penetration of the skin using French patented
    technology.
    AIRLESS PUMP container
    Protects the contents from contamination and environmental
    exposure
    Its non-greasy formulation gives that quick drying and non-oily feel..

    To achieve optimal whitening results use the complete Gluta-C Intensive Whitening product range.

    Available in 40ml.


    Clinically proven, Dermatologist tested
    SKIN WHITENING and ANTI-AGING SYSTEM
    THAT REALLY WORKS!



    Gluta-C Intense Whitening Body Moisturizer
    --------------------------------------------------------------------------------
    Get whiter, smoother and younger-looking skin all over!
    --------------------------------------------------------------------------------

    Extreme Whitening Action
    A complex whitening agent with Glutathione, Kojic Acid and root extracts work together to reduce minor blemishes, uneven skin tone, age spots and intensely whiten the skin.


    Anti-Aging Treatment
    Anti-oxidant Glutathione together with Vitamin A, C and E prevent skin damage due to environmental stress and reduce fine lines and wrinkles.


    Advanced Skin Nourishment
    Vitamin C and Shea Butter deeply hydrate and moisturize to help reduce the signs of premature aging such as skin dullness, dryness and age spots.


    Effective Sun Protection
    SPF 25 protects the skin 25 times better from harmful UVA/UVB rays. The double whitening activity takes place by reducing skin pigmentation from the inside while providing an outside invisible cover from the sun`s harmful rays


    Other Product Benefits:

    Glycostech
    Quick and effective penetration of the skin using French patented
    technology.
    Its non-greasy formulation gives that quick drying and non-oily feel.

    To achieve optimal whitening results use the complete Gluta-C Intense Whitening product range.

    With Gluta-C Intense Whitening Body Moisturizer, you can have smoother, whiter, more radiant skin.

    Available in 125ml and 300ml.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Clinically proven, Dermatologist tested
    SKIN WHITENING and ANTI-AGING SYSTEM
    THAT REALLY WORKS





    Gluta-C Toner Spritz
    --------------------------------------------------------------------------------
    Gluta-C Whitening Toner Spritz combines whitening,
    anti-aging and cleansing properties in just one toner.
    --------------------------------------------------------------------------------

    INTENSE WHITENING

    It is made of natural plant extracts such as witch hazel and mangosteen, which have antibacterial, antiseptic and anti-aging properties. The toner spritz gently cleanses the face of impurities and effectively removes residual makeup. It helps smoothen the skin’s texture by controlling oil production, minimizing pores and moisturizes the skin.



    Why do I need to use GLUTA-C`s Toner Spritz?
    It conditions the skin for the deeper and faster absorption of GLUTA-C Facial Day Cream with SPF 25 or Facial Night Serum to achieve maximum results.


    Other Product Benefits:
    Gently cleanses residual dirt after basic cleansing
    Oil-control
    Minimizes pores
    Refreshes the skin
    Mist spray to prevent contamination
    Anti-bacterial
    Anti-fungal
    Anti-acne
    Prepares skin for faster absorption of other Gluta-C face products

    To achieve optimal whitening results use the complete Gluta-C Intensive Whitening system.

    Spritz on Gluta-C Whitening Toner Spritz anytime, anywhere so your skin stays fresh, clean and fair all day.

    Available in 150ml.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Clinically proven, Dermatologist tested
    SKIN WHITENING and ANTI-AGING SYSTEM
    THAT REALLY WORKS!



    Gluta-C Intense Whitening Soap

    --------------------------------------------------------------------------------
    Get whiter, smoother and younger-looking skin all over!
    --------------------------------------------------------------------------------

    INTENSE WHITENING

    Gluta-C Intense Whitening Soap is a gentle yet deep cleansing soap that not only cleans but also effectively whitens and moisturizes the skin with the powerful combination of antioxidants Glutathione and Vitamin C.

    Glutathione reverses the production of melanin, which causes dark spots, uneven skin tone and blemishes. Vitamin C helps improve the skin`s appearance and promotes a healthier, whiter complexion.

    Glycostech
    Quick and effective penetration of the skin using French patented technology. Gluta-C soap is quickly absorbed by the skin and continues to work at a deeper level even after rinsing off.
    Other Product Benefits:
    Deep yet gentle cleansing
    Anti-bacterial

    Gluta-C Intensive Whitening Soap leaves your skin clean, healthy, beautiful and smelling fresh all day.
    To achieve optimal whitening results use the complete Gluta-C Intense Whitening product range.
    Available in 135g and 60g.



    --------------------------------------------------------------------------------

    Clinically proven, Dermatologist tested
    SKIN WHITENING and ANTI-AGING SYSTEM
    THAT REALLY WORKS!




    testi

    Mirasol Naong I really like to used GLUTA-C SOAP. In fact I am using it for already a year. My skin is getting fairer, whiter and smoother. I LOVE IT.. For those who are not using the GLUTA-C Product yet; TRY NOW and you will never regret.....
    January 13 at 7:13pm Like Comment View Feedback (2)Hide Feedback (2)
    another testi:

    Peth Ronilo Fernandez thanks so much ! pumuti ako .
    December 10, 2010 at 4:43am
    Louis Romar Alisbo Effective!...thanks
    November 25, 2010 at 4:09am Like Comment View Feedback (1)Hide Feedback (1)
    Betty Uy truly gluta c products are effective sa sensitive skin ko ang soap ay maganda gamitin. thanks to hype gluta c
    October 13, 2010 at 5:53am Like Comment View Feedback (6)Hide Feedback (6)
    Mafel Tiamsic-Radu super effective!!!i so like this product,it lightened my skin in just a week,after i had a long weekend in palawan my skin got really really dark and i felt hopeless till i tried their lotion and soap...im so much satisfied..unfortunately,its not available here in qatar.. when will this be available in the middle east?...??do you ship products incase ill place an order?thank you!
    See More
    Mae Yang truly effective. plus it smells good! =)
    April 15, 2010 at 12:56am Like Comment View Feedback (4)Hide Feedback (4)20 February at 18:49 Like
    Ann Balisi Famadico very effectrive tlga ang gluta c,pati hsband ko gumgmit mild nya kc eh....
    July 12, 2010 at 11:29pm

    gluta C is really effective even my husband using gluta C because it is mild
    Edchel Omaque ai basta kahit libre pa yang pampaputi jan sa market ArdEnt hype gluta c pa rin me...proven and tested ko na to no!
    March 28, 2010 at 6:04am Like Comment

    even the the skin whitening product are free in the market i will sitll choose ardent hype gluta C for me. proven and effective
    20 February at 18:55 Like







    Radiant Skin

    THE SAFER AND MORE EFFECTIVE WAY TO WHITEN SKIN

    High-Grade L-Glutathione Capsules


    Best skin whitening no need vitamin C because its already complete!
    Can see result in 30 days!!

    Contains HIGH COST 250mg L-Glutathione, 250 mg Vitamin C, 125 mg Alpha Lipoic Acid..
    Other Ingredients: Cellulose, Gelatin, Acasia Gum, Silica..
    NO ADDITIVES.. RAW materials From japanBFAD Registered FW-3720..

    MORE EFFECTIVE AND THE MOST SAFEST WAY TO WHITEN YOUR SKIN WHILE DETOXIFYING

    Carefully Manufatured by: HEALTH FIRST WELLNESS LABORATORIES PHILIPPINES INC RADIANT SKIN GLUTATHIONE


    WHAT IS RADIANT SKIN GLUTATHIONE?

    RADIANT SKIN Glutathione is a small protein composed of three amino acids: cysteine,glutamic acid, and glycine. Glutathione exists in almost every cell of the body. The presence of glutathione is required to maintain the normal function of the immune system. It is the master anti-oxidant of the body that aids in free-radical scavenging, immune boosting and detoxification of the body.

    ASCORBATE ACID OR VITAMIN C ACID FREE???


    Ascorbic acid is a sugar acid with antioxidant properties. Its appearance is white to light-yellow crystals or powder, and it is water-soluble. One form of ascorbic acid is commonly known as vitamin C. The name is derived from a-(meaning "no") and scorbutus (scurvy), the disease caused by a deficiency of vitamin C. ALPHA LIPOIC ACID Alpha-lipoic acid is an antioxidant that is made by the body and is found in every cell, where it helps turn glucose into energy. Antioxidants are substances that attack "free radicals," waste products created when the body turns food into energy. Free radicals cause harmful chemical reactions that can damage cells in the body, making it harder for the body to fight off infections. They also damage organs and tissues.

    Radiant Skin Glutathione contains the most powerful antioxidants which works synergistically to create what Scientists call as the Antioxidant Cycling. It is a process in which antioxidants work together to extend each others’ lives and make each other more powerful. That’s the reason why Radiant SKIN GLutathione is very potent and effective in bringing results.

    Radiant skin Glutathione doesn't only bring beauty but also the gift of wellness. It is evident in most scientific studies that these powerful antioxidants like L-glutathione, Vitamin C, Alpha Lipoic Acid and aids in boosting the body's immune system and fights certain types of Cancer and other Neurodegenerative diseases.

    Your health is very important to us and so we guarantee you that RADIANT SKIN glutathione only uses the best ingredients and manufactured in a facility of standard and excellence.

    What Radiant Skin Glutathione Can do for you???


    The Benefits Of Glutathione have been shown to:

    1. Slow down the aging process
    2. Detoxify and improve liver function
    3. Strengthen the immune system
    4. Reduce the chance of developing cancer
    5. Improve mental functions
    6. Increase energy
    7. Improve heart and lung function and more!


    WHO NEEDS GLUTATHIONE RADIANT SKIN GLUTATHIONE???


    • smokers
    • alcoholic drinkers
    • with low immune system
    • with liver problems
    • with thyroid problems
    • has cataracts- with low sperm counts- with cancer- those who wants to possess fairer and whiter skin


    OTHER NAME OF GLUTATHIONE PREPARATIONS:


    • master anti-oxidant capsule
    • anti-aging capsules whitening capsule
    • skin whitening capsule bleaching capsule best anti-oxidant


    PROVEN THERAPEUTIC USES:

    • antioxidant action
    • cancer
    • cataracts
    • liver diseases
    • muscular degeneration



    Kelebihan;

    1. selamat; kandungan dos glutathione yang tidak terlalu tinggi

    2. tetapi berkesan setanding 1000mg gluta
    3. gluta ini tidak mengandungi fillers
    4. tidak memerlukan pengambilan 2000mg vitamin C..pengambilan vitamin C yang banyak akan menjadi toksid
    5. produk ini menggunakan glutathione berkualiti tinggi seperti tertera di label botol....bermakna kandungan glutathione betul-betul sebanyak yang tertera dalam label sebab glutathione bergred rendah akan mudah resap keluar (nilai menyusut, contoh sepatut 600 mg glutathione tapi mungkin sebelum telan, nilai glutathione 200mg sahaja dalam pil itu sebelum ditelan)...so, YOU get what YOU pay




    what is the advantage of this dosage?
    250 mg of gluta only, really needs 500mg of vitamin c
    125 of ALA equals the strength of 250mg of vitamin C
    + 250 mg of gluta all in 1 capsule
    so this formulation no need to take vitamin C

    Types of Glutathione Preparations to AVOID, Goat / Sheep Placenta Extract,Vit. A and Vit E:
    There's nothing wrong with these vitamins but take note that skin whitening pills will take you months and
    months of daily dose regimen.





    Normal Price RM20
    advisable for oily skin

    Radiant 16-1 Beauty bar soap(whitening/anti-aging) is made only from carefully hand-selected actives to ensure effective and natural way of skin whitening. It gently exfoliates the skin to eliminate the dark skin pigmentation and blemishes for a fairer and whiter complexion.

    Function: reveal the fresh and healthy cells underneath. This soap can be used as regular bath Soap all over the body or just on the face to even out the skin tone


    Normal Price RM35

    Skin Whitening
    fade acne scar & blemish
    lessen pigmentation
    advisable for dry skin

    For radiant, fairer, smooth skin...can see result in 7 days!!

    testimonial dari facebook:

    Noorzareith Sofeia Noordin hye....its been a month now...really2 satisfied with dis soap..marvellous....Luv it....2 thumbs up..!! ^^V January 27 at 3:08pm ? LikeUnlike
    Noorzareith Sofeia Noordin
    Radiant soap




    Lynn Chloe look my profile pic.... its show improvent... even i use it within only 10 days with soap and kb set January 3 at 10:46pm ? LikeUnlike ? 1 personGluta Thione likes this.
    lynn Chloe
    radiant soap

    Noorzareith Sofeia Noordin ‎1st wk-my blackheads n whiteheads is gone.... 2nd wk coming soon....weeee.~ January 3 at 9:05pm ? LikeUnlike

    Noorzareith Sofeia Noordin
    Radiant Soap

    Ami Kuzako best soap ever..^_~ luv itt... January 3 at 12:04pm ? LikeUnlike ? 1 personGluta Thione likes this.

    Ami Kuzako
    radiant soap


    Chris Yunna Satim i want...tis soap is awsum!!! December 19, 2010 at 12:54pm ? UnlikeLike ? 1 personYou like this.
    chrisna satim
    radiant soap



    [IMG][/IMG]
    Normal Price RM45

    the radiant orange 16 in 1 soap all fruits extract, with gluta alpha arbutin,

    the radiant yellow box, this is with grapeseed extract alpaha arbutin, vitamin c ,

    the radiant green with grapeseed extract alapha arbutin with kojic and gluta


    HARGA UNTUK PRODUK DI ATAS...SILA PM MIMI UNTUK BEST PRICE...








    Glutathione with Rosehip Oil and SPF 60 (120ml)
    Normal Price RM60

    Specially formulated to make skin soft, smooth and white. It helps lighten dark spots and other skin blemishes. Enhanced with SPF 60 to protect skin from harmful sun exposure and Rosehip to promote antioxidant activity.

    Active Ingredients: L-Glutathione, Vitamin C and E, Alpha Lipoic Acid, Rosehip Oil, Milk Proteins, Aloe and Sunblock.

    Glutathione with Rosehip Oil
    and SPF 60 (120ml)
    Specially formulated to make skin soft, smooth and white.
    It helps lighten dark spots and other skin blemishes. Enhanced with SPF 60 to
    protect skin from harmful sun exposure and Rosehip to promote antioxidant
    activity.Active Ingredients:
    L-Glutathione, Vitamin C and E, Alpha Lipoic Acid, Rosehip Oil, Milk Proteins,
    Aloe and Sunblock



    SIJIL HALAL UNTUK RADIANT...


    Testimoni




    Testimoni Diri Sendiri
    Saya tidak akan menjual sebarang produk tanpa mencuba dan mesti memilih yang terbaik....Walaupun saya masih muda tapi kerana telah melahirkan tiga orang anak dan bertahun-tahun tidak menjaga kecantikan dek kerana tuntutan tanggungjawab sebagai pelajar, ibu, isteri dan juga bekerja mencari duit...kulit saya sangat kusam dan nampak lebih tua dari usia sehingga ada yang menegur dan bercakap belakang mengenainya....jadi, saya mencuba mencari produk kecantikan dalaman dan luaran yang boleh mengubah diri saya supaya kembali cantik berseri...

    untuk produk Collagen, saya dah mencuba berbagai-bagai jenis sama ada dalam bentuk pil mahupin serbuk, yang dijual di farmasi, saloon mahupun pengedar....tapi kebanyakannya memberi kesan allergik kepada saya membuatkan mata saya sentiasa gatal....abis comot eyeliner...harganya pun agak mahal, tak semua mampu maintain....akhirnya saya telah menemui produk baru di pasaran .... My Girl....tidak allergik...dan kesan yang cepat.....

    rasanya pun not bad...rasa strawberi...nak sedap lagi campur susu protein/jus buah-buahan

    selain itu, kerana bertahun mengabaikan penggunaan UV cream di wajah dan badan, kulit saya gelap,kusam dan ade bintik-bintik hitam

    setelah mengamalkan Kiyosoku Bihaku (KB) dan Mygirl, alhamdulillah ade perubahan ketara, makin cerah putih Gebu dan Ceria
    Sekarang dah keluar high grade gluta Radiant, maintain Radiant + My girl je coz radiant memang lagi cepat kesannya dah dos tak terlalu tinggi, lebih selamat even untuk yang breastfeeding mother
    Kalau yang tak breastfeed, boleh gandakan dos atau combine KB + Radiant...lagi cepat kesannya

    dalam My girl juga mengandungi Lobata untuk menegangkan kulit. montokkan breast dan punggung...dan juga kacip fatimah untuk dalaman wanita...memang ternyata hubungan suami isteri bertambah hebat...suami saya pun gembira

    Jadi, saya telah banyak berjimat dengan My Girl...tidak perlu lagi supplemen tambahan or maajun or herba lain....cukup dengan My Girl kerana nak cepat cerah, saya gunakan KB....tetapi kerana Mygirl juga boleh mencerahkan dan memperbaharui sel kulit, penggunaan KB dapat dikurangkan...jimat kan....cuma RM49 sebulan maintain

    after consuming KB in the morning and RAdiant Skin Glutathione at night, radiant skin gluta soap



    Quote Originally Posted by anonymous
    i think radiant pills works lah yesterday finished already my observation my dark area like at folded part hand what to clal ahha become more balance in colour the dark patch lighter.
    for radiant soap grapeseed yellow box, after 1 application can feel my face firm


    after 1 week consume radiant pills&apply radiant soap,I can feel my skin softer and more moisture


    Last edited by alimi; 4th November 2010 at 11:48 AM. Reason: UPDATING

  7. #7
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Ibu Jari Keatas CC CREAM iFIONA

    NEW PRODUCT







    CC cream is the new improve version of BB cream.

    CC cream combines various benefits all in one. Color control, isolation, whitening, moisturizing, sun protection and skin texture repair to experience the natural fresh makeup. Special multi-vitamin C and whitening secret recipe added bring skin inner bright white. All new upgraded formula with, long lasting moisture care.

    Product Ingredients: Siloxane, Shading Powder, Cetiol cc, Bitter/Decanoic acid triglyceride, Olive essence, Bentonite.

    Suitable for all skin type.

    Usage: After clean face and your normal skin care(like toner, etc) apply proper amount onto the face and neck. Pat lightly with fingertips until absorbed completely. Sponge is not needed as fingertips can do the job better.

    Previous version of CC cream, is known as BB cream.
    B.B. Cream (also known as Blemish Balm) was first used as an after treatment care product to cover the redness for people who underwent laser surgery. It contains healing properties that helps to conceal and protect the healing skin yet at the same time encourages skin regeneration.

    The excellent result achieved was talked about and soon enough, Korean actresses started using BB Cream in their daily makeup routine to help achieve that natural flawless look!

    Today, new generation of BB cream i.e. CC cream is far more popular than BB cream.
    If you ever use BB cream before, try CC cream~~

    TESTIMONI

    Quote Originally Posted by dangANIM View Post
    salam alimi

    cc cream tu memang best... alhamdulillah sesuai dgn saya, bb cream pun ok, tp cc cream much much better. My girl pun saya suka, now berenti kejap sebab period... foot patch pun best, hitam dan berlendir keluar even saya pakai d ofis aje...

    Quote Originally Posted by somebody
    CC cream - uhh tak terkata bestnya .. dah tak perlu susah2 tempek mender2 lain lagi ... lepas apply toner .. pakai CCcream and kulit jadi sangat best ....muka pun tak berminyak sampai ler ke petang ... so dengan ini I confirm nak mintak U tolong rezepkan full size CC cream ni ya


    Quote Originally Posted by [FONT="
    joyah
    Quote Originally Posted by [FONT="
    ]
    best ler pakai CC creme, muka tak berminyak, tak nampak kelabu, nampak gebu&cerah muka,...nak reserve 1 tube

    Quote Originally Posted by lla
    CC creme ni pakai tak melekit....elok je apply kat muka...ramai tegur dan nak beli gak creme yg sama Ila pakai
    Quote Originally Posted by [FONT="
    someone [/FONT]]
    dah cuba BB creme & CC creme...suka lagi CC creme, memang best tak terkata,..EMC tu pun best apply malam
    Quote Originally Posted by anonymous
    salam alimi..
    cam akak sms td brg2 dah sampai..thanks byknyer free gift..smpi berebut akak dgn my mum..dia tny org ada high blood leh tak amik my gal nie..tak sabar2..org blom try lagi..
    td mygal tu dh try trs..hopefully Allah izin sesuai dgn akak...insyaAllah..
    kang send me tips and pantang larang dier yek..
    emc tu akak dh try kat lips my daughter cause she easily got crack lips kalau sikit mnm air..nanti akak post lagi kalau ader changes
    cc cream pn dh cuba..ingat tgn basah..rupanyer memang ader water particles biler guna yek..cheh..terperanjat den..cam magic ler pulak.
    nanti pm akak sekali harga full bottle yek


    HARGA

    1 Tube 35g = rm 65 (normal price)
    5g in jar = rm 15
    10g in diamond jar = rm 25
    10g in white jar (for post express) = rm 23

    for best price pm or sms mimi....


    [/FONT]

  8. #8

    Default Re: CC CREAM iFIONA

    salam, nak tanya cc cream ni product from korea gak ker?

  9. #9
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: CC CREAM iFIONA

    Quote Originally Posted by queen1 View Post
    salam, nak tanya cc cream ni product from korea gak ker?
    wasalam, bukan...raw material from japan, manufacturing in Guangzhou, distributor hong kong
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  10. #10
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Testi gambar last page*FirstGrade CCH*DHerbs,MyGirl,KB,FU,HiGoat,EMC,CC cream,GlutaPrime,Radiantskin*Gluta-slim--breast s

    offline

    MG x 7
    Sabun slim x6
    jus perawan x 3
    diet premium x 10
    lipstick x 4

    offline ofis

    lipstick collagen + MG + radiant capsule+ radiant soap+ EMC 1 tub 118g
    lipstick collagen minoo
    Cocoa collagen with honey(CCH)1 sachet+ sabun slimming + radiant soap
    face mask coolchy x3 + compressed mask x3+ radiant soap+ CCH
    lipstick collagen kak wan
    jus perawan kak ju
    jus perawan kak mah
    lipstick collagen kak salmah
    foundation D herbs + lipstick collagen + jus perawan
    CONTACT MIMI @ alimius@yahoo.com @ 0165648790

  11. #11
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Promosi Ramadhan&opening; Cantik Berseri dgn produk hebat;My Girl,KB..Baju Raya, tempahan Manik pun ade.diskaun&free gift





    Footpatch ini dijamin 100% herba dan Original keluaran Guandong, juga dijamin Halal

    seperti yang dinyatakan didalam sijil di atas

  12. #12
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Promosi Ramadhan&opening; Cantik Berseri dgn produk hebat;My Girl,KB..Baju Raya, tempahan Manik pun ade.diskaun&free gift

    stok tinggal 2 unit, nak perabis stok..so, jual murah

    Thanyaphorn be-fit garcinia (slimming) : sebotol = RM60 + free pos laju
    Pack Combo 2 botol = RM110 + free pos laju

    KESAN:-

    Untuk megurangkanberat badan - Thanyaporn Be-Fit mengandungi garcinia cambogia- yang digunakan sejak dahulu untuk kesan melancarkan perkumuhan (laksatif-julap) dan dengan itu mengurangkanberat badan.

    Be-Fit Slimming, Senna - Garcinia Cambogia is used as a laxative and thus helps to reduce weight. Feel better and slimming at the same time.

    Why Garcinia cambogia? Our bodies convert the carbohydrate (calories) into energy. Calories thatare not immediately used for energy are stored in the body in the liverand muscles as glycogen, which is a ready source of energy for thebody. When glycogen stores become filled, monitors in the liver sendsatiety signals to the brain indicating we are full. This is one of theprimary ways the appetite is reduced during a meal.

    However,when we take in too many calories and glycogen stores are filled, theleftover amount is converted through several steps into cholesterol orinto fatty acids, which are stored throughout the body.

    Carbohydratesare broken down to citrate compounds. An enzyme citrate lyase willconvert these compounds into acetyl – coA – the metabolic buildingblock for fat synthesis. Acetyl CoA is further converted into malonylCoA, a compound which may block the actions of carnitineacyltransferase in shuttling fatty acids into the mitochondria to beburned.

    Hydroxycitricacid (HCA) is the active ingredient extracted from the rind of Garciniacambogia. Studies have shown that HCA inhibits production of citratelyase which is needed for the conversion of carbohydrates into fat. Itis important to note that citrate lyase is only significantly activeunder the condition of carbohydrate over consumption. Therefore, if youare not taking in high calories diet, HCA may not work for you becausethere is no extra carbohydrate left for conversion into fat for storage. However, when there is extra carbohydrate (due to highcalories food intake) to be converted into fat for storage, the absenceof citrate lyase (due to the action of HCA) means no malonyl CoA toblock the action of carnitine acyltransferase for shuttling fatty acidsinto the mitochondria to be burned. As a result, it promotes weight reduction.

    Fungsi Garcinia Cambogia:-

    [FONT=Comic Sans MS] Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai ejen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HCA) yang membantu merawat obesiti.
    Membakar lemak berlebihan dengan pantas
    Kawal berat badan dengan mudah
    Tiada kesan sampingan yang negatif

    Kebaikan Garcinia Cambogia:-

    1. mengurangkan berat badan
    2. selera makan kurang
    3. burning fat
    4. kolesterol kurang
    5. tambah tenaga

    HCA dalam garcinia combogia berfungsi selaraskan@maintain berat badan idaman
    Juga merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

    1 Biji Kapsul ada 315mg garcinia combogia.

  13. #13
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Promosi Ramadhan&opening; Cantik Berseri dgn produk hebat;My Girl,KB..Baju Raya, tempahan Manik pun ade.diskaun&free gift

    Testimoni Diri Sendiri

    Saya tidak akan menjual sebarang produk tanpa mencuba dan mesti memilih yang terbaik....Walaupun saya masih muda tapi kerana telah melahirkan tiga orang anak dan bertahun-tahun tidak menjaga kecantikan dek kerana tuntutan tanggungjawab sebagai pelajar, ibu, isteri dan juga bekerja mencari duit...kulit saya sangat kusam dan nampak lebih tua dari usia sehingga ada yang menegur dan bercakap belakang mengenainya....jadi, saya mencuba mencari produk kecantikan dalaman dan luaran yang boleh mengubah diri saya supaya kembali cantik berseri...

    untuk produk Collagen, saya dah mencuba berbagai-bagai jenis sama ada dalam bentuk pil mahupin serbuk, yang dijual di farmasi, saloon mahupun pengedar....tapi kebanyakannya memberi kesan allergik kepada saya membuatkan mata saya sentiasa gatal....abis comot eyeliner...harganya pun agak mahal, tak semua mampu maintain....akhirnya saya telah menemui produk baru di pasaran .... My Girl....tidak allergik...dan kesan yang cepat.....

    rasanya pun not bad...rasa strawberi...nak sedap lagi campur susu protein/jus buah-buahan

    selain itu, kerana bertahun mengabaikan penggunaan UV cream di wajah dan badan, kulit saya gelap,kusam dan ade bintik-bintik hitam

    setelah mengamalkan Kiyosoku Bihaku (KB) dan Mygirl, alhamdulillah ade perubahan ketara, makun cerah putih Gebu dan Ceria

    dalam My girl juga mengandungi Lobata untuk menegangkan kulit. montokkan breast dan punggung...dan juga kacip fatimah untuk dalaman wanita...memang ternyata hubungan suami isteri bertambah hebat...suami saya pun gembira

    jadi, saya telah banyak berjimat dengan My Girl...tidak perlu lagi supplemen tambahan or maajun or herba lain....cukup dengan My Girl

    kerana nak cepat cerah, saya gunakan KB....tetapi kerana Mygirl juga boleh mencerahkan dan memperbaharui sel kulit, penggunaan KB dapat dikurangkan...jimat kan....cuma RM49 sebulan maintain

  14. #14
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Promosi Ramadhan&opening; Cantik Berseri dgn produk hebat;My Girl,KB..Baju Raya, tempahan Manik pun ade.diskaun&free gift

    Testimoni My Girl


    Saya berusia empat puluhan, sudah bersuami dan mempunyai 2 orang anak. Mengenali produk MY GIRL dari iklan di Harian Metro pada 07/07/2010 yang menarik perhatian saya tentang kandunganya untuk permasalahan, rawatan dan kecantikan wanita. Saya terus menalipon dan bertanyakan produk tersebut dan bertanyakan beberapa seolan dan bersetuju untuk memcubanya.
    Pengalaman saya semasa pengambilan pada minggu pertama (kotak pertama) saya mengalami demam sehingga beberapa hari. Mungkin tindakbalas produk tersebut...tetapi saya teruskan jua pengambilannya. Pada minggu kedua saya mengalami bintik-bintik ruam di badan saya tetapi tidak mendatangkan kegatalan kulit. Mulanya risau juga dengan produk tersebut. Tetapi setelah diberi penerangan oleh pihak syarikat mengatakan itu disebabkan proses pembuangan toksid saya merasa lega. Dan sehingga kini saya teruskan untuk kotak ketiga. Apa yang saya alami sebelum ini seperti masalah keputihan, cepat letih dan kebas-kebas kakitangan sudah hilang. Sekarang saya berpuashati dengan produk MY GIRL dan saya akan teruskan penggunaannya.

    PUAN ROZITA BINTI SUFIAN

  15. #15
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Promosi Ramadhan&opening; Cantik Berseri dgn produk hebat;My Girl,KB..Baju Raya, tempahan Manik pun ade.diskaun&free gift















    Egyptian Magic is a favourite ‘MUST HAVE’ among Hollywood stars.

    Egyptian Magic is a skin care cream with legendary healing powers due to its unique blend of all natural ingredients derived only from living plants and organisms.

    Egyptian Magic has been on the market for 25 years and has grown through word of mouth into one of the most popular and widely endorsed skin creams in the world.

    Egyptian Magic is an ALL-NATURAL, multi-purpose, healing skin and hair cream that benefit the ENTIRE FAMILY and PETS too!

    Egyptian Magic can be use as a daily maintenance for natural skin care from head to toes.

    Egyptian Magic comes in a 4-ounce jar and is very economical - a little goes a long way!

    Ingredients: olive oil, honey, beeswax, bee pollen, royal jelly, bee propolis and made in the U.S.A with LOVE.

    More ways that people have found Egyptian Magic beneficial:

    • Eczema and Psoriasis treatment
    • skin moisturiser and beauty cream
    • make up remover
    • cuts and scrapes
    • blisters and burns
    • diaper and skin rash
    • chicken pox and stretch marks
    • scars
    • Athlete's Foot
    • sunburn
    • insect bites
    • cold sores
    • chapped lips
    • massage oil
    • natural hair conditioner
    • leg and facial hair shaving cream
    • dry and itchy scalp
    • hot oil treatment... and much, much more!

    As featured in:
    • Laura Magazine, October 2008 - Madonna, Singer : The article features Egyptian Magic as a great skin conditioner for women 40+, citing Madonna (age 50) and her fabulous skin as an example.
    • Page Six, September 2008 - Model & Heiress Lydia Hearst: Lately I'm obsessed with Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream...I swear by this product. If I get any kind of scar or burn, this stuff heals it. It really does work like magic.
    • US Weekly, 18 June 2007 - Michelle Trachtenberg: I'm pale, and I bruise easily, and obviously you can't have that during bikini season. Madonna's makeup artist told me about Egyptian Magic Cream. It makes your bruise go right away.
    • Flare, April 2004 - Karolina Kurkova: Karolina Kurkova can't live without Egyptian Magic...
    • Skirt, February 2004 - Use this do-every-thing balm (Egyptian Magic All-Purpose Healing Skin Cream) for chapped lips, burns, blemishes, scars, dry skin, rough elbows, rashes, insect bites and about 30 other skin and hair maladies. The ancient Egyptian remedy made from olive oil, bee pollen and royal jelly claims to heal just about anything - except a broken heart. But if it can give your skin the same glow, who needs love anyway?

    Refer to http://www.egyptianmagic.com/index.html, Egyptian Magic Cream’s official website for more information.

    How to apply EMC ~ Cara Penggunaan Egyptian Magic Cream

    Normal usage

    1. Cleanse your face thoroughly.
    2. Follow by toner.
    3. Take out around (1-2 drop size of 20cents), using your finger and palm to gently rub the balm and apply onto your desired area (face area).
    4. Slowly massage and dap into your skin. It will absorb less than 5 seconds.
    5. Use for day and night.
    *usage varied from individual.
    ** dry skin users can apply more of em cream.
    *** oily skin and/or combination skin also recommended to use with appropriate amount.
    **** for scar healing users, please dap appropriate amount on the scar area follow with gentle massage to absorb and heal the scar faster.

    Whitening method
    * this is a whitening massage and mask method.
    1. Cleanse your face thoroughly.
    2. Follow by toner and wait after 2 min start the whitening method step.
    3. Apply around 50 cents coin size all over the face and neck area.
    4. gently massage the whole face with your finger and palm. If you want to lighten your acne scar may spend more time to massage on specify area.
    5. After massage, use a warm temperature wet cloth facial towel to cover the whole face for 5 mins.
    6. Discard the wet towel and cleanse away the excessive cream on the face.
    7. End of the step

    Make up base method

    * This method is raved by Hollywood make up artist Gucci Westman.
    ** Apply thin layer of EM Cream all over the face before putting foundation.
    *** You will find your make up able to last whole day long.

    body massage method
    * EM Cream can replace any of your body base oil to do body massage.
    ** Mixed with your desired favor aroma oil with EM Cream for body massage will improve your skin elasticity, firming and toning as well.

    HAIR TREATMENT
    * Apply hair end of hair wash. Able to repair split end, moisture hair end, repair damaged hair

    Shaving method
    * Apply before shaving will help in reducing the sensitiveness and redness after shaved.
    ** Apply after shaving to protect the fragile shaved area.

    Beauty Diary Mask






    mask yang jenis topeng lekat kat muka....mudah dan memang sangat best...hot product, banyak testimoni customer suka dan berbaloi dengan harga yang murah


    Yogurt Mask

    All Skin Type (esp. Oily and Enlarged Pores Skin)
    Moisturising, Oil Control, Refreshing



    Apple Polyphenol Mask
    All Skin Type (esp. Enlarged Pores Skin)
    Tightening Pores, Regulates Sebum Secretion


    Cooling Mask
    All Skin Types (esp. Sun Exposed or Tired Skin)
    Moisturising, Refreshing, Soothing



    Bulgarian White Rose Mask
    All Skin Types (esp. Dull-Looking Skin)
    Moisturising, Whitening



    Intensive Rice-Peptides Mask
    All Skin Types (esp. Mature Skin)
    Anti-aging, Moisturising, Firming, Tightening



    Q10 Rejuvenating Mask Q10
    All Skin Types (esp. Lack of Firmness Skin)
    Anti-oxidation, Moisturising, Firming, Glowing Complexion



    Aloe Mask
    All Skin Types (esp. Dry, Damaged Skin)
    Moisturising, Repairing



    Pearl Powder Mask
    All Skin Types (esp. Dull-Looking and Damaged Skin)
    Moisturising, Whitening



    Black Pearl Mask
    All Skin Types (esp. Dull-looking and Lack of Firmness Skin)
    Moisturising, Whitening, Firming


    Provence Lavender Mask
    All Skin Types even for Sensitive Skin
    Relaxing, Softening, Calming



    Chocolate Mask
    All Skin Types (esp. Dull-Looking and Lack of Firmness Skin)
    Whitening, Moisturising, Calming



    Strawberry Yogurt Mask
    All Skin Types (esp. Combination Skin)
    Whitening, Oil Control, Clarifying



    Japanese Cherry Blossom Mask
    All Skin Types (esp. Dull-Looking and Lack of Firmness Skin)
    Glowing Complexion, Refreshing, Soothing, Moisturising



    Mixed Berry Mask
    All Skin Types (esp. Un-even Skin Tone and Lack of Firmness Skin)
    Brightening, Relaxing, Refreshing

    Coolchy Mask



    8 glasses of water mask
    Characteristics for Asian skin, the new requirements under the skin of water replenishment of the multi-effect mask, the use of water, oxygen factor linked structure, deep penetration, both the depth of replenishment. Promote skin to update, strengthen cells to absorb nutrients in moisture and improve dull skin tone, and can effectively clean the deep pores of oil and dirt, to thoroughly clean the skin, moisturizing, soft white. Mineral-rich spring water, with the liquid oxygen in the cell delivery, a 15-minute spa SPA, skin water Lingling, white and tender, with infinite vitality. Eight glasses of water a day, visible through the skin Ying! Methods used: facial skin clean with warm water, close to the surface of film face, gently pat face can make sticking tighter; affixed to the face for 15-20 minutes; thrown off the mask can be. Recommended use 3-4 times a week. '



    white charcoal mask
    Bamboo charcoal is rich in natural vitamin for proteins able to quickly penetrate the skin deep, the plot to soften skin, balance skin PH value, improve skin density and elasticity. Natural antibacterial bamboo charcoal powder in the anti-inflammatory role of the play, but also make the skin smooth and white, moist and soft, skin always has a rosy pink, delicate and moving with the method: clean the facial skin with warm water, the surface film close to the face, gently pat face can make sticking tighter; affixed to the face for 15-20 minutes; thrown off the mask can be. Recommended use 3-4 times a week.



    new live Brightening Face MaskBB
    Especially for rough dull, dull uneven skin, with a full whitening effect.Adequate moisture the skin, while providing a variety of nutritional care, the skin immediately resume the best Hydra Whitening state. At the same time to speed up the absorption of active factors, protective film-forming cells, accelerate skin cell metabolism, making skin supple white, but filled with endless flexibility in energy. Methods used: facial skin clean with warm water, close to the surface of film face, gently pat face can make sticking tighter; affixed to the face for 15-20 minutes; thrown off the mask can be. Recommended use 3-4 times a week.



    milk white slip Mask
    This product contains natural essence of fresh milk, can play more quickly tire of milk rich in pigment density function of the essence, the effective activation of the metabolism of skin cells, collagen, strengthening the pores and absorptive capacity, skin Fast rendering Whitening effect, improve skin texture rendering even beautiful clarity, and to prevent the wrinkles caused by sun, dark, spots, and thus, softening the skin to keep skin moist and healthy, the skin to naturally whiten. Let your skin so white and one white! Recommended use 3-4 times a week.


    100% Collagen Collagen Mask Whitening +
    The essence of pure plant collagen, elastin, ginseng essence.
    Skin glue needed to add protein and elastin to repair fibrous tissue, effectively preventing the formation of wrinkles, smooth skin, fine lines, skin elasticity and strong tie tension. Strengthen the skin's hydration. At the same time, awaken the skin chromophore and restore the skin smooth and soft state, the skin dry, rough oxide regulate repair and other symptoms have a good effect, and make skin feel smooth, bright and clean. Usage: Clean with warm water and facial skin, the mask will be close to the face, gently pat face can make sticking tighter; affixed to the face for 15-20 minutes; thrown off the mask can be. Recommended use 3-4 times a week







    olive oil and olives, playing moisture, antioxidant nutrients can be deep into the skin relief and rehabilitation. And accelerate skin cell division synthesis and metabolism. Increase by 1 the skin's own resistance and immunity, improve skin black and yellow phenomena, to provide adequate moisture for the skin, make skin color uniform, honor bright.Methods used: facial skin clean with warm water, close to the surface of film face, gently pat face can make sticking tighter; affixed to the face for 15-20minutes; thrown off the mask can be. Recommended use 3-4 times a week.






    whitening mask with rosy red pomegranate Pomegranate unique formula, effectively prevent infestation of skin by the external environment to prevent oxidation of the skin, promote blood circulation and enhance skin vitality.Quickly nourish the skin, contains a wealth of bleaching agents, can effectively improve dull skin, preventing the formation of facial spots, whitening moisturizing the skin, rosy white skin, elastic. Methods used: facial skin clean with warm water, close to the surface of film face, gently pat face can make sticking tighter; affixed to the face for 15-20 minutes; thrown off the mask can be. Recommended use 3-4 times a week.










    Eye Mask



    An innovative sheet-form transparent gold crystal Eye mask composed mainly of ingredients including pure natural extracts and collagen, the one-way absorption rate of this product is higher than 98% , which means that the amount of nutrients and moisture it offers is 10 times more than that of ordinary eye masks, in only 10-20minutes,the ingredients condensed on this gold crystal eye mask will be gradually dissolved under body temperature and be absorbed directly by skin cells through expanded pores, providing supplementary elements such as collagen, whitening essence, moisturizing factor and different kinds of vitamins, such ingredients are effective in instant an immediate soft and moisturized appearance with elasticity-four function at the same time ,if can even relieve and moderate sunburns caused by the sunbathing and laser treatment, complete and intensive Eye care 。 Effectiveness: wrinkles, luster,


    Collagen BLACK eye mask


    Use of cutting-edge bio-technology research, black mud is rich in minerals and trace elements, can supply the skin and needs plenty of water, collagen and other nutrients, nutrition, comprehensive regulation of skin, while effectively enhance the Eye skin cells metabolism, accelerate the decomposition of melanin excretion, suitable for oily skin.
    Effectiveness: dark eye ring blemishes, whitening and moisturizing effect.


    Collagen Gold eye mask


    An innovative sheet-form transparent crystal Eye mask composed mainly of
    ingredients including pure natural extracts and collagen, the one-way
    absorption rate of this product is higher than 98% , which means that
    the amount of nutrients and moisture it offers is 10 times more than
    that of ordinary eye masks, in only 10-20minutes,the ingredients
    condensed on this crystal eye mask will be gradually dissolved under
    body temperature and be absorbed directly by skin cells through expanded
    pores, providing supplementary elements such as collagen, whitening
    essence, moisturizing factor and different kinds of vitamins, such
    ingredients are effective in instant an immediate soft and moisturized
    appearance with elasticity-four function at t
    6:08 PM
    at the same time ,if can even relieve and moderate sunburns caused by
    the sunbathing and laser treatment, complete and intensive Eye care 。
    Effectiveness: moisturizing, whitening white


    Collagen eye mask





    Nose Mask Shiseido

    Shiseido Mineral Mud Blackhead Mask ~ Black disappear super effective. Shiseido Shiseido Mineral Mud Blackhead Mask, black low withdrawal disappear! This is the most fiery black Taobao up a product it superior to black, the effect of acne was impressed by the Friends of the majority of Amoy, not much to say, there are black friends, up to feel its effects now!!!! the soft film paste is the latest technology developed SHISEIDO from the unique composition, effective for acne skin to a significant effect, can penetrate the skin and rapid removal of facial blackheads, and firming lift, shrink pores, remove toxic heat facial nourishes the skin whitening


    Shiseido Blackhead Mask

    Formulated by Shiseido to get rid of the stubborn black heads especially on the nose area. The ingredients are easily absorbed by our skin, hence effectively removing clogged pores (black head) so as to achieve tightening and whitening effect.

    * For all skin type
    * One pack can be used up to 4-6 times ( if applied on nose only)
    * 1-2 times a week, no more than 2 times a week


    Shiseido White Mask

    This mask has whitening, revitalizing and anti-aging effects.

    It contains an effective compound which combats skin aging and dulling known as the LAG Revitalizer.

    The LAG Revitalizer is rapidly absorbed into deeper layers of the skin, effectively allowing the skin to maintain moisture and nutrients.

    It fights against dark spots, sun spots, black heads, and pimples, decreasing pore size, reducing wrinkles, enhancing skin collagen regeneration, renewing elasticity, resulting in soft and smooth skin.

    Also improve enlarge pores, acne problems, freckle, wrinkle, black spots, and enhance elasticity of skin.



    Peel off Nose Mask (black Film) kalau yang kite beli kat farmasi, peel off nose mask/pore pack memang sakit hati coz tak menjadi...tapi yang ni memang menjadi...memang betul2 menarik keluar whitehead/blackhead

    Effective removal of blackheads and acne, use: After thoroughly cleaning the nose, remove the nose mask removing its plastic sheet with a little water to evenly wet the nose and then stick attached to the nose even after 8-10 minutes, gently take off for : nose around too much sebum, oily skin, excessive blackheads, big nose and the surrounding, are a beautiful, clean and smooth the skin pores Note: This is associated with inflammation, eczema, acne, blisters and skin sensitive person prohibited.



    Red Pomegranate Co Q10 faceQ Mask(pink)
    EFFECTS
    Softening, whitening, regenerating, oil control, lightening of spots and fine lines.


    Grape Seed Green Tea faceQ Mask(purple)
    EFFECTS
    Moisturising, firming, brightening, enhances elasticity.


    Ocean Aloe faceQ Mask(blue)
    EFFECTS
    Moisturising, high efficiency in locking water, highly-hydrating.



    Luffa Adlay faceQ Mask(green)

    EFFECTS
    Moisturising, enhances elasticity, soothing, anti oxidant, anti aging








    STRAWBERRY WHITENING MASK

    MG STRAWBERRY YOGURT WHITENING MASK The brand new MG Strawberry Yogurt Whitening Mask releases mild fragrance of strawberries that gives your skin a refreshing feeling. With a unique cleansing and revitalizing formula .it works from the depths of your skin to soften cetin and remove dead skin. Your skin also absorbs nourishments better and helps make-up to last longer Furthermore; there is a 3-in-1 benefit of total cleansing, cetin removal and water absorption into the skin. Every cell becomes clearer, fuller, and more vibrant. Lifeless and fatigued skin tones becomes a thing of the past , as your skin regains instantaneous youthfulness and texture , radiating health and energy from within




    COLLAGEN EYE MASK white

    An innovative sheet-form transparent crystal Eye mask composed mainly of ingredients including pure natural extracts and collagen, the one-way absorption rate of this product is higher than 98% , which means that the amount of nutrients and moisture it offers is 10 times more than that of ordinary eye masks, in only 10-20minutes,the ingredients condensed on this crystal eye mask will be gradually dissolved under body temperature and be absorbed directly by skin cells through expanded pores, providing supplementary elements such as collagen, whitening essence, moisturizing factor and different kinds of vitamins, such ingredients are effective in instant an immediate soft and moisturized appearance with elasticity-four function at the same time ,if can even relieve and moderate sunburns caused by the sunbathing and laser treatment, complete and intensive Eye care 。 Effectiveness: moisturizing, whitening
    Last edited by alimi; 15th October 2010 at 06:25 AM. Reason: ADD PICTURES

  16. #16
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Promosi Ramadhan&opening; Cantik Berseri dgn produk hebat;My Girl,KB..Baju Raya, tempahan Manik pun ade.diskaun&free gift

    HIGOAT ; Instant Goat Milk SUSU KAMBING SEGERA

    Kelebihan Susu Kambing HiGoat

    yang penting SEDAP ,....So delicious, tak boleh lawan produk lain

    * Susu terbaik selepas susu Ibu
    * Tidak menyebabkan alahan
    * Menguatkan sistem imunisasi tubuh
    * Bersifat alkali
    * Meningkatkan daya kepekaan, tumpuan & ingatan
    * Melancarkan sistem penghadaman & usus
    * Membantu mengubati kanser, Demam Kuning, Gastrik, Ulser, Asma (Lelah), penyakit Kulit, Sukar Tidur
    * Membantu merawat senggugut, darah Tinggi, Lemaqh Jantung, Kencing Manis, Batuk Kering, Gout dll
    * Mengimbangi gula dlm darah & kolestrol
    * Menguatkn jisim tubuh yg sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit & tisu saraf)
    * Tidak menyebabkn kahak
    * Memulihkan tenaga batin
    * Awet Muda

    MENGAPA HIGOAT UNIK?

    * Pertama di pasaran
    * Rasa Enak
    * Penyediaan mudah & segera
    * Sesuai untuk semua
    * Bau yg menyenangkn
    * Tanpa gula
    * Tiada bahan awet & pewarna
    * Tiada bahan tambahan

    SEMUA ORG MEMERLUKAN HIGOAT
    * Ibu Mengandung/ Menyusu
    * Pelajar
    * Ahli Sukan
    * Kanak-kanak
    * Warga Tua
    * Penderita penyakit
    * Orang sihat

  17. #17
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Promosi Ramadhan&opening; Cantik Berseri dgn produk hebat;My Girl,KB..Baju Raya, tempahan Manik pun ade.diskaun&free gift



    Gucci Floral



    Gucci Floral Gold
    U wont find this in any place accept in its own counter/boutiqeu...means that m really sell original



    Nina Ricci Red (apple bottle)



    Nina Ricci





    from Calvin Klein



    Marc Jacob Lola Mini



    DKNY delicious candy apple

  18. #18
    Ahli Baru
    Join Date
    12 Aug 2009
    Posts
    113

    Default Re: Promosi Ramadhan&opening; Cantik Berseri dgn produk hebat;My Girl,KB..Baju Raya, tempahan Manik pun ade.diskaun&free gift

    salam..

    baju kurung tu brapa RM?... size ada apa erk?..

    thx..

  19. #19
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Promosi Ramadhan&opening; Cantik Berseri dgn produk hebat;My Girl,KB..Baju Raya, tempahan Manik pun ade.diskaun&free gift

    Tracking Number Pos laju:


    EN 340833955 MY Noorazian 3box My Girl + free gift 21 vitamin C

    EN 340833884 MY Rohana 3box My Girl + 1box KB +free gift BB cream

    EN 340833907 MY Fozila 3box My Girl + 10's vitamin C KB

    EN 340833945 MY Nurul 3box My Girl + free gift 21's vitamin C

    EN 340833894 MY Iman 3box My Girl + 2box KB +free gift 2 x BB creme
    EN 283370262 MY Rozalind My Girl 3 box + Free gift 20's vitamin C rosehip
    EN 283370261 MY Asiah Kiyosoku Bihaku 2box + Free gift BB cream
    EN 283370260 MY Azza My Girl 2 box + Free gift 14's blackmores buffered vitamin C rosehip


    EN 404472695 MY Uswah Malek My Girl 3box + KB

    EN 404472783 MY MASITAH UBAIDULLAH
    My Girl 3box + KB

    EN 404472806 Mazura Mat Ain 1 box My Girl

    EN 404472791 MY Aisyah Mohamed My Girl 3box

    Tracking number for post 2/sept

    EN 340841660 MY alliyah 3box My Girl + KB
    EN 340990638 MY Razatul Aini
    3box My Girl + KB
    EN 340841585 MY Norulhuda 3box My Girl
    EN 340841545 MY Mardiani 3box My Girl
    EN 340841506 MY Nor Rimah 3box My Girl
    EN 340841625 MY Nurul Fazrena 3box My Girl + KB
    EN 340841695 MY Umairah 3box My Girl + KB

    offline;
    kak asmah
    3box My Girl
    kak Naz 3box My Girl + KB
    Mun 3box My Girl
    Anisa 3box My Girl cash


    EN 340838419 MY Rozalind Joannes KB + 3 box My Girl
    EN 340838567 MY Eliyana KB + 3 box My Girl

    EN 340839578 MY Nor Rimah Junos 200pcs detox footpatch
    EN 340833489 MY Ili haryani 500pcs detox footpatch
    EN 283561505 MY Siti Naqiah Zukifli 3box My girl
    EN 283563483 MY nor Hafizah 3box My girl


    EN 348334595 MY Hayati Syamsudin 3 box My girl
    EN 348334591 MY Noraini Jusoh 1 box My Girl + 200pcs detox footpatch
    EN 348336586 MY Erina Hamdan 1 box My Girl
    EN 348336345 MY Aisyah Hana Roslan 3box My girl
    EN 348334656 MY Hanan Zulkefli 3box My girltpatch
    EN 348338095 MY Norasyikin Hazam 3box My girl
    EN 348337896 MY Ermina Safiyyah 3box My girl + KB

    Pos Semalam selasa, 21 sept

    EN41563 1335 MY Siti Zubaida Mekedad 3 box My Girl + 10's footpatch

    EN41563 2498 MY Farah Diana Hamdi 200's footpatch

    EN41560 4934 MY Alliyana Muhammad Fiqh 3 box My Girl + 10's footpatch

    Offline;

    Asmah 100's+100's detox footpatch


    Pos Harini Sabtu, 25 sept

    EN 341 894 108 MY Rohaida binti Idris 2 box My Girl + detox footpatch

    EN 341 894 099 Siti Norimah jaafar 3 box My Girl + 10 pcs detox footpatch

    EN 341 894 103 Annisa Khairuddin 3 box My Girl + 1 KB + 14 pcs detox footpatch

    EN 341 894 108 Mdm Khatijah Binti Abdul Rahman 10 box My Girl + 100 pcs detox footpatch


    EN 341 894 111 Siti Noor Haizam Binti Khairudin 3 box My Girl + 10 pcs footpatch

    Offline;

    Asmah 500 pcs detox footpatch
    Asiah 50 pcs detox footpatch
    Ika 10 pcs detox footpatch


  20. #20
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    25 Sep 2008
    Posts
    2,840

    Default Re: Cantik Berseri+cerah+breast montok,anjal+ketat+gebu+putih+sihat bertenaga dgn produk hebat;My Girl + KB...diskaun&free gi

    Quote Originally Posted by zura0508 View Post
    Salam, ini detail pymt unt 1 kotak mygirl

    Amount:RM49.00
    Reference number: 1421930240
    Transaction date: 29 Aug 2010
    Transaction time: 16:47:43

    sy sms awk address sy

 

 
Page 1 of 104 123451151101 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •