Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21
  1. #1
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    SELAMAT DATANG :


    JAJAWAFIPLASA


    JUALAN BARANG2 YANG TERBAIK DENGAN HARGA YANG TERBAIK UNTUK SEMUA SEMPENA RAMADAN..MARI BERCANTIK-CANTIK DEMI RAYA


    ENJOY SEMUA DALAM MEMILIH BARANG YANG BERKENAN. APA2 MASALAH BOLEH PM JOJOT

  2. #2
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    NOOR AIZAH BT MAHAT
    019-3692604
    nemo_back86@yahoo.com
    http://jajawafiplasa.blogspot.com/

    MAYBANK : 104115080956
    CIMB : 05020696267528
    BANK ISLAM : 04015020469443

    KAEDAH PENGHANTARAN
    POS LAJU : RM6 ke atas
    POS EXPRESS : RM3 ke atas
    POS REGISTER : RM3



    TERM & CONDITIONS:

    1. sila tinggalkan pertanyaan di thread untuk memudahkan urusan jual beli
    2. sy akan balas di thread, dan jika meminta best price. Saya akan PM..Diskaun boleh bawak bincang melainkan memang sedia murah
    3. Lakukan pembayaran setelah konfim order dan total pembayaran drpd pihak kami
    4. pastekan transaction details di sini, dan PM alamat kepada kami
    5. barang akan di bubble wrap untuk semuanya
    6. barang akan dihantar menggunakan pos register sahaja,melainkan atas permintaan pembeli meminta pos express
    7. barang yg telah dihantar, akan update tracking no di thread
    8. Pastikan alamat yg diberikan adalah betul
    9. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab di atas kehilangan barang yg dihantar
    10. Tunggu posmen hantar barang

  3. #3
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    KYUSOKU BIHAKU

  4. #4
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    KYUSOKU BIHAKU GLUTATHIONE / KB GLUTA


    Produk istimewa mencerahkan kulit dan meningkatkan daya ketahanan kesihatan badan


    FIRST PRODUCT WITH HALAL CERTIFIED
    (Glutathione 500mg + NAC dengan Pure Rosehip vitamin C 500mg)



    Glutathione ialah pil serbuk mutiara dan dikenali sebagai "mother of all anti-oxidants". NAC (N-Acethyl L-Cysteine) pula ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan dan mempercepatkan penyrapan gluta ke dalam badan.

    KEBAIKAN GLUTATHIONE:

    • Merawat masalah haid tidak normal & menambah kuantiti sperma lelaki
    • Merawat simpton saraf seperti parkinson, alzhemeir, stroke & kanak2 autism
    • Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema
    • Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
    • Keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes & darah tinggi
    • Melindungi jantung & merawat kolestrol
    • Melambatkan penuaan, meningkat system imun, merawat rambut gugur dll
    • Ajen ketahanan badan dan anti tumor
    • Jawapan kepada masalah kulit- pencerahan keseluruhan, jerawat, jeragat/pigmen, membantu maslah kulit sensitif, menambah kolagen, membaiki DNA, awet muda dll

    KEBERKESANAN

    • Light-medium brown skin : 1-3 bulan
    • Dark brown skin : 3-6 bulan
    • Very dark skin : 6-12 bulan
    • Black skin : 18 bulan ke atas

    KB sangat berkesan diambil dengan Pure Rosehips Vitamin C kerana Rosehip mengandungi 10-100 kali vitamin C biasa.

    Inilah rahsia tersembunyi kepada " African American Beauty"


    One of the best anti-oxidants is an amino acid called L-glutathione. I'm not alone in considering it one of the most powerful cancer-curbing, age slowing nutrients ever discovered. However, because of the way the body metabolizes and manufactures relates nutrients, glutathione cannot be discussed apart from N-acetyl-cysteine (NAC), a form of the amino acid cysteine. NAC RAISES L-GLUTATHIONE LEVELS IN THE BODY, SOMETHING THAT EVEN ORAL SUPPLEMENTS OF GLUTATHIONE ITSELFS CANNOT DO.
    ------- Dr, Robert C. Atkins'M.D. Vita Nutrient Solution






    Ms. Aimee / Close Up Model

  5. #5
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    BB CREAM
    Di sini ada terdapat banyak bb cream yang boleh dipilih dan dijual dalam jar. Ada jenis BB cream yang dijual dalam tiub. Jadi sebelum beli yang besar, beli yang sample dahulu untuk cuba sama ada bb cream tuh memenuhi citarasa dan sesuai dengan skin, yang mana erti kata lain, kelihatan ummphh cantik di kulit. jika dah jumpa yang sesuai, baru beli yang saiz besar. Selamat mencuba bb cream .

    BB cream diisi dalam 5g jar seperti di bawah. Colour penutup ada kaler purple and pink and transparent. Diberi as random.
    Ketinggian jar : 1.8cm
    Lebar jar : 2.9cm

    BB cream juga akan diisi dlam 10g jar. Penutup xtransparent dan berwarna putih.
    Ketinggian jar : 1.8cm
    Lebar jar : 3.8cm
    PROMOSI TRIAL PACK 5G:

    • SPECIALIST OF SKIN (SOS)
    • SOS Amethyst Pore Control Pack
    • DR JART WATERDROP TUBE(moisturizer)
    • SKIN79 HOTPINK
    • SKIN79 CYSTAL PEARL TUBE
    • MISSHA M PERFECT COVER BB CREAM SHADE #21 LIGHT BEIGE
    • MISSHA M PERFECT COVER BB CREAM SHADE #23 NATURAL BEIGE
    • SKINFOOD MUSHROOM BB CREAM SHADE #02 NATURAL SKIN
    • EGYPTIAN MAGIC CREAM
    • DR JART SILVER LABEL
    • DR JART BLACK LABEL
    • 1/4 WHITENING GLUTA SOAP
    • 10G CURE AQUA NATURAL GEL

    AMEK MANE2 3 JENIS, RM35 DENGAN POS EXPRESS.. SEHINGGA STOK HABIS

  6. #6
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~


    THE GREATEST SKINCARE FROM KOREA

    BB CREAM
    BB cream ialah satu kosmetik yang memberikan coverage terbaik seperti foundation yg berasal daripada Korea. BB cream tidak menutup pori2 ataupun merosakkan kulit. Dalam masa yg sama, ia akan membaiki kulit yg rosak jika dipakai secara berterusan. Ia mengandungi Aloe Vera(melembabkan), Green Tea(tight pores), Caviar(menegangkan kulit). kebanyakan pengguna yg telah guna mengatakan kulit mereka beransur sihat dan cantik dlm beberapa minggu.

    TRIAL SKIN79 HOTPINK
    5G JAR : RM10
    10G JAR : RM16


    • sesuai untuk kulit yg berminyak
    • spf 25
    • sunblock + foundation + whitening






    TRIAL SKIN79 CRYSTAL PEARL

    STOK : 2 UNIT




    SOS BB CREAM

    # Sangat popular di Korea, Taiwan dan Thailand
    # Oil control good
    # mencerahkan dan membuat kulit muka glowing
    # Nude dan natural mekap
    # Membaiki dan meredakan kulit yang rosak
    # Memudarkan wrinkle dan menyamaratakan tone kulit
    # Sesuai untuk semua jenis kulit








    MISSHA M PERFECT COVER BB CREAM SPF 42++


    [Sun Protection + Whitening + Wrinkle Care, 3 in 1]
    It protects skin from sun damage and gives anti-aging benefits, and provides maximum coverage.
    Missha M Perfect Cover B.B Cream offers a novel skin care concept with B.B Cream, which lighten skin tone by healing visible wrinkles and blemishes with excellent skin cover ability and prevent skin aging through effective whitening and anti-wrinkle properties
    This M Perfect BB Cream makes your skin tone clean and natural by concealing blemishes with excellent skin coverage. Its moisturized application with W/S texture makes sleek skin tone while supplying moisture and nutrition at the same time.








  7. #7
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    EGYPTIAN MAGIC CREAM




    5G JAR : RM10
    ISIAN PENUH HINGGA PENUTUP



    10G JAR : RM15






    BENEFIT EMC

    skin moisturizer,
    makeup remover,
    diaper rash,
    skin rash,
    clear up foot odor
    chicken pox,
    stretch marks,
    athletes foot,
    sun and wind moisture protection
    Note: NOT A SUNSCREEN,

    BANYAK LAGI KEGUNAAN YG BOLEH DIGUNAKAN SELURUH BADAN DR RAMBUT HINGGA KAKI.. DPT HILANG KAN JERAWAT, MENCERAHKAN JUGAK..

  8. #8
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    BARANG LAIN

  9. #9
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    CURE NATURAL AQUA GEL

  10. #10
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    BB CREAM DARIPADA KOREA

  11. #11
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    Quote Originally Posted by MummyRoy View Post
    Hai Jot! Barang dh smpai.Mekasih. Baru jer try Missha pg ni..bila pakai dia blend well dgn warna kulit...nude je...so far, suka....
    Quote Originally Posted by MummyRoy View Post
    Hai Jot....saje je nak bg tau.....sblum ni pkai Missha..so pg ni try Dr Jatt plak...( nak habiskan trial)....tiba2 anak Mummy yg umur 5 thn ckp........."Eh! Mummy nampak macam muda muda lah" Wah!!!!berbunga hati la la la....
    TESTI KAK YANA


    Sabun blang2 tu sketul brp ek? Sbn blang2 tu lps pki muke rs lmbt je
    Quote Originally Posted by saliesa
    kecik punya hal tu...

    dah pos nanti bagitau yer.nak suruh hubby guna sabun tu nanti, dia dok tanya, makin cerah, cantik je muka..pakai apa?
    TESTIMONI:

    Slm. Ni aza yg order ppermint mask arituh. Dh try, very best absorb oil smua coz muka i very de oily. Bb cream pn best misha & sos:-) nk tnya gluta soap bar ada stock x cm nk try la hehe

  12. #12
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    TESTIMONI EMC:

    TESTI EMC sha_atul :

    dah guna dkat 2 mnggu,saya suka dkt emc tu,krim dia buat kulit sya fresh & lembap.tekstur kulit pun ok..sya akn teruskan sbg plembap
    Quote Originally Posted by sha_atul View Post
    hai jojot..nak bagitahu emc dah lama sampai yer ..sory lmbt bagitau coz streamx problem dlm seminggu ..tapi kan nampk dia punya bekas emc tu dah besar la..kan ke dulu kecik2 je..sukanya bila sampai..yelah,,tanpanya x berseri hari ku...suka sangat pakai..dulu2 msa pakai rsa krim ni biasa je..lembapkan kulit..tapi now.dah lebih kurang 3 bulan lebih.kulit semakin bersih,lembap,tegang dan memutihkan.sangat puashati..bukan puji diri sendiri,tapi mmg ramai yg puji,,hari tu pegi singgah bodyshop just nak beli minyak wangi,then trnmpk produk muka baru body shop singahlah jenguk2..ada sekumpulan wanita situ yg mmg tengah belek2 produk tu tanya saya,,dah berapa lama guna body shop ni..cantiknya kulit awal..lembut je....then dia panggil kwannya tgk kulit kita..malunya saya..cakap x guna bodyshop lah kak..then hari tu ada pegi free makeup kan salun kawan ni..dia tanya juga senang nya makeup kat kulit akak,,lembut dan bersih jer..senang je nak ratakan bedak asas ni.dia pun tanya juga guna apa..,,malu gak saya..then baru2 ni pergi guardian,,cadang nak belek2 serum..dia kata serum apa akak guna?mesti mahal kan..tgk kulit akak pun dah tahu cantik je....saya tak jadi beli serum..rasanya cukuplah guna emc ni siang dan mlm..rasa gembira sgnt ada produk yg boleh dapat murah dgn harga rm 15 tapi kesan umpama produk yg mahal beratus2 tu(tu pun yg ratus2 belum tentu sesuai) sory pnjang lebar..just nak share je..
    Quote Originally Posted by sha_atul View Post
    welcome jojot..sebelum ni kulit saya bersih juga,,tapi struktur kulit tak berapa baik,,ada garis-garis halus sikit kat tepi mata, ada some parts kat muka yg kering..msalah bibir kering pun ada,sebab muka saya kombinasi,ada yg berminyak dan ada kering,kalau guna bedak asas atau concealer,saya kena sapu dengan teliti terutama kat mata dan bahagian pipi agar rata dan solekan cantik....tapi saya perasan sejak dan hampir dekat 4 bulan guna emc ni,kdang2 bila terlupa guna asas bedak tu x jadi msalah..kulit tetap glowing..garis 2halus kat tepi mata dah kurang..pipi mcm ada ternaik plak..dan alhamdullilah..bibir saya yg dulunya kering..dah beli mcm2 pelembap bibir kat kedai,,x berkesan,tapi sapu je emc ni..mmg dah baik,,xda lagi msalah bibir kering..syukur sgt2 d pertemukan emc,,thanks jojot..kerana layanan awak yg baik kat saya juga..
    Quote Originally Posted by miss tie View Post
    Salam..Jojot, EMC tu akak dah start guna..akak sapu kat bibir, sb sblm ni bibir akak kering sangat sehingga kat tepi2 bibir tu ada kulit yg mengelupas.. Alhamdulillah, after 1st nite apply, next morning dah hilang mengelupas tu.. (kira dah cantik balik la bibirku ini..hahaha.. - sblm ni mengering sb pakai lip balm maybelline). Utk muka tu belum la akak nampak apa2 perubahan, sb muka akak mmg takda jerawat apa pun.. cuma T zone tu oily.. so akak pakai malam jelah EMC ni..siang tak brani nak pakai takut berminyak sgt.. apa2 pon..nnt akak update lagi yerk..
    Quote Originally Posted by gee91 View Post
    wow murah2 nya barang kat kedai aiza yer
    makin banyak pulak tu barang2 baru masuk

    emc tu best lah aiza..baru 2 hari pakai..tp dah boleh nampak kesan krim ni kat muka..
    bestlah
    [QUOTE]
    KAK EMMY
    <font size="2"><font color="Black"> Dah. Mlm td dh paka

  13. #13
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    READY STOCK:


    1. KYUSOKU BIHAKU - 3UNIT
    2. EGYPTIAN MAGIC CREAM 118G - 3UNIT
    3. DR JART SILVER LABEL 50ML - 1UNIT
    4. MISSHA PERFECT COVER NO 23 NATURAL BEIGE 50ML - 1UNIT
    5. VITAMIN C PEEL OFF MASK - 8PEKET
    6. GREY MUD PEEL OFF MASK - 6PEKET
    7. PEARL MILK PEEL OFF MASK - 4PEKET
    8. PEPPERMINT PEEL OFF MASK - 9PEKET
    9. ROSE FLOWER PEEL OFF MASK - 10PEKET
    10. LAVENDER PEEL OFF MASK - 10PEKET
    11. COLLAGEN AMPOULES - 1KOTAK, AMPOULES
    12. VITAMIN C AMPOULES - 7KOTAK
    13. MANDARIN AMPOULES - 1KOTAK
    14. EYE CARE AMPOULES - 5AMPOULES
    15. WHITENING AMPOULES - 1KOTAK
    16. HYDRATING AMPOULES - 1KOTAK


    TRIAL 5G DAN 10G:

    1. SPECIALIST OF SKIN (SOS) BB CREAM
    2. SOS Amethyst Pore Control Pack
    3. DR JART WATERDROP TUBE(moisturizer)
    4. SKIN79 HOTPINK
    5. SKIN79 CYSTAL PEARL TUBE
    6. MISSHA M PERFECT COVER BB CREAM SHADE #23 NATURAL BEIGE
    7. SKINFOOD MUSHROOM BB CREAM SHADE #02 NATURAL SKIN
    8. EGYPTIAN MAGIC CREAM
    9. DR JART SILVER LABEL
    10. DR JART BLACK LABEL
    11. 10G CURE AQUA NATURAL GEL

  14. #14
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    TESTIMONI BEAUTISLEEP
    Farzana, 25 tahun

    BEAUTISLEEP PRODUK TERBAIK UNTUK MENDAPAT BENTUK BADAN YANGCANTIK, LANGSING, SEKSI DAN MENAWAN. IA MENGEMBALIKAN SEMULA SEMANGATJATI DIRI ANDA.
    “Terima kasih BEAUTISLEEP & MIKROSSprogram yang telah mengubah banyak cara hidup saya dan kini bentukbadan saya lebih kurus dan sihat. Sebelum ini perjalanan haid sayatidak menentu(2 atau 3 bulan sekali, pernah sampai 6 bulan sekali barudtg haid) dan masalah sembelit. Tetapi semuanya berjalan normal selepassaya mengambil BEAUTISLEEP dan mengikuti MIKROSS PROGRAM.
    Saya diberi jaminan 99% drpd MikrossFitness Expert bahawa saya akan mendapat bentuk badan yang saya idamkanjika saya mengikut segala nasihatnya. Dengan semangat berkobar-kobar,saya pun mencubalah…dan saya sangat berpuas hati kerana ternyata banyaksangat perubahan yang saya perolehi setelah mencubanya. BEAUTISLEEPjuga membantu mencerahkan kulit dan memberi kekuatan fizikal kepadasaya. Kalau dulu saya akan tidur selepas waktu bekerja sebab terlaluletih dan kini saya aktif dan bertenaga.
    Sebelum ini saya telah mencubaberbagai-bagai jenis produk yang ada dipasaran tetapi amat mengecewakansaya. Bagi saya BEAUTISLEEP adalah yang terbaik dan MIKROSS PROGRAMadalah cara yang betul untuk mendapat badan yang cantik, seksi danmenawan…
    Selepas saya beberapa bulan bersama MsRoss, saya pun dipinang orang(dari Negeri Sembilan – adat kami tidakdibenarkan berhubung atau keluar dgn mana-mana lelaki. Apabila sampaiumur tertentu, ibubapa akan mencari jodoh untuk anak-anak mereka.) dankini saya telah pun berumah tangga dan amat bahagia denga suamitersayang. saya tidak lagi menetap di Pulau Pinang dan menetap diNegeri Sembilan.
    Saya akan sentiasa merindui semuaMikross Friends dan berharap anda semua mencuba BEAUTISLEEP dan MIKROSSPROGRAM yang diperkenalkan oleh Ms Ross.
    Inilah perbezaan pada diri saya selepas3 bulan bersama Ms Ross. Saya sangat berpuas hati dan akan sentiasabersama Ms Ross walau dimana saya berada. KIT…

    Suri Rumah, 30 tahun

    Setelah bersalin 3 orang anak secara ceasarian, perut saya telah menjadi menggelebeh dan gemuk, tetapi sekarang…
    “Saya terasa seperti telah membuatliposuction dengan BEAUTISLEEP sebab perut saya nampak leper, langsingdan lebih tegang daripada dahulu.
    BEAUTISLEEP telah membuat badan sayalebih tegang, bahagian punggung saya kelihatan lebih seksi dan payudarasaya nampak seperti semasa saya berumur 20 tahun.
    Sebagai seorang wanita, sayamengutamakan kecantikan dan penampilan,dan dengan perubahan di badansaya sekarang ini telah memberi saya lebih keyakinan diri.”

    Vivian, 31 tahun.
    AKHIRNYA IMPIAN SAYA TERLAKSANA DENGAN BEAUTISLEEP

    Saya telah mengambil BEAUTISLEEP untuk menurunkan berat badan dan saya tidak sangka ia dapat menghilangkan kesakitan pada tulang belakang saya.“Saya seorang ibu kepada anak perempuan berumur 2 ½ tahun. Selepas bersalin saya menghadapi masalah berat badan, kesakitan pada tulang belakang dan juga pada lutut. Saya juga mengalami kesukaran untuk tidur kerana kesakitan itu. Saya telah membeli sebotol BEAUTISLEEP dan mengambil 3 kapsul (kerana keadaan saya) setiap malam sebelum tidur.

    Pada hari keempat, saya dapati perubahan bahawa tulang belakang dan lutut saya tidak berasa sakit lagi. Sehingga sekarang saya tidak lagi mengalami apa-apa kesakitan pada tulang belakang dan lutut saya. Berat badan saya juga telah menurun dan badan saya kelihatan lebih menarik dan cantik.

    Terima kasih kepada BEAUTISLEEP. Sekarang saya sudah boleh memakai pakaiaan yang feminin dan tidak lagi hanya memakai kemeja yang besar untuk menyembunyikan bonjolan lemak dibadan saya. Sekarang saya ingin memberitahu kepada semua bahawa produk BEAUTISLEEP dapat memberikan perubahan kepada saya dalam masa 3 minggu selepas menggunakannya.”

    Wanida, 29 tahun
    Selepas melahirkan anak kedua,bahagian perut saya agak besar dan buncit. Buah dada saya juga kelihatan jatuh dan lembik…

    “Saya berusia 29 tahun dan mempunyai dua orang anak. Saya telah mencuba beberapa produk dipasaran untuk mengempiskan perut dan menegangkan semula buah dada tetapi semuanya amat mengecewakan. Setelah membaca iklan tentang BENGKEL PENJAGAAN BADAN daripada NUORICO SDN BHD, saya pun mengambil keputusan untuk menghadiri bengkel itu.

    Saya sungguh kagum dengan apa yang telah saya belajar dan rupanya sungguh mudah untuk kelihatan cantik, seksi dan menawan. Ianya amat berkesan untuk diri saya dan kini saya berasa sungguh selesa dan berkeyakinan apabila bersama dengan suami tersayang”.

    TERIMA KASIH BEAUTISLEEP!

    Syanaz, 24 tahun
    Saya mempunyai masalah kegemukan dan selulit pada bahagian lengan dan peha…

    “Saya berusia 24 tahun dan belum berkahwin kerana kurang yakin dengan gaya dan bentuk badan saya yang agak gempal. Pada suatu hari saya terkejut apabila melihat adik saya pulang ke kampung dengan gaya dan badan baru yang sungguh menarik dan seksi.
    Lalu saya bertanya apakah rahsianya untuk kelihatan sebegini cantik, seksi dan menawan. Jawabnya, BEAUTISLEEP dan KEMAHUAN diri. Setelah mendengarnya saya pun mencuba produk yang hebat itu dan mendapati ianya memang berhasil dan kini saya tidak lagi risau dan akan berkahwin dengan seorang pria yang kacak tidak lama lagi.”

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    12 Aug 2009
    Posts
    1,546

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    salam...
    singah sat ... selamat berniaga kite

  16. #16

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    jojot,u x beniage lg ke?

  17. #17
    Ahli Lama
    Join Date
    05 Jan 2010
    Posts
    474

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    check pm ye..berminat EGYPTIAN MAGIC CREAM 118g

  18. #18

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    salam jojot, misha bbcream trial pack ni ade lagi ke?

  19. #19

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    Quote Originally Posted by jojot View Post
    CURE NATURAL AQUA GEL
    ada stock 120ml?
    if pre order brapa harga satu botol termasuk pos laju yea?
    thanks!!

  20. #20
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: PROMOSI!!!EGYPTIAN,KB GLUTA,BEAUTISLEEP,MISSHA,DR JART,SOS,SKIN79,SKINFOOD,AMPOULES,CURE NATURAL AQUA GEL~~~

    PROMOSI UP TODAY :

    dapatkan 10% diskaun untuk EGYPTIAN MAGIC CREAM.. RM112 dengan poslaju(WM), RM115 dengan poslaju (EM).. dapatkan juga FREE SAMPLE & other gifts dengan pembelian kali ini.. READY STOCK: 20/02/2011..

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي