Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 33 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 642
  1. #1
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Gelihati B'Pretty~~ CHANTIQUE COLLAGEN/SMART COCO A+/TATHION TAB/ YOKO SPA SALTS/JRD/SAUNA/SLIMMING PRODUCTS/MANJAKANI MEKAH











    PRODUK-PRODUK DI KEDAI INI:


    NEW PRODUCT LAGI!!! CHANTIQUE BLUEBERRY COLLAGEN ...CHANTIQUE BLUEBERRY COLLAGEN....

    CHANTIQUE COLLAGEN ... 3000mg Fish
    Collagen Dalam Setiap Sachet !!!





    UTK TESTIMONIES..SMART COCO A+ DAN JUS ALKAHAIRA...CLICK DI SINI
    http://e-berrypretty.blogspot.com/p/...-alkhaira.html



    TATHION TAB L GLUTATHIONE 50MG EACH TABLET--MORE POTENT---

    READY STOCK
    PM/SMS FOR DETAIL


    PRODUK PENCERAHAN DALAM MASA 7 HARI SAHAJA DENGAN SPA SALTS!!!!!





    GUARANTEE CHEAPEST!!!








    NOW AVAILABLE:
    SLIM[GOLD] & NORMAL[WHITE] DETOX PATCH

    1 PACK [10 PCS] - RM15 ONLY [EXCL POSTAGE]




    AGELESS BIO OPTIMA

    HARGA SEBOTOL RM 185




    Mengandungi 50mg Tocotrienol
    (super-antioksidan semulajadi yang poten dari keluarga Vitamin C)

    Manfaat produk ini:

    • Mengurangkan paras kolestrol
    • Mengurangkan tekanan darah tinggi
    • Memulih arterisklerosis (penyumbatan saluran arteri)
    • Melindungi daripada ischemia
    • Menghalang pengumpulan platlet
    • Anti-kanser dan menghalang pertumbuhan tumor
    • Memperlahankan proses penuaan dan melindungi kulit daripada kerosakan pancaran UV


    BAJU KURUNG COTTON MANIK


    NOW AVAILABLE----JAMU ZURA'S





    AIMEY VIRGIN GEL---'Kembalikan Keperawanan Anda!!!'



    HARGA [INCL POSTAGE): SM: RM38.00, SS: RM40.00

    Hubungan intim antara suami isteri adalah salah satu kebahagiaan dalam rumahtangga. Keupayaan suami dan isteri untuk memberikan kepuasan kepada pasangan masing-masing amat penting. Keupayaan ini berkait rapat dengan kondisi alat kelamin. Vagina yang ketat dapat memberikan lebih kepuasan bukan sahaja kepada suami tetapi isteri itu sendiri. Bagaimana untuk mendapatkan vagina yang ketat?, terutamanya untuk wanita yang telah melahirkan anak? Jawapannya ialah dengan menggunakan Aimey Virgin Gel,InsyaAllah..."

    __________________________________________________ ____________________________

    2..... "SHE" Tuala Penyayang- Yang Pertama di Malaysia Halal & Mudah Di cuci!!!



    Samada anda seorang :
    Gadis, Kakak, Isteri, Ibu, atau Nenek....
    Ia pasti mengubah hidup anda




    She
    PANTYLINER (20 PCS) - West Malaysia Price: RM 8.00
    She SANITARY PADS - Day Use (10 Pcs) - West Malaysia Price: RM 9.80

    She SANITARY PADS - Night Use (8 PCS) - West Malaysia Price: RM 8.80

    HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
    Minimum purchase for individual pack must be at least 3 packs , exclusive of postage fee of RM6.00 per order (for Semenanjung) and RM10.00 (for Sabah & Sarawak).


    __________________________________________________ _______________

    FIGURE UP~Roselle D'tox Shape-up Drink~ bole kurus tanpa diet and kawal kalori!!




    Untuk baca Testimonies Figure Up..sila disini



    __________________________________________________ _______________________

    3.. STAY FIT
    - UNTUK SLIM, TEGANG, RAPAT & CANTIK..INSYAALLAH




    __________________________________________________ _________________________

    5. DTONE & DGREEN - KURUS TANPA PERLU KAWAL KALORI



    __________________________________________________ ________________________

    6..HERBA MELADAPAHIT - HERBA TRADISIONAL UNTUK SEMUA





    7. NOW AVAILABLE SABUN KURUS & SABUN BREAST BOTANI


    TERHANGAT MASA KINI

    IN SOCK NOW!!!!




    Slimming/Celullite Soap

    Breast Firming Soap



    PRICE FOR 2 SLIMMING SOAP AND 1 BREAST FIRMING SOAP

    RM20.00

    PRICE INCLUDING POSTAGE TO WEST M'SIA
    FOR EAST M'SIA, JUST ADD RM3...



    8. NOW AVAILABLE!!!!! ZIRANA 5 in 1 Infrared Slimming Lingerie
    NORMAL PRICE: RM120...
    BERRY SPECIAL INTRODUCTORY OFFER
    UNTUK FOLLOWERS...... RMXX ONLY + free firming soap+ free pos laju
    [open for reorder to get special follower's price!!!]



    9. THANYAPORN---Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan! NOW AVAILABLE!!!
    OFFER :RMXX.00.... + FREE BREAST FIRMING SOAP.....+FREE POSLAJU!!
    special follower's price RMXX...plse sms or email..



    kak nor - 019-3848577
    email: norm5006@yahoo.com
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

    Bayaran bole di buat online melalui:

    MAYBANK ACC NO: 555096632332 normala mohd sharif
    CIMB ACC NO: 14380001284522 normala mohd sharif

    MULAI 2011, TIADA PENGHANTARAN PD HARI RABU..HARI -HARI LAIN PENGHANTARAN SEPERTI BIASA YE..HARAP MAKLUM!!!

    BAYARAN YANG DIBUAT SEBELUM PUKUL 1 PTG , BARANG AKAN DIPOS PADA HARI YG SAMA. INSYAALLAH

  2. #2

    Default Re: Shape Plus - bole turun berat tanpa diet? x caya? jom layannn

    selamat berniaga
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=69512&type=sigpic&dateline=1254819505

  3. #3
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: Shape Plus - bole turun berat tanpa diet? x caya? jom layannn

    JOM JEMPUT MASUK KE KEDAI KAK NORSH.... .SBB AKAK SENDIRI GUNA... SEBAGAI MEPERKEMBANGAN DUNIA BIZNES ONLINE, FIGURE UP JUGA ADALAH PILIHAN MEREKA YG NK KURUS TANPA PERLU BERLAPAR, BERDIET ATAU KAWAL KALORI DENGAN HARGA YANG PERPATUTAN!!




    Figure-Up~Roselle D'tox Shape-up Drink



    Dengan teknologi dan zaman yang terlalu cepat berubah serta kesibukan dengan tugas-tugas harian membuatkan kita lupa untuk mengawal pemakanan kita. Kita tidak prihatin dengan masalah diet kita. Kita selalu mengambil jalan mudah seperti makan makanan segera dan berminyak. Masak masakan berlemak dan berkalori tinggi. Selalu makan makanan laut yang berkolesterol tinggi hinggakan kita rasakan badan kita mula membina lemak-lemak hasil daripada pemakanan kita yang tidak terkawal dan kekurangan menjalani senaman.
    Apabila badan mula menampakkan obesiti dan perut mula buncit maka kita akan cepat berasa letih dan mengah apabila membuat kerja atau menaiki tangga. Pergerakkan menjadi lambat dan penampilan yang tidak menarik. Pelbagai risiko penyakit mula dikesan seperti penyakit darah tinggi, kardiovaskular (penyakit jantung), kencing manis dan lain-lain.
    Moto kami ialah merealisasikan impian anda dan kami begitu optimis dengan visi syarikat ke arah MENJANA GENERASI SIHAT TANPA OBESITI
    TANPA PERLU BERLAPAR


    Figure-Up formula hebat!
    Mengawal selera makan,
    menghalang pembentukkan lemak,
    mengurangkan pengambilan gula,
    meningkatkan kadar metabolisma
    menukarkan karbohidrat kepada tenaga

    Bayaran bole di buat online melalui:

    MAYBANK ACC NO: 155096136026 normala mohd sharif
    CIMB ACC NO: 14380001284522 normala mohd sharif
    norm5006@yahoo.com

    SILA LAWATI BLOG AKAK UNTUK PRODUK- PRODUK KESIHATAN YANG LAIN..

    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  4. #4
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: Shape Plus - bole turun berat tanpa diet? x caya? jom layannn




    Wanita kini terlalu sibuk dengan urusan tidak kira wanita bekerjaya atau pun suri rumah. Mereka padat dengan aktiviti-aktiviti rutin harian sehingga perjagaan diri dilupakan. Kadangkala tidak berkesempatan untuk menjaga diet yang seimbang justeru memilih jalan mudah dengan membeli makanan ringan, snek dan makanan-makanan yang sudah siap dimasak untuk hidangan seisi keluarga. Kesannya bentuk badan yang dulu langsing sudah mula menampakkan kegemukan, kurang bertenaga, kulit jadi kusam dan tidak bermaya serta wajah jadi tidak berseri.

    Kekurangan kolagen didalam badan akan berlaku apabila usia kita meningkat. Kulit mula menjadi kusam dan tidak anjal. Pelawasan yang tidak sempurna sering mengakibatkan kulit kita bermasalah, berjerawat, perut buncit dan masalah sembelit. Payudara mula mengendur dan punggung tidak lagi montok seperti ketika dizaman remaja dahulu. Keputihan banyak keluar dan mengakibatkan gatal di alat sulit kita. Ini lah kesan-kesan negatif yang amat ditakuti oleh wanita-wanita.

    Maka Anyys Beauty & Spa (AS0312780-H) telah berjaya mencipta satu formula yang terkini dan pertama di pasaran. Amat berkesan untuk wanita yang ingin nampak cantik, gebu, anggun dan menarik serta langsing sentiasa. Produk yang diberi nama Stay Fit – Roselle Dietary Drink dengan Kolagen, Pueraria Mirifica, Ekstrak Teh Hijau, Psyllium Husk, Vitamin C dan Kacip Fatimah.


    Produk ini di fokuskan khusus kepada golongan wanita :- A) Wanita yang ingin menurunkan berat badan dan ingin kekal langsing, B) Wanita yang masalah pembuangan air besar, C) Wanita yang inginkan kulit cantik, gebu dan payudara yang anjal, D) Wanita yang ingin menjaga kesihatan dalaman dan hubungan intim suami isteri.

    Ramuan serat (psyllium husk) dalam jus minuman kesihatan (Stay Fit) ini bertindak sebagai satu program diet untuk membuatkan seseorang itu berasa lebih kenyang dan mampu mengawal selera makan. Kolagen pula berfungsi sebagai agen anti-penuaan yang bertindak menghilangkan kedutan dan rekahan pada kulit disamping menganjalkan struktur kulit.

    Vitamin C membantu menjadikan kulit lebih cantik, gebu, halus dan cerah. Manakala Pueraria Mirifica berfungsi membantu memantap dan memontokkan payudara serta punggung.

  5. #5
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS - bole turun berat tanpa diet? x caya? TGH OFFER SKRG....jom layannn

    TESTIMONI SAYA SENDIRI...BELUM ADA DIMANA2 LAGI!!!!!



  6. #6
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS - bole turun berat tanpa diet? x caya? rm222+ free pos+free gift....jom layannn

    Ekstrak teh hijau dapat membantu proses pelangsingan dan menurunkan berat badan. Selain itu, herba Kacip Fatimah pula membantu menjaga kesihatan dalaman wanita dan keharmonian rumahtangga.

    Jus minuman Stay Fit yang berperisa Roselle ini memang enak diminum dan mudah disediakan. Ianya merupakan satu tumbuhan herba semulajadi, mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2. Membantu proses pencernaan bagi pengguna yang berhadapan dengan masalah sembelit dan pelawasan pembuangan yang tidak sempurna.

    Kesan yang diperolehi selepas meminum Stay Fit ini akan membuatkan pengguna berasa kenyang dan bertenaga. Tidak perlu berpantang makan. Hasil penggunaan produk ini dapat dirasai selepas 4 ke 5 hari dengan tindak balas seperti payudara rasa mengembang dan anjal. Jika terus meminumnya badan rasa lebih ringan, kulit akan kelihatan lebih cantik, halus, gebu dan cerah. Wajah akan kelihatan muda, pelawasan pembuangan menjadi sempurna serta kesihatan dalaman terjaga untuk keharmonian suami isteri.

  7. #7
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS - bole turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    Hanya Segelas Sehari Anda Pasti Langsing






    Masukkan 200ml air biasa dan campurkan sepaket fu serta kacau...n minum...pasti anda suka dengan rasanya roselle nya sedap dan menyelerakan...

  8. #8
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS - bole turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    saya akan masuk kan testmonies now and then....

  9. #9
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS - bole turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn


    a bouquet of flower to all my lovely customers....


    thank you so muchhhh...i pray that u get your desired weigh..keep in touch!!!

    salbiah - selangor
    marhamah - KL
    zuraini - KL
    lily - penang
    rohaidah- johor
    renuga - kelantan
    noraini- trengganu
    syuri - bangi
    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  10. #10
    Ahli Lama
    Join Date
    28 Mar 2008
    Posts
    506

    Default Re: SHAPE PLUS - bole turun berat tanpa diet? x caya? TGH OFFER SKRG....jom layannn

    [QUOTE=norsh05;4056478]TESTIMONI SAYA SENDIRI...BELUM ADA DIMANA2 LAGI!!!!!




    sebelum ni berat berapa

  11. #11
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS - bole turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    sebelum ni berat hampir 59 kg.....sekarang hampir 56 kg.... tp yg pasti inci sy banyak hilang....almaklumlah umur pun dah 40++...jadi lemak degil & dah lama bertapak memang susah nak turun!!!! ehehehh tapi syukur masih bole turun tanpa berdiet sakan dgn hanya segelas sehari lepas breakfast!!!
    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  12. #12
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS - bole turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    syikin, terimakasih..esok akak pos ini tacking no: EN 268289762 MY
    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  13. #13
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS -turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    CARA - CARA MINUM FIGURE UP

    1. bagi yg darah tinggi - bole minum...utk permulaan ambil setengah paket dulu...lps seminggu bole ambil 1 pkt
    2. FU mesti diminum sejurus lps breakfast..di campur dgn air kosong 150 ml & diminum terus
    3. Jika permulaan merasa pening.....kerana kadar glukos mungkin menurun, makan gula2 atau minum air manis....simptom ini mungkin seketika shj
    4. Bole makan spt biasa..jgn sekat makan...JGN BIARKAN PERUT KOSONG TAKUT MASUK ANGIN
    5. Mesti minum air kosong air 2.5 - 3 liter sehari
    6. berhenti minum FU ketika haid kerana FU mengandungi pueraria mirifica yang bole menganggu kestabilan hormon semasa haid

    pesakit kencing manis, buah pinggang , tekanan darah rendah ,ibu menyusu & mengandung- TIDAK digalakan minum FU ye!!! kalau nk ambil juga...better consult dgn doc ye!!!
    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  14. #14
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS -turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    Figure-Up – Roselle D’tox Shape-Up Drink adalah produk yang berbentuk jus minuman campuran ekstrak Roselle, Pueraria Mirifica dan Aloe Vera yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit.

    Figure-Up merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.

    Dengan rasa yang enak dan mudah larut. Figure-Up senang disediakan dengan mencampurkan kedalam secawan
    (120 -150 ml) air sejuk, kacau dan minum. Hanya perlu diambil 1 bungkus sehari selepas sarapan pagi. Memang menjimatkan.

    Figure-Up adalah 100% selamat dan semulajadi. Dirumus dengan teliti mengikut Amalan Pengilang Baik (GMP) dan Halal. Mampu memberi kesan dalam masa yang anda kehendaki tanpa menahan lapar dan berpantang. Hanya perlu lebihkan minum air putih.

    Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet, 'diet fiber' atau 'diet formula' untuk turunkan berat badan, Figure-Up adalah jawapan yang tepat. Berkesan untuk kuruskan badan tanpa risiko kegemukan semula.


    harga sangat murah berbanding dengan produk diet lain.

    hanya rm50 sekotak [10 sachet shj]
    rm150 untuk 3 kotak [stok sebulan]
    __________________
    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  15. #15
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS -turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    Figure-Up formula hebat!


    Mengawal selera makan,
    menghalang pembentukkan lemak,
    mengurangkan pengambilan gula,
    meningkatkan kadar metabolisma
    menukarkan karbohidrat kepada tenaga


    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  16. #16
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS -turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn


    Izyan EN268289731MY

    syikin EN 268289762 MY


    terimakasih atas pembelian SP dari saya!!!
    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  17. #17
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS -turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    salam semua, pada yang sedang berdiet .harap2 adik2 semua bersabar ye...& terus kan pengambilan selama 1 bulan...biar lah weigh loss tu berlaku secara slowly and naturally

    macam akak sendiri first month, hanya lost 1.5 kg...dari 58.5kg ke 57.0kg...which to me a great achievement considering i know my body memang susah nak turun but senang naik naik....kalau kata makan banyak...x de lah makan mana pun, nasi pun jarang makan...tp punya lah payah nk turun!!! tuhan saje yg tahu!!! tapi kalu termakan banyak sikit .......amboiiiii cepat betul berat ku naik.....macam ne penat sy jaga pemakanan nak kurus punya fasal, masih susah nak2 turun...nak2 umur dah masuk 40++....lagi susah..weigh tu naik naturally w/p makan berjaga!!!! benci2222 betul rasanya!!!!

    dah macam2 akak cuba produk diet...dari ST 10 thn dulu tp x serasi gak....then stop, jumpa HL...masa tu weigh dah naik ke 55 kg...je...tp konon x nak bagi naik so minum HL..turun 53 kg suka hati ku...cuma x tahan rasa susu...lama2 rasa mual...then x tahan nak kena replace meal...kadang2 bila familiy makan akak kena tengok je dia org makan...part tu yg tak tahan nk berHL...dah lah tu hrg makin naik.....jadi akhirnya akak stop...lps stop berat naik lagi sekilo...jadi 56..walau hakikatnya bagai nak rak jaga makan!!!! uhuhuhu...tp x turun, naik, naik ,naik!!! kenapa jadi mcm ni ah????

    so lepas tu try SIY...dari 56kg turun 55kg...siy bagus gak..inci banyak turun tp again x tahan hrgnya yg bole bayar ansuran kereta sebulan...& dada ni pun selalu rasa berdebar2 je...napa eh? so stop lps sebln stgh on siy....then cuba jdm 5....isshhh x suka rasanya..stop immediately..turun x gak!!! then cuba rx lite...jadi ahli copycat...tp sayang x serasi...jadi stop...weigh bukan turun tp naik!!!! weigh terus menjadi 58.5 kg

    then cari punya cari...jumpa shape plus...cuba sebulan...alhamdullillah berkat kesabaran, turun 1.5 kg....rasa sgt teruja...terus jadi dealer...then minum 2nd mth...alamak...berat x turun pulak..static kat 57kg mcm yoyo...frust juga apa hal ni!!! makan x jaga kot sbb cuti2 malaysia...tapi terus kan minum gak sbb rasa inci banyak turun smp kadang nampak cermin mcm dah kurus sikit tp timbang mcm tu juga!!! heran bin ajaib. ..cuba pakai baju lama....ehehehe...bole pulak....pegi kedai beli baju baru ...selalu pakai L...eeehhh...napa mcm besar je...cuba pakai M..fuyoo muat pulak x sangka!!! so teruskan lah minum sp smp masuk bulan ke3...sebulan gak x nak tgk timbang , takut frust...so 1 hari teragak nk timbang tgk2 weigh ku dah turun 56.8kg...mas timbang tu dua hari nk period...biasanya weigh akan naik..so akak buat kesimpulan weigh akak may be less than that may b 56.3...tgk nanti lepas period nk timbang lagi!!! harap timbang tu x tipu...la ni musim durian makan banyak gak durian, takut berat naik!!! phobia nak timbang !!!

    la ni akak cuba stay fit pula..alhamdullilah lawas gila...& akka dh turun another 1 kg after taking 1 box of STAY FIT!!! THUMB UP TO STAY FIT

    apa2 nanti akak update!!!
    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  18. #18
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS -turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    tracking no utk pos esok

    roziah - puchong en268289745my
    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

  19. #19
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    25 Aug 2005
    Posts
    12,583

    Default Re: SHAPE PLUS -turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    wow memang shape sungguh...tahniah ..sonok kan dapat mengecil badan walau kg x byk tp memang berubah sungguh bentuk badan tu

  20. #20
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    27 Jan 2007
    Posts
    2,047

    Default Re: SHAPE PLUS -turun berat tanpa diet? x caya? hrg promo- rm222+ free pos+free gift....x caya? .....jom layannn

    Quote Originally Posted by gebang View Post
    wow memang shape sungguh...tahniah ..sonok kan dapat mengecil badan walau kg x byk tp memang berubah sungguh bentuk badan tu

    terimakasih gebang singgah kedai akak, akak dulu selalu jadi pembeli tegar kat wmc ni...pernah beli tdg dgn gebang...ingat x?
    FU/SF/DTDG/MBBS/VIRGIN GEL/SHE/
    kak nor-0193848577
    http://e-berrypretty.blogspot.com/

 

 
Page 1 of 33 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •