Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Default Chit Chat Room @ T2E

    salam,

    jom kita bersuaikenal sesama kita... samada peniaga mall sini atau bukan... semoga ujuk ukhwah yg lebih baik sesama kita.

    terima kasih
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=69512&type=sigpic&dateline=1254819505

  2. #2
    Peniaga Galeri @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    09 Jun 2010
    Posts
    8

    Default Re: Chit Chat Room @ T2E

    saalm Kak Teratai..

    Bilalah nak mula niaga ni? lama dah tunggu...

  3. #3
    Tokey Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    22 Feb 2006
    Posts
    9,930

    Default Re: Chit Chat Room @ T2E

    Quote Originally Posted by Ms NuRa View Post
    saalm Kak Teratai..

    Bilalah nak mula niaga ni? lama dah tunggu...
    masa u posting ni, sy dah inform kat pm status u dah bertukar dan dah jd peniaga...

  4. #4
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    08 Nov 2010
    Posts
    80

    Default Re: Chit Chat Room @ T2E

    salam.. saya ni baru berniaga di sini... nak tanya macam mana nak tukar title thread. pasal thread saya tu keluar post yang tak patut keluar. tolong ya...

  5. #5
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    08 Nov 2010
    Posts
    80

    Default Re: Chit Chat Room @ T2E

    Quote Originally Posted by ummi q View Post
    salam.. saya ni baru berniaga di sini... nak tanya macam mana nak tukar title thread. pasal thread saya tu keluar post yang tak patut keluar. tolong ya...
    ada manual tak untuk mulakan.. tq

  6. #6

    Default Re: Chit Chat Room @ T2E

    Quote Originally Posted by ummi q View Post
    ada manual tak untuk mulakan.. tq
    salam, xde manual la dear...

    ini caranya;

    1. pergi ke 1st posting.
    2. klik Edit
    3. klik Go Advanced
    4. bole edit kat Title column
    5. klik Preview Post - untuk melihat hasil posting
    6. kalau xde apa2 tukaran, klik Submit Reply
    7. THE END
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=69512&type=sigpic&dateline=1254819505

  7. #7
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    25 Jan 2010
    Posts
    1,205

    Default Re: Chit Chat Room @ T2E

    Quote Originally Posted by ummi q View Post
    ada manual tak untuk mulakan.. tq
    Salam,
    Sekadar ingin membantu,

    1.Biasanya saya hanya pergi ke tread yg pertama
    2.Klik edit - go advance
    3. Tukar pd title n save change

    tu saja biasanya if nak tkr title..menjadi je saya tengok

  8. #8
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    08 Nov 2010
    Posts
    80

    Default Re: Chit Chat Room @ T2E

    TERIMA KASIH... T2E & myhaz...
    panduan.. amat membantu..

  9. #9
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    16 Aug 2007
    Posts
    6

    Default Re: Chit Chat Room @ T2E

    salam..
    apa cita da dgn status akak ni?

  10. #10

    Default Re: Chit Chat Room @ T2E

    Quote Originally Posted by Sitti Noriati Ariffin View Post
    salam..
    apa cita da dgn status akak ni?
    salam, patutla xapprove2. bg details nick lain... kat sini nick lain...

    ok, sy proceed. ttgu ye.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=69512&type=sigpic&dateline=1254819505

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي