Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Ahli Baru
    Join Date
    21 Jul 2009
    Posts
    140

    Default Perfume/Body Mist Victoria Secret 100% ORI pada HARGA RUNTUH! Murah sangat2.. tak percaya cuba la tengok!

    Kami di Hijabi Boutique juga menawarkan Perfume 100% ORIGINAL yang didatangkan khas dari USA Retailer yang semestinya berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan.

    Untuk sebarang pertanyaan sila PM saya hbb001 atau hubungi Atiqah di hijabiboutique@gmail.com

    Untuk pembelian sila PM atau reply di thread ini dan sertakan maklumat2 yang dinyatakan seperti di bawah:

    NAMA PENUH:
    ALAMAT PENGHANTARAN:
    NO HP:
    KOD BARANG:


    Pembayaran diterima melalui CIMB atau Maybank. Nombor akaun akan diberi melalui PM/Email selepas maklumat penuh pembelian diberikan.

    terma & syarat
    1. Sila buat bayaran secepat mungkin sebab untuk barang2 sale, siapa bayar dulu, dia dapat. Kalau anda terlewat bayar (tapi dah bayar) untuk barang yang dah sold out, saya akan refund (jadi jgn la risau )
    2. Harga non-negotiable (tak boleh nego). Kalau harga sale saya akan paparkan harga sebelum dan selepas sale.
    3. Harga tertera TIDAK TERMASUK POSLAJU/POS.
    4. Barang yang dibeli tidak boleh dipulangkan kerana saya akan pastikan barang yang dihantar itu takde cacat cela yang nampak dengan mata kasar (barang akan dibalut dengan 'bubble wrapper' dan dimasukkan dlm kotak untuk memastikan ianya selamat sampai tanpa pecah)
    5. Barang akan diposkan sehari selepas bayaran dibuat.



  2. #2
    Ahli Baru
    Join Date
    21 Jul 2009
    Posts
    140

    Default Re: Perfume/Body Mist Victoria Secret 100% ORI pada HARGA RUNTUH! Murah sangat2.. tak percaya cuba la tengok!



    Stok ini semua datang khas dari USA dan masih berada dalam kota khas dari Victoria Secret. Beli lebih dari satu dan akan ada diskaun khas untuk anda!!
    .................................................. .................................................. .................................................. ...................
    DREAM ANGELS HEAVENLY Eau da Parfum

    Description from VS website]
    The 2007 FiFi Award Winner for Fragrance of the Year. Radiant and fresh, with a sparkling blend of pink peony, freesia, plum and frangipani.

    Fragrance type: fruity floral
    Top notes: white star magnolia, living white freesia, ivy leaves
    Middle notes: frangipani, pink peony mist, yellow plum
    Low notes: angelique wood, crystal musk, angora accord


    US RETAIL PRICE:
    4.2 oz. #203-240 USD$59.
    2.5 oz. #203-241 USD$49.

    HIJABIBOUTIQUE PRICE:
    4.2 oz. #203-240 RM210.[HARGA SALE!! RM110](Harga bawah kos!)

    ========================================


    __________________________________________________ _____

    [B][SIZE="7"][COLOR="red"]!!SALE!!


    Strawberries & Champagne Refreshing Body Mist 8.4oz/250ml
    An intoxicating blend of strawberry, hyacinth, cassis, white flowers, and sandalwood.
    ItemCode:SACBM
    HijabiBoutique price: RM50
    Price Now RM35
    *NOTE: Item is unused but missing cap*

  3. #3
    Ahli Baru
    Join Date
    16 Feb 2008
    Posts
    112

    Default Re: Perfume/Body Mist Victoria Secret 100% ORI pada HARGA RUNTUH! Murah sangat2.. tak percaya cuba la tengok!

    Nak tya, stok Endless Love dan Love Spell masih ada stok k?..klu beli dua brp kos posnya ke Sabah...

  4. #4
    Ahli Baru
    Join Date
    21 Jul 2009
    Posts
    140

    Default Re: Perfume/Body Mist Victoria Secret 100% ORI pada HARGA RUNTUH! Murah sangat2.. tak percaya cuba la tengok!

    Quote Originally Posted by Horocoust View Post
    Nak tya, stok Endless Love dan Love Spell masih ada stok k?..klu beli dua brp kos posnya ke Sabah...
    Sorry ye lambat reply.. EDT so far dah abis semua.. yang tinggal EDP dgn Body Mist.. saya update sekarang mana yang dah sold out saya delete

  5. #5
    Ahli Baru
    Join Date
    21 Jul 2009
    Posts
    140

    Default Re: Perfume/Body Mist Victoria Secret 100% ORI pada HARGA RUNTUH! Murah sangat2.. tak percaya cuba la tengok!

    Tinggal 2 pcs je lagi ni.. mari cepat.. sapa cepat dia dapat..

  6. #6

    Default Re: Perfume/Body Mist Victoria Secret 100% ORI pada HARGA RUNTUH! Murah sangat2.. tak percaya cuba la tengok!

    ada apa jer yang tinggal nak tau... pm ok...

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •