Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Sampul Duit Raya 2011 dibuka!! - Tarikh tutup minggu pertama puasa

    Assalamualaikum...




    Promosi terkini berkaitan pakej ini akan di update di page 1 dari semasa ke semasa.

    TATACARA TEMPAHAN

    1. Pelanggan nyatakan pakej yang diingini.
    2. Buat pembayaran deposit.
    3. Emailkan kepada saya details yang ingin dimasukkan ke dalam draft design.
    4. Saya akan sediakan draft design produk mengikut kehendak pelanggan selepas deposit diterima.
    5. Pelanggan perlu semak draft design. Sekiranya ada perubahan, sila nyatakan.
    6. Setelah design dipersetujui, pelanggan perlu membuat pembayaran baki (full payment).
    7. Kerja-kerja percetakan hanya akan dimulakan setelah full payment DAN maklumat penghantaran diterima.
    8. Penghantaran akan dibuat setelah kerja-kerja percetakan siap.

    Sekiranya berminat atau ada soalan yang ingin diajukan, anda boleh hubungi saya melalui:

    --> reply topic
    --> PM
    --> email : sws2111[at]yahoo.com
    --> YM : sws2111
    --> gtalk : sws2111


    NOTIS PERINGATAN!!!

    1. Sebarang perubahan pada artwork hanya boleh dibuat sebelum dihantar ke printer. Selepas dihantar, perubahan adalah TIDAK dibenarkan. Jadi, sila pastikan anda semak details pada draft sebelum confirmkan design.

    2. Pihak kami menganggap gambar-gambar (produk dan lain-lain) yang dihantar kepada kami untuk design adalah gambar anda sendiri atau pun telah mendapat kebenaran untuk digunakan.. dan pihak kami TIDAK AKAN bertanggungjawab atas segala isu yang mungkin akan timbul terutamanya isu yang membabitkan hakcipta orang lain..



    Pembayaran boleh dibuat melalui:
    1. Maybank
    2. CIMB
    * nombor akaun akan diberikan hanya apabila pelanggan confirm tempahan.


    Untuk melihat produk-produk lain, sila ke:
    http://wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=12538

    Untuk melihat sample design, sila ke:
    http://wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=20542

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris / sws2111

    akan datang..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris / sws2111

    akan datang..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris / sws2111

    akan datang..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris / sws2111

    Sampul Duit Raya 2011

    Design boleh customized. terpulang nak design mcm mana.. nak letak gambar, boleh.. taknak letak pun boleh.. nak design sendiri boleh.. nak minta saya designkan pun boleh.. bagi yang nak design sendiri (guna photoshop), sila berikan email address dan saya akan emailkan saiz dan ukuran. Bagi yang ada corel draw/illustrator, sy akan emailkan template.

    Kuantiti minimum ialah 1,250pcs (normal 10,000pcs)

    Spec: Art Paper 130gsm, Full Color.




    * Harga di atas termasuk Design - 1 pilihan design, terhad kepada 3 kali perubahan. Caj tambahan sebanyak RM5 akan dikenakan utk setiap perubahan (kali ke-4 dan seterusnya).
    * Deposit: RM30 - dibayar sebelum kerja2 design dimulakan.
    * Caj Penghantaran ke Semenanjung Malaysia adalah PERCUMA (menggunakan perkhidmatan Skynet).
    Tempoh Print (tak termasuk design dan delivery) : 13 - 15 hari bekerja selepas design confirmation DAN full payment diterima.

    Sesiapa yg nak sample, boleh PM saya alamat anda.. sy akan poskan.. penghantaran guna pos biasa. jadi, akan mengambil masa beberapa hari bekerja utk terima.

    Dijemput ke facebook sy dan klik like utk promosi terkini: www.facebook.com/zairaidriscom

    Contoh sampul raya yg pernah dibuat:






    * terima kasih utk kak lin67 dari sarawak.


    * terima kasih utk cikya.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris / sws2111

    Pakej2 lain - kot2 ada.. book ja dulu..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

  7. #7
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris @ sws2111 - Harga Special Sampul Duit Raya 2010

    Salam..

    Harga utk sampul duit raya 2010 dah keluar.. boleh rujuk senarai saiz dan harga di atas.
    Pada yang nak sample, jgn malu-malu.. PM sy alamat anda.. sy akan poskan sample tersebut. tapi, guna pos biasa je tau.. akan ambil masa beberapa hari bekerja utk terima..
    Cepat.. cepat.. tempoh print agak panjang.. takut tak sempat nak beraya dgn sampul raya baru..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

  8. #8

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris @ sws2111 - Harga Special Sampul Duit Raya 2010

    Quote Originally Posted by sws2111 View Post
    Salam..

    Harga utk sampul duit raya 2010 dah keluar.. boleh rujuk senarai saiz dan harga di atas.
    Pada yang nak sample, jgn malu-malu.. PM sy alamat anda.. sy akan poskan sample tersebut. tapi, guna pos biasa je tau.. akan ambil masa beberapa hari bekerja utk terima..
    Cepat.. cepat.. tempoh print agak panjang.. takut tak sempat nak beraya dgn sampul raya baru..
    Salam,
    berminat untuk sampul raya tapi amount byk sgt ler, sampai 2-3 kali raya pun tak habis. Tak boleh oder sikit2 ker...
    Kad raya dah boleh start tempah ker? buat lah pakej kad raya dan sampul duit raye..

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris @ sws2111 - Harga Special Sampul Duit Raya 2010

    Quote Originally Posted by Synina View Post
    Salam,
    berminat untuk sampul raya tapi amount byk sgt ler, sampai 2-3 kali raya pun tak habis. Tak boleh oder sikit2 ker...
    Kad raya dah boleh start tempah ker? buat lah pakej kad raya dan sampul duit raye..
    salam..
    utk sampul duit raya tu, minta maaf byk2.. tak dpt nak kurangkan kuantiti minimum sbb printing guna offset printer dan bukannya digital printer.. khas utk amaun yg banyak..

    kad raya dah boleh tempah.. cuma sy tak sempat nak buat senarai harga lagi.. kalau nak cepat, boleh PM saya saiz dan kuantiti.. sy akan berikan quotation harga. kuantiti minimum ialah 50pcs.

    sy ada PM maklumat lanjut. nanti tolong cek ye..

    terima kasih..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris @ sws2111 - Harga Special Sampul Duit Raya 2010

    salam..

    utk makluman, tempahan sampul raya akan ditutup pada minggu pertama ramadhan.
    penyediaan draft design akan dibuat berdasarkan siapa yang terlebih dahulu membayar deposit. jadi, utk mengelakkan kelewatan, anda dinasihatkan agar membuat tempahan awal.

    terima kasih..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Pakej Printing untuk Peniaga by zairaidris @ sws2111 - Harga Special Sampul Duit Raya 2010

    Update (28/7/10 - Rabu)

    sampul raya pertama yg siap dicetak utk thn ni:
    - SRAC Health & Beauty - AWB #: 201521635431
    * boleh cek kat www.skynet.com.my

    terima kasih...
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    06 May 2008
    Posts
    588

    Default Re: Sampul Duit Raya 2011 dibuka!! - Tarikh tutup minggu pertama puasa

    harga promosi sampul duit raya 2011 telah kembali..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=40474&type=sigpic&dateline=1235978597

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي