Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 8 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 147
  1. #1
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Salam Perkenalan Kepada Semua..


    Terlebih dahulu saya ucapkan terima kasih kerana sudi meluangkan masa melawat kedai saya ini..
    Nama saya Dr.Nik Shafik( singkatan = Dr.nisha) merupakan seorang doctor perubatan. Dengan pengalaman kerja yang saya ada ,saya akan berkongsi dengan semua yang ada di wanita melayu ini sekiranya ada masalah perubatan.Selain mempunyai pengalaman dalam perubatan moden, saya juga mempunyai pendidikan formal dalam bidang rawatan alternative seperti Perubatan Islam, Reiki, Herbapaty,& Terapeutic Chinese Medicine. kedai saya ini walau pun berkonsepkan rawatan alternative tetapi semuanya masalah perubatan saya akan terangkan secara scientific.Dengan gabungan ilmu perubatan moden dan perubatan Alternatif diharapkan dapat menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan zahir dan batin.

    Kenapa rawatan alternative?

    Walaupun saya belajar perubatan tetapi saya meminati juga kaedah merawat secara Perubatan Islam, Reiki, Herbapaty,& Terapeutic Chinese Medicine di mana saya belajar dengan Prof Dr Shahirin dan Master Hisham,dari situ saya melihat pelbagai gabungan kaedah rawatan dan ubatan herba yang juga berpotensi dalam rawatan pelbagai penyakit . dimana di hospital menggunakan ubatan sintetik. Malahan ubatan herba ini juga ada kalanya lebih baik dari ubatan sintetik sekiranya diproses dan mengikut dos yang betul. Malah dengan kajian baoteknologi juga sudah membuktika semua ini tak perlu ragu ragu lagi..

    Konsep kedai ;

    Selama ini saya berdepan dengan pelbagai penyakit dan ragam manusia dan ramai yang telah berjaya dengan menggunakan kaedah gabungan rawatan moden dan alternative.dan, dari situ menanbahkan pengalaman saya.. namun idea membuka kedai ini tercetus apabila saya berdepan dengan patient2 saya yang mengadu pelbagai masalah kesihatan terutama masalah perbidanan dan sakit puan (obstetric & gynecology) seperti,tidak mendapat zuriat setelah lama berumah tangga dan mereka telah menjalani rawatan kesuburan seperti hormon, pil perancang, IVF dan pelbagai rawatan alternative lain.Ada juga yang mempunyai masalah dengan masalah hubungan suami-isteri tetapi malu untuk bertanya secara langsung daripada professional, akhirnya mereka mencari sendiri pelbagai kaedah yang mana kosnya tinggi, hasilnya belum tentu dan banyak kesan sampingan.Dari situ saya bercadang berkongsi dengan semua dengan membuka kedai ini. WALAUBAGAIMANAPUN sebelum membeli ubat anda perlu mendapat consultation saya terlebih dahulu.. bukan semua masalah kesihatan dan keseburan boleh dengan pemakanan ubat tak kira ubatan atau herba, jadi sebelum membeli kita bincang terlebih dahulu supaya saya tahu apa masalah dan penyelesaian nya.
    Selain itu terdapat ubatan herba yang boleh mengubati masalah wanita yang lain seperti keputihan , fibroid, cyst, vagina berbau, peranakan jatuh, otot dah tak kuat dan pelbagai lagi.

    Konsep Klinik:

    Konsep saya “Tanyalah Doktor”.. insyaallah saya akan menjawab persoalan anda.. Skop pertanyaan tidak terhad.. tak beli produk pun tak pe. Saya memberi cadangan dan semua nya terpulang kepada anda membuat pilihan..

    Jangan risau dan jangan segan,segala soalan berkaitan perubatan dan kesihatan saya sendiri akan menjawabnya dan memberi konsaltasi percuma.

    Jadi anda semua di alu alukan singgah ke kedai ini dan bertanya @ borkongsi apa apa juga maklumat atau masalah..

    Salam mesra buat semua..



    Cara pembayaran

    Maybank

    1530 3893 0470

    Nik Mohd Shafikudin B. Md Taujuddin

    Penghantaran pos laju RM6 semenanjung

    Rm9 sabah serawak


    Penghantaran akan di lakukan setelah transaksi bank di sahkan.

    jemput la memeriahkan blog baru saya .. diuruskan oleh isteri saya dan saya jugak . w/bagaimanapun soalan berkaitan perubatan saya yang uruskan terutamanya pelanggan2 dari wanitamelayu.. ok .. jemput la yer


    http://klinikkesuburandanperawan.blogspot.com/


    dan juga facebook klinik kesuburan dan perawan...



    KEPADA YANG MEMBUAT ORDER MELALUI BLOG ANDA PERLU MENYATAKAN ANDA DARI WANITAMELAYU.COM UNTUK DAPATKAN HARGA SPECIAL SEMPERNA PROMOSI RAMADHAN .



    sekiranya tak dapat nak tengok gambar produk sila right click , pastu click show picture..


    untuk memudahkan anda tak tunggu lama gambar- gambar produk ni nak muncul sila ke blog saya




    http://klinikkesuburandanperawan.blogspot.com/

    sekiranya saya tak menjawab panggilan anda , sila SMS yer..

    (guna warna merah ni bukan marah tau, just nak memudahkan pengunjung kedai online saya.. trima kasih atas kerjasama yang di beri.. salam ramadhan buat semua.)

    Last edited by Dr Nisha; 19th April 2010 at 02:12 PM. Reason: paste picture

  2. #2
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    untuk produk beautee ampoule harga kembali kepada asal iaitu RM30/box .. saya tak dapat memberi harga murah kerana saya di maklumkan pihak pengurusan menerima aduan harga saya murah dan meminta harga saya kembali kepada harga RM30.. (saya tawarkan harga promosi hanya untuk promosi pembukaan kedai dan untuk jualan mid year ni jer)
    macam tak percaya jer... tapi itulah kenyataan .. siapa yang mengadu saya pun tak tahu.. tapi tak per saya yang menurut arahan.. saya tak rugi pun.. untung lagi.. hehehe.. tak per .. saya buat promosi untuk produk herba saya.. terima kasih atas sokongan anda semua..

    dengan ini saya mengumumkan harga poduk beautee kembali kepada harga asal....bukan lagi harga promosi.. berkuat kuasa pada 29/6/10



    jualan mid year sale sambutan terhadap promosi terbaru


    saya juga mengalu alukan kepada yang menerima hair tonic percuma ini agar memberi maklum balas terhadap produk ini...


    Hair care treatment -Dr Nisha-


    hair care treatment ini merupakan hair tonic yang berkosentrasi tinggi agar lebih berkesan dan mampu membantu dalam menangani masalah rambut gugur.

    ianya di datangkan dalam bentuk ampoule agar mutunya sentiasa terjamin.

    satu ampoule boleh guna 2 kali .

    maklumat dari pengguna saya kebanyakanya boleh nampak kesan rambut tidak lagi gugur dalam 3 - 5 botol . dan ada juga setelah 1 botol jer.

    kelebihannya

    kesan yang cepat

    di ekstract dari tumbuhan dan berkepekatan tinggi

    berkualiti dan mutu terjamin

    tidak berminyak

    slamat digunakan


    Functions:

    - Reduces hereditary and diffuse hair loss.
    - Increases the supply of nutrients to the roots and strenghten the hair.


    Application:

    Apply one ampoule per day for 5 days, massaging the scalp. Do not rinse. Repeat 3 to 4 weeks for better results
    ( untuk result yg terbaik guna 1 ampoule untuk 1 hari .. tapi boleh juga guna 1 ampoule untuk 2 hari.)

    langkah- langkah untuk hair treatment yang terbaik adalah:

    1- cuci rambut anda sebersihnya..kemudian keringkan rambut.
    2- kemudian pakai hair mask.. hair mask ini berfungsi memberi lebih nutrien kepada rambut dan kulit kepala..ia juga membaiki struktur rambut ( pakai la hair mask seminggu sekali, sekurang-kurangnya)
    3- bilas dengan air
    4- keringkan rambut anda
    5- pakai hair tonic . tidak perlu bilas( sapu dan urut pada kulit kepala)
    6- kemudian sapu rambut dengan hair serum. tidak perlu bilas. (sapu pada rambut bukan kulit kepala yer.. ingat yer, fungsinya supaya rambut terurus dan tidak mengerbang)


    kepada yang berminat mencuba , ada 10 botol untuk 10 org di beri secara percuma.. Anda hanya perlu menbayar RM4 untuk kos pos.
    tawaran di buka kepada yang benar- benar berminat sahaja. siapa cepat dia dapat

    (tawaran dah ditutup kerana dah penuh dah permintaan, terima kasih kerana sudi mencuba)


    saya juga akan menawarkan pakej untuk hair treatment terdiri dari hair tonic , hair mask dan hair serum..

    cepat jangan lepaskan peluang ini begitu sahaja..


    harga 1 box RM80 ( 10 ampoule/box)
    harga 1 ampoule RM10

    Ingredients:

    Purified Water, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Xanthan Gum, Methylisothiazolinone, Benzophenone 4, Caramel, CI 15985 & CI 19140.

    untuk pakai patah kat tengkok ampoule .. gunakan kain atau tisu untuk
    pegang "kepala" ampoule tu pastu patahkan.. ianya akan terpatah di garisan putih. kalau anda menggunakannya sebanyak 2 kali untuk 1 ampoule, simpan kat dalam peti ais yer...



    untuk menampakkan kesan nya saya galakkan mengunakan 5 ampoule utk 5 hari berturut-turut.(1 ampoule 1 hari). untuk nampak kesan ketara pengurangan rambut gugur. dan teruskan penggunaannya (1 ampoule leh pakai 2 kali) untuk pertumbuhan rambut pula..





    HAIR TREATMENT

    berkesan dan berbaloi - baloi




    RM80/BOX/10 ampoule
    RM10/ampoule




    RM4.50




    RM0.80/pcs
    RM15/20 pcs



    Terdapat juga dalam pakage










    Quote Originally Posted by jojot View Post
    DR..
    jot nak hair tratment tuh..
    sng gak rambut ni gugur

    Quote Originally Posted by syakir View Post
    salam tuan kedai..

    mcmaner untuk dapatkan trial hair treatment yg free tu..leh kasi tahu..sy nak la gak try..mane tahu kalau serasi..bleh order yg baru punyer..bagitau / pm jer sy yerk...i'm waiting..
    Quote Originally Posted by aiman_jannah View Post
    sy pun berminat dgn hair care treatment ni,available lg x?
    Quote Originally Posted by Kamichu View Post
    Ada ker lg peluang utk trial hair treatment tuh. Rambut saya memang ada masalah keguguran lambut terlebih. Meh bagi saya try, tq.

    Quote Originally Posted by merci View Post
    Dr.,

    Saya pun nak hair treatment tersebut. Masih ada lagi ke?

    Lagi satu, ada tak produk untuk meng'regular'kan period?

    Tq


    Quote Originally Posted by Nories View Post
    Salam.......

    Sy nak jugak hair treatment tu.......ada lagi x?
    Quote Originally Posted by sab View Post
    salam..
    nk try gak hair treatment tu.
    ade lg x?

    Quote Originally Posted by diera83 View Post
    nk jgk..nk jgk hair treatment free tu..ade kosong lg x?

    Quote Originally Posted by MsCraft View Post
    sy berminat nk hair treatment free tu... kalo still ada, bgtau ek.. mekacehhh
    Quote Originally Posted by shahuda View Post
    Salam Dr.,
    Saya pun berminat nak join...sy juga mengalami masalah nie...tolong add ....
    thanks..
    Quote Originally Posted by norie!! View Post
    dah wat payment!!!
    Status: Successful
    Reference number: 1404527150
    Transaction date: 28 Jun 2010
    Transaction time: 23:30:19
    Amount: RM4.00
    To 3rd Party Account Number: 153038930470
    Account Holder Name: NIK MOHD SHAFIKUDIN
    Description of transaction: Bayaran kos pos utk hair treatment free

    alamat kat pm..check yer...

    Quote Originally Posted by jojot View Post
    wokeh..
    dah bayar.. alamat kat pm..mekaseh


    New 3rd Party Account Transfer - Step 3 of 3

    Confirmation status

    Amount: RM4.00 Status: Successful
    Reference number: 1404534655
    Transaction date: 29 Jun 2010
    Transaction time: 00:43:31
    From Account 104115080956 SA New balance:

    To 3rd Party Account Number: 153038930470 Account Holder Name: NIK MOHD SHAFIKUDIN
    Effective date: Today
    Quote Originally Posted by Qaseh82 View Post
    slm..alaaa dh lewat rsanya ni. kalau ade lg hair treatment tu.. pm sy ye doc. sy transfer duitnye.thanks
    Quote Originally Posted by ElmyAdmin View Post
    saya pun nak cuba hair treatment tu. ada lagi tak?
    Quote Originally Posted by PnElmy View Post
    Coppp...dah bayar

    Amount:
    RM4.00Status: Successful
    Reference number: 1404676894
    Transaction date: 29 Jun 2010
    Transaction time: 11:40:19 From Account162272727004 WSANew balance:To 3rd Party Account Number:153038930470Account Holder Name:NIK MOHD SHAFIKUDINRecipient email:Effective date:TodayDescription of transaction:1
    Quote Originally Posted by Dr Nisha View Post
    kepada yang tersenarai sila buat pembayaran secepat mungkin selewatnya 30 /6/10 kerana ramai dok menunggu... tawaran akan di buka kepada org lain kalau tak buat pembayaran pada tarikh yang di tetapkan..

    tq

    Quote Originally Posted by Dr Nisha View Post
    kepada semua trima kasih atas sokongan anda dan dalam pm saya ramai yang bertanya dan berminat dengan produk rambut ini.. tapi jangan bayar dulu .. kerana senarai dah penuh dan sekiranya mereka yang dalam senarai tu tak bayar baru tawaran di buka kepada org lain.. wokeh

    Quote Originally Posted by Dr Nisha View Post
    maaf saya akan balas msg kat pm mengikut giliran.. tak sempat hari ni nak membalas msg anda semua .. ikut giliran yer..
    Quote Originally Posted by MsCraft View Post
    Sy dah byr..

    29 JUN 2010, TUE,11:57 3rdPartyTransfer
    3rdPartyTransfer (NIK MOHD SHAFIKUDIN) - 112148199491 153038930470 4.00 Successful 1404686819
    TQ DR..

    Quote Originally Posted by @zura View Post
    ALA DH X DER LAGI YERK.. HAT FREE NI
    Quote Originally Posted by syakir View Post
    salam doc..

    sy dah buat payment utk kos pos free hair treatment tu..nanti detail cek kat pm yer doc...t/kasih sbb sy terpilih jgk utk dpt item ni dlm ramai2 yg dok usha2 minta..hehe..t/kasih skali lagi
    Quote Originally Posted by sab View Post
    salam Dr,

    sy dah buat pymt utk byrn pos free hair treatment tu.
    details pymt & add sy dah pm dr yer.
    tqvm.
    Quote Originally Posted by enanea View Post
    salam Dr.,

    Tima kasih byk2..... saya nak order product lain jugak... saya PM & tunggu quotation Dr., then saya buat payment ye.... thanks Dr!
    Quote Originally Posted by merci View Post
    Salam Doc,

    Saya telah transfer RM4 utk wang pos pada jam 7.26 am tadi utk free hair treatment tu. Details saya dah PM. Tq
    Quote Originally Posted by Dr Nisha View Post
    saya akan pos barang esok yer..
    Quote Originally Posted by curlz View Post
    Salam Dr. Nisha..

    Nak try jugak free hair treatment.. ada kosong lagi tak?

    Quote Originally Posted by suhailee View Post
    Salam

    klu ada lg hair treatment free tu, saya nak ler gak..
    pm saya yea no akaun.

    tima kasih
    Quote Originally Posted by merci View Post
    Salam Doc,

    Saya telah terima sampul free ampoule tetapi mlangnya hanya kepingan kaca-kaca sahaja - ampoule pecah. Tak de rezeki nak test.

    Thanks
    Quote Originally Posted by Dr Nisha View Post
    cam tu ker..ni antara masalah guna pos ekspress.. alhamdulillah yang lain selamat sampai sample percuma hair tonic tu.. bagi no acc kat saya yer..

    sila ke page 2 untuk melihat semua produk


    SENARAI PRODUK



    BALQIS GURAH VAGINA


    .






    Banyak jalan menuju kebahagiaan . Dalam urusan rumahtangga, ramai suami isteri yang telah mencuba berbagai cara untuk meraih kebahagian rumahtangga yang hakii.

    Salah satu usaha mempertahankan kebahagiaan suami isteri itu adalah dengan memerhatikan kepuasan hubungan seksual bersama. Pokok pangkalnya ialah suami isteri tidak boleh saling egois tetapi saling bantu membantu. Salah satu usaha ialah dengan memelihara organ intim masing-masing, yang tentunya tidak boleh diabaikan begitu sahaja. Ini bererti alat kelamin harus sentiasa berada dalam keadaan bersih, dirawat dan prima.

    Di kalangan wanita salah satu cara untuk merawat organ intim mereka ialah dengan melakukan ’gurah’.Gurah bermaksud membersihkan kotoran atau lendir-lendir yang terdapat dalam organ tubuh untuk dinyahkan dari organ intim keluar agar organ intim menjadi sihat.

    Berbagai kaedah penggurahan telah diperkenalkan di tanah air kita Malaysia yang melibatkan berbagai ramuan herba dan yang paling diminati oleh ramai kaum hawa ialah gurah vagina. Perkara ini tidak menghairankan kita kerana setiap wanita pasti menginginkan organ kewanitaan yang mempunyai otot yang kuat,mencengkam dan sihat. Keadaan vagina seperti ini menjadi idaman ideal bagi setiap wanita. Mereka yang memiliki organ vagina seperti itu pasti tampil lebih percaya diri. Sebaliknya bagi wanita yang merasakan organ vaginanya tidak sempurna akan berusaha untuk mencari tempat pengubatan sebagai usaha memulihkan keadaan vaginanya.

    ”Gurah Vagina sendiri merupakan hasil dari berbagai ramuan tradisional berkhasiat warisan nenek moyang kita dan 100% hasil keluaran orang Asli Kelantan tanpa dicampurkan dengan rempah ratus. Kalau di Mesir adanya Ratu Cleopatra yang terkenal dengan mandian susu untuk awet muda maka keampuhan Gurah Vagina yang telah lama diperkenalkan juga tiada kalahnya”

    Gurah Vagina mempunyai kelebihan tiada tandingannya.Ramai kaum ibu dari seluruh pelusuk negara termasuk Singapura dan Brunei telah menggunakan Gurah Vagina dan hasilnya amatlah memberangsangkan.

    Gurah Vagina yang dihasilkan dari beberapa ramuan herba-herba tempatan biasanya akan bekerja secara sistematik, merangsang otot-otot lingkar vagina untuk berkontraksi secara hebat. Gerakan yang dihasilkan mirip gerakan meramas dan mencengkam. Seorang wanita yang memiliki otot kewanitaan yang dahsyat seperti ini tentunya akan mampu memuaskan pasangannya. Selain dari itu, Gurah Vagina juga mampu untuk mengatasi masalah berbagai penyakit kewanitaan seperti keputihan dan lendir yang berlebihan sehingga menjadikan vaginanya lembab dan tidak terlalu kering, kesat, segar dan tidak berbau. Keadaan kewanitaan seperti inilah yang sering didambakan oleh kaum Hawa dan akhirnya mereka akan merasa lebih percaya diri, tenang dan mantap, apalagi sewaktu melayani Sang Suami.


    Bahan-bahan dalam Gurah Vagina

    1)Raja Satong untuk merawat semua jenis barah, paru-paru, liver dan penyakit dalam tubuh.
    2)Rambai Hutan, Akar jering, Akar Kerdas, Akar Gorek, Akar Petai, Akar Tebu Gajah, Akar Tekak Biawak dan Prakchin – untuk merawat medu dan uluran dan semua jenis angin dalam badan.
    3)Urat Papan, Akar 100, Kerbau Jantan, Akar Sarsi untuk merawat semua jenis penyakit urat saraf.
    4)Ubi Pangeuntuk merawat senggugut, buasir dan semua jenis luka dalam badan.
    5)Kacip Fatimah, Mas Cotek Jantan dan Betina dan Bunga Pek Mauntuk merapatkan dan menguatkan otot-otot vagina.
    6)Tongkat Ali Hitam, Stunjang Bumi dan Ubi Jagauntuk kesihatan, penyakit jantung dan kencing manis.



    Testimoni:



    1)Puan Rahmah usia 80thn dari Kota Bharu, Kelantan – setelah dirawat dan mengguna Gurah Vagina selama beberapa minggu, suaminya yang sering menjauhkan diri telah kembali ke pangkuannya.

    2)Puan Jamilah usia 35thn dari Shah Alam – suami dah nak ceraikannya kerana dikatakan bahawa vaginanya seperti kacau teh. Puan Jamilah mempunyai anak 5 orang. Setelah menjalani rawatan dan menggunakan Gurah Vagina selama 2 minggu, suaminya membatalkan kes penceraiannya kerana dikatakan isterinya dah kembali seperti ‘dara’

    3)Che Gu Rahmah dari Kota Bharu, Kelantan – dengan tersenyum lebar memberitahu bahawa suaminya terkejut besar kerana beliau seolah-olah perawan semula hasil dari penggunaan Gurah vagina dalam masa seminggu sahaja.

    4) Pangeran Hjh Rosnani dari Brunei Darussalam menghubungi isteri Prof. Dr. Hj. Shahrin Abd. Rahman dengan ucapan ribuan terima kasih kerana memperkenalkan Gurah Vagina kepadanya. Suaminya yang selama ini tidak pernah merasai puas dalam hubungan intim kini telah dapat menikmati sepenuhnya.

    5) Pn. Wong, seorang guru dari Kota Bharu memberitahu bahawa beliau telah bebas dari masalah fibroid. Pada mulanya beliau tidak percaya akan herba tempatan dan lebih suka menggunakan produk impot. Setelah menghabiskan wang beribu-ribu ringgit namun masalah fibroidnya semakin membesar. Akhirnya beliau telah diperkenalkan tentang kebaikan menggunakan Grah Vagina. Kini beliau telah bebas dari masalah fibroid.

    6) Pn. Mariam dari kota Bharu telah disahkan oleh Doktor mepunyai fibroid 10cm . Beliau di cadangkan oleh rakan nya menggunakan gurah vagina dan akhirnya setelah menggunakan 3 botol, fibroidnya tiada lagi.




    Harga : RM50 sebotol (60bj)


    Pantang larang : tidak boleh minum air kelapa dan jeruk yang berair.

    Dilarang keras wanita yang mengandung.

    ANDA PASTI BERPUAS HATI

    SUAMI ANDA PASTI TERSENYUM SAMPAI KETELINGA


























  3. #3
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    PRODUK KESUBURAN UNTUK SUAMI ISTERI ( UNTUK MENDAPATKAN ZURIAT)






  4. #4
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    PRODUK KECANTIKAN

    BEAUTEE.. PRODUK TERHANGAT

    KINI DENGAN HARGA PROMOSI

















    Pengenalan


    Sejak 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang di rumus dari Jerman dan France. Setiap produk menpunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit . Bahan mentah produk beautee di import dari Eropah dan dihasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice dengan ISO 9001:2000 di Malaysia.
    BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang ditetapkan oleh peraturan kosmetik Asean di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK).Kilang juga di iktiraf halal oleh Jabatan Pembagunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan Ini, Kami menjamin produk penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.
    Kini produk beautee berkualiti tinggi tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia dan Singapura, Produk Beautee juga memenuhi kepuasan pengguna dari London dan Belanda.


    BEAUTEE AMPOULE

    BEAUTEE AMPOULE mengandungi ekstract botani dan vitamin dalam pelbagai kombinasi dan tidak menpunyai bahan pengawet dan pewarna kerana bungkusannya yang kedap udara. BEAUTEE AMPOULE memberikan kesan yang luar biasa kepada pelbagai jenis kulit. Keputusan dapat dilihat dengan jelas dalam masa yang singkat . menggunakan ampoule dengan mesin ultrasonic akan dapat kesan yang sama di salon kecantikan.

    Cara penggunaan
    Patahkan leher botol ampoule pada garisan putih dengan tuala atau tisu berlipat , tuang 1/3 ketapak tangan dan menggunakan hujung jari untuk sapu di sebelah muka dan 1/3 lagi disebelah muka yang satu lagi. Baki 1/3 lagi bolehla sapu di leher.

    (walaubagaimanapun ampoule ni sebotol leh simpan sampai 3 hari walaupun tak di galakkan dengan syarat kena simpan dalan peti sejuk ye. Terutama yang kulitnya sensitive bolehla pakai sikit sikit dahulu untuk mebiasakan produk ini dangan kulit muka.)


    Jenis - jenis Beautee Ampoules

    Vitamin C ampoule
    Kulit tampil gebu , mencerahkan dan boleh meremajakan kulitmu.. Tak perlu cucuk sana sini. Lagi. Gunakan vitamin C ampoule dengan kandungannya 100% pati vitamin C. Anda pasti berpuas hati. Sesuai untuk semua jenis kulit.
    No KKM:NOT090400197K

    Whitening Ampoule
    Kulit cerah dan menawan dengan whitening ampoule, tak perlu risau lagi dengan sun burn, kulit tidak sekata dan pigmentasi kerana ianya mempebaiki dan memutihkan kulitmu Tidak sesuai untuk kulit berminyak.
    No KKM:NOT090400198K

    Purifying ampoule
    Bingung dengan masalah jerawat dan kulit berminyak. Ampoule ini akan bertindak pantas dalam mengawal sebum dan memastikan jerawat tidak muncul lagi.tiada lagi kulit berminyak
    No KKM: NOT090400195K

    Hydrating ampoule
    Kulitmu akan tampil lembab dan berseri-seri.tiada lagi masalah kulit kering.
    No KKM:NOT090400192K

    Firming ampoule
    Tekstur kulit akan bertambah baik dengan tindak balas menganjalkan kulit dari mengendur agar kulitmu kembali remaja.
    No KKM:NOT090400400191

    Open pore ampoule
    Bertindak balas dalam memperbaiki tekstur kulit dengan mengecilkan liang pori diwajahmu agar tampil licin dan menyerlah .
    No KKM:NOT090400194K

    Eye care ampoule
    Segarkan sembab mata, (eyebags) lingkaran hitam dan kedutan mata.
    No KKM:NOT090400190K

    Collagen ampoule
    Kandungan kolagennya akan,menyegar dan menyerikan wajahmu Sesuai juga dipakai sebelum make up . tidak sesuai untuk kulit berminyak
    No KKM:NOT090400193K

    Clarifying Ampoule
    Merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan menghapuskan parut di wajahmu.

    Soothing ampoule
    Melegakan dan menyegarkan Kulit mu dari Irritasi sesuai untuk kulit berminyak (juga boleh menghilangkan minyak dimuka) dan yang kulitnya sensitive.
    No KKM:NOT090400196K


    Harga promosi pembukaan kedai

    Cuma RM27 sekotak/ 10 ampoule

    Harga biasa RM30


    24K GOLD SERUM

    Yang ni antara produk terhangat yang saya jual.. tambah pula kalau umur dah 30 tahun ke atas.. Dalam serum Gold ni dah mengandungi pelbagai kandungan vitamin yang di perlukan oleh kulit kita.
    Emas tulen membantu untuk mengembalikan kolagen, membantu dalam perlindungan terhadap kesan pencemaran dan sinaran UV yang merosakkan kulit. Ia juga membantu meningkatkan peredaran darah. Mengandungi faktor pertumbuhan epidermal atau EGF (Epidermal Growth Factor), memainkan peranan penting dalam keseimbangan pertumbuhan sel, proliferasi, dan diferensiasi dengan cara mengikat pada reseptor EGFR .Kulitmu akan tampil bersinar, berseri dan mempersona dengan keajaiban emas. Tiada lagi kulit kusam, berjeragat, tompok hitam, membaiki kolegen seterusnya menjadikan tekstur kulitmu yang cantik dan kelihatan lebih muda.
    No KKM:NOT090400199

    Ingredients:
    Deionised water, Hydroxyl Ethyl Cellulose, 24k Gold Leaf, Hydrolysed Soluble Collagen, Peptite, Rosemary Extract, Green Tea Extract, Ascorbic Acid, Vitamin A,
    Vitamin E, Diazolidinyl Urea, EGF

    Cara mengguna
    Sapukan jumlah yang sesuai ke kawasan yang diingini kemudian mengurut dengan perlahan sehingga diserap sepenuhnya.

    Harga promosi :CUMA RM65/ kotak

    Harga biasa RM70

  5. #5

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    BEAUTEE.. PRODUK TERHANGAT NI BRP RM?

  6. #6
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    beautee ampoule RM27/sekotak(10 ampoule) dan serum 24 K GOLD RM65/sekotakk(10 botol)

  7. #7
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Tanyalah Doktor

    trima kasih kepada puan yang bertanya kat pm saya, dan mengizinkan saya post kan soalan puan kat dalan page saya ini..untuk kita kongsi bersama..

    PENGGUNAAN PIL PERANCANG


    Salam...
    Maaf sekiranya pertanyaan sy langsung tiada kene mengena dgn barang jualan dr nisha.... since u r dr, sy nak bertanya... sy dah lebih kurang 4 bln xde period....last bln 12 itu pun sy mkn ubat utk period....
    sebelom masalah x period ni timbul, sy amibil Yasmin sebagai perancang keluarga then period mmg teratur... tp lepas sy stop...period langsung xde then x mengandung... boley dr terang kan apa masalah sebenarnya... sy pk mmg sy patut buat pemeriksaan, tp perasaan takut menguasai.....

    Harap dr dpt membantu....


    Salam sejahtera.
    1.Pil perancang atau dalam istilah perubatannya ORAL CONTRACEPTIVE PILL (OCP) mula di perkenalkan sekitar tahun 1960 di US. Penggunaannya amat efektif dan kaedah merancang paling popular dan berkesan setakat ini.

    2.Ada beberapa fungsi OCP selain untuk merancang keluarga, iaitu untuk memetapkan period cycle, menstabilkan hormone dan untuk kecantikan.

    3.Terdapat 2 jenis OCP iaitu packet 21 pil dan packet 28 pil, dimakan sebiji sehari. 21 pil mengandungi kombinasi sintetik hormone estrogen dan progestron,

    4.Pil ini akan mengekang ovulasi, iaitu menyekat ovary mengeluarkan telur, ini menyebabkan tiada berlakunya risiko pensenyawaan.

    5.Penggunaan OCP perlu mendapat nasihat Dr dahulu terutamanya fungsi OCP, cara penggunaan, kesan sampingan dan kaedah lain untuk merancang.

    6.Banyak pengguna OCP yang mengambil lebih daripada 6 bulan mengalami gangguan kitar haid. Ini kerana ketidakstabilan hormone disebabkan hormone diganggu semasa menggunakan OCP.

    7.Satu study bertajuk ‘Impact of Oral Contraceptives on Sex Hormone Binding Globulin and Androgen Levels: A Retrospective Study in Women with Sexual Dysfunction" published in The Journal of Sexual Medicine menerangkan berlakunya ganguan hormone di mana hormone testestron (hormon kelakian)akan meningkat dan mengganggu hormone reproduktif wanita seterusnya menjejaskan kitar haid dan ovulasi
    8.Salah satu cara untuk merancang keluarga untuk jangkamasa yang agak lama adalah injection Depot Provera, hanya diambil 3 bulan sekali.Pilihan lain adalah menggunakan IUCD (intrauterine contraceptive device) iaitu memasukkan alat kedalam rahim untuk menghalang penempelan ovary pada dinding rahim.
    9.Seharusnya puan-puan mendapat nasihat Dr jika mempunyai masalah kitar haid apabila berhenti menggunakan OCP. Antara pemeriksaan yang kami boleh buat adalah memeriksa kandungan level hormone Oestrogen, Progestrone, FSH dan LH. Ini akan member gambaran masalah yang dihadapi oleh puan. Ultrasound scan juga boleh dilakukan untuk melihat samada berlakunya masalah ovary terutamanya PCOS(polycystic ovarian syndrome) yang mana banyak meyebabkan masalah kitar haid dan kemandulan .
    sebaiknya saya cadangkan buat la pemeriksaan lanjutan k...

    wassalam

  8. #8
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    dapatkan beautee dengan harga termurah di pasaran.. jangan lepaskan peluang ini ....

  9. #9

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Salam Dr Nisha,

    Saya dah berkahwin hampir 9 tahun dan tidak pernah mengandung. Doktor mengesahkan yang saya hanya boleh mengandung melalui IVF. Kosnya terlalu mahal. Adakah Dr mempunyai alternatif lain selain IVF?

  10. #10

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Dr. nisha,

    doktor mengesahkan sy mempunyai 1 fibroid saiz 1cm. Brapa lama utk sy ambil gurah vagina untuk menghilangkan fibroid tersebut??

    TQ



    Quote Originally Posted by Dr Nisha View Post
    SENARAI PRODUK





    BALQIS GURAH VAGINA


    .

    Banyak jalan menuju kebahagiaan . Dalam urusan rumahtangga, ramai suami isteri yang telah mencuba berbagai cara untuk meraih kebahagian rumahtangga yang hakii.

    Salah satu usaha mempertahankan kebahagiaan suami isteri itu adalah dengan memerhatikan kepuasan hubungan seksual bersama. Pokok pangkalnya ialah suami isteri tidak boleh saling egois tetapi saling bantu membantu. Salah satu usaha ialah dengan memelihara organ intim masing-masing, yang tentunya tidak boleh diabaikan begitu sahaja. Ini bererti alat kelamin harus sentiasa berada dalam keadaan bersih, dirawat dan prima.

    Di kalangan wanita salah satu cara untuk merawat organ intim mereka ialah dengan melakukan ’gurah’.Gurah bermaksud membersihkan kotoran atau lendir-lendir yang terdapat dalam organ tubuh untuk dinyahkan dari organ intim keluar agar organ intim menjadi sihat.

    Berbagai kaedah penggurahan telah diperkenalkan di tanah air kita Malaysia yang melibatkan berbagai ramuan herba dan yang paling diminati oleh ramai kaum hawa ialah gurah vagina. Perkara ini tidak menghairankan kita kerana setiap wanita pasti menginginkan organ kewanitaan yang mempunyai otot yang kuat,mencengkam dan sihat. Keadaan vagina seperti ini menjadi idaman ideal bagi setiap wanita. Mereka yang memiliki organ vagina seperti itu pasti tampil lebih percaya diri. Sebaliknya bagi wanita yang merasakan organ vaginanya tidak sempurna akan berusaha untuk mencari tempat pengubatan sebagai usaha memulihkan keadaan vaginanya.

    ”Gurah Vagina sendiri merupakan hasil dari berbagai ramuan tradisional berkhasiat warisan nenek moyang kita dan 100% hasil keluaran orang Asli Kelantan tanpa dicampurkan dengan rempah ratus. Kalau di Mesir adanya Ratu Cleopatra yang terkenal dengan mandian susu untuk awet muda maka keampuhan Gurah Vagina yang telah lama diperkenalkan juga tiada kalahnya”

    Gurah Vagina mempunyai kelebihan tiada tandingannya.Ramai kaum ibu dari seluruh pelusuk negara termasuk Singapura dan Brunei telah menggunakan Gurah Vagina dan hasilnya amatlah memberangsangkan.

    Gurah Vagina yang dihasilkan dari beberapa ramuan herba-herba tempatan biasanya akan bekerja secara sistematik, merangsang otot-otot lingkar vagina untuk berkontraksi secara hebat. Gerakan yang dihasilkan mirip gerakan meramas dan mencengkam. Seorang wanita yang memiliki otot kewanitaan yang dahsyat seperti ini tentunya akan mampu memuaskan pasangannya. Selain dari itu, Gurah Vagina juga mampu untuk mengatasi masalah berbagai penyakit kewanitaan seperti keputihan dan lendir yang berlebihan sehingga menjadikan vaginanya lembab dan tidak terlalu kering, kesat, segar dan tidak berbau. Keadaan kewanitaan seperti inilah yang sering didambakan oleh kaum Hawa dan akhirnya mereka akan merasa lebih percaya diri, tenang dan mantap, apalagi sewaktu melayani Sang Suami.


    Bahan-bahan dalam Gurah Vagina

    1)Raja Satong untuk merawat semua jenis barah, paru-paru, liver dan penyakit dalam tubuh.
    2)Rambai Hutan, Akar jering, Akar Kerdas, Akar Gorek, Akar Petai, Akar Tebu Gajah, Akar Tekak Biawak dan Prakchin – untuk merawat medu dan uluran dan semua jenis angin dalam badan.
    3)Urat Papan, Akar 100, Kerbau Jantan, Akar Sarsi untuk merawat semua jenis penyakit urat saraf.
    4)Ubi Pangeuntuk merawat senggugut, buasir dan semua jenis luka dalam badan.
    5)Kacip Fatimah, Mas Cotek Jantan dan Betina dan Bunga Pek Mauntuk merapatkan dan menguatkan otot-otot vagina.
    6)Tongkat Ali Hitam, Stunjang Bumi dan Ubi Jagauntuk kesihatan, penyakit jantung dan kencing manis.



    Testimoni:



    1)Puan Rahmah usia 80thn dari Kota Bharu, Kelantan – setelah dirawat dan mengguna Gurah Vagina selama beberapa minggu, suaminya yang sering menjauhkan diri telah kembali ke pangkuannya.

    2)Puan Jamilah usia 35thn dari Shah Alam – suami dah nak ceraikannya kerana dikatakan bahawa vaginanya seperti kacau teh. Puan Jamilah mempunyai anak 5 orang. Setelah menjalani rawatan dan menggunakan Gurah Vagina selama 2 minggu, suaminya membatalkan kes penceraiannya kerana dikatakan isterinya dah kembali seperti ‘dara’

    3)Che Gu Rahmah dari Kota Bharu, Kelantan – dengan tersenyum lebar memberitahu bahawa suaminya terkejut besar kerana beliau seolah-olah perawan semula hasil dari penggunaan Gurah vagina dalam masa seminggu sahaja.

    4) Pangeran Hjh Rosnani dari Brunei Darussalam menghubungi isteri Prof. Dr. Hj. Shahrin Abd. Rahman dengan ucapan ribuan terima kasih kerana memperkenalkan Gurah Vagina kepadanya. Suaminya yang selama ini tidak pernah merasai puas dalam hubungan intim kini telah dapat menikmati sepenuhnya.

    5) Pn. Wong, seorang guru dari Kota Bharu memberitahu bahawa beliau telah bebas dari masalah fibroid. Pada mulanya beliau tidak percaya akan herba tempatan dan lebih suka menggunakan produk impot. Setelah menghabiskan wang beribu-ribu ringgit namun masalah fibroidnya semakin membesar. Akhirnya beliau telah diperkenalkan tentang kebaikan menggunakan Grah Vagina. Kini beliau telah bebas dari masalah fibroid.

    6) Pn. Mariam dari kota Bharu telah disahkan oleh Doktor mepunyai fibroid 10cm . Beliau di cadangkan oleh rakan nya menggunakan gurah vagina dan akhirnya setelah menggunakan 3 botol, fibroidnya tiada lagi.




    Harga : RM50 sebotol (50bj)


    Pantang larang : tidak boleh minum air kelapa dan jeruk yang berair.

    Dilarang keras wanita yang mengandung.

    ANDA PASTI BERPUAS HATI


    SUAMI ANDA PASTI TERSENYUM SAMPAI KETELINGA

  11. #11
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Quote Originally Posted by eisya06 View Post
    Salam Dr Nisha,

    Saya dah berkahwin hampir 9 tahun dan tidak pernah mengandung. Doktor mengesahkan yang saya hanya boleh mengandung melalui IVF. Kosnya terlalu mahal. Adakah Dr mempunyai alternatif lain selain IVF?


    Salam eisya o6..maaf bertanya.sbl sy nak bg alternatif utk rawatan pn,kalau di izinkan boleh dak sy tahu apa sebenarnya diagnosis yang Dr bagitau..sebab ada beberapa penyakit y boleh diatasi dgn kaedah IVF

  12. #12
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Quote Originally Posted by cynsasha View Post
    Dr. nisha,

    doktor mengesahkan sy mempunyai 1 fibroid saiz 1cm. Brapa lama utk sy ambil gurah vagina untuk menghilangkan fibroid tersebut??

    TQ
    salam cynsasha..fibroid 1cm biasanya tidak mengganggu kesuburan, tetapi ia bergantung kepada lokasi fibroid,saiz dan kedudukan fibroid di lapisan mana dalam rahim.Klu cynsasha ingin nampak perubahan bolehlah mengambil optimum dose selama sebulan (4 biji pg n 4 biji mlm)dan pn leh g scan balik selepas sebulan utk tengok resultnya.Kebanyakan Pesakit Alhamdulillah berjaya hilang, saya tidak boleh memberi jaminan tetapi ini adalah ikhtiar dan segalanya berserah pd Yang Maha Kuasa

  13. #13
    Peniaga Supreme @ MyGold Extreme Mall
    Join Date
    26 Oct 2008
    Posts
    220

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    salam dr nisha..

    saye telah b'kwin selame 3tahun dan blom memiliki cahayamate..doktor mengesan saye mengalami mslh rahim t'balik..doktor syorkan saye utk jalani p'bedahan utk hamil..alhamdulillah saye b'jaye hamil sblum m'jalani p'bedahan..tp bile kndungan 9 mggu,saye telah m'alami keguguran..ni b'laku pd bulan feb 2010..jd,ape yg perlu saye lakukan utk hamil semula..adakah saye perlu juge m'jalani p'bedahan tu..

  14. #14

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    salam dr nisha...

    saya berminat nak beli balqis gurah vagina,produk kesuburan suami isteri(utk dpt zuriat),vitamin c ampoule dan 24k gold serum...berapa harganya termasuk pos yer..nanti PM saya yer... tq

  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    14 Sep 2008
    Posts
    106

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    salam dr nisha...

    bole sarankan ape2 ubat @ produk yang membolehkan saya untuk mengandung? saya sudah berkahwin lebih setahun tp belum memiliki cahayamata lg.harap dapat bantu saya..terima kasih..

  16. #16
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    01 Jul 2006
    Posts
    55

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    salam doktor,

    macam mana pula dgn masalah pcos? apa yg ubat @ rawatan yg doktor sarankan?

  17. #17

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Dr. Nisha,

    TQVM reply. Dr. sy berminat utk mencuba. Ada side effect tak dr product tersebut? bagaimana cara utk dptkan produk tersebut?? Plz pm sy utk details yer..


    TQVM.



    Quote Originally Posted by Dr Nisha View Post
    salam cynsasha..fibroid 1cm biasanya tidak mengganggu kesuburan, tetapi ia bergantung kepada lokasi fibroid,saiz dan kedudukan fibroid di lapisan mana dalam rahim.Klu cynsasha ingin nampak perubahan bolehlah mengambil optimum dose selama sebulan (4 biji pg n 4 biji mlm)dan pn leh g scan balik selepas sebulan utk tengok resultnya.Kebanyakan Pesakit Alhamdulillah berjaya hilang, saya tidak boleh memberi jaminan tetapi ini adalah ikhtiar dan segalanya berserah pd Yang Maha Kuasa

  18. #18
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Quote Originally Posted by aleeza77 View Post
    salam dr nisha...

    saya berminat nak beli balqis gurah vagina,produk kesuburan suami isteri(utk dpt zuriat),vitamin c ampoule dan 24k gold serum...berapa harganya termasuk pos yer..nanti PM saya yer... tq



    salam saya dah balas kat pm..

  19. #19

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Quote Originally Posted by Dr Nisha View Post
    Salam eisya o6..maaf bertanya.sbl sy nak bg alternatif utk rawatan pn,kalau di izinkan boleh dak sy tahu apa sebenarnya diagnosis yang Dr bagitau..sebab ada beberapa penyakit y boleh diatasi dgn kaedah IVF
    Saya pernah buat operation buang endometrosis yang tumbuh kat kedua2 tiub fallopio. So now kedua2 tiub saya "terikat". sbb tu peluang saya cuma IVF saja.

    saya nak order 24k Gold serum. Berapa hari baru blh nampak kesannya?

  20. #20
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    14 Apr 2010
    Posts
    95

    Default Re: Klinik Kesuburan dan Perawan: Kembalikan Nikmat Malam Pertama dan Selesaikan Masalah Kesuburan Anda Bersama Dr Nisha

    Quote Originally Posted by eisya06 View Post

    Saya pernah buat operation buang endometrosis yang tumbuh kat kedua2 tiub fallopio. So now kedua2 tiub saya "terikat". sbb tu peluang saya cuma IVF saja.

    saya nak order 24k Gold serum. Berapa hari baru blh nampak kesannya?
    salam
    pn mengalami komplikasi disebabkan pembedahan endometriosis. Masalah ni tak boleh di ubat menggunakan kaedah ubat kerana ia berkaitan dgn anatomy defect.Hanya IVF cara utk pensenyawaan.Tp utk tingkatkan kesuburan ovum dan sperm, saya cadangkan pn pakai produk anugerah alam (produk kesuburan) utk tingkatkan kesuburan ovari dan memberi ketahanan kepada sperma supaya dapat bertahan ketika proses pensenyawaan dalam IVF.Ini membolehkan kebarangkalian proses IVF berjaya semakin tinggi


    utk penggunakan serum gold 24k, ia bergantung pd jenis kulit.biasanya pengguna boleh merasa perubahan setelah sebotol penggunaan.produk ini adalah produk natural, iaitu tidak mengakis kulit tetapi membaiki semula struktur kulit.pengguna boleh melihat perubahan pada kulit sedikit demi sedikit tetapi berkekalan.

 

 
Page 1 of 8 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •