Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 109
  1. #1
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cinta



    ASSALAMUAIKUM

    Kembalikan keperawanan mu, bagaikan dara

    ungkapan ini bukan gimik, bukan gurauan, pada yang mencuba pasti akan setia hingga ke akhirnya...izinkan saya berkongsi dgn kaum hawa mengenai produk ini yang insya'allah mampu membahagiakan lagi hubungan suci suami dan isteri

    " Hubungan intim antara suami isteri adalah salah satu kebahagiaan dalam rumahtangga. Keupayaan suami dan isteri untuk memberikan kepuasan kepada pasangan masing-masing amat penting. Keupayaan ini berkait rapat dengan kondisi alat kelamin. Vagina yang ketat dapat memberikan lebih kepuasan bukan sahaja kepada suami tetapi isteri itu sendiri. Bagaimana untuk mendapatkan vagina yang ketat?, terutamanya untuk wanita yang telah melahirkan anak? Jawapannya ialah dengan menggunakan Aimey Virgin Gel, InsyaALLAH... "


    Aimey Virgin Gel yang dirumus khas untuk wanita yang mendambakan kepuasan dan kehangatan bersama, diperkaya dengan ekstrak herba Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria mirifica dan Sireh (Piper betle L.) yang terbukti sejak turun temurun untuk penjagaan intim wanita.


    Aimey Virgin Gel berfungsi mengetatkan vagina dan sebagai pelincir semasa bersama. Ia juga bertindak sebagai anti bakteria serta mampu mengatasi masalah keputihan. Sangat sesuai digunakan bagi wanita selepas bersalin.


    HARGA : RM32.90 (SM) / RM34.90 (SS)
    (tidak termasuk kos pos)





    CARA UNTUK ORDER:


    1. Contact saya melalui PM/sms/call/email
    2. Saya akan confirmkan availability
    3. Buat bayaran dan inform saya dgn menyertakan proof of pymt
    4. Beri details anda and saya akan post kan produk dengan seberapa segera!


    CONTACT DETAILS:
    HP: 012-692 2704 (IRMA)


    BANK DETAILS:
    MAYBANK
    151388015043
    NUR IRMAFIZA MOHD YUSNI






  2. #2
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA.. halal, suci dan bersih

    Mengapa anda perlu menggunakan Aimey Virgin Gel??

    Aimey Virgin Gel diformulasikan dengan teknologi terbaru menggunakan ekstrak herba yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan secara klinikal bagi perawatan intim wanita.

    Olahan lengkap Aimey Virgin gel ini diperkaya dengan resepi istimewa ekstrak herba seperti Sireh, Manjakani dan juga Pueraria Mirifica serta haruman memikat mampu memberikan perubahan serta merta dengan penggunaan kali pertama! Aimey Virgin gel adalah produk mudah sapu, tidak berminyak, tidak merengsakan. Semuanya adalah semulajadi. cubalah! Jadikan Aimey Virgin Gel sebagai teman setia mu..

    Kajian menunjukkan ekstrak herba mempunyai kesan antiseptik semulajadi yang tidak terdapat pada kebanyakan bahan-bahan sintetik untuk tujuan yang sama. Selain itu juga, ekstrak herba juga mampu memberikan tenaga yang berpanjangan dan hasil yang menyeluruh.

  3. #3
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA.. halal, suci dan bersih-hygienic, SILA JEMPUT MASUK..TGK2 DULU..mesti jatuh c

    Kelebihan Aimey Virgin Gel:

    • diadun dengan ekstrak herba seperti Manjakani, Pueraria Mirifica dan Sireh

    • merapatkan otot serta menyempitkan faraj

    • mengatasi masalah keputihan

    • mengurangkan lendir berlebihan

    • manghilangkan bau yang kurang menyenangkan

    • membunuh kuman punca kegatalan dan bau

    • mencerah dan memutihkan kawasan alat sulit

    • menegang dan mengurangkan kenduran di alat sulit

    • memelihara keseimbangan pH vagina

    • meransang hormon seks

    • meningkatkan dan menguatkan sistem kemutan dan cengkaman

    • menjadi pelincir dan melembapkan kawasan kering semasa melakukan hubungan seksual

    • sebagai astringen dan anti oksida

    • membaiki tisu kendur dan kusam

    • membina keyakinan diri dan meningkatkan kepuasan




  4. #4
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA.. halal, suci dan bersih-hygienic, SILA JEMPUT MASUK..TGK2 DULU..mesti jatuh c

    TATACARA PENGGUNAAN:-

    Picit sebanyak 1 cm gel (transparent gel) ini ke atas hujung jari telunjuk, masukkan ke dalam alat sulit / laluan vagina (lebih kurang 3 cm jari memasuki laluan vagina), lebihan gel yang melekat pada hujung jari tadi, sapukan di sekitar alat sulit dan juga klitoris.

    Gunakan 10 minit sebelum melakukan hubungan, untuk keberkesanan yang optima, sapu setiap malam sebelum tidur walaupun tidak melakukan hubungan untuk mendapatkan hasil yang diingini. Tidak perlu dibilas.

    Tidak sesuai kepada ibu mengandung dan wanita datang bulan.

    • mudah
    • tidak mengotorkan seluar/pakaian
    • hygienic-bentuk tiub (tidak mudah terdedah kepada bakteria)
    • senang dibawa ke travelling (cuti-cuti ) - packaging nye profesional
    • efektif dan murah

  5. #5
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    JIKA ADA KAUM HAWA YANG PUNYA MASALAH SPT…

    • faraj longgar(akibat melahirkan anak/ramai anak)
    • keputihan
    • kurang cengkaman semasa hubungan seksual
    • kurang keinginan seksual
    • kering dan perit semasa hubungan seksual
    • kawasan sulit berbau dan berlendir secara berlebihan
    • kegatalan di kawasan sulit
    • faraj kendur, berkedut dan gelap



    Boleh lah mencuba Aimey Virgin Gel, insya'allah berkat niat baik untuk keharmonian rumah tangga/kesihatan diri, pasti dapat mengatasi masalh-masalah di atas...



    Sila PM/call/sms saya 012-6922704 sekiranya ada sebarang pertanyaan..

  6. #6
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    Kembalikan keperawanan mu, bagaikan dara

    HARGA : RM32.90 (SM) / RM34.90 (SS)
    (tidak termasuk kos pos)





  7. #7
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA.. halal, suci dan bersih-hygienic, SILA JEMPUT MASUK..TGK2 DULU..mesti jatuh c

    Kelebihan Aimey Virgin Gel:



    • diadun dengan ekstrak herba seperti Manjakani, Pueraria Mirifica dan Sireh


    • mengatasi masalah keputihan


    • mengurangkan lendir berlebihan

    • mencerah dan memutihkan kawasan alat sulit

    • menegang dan mengurangkan kenduran di alat sulit


    • memelihara keseimbangan pH vagina



  8. #8
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    VIRGIN GEL NI BOLE DIPAKAI SETIAP HARI UNTUK MENDAPATKAN KESAN YANG MANTAP DAN KETAT MENCENGKAM!!



  9. #9
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    main content of
    AIMEY VIRGIN GEL

    MANJAKANI


    Awet muda: Anti-oksida dalam Manjakani boleh melambatkan proses penuaan sel.

    Pencegahan barah payudara dan rahim: Anti-oksida dalam Manjakani boleh mencegah barah buah dada dan barah rahim.

    Pencegahan bau yang tidak diingini: Manjakani yang bersifat astrigen boleh membasmi kuman yang mengakibatkan bau yang tidak selesa pada faraj.

    Merawat otot-otot dalam faraj: Tannin yang terdapat dalam Manjakani mempunyai sifat menegangkan semula otot-otot dalam faraj dan menyebabkan faraj menjadi sempit semula.

    Mengawal lendir dan lelehan faraj: Astrigen juga mampu menyerap lebihan darah haid dan nifas.
    Mengecutkan semula tisu-tisu: Astrigen membantu mengecutkan semula tisu-tisu di dalam faraj terutama selepas bersalin


    PUERARIA MIRIFICA/white kwoa krua
    (ini contents yang paling special!!)


    Pueraria Mirifica banyak memberi manafaat kepada vagina, di antaranya adalah:-

    -menjadikan dinding dan pintu vagina lebih elastik dan ketat semulajadi
    -mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
    -merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
    -merawat keputihan
    -melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
    -menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
    -menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj semasa seks
    -memulihkan dan meningkatkan nafsu syahwat
    -mengembalikan aroma remaja tubuh terutama di bahagian sulit
    -menganjalkan kulit yang telah melendut
    -menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
    -mengurangkan garis-garis halus
    -meransang peredaran darah

    LOVELIES, BOLE GOOGLE BENEFIT HERBA INI... ORG BARAT DAH LAMA TAU ABOUT HERBS INI YANG HANYA ADA TUMBUH DI THAILAND DAN GUNA KAN UNTUK PENGANJALAN BREAST DAN VAGINA.MENGAPA KITE TAKNAK CUBA..INI BUKAN SINTETIK ATAU BAHAN KIMIA



    SIREH



    DAUN SIREH atau 'Piper Betle' mengandungi PATI MINYAK yang bahan-bahan utamanya ialah CUGINOL dan KAVIKOL. Bahan-bahan aktif di dalamnya pula seperti FLAVORNOID dan POLYPHENOL boleh menegangkan kulit dan mengelakkan kedut-kedut di muka yang bermakna ianya boleh membawa kesan awet muda.
    Khasiat ASTRIGEN daun sireh pula berkeupayaan mengecutkan tisu-tisu organik dan khasiat ANTISEPTIK untuk membunuh kuman. Ini bermakna, jika diminum airnya atau digunakan sebagai pencuci harian bagi wanita khasnya, selain menegangkan otot-otot tisu dalaman vagina, ia juga boleh membunuh bakteria, kuman atau kulat serta mengatasi masalah keputihan.

  10. #10
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    LOVELIES...

    KALAU WAS-WAS MENGENAI PRODUK INI, AMBIL MASA UTK BACA POSTING DI ATAS...AIMEY VIRGIN GEL NI 100% HERBA SAHAJA...NO CHEMICAL OR SINTHETIC ELEMENTS DIGUNAKAN DLM PEMBUATAN NYE...

    IANYA HALAL, BERSIH DAN KELUARAN BUMIPUTRA...

    SAYA PUN TELAH MENGGUNAKAN NYE...SAYA PUN TAK NAK GUNA BHN YANG BUKAN SEMULAJADI UTK MERAWAT KAWASAN PALING 'BERHARGA' BAGI KAUM HAWA...

    JIKA AD SEBARANG KEMUSKILAN...SILA JGN MALU CONTACT SAYA

    012-692 2704 (IRMA)

  11. #11
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    - edited -

  12. #12
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    jgn malu, jgn segan..... untuk keharmonian rumah tangga... cik abang pun pasti suka !!!

  13. #13
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin



    HALAL, KELUARAN BUMIPUTRA, SUCI DAN BERSIH

  14. #14
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    MAMPU MENGETATKAN SEMULA OTOT-OTOT VAGINA.... MEMBERIKAN ANDA PENGALAMAN SEPERTI PERTAMA KALI...

    INGIN TAHU, ADA PERTANYAAN, HUBUNBGI SAYA- IRMA 02 -692 2704

  15. #15
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA.. halal, suci dan bersih-hygienic, SILA JEMPUT MASUK..TGK2 DULU..mesti jatuh c

    TATACARA PENGGUNAAN:-


    Picit sebanyak 1 cm gel (transparent gel) ini ke atas hujung jari telunjuk, masukkan ke dalam alat sulit / laluan vagina (lebih kurang 3 cm jari memasuki laluan vagina), lebihan gel yang melekat pada hujung jari tadi, sapukan di sekitar alat sulit dan juga klitoris.

    Gunakan 10 minit sebelum melakukan hubungan, untuk keberkesanan yang optima, sapu setiap malam sebelum tidur walaupun tidak melakukan hubungan untuk mendapatkan hasil yang diingini. Tidak perlu dibilas.

    Tidak sesuai kepada ibu mengandung dan wanita datang bulan.


    • mudah
    • tidak mengotorkan seluar/pakaian
    • hygienic-bentuk tiub (tidak mudah terdedah kepada bakteria)
    • senang dibawa ke travelling (cuti-cuti ) - packaging nye profesional
    • efektif dan murah

  16. #16
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    mari cuba adik, kakak.... tiada kesan sampingan.. kesan penggunaan nye mmg terasa!!!! berilah 'hadiah' terbaik utuk suami kesayangan anda....

  17. #17
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    AIMEY GEL juga berkesan untuk menangani masalah-masalah vagina yang kerap kali menganggu life kite...bukan utk seksual elemen sahaja..

    masalah seperti:

    • kawasan sulit berbau dan berlendir secara berlebihan
    • kegatalan di kawasan sulit
    • faraj kendur, berkedut dan gelap


    kemampuan AIMEY VERGIN GEL:


    • mengatasi masalah keputihan
    • mengurangkan lendir berlebihan
    • manghilangkan bau yang kurang menyenangkan
    • membunuh kuman punca kegatalan dan bau
    • mencerah dan memutihkan kawasan alat sulit



  18. #18
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    Quote Originally Posted by niy88 View Post
    mari cuba adik, kakak.... tiada kesan sampingan.. kesan penggunaan nye mmg terasa!!!! berilah 'hadiah' terbaik utuk suami kesayangan anda....

  19. #19
    Ahli Lama
    Join Date
    05 Jan 2010
    Posts
    474

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    ya ke ni?

  20. #20
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    456

    Default Re: KEMBALIKAN KEPERAWANANAN MU ... BAGAI DARA..AIMEY VIRGIN GEL halal, suci dan hygienic, SILA JEMPUT MASUK..mesti jatuh cin

    Quote Originally Posted by PutriJ View Post
    ya ke ni?
    ada BERRAANNII mau cuba???!! tak cuba, tak tau...macam bercinta jugak hehehe...tk berani bercinta, tak kawin...jom PutriJ... cuba satu!!

 

 
Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •