Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 80
  1. #41

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF BAJU KURUNG - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by MDesign View Post
    kelas kak tie kat puncak jalil, seri kembangan. jomla join, tapi memang lambat sikit la. januari baru bukak. kak tie tengah tunggu hari nak bersalin sekarang ni.

    k.tie...nk sgt join...tp x tau nk ke sana ..klu naik bas @ komuter dr klang k.tie tau x?rasa mcm leceh jer kn...lebih senang naik transport sendiri..blh drive tp dlm kwsn bndar Klang,berani la almaklumlah br sethn pakai lesen P..hihihi..

  2. #42
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    189

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF BAJU KURUNG - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by rohayana View Post
    k.tie...nk sgt join...tp x tau nk ke sana ..klu naik bas @ komuter dr klang k.tie tau x?rasa mcm leceh jer kn...lebih senang naik transport sendiri..blh drive tp dlm kwsn bndar Klang,berani la almaklumlah br sethn pakai lesen P..hihihi..
    Biasanya kalau nak nai public transport, kak tie cadangkan naik lrt star ke sri petaling isitu stesen last selepas bukit jalil. nanti kak tie tunggu kat sana.

  3. #43

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF BAJU KURUNG - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by MDesign View Post
    Biasanya kalau nak nai public transport, kak tie cadangkan naik lrt star ke sri petaling isitu stesen last selepas bukit jalil. nanti kak tie tunggu kat sana.
    oooo...mcm tu ye...menyusahkn k.tie la plak nk kene amik sy...apepn sy pikirkn dulu ye k.tie...thankz...biler dh confirm,sy contact akak nanti..insyaallah.

  4. #44

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    akak, nk bljar jahit bju kurung pahang... tgk jadual dh penuh yer..cmne ni..huhuhu

  5. #45
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    189

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by sefia86 View Post
    akak, nk bljar jahit bju kurung pahang... tgk jadual dh penuh yer..cmne ni..huhuhu
    kena tunggu next class la. bulan feb

  6. #46

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF BAJU KURUNG - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by MDesign View Post
    Untuk pengetahuan semua, kak tie x dapat mengadakan kelas pada bulan Syawal ni, setiap hujung minggu ada je jemputan open house. Pada bulan Oktober pula, kak tie x dapat buat jugak kelas sebab tengah tunggu hari untuk bersalin. Due hujung bulan Oktober.


    Disebabkan ramai student yang bertanya bila kelas nak bermula dan siap nak booking awal-awal, jadi kak tie siapkan jadual untuk next class. Seperti yang dijanjikan kak tie akan buat kelas untuk baju-baju yang lain. Untuk permulaan ni kak tie akan buat kelas kurung riau/pahang, blouse dan kurung moden.
    JADUAL JANUARI 2011
    1HB & 2HB JANUARI 2011
    A. BAJU KURUNG BIASA/RIAU/PAHANG DAN KAIN SUSUN TEPI
    1) Noorkhalidah - Kurung Pahang
    2) Rahayu - Kurung Pahang
    3) Nor asmah - kurng biasa
    4) Wan Nor Farhana - kurung biasa
    5) Umi Hijrahwati - kurung pahang
    6) Aiman Insyirah - kurung biasa


    8HB & 9HB JANUARI 2011
    B. BAJU BLOUSE DAN KAIN KEMBANG PAYUNG
    1) Rahayu
    2) Zainab
    3)
    4)
    5)


    15HB & 16HB JANUARI 2011
    C. BAJU KURUNG MODEN DAN KAIN LIPAT BATIK
    1) Rahayu
    2) Zainab
    3)
    4)
    5)
    saya nk cop kelas yang 15 n 16 jan tu eh..

  7. #47
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    189

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF BAJU KURUNG - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by ctq99 View Post
    saya nk cop kelas yang 15 n 16 jan tu eh..
    kalau confirm nak minta bank in deposit dulu ye. sila layari mariati-design.blogspot.com utk no. akaun akak.

  8. #48

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by MDesign View Post
    kena tunggu next class la. bulan feb
    owh kene tgu bln feb ek.. ok.tp pd pendpt akak lah kate mula2 nk bljar baek bljar jhit bju kurung lu kan.tul tak...??

  9. #49
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    189

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by sefia86 View Post
    owh kene tgu bln feb ek.. ok.tp pd pendpt akak lah kate mula2 nk bljar baek bljar jhit bju kurung lu kan.tul tak...??
    boleh je kalau hati terang... belajar apa dulu pun takpe... yg penting ada kemahuan nak belajar

  10. #50

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    best lah kelas jahit. lepas Kelas Makeup Professional dari Nurul Shukor Academy, sekarang nak masuk kelas jahit plaks!

    facebook.com/zarinamakeover

  11. #51
    Peniaga Supreme @ Phat_n_Fabulous
    Join Date
    17 May 2009
    Posts
    32

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    nak tanya, bulan Oktober ada kelas tak...?

  12. #52
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    189

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by fern09 View Post
    nak tanya, bulan Oktober ada kelas tak...?
    maaf, kelas utk tahun ni ditutup buat sementara. tgh tunggu hari nak bersalin. bulan januari baru start balik. sila layari http://www.mariati-design.blogspot.com utk jadual terkini

  13. #53

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    kak tie, sy dh tgk jadual , sy nk join bln feb, 12-13.
    bile leh byr booking?
    hjg bln ni leh tak??

  14. #54
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    189

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by sefia86 View Post
    kak tie, sy dh tgk jadual , sy nk join bln feb, 12-13.
    bile leh byr booking?
    hjg bln ni leh tak??
    boleh.. nanti sms nama penuh kat kak tie

  15. #55

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    ujg bln ni sy bank in dit booking ye..

  16. #56
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    189

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by sefia86 View Post
    ujg bln ni sy bank in dit booking ye..
    OK. nanti sms nama kalau dah bank in ye

  17. #57

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    I think you must talk about education and the issues related to youth
    This is platform that provides us an opportunity for open discussion and opportunity to have info about latest updates.


    Craigslist Houston

  18. #58
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    189

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja




  19. #59
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    189

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF - 2 hari sahaja

    Kelas berikutnya saya akan start kelas mulai januari thn depan. Kelas bertempat di Puncak Jalil, Seri Kembangan. Bersebelahan dengan kinrara, puchong dan pasar borong selangor. Sesiapa yang berminat utk belajar, bolehlah booking dari sekarang. Sila search mariati-design.blogspot.com

    Sekarang dalam pantang lagi. baru 34 hari

  20. #60

    Default Re: KELAS JAHITAN INTENSIF BAJU KURUNG - 2 hari sahaja

    Quote Originally Posted by MDesign View Post
    Biasanya kalau nak nai public transport, kak tie cadangkan naik lrt star ke sri petaling isitu stesen last selepas bukit jalil. nanti kak tie tunggu kat sana.
    oooo...mcm tu ye...menyusahkn k.tie la plak nk kene amik sy...apepn sy pikirkn dulu ye k.tie...thankz...biler dh confirm,sy contact akak nanti..insyaallah.



    ______________________
    Wii Game downloads
    downloadable wii games

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي