Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 36
  1. #1
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Ibu Jari Keatas Baju Kurung Cotton Manik RM110 sepasang kalau beli 2 !! Cepat Promo Syawal!

    Salam semua.

    Untuk sebarang pertanyaan / pembelian boleh lah hantarkan pm atau reply sahaja pada thread ini.


    Macam mana nak order?

    1. Tanya saya total harga yang patut bayar.

    2. Bank in dalam akaun maybank saya :

    151017036973 : Nadhrah Abd Rahim

    Boleh SMS/Call : 019 7167116

    3. Berikan saya Nama, Alamat, No tel, Amount (RM), No ref M2u.

    4. Saya akan hantarkan parcel ke pusat courier setiap hari kecuali ahad dan cuti umum pukul 1:00 petang, so kalau order dibuat selepas waktu tu, saya akan hantar hari esok.





    Sekarang kita cerita pasal produk yang ada dekat sini pulak yer.


    Pasti ramai yang pernah dengar pasal Beauty Umaira 1001 Rahsia.
    Ramai juga yang dah cuba produk yang berkesan ni. Produk yang melengkapkan kecantikan dan kesihatan seseorang wanita.


    Dalam setiap sachet, ada collagen yang boleh meganjalkan kulit, mengandungi Garcinia yang boleh mengurangkan lemak dengan menekan nafsu makan sekaligus menjana tenaga.
    Ada juga Astaxanthin yang membantu penyakit darah tinggi, kencing manis, mencegah barah, melindungi retina mata, penyakit kulit berkuping, jeragat dan freckles.

    Selain bahan-bahan di atas, ia juga mengandungi

    Psyllium Husk, mengurangkan kemungkinan penyakit jantung.

    Manjakani, mengurangkan keputihan vagina, sakit kerongkong, ulcers dan beberapa penyakit kulit. Semua tahu yang manjakani ni membantu meningkatkan keintiman suami isteri.

    Pueraria Mirifica, menganjal payudara, menghaluskan kulit, memperlahankan pertumbuhan uban dan meringankan ketidaktentuan menopause.

    Honey / Madu, mengatasi batuk, sakit kerongkong dan membekal tenaga.


    Kacip Fatimah, menganjalkan payudara dan mengetatkan otot vagina dan meringankan period pain.


    Setiap kotak ada 21 sachet. 1 sachet ni 25g.
    Sekotak saya jual pada harga RM260.
    Sehari minum satu atau setengah sachet kalau nak jimat.
    Ramai yang bersetuju yang perubahan boleh nampak 2-5 sachet terutama sekali bab menganjalkan payudara tu. hehe.

    Wanita mengandung, semasa keluar haid dan lelaki tak boleh makan Beauty Umaira ni ok!

    Saya buka promosi dengan setiap pembelian adalah percuma kos penghantaran ke rumah anda.
    Bukan pos register yang makan 3-4 hari tapi poslaju!
    Anda tak payah pergi ke kedai untuk dapatkan harga ni. Saya hantar terus ke rumah atau pejabat anda tanpa keluar duit lebih.


    Beauty Umaira ialah RM250 sekotak dan Umar RM280 sekotak termasuk kos penghantaran ke semenanjung M'sia!!!

    Bagi wanita selepas bersalin, kembalikan keremajaan kulit dan kesihatan anda dengan pengambilan Beauty Umaira.

  2. #2
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! )

    Siapa yang patut ambil Beauty Umaira?

    1.Bagi wanita yang nak kuruskan badan atau nak maintain berat badan ideal.
    2.Yang mempunyai masalah dalaman seperti keputihan berbau, menstrual pain dan lain-lain penyakit berkaitan wanita.
    3. Yang mengidap penyakit kering kulit atau kulit berkuping.
    4. Yang mengalami ketidak stabilan hormon menjelang monopause.
    5. Yang mengalami fasa dingin semasa bersama suami.
    6. Yang mengalami penyakit mata.
    7. Lain-lain lagi...

    Hanya bermodalkan RM289 setiap bulan untuk mendapatkan khasiat yang menyeluruh untuk badan kita. Tak perlu lagi beli banyak produk untuk kesan berbeza ( pil kurus, pil collagen , pil kacip fatimah dll ) . Dengan Beauty Umaira, semua khasiat terkandung dalam satu sachet.

    Percuma POSLAJU!

  3. #3
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! )

    Pengumuman, kini saya juga nak jual Beauty Umaira dalam bentuk sachet. 1 sachet pada harga RM15. Since kesan perubahan boleh dirasakan pada 2-5 sachet pertama tak salah rasanya kalau kita mula dari pembelian yang minimum kan? Saya juga seorang pengguna seperti anda..

    Saya akan poskan menggunakan perkhidmatan pos iaitu pos ekpress. Jadi kos penghantaran cuma RM3.00- RM 6.00. Jadi tanya saya berapa yang perlu anda bayar...

  4. #4
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Ibu Jari Keatas Re: Bra Protector , Acar Buah Atok & Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! untuk BU)

    Bercuti di Johor Bahru atau Singapura?? Saya ada sebuah homestay untuk disewa (harian). Sila layari Blog Homeyhomestay dan lihat kemudahan yang disenaraikan. Tempah sekarang! Hanya RM280 untuk sebuah rumah!

  5. #5
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Bra Protector , Acar Buah Atok & Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! untuk BU)

    Nauja Collection Click situ!
    Ada baju kurung cotton manik, jubah, baju kurung xde manik

  6. #6
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Bra Protector , Acar Buah Atok & Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! untuk BU)

    UPDATE 20/8/2011



    Code: KC-001
    Warna : Biru
    Stock Size: S
    Material:Cotton
    Harga WM: RM100



    Code: JM-01
    Warna: Biru Turqoise
    Stock Size: M
    Material: Organza ada Lining
    Harga WM: RM149



    Code: JM-02
    Warna: Merah
    Stock Size: M
    Material: Organza ada Lining
    Harga WM:RM149




    Code: JM-03
    Warna: Lining warna pink tapi nampak mamcam purple
    Stock Size: M
    Material: Organza ada Lining
    Harga WM: RM150




    Code : KCM-01
    Warna : Merah Belacan
    Size : XL
    Material : Cotton Lembut
    Harga WM: RM165
    SOLD OUT




    Code: KCM-02
    Warna : Biru Muda
    Stock Size: XL
    Material : Cotton Lembut
    Harga WM: RM165




    Code: KCM-03
    Warna : Biru Turqoise
    Stock Size : L & XL
    Material: Cotton Lembut
    Harga WM: RM165



    Code: KCM-04
    Warna: Mix Turqoise & Pink
    Stock Size: L & XL
    Material: Cotton Lembut
    Harga WM: RM165




    Code: KCM-05
    Warna: Pink
    Size:M
    Material: Cotton Lembut
    Harga WM: RM165



    Code: KCM-06
    Warna: Purple
    Size: M & L
    Material: Cotton Lembut
    Harga WM: RM165



    Code: KCM-07
    Warna:
    Size:
    Material: Cotton Lembut
    Harga WM: RM165



    Code: KCM-07
    Warna: Black
    Size:XL
    Material: Cotton
    Harga WM: RM165

  7. #7
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Bra Protector , Acar Buah Atok & Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! untuk BU)

    Selamat hari jumaat semua...

  8. #8
    Ahli Lama
    Join Date
    05 Jan 2010
    Posts
    474

    Default Re: Bra Protector , Acar Buah Atok & Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! untuk BU)

    menarik tapi mahal la pulak

  9. #9
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Bra Protector , Acar Buah Atok & Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! untuk BU)

    Quote Originally Posted by PutriJ View Post
    menarik tapi mahal la pulak

    yang mana satu tu? boleh try 2-3 sachet dulu.. kalau rasa ngam bleh teruskan..

  10. #10
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Special Hari IBU ! Bra Protector & Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! untuk BU)

    Kepada cik sakinah, minta tolong get in touch dengan saya balik. Saya accidentally delete ur sms. Million thanks.

  11. #11
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Special Hari IBU ! Bra Protector & Beauty Umaira - Rancak di Pasaran dan TV1 ( Promosi Percuma POSLAJU!! untuk BU)

    Lebih Bertenaga dengan Beauty Umaira. Suami pun suka..

  12. #12
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Rancak di TV1! Percuma Poslaju!!

    Selamat hari Rabu semua.... Ceriakan suami anda dengan Beauty Umaira...

  13. #13
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Rancak di TV1! Percuma Poslaju!!

    Testimoni terkini daripada seorang pelanggan

    Lepas 3 hari ambil BU ni, saya buang air besar dengan lendir sekali. Badan terasa ringan...

  14. #14

    Kenyit Mata Re: Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Rancak di TV1! Percuma Poslaju!!

    [QUOTE=missa2z;3922892]
    Salam semua.

    Untuk sebarang pertanyaan / pembelian boleh lah hantarkan pm atau reply sahaja pada thread ini. Saya sentiasa ada di depan pc kecuali malam lah kan...


    Macam mana nak order?

    1. Tanya saya total harga yang patut bayar.

    2. Bank in dalam akaun maybank saya :

    151017036973 : Nadhrah Abd Rahim

    Boleh SMS/Call : 019 7054112

    3. Berikan saya Nama, Alamat, No tel, Amount (RM), No ref M2u.

    4. Saya akan hantarkan parcel ke pusat poslaju setiap hari kecuali ahad dan sabtu pertama pukul 4.30 petang, so kalau order dibuat selepas waktu tu, saya akan hantar hari esok.

    5. Saya akan hantarkan tracking number kepada anda.





    Sekarang kita cerita pasal produk yang ada dekat sini pulak yer.


    Pasti ramai yang pernah dengar pasal Beauty Umaira 1001 Rahsia.
    Ramai juga yang dah cuba produk yang berkesan ni. Produk yang melengkapkan kecantikan dan kesihatan seseorang wanita.


    Dalam setiap sachet, ada collagen yang boleh meganjalkan kulit, mengandungi Garcinia yang boleh mengurangkan lemak dengan menekan nafsu makan sekaligus menjana tenaga.
    Ada juga Astaxanthin yang membantu penyakit darah tinggi, kencing manis, mencegah barah, melindungi retina mata, penyakit kulit berkuping, jeragat dan freckles.

    Selain bahan-bahan di atas, ia juga mengandungi

    Psyllium Husk, mengurangkan kemungkinan penyakit jantung.

    Manjakani, mengurangkan keputihan vagina, sakit kerongkong, ulcers dan beberapa penyakit kulit. Semua tahu yang manjakani ni membantu meningkatkan keintiman suami isteri.

    Pueraria Mirifica, menganjal payudara, menghaluskan kulit, memperlahankan pertumbuhan uban dan meringankan ketidaktentuan menopause.

    SALAM
    CAMNE KLU SY NAK BELI 5 SACHET DULU?

  15. #15

    Default Re: Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Rancak di TV1! Percuma Poslaju!!

    SALAM..
    CAMNE KLU SY NAK BELI 3-5 SACHET DULU?BRP HRGA?

  16. #16
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Rancak di TV1! Percuma Poslaju!!

    Boleh cuba beberapa sachet dulu. 1 sachet saya jual pada harga RM15. Penghantaran percuma. Pada sesiapa nak bagi husband produk Umar saya pun dah ada stock skarang. Harga sama jugak.

  17. #17
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Rancak di TV1! Percuma Poslaju!!

    Ramai yang dah beli beberapa sachet daripada saya. Boleh letakkan testimonial untuk bantu bagi info kawan2 kita yang kat luar tu. Perlu diingatkan, perempuan yang datang bulan, mengandung tak boleh ambil yer. Dah habis datang bulan baru boleh sambung. Untuk yang lepas bersalin, cukup bagus untuk anda yang dalam pantang. Ia membantu pembersihan dalaman dan ketatkan balik apa yang dah longgar. Macam yang kak ton bagi tahu selasa lepas, kalau kita susukan anak kita pun, kulit anak jadi bersih.

    Untuk lelaki, Umar adalah pilihan tepat untuk anda. Ada juga isteri2 yang membeli untuk suami. Kalau isteri sahaja yang ingin menjaga stamina, kecantikan dan kesihatan tidak seimbanglah hubungan suami isteri tu nanti kan? Si suami juga perlu menjaga kesihatan terutama sekali daripada penyakit kanser prostat. Umar juga membantu mengembalikan stamina si suami itu nanti. Kalau ibu dan ayah sihat, semulajadinya anak menjadi bahagia.

  18. #18
    Ahli Lama
    Join Date
    05 Jan 2010
    Posts
    474

    Default Re: Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Rancak di TV1! Percuma Poslaju!!

    kalau sekarang ada masalah penglihatan contoh katerek dan masalah ketumbuhan di payudara boleh amik?

  19. #19
    Peniaga BEAUTIFULWORLDZ
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    94

    Default Re: Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Beauty Umaira!! Rancak di TV1! Percuma Poslaju!!

    Untuk masalah mata memang boleh makan BU ni.. Sebab ia mengandungi Astaxanthin berfungsi melindungi retina mata dan mencegah barah. BU secara umumnya, membantu menstabilkan kesihatan dalaman seseorang wanita. Tetapi adalah lebih baik sekiranya cik dapatkan nasihat doktor/pakar sebelum mendapatkan apa-apa produk kesihatan untuk pesakit2 kronik.

  20. #20

    Default Re: Beauty Umaira!! Umar!! Beauty Umaira!! Umar!! Rancak di TV1! Beli 2 kotak jimat RM60!!

    Salam, saya berminat nak beli. Bpe harga termasuk pos. PM sya ye. TQ

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •