Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 33
  1. #1
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Senyum PURE BEAUTY. ALTERNATIF KEPADA SUNTIKAN VIT C & GLUTHATHIONE..RESULT GUARANTEED!!!KESAN DALAM 10 HARI!!!

    RM179/box



    Jemput semua singgah di Kedai EiraBeauty untuk mendapatkan rahsia kecantikan wanita masa kini...

    Product 100% Guaranteed!!!

    Syarat-syarat:
    Penghantaran hanya akan dilakukan selepas bayaran penuh diterima dari pelanggan. Setiap pembelian tidak boleh dipulangkan semula.



    Pembayaran:
    :- melalui acc Maybank


    Nama: Sharifah Zuhaira Syed Ahmad Zaidi
    No. akaun: 162106655522

    Puan eira boleh dihubungi melalui:-
    hp : 019-3338805
    email : sizzy1909@yahoo.com


    Penghantaran:
    adalah melalui POS LAJU...


    Pertanyaan:
    :- Sila hubungi Puan Eira @ 019-3338805/ email : sizzy1909@yahoo.com / PM di dlm topik ini

  2. #2
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Senyum Re: MAC SALE : PEARL COLLAGEN MARACLE DAN GAMAT COLLEGEN MURAH!! MURAH!! MURAH!!


    Pure Beauty

    Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

    INGIN TAHU RAHSIA KULIT SELEBRITI?

    Dengan Pure Beauty anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan!

    PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

    Sains Kecantikan, secara semulajadi

    Untuk kulit kendur, kulit tidak sekata, pigmentasi, malasma, jerawat, parut jeragat, kulit gelap, enzema.


    Produk baru keluaran Bumiputera
    Laboratory tested, quality guaranteed, meets KKM specification for potency, uniformity, and disintegration, where applicable.


    No preservatives, artificial coloring, chemical and it is HALAL
    Tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan bahan kimia

    GMP, HACCP and HALAL Certified



  3. #3
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: MAC SALE : PEARL COLLAGEN MARACLE DAN GAMAT COLLEGEN MURAH!! MURAH!! MURAH!!

    Testimoni




    Masih mencari produk yang betul-betul berkesan? Cubalah PURE BEAUTY... Dengan PURE BEAUTY, anda berpeluang untuk tampil cantik seperti puteri Kesan dapat dirasai dalam 10 hari!!! anda berani??

    RAHSIA CANTIK SELEBRITI


    INGIN TAHU RAHSIA CANTIK SELEBRITI?
    DENGAN PURE BEAUTY,ANDA BOLEH MEMBUAT TRANSFORMASISEPERTI SELEBRITI DAN KELUAR DARI KEGELAPAN

    UNTUK KULIT KENDUR,KUSAM,TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA,PIGMENTASI, JERAGAT KULIT GELAP

    DIPERKAYA DENGAN TOCOTRIENOL, ASTAXANTHIN, COLLAGEN, GLUTATHIONE,VITAMIN C

    KEBAIKAN PURE BEAUTY
    1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
    3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
    4) Merawat serta mencegat jerawat
    5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
    6) Mengecilkan liang roma
    7) MErawat Enzema n Prorisis
    8) Mencegah kedutan dan kekenduran kulit
    9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C n GLUTATHIONE
    10)KESAN PENCERAHAN yang MENAKJUBKAN
    11) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
    12)Mencegah kerosakan KOLAGEN
    13)badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
    14)MEncantiukkan rambut dan kuku
    15)Melindungi daripda sinaran UV
    16)Mencegah luka dan mencgeah parut
    17)MEnyahtoksik didalam badan

    JADI APA TUNGGU LAGI?

    PURE BEAUTY ADALAH PENYELESAIAN KEPADA MASALAH KECANTIKAN ANDA..
    DENGAN SEKOTAK PURE BEAUTY,MAMPU MEMBERI KESAN KEPADA ANDA..


    SILA SMS SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT

    PEACE

    Visit my blog

    http://eirabeauty.blogspot.com

  4. #4
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Geo Gamat Capsule

    Please welcome visit my blog : http://eirabeauty.blogspot.com


  5. #5
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: PURE BEAUTY - For you to be beautiful as a princess

    Selamat pagi semua!

    Visit my blog

    http://eirabeauty.blogspot.com

    tracking:
    EM1565833833MY - Fida, Shah Alam - Pure BEauty 5 kotak
    EM169388300MY-Sandra Dewang, Kuching - Pure Beauty 2 kotak, Gamat Kapsul 5 Kotak
    EM169388287MY-Siti, Cheras - Pure Beauty 1 kotak

    tq for your business!

  6. #6
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: GEO PURE BEAUTY - For you to be beautiful as a princess (Gluthathione,Asthaxanthin,Collagen)Wajah cantik berseri di hari

    Visit my blog at http://eirabeauty.blogspot.com sy menjual:

    1) Pure Beauty - gabungan antioksidan terhebat dunia utk mengembalikan kecantikan anda secara semula jadi tnpa perlu suntik !!!

    2) Gamat capsule - alternatif pada gamat jeli (utk after operation, bersalin, darah tinggi, kencing manis, kolestrol) - tiada rase hanyir

    pls pm me for further detail...

  7. #7
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: GEO GAMAT CAPSULE - Alternatif kepada gamat jeli/liquid, tidak hanyir..KESAN HEBAT..100kali ganda kepekatan GAMAT!!!



    GEO Gamat Capsule sesuai utk:

    1)selepas bersalin
    2)selepas pembedahan
    3)gastrik
    4)migrain
    5)Darah Tinggi
    6)Kolestrol tinggi
    7)Kencing manis
    8)Sakit sendi
    9)Allergic
    10)masalah jerawat di muka dan di belakang badan

    SUDAH TERBUKTI KEBErKESANAN PRODUK BERASASKAN GAMAT...

    Sile pm sy for further detail

  8. #8
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: GEO GAMAT CAPSULE - Alternatif kepada gamat jeli/liquid, tidak hanyir..KESAN HEBAT..100kali ganda kepekatan GAMAT!!!

    Result guaranteed!!! sile pm sy for further detail

    jom tgk blog sy

    http://eirabeauty.blogspot.com

    p/s: sape yg da order tghari ni sy pos..tq

  9. #9
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: GEO GAMAT CAPSULE - Alternatif kepada gamat jeli/liquid, tidak hanyir..KESAN HEBAT..100kali ganda kepekatan GAMAT!!!

    TQ for your order....

    tracking update @ my blog http://eirabeauty.blogspot.com

    next delivery will be this Friday

  10. #10
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: GEO GAMAT CAPSULE - Alternatif kepada gamat jeli/liquid, tidak hanyir..KESAN HEBAT..100kali ganda kepekatan GAMAT!!!

    Dari Utusan 31 Julai 2011- sila klik link di bawah:

    http://www.utusan.com.my/utusan/info...n&pg=kn_05.htm

    ARKIB : 31/07/2011
    Khasiat Geo Gamat Kapsul

    Oleh RABIATUL ADAWIYAH KOH ABDULLAH
    adawiyah.koh@utusan.com.my

    TESTIMONI, Zainab Baboo.

    GAMAT telah mula digunakan di Malaysia lebih 500 tahun lalu tetapi tahukah anda ia telah digunakan di China sejak 2,000 tahun lalu.
    Bahkan gamat telah digunakan secara luas di seluruh dunia seperti di Australia, Turki, Amerika Syarikat, Jepun, India dan Taiwan.
    Kajian-kajian yang telah dilakukan para saintis dari seluruh dunia membuktikan pelbagai khasiat gamat bagi membantu penyakit kronik seperti kencing manis, jantung, darah tinggi dan menghalang jangkitan.
    Dalam pada itu gamat, dikatakan mengawal sambil merawat pesakit artritis, penyakit kulit serta menjadikan tubuh bertindak melawan jangkitan kuman dan virus, punca kanser, demam, resdung, penyakit kulit dan lemah badan.
    “Sebenarnya gamat mengandungi lebih dari 55 nutrien secara semulajadi.
    Ia secara semulajadi mengandungi taurine, asid polysaccharides dan micro-nutrien seperti soldium, zink, selenium, copper, iron, kalsium, glutathione sebagai anti oksida yang kuat dan amat penting untuk melawan kanser, keletihan dan menutralkan sel-sel tubuh daripada diserang,” ujar pengasas Geo Gamat Kapsul keluaran Avacello Sdn Bhd, Jen Mansen.
    Berbeza dengan produk gamat berbentuk cecair yang sedia ada, Geo Gamat Kapsul berbentuk kapsul lebih mudah dibawa ke mana sahaja.
    “Sebagai sebuah syarikat yang profesional, kami memastikan keberkesanan produk dengan menggunakan bahan mentah (estrak gamat) dari sumber tulen dan terbaik.
    Kami juga mahu melakukannya dengan cara berbeza tanpa perlu di bandingkan dengan produk gamat yang lain. Tidak ada mana-mana syarikat di Malaysia menawarkan produk gamat seperti kami,” ujarnya.
    Geo Gamat Kapsul adalah pilihan alternatif bagi pengguna gamat sedia ada juga kepada mereka yang mahu mengambil gamat tetapi tidak suka dengan cara tradisional.
    Tambah Jen, gamat berbentuk kapsul dapat mengatasi rungutan mereka yang tidak tahan pada bau gamat, rasanya yang berlendir dan mahal.
    “Jadi kami mengambil kesempatan sempena bulan Ramadan ini memperkenalkan suplemen gamat ini bagi membantu mereka yang mempunyai masalah gastrik, sendi dan keletihan. Ini akan memastikan kita dapat menjalankan puasa dan ibadat dengan sempurna.Selain itu, Geo Gamat Kapsul baik kerana ia mengandungi estrak tocotrienol yang mempunyai kuasa vitamin E.,” tambahnya yang akan memperkenalkan tablet gamat berperisa berry tidak lama lagi.
    Resipi sihat
    Dalam pada itu, ibu Jen yang berusia 65 tahun, Zainab Baboo, merupakan testimoni awal Geo Gamat Kapsul.
    Berkongsi pengalaman, Zainab memberitahu, pada usia emas ini, dia mampu menaiki tanda rumahnya lebih daripada 20 kali walaupun selepas melakukan pembedahan belon akibat serangan jantung.
    “Selepas enam bulan memakan gamat ini, saya dapati paras kolestrol dan darah semakin stabil. Malah kulit saya semakin baik dan halus,” ujarnya yang kini tidak lagi bergantung pada ubat.
    Secara am dinasihatkan menggunakan produk sekurang-kurangnya tiga bulan sebelum membuat sebarang kesimpulan terhadap keberkesanan produk tersebut.
    “Ini disebabkan, kalau dilihat dari segi terjadinya sesuatu penyakit itu mengambil masa kemungkinan puluhan tahun, maka untuk meredakannya juga mengambil masa. Bersabar dan berikhtiar, jika diizinkan Tuhan, anda tetap akan merasakan perubahannya,”katanya.

  11. #11
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: Masalah Jerawat? Result Guaranteed!!! Produk Gluthathione Pertama Keluaran Bumiputera..HALAL!!!!

    Selamat pagi sume...

    Sesiapa yg da order, sy akan pos tghari ni..TQ for your order!!

    tracking update at my blog

    http://eirabeauty.blogspot.com

    have a nice day ahead!!

  12. #12
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: GEO PURE BEAUTY (GLUTHATHIONE, ASTAXANTHIN, COLLAGEN), GEO GAMAT CAPSULE


  13. #13
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: GEO PURE BEAUTY (GLUTHATHIONE, ASTAXANTHIN, COLLAGEN), GEO GAMAT CAPSULE



    Before Pure Beauty




    After Pure Beauty



    Pls pm for further details.

    http://eirabeauty.blogspot.com

  14. #14
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: GEO PURE BEAUTY (GLUTHATHIONE, ASTAXANTHIN, COLLAGEN), GEO GAMAT CAPSULE

    http://eirabeauty.blogspot.comtracking no. Update @ my blog ...

  15. #15
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: GEO PURE BEAUTY (GLUTHATHIONE, ASTAXANTHIN, COLLAGEN), GEO GAMAT CAPSULE

    selamat hari raya!! maaf zahir n batin...

    thanks for your business..next delivery will be this wednesday...

  16. #16
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: KENAPA SEKOTAK PUN SUDAH NAMPAK KESAN? GEO PURE BEAUTY N GAMAT CAPSULE!!!JOM...RESULT GUARANTEED!!!

    hari ni sy nak bercerita pasal pengalaman sy..hehe..menyibuk je kan..x kira nk cite jugak...

    sambutan Pure Beauty ni amat membanggakan...selalu customer mesti repeat order..bile repeat tu xde la nk sekotak je kan..slalu berkotak2...hari ni pecah rekod saya bile ade customer repeat smpi 13 kotak...wahhhh!!!! banyakkkk kot... terharu pun ade...mugkin die introduce kt kengkawan kot...hmmmm...time kasih2 byk2 ye puan maslin dari kota kemuning.....

    ade jugak customer yg order kata

    "ANYTHING FOR BEAUTY AND HEALTHY"

    sy tabik la org mcm ni sbb die begitu menjaga kesihatan n kecantikan diri...ye la..tuk encik-encik suami jugak kan...hehehehe...

    ok..time kasih atas sokong semua...insyaallah nnti sy akan update testi baru...

    pada yg belum try n ade penyakit jerawat batu yg besar2 n bernanah-nanah, sile la cube PURE BEAUTY ni sbb anda akan dpt lihat kesan dlm 2 mnggu...jerwt akan start kecut n x hitam lg....

    k la, pnjangla pulak....emm...kalau ade pape persoalan, sms la sy ye...

    019-3338805 - Puan Eira

    Sekian.

  17. #17
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Ibu Jari Keatas Re: KENAPA SEKOTAK PUN SUDAH NAMPAK KESAN? GEO PURE BEAUTY N GAMAT CAPSULE!!!JOM...RESULT GUARANTEED!!!

    YEAR END SALE!!!!!



    YES!!!!
    It is a year end sale!!!!!
    Pls place your ORDER now as the promotion valid till JAnuary 2012 only...
    Get your PURE BEAUTY at RMxxx
    per box only at this limited time...

    Text me at 0193338805 if you would like to know the best price in town...
    stock is limited!!









    RASAILAH PERBEZAANNYA DALAM MASA 10 HARI SAHAJA!!!!

  18. #18

    Default Re: ALTERNATIF KEPADA SUNTIKAN VIT C & GLUTHATHIONE..RESULT GUARANTEED!!!KESAN DALAM 10 HARI!!!

    dalam masa 10hari kesan apa yang boleh nampak??????

  19. #19
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: ALTERNATIF KEPADA SUNTIKAN VIT C & GLUTHATHIONE..RESULT GUARANTEED!!!KESAN DALAM 10 HARI!!!

    Quote Originally Posted by veriton77 View Post
    dalam masa 10hari kesan apa yang boleh nampak??????
    kulit muke lebih lembut, jerawt kecut, parut pudar, pores kat muke makin kecik, kulit lebih lembap, bintik putih kurang....
    yang penting kulit lebih cerah berseri n sekata dan GLOWING..x payah mekap tebal2... =)

  20. #20
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: ALTERNATIF KEPADA SUNTIKAN VIT C & GLUTHATHIONE..RESULT GUARANTEED!!!KESAN DALAM 10 HARI!!!

    Puan E, i nak share testi ni..baru 6 hari amik Pure Beauty, mmg best la...kulit i moist n glowing.. =) nnti i share lg ye...
    kak, tq sbb kenalkan PB kt sy...x smpai sekotak pun sy amek..bintik hitam kt hidung & pipi da hilang..tq kak..nak order lg 2 kotak..nanti pm hrga..tq!

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي