Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 70

Thread: CHOC-O-CHOC

  1. #1
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Ibu Jari Keatas CHOC-O-CHOC

    SELAMAT DATANG
    ke
    'CHOC-O-CHOC'

    Kami menyediakan coklat yang halal lagi sedap untuk semua pengunjung.
    Kini dibuka untuk tempahan bg sebarang majlis , hadiah mahupun sebagai kudapan.

    PENGHANTARAN:

    • bangi / kajang / putrajaya - percuma
    • serdang / seri kembangan / puchong / balakong - RM 10
    • petaling jaya / damansara / cheras / kuala lumpur / nilai / sepang - RM 20
    • shah alam / kelang / banting - RM 30
    *penghantaran hanya dilakukan pada hari minggu & cuti am sahaja.


    PEMBAYARAN:

    • CIMB: 02080068486524 (siti zulaikha binti mohd yusoff)
    untuk tempahan / keterangan lanjut, sila hubungi iekha melalui:




    *bagi tempahan majlis (kuantiti yang banyak), sila buat tempahan sebulan lebih awal dan bagi tempahan hadiah (kuantiti yang sedikit), sila buat tempahan seminggu awal. ini bagi mengelakkan masalah ketiadaan stok.


    TERIMA KASIH
    *sebarang teguran & kritikan amatlah dihargai

  2. #2
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC


    PROMOSI PEMBUKAAN!!
    sepanjang bulan March'10 ini, kami memberi harga istimewa kepada semua pembeli.



    PARALLINE CHOC

    FILING:

    • chocolate
    • mocha
    • strawberry
    • blueberry
    • mango
    • orange
    • vanilla

    KEKACANG:

    • hazelnut
    • almond

    *sebarang permintaan untuk filing / kekacang lain tidak dikenakan bayaran tambahan.

    HARGA ASAL

    CHOC GRED A
    tanpa filing / kekacang
    1biji = RM 0.80 (berwarna / tidak)
    dengan filing / kacang
    1biji = RM 0.90 (tidak berwarna)
    RM 1.00 (berwarna)

    CHOC GRED B
    tanpa filing / tanpa kekacang / dengan kekacang
    1biji = RM 0.70 (berwarna / tidak)

    HARGA PROMOSI

    CHOC GRED A
    tanpa filing / kekacang
    1biji = RM 0.70 (berwarna / tidak)
    dengan filing / kacang
    1biji = RM 0.80 (tidak berwarna)
    RM 0.90 (berwarna)

    CHOC GRED B
    tanpa filing / tanpa kekacang / dengan kekacang
    1biji = RM 0.60 (berwarna / tidak)


    paralline coklat boleh dibeli dalam kotak yang cantik atau 'loose pack'

    antara kotak yang boleh didapati



    anda cuma perlu memberitahu:

    • kotak untuk berapa biji coklat
    • jenis kotak (kotak keras / lembut), (fully covered / ada window)
    • warna kotak (jika warna y diingini tiada dalam stok, anda dberi pilihan untuk memilih warna lain / dibalut dengan warna y dingini - bayaran tambahan akan dikenakan)

    box container y boleh didapati




  3. #3
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    ni ada beberapa tempahan dari customer... mai la cuci mata...





    customer ni tempah set ini untuk hantaran pertunangannya. oleh kerana tema yang diingininya tiada, sanggup bayar lebih untuk mendapat temanya juga...



    ini pula tempahan loose pack dari customer. sebenarnya untuk mkn2 je. tetba terlintas nak bagi bakal tunangnya rasa. so, dgubahnya 1 hantaran bagi memuatkan paralline choc tu...



    loose pack 20 per pack adalah antara y pling laku. ini tempahan dari putrajaya. mula2 sorg je beli, y len rasa. tetba dia col, ada kwn2 nk gak. timer kaseh sgt2 kat dia...


  4. #4
    Ahli Baru
    Join Date
    17 Aug 2009
    Posts
    432

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    salam... hye, sy ingt nk tempah tuk wt hntrn tunang.. sy kt pjya.. t pm sy eks ttg rega...

  5. #5
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    Quote Originally Posted by baby^luv View Post
    salam... hye, sy ingt nk tempah tuk wt hntrn tunang.. sy kt pjya.. t pm sy eks ttg rega...
    salam. check pm yer... tq..


  6. #6
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    NEW PRODUCT!!!! AVAILABLE NOW...



    lolichoc
    berwarna = RM 2
    tak berwarna = RM 1.70



    teddy choc
    (with oreo crumb)
    RM 1.50



    peanut butter crispy
    harga = harga paralline



    kek batik
    250g = RM 5
    1kg = RM 15



  7. #7

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    Kalau loose pack tu berapa per pack ek...

  8. #8

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    hntr PM ek utk loose pack tu..

  9. #9

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    mmm..bleh pos ke jb ker? mcm nak try jek..uhuhuhuh...cair tak kalo pos?

  10. #10
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    Quote Originally Posted by hayatzn View Post
    hntr PM ek utk loose pack tu..
    salam.
    mf lmbt.. sy dh PM. TQ.


  11. #11
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    Quote Originally Posted by syiekin View Post
    mmm..bleh pos ke jb ker? mcm nak try jek..uhuhuhuh...cair tak kalo pos?
    salam.
    mf lmbt. sy prnah pos ke gelang patah, sg petani & UUM bbrp kali... setakat ni.. Alhamdulillah.. tiada masalh... choc smpi dlm keadaan slmt n xcair... cuma sy xdpt beri jaminan 100% atas keselamatn choc ni... jd, sbrg masalh dtanggung oleh pmbeli...
    TQ..


  12. #12
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    NEW PRODUCT!!!


    oreochoc (biskut y dsaluti coklat)
    2 keping biskut

    • berwarna = RM 2.00
    • tidak berwarna = RM 1.80

    1keping biskut

    • berwarna = RM 1.80
    • tidak berwarna = RM 1.50



  13. #13
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    HARAP MAAF
    TEMPAHAN UNTUK BULAN MEI TELAH DITUTUP
    &
    AKAN DIBUKA SEMULA PADA BULAN JUN
    TERIMA KASIH



  14. #14

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    salam, nak tanya, apa maksud coklat gred a dan gred b? couveture or compound?

  15. #15
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    Quote Originally Posted by lemontree View Post
    salam, nak tanya, apa maksud coklat gred a dan gred b? couveture or compound?
    salam.
    yup
    gred A = converture
    gred B = compound


  16. #16
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    NEW DESIGN FOR LOLICHOC

    selepas lama bercuti, MY HOMEMADE CHOC datang kembali dengan beberapa design baru y akan dikeluarkan dari masa ke semasa



    medium size lolichoc
    berwarna = RM2
    tidak berwarna = RM1.70



    small size lolichoc
    berwarna = RM1
    tidak berwarna = RM0.70

    *berperisa oren @ strawberry @ original flavor (choc)


  17. #17
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    NEW DESIGN - OREOCHOC





  18. #18
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    JOM CUCI MATA..

    ni ada beberapa tempahan y sempat gambarnya diambil..
    mai la cuci mata...

    ORDER CHOC IN THE BOX


    order dari KL untuk ulang tahun ibu bapanya.


    order dari KL untuk kekasih hati.


    2set order dari kajang untuk hantaran kahwinnya. katanya nk hias sndiri box coklat ni..


    order dari kuantan, untuk kekasih hati..


    order dari bangi sebagai hadiah perkahwinan sahabatnya.


    order dari bangi.


    order dari klang untuk kekasih hati y terpaksa disambut awal. all peanut butter crunchy.


    order dari klang untuk sahabatnya. all peanut butter crunchy.



    order dari ukm
    *setiap design adalah tertakluk kepada pilihan pelanggan. samada ingin design sendiri atau saya y design.


  19. #19
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    ORDER CHOC IN LOOSE PACK & MORE


    order dari putrajaya. 100pax bajet pack.

    order dari bangi. 50pax of oreochoc sebagai doorgift untuk majlis pertunangan.

    order dari ukm. 65pax of bajet pack.

    order dari uum untuk sahabat di perak.

    order dari bangi. 10milk choc & 10 white choc.




    order dari putrajaya.






    order dari kl. 2pax loose pack of 25.

    order dari ukm. 100pax of lolichoc untuk hari lahir anaknya.

    order dari klang. 20pax of lolichoc utk anak buahnya.


  20. #20
    Peniaga Online Shopping Paradise
    Join Date
    27 Jan 2010
    Posts
    72

    Default Re: MY HOMEMADE CHOC

    MINUMAN KESIHATAN


    KOKO MINDA PLUS
    RM 19.00
    minuman yang diadun dari campuran koko bermutu tinggi dengan herba terpilih: pegaga, ginko biloba, kismis, kurma & buah tin. ianya minuman lazat lagi berkhasiat untuk seisi keluarga.
    baik untuk kecerdasan minda & tenaga sepanjang hari, khususnya sebagai minuman harian kanak-kanak. ia diperkaya dengan dengan khasiat & nutrien hebat dari buah kurma, kismis & buah tin. mengandungi vitamin & garam galian penting terutamanya potassium & fosforus yang asangat baik untuk & penting untuk perkembangan otak & minda.

    HIGOAT SUSU KAMBING
    RM 35.00


    • susu terbaik selepas susu ibu
    • tidak menyebabkan alahan
    • menguatkan sistem imunisasi tubuh
    • bersifat alkali
    • meningkatkan daya kepekaan, tumpuan & ingatan
    • melancarkan sistem penghadaman & usus
    • membantu mengubati kanser, demam kuning, gastrik, ulser, lelah, penyakit kulit & sukar tidur
    • membantu merawat senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk, gout dan lain-lain
    • mengimbangi gula dalam darah & kolestrol
    • menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit & tisu saraf)
    • tidak menyebabkan kahak
    • memulihkan tenaga batin
    • awet muda



 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •