Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 41 to 60 of 84
  1. #41
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Nov 2007
    Posts
    122

    Ibu Jari Keatas Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by airul85 View Post
    dah reply kak... link pembelian bahan mentah ada dalam ebook bonus didalam CD...
    salam, bayaran dah pm, details kat emel tqvm

  2. #42

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by sifat View Post
    salam, bayaran dah pm, details kat emel tqvm
    Ok kak..sye dah terima wangnya..benang2 nyer akan diposkan ari Isnin..tima kasih atas pembelian tu dan thank gak kerna upkan thread nie secara tak langsung.

  3. #43

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by sifat View Post
    salam, bayaran dah pm, details kat emel tqvm
    status Pos Laju penghantaran benang akak ...
    KLIK DISINI >>>>>>>>>>>>>>

  4. #44
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Nov 2007
    Posts
    122

    Ibu Jari Keatas Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by airul85 View Post
    Ok kak..sye dah terima wangnya..benang2 nyer akan diposkan ari Isnin..tima kasih atas pembelian tu dan thank gak kerna upkan thread nie secara tak langsung.
    salam, akak dah terima bungkusan td, pantas sungguh!
    akak beli yer, tqvm

  5. #45

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by sifat View Post
    salam, akak dah terima bungkusan td, pantas sungguh!
    akak beli yer, tqvm
    thanks kak atas pembelian tu

  6. #46

    Senyum Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    salam..nak tanya promosi RM39 ini valid lagi x?berminat la

  7. #47

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    kalo ada lgi harga promosi ni,reply kat email niza yer..markay84@yahoo.com

  8. #48

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by markay84 View Post
    kalo ada lgi harga promosi ni,reply kat email niza yer..markay84@yahoo.com
    thanks cik niza kerna berminat..promosi masih ader..cepat grab sebelum terlewat ...sye dah antar email kat cik niza.....thanks ya

  9. #49

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    u xjual y da ciap ke kincin 2?

  10. #50

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by CintaEna View Post
    u xjual y da ciap ke kincin 2?
    maaf la kak, saya cuma jual pakej kraftangan keychain sulaman benang
    sebenarnya kak, seronok belajar wat keychain ni, sebab kita boleh ubahsuai ikut kehendak kita..

    satu lagi..bila kita wat sendiri untuk org lain..tentul lebih dihargai dan disayangi..

  11. #51

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang


  12. #52

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang


    sebarang pertanyaan boleh email sye di

  13. #53
    Ahli Baru
    Join Date
    27 Dec 2007
    Posts
    142

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    mcm berminat lak nak beli

  14. #54

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by one_na80 View Post
    mcm berminat lak nak beli
    thanks kak kerna berminat...



  15. #55

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    ari tu igat nak order satu tapi ada hal yang tak dapat dielakkan.. So harga sekarang cam na ek?...

  16. #56

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by aqilliya View Post
    ari tu igat nak order satu tapi ada hal yang tak dapat dielakkan.. So harga sekarang cam na ek?...
    salam kak aqilliya, thanks kerna berminat ngan pakej sye.......
    seperti yg dijanjikan sebelum nie, harga pelancaran atau diskaun telah tamat.. so harganya kembali kepada asal seperti didalam laman web sye
    www.kincin.com

    sekiranya ader lagi pertanyaan. sye happy membantu

  17. #57

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    sebarang pertanyaan boleh email sye di

    LAWATI WWW.KINCIN.COM.

  18. #58

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    airul check pm yer...

  19. #59

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by aqilliya View Post
    airul check pm yer...
    Ok kak dah bukak dan dah reply...
    thanks yerrrrrrrr

  20. #60

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    hm.. tak sabar nak buat keychain..

 

 
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي