Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 20 of 84
  1. #1

    Default Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Selamat Datang Ke Kelas Kraftangan Youtube...
    Saya gunakan Youtube, kerana pembelajaran ini dalam bentuk video (dalam cd yang diposkan kerumah anda bersama bahan kraftangan). Anda akan diajar membuat kraftangan keychain sulaman benang yang boleh dijual dengan keuntungan melebihi 500% dengan kos serendah 70sen...

    Apa yang anda akan belajar

    Anda akan diajar membuat 5 jenis keychain sualam benang yang mempunyai nilai komersial yang tinggi dipasaran



    Apakah Kegunaan Keychain ini:-






    Memperkenalkan
    Pakej Lengkap Membuat Kraftangan
    Keychain Sulaman Benang




    Pakej ini dalam video dalam CD yang diposkan ke rumah anda dengan bahan-bahan membuat kraftangan untuk projek 1,2,3,4 (gambar kotak diatas hanya gambar hiasan)



    Istilah dan nama yang digunakan dalam ebook ini. Gambarajah disediakan bagi membantu anda memahami istilah atau nama yang digunakan. (Menggunakan gambarajah)

    Teknik-teknik asas dalam membuat keychain. Ini termasuk cara memegang, teknik menegangkan tali, membuat lilitan dan banyak lagi. (Menggunakan Video)

    Projek satu:- laitu membentuk huruf A-Z, a-z, 0-9 dan simbol-simbol komersial. (Menggunakan Video dan Gambarajah)

    Projek dua: membuat keychain nama komersial yang lengkap. (Menggunakan Video)

    Projek tiga:- membuat Keychain penanda buku yang lengkap. (Menggunakan Video)

    Projek Empat:- membuat Keychain Berbentuk Cincin yang lengkap (Menggunakan Video)

    Extra 1:- membuat Keychain Putaran Dua Nama yang Lengkap (Menggunakan Video)

    Extra 2:- membuat Keychain Gulungan Pelabagai Nama yang Lengkap. (Menggunakan Video)

    Extra 3:- Video Tambahan:- Memasang Pemegang Keychain, Mengeluarkan Dawai Halus dari Wayar Terbuang, Dua Teknik Membuat Ikatan Tepi.
    (Menggunakan Video)

    ***********************************************




    BONUS-BONUS TAMBAHAN:-


    1. Ebook Jualan Beratus-ratus Keychain dalam masa Singkat
    2. Selling with Ebay - Video Series
    3. Ebook Formula Pengiraan Kos Keychain
    4. RAhsia menggelakkan Kerosakkan mata
    dan banyak lagi: semua di www.kincin.com

    TIDAK PUAS HATI!! WANG ANDA DIKEMBALIKAN
    sila baca syarat-syarat dibawah dengan teliti


    Sebab utama jaminan ini diberikan ialah saya begitu yakin bahawa anda akan berpuas hati dengan hasil kerja saya selama dua bulan menyiapkan pakej ini.
    Sekarang anda tidak perlu risau lagi. Sekiranya anda tidak puas hati, wang anda dikembalikan. Sila baca syarat dibawah.

    Hanya tiga sahaja syarat diperlukan

    1. Pemulangan pakej lengkap mestilah dibuat dengan menggunakan Pos Express. Ini memastikan penghantaran pemulangan yang selamat. Anda perlu memberikan saya tracking number Pos Express apablia pakej dipulangkan.

    2. Pemulangan dalam tempoh 7hari dari tarikh anda menerima pakej ini dan anda perlu memaklumakan kepada saya pemulangan tersebut melalui email.

    3. Barang yang dipulangkan mestilah lengkap dan anda hanya membuka dan mencuba projek satu sahaja.

    Kos penghantaran ke rumah anda dan kos pemulangannya ditanggung oleh anda. Untuk maklumat anda mana-mana jaminan kepuasan pelangan tidak akan menanggung kos penghantaran. Harga yang anda bayar akan ditolak hanya RM3.50 untuk kos pos express. Wang anda dipulangkan sebaik sahaja saya menerima semula pakej saya.

    Untuk Mengelakkan PENIPUAN

    Anda akan menerima bahan-bahan dan CD yang mempunyai kesemua ebook pakej dan bonus.Tetapi anda hanya boleh membuka :-
    Istilah dan nama yang digunakan dalam ebook ini.
    Video-video teknik asas dalam membuat keychain.
    Projek satu: Membentuk huruf A sehingga F sahaja dengan video dan gambarajah.

    dan Video Pertama dari 7 video ebay
    Video #1:Overview of Ebay, Rules, Creating an Account

    Sekiranya anda berpuas hati dan boleh membentuk huruf-huruf dengan baik.
    Anda boleh meminta password untuk membuka kesemua pakej tersebut dan bonusnya.
    Apabila password ini diberikan anda tidak boleh lagi meminta pemulangan wang anda. Password yang diberikan adalah berbeza.


    TESTIMONIAL PELANGAN
    SEMUANYA BOLEH DIDAPATI DIDALAM LAMAN WEB dibawah
    www.kincin.com

    Ingin belajar Kraftangan Kertas



    Anda boleh belajar secara percuma. Dan banyak lagi objek yang menarik untuk dipelajari.
    Untuk mempelajarinya sila lawati: www.kincin.com

    sebarang pertanyaan boleh email sye di


  2. #2

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    HARGA PAKEJ INI IALAH

    HANYA RM50.00 sahaja untuk anda menjana pendapatan seumur hidup

    Ebook Pakej Lengkap Membuat Kraftangan & Video- Keychain Sulaman Benang
    (Dalam CD yang diposkan kerumah anda menggunakan Pos Express)

    Bahan-bahan untuk membuat keychain seperti benang, plastik,
    guli air dan dawai halus hanya untuk projek 1, projek 2, projek 3 dan projek 4 sahaja
    (Dibungkus Diposkan kerumah anda menggunakan Pos Express)

    9 Bonus-bonus yang amat menarik. Maklumat tentang bonus ada di laman web utama. (Dalam CD yang diposkan kerumah anda menggunakan Pos Express) www.kincin.com

    sebarang pertanyaan boleh email sye di



  3. #3

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Cara Pembelian:-

    MASUKKAN wang tunai ke dalam akaun dibawah:-

    Maybank Akaun
    151128083293
    (Mohd Hairul Bin Hissam)

    CIMB Akaun
    12051374130526
    (Mohd Hairul Bin Hissam)


    Anda boleh guna online transfer atau atau cash mesin deposit.

    Syarat untuk Online Transfer

    1. Sila masukkan email id saya iaitu

    2. Selepas anda berjaya membuat pembayaran. anda akan lihat ruangan status successful di laman web bank anda. Sila select, copy dan paste maklumat tersebut ke dalam Bukti Pembayaran di dalam Borang Pembayaran
    semasa membuat pembayaran menggunakan online banking

    Syarat untuk Mesin Deposit

    1. Sekiranya anda mengunakan Maybank, anda perlu scan resit pembayaran yang dikeluaran oleh mesin CDM dan email kepada ( boleh guna kamera )

    2.Tetapi jika anda menggunakan CIMB, anda tidak perlu fax atau scan resit tersebut kepada saya kerana saya boleh mengesan pembayaran melalui masa pembayaran. Walaubagaimanapun anda perlu menyimpan resit pembayaran sehingga pengesahan dibuat.


    TUTORIAL menggunakan mesin deposit...KLIK DISINI>>>>>>>>>>>>

    LANGKAH TERAKHIR....
    Isi Borang Pembayaran:-


    Borang pembayaran...Klik disini>>>>>>>>>>>>

  4. #4

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang


    .....dari pelangan WanitaMelayu.com

    POST KE:25...
    Quote Originally Posted by sHeeDa91 View Post
    pakej ni mmg best la..ader byk video..siap dgn penerangan gne suare lagi..so, mmg mudah sgt la nk phm..pastu, ader byk gmbar..step by step nk bwat..thanx en airul..moga sukses slalu..
    POST KE:44...
    Quote Originally Posted by sifat View Post
    salam, akak dah terima bungkusan td, pantas sungguh!
    akak beli yer, tqvm
    POST KE:64...
    Quote Originally Posted by aqilliya View Post
    Hmm puas ati sangat ngan pakej ni airol.. Jelas dan terang sesangat... Saya dah hantar e mail untuk tindakan selanjutnya....TQ.. Semoga succes sokmo ye...
    POST KE:66...
    Quote Originally Posted by aqilliya View Post
    Dah jatuh cinta ngan sulaman benang ni.. Bila dah mula menyulam susah plak nak berenti... Tak sia2 pelaburan yang dah keluar... Memang boleh dijadikan hobi baru... Klu dah pro bleh buat bizzz..

  5. #5

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang


    (Boleh buat nama barangan branded spt Bonia, Gucci, Nike, Adidas dll)

    PERHATIAN

    (DITULIS PADA 23/9/2010)
    Untuk maklumat semua, harga akan dinaikkan mulai 7 Nov 2010...
    sebabnya saya ada tambah benang dan guli air didalamnya
    untuk pembeli membuat keychain dengan lebih banyak..
    dan penghantaran menggunakan pos express saiz kotak..
    lebih berbaloi..

    baru je tambah .. cuma harganya sahaja dinaikkan mulai 7 nov 2010...
    so beruntung kalo beli sekarang kerna harga belum naik tapi bahan mentah dapat lebih...

  6. #6

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang



    Keistimewaan Membeli Bahan Mentah Keychain Dari Saya.

    Anda tidak perlu risau dangan bahan-bahan untuk membuat keychain. Kerana saya dan kawan saya akan membekalkan bahan tersebut kepada anda. Bahan tersebut akan diposkan kerumah anda.

  7. #7

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    sye nk order satu..PM tu yg ni ke?? sory la..x pandai nak gne bende2 nie..
    sye transfer gne interbank bole ke?? pastu, sye dh klik link tuk dapat harge promosi..then, sye kene bwat ape dlm website tu??

  8. #8

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by sHeeDa91 View Post
    sye nk order satu..PM tu yg ni ke?? sory la..x pandai nak gne bende2 nie..
    sye transfer gne interbank bole ke?? pastu, sye dh klik link tuk dapat harge promosi..then, sye kene bwat ape dlm website tu??
    tima kasih kak kerna berminat ngan pakej sye....
    boleh kak, guna interbank...asalkan masuk ke akaun bank sye - maybank atau cimb
    tapi biasanya interbank transfer makan masa 1 hari tak termasuk hari ahad..

    lepas akak wat trensfer akak kena isi borang pembayaran dibawah

    Borang pembayaran...Klik disini>>>>>>>>>>>>

    InsyaAllah bila wang dah masuk ke akaun sye, sye akan wat penghantaran... kalo ader pertanyaan lagi, sye gembira membantu...

  9. #9

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    thanks sheeda atas pembayaran yg cukup pantas... sye jual ya....

  10. #10

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    PERCUMA - BONUS 1




    Berdasarkan pengalaman saya, menjual secara offline lebih menguntungkan dan sambutannya jauh lebih menggalakkan. Ini kerana keychain ini lebih mudah menarik perhatian pelangan yang memegang dan melihatnya ditangan mereka. Tambahan pula penyebarannya berlaku lebih pantas. Apa yang menarik, anda tidak perlukan membayar sebarang kos promosi.

    Saya akan tunjukkan teknik-teknik yang amat berkesan untuk anda melariskan keychain anda. Dengan teknik dari pengalaman saya, anda pasti mampu menjualnya dengan banyak sekali.

    Walaubagaimanapun terpulang kepada anda untuk menjual secara online ataupun offline.

  11. #11

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    salam..
    Rega rm39 ye?
    Klu btul, pls PM cz berminat nk beli.
    tq

  12. #12

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by eihanlemoc View Post
    salam..
    Rega rm39 ye?
    Klu btul, pls PM cz berminat nk beli.
    tq
    salam kak..yup, harganya RM39.00 sahaja untuk bulan pertama promosi di wanita melayu... sye dah PM akak dah..thanks yer...

  13. #13
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    13 Aug 2006
    Posts
    4,264

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Idea yg kretif..selamat berniaga..

  14. #14

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by zairafim View Post
    Idea yg kretif..selamat berniaga..
    tima kasih kak..

  15. #15

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    BONUS 2



    Selling On Ebay - Videa Series
    -Dengan MRR (hanya untuk Video ebay sahaja.)-
    Here is what you'll learn from these videos:
    • Video #1:Overview of Ebay, Rules, Creating an Account
    • Video #2 What You Need to Know Before You Start Selling
    • Video #3:How to Create an Ebay Ad that Sells
    • Video #4:Using Images and Videos to Increase your Sales
    • Video #5:How to Get Away with Selling Digital Products
    • Video #6:Misspelled Keywords Method
    • Video #7:Wholesale Buying and Reselling

  16. #16
    LITTLEONES' CLOSET
    Join Date
    24 Jul 2008
    Posts
    1,104

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    selamat buka kedai dan selamat maju jaya airul! :-)
    http://www.wanitamelayu.com/forum/forumdisplay.php?f=906


  17. #17

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by nusantarabiz View Post
    selamat buka kedai dan selamat maju jaya airul! :-)
    tima kasih kak

  18. #18

    Senyum Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    x sabar nak tunggu brg tu smpai..esok2..

  19. #19

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    Quote Originally Posted by sHeeDa91 View Post
    x sabar nak tunggu brg tu smpai..esok2..
    thanks shedaa.. kalo motor posmen tak pancit..insyaAllah sampai esok..

  20. #20

    Default Re: Kelas Kraftangan YOUTUBE: Keychain Sulaman Benang

    tracking penghantaran untuk sheeda...

    KLIK DISINI>>>>>>>>>>>

 

 
Page 1 of 5 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •