Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 99 123451151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1964
  1. #1
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Ibu Jari Keatas PEPTAN COLLAGEN DUST.. SLIMWHIZZ, FANGNAIER BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT, CATHY L-GLUTATHIONE,SOFTFEA, EMC,GLOWZSTAR,TAB DLL

    SILA KE BLOG UNTUK MEMUDAHKAN MELIHAT KESEMUA BARANGAN, KAT SINI TAKUT ADA YANG XADE..HARGA BOLEH TANYA SEBAB ADA ANTARA YANG SUDAH MURAH TETAPI XSEMPAT UPDATE.. UNTUK SALES LAGI MURAH, SILA TANYA..
    TESTIMONI SEMUA ADA DI BLOG, XPAYAH LA LETAK SINI.. NANT
    http://soulduoplasa.blogspot.com



    TENTANG KAMI
    Blog ini diuruskan oleh Noor Aizah Bt Mahat; seorang pelajar tahun akhir di sebuah ipta di Melaka yang baru berusia 25 tahun.Telah menjalankan bisnes kecil-kecilan daripada 2008 dan tahun 2010 dibuat secara bersungguh-sungguh setelah lengkap segala persediaan. Beroperasi di Melaka dan Negeri Sembilan. Jajawafi Plasa ditubuhkan secara rasmi pada 9 Februari 2010 dan dibantu oleh Wafiuddin B. Ismail mulai Ogos 2010. Dimiliki sepenuhnya oleh SOULDUO PLASA ENTERPRISE dengan nombor pendaftaran MA0154147-X. Mulai Ogos 2011, SOULDUO PLASA ENTERPRISE beroperasi di Bandar Baru Bangi kerana empunya diri bekerja makan gaji di salah sebuah multiswasta di sini.

    Blog Jajawafi Plasa menawarkan pelbagai barang-barang kecantikan yang terbaik dan berkualiti pada semua pelanggan dengan harga yang terbaik dan berpatutan. Berikan sokongan anda dan berikan ruang masa sedikit untuk menerima pembalasan order anda semua. Mungkin kami masih baru, tetapi harga murah dan memuaskan diikuti dengan barang yang berkualiti dan original, kami masih utuh disini hasil sokongan semua pelanggan.


    NOOR AIZAH BT MAHAT
    019-3692604
    nemo_back86@yahoo.com
    http://jajawafiplasa.blogspot.com/
    MAYBANK : 104115080956
    CIMB : 05020696267528
    BANK ISLAM : 04015020469443

    HARGA SALES


    ANTI-WRINKLE PEELING GEL 150ML : RM5, 250ML : RM35
    BIDADARI 250ML: RM50; 375ML : RM70
    CURE NATURAL AQUA GEL - RM130
    EGYPTIAN MAGIC CREAM - RM110
    GLUTA GOLD SOAP - RM40
    JAMU MAK DARA - RM45
    KYUSOKU BIHAKU - RM110
    LUMIGLOW - RM130
    NUFERA >> MINYAK KELAPA DARA RM36, 100 SOFTGEL RM85
    REVIRGYN - RM42
    THANYAPORN - RM40
    TOMATO COLLAGEN - RM60
    WHITE-L GLUTATHIONE - RM140
    WHITENING GLUTA SOAP - RM35


    UPDATE LAGI

    =========================

    PRODUK YANG DIJUAL:


    HOT SALES DI SINI
    SLIMMING
    SUPPLEMENT
    LELAIN
    SABUN
    ================================================== ==================

    salam..

    setiap pembelian ade free gift yang dipikirkan sesuai
    1. setiap bb cream
    2. cure natural aqua gel
    3. emc
    4. cure skin treatment full tube bernilai rm25
    5. semua sleeping mask
    6. 3d peel off mask
    7. ampolues
    8. tongkat ajimat madura
    9. charcoal produk
    10. glowz dalam pakect
    11. whitening gluta soap samples
    12. tathion tab trial
    Last edited by jojot; 9th March 2012 at 10:02 AM. Reason: PEPTAN COLLAGEN DUST.. SLIMWHIZZ, FANGNAIER BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT, CATHY L-GLUTATHIONE, SOFTFEA, EMC,GLOWZSTAR,TAB

  2. #2
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: HOT EGYPTIAN MAGIC CREAM- FAVOURITE CELEBRITY ( 10G FOC POS EXPRESS RM23)

    KYUSOKU BIHAKU GLUTATHIONE / KB GLUTA


    Produk istimewa mencerahkan kulit dan meningkatkan daya ketahanan kesihatan badan


    FIRST PRODUCT WITH HALAL CERTIFIED
    (Glutathione 500mg + NAC dengan Pure Rosehip vitamin C 500mg)



    Glutathione ialah pil serbuk mutiara dan dikenali sebagai "mother of all anti-oxidants". NAC (N-Acethyl L-Cysteine) pula ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan dan mempercepatkan penyrapan gluta ke dalam badan.

    KEBAIKAN GLUTATHIONE:

    • Merawat masalah haid tidak normal & menambah kuantiti sperma lelaki
    • Merawat simpton saraf seperti parkinson, alzhemeir, stroke & kanak2 autism
    • Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema
    • Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
    • Keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes & darah tinggi
    • Melindungi jantung & merawat kolestrol
    • Melambatkan penuaan, meningkat system imun, merawat rambut gugur dll
    • Ajen ketahanan badan dan anti tumor
    • Jawapan kepada masalah kulit- pencerahan keseluruhan, jerawat, jeragat/pigmen, membantu maslah kulit sensitif, menambah kolagen, membaiki DNA, awet muda dll

    KEBERKESANAN

    • Light-medium brown skin : 1-3 bulan
    • Dark brown skin : 3-6 bulan
    • Very dark skin : 6-12 bulan
    • Black skin : 18 bulan ke atas

    KB sangat berkesan diambil dengan Pure Rosehips Vitamin C kerana Rosehip mengandungi 10-100 kali vitamin C biasa.

    Inilah rahsia tersembunyi kepada " African American Beauty"


    One of the best anti-oxidants is an amino acid called L-glutathione. I'm not alone in considering it one of the most powerful cancer-curbing, age slowing nutrients ever discovered. However, because of the way the body metabolizes and manufactures relates nutrients, glutathione cannot be discussed apart from N-acetyl-cysteine (NAC), a form of the amino acid cysteine. NAC RAISES L-GLUTATHIONE LEVELS IN THE BODY, SOMETHING THAT EVEN ORAL SUPPLEMENTS OF GLUTATHIONE ITSELFS CANNOT DO.
    ------- Dr, Robert C. Atkins'M.D. Vita Nutrient Solution






    Ms. Aimee / Close Up Model

    WHITENING GLUTA SOAP
    150grams
    HARGA : RM45
    1/2 bar : RM23
    1/4 bar (trial) - RM12





    GLUTATHIONE
    Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

    ARBUTIN
    Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong mebaiki dan menjaga kuli yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau apa2 bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter

    KOJIC ACID
    kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

    Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan

    Untuk semua jenis kulit.
    BFAD approved.
    Dermatologist test.
    Diambil daripada klinik,available di klinik saja.

    betul2 berkesan untuk kesan pencerahan seluruh badan.
    boleh digunakan badan/muka.
    Cukup cuci muka menggunakan whitening gluta soap untuk 2kali sehari. Sentiasa gune sunblock untuk kesan yang cepat dan menghalang panahan matahari


    BENEFITS:

    • MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
    • MENGURANGKAN KEDUT
    • MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP
    • MENYAMARATAKAN TONA KULIT


    Gluta Prime 1000mg/capsule


    PRICE : RM160
    PROMO : RM155 DGN POSLAJU

    STOK : 2UNITS



    Your Body’s A-I-D
    “Anti-oxidant, Immune System Booster, Detoxifier”

    Contains:
    L-Glutatahione
    Vitamin C (Sodium Ascorbate)
    Alpha Lipoic Acid

    The combination of Vitamin C and Alpa Lipoic Acid helps easily absorb the nutrients to our body for instant effect.
    Gluta Prime is composed of three highly effective elements: Glutathione (also known as GSH, reduced Glutathione and L-Glutathione), Alpha Lipoic acid and Vitamin C. Its main ingredient, glutathione is a small molecule made of linked amino acids and anti-oxidant. It is also referred to as the Master Anti-oxidant of the body, and is composed of three amino acid which can be found in the body cells. These amino acids are called cysteine, glycine and glutamic acid. Glutathione is produced naturally by the body as protection from harmful substance in the environment such as pollution in air and water, toxins caused by chemicals and pesticides and other materials that may damage the body like excessive exposure to radiation.

    BENEFITS ~
    Whitens the skin

    Dark spot remover
    Prevent/remove pimples and pimple marks
    Anti-aging and anti-wrinkles
    Makes your skin smooth, fresh and radiant
    Enhance healing of wounds
    Nourishes skin And that’s not all!



    GLUTATHIONE as the “master antioxidant”
    Improve immune system
    Helps in preventing cancer especially Liver cancer.
    Protects our body free radicals & reactive oxygen molecules.

    Is required in detoxifying nicotine.
    Helps our Liver in detoxifying our body.

    Plays important role in cancer prevention & treatment.

    Appears to protect against the dangers of heart diseases, premature aging and chronic illness.

    Increases sperm count for men with low sperm counts.
    Low glutathione levels are found in immune compromised individuals, Neuro-degenerative diseases such as multiple sclerosis, ALS, Alzheimer, and Parkinson’s disease, arteriosclerosis, male infertility, pregnancy complications, cataracts, damage from many pharmaceutical drugs, cancer and poor survival rate for patients with aids, and a lot more...

    (New Enhanced Formulation)Bfad approved
    1000mg., 60 capsules Product of U.S.A.
    Contains 700mg L-Glutathione, 150 mg Vitamin C, 150 mg Alpha Lipoic Acid..
    Very effective and safe
    Doesn’t just whitens but smoothens your skin.
    What is the recommended dose for WHITE GLUTATHIONE?
    As an antioxidant/anti-aging:
    10mg.per kilogram(kg.)of Body Weight(bw) per day, divided into 2-3 doses

    As a skin whitening agent:
    20-40 mg per kilogram(kg)of Body Weight(bw) per day, divided into 2-3doses
    2 TIMES A DAY, morning and evening.
    How fast will it take for one to experience skin ligthening after taking GLUTATHIONE?

    Duration of gradual systematic effect on an average individual

    Fair to Medium Brown Complexion - 1-3

    Months Dark Brown Complexion - 3-6

    Months Very Dark Complexion - 6-12

    Months Black Complexion - 12-24 Months or more

    The three main elements work as:
    As a skin whitener, it works by modifying conversion of eumelanine, or the dark pigmentation, to phaeomelanin, or the light pigmentation. Therefore, instead of naturally producing eumelanin which causes skin darkening, glutathione alters the process and in turn yields phaeomelanin which makes the skin lighter and more radiant.
    As an anti-aging, it is necessary in the breakdown of oxidized fats and in carbohydrate metabolism. If glutathione supply in the body is insufficient, cells will expire more rapidly, thus making people age faster and more susceptible in toxin induced diseases like cancer.
    As a detoxifier / anti-oxidant agent, it works by scavenging free radicals that inhibits the body. Glutathione does this by binding toxins into a form which can be easily excreted by our body.

    ~GLOWZ STAR~

    GLOWZSTAR - RM160

    [IMG]file:///C:/Users/jaja/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-8.jpg[/IMG]GLOWZ STAR mampu menyerlahkan diri anda menjadi lebih cantik, dengan kulit yang lebih anjal, halus, gebu dan glowing. Ia terbukti dapat menghilangkan semua masalah kulit yang anda hadapi. Anda tidak perlu lagi membuat rawatan beribu ringgit untuk mendapatkan kulit idaman. Dengan GLOWZ STAR segala impian anda untuk memiliki kulit yang sempurna akan tercapai. Kalau ada parut, sama ada parut jerawat, parut luka atau parut kudis, akan hilang. Kulit kelihatan lembab dan gebu tanpa perlu mencurahkan lotion yg banyak ke badan.




    Inilah satu-satunya produk pada masa ini yang didapati betul-betul BERKESAN. Anda tidak akan menemui produk seperti ini di mana-mana saja, dengan harga yang berpatutan dan seimbang dengan kualiti dan keberkesanannya.

    Pada masa ini anda pasti ada melihat banyak produk di pasaran dengan harga yang amat murah, tapi adakah ia berkesan? Tanyalah diri anda sendiri.. Anda perlu mencuba GLOWZ STAR kerana perubahan akan anda alami dalam masa yang singkat iaitu sepantas 2 minggu. Perubahan ketara akan dapat dilihat dalam masa 1 hingga 3 bulan. Tiada kesan sampingan yang buruk, malah GLOWZSTAR juga merupakan antioxidant, dapat mengaktifkan sel-sel badan, rambut dan kuku, serta menjadikan kulit tegang dan anjal. Dengan GLOWZ STAR, sihat dan cantik bergerak seiring dan anda pasti bahagia..
    Apakah kandungan Glowz Star?

    - Glowz star mengandungi 800mg gluta plus, 1000mg Vit C, Vit E dan kandungan2 lain. Detail kandungan Glowz Star:
    - Soy Protien
    - Antioksida. Melembutkan kulit, agen pencerahan.
    - 500mg L-Glutathione
    - Master Antioxidant.Changes berfungsi sebagai agen pemutihan kulit. whitening agent
    - Marine Collagen(Collagen Japan..)Best Collagen Lebih tegang
    -.Menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti penuaan serta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan kulit berseri-seri.
    -Vitamin C
    - Membantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.
    -Vitamin E
    -Antioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.
    -Grape Seed Oil
    -Untuk menjadikan kulit kelihatan muda.


    SANGAT BERKESAN DALAM MENCERAHKAN SELURUH BADAN, MENGGEBU DAN MENGLOWINGKAN KULIT...
    TERBUKTI BERKESAN..
    LEBIH BERKESAN JIKA DIAMBIL BERSAM KYUSOKU BIHAKU

    KYUSOKU BIHAKU + GLOWZ
    MARVELOUS.. REGE SMS/EMEL



    EGYPTIAN MAGIC CREAM

    Purpose Skin Cream by Egyptian Magic
    Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream, the People's Choice is new to your market. Egyptian Magic All Purpose Skin Cream is a phenomenal healing balm with legendary powers due to its unique mixture of all natural ingredients derived only from living plants and organisms. Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream The People's Choice has been on the market since August 1991 with a solid track record, a loyal word of mouth following, and twice the healing power for half the price of conventional skin creams.

    Egyptian Magic All-Purpose Healing Skin Cream "The People's Choice" is made with the blessings and guidance of our ancestors and with the following pure ingredients:

    Ingredients:
    Olive Oil ( Olea Europaea oil), Beeswax, Honey, Pollen, Royal Jelly and Propolis Extract



    118G = RM120
    STOK : 1 UNIT


    5G JAR : RM10


    10G JAR : RM17





















    BENEFIT EMC

    skin moisturizer, makeup remover, diaper rash, skin rash, clear up foot odor chicken pox, stretch marks, athletes foot, sun and wind moisture protection Note: NOT A SUNSCREEN, aromatherapy, essential oils, fungus, hemorrhoids, vaginal moisturizer, vaginal cream, cold sores, chapped lips, dry skin, itchy skin, cracked skin, ashy skin, massage lotion, massage oil, shaving cream for legs and face, after-shave cream for legs and face, relief from razor bumps, dry scalp, itchy scalp, "hair tamer", hot oil hair treatment, surgical incisions, skin irritations, eczema, scars, tattoo, Pets/animals: dogs cats horses, Help to prevent pregnancy stretch marks

    BANYAK LAGI KEGUNAAN YG BOLEH DIGUNAKAN SELURUH BADAN DR RAMBUT HINGGA KAKI.. DPT HILANG KAN JERAWAT, MENCERAHKAN JUGAK..


    CURE NATURAL AQUA GEL




    REVIEW :

    NO FRAGRANCE . NO COLOURING. NO PRESERVATIVES
    MADE OF 90% OF WATER

    GENTLY REMOVE LAYERS OF DRY, DEAD OR ROUGH SKIN TO OBTAIN CLEAR, FIRM, AND IDEAL SKIN..


    Introduction: Cure is a product of Japan. It has been selling well in the market for the past 7 years and was ranked the No. 1 best sellers across Japan in 2005,2006 and No. 2 in 2007 (http://cosme.net). Cure has created a record breaking, 1 bottle sold every 20 seconds. The remarkable result is a affirmation that "Cure Works"
    What is Cure: Cure Natural Aqua Gel is a gentle and natural exfoliating gel that removes dead skin effectively without causing undue stress to the skin. Unlike chemical peels which use strong acid, Cure is very gentle on the skin and only removes the unwanted dead skin. It does not dry or thin your skin which causes your skin to be vulnerable to sunlight.
    Properties of Cure: Made of 90% revitalized hydrogen water and natural plant extracts of aloe vera, gingko and rosemary. Contains no preservatives, fragrance, artificial colorings and alcohol.

    STEPS:

    1. cuci muke macam bese dengan pencuci dan lap
    2. Picit sikit cure dan letak sikit kat bahagian muka yang dikehendaki. Boleh juga apply kat siku, tangan dan kaki
    3. urut cure perlahan2 dlam masa 30-60 saat dan sel-sel kulit mati akan kelihatan setelah itu
    4. Cuci muka dan apply moisturizer dan skincare anda selepas itu. dan akan rasa kulit smooth n bersih je

    BENEFIT:


    1. Boleh digunakan oleh semua jenis kulit
    2. mengecilkan pori, menghilangkan spots dan mengurangkan wrinkles
    3. prevents blackheads, blemishes and pimples
    4. brighten dull n uneven skin tone
    5. stimulate skin metabolism and renewal


    MY REVIEW:
    dah gune almost 1 month, mmg best.. kalau letak atau kite try urut,gosok cure ni dekat cermin,besi..mmg xde ape2 akan terjadi.. xde langsung kuar putih2.. Meh lah try.. exfoliate skin mmg disyorkan setiap hari supaya kulit baru yang dihasilkan akan kelihatan, membuatkan kulit berseri dan segar..










  3. #3
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: HOT EGYPTIAN MAGIC CREAM- FAVOURITE CELEBRITY ( 10G FOC POS EXPRESS RM23)

    PRODUK BARU

    BEAUTISLEEP






    1 KOTAK 60 KAPSUL
    BOLEH GUNA UNTUK 2BULAN

    Regain your youthful looks, health, energy and physical abilities to the level of a strong and healthy young adult.


    IS YOUR BEAUTY IMPORTANT TO YOU?

    DO YOU LOOK OLDER THAN YOUR AGE?

    DO YOU FIND DIFFICULTY SLEEPING?

    FEELING TIRED AND LETHARGIC ALL THE TIME?

    DO YOU WANT TO HAVE A SEXIER AND BEAUTIFUL BODY?

    DO YOU WANT TO ENJOY BETTER SEX?

    DO YOU FEEL DEPRESSED?

    DO YOU WANT TO LOSE FAT AND INCREASE LEAN MUSCLES?

    LOOK NO FURTHER – YOU HAVE COME TO THE RIGHT PLACE….


    FIND OUT HOW BEAUTISLEEP CAN TRANSFORM YOU TO WHAT YOU WANT TO BE!


    1. APA ITU BEAUTISLEEP?

    BEAUTISLEEP berkesan untuk pengurangan lemak di badan.

    Kelebihan mengamalkan BEAUTISLEEP ialah ia berkemampuan untuk mengurangkan lemak di samping membina tisu yang tidak berlemak. Anda boleh merasakan perbezaannya apabila memakai pakaian dan akan terasa kelonggaran pada garis pinggang dan bahagian tubuh yang lain.

    2. BAGAIMANA BEAUTISLEEP BERTINDAK?

    BEAUTISLEEP bertindak pada pemulaan 90 minit pertama semasa tidur. Adalah penting mengambilnya sebaik sebelum tidur. Disyorkan pengambilannya pada masa perut kosong, atau 2-3 jam selepas pemakanan yang terakhir sebelum tidur. Dos yang disarankan untuk BEAUTISLEEP adalah sebanyak 2-3 kapsul sehari. Jika pengurangan lemak ialah keutamaan anda, sangat digalakkan mengamalkan 3 kapsul sehari bagi mendapatkan kesan yang lebih baik dan cepat. BEAUTISLEEP sangat berkesan sebagai salah satu alternative mengawal/mengurangkan lemak badan kerana setiap satu kapsul mengandungi 750MG Neurotransmitter yang sangat terkenal dengan nama GAMMA-AMINOBUTRIC ASID.

    GAMMA- AMINOBUTRIC ASID bertindak sebagai NEUROTRANSMITTER adalah penting dan diperlukan untuk bahagian di dalam otak kita. Ia membuat tidur anda lebih nyenyak dan juga mampu merehatkan tubuh ke tahap yang maksimum.

    BEAUTISLEEP merangsang semula pengeluaran semulajadi HPM yang baik untuk tubuh. Kesan HPM adalah anabolic (pembinaan otot) dan lipotropic (memecahkan dan menggunakan lemak dibadan) secara efektif dan berkesan bagi mengurangkan lemak dan meningkatkan tisu otot yang tegang.

    Selain baik untuk pelangsingan, BEAUTISLEEP juga mampu mengawet-muda keadaan fizikal, lebih sihat dan lebih seksi. Pengeluaran HPM yang sihat dan lancar juga turut membantu menaikkan seri wajah dan juga menganjalkan kulit agar anda tampak muda sentiasa.

    BEAUTISLEEP membolehkan pituari glandular mengeluarkan Hormon Pertumbuhan Manusia pada tahap serupa semasa kita remaja. Tahap HPM yang tertinggi ialah pada usia 20 tahun and ianya akan menurun apabila kita meningkat usia. Oleh sebab itu, Beautisleep adalah baik bagi melambatkan penuaan.

    3. ADAKAH BEAUTISLEEP SESUAI UNTUK BINA BADAN?

    HPM berkemampuan untuk menyimpan nitrogen di dalam tubuh. Ia juga meningkatkan kadar protein sintesis tanpa mengganggu protein di dalam sel. Kesan ini dapat memberi anda badan yang tegang tanpa lemak. Oleh sebab itu badan akan lebih kemas, berotot dan terbentuk cantik. HPM boleh membantu:

    * Pengurangan lemak di badan kepada 72%
    * Meningkatkan tisu otot kepada 81%
    * Meningkatkan kekuatan otot kepada 88%
    * Menambahkan daya senaman kepada 81%
    * Menambahkan bersenam- Ketahanan kepada 83%
    * Meningkatkan tahap kekuatan kepada 84%
    * Meningkatkan kesembuhan kepada 71%
    * Meningkatkan tulang belakang (Fleksibiliti) kepada 53%
    * Meningkatkan immunisasi sistem kepada 73%

    4. BOLEHKAH BEAUTISLEEP MEMPERBAIKI HUBUNGAN KELAMIN?

    Hormon pembesaran Manusia (HPM) berkemampuan membesarkan organ seks. Pengambilan Beautisleep yang konsisten mampu merangsang semula otot organ yang mengecut supaya aktif dan mengembang semula. Selepas usia 40 tahun, alat kelamin lelaki dan wanita (clitoris) akan megecut, dan pengajian baru telah mendapati selepas pegambilan HPM, organ seks akan mengembang/membesar seperti hampir sama semasa anda berumur 20an. Selain dari pembesaran di dalam saiz terdapat juga peningkatan pada fungsi seks anda. HPM membaiki hubungan seks anda dari sudut rangsangan, peningkatan libido, dsbgnya. HPM mampu:

    * Meningkatkan potensi seks dan frekuensi kepada 75%
    * Ketegangan kemaluan lelaki kepada 62%
    * Mengatur semula kitaran haid kepada 38%

    5. KEBAIKAN LAIN APABILA MENGAMALKAN BEAUTISLEEP?

    * Mengurangkan lemak
    * Penambahan tisu otot yang kurang lemak
    * Peningkatan kekuatan
    * Peningkatan sistem immunisasi
    * Pembaikkan fungsi seks
    * Keanjalan kulit
    * Kekurangan kedut-kedut di muka
    * Mengurangkan selulit
    * Membaiki penglihatan
    * Menambahkan memori
    * Menyenyakkan tidur anda
    * Menambahkan prestasi senaman
    * Menstabilkan darah tinggi
    * Membaiki kolestrol
    * Meningkatkan tulang selaput
    * Melebatkan rambut dan kualiti rambut
    * Menyembuhkan lukaBEAUTISLEEP sesuai untuk lelaki dan wanita.

    7. BERAPAKAH UMUR YANG SESUAI DAN APAKAH KESAN SAMPINGAN BEAUTISLEEP?

    Kami mencadangkan Beautisleep diamalkan pada usia 20 tahun ke atas. Dos yang disarankan ialah 1-3 kapsul sehari tetapi ujian yang kami lakukan ialah dengan pengambilan 3 kapsul dan lebih. Untuk wanita yang hamil disarankan supaya mendapat nasihat pakar perubatan sebelum mengamalkannya.

    8. HPM TERKENAL UNTUK ANTI-PENUAAN, ADAKAH BEAUTISLEEP BOLEH MELAMBATKAN PROSES PENUAAN?

    Beautisleep adalah produk sesuai untuk Anti-Penuaan.Laporan suratkhabar di STAR, pada June 2004 menyatakan: neurotransmitter menurun apabila kita meningkat usia. Dengan itu kombinasi NEUROTRANSMITTER dan tahap HPM adalah penyelesaian untuk kejelitaan dan nampak muda selalu. Ini semua berlaku apabila anda mengamalkan Beautisleep.



    9. BERAPA LAMAKAH SAYA DAPAT MELIHAT KESANNYA?

    Dalam kebanyakan kes, anda akan dapat merasai kesan positif pada minggu pertama pengambilannya seperti tidur yang lebih nyenyak dan selesa, lebih cergas dan bertenaga, dan sebagainya. Amalan Beautisleep yang berterusan akan dapat dirasai berlaku di dalam tubuh juga secara fizikal, tubuh akan lebih kemas dan anda akan melihat kekurangan lemak dibadan, selain dari itu rasa cergas, selesa, tenang, dsbgnya. Kami sangat mengesyorkan anda mengambil BEAUTISLEEP selama 3 bulan berturut-turut untuk menghilangkan lemak di badan.

    10. ADAKAH BEAUTISLEEP SELAMAT DAN APAKAH KESAN SAMPINGANNYA?

    Beautisleep selamat untuk digunakan tanpa sebarang kesan-kesan negatif. Ramuan GAMMA-AMINOBUTRIC ASID telah ditemui pada 1883 tetapi pada waktu itu ia hanya digunakan sebagai neutrotransmitter bagi penyakit saraf.Kini, kajian mendapati ia juga amat ketara bagi PENGUmempunyai kesan yanRANGAN LEMAK dan badan yang lebih sihat.


    12. ADAKAH SAYA PERLU BERDIET ATAU BERSENAM APABILA MENGAMBIL BEAUTISLEEP?

    Bersenam dan diet adalah satu gaya hidup hampir sempurna dan amalan gaya hidup sihat. Namun begitu, dengan pengambilan Beautisleep ditambah dgn amalan pemakanan yang seimbang dan senaman ringan dapat memaksimumkan kesan positif pada tubuh anda.

    13. BAGAIMANAKAH BEAUTISLEEP DIJUAL?

    BEAUTISLEEP dijual di dalam botol (60 kapsul) atau serbuk (70 gm) didalam pek.

    DODO PALGANTONG SUNNY SET
    SOLD OUT

    HOT ITEM AT KOREA DAN HONG KONG



    Senarai pakej:
    1. Palgantong Sunny BB Cream SPF 25 PA++ (15gr)
    2. Palgantong Sun Loose Powder SPF 30 PA++ (10gr)
    3. 2x Powder Puffs


    Sunny BB Cream membantu dengan sangat efektif dalam memperbaiki tona kulit, melindungi cela dan garis2 halus dengan baik. Melindungi kulit muka daripada pancaran matahari dengan SPF 25 PA++ dapat membantu menghalang pembentukan black spots. membuatkan mekap lebih tahan lama sebab kandungannya oil-free.

    Dodo powder membantu melindungi pori, menyerap minyak dan mebantu menjadikan mekap perfect sepanjang masa..


    DODO PALGANTONG MORNING SET
    STOK : 10 UNIT
    MY PRICE : RM25


    Menghasilkan wajah yang lebih cantik dan membantu menghasilkan flawless natural look di muka

    Senarai pakej :
    1- palgantong thearatical loose powder 10g
    2-Palgantong bb cream SPF 1515g
    3-Powder puff

    Palgantong bb cream morning merupakan sunblock dan foundation. Sangat efektif menahan sinar UV, melembab kulit kerana mengandungi jojoba oil dan hyaluronate. Bedak dodo boleh menutup pori2 yang kelihatan di muka. Perfect untuk mekap kerana menghasilkan kesan 3D, dapat menyerap lebihan minyak dan bedak tahan lama


    DODO THEARATICAL POWDER LIMITED EDITION 10G



    10g = RM13
    1 BOX ( PINK + LAVENDER) = RM24

    STOK LAVENDER : 4 UNIT
    STOK DODO ORIGINAL BEIGE : 2 UNIT


    Ada 2 warna:
    1- original beige (pink box) - untuk pinkish look
    2- Color pearl powder - untuk yellowish look


    This year, Palgantong committed to the [bare makeup Variations] reaches its climax, launched a new limited special edition Sui Fen-Flower collection, must have a pleasant surprise to bring you freshness.
    The new limited edition portfolio of autumn and winter ..
    Will be installed to achieve the ultimate perfection naked ....
    Looking finish, or liquid foundation for later use.

    Powder as the use of a layer of makeup after gently sweeping, flashing bright pearl ingredients can be used as partial to mention.
    Limited Special Edition Suifen 08 Flower collection includes a set of two colors Department of Suifen. There has always been of the most popular Movie detailed natural color of the transparent muscle (OB) Sui Fen, hue nature, is able to create natural-looking results. Filled with new members to join the new romantic smoked purple Suifen, which with a faint nausea powder, in addition to bringing flickering effect, the better adjustment of yellowish color. In response to needs, either individually or with the use of makeup can make more paste and more durable

    GOLD FACIAL POWDER
    50G : RM5



    ~ sooth and calm skin
    ~ promote blood circulation
    ~ speed up skin metabolism
    ~ counteract damage of free radical
    ~ repair fabric organization
    ~ effectively prevent forming of wrinkles
    ~ smooth fine lines
    ~ enhance elasticity and radiation of skin
    ~ rapidly repair damaged cells
    ~ constantly supply power and nutrition needed by skin
    ~ skin whitening,
    ~ spots desalting


  4. #4
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: HOT EGYPTIAN MAGIC CREAM- FAVOURITE CELEBRITY ( 10G FOC POS EXPRESS RM23)

    THE GREATEST SKINCARE FROM KOREA

    BB CREAM
    BB cream ialah satu kosmetik yang memberikan coverage terbaik seperti foundation yg berasal daripada Korea. BB cream tidak menutup pori2 ataupun merosakkan kulit. Dalam masa yg sama, ia akan membaiki kulit yg rosak jika dipakai secara berterusan. Ia mengandungi Aloe Vera(melembabkan), Green Tea(tight pores), Caviar(menegangkan kulit). kebanyakan pengguna yg telah guna mengatakan kulit mereka beransur sihat dan cantik dlm beberapa minggu.

    SKINFOOD MUSHROOM BB CREAM
    5G = RM10
    STOK 5G : 1 UNIT JE TINGGAL (02)

    Terdapat 2 shade:
    No 01 untuk kulit cerah ala2 pink
    No 02 untuk kulit fair-medium cerah ala2 kuning tone


    SKIN79 HOTPINK


    • sesuai untuk kulit yg berminyak
    • spf 25
    • sunblock + foundation + whitening


    • For all skin types, including sensitive skins, blemish prone skins, and dull looking skins
    • Whitening and wrinkle improvement all day
    • UV protection for the skin
    • 10-in-1 one step solution
    • Light like a feather
    • Skinny fit base make-up






    SKIN79 VIPGOLD
    STOK : 2 UNIT

    BB cream that presents luxurious skin ingredients (gold and caviar) with an abundance of nutrition keep skin resilient and moist and its whitening and wrinkle fighting properties helps maintain clear and resilient skin, while giving the skin a natural and bright look.






    SKIN79 PRESTIGE BEBLESH BALM SPF25
    STOK : 1 UNIT
    WEIGHT :
    40G








    SKIN79 THE ABSOLUTE TOTAL
    STOK : 1 UNIT
    WEIGHT :
    40G





    DR JART SILVER
    STOK : 4 UNIT
    # untuk kulit yg berminyak, combination
    # good oil control
    # SPF 35
    # High coverage
    # sebagai sunblock, foundation dan whitening

    Size:
    50ml

    Product Description:
    Whitening and UV protection (SPF35 PA++)
    Albutin ingredient helps skin to be brighter and clearer. Whitening and UV protecting functions protect the skin from inner and outer harmful pollutants and make the skin healthy.

    Controls sebum with out any oily complexions
    Sebum controlling function prevents oily complexion caused by excess sebum and secretion of maintaining soft and moisture skin.

    Natural finish and healthy glowing complexion with excellent coverage
    Perfectly covers reddish skin and blemishes. Deliver the skin tone bright and balanced with soft and excellent application.

    Protects and soothes for the sensitive skin
    Safe to use on sensitive and trouble skin with ingredients Hyaluronic acid for an excellent moisturizer, and Centella Asiatica for the excellent calming skin.

    Main Ingredients:
    Albutin: Whitening effect
    Pore Purifying Complex: Oxygenation effect
    Hyaluronic Acid: Natural moisturizing effect
    Coenzyme Q10: Tightening effect
    Centella asiatica extract: Protecting and soothing effects

    How To Use:
    After skincare routine, apply a proper amount onto face and neck. No need to wear additional sun protectors nor foundation. Remove it by using Make up remover such as Magic Cleansing Oil Foam.









    DR JART BLACK
    STOK : 3 UNIT

    # untuk kulit normal/dry skin
    # SPF 35
    # High coverage
    # sebagai sunblock, foundation dan whitening


    Size:
    50 ml

    Product Description:
    Whitening, Wrinkle reduce, and UV protection (SPF25/PA+++)
    Focused on dermatological functional BB.

    Light and soft application
    Deliver the moisture and soft with out stickiness and cluster on the skin.
    Feel the skin comfort with light application.

    Natural coverage allows for usage by both men and women
    Naturally covers for consistent skin tone.
    Natural payoff allows for men and women.

    Perfect for dry weather
    Contains excellent moisturizing botanical extracts to prevent dry and rough skin to keep moisture and shine for a long period of time. This extracts also protect the skin inner and outer harmful pollutants.

    Main Ingredients:
    Arbutin: Whitening and brightening effects
    Chamomail Extract : Soothing effect
    Adenosin : Anti-Wrinkles and Lifting effects
    Titanium Dioxide: UVA/UVB Protection effect
    Allantoin: Moisturizing effect
    Collagen: Tightening effects

    How To Use:
    After skincare routine, apply a proper amount onto face and neck. No need wear additional sun protectors nor foundation. Remove it by using Make up remover such as Magic Cleansing Oil Foam.

















    DR JART WATER FUSE BB CREAM
    STOK : 1 UNIT

    Mixed with Water Drop and BB Cream
    SPF 27 / PA++ Provides sun protection from UV rays to skin. This gentle BB Cream enhances skin’s natural radiant glow while covering blemishes for a clean, natural finish. Goes on smoothly and stays put throughout the day. Water Holding System helps maintain healthy moisture level to leave a dewy, flawless look without glossiness. Porous powder controls sebum production while protecting skin from hazardous environment factors.

    1. Apply on your face and neck evenly after skin or essence.
    No need to use make-up base or foundation.
    (Use sun cream before BB cream if you need to)


    2. Repeat applying when staying outside for long.







    DR JART WATER DROP
    70ML

    Product Description :
    Whitening & Moisturizing Water Drop! Transforms skin into a brighter complexion. Whitening and moisturizing in one single step. Special type of emulsion that transforms into water drop once applied to skin and burst in order to whiten and moisturize skin. Whitening water drop forms a thin film on your skin and block loosenss of the moisture, and it makes you feel the moistmess all day long.
    How To Use :
    1. After following skin and serum, in the morning and evening, apply adequate amount on face and neck and carefully tap with your hand.
    2. Apply when needed after washing face and dry.






    DR JART PORE RETIGHTEN MASK
    STOK : 1 UNIT

    Pore Control Clay Mask
    It is the wash off type mask that cleans the pores and unecessary sebum and keratin with superior sebum absorption action of natural clay and tightens the enlarged pores to make into the smooth skin. It tightens the enlarged pores compactly to make into the elastic skin texture.

    How to Use
    1. With proper amount, apply on your face avoid your eye and lip area.
    2. Clean with warm water after 10~20 minutes and the basic care follow. It is more effective to use regulary once or twice a week.








    MISSHA M PERFECT COVER BB CREAM SPF 42++


    [Sun Protection + Whitening + Wrinkle Care, 3 in 1]
    It protects skin from sun damage and gives anti-aging benefits, and provides maximum coverage.
    Missha M Perfect Cover B.B Cream offers a novel skin care concept with B.B Cream, which lighten skin tone by healing visible wrinkles and blemishes with excellent skin cover ability and prevent skin aging through effective whitening and anti-wrinkle properties
    This M Perfect BB Cream makes your skin tone clean and natural by concealing blemishes with excellent skin coverage. Its moisturized application with W/S texture makes sleek skin tone while supplying moisture and nutrition at the same time.





    SOS BB CREAM
    STOK : 1 UNIT

    # Sangat popular di Korea, Taiwan dan Thailand
    # Oil control good
    # mencerahkan dan membuat kulit muka glowing
    # Nude dan natural mekap
    # Membaiki dan meredakan kulit yang rosak
    # Memudarkan wrinkle dan menyamaratakan tone kulit
    # Sesuai untuk semua jenis kulit









    Amethyst Pore Control Pack
    STOK : 1 UNIT

    Feature of Product : -
    ♥ Silicon powder bagus untuk menyerap minyak
    ♥ Salicylic acid ingredient comes to a standstill of skin cell.
    ♥ root of mulberry tree , herb ingredient supplies the nutrition to pores.
    ♥ Amethyst powder release infrared Ray 91%, the infrared ray makes skins temperature rising, promoting the circulation of the blood, speed up metabolism and so on.

    ♥ untuk mengecilkan liang roma








    TONY MOLY HOT IN KOREA... STANDARD AS SHU EUMURA, ESTEE LAUDER AND ETC. ..
    ~~MANY PEOPLE ADDICTED TO IT~~


    TONYMOLY was born with having a meaning called the beautiful magic forest.

    It points to the relaxation in the skin, the province in the skin, and the beauty in the skin, and is brand of hoping to approach with convenient feeling.





    Tonymoly Shop, which was born in Europe in the 19th century, has motive as the art nouveau mode, which is gorgeous modern style in France. The smooth curves, which came from nature, and the patterns, which was harmonized with several kinds of plants, were created




    What's more about this is the current famous cosmetics brand in South Korea and the spoken person is KIM HYUNJOONG. Yes is HIM!!!

    TonyMoly Tomatox Brightening Mask 70g
    RM 60
    STOK : 1 UNIT







    description
    Tony Moly Tomatox Brightening Mask contains fresh tomato and vegetable extracts. With the bright red granules of oxygen bubble, it purifies the skin and then provides a large amount of oxygen deep into the skin, instantly leaving the skin fair, smooth and delicate with an even tone. Tomato is rich in vitamins and minerals. It can get rid of the toxins of skin. The product is especially suitable for sensitive skin. Vitamin A and lycopene, the anti-oxidizing ingredients of tomato, are widely used in the pharmaceutical sector to help control puffiness and relieve chafing. Therefore, this product is suitable for sunburned skin, skin with accumulated melanin, as well as dull skin due to poor blood circulation or bad living habits.

    how to use it
    After cleansing face, apply the mask to face. Avoid mouth and nose areas. Wait for 2-5 minutes and rinse off with lukewarm water.

    ingredients
    Tomato extract, portulaca pleracea extract, sunflower seed extract

    suitable for
    all skin type


    TonyMoly Appletox Smooth Massage Peeling Cream 80g
    RM 60
    STOK : 2 UNIT




    description
    Tony Moly Appletox Smooth Massage Peeling Cream contains keratin extracted from green apple, papaya and other fresh vegetables to provide moisture and to better eliminate waste and clean up old skin cells. The active fruit acids contained in green apples eliminate cuticles in pores, allowing the skin to have more effective absorption of the nutrients provided by masks and other daily skin care products. The keratin extract of papaya leaves the skin fresh, transparent and clean. By giving a massage, you will make your skin healthier and livelier.

    how to use it
    After cleansing face, apply an appropriate amount to face. Avoid mouth and lip areas. Gently massage for 1-2 minutes. Leave it for about 30 seconds. Gently massage the face and rinse off with lukewarm water.

    ingredients
    Putsagwa, keratin extract of papaya









    TONY MOLY Berry Berry Whitening Cherry Sleeping Pack
    RM 70
    STOK : 1 UNIT





    Concept
    Silky soft gel typed sleeping pack that provides moisture and nutrition while sleeping, according to sleeping rhythm of human body. Specially made for whitening/brightening effects. Apply all over the face, no need to wipe off.


    DESCRIPTION
    7 kinds of natural ingredients (Rose mary, chamomile, Ho-jang, Gam-cho, Gold, Byung-pool, and green tea) and the cherry extracts soothe and relax the skin that has been exhausted for the day. Containing albutine, it excellently whitens skin by retraining formation of melanin.


    TIP
    In the morning after the night with sleeping pack, wash your face with water only and you will feel silky and soft skin.


    USE
    At the time of night skin care, apply toner and lotion. Take appropriate amount of sleeping pack and apply all over the face evenly enough. Take a sleep, and wash the face in the morning.


    SIZE
    80g


    TONY MOLY Berry Berry Wrinkle Blueberry Sleeping Pack
    RM 70
    STOK : 1 UNIT



    CONCEPT
    Silky soft gel typed sleeping pack that provides moisture and nutrition while sleeping, according to sleeping rhythm of human body. Specially made for wrinkle care. Apply all over the face, no need to wipe off.


    DESCRIPTION
    7 kinds of natural ingredients (Rose mary, chamomile, Ho-jang, Gam-cho, Gold, Byung-pool, and green tea) and the gblueberry extracts soothe and relax the skin that has been exhausted for the day. Containing adenocine(certified by Korean FDA), it gives wonderful effects in skin firming and wrinlke care.


    TIP
    In the morning after the night with sleeping pack, wash your face with water only and you will feel silky and soft skin.


    USE
    At the time of night skin care, apply toner and lotion. Take appropriate amount of sleeping pack and apply all over the face evenly enough. Take a sleep, and wash the face in the morning.


    SIZE
    80g


  5. #5
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: HOT EGYPTIAN MAGIC CREAM- FAVOURITE CELEBRITY ( 10G FOC POS EXPRESS RM23)

    AMPOULES

    Ampoules ni diperbuat daripada france.. sangat easy absorb dekat skin.. Kalau ampoules terlalu pekat, lambat dan susah absorb oleh kulit.. France ampoules ni jugak xberminyak dan melekit seperti ampoules2 yang lain.. Jojot dah guna ampoules france ni daripada bulan 1 tahun 2009.. Masa tu jojot gune purifying,clarifying and mandarin ampoules, tetapi cube 2jenis..France ampoules dan German ampoules.. selalu beli 4jenis ni aje.. Beautician banyak gune France ampoules sbb mereka cakap tidak berminyak..

    1 KOTAK:
    RM30
    10VIALS (3ML TIAP SATU)

    3KOTAK RM75..



    • Purifying

    Membantu mengecutkan jerawat dengan cepat. soothing area2 yg sensitif dan mengalami keradangan. Mempunyai antiseptik dalam kandungan untuk mematikan kuman di yang mempercepatkan matinye jerawat

    • Whitening

    mencerahkan kulit dengan baik. Menghilangkan parut,dark spots dan pigmentasi semua. Mengandungi kombinasi vitamin yang sangat efektif dalam menangani menghalangnya kewujudan melanin dengan banyaknya.
    • Hydrating

    mengandungi kandungan essential minerals yang diperlukan oleh kulit untuk membaiki struktur kulit supaya kelihatan lebih cantik. Membantu megembailkan kulit yang bermasalah menjadi lebih sihat.

    • Collagen

    Collagen membantu menghilankan/mengurangkan kedut2 dan garis halus di sekitar muka, anti penuaan,melembapkan kulit, menegangkan kulit. membantu mengekalkan mekap supaya tahan lama sepanjang hari pemakaian.
    • Mandarin

    terdapat antiseptic, purifying dan astrigent. membantu mengawal minyak, sebum dengan baik, mengecilkan liang roma,membuatkan kulit kelihatan lebih bersih dan membuatkan kulit seimbang daripada segi kelembapan yg mane menegangkan kulit.
    • Eye care

    meningkatkan kesan kelembapan dikawasan area mata yang kekeringan. Membantu menghilangkan garis2 halus, dark circles, eyebag dan kedut di kawasan sekitar mata.

    • Vitamin C

    membantu detox kulit dan mengecilkan liang roma. mempunyai kandungan vitamin C yang tinggi. membantu menghilangkan jerawat kerana mempunyai kandungan purifyin dan astrigent


    untuk mendapatkan kesan tebaik daripada ampoules, gunakan ampoules yang sama dalam tempoh 10 hari sekurang2nya. 1botl ampoule boleh digunakan 3hari sahaja,kerana kandungannye diperbuat daripada natural ingredients.lepas guna tutup dengan tisu atau rapatkan balik pecahan kaca.

    CARA GUNA


    1. pencuci>toner>ampoule>sunblock
    2. pencuci>toner>ampoule>krim malam
    3. pencuci>toner>ampoule>masker

    CARA SAPU



    3D PEEL OFF MASK
    1 paket RM7

    Masker ni selalu digunakan di butik2 kecantikan... jojot pernah pegi kat salun di pekan jojot 2thun lepas dan pernah muka diapply dengan masker ketika buat facial..Masa tu sangat tertarik sebab masker tuh serbuk, tapi bile dah kering kat muke, tarik jadi sekeping terus..macam kenyal..Sejak tu mencari masker jenis ni.. Boleh digunekan bersama ampoules atau guna sahaja air mineral Masker yang disupply di butik kecantikan mmg tidak ada dilabel, jadi masker2 ni diambil direct drpd salun..



    VITAMIN C (warna kuning)
    Sangat lembut bertindak terhadap kulit. Mencerahkan dan memberi kesan hidrating kepada kulit. meningkatkan tahap kelmbapan kulit dan merupakan anti penuaan.

    PEPPERMINT (warna hijau)
    Untuk kulit yang berminyak. Boleh mengawal pengeluran sebum supaya tidak berlebihan. Menyegar dan menyejukkan kulit muka.

    ROSE FLOWER
    (kaler krim dengan ade bintik2 merah macam tuh)
    Melembapkan kulit dan meberi kesan smoothing juga. mebuatkan kulit lebih tegang dan lembut. mengimbangi kulit dengan kadar kelembapan yang baik

    LAVENDER
    sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya kulit yang sensitif dan bermasalah. Membantu menenangkan,melembapkan,soothing dan melgakan keradangan yang terjadi pada kulit



    SEMUA MAKE UP YANG TERDAPAT DI SINI ORIGINAL BELAKA




    CRISTIAN DIOR IN FULL SIZE BUT NEW TESTER PACKAGING
    MY PRICE : RM35 | RETAIL : RM88
    CLEARANCE : RM25

    DARI KIRI :

    • 516 DIOR NAUGHTY BROWN
    • 026 - SOLD
    • 515 Dior Rouge, Serene Beige
    • 029 - SOLD
    • 347 Dior Addict, Beige Projection
    • 384 - SOLD
    • 369 - SOLD
    • 684 - SOLD



    MAC EYESHADOW
    MY PRICE: RM40 | RETAIL PRICE RM57
    CLEARANCE : RM35





    KIRI : A LITTLE FOLIE
    KANAN : RICH FLESH



    ASSATA

    ASSATA HYDRATING MASK
    10G JAR : RM20


    Assata hydrating Mask merupakan masker yang tidak mengandungi alkohol. Ia sejenis masker seperti gel. Melembabkan, mencerahkan, menegangkan dan mengurangkan irritasi2 yang terjadi kepada kulit.Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit terbakar akibat matahari, sensitif, berjerawat dan kesat
    Boleh juga calm, soothes dan hydrate kulit muka kita.

    For all skin types especially thinning, fragile, sensitive, acne sensitive and sun-burn skin.



    HYALURONIC MOISTURIZER
    5G JAR: RM17



    Merupakan pelembab yang tidak sticky dan ringan apabila disapu pada kulit. Melembabkan kulit dengan baik termasuk dengan sel2 kulit sekali. Sesuai untu semua kulit kecuali kulit yang berjerawat dengan sangat teruk.


    Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan!

    STOK : 1 UNIT
    RESERVED : 3 UNIT


    Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

    Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

    Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi. Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang d iidamkan setiap wanita. Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.

    Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

    Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:

    Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
    Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
    Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.

    Kualiti yang tinggi.

    Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.

    Kesan Penggunaan:

    Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan Lelan Vital Bust Serum yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica.

    NOTA: Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.

    Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

    Menambah saiz payudara.
    Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
    Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
    Menganjalkan kulit yang melendut.
    Melambatkan proses penuaan.
    Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
    Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
    Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
    Mengetatkan vagina.
    Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
    Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
    Menambah tenaga dan kecergasan
    Mengatasi masalah sukar tidur
    Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'

    Kandungan:
    Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

    Amaran :

    Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.

    Cadangan Pengambilan :

    1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.

    * Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari.
    * Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
    * Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
    * Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.





    ~~ SAMBAL IKAN BILIS~~





    Sambal ikan bilis ni favourite satu family, sedara termasuk lah kengkawan kami.. Sambal ni dimasak garing hasil kombinasi ikan bilis, bawang dan cili api.Garam xgune, sbb ikan bilis tuh mmg da masin.. Tahan lame, letak luar seminggu lebih pun tahan lagi, tapi salunye 2 3hari dah hbs klu kat umah.. Kena bertengok, klu x, mau dihadap kat bebudak tuh..
    Kawan2 masa kat Hostel sekolah dan kawan2 universiti aizah dulu sangat suke sambal ni terutamanya makan dengan roti..PERGHHH marvelous..
    Bile ade je sambal ni, kitorang mesti beli Roti Gardenia..
    huhu berebut2 makan.. Xkisahlah kat rumah ke,kat hostel..

    Adik lak masa g PLKN tahun ni, adoiisshhh tiap2 minggu mesti anta satu bekas tupperware aiskrim tuh untuk dia and kawan2 dia makan.. selama 3 bulan tiap minggu berhantar..sbb kawan2 die mesti tanya..

    Kalau family2 sedare and kengkawan datang, masaklah sambal ni.. rebut2.. hehe.. sambal ni pun dibuat xlah pedas sangat sbb yg nak makannye ramai..

    Sedap dimakan dengan nasi, Roti (FAVOURITE KAMI), bubur..
    kalau sudah je masak sambal ni, cepat2 masak nasi...
    huhu adik bongsu kami nasi xmasak lg dah tunggu depan kuali..
    kalau amek sikit drpd pinggan die mase tgh makan, mesti marah2..padahal banyak lagi sambal ni kat dapur..

    JADI, MARILAH RASA... !!
    buat masa ni, sesiapa yang beli apa2 barang daripada jajawafiplasa, akan diberi sedikit trial sambal ni..hehe




    SAIZ BEKAS BULAT : RM15




    SAIZ KECIL : RM4

    ORDER PERLU DIBUAT SEBELUM HARI SABTU... SEBAB HARI SABTU DAN AHAD JE MAK AIZAH BOLEH WAT..
    JADI PENGEPOSAN POSLAJU SETIAP HARI ISNIN..


    POSLAJU : RM6


  6. #6
    Peniaga Crystal Mall
    Join Date
    09 Jan 2010
    Posts
    108

    Default Re: HOT EGYPTIAN MAGIC CREAM- FAVOURITE CELEBRITY ( 10G FOC POS EXPRESS RM23)

    glowz klu amik 10 brp ye...nk jual ofline

  7. #7
    Peniaga Crystal Mall
    Join Date
    09 Jan 2010
    Posts
    108

    Default Re: HOT EGYPTIAN MAGIC CREAM- FAVOURITE CELEBRITY ( 10G FOC POS EXPRESS RM23)


  8. #8
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    09 Jan 2008
    Posts
    3,541

    Default Re: HOT EGYPTIAN MAGIC CREAM- FAVOURITE CELEBRITY ( 10G FOC POS EXPRESS RM23)

    wah kedai baru...tahniah.. Selamat Berniaga "

  9. #9
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: HOT EGYPTIAN MAGIC CREAM- FAVOURITE CELEBRITY ( 10G FOC POS EXPRESS RM23)

    Quote Originally Posted by Nurdania View Post
    wah kedai baru...tahniah.. Selamat Berniaga "

    time kasih kak
    alhamdulillah.. hasil simpanan belajar

  10. #10
    Pemilik Plaza Rafflesia
    Join Date
    19 Jan 2009
    Posts
    1,106

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM, FULL JAR FOC POS LAJU ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    slamat berniaga jojot. blajar smbil bisness.. bagus bagus. moga murah rezeki kt sini

  11. #11
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM, FULL JAR FOC POS LAJU ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    Quote Originally Posted by AdminRaf View Post
    slamat berniaga jojot. blajar smbil bisness.. bagus bagus. moga murah rezeki kt sini

    mcm tuh lah kak
    harap2, sebelum ni jual kat kawan2 aje..
    thanks akak

  12. #12

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM, FULL JAR FOC POS LAJU ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    HYE

    nak em 10 g
    glowz 1box
    rice milk 1pc

    bg spesel price hehehe

  13. #13
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM-favourite celebrity ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    akak yg semalam beli tuh sile PM saye
    hv something want to share

  14. #14
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Oct 2009
    Posts
    70

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM-favourite celebrity ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    pm me harga emc skali ngan pos ye

  15. #15
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM-favourite celebrity ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    Quote Originally Posted by gee91 View Post
    pm me harga emc skali ngan pos ye

    dah pm ok..

  16. #16
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM-favourite celebrity ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    hye semua..
    hepi chinese new yer..
    malam ni dah xon9..
    petang esok blk kg..

    sape2 nak beli, boleh lah sms yer?
    esok pagi2 boleh sy pos brg

    selamat bercuti n balik kampung

  17. #17
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Oct 2009
    Posts
    70

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM-favourite celebrity ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    ok ni payment nya:
    Reference Number:94761571Transaction Status :SuccessfulTransaction Date Time:12-Feb-2010 17:54:34 PMTransfer From:13020132560528Account Type:Savings AccountTransfer To:05020696267528Beneficiary Name:NOOR AIZAH BT MAHATAmount:RM20.00

    tq tokey..nanti kalu bgus,gee order lg
    Last edited by gee91; 16th June 2010 at 10:44 PM.

  18. #18
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM-favourite celebrity ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    Quote Originally Posted by gee91 View Post
    ok ni payment nya:
    Reference Number:94761571Transaction Status :SuccessfulTransaction Date Time:12-Feb-2010 17:54:34 PMTransfer From:13020132560528Account Type:Savings AccountTransfer To:05020696267528Beneficiary Name:NOOR AIZAH BT MAHATAmount:RM20.00

    tq tokey..nanti kalu bgus,gee order lg

    noraziha abdul rahim
    5619 batu 8,
    bukit payong,21400,marang,terengganu..


    ok
    dah pos hari ni
    thnx

  19. #19
    Ahli Baru
    Join Date
    14 May 2008
    Posts
    317

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM-favourite celebrity ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    hi jojot,

    pinky nak tnye, kalau beli EMC(full size), kuantiti dlm 2-3 botol,bape bole dpt ek? tp pinky survey2 dulu yea... macih...

  20. #20

    Default Re: EGYPTIAN MAGIC CREAM-favourite celebrity ( 10G RM20), RICE MILK SOAP, GLOWZ( FREE EM CREAM)

    dear
    want more gLOwz 1box n EMC 1 jar

 

 
Page 1 of 99 123451151 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي