Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 20 of 91
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Super Rxlite, Rxlite untuk Langsing dengan Mudah, Berkesan dan Lazat !! TAK PERLU TAHAN LAPAR!










    Mulakan hari anda dengan minuman gantian makanan RxLite.





    • Rasa Koko yang lazat
    • Penambah Tenaga
    • Mengurangkan Rasa Lapar
    • Menambah Protein dan Kalsium yang diperlukan oleh badan






    Jom sertai sekarang & nama anda akan disenarai di sini!! Anda juga boleh hubungi mereka utk dapatkan RxLite anda !!




    Kota Bharu/Pengkalan Chepa/Kubang Kerian
    KakTi - 019 911 4933 (Mobile Stockist)

    Kok Lanas/Panji
    Shaheeda - 017-9371007

    Pasir Putih/Machang/Pasir Tumboh
    Wani - 013 919 6151




    SELANGOR

    Wangsa Maju/Sri Gombak
    Nurussyifa - 016 665 1405

    Shah Alam/Sabak Bernam/Kuala Selangor/TTDI Jaya
    Hanan - 012 2747652

    Kajang
    Nadiah ~ 019-2822200



    Gombak / Kepong / Selayang / Batu Caves
    Fyzul ~ 0122658354

    Puchong
    Norasyikin ~ 013-257 7641

    KUALA LUMPUR

    Masjid Jamek / Taman Melati / Keramat / Setapak / Bkt Antarabangsa
    Fyzul ~ 0122658354

    Taman Setapak Jaya
    Nazura - 019 2000137

    Faizatul - 012-8730014


    PERAK


    Parit Buntar
    NOOR ALIZA ~ 017-7187326

    JOHOR

    Pasir Gudang
    Nazirah ~ 013 9455070


    MELAKA


    Lubok China
    Hadijah ~ 019 274 1405



    WEB AUTO DOWNLINE JUGA AKAN MENJADI MILIK ANDA BILA MENYERTAI KAMI!





    Last edited by QasrinaMall; 12th June 2011 at 11:29 AM.

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    DAPATKAN RxLite Anda di sini !!!!



    RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Beliau lebih dikenali dengan penggilan 'Doktor Sukan'. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.




    Soalan-soalan lazim:

    1. Bagaimana rasanya?

    Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.



    2. Bagaimana cara penyediaannya?

    RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.




    3. Bagaimana ia berfungsi?

    RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.




    4. Berapakah sukatan yang diperlukan?



    Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.




    5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?

    RxLite tidak sesuai bagi:


    1. kanak-kanak di bawah 12 tahun,
    2. ibu mengandung,
    3. mereka yang mempunyai sejarah sawan
    4. mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
    5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.


    Harga :

    1 kotak - RM138.00 (30 sachet)

    2 kotak - RM248.00

    **************************************************

    Pek Percubaan :

    10 sachet + shaker - RM50.00

    20 sachet + shaker - RM95.00


    Kos Penghantaran / Poslaju :-


    Semenanjung - RM6.00

    Sabah / Sarawak - RM10.00

    ************************************************** ************
    Nak jadi Dealer / Ahli?


    Cuma perlu bayar RM248 (S.M)/ RM258(Sabah/Sarawak), anda akan mendapat :

    1) Keahlian

    2) 2 kotak RxLite (setiap kotak mengandungi 30 sachet)
    3) Shaker
    4) Penghantaran Percuma







    UNTUK YANG BERMINAT JADI AHLI, SILA EMAIL PADA KakTi :-


    Nama : -

    No. K/Pengenalan :-

    Alamat Rumah :

    No H/p : -

    Nama & No. IC Pewaris :



    Kalau pada yg serius untuk dapat duit dan nak dapatkan web untuk promosi produk ini sila klik link di bawah!!!

    http://kakti.worldwellness.com.my/







  3. #3
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus


    TESTIMONI



  4. #4
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus




    ATURAN PENGAMBILAN RXLITE



  5. #5
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Dapatkan berat badan anda yg ideal dgn RXLite.....

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Salam semua,


    Langsingkan badan anda dengan RxLite. Formulasi terbaru doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus Ia mudah berkesan dan lebih jimat. Hubungi KakTi di 019 911 4933 atau layari http://www.rxlite-world.blogspot.com/

    Untuk yang minat berniaga dan inginkan web percuma sila klik link ini http://www.projekcopycat.com/KakTi




  7. #7
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Silakan masuk ...

    Jangan lepas peluang ini ....

    Memang berbaloi - baloi ....

    Badan langsing sihat, poket ja yang kembung ....


    Kalau pada yg minat bisnes dan nak dapatkan web untuk promosi produk ini sila klik link di bawah!!!


  8. #8
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Jom , jom kita ber RxLite .... RxLite adalah untuk semua....tak kira anda kurus atau gemuk... ia penambah zat makanan yang amat diperlukan oleh badan kita...

    RxLite mampu untuk mengelakkan badan kita dari kanser... salah satu penyakit yang makin kerap menyerang manusia di zaman moden ini..



    Kalau pada yg minat bisnes dan nak dapatkan web untuk promosi produk ini sila klik link di bawah!!!


  9. #9
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Jom dapatkan RxLite, mmg lazat dan mudah untuk diamalkan..

    Anda boleh minum sejuk, panas, bancuhkan dengan susu atau soya untuk menambahkan lagi kelazatannya ...

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Pek percubaan RXLite ada di sini..!! Jom cuba dulu ....anda pasti takkan menyesal...

  11. #11

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    salam...
    kakti,saya bermint nak mencuba produk nie...plz pm saya harga yg perlu saya bayar...kalo nak jadi ahli camne plak..
    tq

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Quote Originally Posted by aleeza77 View Post
    salam...
    kakti,saya bermint nak mencuba produk nie...plz pm saya harga yg perlu saya bayar...kalo nak jadi ahli camne plak..
    tq
    W'salam,

    Cel pm ya

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Ramai yang dah turun berat mereka dengan RxLite!! Cepat! Cepat dapatkan RxLite untuk anda juga !!

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    TAHUKAH ANDA?

    RxLite ni ialah makanan kesihatan utk sihatkan tubuh badan kita sebenarnya...dia bantu optimumkan proses organ2 dalam badan utk capai berat badan ideal.

    Bg org kurus zat2 tak sampai ke dalam badan disebabkan badan banyak toksid dan juga organ badan tak berjalan dengan elok...

    Bg org yg gemuk lemak mudah terkumpul tp proses pembakaran tak sempurna atau metabolisme yg terlalu rendah disebabkan organ badan terlalu tepu ngan lemak ...

    Jd RxLite akan bantu utk bersihkan dan optimumkan proses organ2 dalam badan utk setiap orang capai berat yang ideal.

    Sebab itu RxLite ini bagus untuk semua...bukan hanya org yang badannya banyak lemak sahaja...

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    TAHUKAH ANDA?

    RxLite mengandungi L-Carnitine. L-Carnitine digunakan oleh athlete untuk membakar lemak dalam badan secara cepat. Dan L-Carnitine juga membantu pembentukan otot-otot dalam badan. Tapi didalam RxLite dos yang dimasukkan tidaklah sebanyak yang diambil oleh athlete - athlete sukan. Jd hasilnya pembakaran lemak pengambil-pengambil RxLite berjalan dengan lebih pantas dan dalam masa yang sama membentuk otot - otot yang pejal supaya tidak kelihatan gelebeh selepas kurus nanti.

    Tapi jangan risau dos yang diletak tidaklah akan menjadikan badan anda macam ahli bina badan ya ....
    Jadi apa lagi jejaka - jejaka yang perut sudah boroi itu ambillah RxLite utk kecilkan perut itu....lagi tinggi perut itu lagi tinggi risiko anda utk dapat penyakit jantung dan juga tinggi kandungan kolestrol yg akan menyekat perjalanan darah secara lancar ke alat sulit anda....jd isteri - isteri yang nampak suami sudah naik perutnya itu fikir-fikirkan lah ye..

    Dapatkan RxLite utk suami anda sebelum ianya terjadi.... lebih murah mencegah dari merawati .....

  16. #16

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    bila dah jadi ahli rm210 ni, berapa harga ahli untuk sekotak atau 2 kotak?

    dapat shaker tak kalau jadi ahli?

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Quote Originally Posted by idean View Post
    bila dah jadi ahli rm210 ni, berapa harga ahli untuk sekotak atau 2 kotak?

    dapat shaker tak kalau jadi ahli?
    Harga ahli untuk sekotak ialah RM108.

    Bila beli 2 kotak harga ahli jd RM198

    Setiap belian 2 kotak akan dapat 1 shaker percuma.

    Jom kita berRxLite mmg lazat...nyum..nyum

  18. #18
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    TAHUKAH ANDA?

    Anda disyorkan minum RxLite di waktu pagi dan tengahari. Pada waktu malam anda boleh makan bersama keluarga tp kurangkan pengambilan khabohidrat seperti nasi, mee, pizza. Anda boleh makan lauk seperti ayam, ikan, daging, sayur sebanyak mana yg anda suka. Jadi tidak lah nanti anak-anak dan suami makan anda hanya terkulat-kulat tengok mereka semua makan.

    Dan anda disyorkan minum RxLite itu pada masa yg memang anda makan pagi dan tengahari itu atau bila anda sudah terasa lapar. Jika biasanya makan pagi pukul 9am pukul 9am lah juga anda ambik RxLite.

  19. #19

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Quote Originally Posted by KakTi View Post
    Harga ahli untuk sekotak ialah RM99.

    Bila beli 2 kotak harga ahli jd RM198

    Setiap belian 2 kotak akan dapat 1 shaker percuma.

    Jom kita berRxLite mmg lazat...nyum..nyum
    Saya berminat, jadi saya bayar RM215.90 termasuk poslaju dapat

    1) Keahlian
    2) Kotak RxLite (setiap kotak mengandungi 30 sachet)
    3) Poslaju

    Mcmana tahu keahlian saya, boleh semak kat mana2 ke?

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: RxLite - Produk Diet Hebat dari Wordwellness Formulasi Dr Nordin Darus

    Quote Originally Posted by idean View Post
    Saya berminat, jadi saya bayar RM215.90 termasuk poslaju dapat

    1) Keahlian
    2) Kotak RxLite (setiap kotak mengandungi 30 sachet)
    3) Poslaju

    Mcmana tahu keahlian saya, boleh semak kat mana2 ke?
    Ya boleh nanti dah daftar dan dapat no keahlian boleh login di http://www.worldwellness.com.my/ utk tengok senarai downline/jumlah belian yg kita dah buat/bonus .

 

 
Page 1 of 5 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •