Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 46 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 41 to 60 of 916
  1. #41
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Gelihati Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Quote Originally Posted by azieda View Post
    kak fazs,
    Ada pm, berminat nie..tlg jwp k
    OK..Dah reply dear..tq..

  2. #42
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Gelihati Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    ~RX LITE~
    Produk Menurunkan Berat Badan Yg Bakal Meletopp Pada Tahun 2010!!!


    Revolusi Terbaru Dalam Pengurusan Berat Badan!
    MUDAH, LAZAT, BERKESAN!

    RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

    RXLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.



    RXLite berkhasiat dalam:-
    • Membantu membakar lemak
    • Diperkaya dengan vitamin dan mineral
    • Rasa koko yang lazat
    • Mengandungi anti-oksida
    RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.



    HARGA

    RM 138 untuk 1 kotak (30 sachet)
    (Free Delivery dgn SKYNET- HANYA DALAM TEMPOH PROMOSI SAHAJA!)
    1 Kotak = 30 sachet untuk kegunaan selama 2 minggu.


    RM 248 untuk 2 Kotak (60 sachet)
    (Free Delivery dgn SKYNET- HANYA DALAM TEMPOH PROMOSI SAHAJA!)
    Nota : 2 Kotak = 60 sachet untuk kegunaan selama sebulan.


    NAK MURAH LAGI + DISKAUN ISTIMEWA?

    Jadilah Ahli WWN dengan hanya RM 9.90 sahaja!

    Dengan membayar RM 9.90 untuk keahlian, anda layak membeli Pakej Copycat RxLite dengan harga RM 198 untuk 2 kotak. Sementara promosi masih ada!

    Total RM 198 + RM 9.90 = RM 207.90 sahaja!


    * RM 207.90 tidak termasuk kos pos. Sila nyatakan jenis pos yg anda inginkan samaada Pos Laju, Pos Parcel @ SKYNET.

    * Harga RM 207.90adalah applicable untuk Semenanjung, Sabah n Sarawak. Customer dari Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapura boleh beli dengan harga di atas, HANYA DALAM TEMPOH PROMOSI SAHAJA. SELEPAS PROMOSI TAMAT HARGA UNTUK MALAYSIA TIMUR, BRUNEI DAN SINGAPURA ADALAH BERBEZA DAN LEBIH MAHAL SEDIKIT .

    * Juga ada menjual loose pack. Sila pm / email / sms untuk mengetahui harga per sachet.

    ~~~~~~~~~~~~~
    SHIPPING METHOD

    Kos penghantaran untuk 2 kotak:

    SKYNET - RM 10 Hari ni pos, esok sampai (bergantung lokasi)

    Pos Laju - RM 20 (Hari ni pos, esok sampai (bergantung lokasi)

    Pos Parcel - RM 5 (Hari ni pos, Tiba dalam masa 4 hari bekerja)


    Kos penghantaran untuk 1 kotak:

    SKYNET - RM 8 (Hari ni pos, esok sampai (bergantung lokasi)

    Pos Laju - RM 10 (Hari ni pos, esok sampai (bergantung lokasi)

    Pos Parcel - RM 4 (Hari ni pos, Tiba dalam masa 4 hari bekerja)

    Kos pos ini hanya untuk Semenanjung shj. Pelanggan dari Sabah Sarawak n Brunei, sila pm untuk kos penghantaran. TQ
    ~~~~~~~~~~~~~

    PAYMENT METHOD


    No. akaun:1621 0644 5123

    Nama: Faizah Binti Dasuki

    Recipient Email : faizadas@live.com.my

    H/p : 014-2375903




    No. akaun: 1440-0079766-52-7

    Nama: Faizah Binti Dasuki

    Beneficiary Email : faizadas@live.com.my

    H/p : 014-2375903



    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@

    CUSTOMER'S REVIEW

    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@

    Quote Originally Posted by azieda

    Particulars spt di atas. Dh start ber Rx-lite pg ni....ermmmm.. yummy. I like the taste a lot...tk mcm lenlain pnya produk yg sewaktu dgnnya yg bila rasa cm kembang tekak jer.

    Thanks kak fazs.


    Quote Originally Posted by ieja's

    Salam, kak..

    hari ni dah trn 6kg.. memang x percaya. before this dah try herbalife, jdm,usana..tapi nak turun kan 2 kg pon sesak nafas.. hahaha..

    tapi sy rasa 6kg yg turun tu cecair dlm badan (air) yang berlebihan kot. sebab lengan , peha,perut rasa lembik. lepas ni mungkin turn lemak plak kot.

    saya still mkn cam biasa, tapi kurangkan kuantiti, lemak, bergula,berminyak sme saya try elak, air stp hari 3000ml.. byk mkn buah ..

    tade senaman, coz x sempat. keja dlm opis berekon tahap bilik mayat, mmg tade peluang nak rasa berpeluh. tapi rasa panas dr dlm badan tu mmg ada. cepat sendawa, dan buang angin... output pon ok setiap pagi.

    Quote Originally Posted by cik_eda

    so far ok...migrain sket je la....sachet yg pertama x rasa kenyang pun mungkin minum dlm keadaan yg sgt lapar kot...

    sachet yg berikutnya ok...x rasa lapar ...ieda minum 1/2 jam sebelum mkn...jd bila mkn nasi tu 2 sudu aje nasinya....

    sachet yg seterusnya ieda minum waktu ptg utk dinner la tu....campur dgn nestum...mmg kenyang laa....

    tp yg sachet pertama tu effect dia cpt gak...sebab ieda minum byk sgt air....500ml dlm masa 1 jam gitu...pastu asyik ke toilet je la buang air kecil n jugak buang angin....

    semlm lansung x mkn nasi....hari ni timbang pg td...kurang 1 kg

  3. #43
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!




    SLRUPP!!! RX LITE MEMANG SEDAP..SGT IDEAL DI HIDANG PANAS @ SEJUK!

  4. #44
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Ibu Jari Keatas Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!



    Revolusi Terbaru Dalam Pengurusan Berat Badan!
    MUDAH, LAZAT, BERKESAN!


    RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

    RXLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.




    RXLite berkhasiat dalam:-
    • Membantu membakar lemak
    • Diperkaya dengan vitamin dan mineral
    • Rasa koko yang lazat
    • Mengandungi anti-oksida
    RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.



  5. #45

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    cam best je RX-LITE ni..
    jika nak amek byhand bleh x kak?
    akk dok katne eh..

  6. #46
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Ibu Jari Keatas Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Quote Originally Posted by miz_ain View Post
    cam best je RX-LITE ni..
    jika nak amek byhand bleh x kak?
    akk dok katne eh..
    Memang best pun dik..bukan macam je..

    Kak Fazs dah reply kat pm ye..toce..

  7. #47
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Jom ber RXLite tahun 2010 ni!!

  8. #48
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!





    SLRRUPP!!! RASA COKLAT YG MENGGODA...RX LITE..

  9. #49

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    salam. saya nk beli beberapa sachet utk try. Cam ner ek?

  10. #50
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Quote Originally Posted by erma_diana View Post
    salam. saya nk beli beberapa sachet utk try. Cam ner ek?
    Erma,

    TQ kerana berminat. Harga per schet akak dah pm ye...toce..

  11. #51
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Ibu Jari Keatas Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    ~RX LITE~
    Produk Menurunkan Berat Badan Yg Bakal Meletopp Pada Tahun 2010!!!


    Revolusi Terbaru Dalam Pengurusan Berat Badan!
    MUDAH, LAZAT, BERKESAN!

    RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

    RXLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.


    RXLite berkhasiat dalam:-
    • Membantu membakar lemak
    • Diperkaya dengan vitamin dan mineral
    • Rasa koko yang lazat
    • Mengandungi anti-oksida
    RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.
    ~~~~~~~~~~~~~

    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@

    CUSTOMER'S REVIEW

    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@

    Quote Originally Posted by azieda

    Particulars spt di atas. Dh start ber Rx-lite pg ni....ermmmm.. yummy. I like the taste a lot...tk mcm lenlain pnya produk yg sewaktu dgnnya yg bila rasa cm kembang tekak jer.

    Thanks kak fazs.


    Quote Originally Posted by ieja's

    Salam, kak..

    hari ni dah trn 6kg.. memang x percaya. before this dah try herbalife, jdm,usana..tapi nak turun kan 2 kg pon sesak nafas.. hahaha..

    tapi sy rasa 6kg yg turun tu cecair dlm badan (air) yang berlebihan kot. sebab lengan , peha,perut rasa lembik. lepas ni mungkin turn lemak plak kot.

    saya still mkn cam biasa, tapi kurangkan kuantiti, lemak, bergula,berminyak sme saya try elak, air stp hari 3000ml.. byk mkn buah ..

    tade senaman, coz x sempat. keja dlm opis berekon tahap bilik mayat, mmg tade peluang nak rasa berpeluh. tapi rasa panas dr dlm badan tu mmg ada. cepat sendawa, dan buang angin... output pon ok setiap pagi.

    Quote Originally Posted by cik_eda

    so far ok...migrain sket je la....sachet yg pertama x rasa kenyang pun mungkin minum dlm keadaan yg sgt lapar kot...

    sachet yg berikutnya ok...x rasa lapar ...ieda minum 1/2 jam sebelum mkn...jd bila mkn nasi tu 2 sudu aje nasinya....

    sachet yg seterusnya ieda minum waktu ptg utk dinner la tu....campur dgn nestum...mmg kenyang laa....

    tp yg sachet pertama tu effect dia cpt gak...sebab ieda minum byk sgt air....500ml dlm masa 1 jam gitu...pastu asyik ke toilet je la buang air kecil n jugak buang angin....

    semlm lansung x mkn nasi....hari ni timbang pg td...kurang 1 kg

  12. #52
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Pernah mengambil produk menguruskan badan? Rasa stress nak menghabiskan minuman anda?

    Jom try RX Lite...Rasa Enak, Mudah, Selamat dan yang penting MURAH!!!

    PM saya untuk harga trial pack!!

  13. #53
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Jom try RX Lite..Murah, Enak dan Berkesan..100% STRESS FREE masa nak minum!!!!!

    Sebab apa tak stress?

    Sebab Rasanya Yg sedap!!!

    Nak lagi sedap, minum sejuk2!!! Pergh!!!!

  14. #54

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    kak,

    saya dh reply pm...

  15. #55
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Quote Originally Posted by ashna View Post
    kak,

    saya dh reply pm...
    Ok dik..TQ ye..

  16. #56
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Ibu Jari Keatas Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!





    NIKMATI RX LITE SECARA SEJUK!!! PERGHH!!! MMG SEDAP!!

  17. #57
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Jom try RX Lite..Murah, Enak dan Berkesan..100% STRESS FREE masa nak minum!!!!!

    Sebab apa tak stress?

    Sebab Rasanya Yg sedap!!!

    Nak lagi sedap, minum sejuk2!!! Pergh!!!!

  18. #58
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Ibu Jari Keatas Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    TO BE DELIVERED ON 18 JANUARI 2010 (ISNIN)


    1) hsha19 - 10 sachet ~~~~~LD10 021 133 9MY


    2) erma diana - 15 sachet~~~~~EN 217031546 MY



    Lai..lai..lai...Meh la cepat order sapa nak try rasa...

    Sapa yg nak angkat sekotak dua terus pun, boleh je tak de masalah....

    Sapa nak beli sekotak sahaja pls pm untuk best price ye!









    * Dear Valued Cstmr, pls do not quote this posting as it may be updated from time to time. TQ for your cooperation.

  19. #59
    Ahli Lama
    Join Date
    28 Mar 2008
    Posts
    506

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    RX lite ni sesuai tak utk budak2

  20. #60
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Ibu Jari Keatas Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Quote Originally Posted by jojoxoxo View Post
    RX lite ni sesuai tak utk budak2
    Jojo, kanak2 under 12 tahun tak sesuai amik RX LITE ni..

 

 
Page 3 of 46 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي