Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 7 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 916

Hybrid View

  1. #1
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Ibu Jari Keatas SUPER RXLITE~2 Kali lebih power dr RXLITE!! Kesan lbh cepat n lbh kenyang!! PLS PM/SMS FOR PROMO PRICE!!!


    ~ JOM KURUS & SIHAT DENGAN RXLITE!! ~


    Anda berazam nak kurus tapi mengalami masalah2 berikut?

    - Kos yang mahal untuk beli produk diet dan untuk maintain?

    - Rasa produk yang sukar di terima tekak & rasa tersiksa bila time nak ambil produk?

    - Sakit perut memulas-mulas selepas mengambil produk kurus sehingga menyebabkan anda terpaksa berkejar ke toilet untuk 'membuang'?

    - Membahayakan kesihatan anda? Rasa berdebar2, sakit kepala dan sebagainya selepas pengambilan produk kurus?

    - Rasa lapar yang luar biasa selepas pengambilan?


    BERTUKARLAH KEPADA
    RXLITE & SUPER RXLITE!!

    PRODUK MENGURUSKAN BERAT BADAN YG TERBARU, MUDAH, LAZAT DAN BERKESAN!


    KENAPA ANDA MESTI MEMILIH RXLITE?

    RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

    RXLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.

    RXLite berkhasiat dalam:


    • Membantu membakar lemak
    • Diperkaya dengan vitamin dan mineral
    • Rasa koko yang lazat
    • Mengandungi anti-oksida
    RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.





    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@

    TESTIMONI IKHLAS DARI PELANGGAN

    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@

    Quote Originally Posted by azieda

    Particulars spt di atas. Dh start ber Rx-lite pg ni....ermmmm.. yummy. I like the taste a lot...tk mcm lenlain pnya produk yg sewaktu dgnnya yg bila rasa cm kembang tekak jer.

    Thanks kak fazs.
    Quote Originally Posted by ieja's

    Salam, kak..

    hari ni dah trn 6kg.. memang x percaya. before this dah try herbalife, jdm,usana..tapi nak turun kan 2 kg pon sesak nafas.. hahaha..

    tapi sy rasa 6kg yg turun tu cecair dlm badan (air) yang berlebihan kot. sebab lengan , peha,perut rasa lembik. lepas ni mungkin turn lemak plak kot.

    saya still mkn cam biasa, tapi kurangkan kuantiti, lemak, bergula,berminyak sme saya try elak, air stp hari 3000ml.. byk mkn buah ..

    tade senaman, coz x sempat. keja dlm opis berekon tahap bilik mayat, mmg tade peluang nak rasa berpeluh. tapi rasa panas dr dlm badan tu mmg ada. cepat sendawa, dan buang angin... output pon ok setiap pagi.


    Quote Originally Posted by cik_eda

    so far ok...migrain sket je la....sachet yg pertama x rasa kenyang pun mungkin minum dlm keadaan yg sgt lapar kot...

    sachet yg berikutnya ok...x rasa lapar ...ieda minum 1/2 jam sebelum mkn...jd bila mkn nasi tu 2 sudu aje nasinya....

    sachet yg seterusnya ieda minum waktu ptg utk dinner la tu....campur dgn nestum...mmg kenyang laa....

    tp yg sachet pertama tu effect dia cpt gak...sebab ieda minum byk sgt air....500ml dlm masa 1 jam gitu...pastu asyik ke toilet je la buang air kecil n jugak buang angin....

    semlm lansung x mkn nasi....hari ni timbang pg td...kurang 1 kg

    Quote Originally Posted by hanym

    kak..stakat arini dh turun 3kg..isnin depan akak pos 2kotak lg k..ahad nnt hanym trnsfer duit..nnt akak PM total amaun ngan no acc yer..aritu dh terdelete..
    Quote Originally Posted by ieja's View Post

    Salam,

    Dah beberapa hari tak masuk forum ni, dah sampai page 7 da pon bagus.2

    Sikit update, Alhamdulillah saya dah turun 12kg. Dari saiz XL ke L. (sy berangka besar)

    Saya amik RX-Lite sehari 2 kali je. Makan mcm biasa, cuma kuantiti kurang. Dah jarang amik nasi sejak minum RX-Lite. Banyak mkn buah2 dan minum air kosong .. sehari dlm 4@5 btl (750ml - ni minum kat office).

    Okey tu je wat ms ni.. so kawan2 yg lain mcm mana?

    Jangan give-up ok.


    TESTIMONI BERGAMBAR









    HARGA UNTUK BELIAN KALI PERTAMA

    RM 250 (Semenanjung)

    RM 260 (Sabah / Sarawak)


    DENGAN HARGA DIATAS anda akan memperolehi:

    1) 2 KOTAK RXLITE = 60 sachet

    2) KAD KEAHLIAN DARI WWN

    3) FREE SHAKER

    4) FREE POS LAJU

    Nota : 2 Kotak = 60 sachet untuk kegunaan selama sebulan.



    HARGA AHLI UNTUK BELIAN KALI KEDUA & SO ON

    RM 200* + FREE SHAKER

    * Belum termasuk kos pos laju. Sila tambah RM 10 jika anda berada di Semenanjung. So Total RM 210.

    * Cstmr di Sabah Sarawak yang nak jimatkan kos pos, sila pm saya ye..


    PAYMENT METHOD






    No. akaun:1621 0644 5123
    Nama: Faizah Binti Dasuki
    Recipient Email : faizadas@live.com.my
    H/p : 014-2375903




    No. akaun: 0818-0001996-20-0
    Nama: Faizah Binti Dasuki
    Beneficiary Email : faizadas@live.com.my
    H/p : 014-2375903


  2. #2
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Gelihati Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    JUST LAUNCHING ON
    12 MARCH 2011

    Memperkenalkan.....


    HARGA PENGENALAN
    RM 250 - 30 SACHET (Rasa Malt macam Horlick, sedapppp!!!!)

    Super Rxlite merupakan keluaran terbaru dari WWN yang telah diinspirasikan dari RxLite dengan kesemua kandungan aktif RxLite digandakan dan ditambah bahan-bahan baru seperti Jati Belanda untuk melarutkan dan mengeluarkan lemak dan ekstrak Hoodia untuk menahan lapar dan mengawal selera makan untuk memberikan KESAN BERGANDA.

    Kandungan bahan aktif yang terkandung di dalam SuperRxLite


    Guazuma Ulmifolia Leaf
    (Jati Belanda) dari Indonesia

    • melarut dan mengeluarkan lemak
    • anti kolestrol
    • meningkatkan HDL (kolestrol baik) dan menurunkan LDL (kolestrol jahat)
    • menjaga pembuluh darah

    Ekstrak Hoodia

    Tumbuhan ala kaktus dari Afrika Selatan

    • mengurangkan rasa lapar
    • memecahkan lemak
    • meningkatkan metabolisma
    • meningkatkan tenaga
    • tanpa kesan sampingan

    Garcinia Cambogia
    Asam gelugor (India & SEA)

    • meningkatkan rasa kenyang
    • meningkatkan pembakaran lemak
    • menurunkan selera makan
    • mengurangkan pertumbuhan tisu lemak
    • mengurangkan ulser perut
    • menurunkan kolestrol
    • melindungi hati

    L-carnitine


    Dari sumber tumbuh-tumbuhan
    • membakar lemak dan mengurangkan pengumpulan lemak
    • meningkatkan kumpulan otot
    • meningkatkan tenaga dan mengurangkan kelesuan
    • meningkatkan kandungan sperma
    • meningkatkan kebolehan seksual lelaki

    Ekstrak Malt

    Serat barli

    • maltose (manis+tenaga)
    • bernutrisi dan menyihatkan
    • menambah ketepuan (cepat kenyang dan tahan lama)
    • Vitamin B, protein, asid amino

    Beras Perang
    B1, B3, B6, Manganese, Potassium, Ferrum,
    Selenium, Magnesium

    • meningkatkan Fiber pemakanan, anti-oksida, gandum, perlindungan kanser
    • mengurangkan Kolesterol
    • mengurangkan Penyakit Kardiovaskular
    • mengurangkan Diabetes
    • mengurangkan Kanser Payudara
    Sesuai untuk program pelansingan lanjutan atau mereka yang memerlukan keputusan yang lebih cepat. Untuk cara penggunaan yang lebih khusus akan diberikan bersama sama pembelian. Amalkan bersama RxLite untuk kesan yang lebih pantas.



    SOALAN-SOALAN LAZIM

    1) Apakah perbezaan antara SUPER RXLITE dan RXLITE?

    Formula Super RxLite mengekalkan bahan aktif RXLite yg lama dgn 2 kali ganda formula asalnya serta ditambah lagi dgn 2 bahan aktif iaitu Jati Belanda dan juga ekstrak Hoodia.

    Jadi Super Rxlite ni power dia 2 kali ganda daripada Rxlite biasa!


    2) Apakah perbezaan antara SUPER RXLITE dan RXLITE?

    RXLite berperisa Milo.

    Super Rxlite berperisa Malt, lebih kurang macam Horlick...so memang sedap.

    Lagi satu keistimewaannya ialah ianya akan membuat anda kenyang lebih lama kerana ia mengandungi serat barli dan beras perang!



    3) Bagaimana cara pengambilannya?

    Sekotak Super RXLite mengandungi 30 sachet untuk kegunaan sebulan. Cuma ambil satu sachet sehari.

    Untuk anda yg betul2 serius nak turunkan berat badan, anda di nasihatkan untuk mengambilnya bersama2 dgn RXLite. Ini bermakna dalam sehari, anda di sarankan untuk mengambil 2 sachet RXLite dan 1 sachet Super RXLite.

    Untuk maklumat lanjut mengenai cara pengambilan, sila rujuk jadual di atas.

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Gelihati Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!


    PAKEJ JIMAT UTK LANGSING DAN SIHAT !!!



    3 KOTAK RXLITE + 1 KOTAK SUPER RXLITE

    AHLI = RM 450

    BUKAN AHLI/BELIAN KALI PERTAMA = RM 550 (FREE KEAHLIAN, FREE POS LAJU).

    Jom grab sekarang!! Jangan lepas kan peluang ni!!!

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!


    KENAPA RXLITE MESTI MENJADI PILIHAN ANDA?




    KANDUNGAN RXLITE










    TERAPI PELANGSINGAN RXLITE





  5. #5
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!



    Soalan-soalan lazim:

    1. Bagaimana rasanya?
    Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

    2. Bagaimana cara penyediaannya?
    RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

    3. Bagaimana ia berfungsi?
    RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

    4. Berapakah sukatan yang diperlukan?
    Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

    5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?

    RxLite tidak sesuai bagi:
    1. Kanak-kanak di bawah 12 tahun,
    2. Ibu mengandung,
    3. Mereka yang mempunyai sejarah sawan
    4. Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
    5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.

    KENAPA RXLITE MESTI MENJADI PILIHAN ANDA?




    KANDUNGAN RXLITE










    TERAPI PELANGSINGAN RXLITE






  6. #6
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!



    “Mungkin ramai di luar sana yang sudah mencuba pelbagai produk untuk mendapatkan badan yang diimpikan, namun perlu diingatkan pelangsingan serta-merta boleh membawa kepada masalah kesihatan kronik. Oleh itu, kami mencipta RxLite iaitu minuman gantian makanan seimbangan (minuman serat pracampuran koko) yang mudah, lazat dan berkesan serta mempunyai kesan lebih efektif dan selamat” Pengasas & Pengerusi Eksekutif – Dato’ Dr Noordin Darus.



  7. #7
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!










  8. #8
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Ibu Jari Keatas Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    KENAPA RXLITE?




    KANDUNGAN RXLITE








  9. #9
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!




    Soalan-soalan lazim:

    1. Bagaimana rasanya?
    Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

    2. Bagaimana cara penyediaannya?
    RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

    3. Bagaimana ia berfungsi?
    RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

    4. Berapakah sukatan yang diperlukan?
    Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

    5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?

    RxLite tidak sesuai bagi:
    1. Kanak-kanak di bawah 12 tahun,
    2. Ibu mengandung,
    3. Mereka yang mempunyai sejarah sawan
    4. Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
    5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    CABARAN JOM LANGSING DENGAN RX LITE!!




    Syarat-syarat Penyertaan:


    1) Terbuka kepada ahli WWN yang mendaftar di bawah saya SAHAJA. Ini bermakna ahli-ahli yang mendaftar di bawah penaja yang lain TIDAK SAH mengikuti pertandingan ini.

    2) Peserta boleh menghantar Testimoni samaada BERGAMBAR (sebelum dan selepas) atau BERTULIS. Testimoni yang paling gempak (priority akan diberi kepada testimoni bergambar) akan mendapat HADIAH UTAMA. (Sekiranya tiada submission yg diterima bagi testimoni bergambar, hadiah utama akan jatuh kepada testimoni bertulis yang paling gempak).

    3) Keputusan Pengadil adalah muktamad. No argument, please.

    4) Testimoni (Bergambar & Bertulis) adalah menjadi hakmilik Penganjur (kak Fazs) dan Penganjur bebas menggunakan testimoni (bergambar @ bertulis) untuk tujuan promosi.

    5) Pertandingan ini TIADA kaitan dengan Syarikat Worldwellness Sdn Bhd. Ini kerana hadiah akan disediakan sendiri oleh pihak kami.

    6) Pertandingan ini akan tamat pada 28 Februari 2010 (Ahad). Pemenang akan diumumkan pada bulan Mac 2010.






    HADIAH UTAMA

    RX SPLASH Bernilai RM 358
    &
    10% diskaun RxLite dari
    HARGA AHLI untuk 1 KALI pembelian.


    Sistem Penapisan Penjagaan Diri Beraura Yang Pertama Di Malaysia.

    Ia bagaikan percikan air dari mata air asli. Sekali merasakannya, anda tidak akan bertukar kepada yang lain. Ia juga boleh membuatkan kulit anda lebih bersih, memiliki lembapan dan menaikkan seri wajah.



    Ciri-ciri
    • Menyingkirkan pasir, lumpur, karat & lendir
    • Menyingkirkan klorin
    • Pemasangan sendiri (D.I.Y) yang mudah
    Kebaikan
    • Menambah dan mempertingkatkan seri wajah
    • Mengekalkan kelembapan kulit agar kelihatan muda dan sihat
    • Penyerapan kelembapan yang lebih baik
    • Memperbaiki aura






    HADIAH TEMPAT KEDUA

    10% diskaun RxLite dari
    HARGA AHLI untuk 1 KALI pembelian shj.







    HADIAH TEMPAT KETIGA

    5% diskaun RxLite dari
    HARGA AHLI untuk 1 KALI pembelian shj.







    HADIAH SAGUHATI

    2 Sachet Percuma X 5 Pemenang





    CEPAT!! MENDAFTAR MENJADI AHLI WWN DENGAN SAYA DAN SERTAI CABARAN INI SEKARANG!!



    Nota : Mohon kerjasama untuk tidak meng quote iklan pertandingan ini pada post anda. Kerjasama amat dihargai.

  11. #11

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    ada cabaran langsing lak..
    ni x sabo nk join ni..
    tp rx lite lom sampai lg laa..
    kejap jer tempoh nyer.. 1 bulan jer kak.. adehh.. leh ker kurus dlm tempoh sebulan ni..

  12. #12

    Default Re: <font face="Arial Black"><font size="3">~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN

    akak dh daftar kan zura sbg ahli WWM ker??

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Anak Panah Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Quote Originally Posted by @zura View Post
    ada cabaran langsing lak..
    ni x sabo nk join ni..
    tp rx lite lom sampai lg laa..
    kejap jer tempoh nyer.. 1 bulan jer kak.. adehh.. leh ker kurus dlm tempoh sebulan ni..
    Sempat dikk...InsyaAllah, ada sebulan lagi....cabaran tu...

    Sebab tu le kejap je tempohnyer..kang kalu panjang dah tak jadi cabaran la dikk..

  14. #14
    Ahli Baru
    Join Date
    10 Dec 2008
    Posts
    131

    Default Re: ~RXLite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!!!Jom Sertai Cabaran Langsing Dgn RxLite

    boleh pm sy rxlite yg trial pack ..?

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Gelihati Re: ~RXLite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!!!Jom Sertai Cabaran Langsing Dgn RxLite

    Quote Originally Posted by oceanuzz View Post
    boleh pm sy rxlite yg trial pack ..?
    Ocean,

    Check pm erk..TQ

  16. #16
    Ahli Lama
    Join Date
    20 May 2009
    Posts
    592

    Default Re: ~RXLite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!!!Jom Sertai Cabaran Langsing Dgn RxLite

    salam kak,nk try la..nk tau brape harga trial pack ..?

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Gelihati Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!



    KEPUTUSAN CONTEST CABARAN JOM LANGSING DENGAN RX LITE!!





    HADIAH UTAMA

    RX SPLASH Bernilai RM 358
    &
    10% diskaun RxLite dari
    HARGA AHLI untuk 1 KALI pembelian.



    PEMENANG : EIJA'S






    HADIAH TEMPAT KEDUA

    10% diskaun RxLite dari
    HARGA AHLI untuk 1 KALI pembelian shj.



    PEMENANG : CIK_EDA




    HADIAH TEMPAT KETIGA

    5% diskaun RxLite dari
    HARGA AHLI untuk 1 KALI pembelian shj.



    PEMENANG : HANYM





    HADIAH SAGUHATI

    2 Sachet Percuma X 5 Pemenang

    ~ @ZURA
    ~ ASHNA
    ~ aariz@aariz
    ~eriyah






    Congratulations to all of you...

  18. #18

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Quote Originally Posted by Kak Fazs View Post



    KEPUTUSAN CONTEST CABARAN JOM LANGSING DENGAN RX LITE!!





    HADIAH UTAMA

    RX SPLASH Bernilai RM 358
    &
    10% diskaun RxLite dari
    HARGA AHLI untuk 1 KALI pembelian.



    PEMENANG : EIJA'S






    HADIAH TEMPAT KEDUA

    10% diskaun RxLite dari
    HARGA AHLI untuk 1 KALI pembelian shj.



    PEMENANG : CIK_EDA




    HADIAH TEMPAT KETIGA

    5% diskaun RxLite dari
    HARGA AHLI untuk 1 KALI pembelian shj.



    PEMENANG : HANYM





    HADIAH SAGUHATI

    2 Sachet Percuma X 5 Pemenang

    ~ @ZURA
    ~ ASHNA
    ~ aariz@aariz
    ~eriyah






    Congratulations to all of you...
    waaa eda menang gak ekkk....tahniah to eija's ....n terima kasih pada kak fazs atas usaha akak ni....bln mac ni x de pertandingan lg ke? kuang..kuang...kuang....
    Korean Detox Patch RM0.80
    NR PRECIOUS COLLAGEN

  19. #19

    Default Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    ashna pun mng gak ke......thanks kak.
    tahniah ieja's dgn cik_eda

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Queen Mall
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    1,902

    Anak Panah Re: ~RX-Lite~Revolusi Terbaru dlm Mengurangkan Berat Badan! LAZAT, KENYANG & BERKESAN!

    Quote Originally Posted by cik_eda View Post
    waaa eda menang gak ekkk....tahniah to eija's ....n terima kasih pada kak fazs atas usaha akak ni....bln mac ni x de pertandingan lg ke? kuang..kuang...kuang....
    tak leh le wat sokmo2..nnti kurang menyengat..

 

 
Page 1 of 7 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي